Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
141
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Celia & Logan Hétf. 02 Ápr. 2018, 01:44

Celia & Logan

So was I


Nem igazán szívlelem a repülést. Főleg, hogy a levegőben kell maradni egy jó ideig. Mostanában egyre többször utazom, és nagyobb távolságra ez a leg megfelelőbb, de még így sem tartozik a kedvenceim közé. Inkább a leszállást várom, de ott is a mágnes-kapu az, ami ismételten gondot okozhat. Most viszont ez a protézis mese, bevált. Nem kell annyira magyarázkodnom, és ahogy a Tündérszépemnek is tetszett az „előadásom”, így maradok ennél a megoldásnál. A terminálból már könnyedén kijutunk, és a csomagjainkat is magunkhoz vesszük. Ahogy kilépek a kijáraton, megcsap az a megszokott szmogos levegő, amit az elmúlt napokban csak emlékezhettem. Nagyot szippantok a benzingőzös levegőből, és egy somolygással nyugtázom, hogy megérkeztünk New York-ba. Mintha semmit nem változott volna ebben a pár napban, de azért mégis. Mellettem van egy csodás Nő, akivel jól érzem magam, és nem is gondoltam, hogy pár ezer mérföldet kell utaznom, hogy találkozzak vele. De most már az Államokban vagyunk, és remélem velem tart továbbra is. A karomat nyújtom felé, és ha elfogadja, akkor elviszem a Bérlakásomhoz. A Birtokra még nem merem elvinni, de tudom, milyen szigorú óvintézkedések vannak mostanság ott, és bár tudom, hogy Celia is „Mutánsnak” számít valamilyen szinten, de a Prof beleegyezése kell, hogy oda is magammal vihessem. Egyelőre a legénylakásomra viszem, ha nincs ellenére, aztán majd meglátjuk, hogy hogyan tovább. Pár nap múlva majd előadom a Profnak a dolgot, talán kedvező lesz a válasza.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
78
∆ Tartózkodási hely :
FöldönTárgy: Re: Celia & Logan Kedd 03 Ápr. 2018, 17:20

A repülőút minden gond nélkül zajlott le. Az igazat megvallva simán hazatértem volna az erőmmel, ám az csak egy személyes, hála Bor-nak. Így marad ez a megoldás és az átszállások. Logannal egészen kellemes volt így is az egész, ezért hamar elmúltak az órák. Miután leszálltunk és gond nélkül megtaláltunk a csomagunkat. Amik szerencsére épek is voltak. Volt már alkalom, amikor feltörték. Nem voltam különösebben boldog és elég komoly balhét is csaptam ki miatta. Megértek nekem elnézést kérni. Aztán miután kiléptünk a terminálból, elvezetett a lakásához.
Nos mondanám, hogy meglepődtem, de nem akarok hazudni. Tipikus pasis lakás. Itt egy sörös dobot, ott egy másik. Egy apró fejrázással léptem át a küszöböt. Illet hozzá ez a lakás. Kissé szétszórt, de megvolt a varázsa. A környék mindenesetre igen kellemes volt.
- Bocsánat a zavarásért. - szólalok meg, hála annak, hogy nagyon hosszú időt töltöttem el Japánban és rám ragadt pár szokásuk. Na az megint egy igen színes kultúra.
- Illik hozzád ez a ház. - teszem még hozzá, miközben lerakom a táskámat egy székre. A pár doboz ellenére minden tiszta és rendezett. Összességében kellemes benyomást nyújt.
- Ha nem gond, kölcsön veszem a konyhádat. - szólalok meg egy szelíd mosollyal, majd be is megyek a helyiségbe és körbenézek. A hűtő szinte kong az ürességtől. Ismét megrázom a fejem, így marad a másik módszer. Az erőm által alkotom meg az alapanyagot, majd hozzá is látok. Egy steak-t csinálok, természetesen kiváló minőségű húsból. Otthonosan mozgok a konyhájában, mintha már nem először járnák itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
141
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Re: Celia & Logan Csüt. 05 Ápr. 2018, 01:33

Celia & Logan

So was I

A lakásomat nem annyira használtam az elmúlt időben, de pár hónapja itt is tartózkodom, ha nincs halaszthatatlan dolgom a Birtokon. Tudom, hogy ténylegesen az Iskolában lakom, de néha jó, ha egy kis távolságot is tudok hagyni magamnak. Van úgy, hogy a gondolataimba merülök, és a sok jóakaróm meg inkább itt találjon meg, mint a gyerekek közt.

