Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
2Tárgy: Jace Davis Szomb. 07 Ápr. 2018, 19:04

Jace Davis

Tenebrae
biográfia

becenév » Davis
születési idõ » Papíron 1991. Január
születési hely » Egy messzi, messzi galaxisban
kor » Mondjuk huszonhétnek. Jóval lassabban öregszik, mint egy ember, valahol a hatvanas éveiben jár, de ki számolja...
play by » Max Thieriot
csoport » Galaxislakó
tartózkodási hely » Egyesült Államok / Közel-Kelet
család » Ahol én születtem, a család nem kifejezetten azt a szerepet töltötte be, amit erre felé. A kötődésnek nem volt jelentősége. Tizenkét évesen láttam őket utoljára, ami úgy ötven éve volt, plusz-mínusz.jellem és külsõ »
Nevezzük kalóznak. Földi szavakkal kifejezve talán ez áll a legközelebb ahhoz, ami. Vagy ami volt. Így az értékrendje is egészen eltér a megszokottól. Kicsit hetyke, kicsit impulzív, kicsit könnyelmű, kicsit szemtelen, kicsit ez, kicsit az. De rendkívül állhatatos, meg persze kapzsi. Nem rosszindulatú, csak saját magával szemben jóindulatú. De ezek azok a tulajdonságok, amik segítenek túlélni a Shi'ar Galaxis térséget. Töviről hegyire bejárta már a galaxist, ahonnan jött, de a Föld tíz év távlatából is sokszor új neki. Néha úgy érzi, megfullad ebben a földhöz ragadt környezetben, ahol még csak a szomszédos bolygók sincsenek gyarmatosítva. Mintha egy bolygó lenne az egész világon. De ott van a pénz is, azt sem teljesen érti. Ahonnan ő jön, emlékekkel fizettek, eszmei értékkel. A papírnak és a nagy számoknak semmi jelentősége. Ezért még annyira sem szégyenlősködik elvenni azt, ami itt kell neki, mint egyébként tenné. Persze a földi évei során sokat komolyodott, valamivel felelősségteljesebb lett, egyszerűbb természet, meg egy kicsit tisztességesebb is. De kutyából azért nem lesz szalonna.
Humanoid, de shi'ari eredete könnyen felismerhető - legalábbis lenne, ha ismernék errefelé - kozmikus fényben a szemei ciánosan ragyognak. Az erőteljes sugárzását leszámítva, jó indulattal rámondható hogy olyan mintha kontaktlencse lenne. Csak akkor kezd visszafakulni természetesebbé, ha sok időt tölt mesterséges fényben. Leegyszerűsítve: napfényben shi'ari, odabent ember. Ami neki legfeljebb árnyalatilag tűnik fel, hisz a shi'ariak híresen színvakok. Ketyegő bombát színes drótokkal semmiképp ne bízz rá.
képesség »
A shi'ariak genetikájában lévő képesség - a Pillantás - valahol a teleportálás és a Higanyszálhoz hasonló sebesség közt helyezkedik el. De kifejezetten egyiknek sem mondható. A tér hajlításával képes helyet változtatni. Ez olyan harminc-negyven méterre terjed ki és egymást követően csak néhány alkalommal tud ugrani, utána vissza kell töltődnie az energiának. Fejlődni különösebben már nem fog. Ez nem olyan, mint a futás, hogy elfáradhatsz a lépcsőn felszaladva, vagy lehetsz olimpikon, attól függően mennyi energiát fektetsz az edzésbe.
Talán még említésre méltó, hogy valamivel szívósabb a szervezete, mint egy emberé, de nem olyan kiemelkedően, mintha Amerika Kapitány lenne.

