Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|
9. felvonás - Wakanda 0.2


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
377
∆ Kor :
99
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaTárgy: 9. felvonás - Wakanda 0.2 Vas. 15 Ápr. 2018, 19:22

•• Wakanda 0.2 ••

Did you miss me?
• A túlnyomó többségben lévő outrider sereg sikeresen aprítja (és zabálja) a körbevett wakandaiakat, amikor megérkeznek Queensből a hősök, hogy segítsenek rajtuk. Az érkezők nem tudnak átjutni az outridereken, hogy elérjék a csatatér másik oldalán harcoló Thanost, vagy a körbezárt wakandai harcosokat, így azoknak a harcmező túloldalán van lehetőségük harcba kezdeni, illetve továbbverekedni magukat.

***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.

UPGRADE:
 

- Reagsorrend: -
- A felvonás résztvevői: Bruce Banner, Alison Magdalen J., Charles Xavier, Logan James Howlett, Ryan Ryot, Dori T'Tara, Nebula, Franklin Richards, Joshua Foley, Luna Thomson, Eric Brooks

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
9
∆ Tartózkodási hely :
Baxter IntézetTárgy: Re: 9. felvonás - Wakanda 0.2 Szomb. 21 Ápr. 2018, 08:41

A Queensben történtek elég hátborzongatók voltak. A titán visszatérése szinte mindenkit megdöbbentett, hiszen egyszer legyőzték. Sajnos én tudtam, hogy ez lesz. Legalább is volt valami emlékem gyerekkoromból erről az eseményről. A "lila varangyfej" sajnos elpusztíthatatlan. De, hogy is lehetne valakit elpusztítani kit a halál nem enged nyugodni. Az időpontot és helyet ismerve ott tartózkodtam Queensben amikor egy csapat mutáns, Xavier professzor vezetésével elindultak Wakandába ahol lecsapni készül, vagy már éppen azon van a titán, valami agyatlan ösztönlényekkel. Ha már itt vagyok gondoltam elkelhet a segítségem ezért bepattanok a mutánsokhoz, hátha tudok valamit segíteni. A telepaták érezhetik jelenlétem, érezhetik szándékaim a segítségre, de többet nem fedek fel magamról gondolataim között. Még a hajóból kinézve pillantom meg a Wakandaiakat akiket valamiért mindig is csodáltam. De valami nem stimmelt. Egy csomó kezet láttam, amik csápolnak a levegőben. Nem, ez nem egy koncert volt. Vad harc dúl alattunk Thanos sokkezű serege és a Wakandai nép között. Nem áll jól a lentiek szénája. Csak a harcmező túloldalán tudunk leszállni és becsatlakozni Wakanda védelmében. A titánt elérni elég lehetetlen vállalkozásnak tűnik, túl nagy a túlerő. Valami összehangolt támadás kellene és nem magánakció. Kilépve a gépből megszemlélem a csatateret. Megpróbálok a csáposok fejébe mászni, de ott csak sötét ürességet látok. Ösztönlények akik az uruknak engedelmeskednek, meg valami vezérállatnak. Nem irányíthatók. Túl egyszerű lett volna... Ha egyik képesség kudarcba fullad, akkor a másikhoz kell fordulnom. Meglátok a közelben több nagy kődarabot, valamelyik majdnem ember nagyságú. Akarattal megemelek párat egy arasznyira a földtől, majd megforgatom őket, hogy tegyenek egy kört.
- Nem a legjobb ötlet de arra gondoltam, hogy a sziklákból egyfajta forgó pajzsot alkotnék magunk köré, már ha szeretnénk átverekedni a Wakandaiakhoz. Valakinek van valami ötlete? Nézek körbe a mutáns társakon akikkel érkeztem. Voltam olyan botor és be sem mutatkoztam. Néha annyira belefeledkezek valamibe, hogy az ilyen részletekre nem koncentrálok.
- Egyébként Franklin vagyok. Mutatkozok be miután eszembe jutott, hogy ezt is meg kellene ejteni. Magamtól nem kezdek akcióba, továbbra is tartom magam a csapatmunkához amit megszoktam anno a Fantasztikus négyesben, és jól be is vált. Itt is valami hasonlóra számítok, de a vezérürü nem én vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
11Tárgy: Re: 9. felvonás - Wakanda 0.2 Szomb. 21 Ápr. 2018, 10:26