Most igaz nem a balhék miatt vagyok újból itt, hanem azért, hogy a Tündéremmel lehessek. Ígértem neki, hogy megmutatom Kanadát is, ahogy New York-ot. Talán ha majd a Proffal beszélni tudok, akkor felhozom neki azt a kérdést is, ami felmerült bennem, de addig, míg nem beszélek vele, addig Celiát nem viszem a Birok közelébe. Nem mintha félnék, de a Professzor háza, és ő ad engedélyt a belépésre mindenkinek.
Amúgy meg jobban fogadta a Tündérem a lakást kinézetét, mint gondoltam. Nem igazán vagyok makulátlan rendmániás, de itt-ott elhagyott sörös doboz és üveg halom belefér. A konyhát csak ünnepnapokon használom - vagyis soha- így a hűtő tartalma is kimerül egy pár üvegsör és a rendelt étel maradékával.
- Persze, menj csak! Érezd magad otthon!- villantok egy vigyort felé, miután a konyhát emlegeti. Kis matatás után valami isteni illatok terjengnek a levegőben a tűzhely felől.
Azt se tudtam, hogy van tűzhely benne. - villan belém a gondolat, de egy új bontott sör után elhelyezkedve a fotelomban kényelmesen, már csak a jóleső érzés kerít hatalmába. Kis idő múlva még intenzívebben érzem a kellemes illatokat, ami egy hatalmas steak személyében sül a sütőben.
- Fantasztikus illata van!- kiáltom a konyha felé, és nem is tudom, minek örüljek jobban, hogy itt van velem Celia, és főz, vagy annak, hogy rátaláltam. Talán mindkettő dologban szerencsés vagyok, és egy jó nagy bólintás után meg is húzom az italom. Remek napnak nézünk elébe. Már idejét se tudom, mikor voltam ilyen nyugodt és boldog valaki mellett. Remélem, hogy ő is így érez. Ma csak a pihenésé és az élvezeteké a nap, ha a Drága Hölgy is úgy kívánja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
78
∆ Tartózkodási hely :
FöldönTárgy: Re: Celia & Logan Pént. 13 Ápr. 2018, 21:01

Férfi lakás ellenére azért kellemes kis hely. Hiába a dobozok nem túl meglepő magas száma, van benne szépség. Nem mintha tiszta és rendezett lakot vártam volna tőle. Valahogy nem éppen az olyan típusnak vélem őt.
- Azon az érzésen, már rég túl vagyok. - nyújtom ki felé kissé a nyelvem és aztán elindulok összedobni valamit. Hiába az első osztály, a kaja egy gépen azért nem az igazi. Nem rossz, de nem mondanám jónak sem, inkább tűrhető és ha teheted, akkor inkább kihagyod. Ezért is álltam neki most összeütni valamit.
Pár perc múlva már készen is lettem az előkészületekkel. Hiába bírnám ki hónapokig evés nélkül, megvan a kifejezett előnye ennek a tevékenységnek is. Az ízek, amiket ezzel a testtel érezni tudok, érdekes és kellemes dolgok is egyben. S a hosszú itt töltött idő alatt megtanultam a konyhában mozogni. Mondhatjuk azt is, hogy egy két lábon járó szakácskönyv vagyok. Pedig csak unaloműzésnek és egy új dolognak fogtam fel akkoriban ezt és hamar hobbi lett belőle. Ami önmagában furcsa kijelenteni. Nekem hobbi, egy kozmikus lénynek.. S mégis lett.
Logan megjegyzésére egy mosoly jelenik meg az arcomon és egy új érzés kezd kibontakozni bennem. Hisz némileg megdicsérte azt, amit teszek és eddig senki másnak nem készítettem még ételt. Tekintve, hogy jómagam igen nagy mennyiséget vagyok képes elpusztítani. Bőven több embernek elegendő adagot. Bőven. Újabb percek múlva készen is vagyok. Nem tagadom, némileg rásegítettem arra, hogy a steak kész legyen. Csak egy kicsit leheltem rá, pont megfelelő hőmérséklettel, így pont olyan lesz, amilyennek a nagy könnyben lennie kell. Ismét belenézek a hűtőbe és kissé szomorkásan rázom meg a fejem.
- Miért is vártam egy vörösbort a hűtőben.. - szólalok meg, enyhe csalódottsággal a hangomban. Hiába, sör az van rengeteg, de egy jobb minőségű vörös már nincs. Ez van. Így inkább előkészítem az asztalt és leülök, majd Logan-t figyelem, hogy jön-e. Amennyiben jön és leül, akkor jó étvágyat kívánok és hozzálátok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
141
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Re: Celia & Logan Szer. 18 Ápr. 2018, 12:02