elõtörténet »
Blackworld a megszállás óta nem veszélytelen hely a magamfajták számára, de kockázat nélkül nincs profit. A profit fontosságáról pedig nem kell előadást tartanom, ugye? Hónapok teltek el azóta, hogy besétáltam a méltán hírhedt palotalánc egyik kocsmájába az Shi'ar Galaxis sarkán. Amikor két, vagy talán három földi éve ott hagytam a brancsot, hogy egyedül dolgozzak tovább, a kalóz és a fejvadász közötti apró határsávon az utóbbihoz kerültem közelebb. Aznap a félhomályban úszó kocsmában is egy ügyfél várt. Valaki olyan, aki tudta, hogy én vagyok – voltam? – az egyetlen, aki elég mocskosul játszik ahhoz, hogy olyannal lehessen megbízni, amivel mást csak félve. Én pedig elvállaltam. Miért ne. Akkorra a Galaktikus Háború már elérte a mi térségünket is. Kockázatosabb lett dolgozni, de hidd el, van az a pénz. A csápos fazon szavak nélkül csúsztatott elém egy chipet, melyet a csuklómra erősített készülékkel olvastam le. Innen az egyik baklövés követte a másikat, tekintve, hogy nem csak a háború közepébe sétáltam bele, hogy elraboljam a Köztársaság legbefolyásosabb szenátorát, de ekkoriban zajlott a Nagy Vadászat is. Ez dióhéjban egy verseny a magamfajták között örök dicsőségért és vagyonért. A galaxis legjobb fejvadászai.
Az én képességeimmel viszonylag zökkenőmentesen tudtam zsákot húzni a szenátor fejére. Sok szélhámos van a galaxisban, de én igencsak kiemelkedő példányuk vagyok. Egy dologról azonban nem tudtam. A szenátor célpont volt a Nagy Vadászatban is, ami egyenesen vezetett ahhoz, hogy akaratlanul is a verseny részese lettem. Megjegyzem, itt a fejvadászoknak nem csak a célpontokat kell kiiktatni, hanem egymást is. Csak egy maradhat. Na most én kalóz vagyok és kapzsi, de nem vérszomjas, és végképp nem olyan képzett, hogy akár hajszálnyi esélyem is legyen túlélni egy ilyen helyzetet.
Én, egy senki. Hogy kerülhetett ilyen helyzetbe? A Biphasia egyik kis holdján születtem, a Shi'ar Galaxis szívében. A Földön azt hiszem, a semmi közepének hívják az ilyen helyeket. Hallottál már arról a bolygóról? A legtöbben nem, de én szerettem ott élni. Olykor, a szerény vacsoránk után, anyám megfogta a kezem és együtt kisétáltunk a közeli mesterséges mezőre, amikor a főváros épp alattunk vöröslött az anyabolygó felszínén. De még jobban szerettem, amikor minden tizenhatodik napon délen felkelt a nap és megvilágította a hegyeket. A fák levelei ezüstből voltak, amik a reggeli nap sugarait elkapva végtelen erdőtűzzé változtatták a horizontot. Legalábbis sokáig így hittem, mint a földieknél a fogtündér meséje. De az erdő, ahol a fák ágai az őszi szelet édes orgonaszóvá változtatták, nem volt más csak ólom és acél, hegyekbe tornyosulva. Az orgonaszó pedig a rabszolgák sikolyait visszhangozta. A holdak, ahol a legtöbben éltünk mesterségesek voltak, de maga Biphasia sem volt barátságosabb egy sivatag bolygónál. A tizenkettőt töltöttem, amikor eladtak. A tizennégyet, amikor a kalózokhoz kerültem. Az én új családom. Hányavetett sorsnak hangzik, de nem volt ez olyan rossz. Ezt a karriert mintha rám szabták volna.
Hogy miért adtak el? Az én fajtámnak van egy genetikai sajátossága, ami a legtöbbünkben csak szunnyad. Én persze örököltem. Igen, a Pillantásról van szó. Olyan volt ez nálunk, mint a földieknél valamilyen szégyellni való fogyatékosság. A shi'ariak híresen megalkuvó népség, nem szeretik a feltűnést, szóval egy ilyen gyerek mindig csak púp volt. Viszont jó pénzért el lehetett adni. Az ilyesmi a Shi'ar Galaxisban megszokott dolog. De még így is jobban jártam, mintha a szomszédos bolygón születtem volna. Ott egy szülés nyolc gyerek, amiből hetet megesznek.
Visszakanyarodva a történet lényegéhez... Mivel kiderült, hogy a szenátor a Nagy Vadászat célkeresztjében van, a megbízómnak már nem kellett, nekem pedig nem volt időm behajtani a tartozását. Az ipsét egy sivatagbolygón hagytam elterelésként, hogy olajra léphessek. Ekkor a három nagyhatalom közül kettőnek már a célkeresztjében voltam. Maradt a menekülés. Egyik hiperűrugrás követte a másikat, de sosem tudtam elég messzire kerülni. Egészen addig, amíg egy űrcsata következtében épp csak sikerült kilőnöm magam egy mentőkabinból, mielőtt felrobbant a hajó, amin potyáztam. Engem pedig beszippantott a jeges, végtelen űr. Amikor legközelebb magamhoz tértem, már orbitális pályán voltam egy teljesen ismeretlen spirálgalaxisban, a kék bolygó gravitációja pedig hamar húzni kezdett. Csak reményeim lehettek, hogy mi vár majd lent...

user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
882
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: Jace Davis Szer. 18 Ápr. 2018, 22:00

•• Kedves Jace! ••

Elfogadva!
HEY!

Üdvözöllek az oldalon!  izgatott 2
A jellem&külső leírásod tetszik! Volt benne egy megfogalmazás, ami nagyon eltalált (több is, de egy nagyon): "Nem rosszindulatú, csak saját magával szemben jóindulatú."  -  izgatott Ahhh! Ezt elraktározom magamban. Máris adtál nekem valamit, amit magammal viszek! Hoppá! Ez nem sok lapnál fordul elő velem, úgy őszintén!  kacsint Szépen lassan felépül bennünk a kép, hogy miféle fickóval hozza össze a sors az olvasódat. Mindent leírtál, ami fontos, így tehát elégedetten haladhattam is tovább!
A képességeiddel minden rendben, nincs kivetnivalóm. Kreatív és egyedi. Tetszik, ahogy megfogalmaztad! Tényleg. Egyébiránt az egész lapodra elmondható, hogy nagyon különleges. Nem tudom megfogalmazni, mi az, amivel ennyire megvettél, de az írásodban, a fogalmazásodban van valami, ami nekem személy szerint nagyon tetszik. Talán az, hogy tartod a kapcsolatot az olvasóddal, nem tudnám konkrétan megmondani...  morfondír  
És akkor a történet. Kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz veled ezek után, hogy merre fúj a szél és hogy miféle kapcsolatokat fogsz teremteni. Mindenesetre, ha szembe száguldana veled a Milano, villants egyet, hogy tudjam, Te vagy!  kacsint  Láttam végig a fejemben a történetet, köszönöm! Bízom benne, hogy sokszor olvashatlak még, mert van benne lehetőség jócskán!  kalimpál

Rendkívül örülök, hogy olvashattalak!
Köszönöm az élményt!  okés

Nem is tartalak fel tovább, tessék meghódítani a játékteret!


_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Jace Davis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Jace Herondale

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Galaxislakók-