9. felvonás
Wakanda 0.2

Ahogy a Balck Bird fedélzetén utazik azon rugóznak gondolatai, hogy miért is vágott bele ilyen vakmerően ebbe a veszélyesnek induló vállalkozásba. Nem egy harcos típus, és ezt nem a bátorság hiánya okozza. Nagyon is bátor tud lenni, ha a szükség úgy hozza, csupán felesküdött az élet védelmére. Egyszerűen nem akarja az erejét pusztításra használni. Van már elég végzetes erő ezen a világban ahhoz, hogy ő ne legyen közéjük tartozó. Senkinek nem kívánja a halálát, bár Thanos talán megérdemelné azok után amennyi gaztettet elkövetett. Most újra feltűnt, váratlanul és agyafúrtan, csakúgy, mint legutóbb. Ki hitte volna, hogy újra színre lép azután, hogy egy irgalmatlan lyukat robbantott a Holdba, ami azóta is fennen hirdeti határtalan gonoszságát. Csendben húzódik meg a mutánsok társaságában és a többi velük tartó között. Nem barátkozik túl gyorsan, inkább visszafogott típus. Szeret a háttérbe meghúzódni és inkább támogatni a többieket. Elborzadva látja meg a gépből az eszeveszett mészároló sereget.
Huh, ez nem lesz egyszerű. Remélem annyi emberen tudok segíteni amennyin csak tudok!
A megérkezés után kiszáll a gépből és csatlakozik a kint szemlélődőkhöz.
- Én Elixir vagyok, gyógyító. Inkább hátul maradnék ha nem baj, itt több hasznomat veszitek.- Nem az a kezdeményező típus de ezt meg akarta osztani a többiekkel, hogy tisztában legyenek vele, hogy nem frontvonalbeli harcos. A képességét is jónak látta megosztani, hasznos, ha ezt is tudják róla. Nincs ötlete, hogy a körbezárt Wakandai harcosokat, hogy érhetnék el. Egyáltalán át lehet jutni ezen az állatszerű seregen? Sok minden aggasztja jelen helyzetben, de szerencsére nincsen egyedül, vannak egy páran és hátha valakinek lesz egy jól működő ötlete ami beválhat.  


Gyógyító jelentkezik. Smile | zene |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
18
∆ Kor :
52
∆ Tartózkodási hely :
HarlemTárgy: Re: 9. felvonás - Wakanda 0.2 Szomb. 21 Ápr. 2018, 15:56Wakanda 0.2 ©️️️️️


Nem sokan ellenkeznek amikor jelzem a segítő szándékomat. Magneto ugyan megjegyezte, hogy a kocsi nem biztos, hogy befér, de nem fogok problémát csinálni a dologból.
Magamhoz veszek néhány plusz tárat, meg egy fél tucat UV-gránátot. Úgy elindulni megmenteni a világot, hogy csak a kardom és két tárnyi lőszer van nálam elég bátor, de kifejezetten vakmerő dolog is egyben.
Még jó, hogy ennél jóval megfontoltabb vagyok.
Az út alatt próbálok nem túlságosan mogorva lenni. Nem vágyom különösebben a társaságra, de ha valaki akar beszélni velem néhány szót, akkor nem fogom melegebb éghajlatra küldeni.
Mindenesetre lélekben azért felkészülök rá, hogy most elég mélyen alá fogok merülni a szuperhősök számomra teljesen idegen világában.
Ez pedig azzal is fog járni, hogy olyanok figyelmét is felkeltem, akik eddig nem tudtak a világ misztikusabb oldaláról. Ennek lesz haszna és kára is, de nem vagyok benne biztos, hogy melyik fog többet nyomni a latban.
De már előre kiver a víz azoktól a jogi aktivistáktól, akik elkezdenek majd tüntetni a vámpírok jogaiért.
A társaságot elnézve azért nincs miért panaszkodnom. A Black Bird-ön jórészt a mutánsok foglalnak helyet. Velük valahogy tudok szimpatizálni, mert vannak közös vonásaink. Sehol sem kedvelnek minket igazán, mind ők , mind én is a társadalom peremén élünk. Talán majd nem ártana a társaságukat keresni, ha túléljük az aktuális apokalipszist.
Bár Xavier próbálja beilleszteni őket az emberek közé. Ez egyrészről dícséretes, de fekete kölyökként mondom, hogy vér fog izzadni mire sikerül elfogadható mértékűre halványítania a rasszok közti ellentéteket.
Meglep, hogy a gép milyen gyorsan megteszi a wakandába vezető hosszú utat. Sejtettem, hogy Xavier néhány kísérleti technológiával megtámogatja a tanítványait, de azért ilyenre nem számítottam.
A landolás előtti pár perc nem fest túl jó képet. Sokkezű, démonszerű lények, fogyatkozó wakandaiak és Thanos sem kíméli az embereket.
A gépen az egyik fickó már el is kezd valami tervszerűséget kiötleni. Első körben nem rossz, de igencsak esetleges a megoldás.
- Adjunk hozzá egy kis földrengést. - jár körbe a tekintetem a többieken - Ha valahogy sikerülne leverni őket a lábukról, akkor át tudnánk vágni a csatatéren Franklin módszerével.
Elhallgatok néhány pillanatra, hátha valakinek van valami hozzáfűznivalója.
- Van valami olyan fegyverünk, amivel ezt el tudjuk érni?
Merem remélni, hogy igen, különben a nehezebb módon kell eljutnunk Thanoshoz. Az pedig nem lesz szép.

They call me, Blade.

And I hunt those who feast on

humans.


Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Re: 9. felvonás - Wakanda 0.2 Szomb. 21 Ápr. 2018, 17:15


Wakanda 0.2
Ezek a vörös-szeműek nem akarnak elfogyni! Olyan érzésem van, mintha egy arénában lennénk, és azt tesztelnék, hogy meddig bírjuk. A Prof szavaira bólintok, de azt is tudom, hogy a Kölyök tud magára vigyázni. Igaz, hogy jobban féltem, de azt is tudomásul kell venni, hogy az akarata is erősödik, nemcsak az ereje, mikor eldöntötte, hogy harcolni fog az oldalunkon. Helyén van a szíve, de meggondolatlan. Ezek a lények – vagy akárkik – nem egy teára ruccantak le ide a Földre. Nincs nagy kedvem halomra kaszabolni a megszállottakat,  de a testi épségüket a Társaimnak mindenképp meg fogom védeni. Nem a gyilkolás az, ami elsődleges számomra, de abban is biztos vagyok, hogy a végtelenségig nem tudjuk visszafogni őket. Eric védvonala remek húzás volt, de akik kívül rekedtek a blokádon azok védtelenek maradtak. Tudom, hogy sok áldozatot követelt már így is ez a harc, de ha nem teszünk semmit, akkor még hatalmasabb lesz a pusztulás.
Jean erőtere megvéd egy ideig, de hamarosan még nagyobb csatára kerül sor. Érzem a zsigereimben a feszültséget, s ahogy megpillantom annak a mocsok lila-képű elvetemültnek az ábrázatát, még nagyobb düh kezd elhatalmasodni rajtam. Igyekszem kordában tartani az indulataimat, de félek, hogy egy pont után nem fogom vissza magam. Ryan-t igyekszem a hátam mögé terelni, de bízom a fiúban, ahogy abban is, hogy az elszántsága átsegíti a kezdeti nehézségeken. Rám mindenben számíthat, és ezt még nem annyira hangoztattam, valószínűleg érzi. Nem szoktam dicsérni egyik lurkót sem, de egy vállveregetésben minden benne van.
- Induljunk!- bólintok a többiek felé, és fedezem a felszállásukat a „Madárkára”. Ha mindenki a fedélzeten van, akkor megyek én is bezárva az ajtót. Ahogy végignézek a társaságon, az arcukról sok mindent le tudok olvasni. A Professzor gondterhelt arca meg egyenesen kiált a helyzet komolyságára. Vannak itt olyanok, akikkel még nem találkoztam, de a bátorságuk és a segítségük példás.
Lehuppanok az egyik szabad ülésre, aztán nézem ismét az arcokat. Sok csatában vettem már részt, és amit most is látok a Társakon, azt már ezerszer éltem át. Én is tartok a közelgő csatától, de attól még jobban, hogy veszteségeink ismét a százezres számot meghaladja, vagy már meg is tette. Amit Queens-be láttam, nincs is kétségem. Remélem, hogy Erik és Csapata sikeresen védelmezi az ottmaradottakat, vagy bármit, amit akar csinálni. Soha nem voltam olyan közel hozzá, hogy jó barátságban legyek vele, de a Prof miatt elviselem a közelségét. Nem minden nézetében osztozom vele, de vannak jó húzásai, azt elismerem.
Hamarosan megérkezünk Wakandába, de a képzeletemet is felülmúlja a pusztulás. Valamiféle csápos rettenetek gyűltek ide, és a civileket zabálják.
-Helló, Franklin, és Elixir!- bólintok felé, - Logan vagyok. – majd a szivarcsutkámat megforgatva a szám szélén, mutatkozom be én is az újonnan csatlakozóknak. Most semmi kedvem nincs meggyújtani- a Prof amúgy is utálja a füstöt és kapnék érte -  de megszokás az nagyúr, hogy legyen a számban a bagóm, ha már a söröm nincs itt.
- Remek ötlet. Távol kell tartanunk a lakosságtól Thanos seregeit. Ha esetleg egy ék alakban utat is tudnánk törni a védők felé, az még jobban hangozna. - Jut eszembe a kiképzőprogramon előadott „magánszámunk” a „bádogemberrel” hajítással, vagyis a lendületből repülésről, ahogy emlegetni szoktam magamban. Tény, hogy most jóval nagyobb távolságra kellene jutnunk, így megfontolandó kétszer is a kivitelezés.  –bólintok ismét a felvetett ötletre, ami elviekben be is válhat. – A háttérben is elkél a segítség, Pajtás!- veregetem meg a vállát, s egy bátorító vigyort villantok felé. Ahogy telik az idő, még nagyobb ellenállásba ütközhetünk. Ez a Thanos ismét idetolta a képét, s ismét több ezer áldozat van. A szememmel követem a Kölyköt, de tudom, hogy remek Srác!
Mindenre elszánt vagyok, és megvédem a Társaimat, ahogy csak az erőm bírja. Nem vagyok mindenható, de a végsőkig küzdök az oldalukon, ahogy eddig is mindenben számíthattak rám. Amint a haditervet kiagyaljuk, abban a pillanatban belevetem magam a sűrűbe. Lehet, hogy nem éppen a legelegánsabb megoldás, de ha azoktól a csápoktól meg tudom szabadítani némelyiküket, akkor már azzal is nagyobb esély van legalább pár civilnek. A pengéimet kieresztem, és várom az indulást, ha a többiek is felkészültek.
- Indulhat a buli…


Bocs a hosszúságért, kicsit belelendültem Razz


☆☆
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
225Tárgy: Re: 9. felvonás - Wakanda 0.2 Vas. 22 Ápr. 2018, 11:45

Arcom egészen össze rándul attól az orkán erejű üvöltéstől amit Hulk ad válaszul. A széltől csöpp testem hátrébb is tántorodik két lépést. Ahogy végez ellegyezem magam elől a szájszagot.
-Kávé? Komolyan? Dr. Banner még csodálkozik, hogy nem bír a vérével... Annyit iszik, hogy te is bűzlesz tőle...
Zsörtölődöm egy sort. A dolog alább hagy amikor szóra nyitja a száját. Kissé kínosnak érzem, hogy még ő is megtudja jegyezni annak a putrinak a nevét, csak én nem.
-Bizony Dulifuli. Oda megyünk.