Celia & Logan

Most úgy érzem magam, mint aki egy évszázada a legnagyobb nyugalomban élne Celia oldalán. Nem volt sohasem olyan, hogy ide hoztam volna ebbe a lakásba egy Hölgyet, aki még főz is nekem. A finom illatok meg egyenesen megcsapják az orromat, ami még jobban kedvet csinál a falatozásra. Tudom, hogy a sörös dobozok és az enyhének nem nevezhető rendetlenség kissé zavaróak lehetnek a Tündérem számára, de nem igazán vagyok egy vendégváró típus. Ha még egy nagyobb buli után lettünk volna, akkor nemcsak ez a pár szertehagyott doboz díszelegne az asztalon. A hűtőbe a sörök benn sorakoznak, bár a bort nem tettem melléjük.
Amint készen van az étel, egy elismerő vigyorral lépek mellé a Kedveshez.
- Csodásan néz ki, ahogy az íze is biztosan finom! – telepedek le a székre, majd amikor eszembe jut a bor, akkor a könyvespolc mögé nyúlva előveszem az eldugott üveget, majd egy mozdulattal kiszedem belőle a dugóját és poharába töltök.
- Én maradok a sörnél!- ülök vissza az asztalhoz, és nekilátok a steak fogyasztásának, ha a Tündérszépem is helyet foglal.
- Jó étvágyat! Csodásat alkottál! Elismerésem, Tündérem!- emelem a sörömet felé és a gőzölgő tányérra.
- Kár lenne, ha kihűlne!- bólintok és nekilátok a falatozásnak.
- Majd később elviszlek egy helyre, ahol megismerkedhetsz valakikkel. – kezdek bele a meglepetés-hely felvezetésébe, mert meg szeretném mutatni neki az Iskolát, ahol a gyerekek laknak. A Prof engedélyezte a látogatását Celiának, de kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni hozzá. Igaz, hogy csak látogatásra van engedély, de bízom benne, hogy nem fogja bántani a gyerekeket a Tündérem. Megbízom benne, és a Prof is ezért egyezett bele a megjelenésünkbe.
- Remekül sikerült ez az étel!- bólintok ismét a finomra sült elismeréseként. Még a tíz ujjamat is megnyalom, amikor végeztem az evéssel.


Köszönöm, hogy türelemmel voltál, Tündérem


☆☆
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
78
∆ Tartózkodási hely :
FöldönTárgy: Re: Celia & Logan Szomb. 21 Ápr. 2018, 21:23

- Sör.. Nem tudod, hogy milyen egy igazi, jó érlelésű bort inni. - mondom neki némileg gúnyolódva rajta. Hiába, a sör az nem éppen az az ital, amit gyakran és szívesen innék. Sokkal inkább a borok és az érlelt szeszek azok, amik vonzanak. Habár elsőre ezek is furcsák és érdekes voltak, mostanra már kellően megszoktam őket. Talán a kelleténél kicsit jobban is. Ám nem látom úgy, hogy nagyon baj lenne belőle.
- Ha valaki ennyi évet él, akkor ráragad ez meg az. - kacsintok rá egyet - Főleg, ha kellően unatkozik és kellően érdekesnek tűnik az a dolog. - teszem még hozzá azért.
- S mégis hová vinnél el engem? Most kellően kíváncsivá tettél engem.. - szólalok meg. Igen csak érdekel, hogy mégis mire gondolt. Ám gondolatolvasó nem vagyok, így képtelen vagyok kivárni. S az eddigiek alapján fölösleges lenne erőltetnem a dolgot, nem mondaná el nekem, hogy mit is tervez. Van annyira makacs mint én ezen a téren.
- Köszönöm a dicséretet. Reméltem is, hogy tetszeni fog. Főleg azután, hogy nem hagytad kifizetni a repülőt. - teszem még hozzá kissé durcás arccal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
141
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Re: Celia & Logan Pént. 27 Ápr. 2018, 01:12


