Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
7
∆ Tartózkodási hely :
in your mindTárgy: Master of the 'riders Szomb. 31 Márc. 2018, 00:26

•• Master ••

Vezér
NJK biográfia

becenév » Master of outriders
kor » ismeretlen
play by » -
csoport » Ellenségek
tartózkodási hely » Azt nem mondhatom el...ittlétem oka »
A kaland miatt érkeztem az oldalra. Hogy milyen célok hajtanak? Hogy teljesítsem Thanos gazdám parancsait. Nincs más célja a létezésemnek. S talán, egy napon, mikor már nem lesz többé szüksége rám, megajándékoz azzal a keggyel, hogy önnön kezével vet véget az életemnek.

képesség »
Az outriderek mesterségesen létrehozott idegenek, akiknek nemes egyszerűséggel az a feladatuk, hogy új bolygókat találjanak és rohanjanak le. Ezeket a planétákat aztán a Titán és kompániája könnyűszerrel igájuk alá vonhatják.
Az outridereknek nincs nevük, ők nem születnek. Thanos szolgái készítik őket. Nem százasával... ezresével, sőt tízezresével! A megszállt és leigázott bolygókat használják keltető helynek, ahol a tojásból kikelve az újszülött lárvák elfogyaszthatják a halottak tetemeit.
Genetikailag kreált parazita-gyilkosok. Rendkívül gyorsan nőnek, ha húshoz jutnak. Képesek egy gazdatestet napok alatt teljesen elfogyasztani. Átlagosan 6 hónap alatt érik el a teljes kifejlettséget, ami után nincs szükségük élelemre többé. Nem öregszenek, nem alszanak, nem fáradnak. Egyetlen esetben állnak le: ha elpusztítják őket. Létezésük célja, hogy készítőjüket hűen szolgálják haláluk pillanatáig. Nem ismernek félelmet, ösztönlények csupán.
A legvérszomjasabb outrider harcosok, akik a teljes kifejlettség után tovább zabálnak, a körülbelül ezredik áldozatuk után újabb két kart növesztenek, intelligenciájuk pedig átlagon felülivé válik. Ez utóbbi csak akkor következhet be, ha még élő áldozat húsából lakmároznak. Minél több élő áldozatot esznek, annál intelligensebbek lesznek. A hatkarúak képesek a négykarúaknak parancsolni, akaratukat rájuk erőltetni, valamint kb. fél méterrel magasabbra nőnek "átlagos" társaiknál.
 
"Vezér" az a kitüntetett outrider, aki Thanosnak és legfőbb harcosainak jelent. Ezt a címet magától a Titántól kapta, miután egymás után 100 hatkarút ölt meg Thanos szeme láttára. Ő parancsol a négykarúaknak és a hatkarúaknak is! A legerősebb outrider harcosok egyike. Kitűnő kém, csendes és vérszomjas orvgyilkos. Intelligenciája vetekszik egy emberével.

Az outriderek képességei:
- Telepátia: fizikai érintés útján képesek ellenségeik elméjébe férkőzni, gondolataikban, álmaikban olvasni. Ilyenkor kézfejük látszólag aranyló fénnyel izzik, és úgy tűnik, mintha az ellenfelük testébe nyúlnának. Erre minden outrider képes, viszont csupán a hatkarúak tudják átvenni az irányítást mások elméje felett.
- Láthatatlanság: képesek láthatatlanná válni az emberi szem elől. Sejtjeik áttetszővé válnak ilyenkor. Erre nem képesek végtelen ideig, egyhuzamban kb. 1 percig tudják fenntartani ezt az állapotot, azután ismét láthatóvá válnak.
- Sejtsűrűség szabályozás: Ez a képesség lehetővé teszi az outridereket arra, hogy a levegőnél könnyebbé váljanak, s ezáltal repülésre, lebegésre is képesek legyenek.
- Kemény bőr: Egyszerű emberi lőfegyverek és kések képtelenek sebet ejteni fémes, mégis közel emberi bőr tapintású testükön.
- Fizikai állóképesség, félelem hiánya: Fizikai erőnlétük jóval túlhaladja egy átlagos emberét. Rendkívül gyorsan mozognak és soha nem fáradnak el. Addig harcolnak, amíg el nem pusztítják őket. A halált megváltásként élik meg, így tudat alatt vágynak rá, ezáltal nem ismernek félelmet. Ez teszi őket tökéletes harcossá.
- Végtagok: Minimum négy, izmos, hosszú karral rendelkeznek, rajtuk egyenként 4-4 ujjal. Az alkarokat olyan fémes páncélzat védi, amit szinte lehetetlen átvágni. Ezeket használják védekezésre a harcok során. Az ujjak hosszú, fémkarmokban végződnek, amelyek könnyedén felmetszik ellenségeik húsát. A legerősebbek és legkegyetlenebbek még két kart növeszthetnek, így már hat karral gyilkolhatják a célpontjaikat.
- Éjjellátás: Koponyájukban olyan látószenzorok vannak, amik képessé teszik őket a vaksötétben is látni. Szem viszont nem kapott helyet a fejükön.

Gyengeségeik:
- Önálló akarat hiánya: Génjekbe kódolták, hogy gazdáik parancsát vakon végre kell hajtaniuk, mindenféle kérdés nélkül.


Egyéb információk
Kinézetre szürkés bőrű, átlagosan 2 méter magas, zömök, izmos testű gyilkológépek, akik - többnyire - négy karral vannak ellátva. A legerősebbeken és legintelligensebbeken hat kart is találhatunk, akik 2 és fél méteresre is megnőnek. Fejükön szemnek nincs helye, ám ettől függetlenül tökéletesen látnak a sötétben is. Bőrük teljesen csupasz, fém és bőr elegye. A hatkarúak az univerzum legtöbb nyelvét képesek beszélni, mégsem beszélnek fölöslegesen, így nagyon szűkszavúak. Hosszú, tűléles fogaikkal szaggatják fel a húst és fogyasztják el. A hatkarúak fejét szarvak ékesítik, így még félelmetesebb külsőt kölcsönözve azoknak.

Egyetlen dolog hajtja őket: mestereik parancsának teljesítése. Jutalmul csupán egyet kérnek: hogy meghalhassanak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
926
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: Master of the 'riders Szomb. 31 Márc. 2018, 16:01

•• Kedves Master! ••

Elfogadva!
HEY!

'Kedves, avagy sem?! Hát megkockáztatnám, hogy nem, bár ha az én szolgám lennél, hívhatnálak Kedvesemnek... Fuhhh, na jól van, nagyon szombat van!  Laughing  Azt hiszem egy ilyen erős fickóval egyetlen hősjelölt világmegmentő egyén sem fog szívesen összekerülni és megvallom őszintén, lehet hátrahagyom, vagy neked adom Draxet, ha úgy hozza a kaland! Laughing Nem is szaporítom tovább a szót, mehet is a banzáj!  kacsint
Alig várom, hogy olvashassam miféle fickó is vagy te, meg a bandád! Jó szórakozást kívánok!!  izgatott_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Master of the 'riders

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: NJK karakterek-