-Ott a kopasz!
Gépujjaim látszólag rángatózni kezdenek, valójában én mozgatom őket. Az utolsó kézjelnél minden ujjam egymáshoz simul és egyenes mered előre. A kar alakja felbomlik. Megnyúlik és kihegyesedik az egész egy hosszú pengében. Most már a karddal mutatom az irány Thanos felé. Hazudnék ha nem remegne minden porcikám az előttünk hömpölygő különös lények láttán. Marokra fogok egy hajtincset Hulk tarkóján jobommal. Lábaimmal is nyakára szorítok, bár a bőrt nem bírom megmozdítani, szóval kétlem, hogy ebből bármit is észlelne. Nem vagyok nagy sportember de ha ezt túléljük és maradnak lovak... esküszöm nekiállok gyakorolni...
~Vaaaagy... kifejlesztek egy nyerget Hulk-ra... Nem hiszem, hogy tetszene neki az ötlet... most is csak reménykedem, hogy nem tesz le a francba és hagy itt...
-Fedezem a hátad.

Csapkodom meg a kard lapjával egyik lapockáját. Eltartom oldalra a kardot. Megrántom az egész kezemet, mint amikor Schwartzenegger félkézzel húzta fel a shotit. Finom kattanás és a penge éle mentáén egy vékony csíkban melegedni, majd izzani kezd. Veszek egy mély levegőt és remegve engedem ki.
~A francot művelek én itt?
A kezdeti fellángolás és indulat kezd alább hagyni. De a távolban ismét megpillantom a lilát ami felkorbácsolja az indulataimat.
-A liláig meg se állj... Gyiá... Vagyis izé...SMASH!
Ha Hulk magával visz igyekszem fennmaradni és védeni a vakfoltját a támadóktól.
-Tizenkettő centivel rövidítsd a pengét.
Adom ki az utasításokat, szóban hercegnőnek, hogy menet közben hatékonyabban, kisebb energia befektetéssel tudjak dolgozni.
-Minden harmadik vágás után regeneráld a felépítést...
Az izzó penge ára a gyorsabb csorbulás. Szúrtam vágtam ahol értem a ridereket. A nagyját Hulkra hagytam én csak azokkal foglalkoztam akik hátulról közelítettek.

_________________
Queen beyond the Rainbow

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
23
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrTárgy: Re: 9. felvonás - Wakanda 0.2 Vas. 22 Ápr. 2018, 15:19

Egész szép csapat gyűlt össze a helyi erőktől a betolakodók legyőzésére, amin kissé csodálkoztam, hogy mind egytől egyig különlegesek voltak a maguk módján. Nyílvánvalóvá vált számomra, hogy a Föld egy jóval érdekesebb hely, hiszen már most látok itt csaknem öt különböző egyedi képességű alakot. Ha tippelnem kellene az egyedek ezen a bolygón valamilyen különleges külső hatás miatt különböznek ennyire egymástól, mert nálunk mindenki egyféle erővel rendelkezik. Megvan ennek is a maga szépsége és a maga gyönyöre. Ha nem ilyen szituációban lennénk itt akkor mindenképpen megérne egy kutatócsoportot ideküldeni kivizsgálni a dolgot.
De ami most fontosabb az az, hogy először győzzük le eme planéta támadóit. Így a többiek beszélgetését leginkább csak kívülről figyelem, nem igazán szeretnék beleszólni. Persze ez a végén elkerülhetetlen amikor a "Professzor" néven emlegetett személy szól nekem.
-Ezer örömmel segítkezünk a szállításban! Máris hívom a hajómat-majd kicsit arrébb fordulva kezdeményeztem a leszálló egységgel a kapcsolatot
-Szükségünk lenne egy fuvarra, úgyhogy gyertek ide kérlek-mondtam a pilótának, aki egy ötpercet kért és máris ideér, majd ezután a többiek felé fordultam
-Aki szeretne jöhet velünk is, úgy öt perc és itt a fuvar. Professzor kérem az út alatt tartsuk a kapcsolatot, hogy tudjuk követni magukat a célhoz!-szögeztem le előre, mert nem vagyunk ismerősek a bolygón és valami iránypont kell nekünk.