Celia & Logan

Meg kell állapítanom, hogy a Tündérszépem, nemcsak az italokhoz ért, de az ételekhez is. Bár sorolhatnám a sok jó tulajdonságát még, de egyik ámulatba esem a másikból. A steak csodás volt. Mind a tíz ujjamat megnyaltam utána.
- Szuper lett a sült. Nem tudom elégszer dicsérni. – villantom ki kedves vigyorom a söröm ivása közben.
- Ahová elviszlek, az meglepetés. Ha elmondanám, akkor nem is lenne az. – vigyorom még szélesebbre húzódik, mikor látom az arcán a kíváncsiságot.
A repülőjegy említésére meg kissé felszalad a szemöldököm.
- Azt hittem, ezt már lezártuk, Tündérem. - húzom magamhoz, ha nem ellenkezik. – Ne is legyen ez téma. – Adok egy csókot az ajkára.
- Ha kész vagy, akkor indulhatunk. – vettem magamra egy tiszta pólót és a dzsekimet, s ha indulásra kész vagyunk, akkor a motoromhoz megyek a garázsba, ha Celia is követ, akkor megvárom, hogy felüljön mögém, aztán beindítom a motort.
- Kapaszkodj. – Szólok figyelmeztetésként, mert ez a moci elég gyors. Scott-nak volt ízlése.
Hamarosan meg is érkezünk a meglepi helyszínére. A hatalmas vaskapu kinyílik, és máris begurulhatunk a bejárat elé. Leszállok a motoromról, és a Tündéremnek is segítek, ha elfogadja segítő jobbomat.
- Megérkeztünk. – mutatok fel az épület táblájára.

- Mit szólsz? Megmutatom neked az Iskolát. A gyerekek nagyon barátságosak. Itt szoktam tölteni velük az időt. Remélem, hogy neked is tetszeni fognak. Kicsit félénkek, de ha majd megismernek, akkor meglátod, hogy remek Srácok. - nézek Celiára, és kinyitom neki az ajtót.
- Tessék! Csak utánad! – igazgatom meg a szivarom a szám szélén és ha belép, akkor én is követem.


Megjegyzés ide


☆☆
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
78
∆ Tartózkodási hely :
FöldönTárgy: Re: Celia & Logan Kedd 08 Május 2018, 01:34

- Meglehetősen kíváncsi természetem van. - szólalok meg, habár tudom, hogy úgysem tudnám kiszedni belőle, hogy hova is akar vinni. Pedig aztán nagyon szívesen deríteném ki, de úgy látszik, hogy várnom kell, amíg el nem jön az ideje.
- Ne hidd, hogy makacsabb vagy nálam. - válaszolok miközben magához húz, majd adok egy puszit az arcára. S mielőtt ismét szólni tudnék a kijelentése végett, kapok egy csókot, így marad a durcás tekintet. Kicsit magam is meglepődöm, hogy ennyi fajta érzelmet tud kihúzni belőlem. Többnyire a semleges megfigyelő szintjén szoktam állni, ám ez mellette lehetetlennek érződik. S ez nem zavar, korántsem, mint ahogy talán zavarnia kéne. Helyette inkább élvezem eme eddig számomra idegen érzéseket, amiket bennem kelt.
- Készen. - válaszolok, majd követem őt. A garázsban egy motor fogad. Kisebb mosoly kezd el játszadozni az ajkaimon.
- Szép motor. Gondolom nem engeded, hogy én vezessek. - mondom, majd felülök mögé. Rövidesen meg is érkezünk az iskolához ahol tanít. A hely, amiről már hallottam, ám nem gondoltam, hogy valaha is fogok itt járni.
- Előre látom a sok kérdést, amit kapnék, ha megtudják, hogy mi is vagyok valójában. S ha te tanítod őket, akkor talán mindegyik egy sört ivott, magát keménynek gondolom kölyök? - teszek fel egy kis szurkálós kérdést. Amikor ajtót nyit egy laza mozdulattal kikapom a szivarját és egy kukába dobom.
- Iskolában volnánk, nemde. - mondom neki egy szelíd mosollyal és egy kis nyelv kiöltéssel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
141
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Re: Celia & Logan Kedd 15 Május 2018, 00:21