Majd lassan megérkezett a kék hajónk és én a társaimmal beszáltam, közben aki szeretett volna velünk tarthatott. Amint felszáltunk szóltam bele a rádióba.
-Mi is kész vagyunk az indulásra! Mehetünk.-majd követve a Black Birdöt mentünk át a Wakanda nevű helyre. Egy igazi rémálom képe várt minket ott. A hatalmas támadó sereg alaposan eltakarta a táj szépségét, számukat megbecsülni sem nagyon tudtam, majd a rádióban a tervet kezdtük hallani.
-Hallottuk mi is a tervet és nem tudom a másik gép hogyan áll, de ezen van fegyverzet is, ami jó lehetőségeket nyújt nekünk, persze nem ekkora mennyiség ellen hatékony, de pár kört mehetne a tömeg felett! Végső esetben a magasból pár kötelet leengedve kilehetne őket menteni a tömegből.-csatlakoztam a beszélőkhöz. Való igaz a repülők komoly előnyt tudnak nekünk adni, persze ez a terv csak akkor működik, ha nekik nincs semmijük ellene, mert ellenkező esetben komoly bajban vagyunk...

Ha ezt a tervet jónak látták a többiek is akkor amint leszáltunk a hajóról és fixáltuk a tervet útnak indítom a hajót.

-Az előre nyomulás pedig úgy lenne véleményem szerint a leghatékonyabb, ha egy csapat előre tőrne egy másik pedig védeni a hátsó részt, hogy egy kijáratot tudjunk tartani.-veszem elő a pisztolyomat, amit gyorsan leellenőrzök és élesítem is.
-Nem igazán értem hol a buli...-teszem hozzá Logan szavaihoz, majd néhány hátulsóbb lényt kezdek el lövöldözni kellően messzi pontról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
82
∆ Tartózkodási hely :
New York; Xavier IskolaTárgy: Re: 9. felvonás - Wakanda 0.2 Vas. 22 Ápr. 2018, 15:47
Wakanda 0.2

4. kaland - 9. felvonás
Az ifjú Ryan szavaiban és tekintetében is elszántság ismerszik meg. Továbbra is ellenzem ittlétét, de nem szállok vitába vele a harc kellős közepén. Csupán Logan felé pillantok, majd ismét a fiúra. Bólintással igazolom jóváhagyásom, de amint lesz lehetőség, távolabb küldöm a harctól. Lehetőleg egyenest vissza a birtokra.
A megszállottak egyre csak ostromoznak minket, képtelenség jobb belátásra bírni őket. Nem akarok választani köztük és köztünk.
- Most tényleg jól jönne... - felelem Erik szavaira, miszerint a Cerebro ebben a helyzetbe igazán nagy segítség lenne. A képességieimet is felerősíti, és ha igazán koncentrálnék, talán minden egyes megszállottat blokkolhatnék egy ideig, megszólítva az embert odabenn.
Barátom szavai igazak, mégis az, hogy megöljük őket, nem lehet most opció. Mindenki teljes erejét beleadja a küzdelembe. Most az életünkért harcolunk úgy, hogy közben másokat kell magunk elé helyezni. Frusztráló egy helyzet, mégis sikeresen vesszük az akadályt a körénk gyülekező új harcosokkal egyetemben.

Pengeként mutatkozik be a férfi, aki mellénk szegődve szintén igyekszik feltartóztatni a megszállottakat.
- Attól függ, mire gondol. Erik barátom az autókért, de magam sem értem, mitől estek össze. Csupán a mozgásukban gátoltam őket... - nézek magam elé értetlenül, miután ájultan összeestek a felénk menetelők. Nem érzem többé az idegen jelenlétet bennük.
- Talán... inkább nekik lehet közük hozzá... - intek Erik feltételezésére a szerzeteseknek öltözött alakok felé, akik ki tudja mit csinálnak Loki társaságában.
- Ami viszont aggaszt, az Loki jelenléte. Mit csinálhatnak azokkal a csuhásokkal? - végtére úgy tűnt, mintha szövetkezne velük. Varázslat. Mutáns erő. Lassan már tényleg nincs a kettő között különbség, így az sem lepett meg, amikor a kezükből a földön fekvőket töltötték fel valamiféle energiával.
Megvolt a magunk baja a felénk közeledőkkel. Nyilvánvalóan ők is igyekeztek megtenni, amit csak tudtak. Ám nincs időm olvasni Loki elméjében, ezúttal miben sántikál. Ahol ez a férfi megjelenik, vagy chitauri invázió üti fel a fejét, vagy csak meglát egy lehetőséget, amivel hatalmat kaparinthat meg. Nem véltetlen, hogy Thor magával hurcolta rabként, miután a szorult helyzetben Thanosnak fogadott esküt.. ismét. Ezért is meglepő, hogy ezúttal az emberekért harcolt. Talán beállt szerzetesnek... ki tudja.

Amint Jean erejével magasba emeli a körülötte lévő eszméletlen emberek testeit, hirtelen az ENSZ katonái is a feltűnnek, és autókra pakolják a többieket. Biztos vagyok benne, hogy jó helyre viszik mindegyikőjüket és gondjukat viselik, mikor magukhoz térnek majd. Erik mejegyzésére mosolyra görbül a szám. Én sem kedvelem az ENSZ bármely alkalmazottját, hiszen nekik köszönhettük a Manhattani Egyezményt, amit azóta el is töröltek. Barátomnál magam sem lettem volna kedvesebb velük, de örülök, hogy ő szólította meg őket. Eddig hol voltak? Ha ilyen hamar ideértek, bizonyosan az árnyékban bujkáltak, amíg mi az életünkért (és az övéikért) küzdöttünk.

Thanos megjelent a kivetítőkön, a világ pedig egyszerre ordított fel a félelemtől. Több millió rettegéssel teli gondolat, ami szinte megdobja fejem, úgy hőkölök hátra.
- Ez nem jó... - csóválom fejem dühösen.
Miután megszólítok mindenkit, aki csak harcolni képes, hogy Wakandába kell mennünk, a harcosok két táborra oszlanak.
Egyesek maradnak, míg mások felszállnak Dori hajójára és a Blackbirdre.
- Éppen beférne, de lelassítaná a gépet. Miért olyan különleges az autója, Penge? - kérdem a fekete férfitól, aki velünk tart, ám a gépjárművét sajnos kénytelen lesz itthagyni.  
Ezután Erik felé fordulok. Kérdésemre nemleges választ kapok. Nem tart velünk Wakandába. Tényleg nem erre a válaszra számítottam, ám megértem maradásának okát. Nem tudjuk, mit tartogat az oszlop, és nyugodtabb leszek én is, ha egy olyan erős mutáns, mint Ő, ittmarad vigyázni New York lakóira.
- Sajnálom, hogy nem tartasz velünk. Vigyázz magadra.. és az ittmaradókra! Ha bármi történik, elérsz minket. Kérlek értesíts, ha bármi változás van az oszloppal! - Jean is nagyon erős telepata, akár azonnal is képes üzenni, de ha Erik erősen rámgondol, őt is meghallhatom. Valamiféle furcsa, megmagyarázhatatlan kötelék van közöttünk, aminek okán bárkinél könnyebben képes vagyok megérezni őt. Talán éppen ezért hordta a sisakot a bécsi harcunkig...
~ Jean! - szólítom meg társam, aki az emberek elhelyezésében segédkezett. ~ Nem várhatunk. Wakandába kell mennünk. Csatlakozz hozzánk, amint lehet. - sugallom elméjébe. Kelleni fog az ereje, ha Thanos ellen kell küzdenünk, Erik pedig tartja a frontot Queensben.
~ Professzor... Scottal már a gépen várjuk Önöket! - indítja be a Blackbird motorját. Nem véletlen, telepata. Egy lépéssel előttem járt ezúttal, és Scottot is értesítette a helyzetről.

A repülőre mindannyian felszállunk, s több új arcot is felfedezek a harcosok között. Így például az a szőke férfi, akinek képességei közül tisztán megérzem telepata erejének forrását. Gondolatait gondosan elrejti, de rossz szándékot nem érzek benne, és vonásai sem utalnak rossz szándékra. Talán emiatt, de megbízom benne.
~ Egy telapata. Üdvözlöm! - ezt csupán elméjébe sugallom a gépen, még mielőtt elérnénk Wakandát.
Ahogyan közeledünk a helyszínhez, a reflektorok fényében több ezernyi sötét lény rajzolódik ki.
- Mik ezek?! - förmedek magam elé, látva egyes egyedek négy karját.

Még mielőtt a rámpa lenyílna, odafordulok a velünk utazókhoz. Így például Lunához, Pengéhez, Loganhez, Ryanhez, a telapata férfihoz, és a fiatalemberhez, aki egyelőre csak csöndben ül a gépen.
- Örülök, hogy itt vagytok! Elöl az X-Menek két harcosa, dr. Jean Grey és Scott Summers foglalnak helyet. - mindketten az utastér felé fordulnak, és intenek.  
~ Odalent egy olyan lénnyel kell szembeszállnunk, aki legutóbb leszakította egy fiatal lány kezét, és pusztító sugarával több tucat katonát gyilkolt meg a végtelen hatalmű kesztyű nélkül is. A Holdból leszakadt gigantikus darabot is a kesztyű nélkül vitte végbe. Minden erőnket bele kell adnunk a harcba ellene. Nem hat rá semmilyen telepatikus képesség, és több ezer lény védi! Kérem, nagyon vigyázzanak egymásra, és senki ne kezdjen magánakcióba ellene! Most a civilek és a körbezárt harcosok védelme a célunk! Együtt megcsinálhatjuk! - gondolataimat nemcsak a hajóban tartózkodók hallhatják, hanem kiterjesztem Doriék hajójába is, így minden egyes harcos hallhatjak, aki most csatába indul a Titán ellen.
- Jean, kapcsolj fel minden világítást! Szükségünk lesz rá! Dori, kérem, hogy a legénysége felülről támogasson minket! - intézem kérésem a másik gép vezéréhez.

Amint lenyílik a rámpa legurulok rajta társaim kíséretében. Halálos csatakép fogad minket. A Blackbird és a másik gép, valamint a még égő reflektorok fényében jól látható, ahogyan a szörnyek marcangolják az élő emberek húsát, majd magasba emelve őket hatalmas kezeikkel, kitépik egy-egy belső szervüket. Hátrahőkölök, ahogyan elmémig hatol a rengeteg sikoly.
- Istenem! - a sokktól felocsúdva Franklin felé fordulok. - Remek ötlet! Kérem! - gurulok hátrább és Scott felé intézem következő kérésem.
- Kérlek, próbálj utat vágni! - a férfi sugarai a sziklák mögül egyenest a lényeket találják el, ám azok a vártnál sokkal ellenállóbbak. - Miből vannak ezek?! - erőmmel megpróbálok elméjükhöz férni, án vaksötétség fogad. Gyilkos ösztönlények csupán, és olyan, mintha némi telepatikus erővel is rendelkeznének. Így az én erőmnek egyelőre nem sok hasznát vesszük.
- Elixir, odabent rengetegen megsebesültek. Be kell jutnunk, és meg kell gyógyítania annyi embert, amennyit csak tud!