Celia  & LoganAz Iskolához tartó utunk nem volt valami lassú. Imádom, hogy Scottnak volt ízlése és telerakta mindenféle extrákkal ezt a járgányt. Néha gondolok arra a vörös-szemű mitugrászra, akit mindenek ellenére nagyon hiányolok. Sok ugratásomnak volt alanya, de valahol bírom a képét. Ezt mondjuk, nem hangoztatom nagyon, mert elbízná magát, és amúgy sem szeretném, ha híre menne.
Miután megérkezünk a bejárathoz, nyugtáztam, hogy nem igazán változott semmi a távozásom óta. Hank-et biztos a kémcsövei mellett találjuk, és ha a szimatom nem csal, akkor megint valami bűzös kísérletbe fogott.
Celia kérdései és mondata csak vigyorgásra sarkall.
- Bármilyen meglepő, de nem itatok alkoholt a Lurkókkal!- lépek beljebb az ajtón, utána.
- A Prof beleegyezett, hogy elhozzalak ide, mert megbízik bennünk, és a gyerek védelme mindennél fontosabb. Igen, az Iskolában vagyunk. Gyere, körbevezetlek. – mutatok a lépcsők felé, ahonnan feljuthatunk az épületen belül bárhová.
Az emeletre érve Hank hangját hallom, aki egy cifra mondattal tűzi meg a kísérletének a sikertelenségét. Ritkán szoktam hallani, hogy a Bestia elereszti a hangját, de egy vigyorgással bólintok magam elé, mert megnyugtató, hogy nemcsak az én üvöltésem szokott visszhangzani az épületben.
- Inkább menjünk szerintem a második emeletre. - terelgetem Tündérszépemet a következő lépcsőfordulóra. – Hank- nek nincs valami jó napja, mint hallani. Inkább menjünk a teraszra. Ott legalább körbenézhetsz a Birtokon. Jó nagy. – lépek fel a következő szintre és mutatom az utat Celiának, ha követ.
Amúgy meg elég csendesnek tűnik most az Iskola. Biztos kirándulni vannak az osztályok. Vagy ki tudja.


Megjegyzés ide


☆☆
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
78
∆ Tartózkodási hely :
FöldönTárgy: Re: Celia & Logan Szomb. 19 Május 2018, 02:42

- Valóban nem? - kérdek vissza meglepődött arccal. Természetesen egy újabb kis szúrós megjegyzés. Habár van egy olyan érzésem, hogy ezt sem fogja magára venni. Ami némileg zavar is, meg nem is. S ezzel együtt még mindig zavaros számomra ez az egész helyzet amibe belekerültem. Én, mint szerelmes.. Ez olyan dolog, amit a hosszú életem folyamán nem tapasztaltam meg. S most mégis, minden jel erre mutat. Olyan dolog ez, amit nem tudok hová rakni. De ennek ellenére kifejezetten élvezem, ezt fölösleges is lenne tagadni. Megvan az a varázsa, amiről már sokszor olvastam és amit sokszor figyeltem már meg.
- Ezek szerint különleges bánásmódban részesülök? Mivel gondolom nem engednek csak úgy be egy kívülállót, aki ráadásul nem is a Földről való. Habár gondolom ez leginkább neked köszönhető. Köszönöm. - mondom neki, majd egy csókot nyomok az ajkaira és követem őt. Az emeletre felérve valaki éppen a szókincsének egy bizonyos részét használva ordibál. Logan arcát elnézve, nem lehet gyakori tőle, így másfelé terel.
- Érdekes fickó lehet, ha ennyire tud szitkozódni. - szólalok meg azért, miközben a folyósokat járjuk. A falakat figyelem, a rajtuk logó festményeket és egyéb dolgokat. Belsőleg igen impozáns épület. Az ember nem mondaná meg, hogy ez egy iskola, ahol ráadásul mutáns gyerekek tanulnak. Végül még egy szinttel feljebb megyünk, majd egy teraszra. S ahogy mondja, valóban nagy a birtok.
- Az erejükkel ismerkedő mutánsoknak el is kél a nagy hely. - s ahogy ezt kimondom egy tűzgolyót érzékelek felém szállni. Csak emlegetni kell az ismerkedő gyerekeket. Egy hanyag mozdulattal lököm az ég felé a kis lángoló labdát, ami lassan elhal és eltűnik.
- De néha az sem elég. - szólalok meg, miközben a jobb tenyerem vizsgálom. Semmi különösebb sérülés nem lett rajta és pechemre, a karkötőn sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Celia & Logan

Vissza az elejére Go down

Celia & Logan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Times Square-