Ezután Penge szavai ütik fel a fejem. Földrengés.
Nem tudom nem észrevenni Hulkot és Alisont, alig messze tőlünk. Alison Thanos ellen akar rohanni. Micsoda felelőtlenség!
~ Alison! Hát nem tanult a legutóbbiból?! A karja bánta! Kérem, ne menjenek öngyilkos küldetésre! Itt kell a segítségük! El kell jutnunk a beszorított wakandai civilkehez és harcosokhoz, különben mind meghalnak! Hulk! Kérem, törjön utat! Mi szorosan maga mögött leszünk! - kérem a zöld óriást telepatikusan úgy, hogy körülöttem mindenki más is hallhatja tervem. Hulk jobb nem is lehetne egy élő földrengésnél... Ha ő igazán haragra gerjed, nincs az a négykarú szörnyeteg, ami utunkat állná. Láttam már mire képes, talán Alison pont ezért akarja úttörő kosként használni Thanosig.
- Barátaim! Ha Hulk segít, szorosan mögötte kell utat törnünk és megölni annyi lényt, amennyit csak tudunk. Minden erőnket bele kell adnunk a harcba, különben az a több száz civil hamarosan mind életét veszíti!
Imádtam olvasni mindenki reagját! 4. kaland <3


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
611
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: 9. felvonás - Wakanda 0.2 Vas. 22 Ápr. 2018, 17:219. felvonás
Wakanda 0.2

Dr. Banner már Hulk testébe van zárva, mélyen, s csupán a nagydarab, zöld pusztító lény maradt, aki mérhetetlen dühét az ártatlan - megszállott - civilekre irányítja, s pusztít mindaddig, amíg azok váratlanul összeesnek.
Amikor Thanos feltűnik a kijelzőn, tudja, hova kell mennie, és hogyan juthat el oda a leggyorsabban.
Alison által. Tapasztalta, látta már képességét, a doktor szemeim keresztül nem egyszer, nem kétszer megismerhette. Még mielőtt elillannának, Tony felé pilant hatalmas szemeivel, és dühösen fújtat, majd bólint.

Egyik pillantról a másikra Wakandában találja magát. Csupán addig lát, amíg a reflektorokat egyesével a négykarúak le nem szedik. A harc szélén találja magát. Amint nekiront egy négykarú, teljes erőbedobással veri vissza. Erős lény, ám leginkább gusztustalan. Egyedül nem sok esélye van Hulkkal szemben, még ha tűéles karmaival meg is próbál testébe nyúlni. Csak fájdalmas ordítás marad belőle, miután a Nagyfiú felemeli a négy kézzel kapálódzó, szemetlen szörnyet, majd erőt véve magán tenyerei közt szétroppantja annak koponyáját.
Csak ezután veszi észre a haját tépő, pehelykönnyű Alisont a hátán. Felemeli a lányt a grabancánál, és maga elé emeli, hogy szemtől-szembe nézzenek. Erősen gondolkodik, hogy aprócska fejét a szájába vegye, de bizonyosan tudja, hogy hasznát veszi még a lány tudásának. Csupán ennek köszönheti életét, és azt, hogy Hulk védelmét élvezheti továbbra is.
- Hulk... nem... lóóóóó! - ismét teljes orgánumát ráüvölti az apró lányra, majd maga mögé hajítja vagy 10 méterre, mint egy zsebkendőt. Remélhetőleg talpra esik, mint a macskák...
Látja jól Thanost a távoli fények alatt, aki felé a kardjával kalimpált a szivárványhajú, de azt a több ezer szörnyet is, ami elválasztja őket a Titántól. Körbevezeti tekintetét az előttük elterülő terepen. Talán lenne esélyük eljutni Thanosig, de Alisont leszednék mellőle. Ezen az sem segítene, ha engedné a lányt a hátára ülni.
De ez csupán átvillan elméjén, Hulk senkinek sem háziállata, így a terv hamvába halna. Egyszerűen levágnák róla, és mire Thanosig eljutna, Alisonnak a kézfeje maradna csupán, amivel Hulkba kapaszkodott. Ismét egy pillanat csupán, amíg átfut a fején, miszerint Alisont a lények közé hajítja, és végignézi, ahogyan lakmároznak belőle.
Pillanatnyi álomképéből Xavier Proffesszor szavai rángatják ki. Szétnéz, honnan jöhet a hang a fejébe, majd mögöttük felfedezi a kis csoportot, kik most érkezhettek csupán.
A kérés az, hogy törjön utat bele a szörnytömeg közepébe, és ne Thanoshoz rontson. Eleinte fejét rázza. Ő Thanossal akar megmérkőzni, bármilyen csekély esélyei is vannak. Majd felsejlik előtte Carol arca, és belegondol abba, hogy a nő mit kérne tőle. Tudja jól, hogy az ártatlanokat helyezné maga elé, és ez épp elég ahhoz, hogy megváltoztassa akaratát.
Bólint maga mögött, és úgy rohan a csoport felé, hogy Alisont ismét megragadja ruhájánál, és miközben ugrik, a hóna alá fogja, nehogy elhagyja útközben. Néhány pillanat alatt ott találják magukat a mutánsok előtt. Alisont lerakja eléjük, mint egy rossz kisállatot. - Alison, marad mutánsokkal! Hulk utat tör. - inti rendre a lányt.
Ha mindenki készen áll, teljes erejével megindul, és nyakuknál megragadva hajítja a lényeket arrébb, vagy épp kézfejével ütlegeli őket hátra. Ha a többiek nem segítenek neki, és megtorpan, akkor a ráugró lények tömege a földre sodorhatja, és elveszíti lendületét. Ő az ék, de ha közrezárják, vagy a mögé kerülő lények lefegyverzik a mutánsokat, akkor esélye sem lesz továbbhaladni.


 szomorkás/magányos  || I got sunshine in a bag. ||

_________________

••  S h e's    my    s w e e t    V a l e n t i n e  ••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
12Tárgy: Re: 9. felvonás - Wakanda 0.2 Vas. 22 Ápr. 2018, 17:23

Wakandába érve újra csalódnom kell. Nem találok ott semmit, csak egy nagy rakás ismeretlent, akikkel nem tudok mit kezdeni, és Ő is elment. Önhittség lenne azt képzelnem, hogy azért ment el, mert fél tőlem. Mióta elártultam Ronant, nem is láttam őt, csak hajszoltam végig a galaxison. És most megint „lemaradtam róla”. Egy lépéssel megint előttem járt, megelőzött, esélyem sem volt akár csak egy szót szólni hozzá. Pedig elmondtam volna neki, hogy remélem, tudja, hogy tönkre tette az életemet. Hogy másra sem vágyom, mint a revansra, és az sem érdekel, ha meghalok a keze által. Már semmit sem bánnék.
Mivel nem nagyon tudok mit kezdeni magammal, becsatlakozom a csatába. Pusztán a harc szentségtelen öröméért, mert már nagyon régen nem küzdöttem meg senkivel. Talán már berozsdásodtam, ki tudja. Talán most meghalok, és nem fogok tudni soha összecsapni életem tönkre tevőjével. De már az sem érdekel. Haljak meg, ha ez van nekem megírva, temessenek egy névtelen sírba, és hadd nyugodjon meg zaklatott lelkem. Persze ezt csak a pátosz gondoltatja velem, gyáva vagyok meghalni. Még feladatom van, még meg kell küzdenem vele, még el kell mondanom neki, hogy mennyire gyűlölöm, és remélem ha most meghal, az végleges lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
377
∆ Kor :
99
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaTárgy: Re: 9. felvonás - Wakanda 0.2 Vas. 22 Ápr. 2018, 20:33

•• Wakanda 0.2 ••

Did you miss me?
• Hulk Thanos lerohanása helyett segíteni akar a szorult helyzetbe került civileken és harcosokon. Ha Alison is csatlakozik a mutánsok és Dori csapatához, akkor egy összehangolt támadással éket verhetnek a masszív outrider gyűrűbe, ami szorosan közrezárja, és percről-percre pusztítja a sok száz wakandait. Fényt már csak Doriék gépe és a Blackbird szolgáltat, hiszen az outriderek levadászták a reklektorok nagyrészét.

Aki a több száz méterre a Kapitánnyal harcoló Thanos felé fordítja tekintetét a harc közben, láthatja, ahogyan Thanos megfojta Steve Rogerst, és elernyedt testét elhajítja, majd megindul Peter Qull felé.
Ezen felül tapasztalhatják, hogy a hatalmas wakandai idegen objektum lilán pulzálni kezd, majd az égbe fénnyalábot lövell.
Ha sikeresen beverekedték magukat, Elixir megkezdheti a sérültek gyógyítását, ám tervet kell kiötleniük, hogyan szabadulnak ki a kelepcéből, hiszen a rengeteg négykarú továbbra is körülöttük ólálkodik és támadja őket. Nebula fentről vagy lentről is támogathatja a mentőakciót, de válaszhat más uticélt is magának.

Jean Grey mentálisan üzen a csapat minden tagjának a Blackbird fedélzetéről, hogy a New York-i mutánsoktól azt az információt kapta, hogy  Thanos egyidőben Queensben is megjelent az ottani oszlopból.


***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.

UPGRADE:
 

- Reagsorrend: -
- A felvonás résztvevői: Bruce Banner, Alison Magdalen J., Charles Xavier, Logan James Howlett, Ryan Ryot, Dori T'Tara, Nebula, Franklin Richards, Joshua Foley, Luna Thomson, Eric Brooks

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: 9. felvonás - Wakanda 0.2

Vissza az elejére Go down

9. felvonás - Wakanda 0.2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Wakanda (Afrika)
» Fekete Párduc (T'Challa)
» Necropolis (Wakanda)
» 6. felvonás - Látom a tüzet
» 1. felvonás - Alattomos suttogás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Kaland játékok :: 4. Kaland :: 2. Kör-