HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Beginning - Vitali & Carmen

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 28 Márc. 2018, 15:03
Ugrás egy másik oldalraThe beginning
Vitali & Carmen
_________________________
A mai nap nem mindennapinak indult és mint ahogy kiderül, nem is lesz unalmas vége, de csak kezdjük az elején. Egy cím és egy kis előleg. Kis előleg, amibő akár egy hónapig is elélhetnék… Wow. Egy múzeumba kellett bejutnom, összesen volt az akcióra egy hetem, ami elég jó idő, se nem sok, se nem kevés, addigra megszereztem a tervrajzot, biztonsági rendszer hálózatát, őröket figyeltem ki. Nem éppen egy kis meló, de alaposan utána néztem, feltérképeztem a múzeumot, j egy napig barangoltam benne, majd végül összeraktam egy viszonylag stabil tervet. Ha minden jól megy.
Eddig semmi extra, bejutottam az ajtón, a riasztókat kikapcsoltam, a biztonsági őrt leszereltem. Nem rossz, nem rossz, egészen a főteremig, ahol azonnal ledermedtem. A terem másik végében volt a vitrin, amitől körülbelül 20 mozgó lézerfény tartott távol. Valahogy erről sehol sem említettek szót… A vörös izzások teljesen meghatározhatatlan algoritmus alapján járták köreiket. Ez embertelenség! Úgy éreztem magam, mint egy rossz Star Wars filmben, hogy ha belemegyek a fényben, az levágja azt a tagomat. Na jó, kissé talán túlzásba estem. Gyanakvó tekintettel néztem a levegőben játszó vonalakat, miközben levettem a dzsekimet, hajamat szorosan felkötöttem kontyba és elkezdtem bemelegíteni. Igen, át terveztem menni rajta, egész jó esélyeim voltak, elgondolva, hogy cirkuszból szabadultam, noha egy ideje ennyire meg nem hajoltam még, ízületeim nem tudom, mennyire fogják bírni, de akkor sipirc innen, annyira még lesz esélyem… Talán. Nem ez lenne az első, hogy közel vagyok a börtönben, bár még nem ültem dutyiban… Nem is vonz a gondolat, pedig életfogytiglan járna nekem, ha éppen nem kivégzés, ha az legális dolog lenne. Mély lélegzetekkel próbáltam ráhangolódni a lézer mozgására, sebességére, hogy ne öntsön el az idegesség. De azt kitéptem, mint gyökeret a szívemből, rutinosan. Volt már, hogy elpánikoltam egy akciót, ebből már kinőttem. Sok tapasztalat állt mögöttem, amibe vegyült siker és kudarc egyaránt, bár inkább előbbi volt túlsúlyban.
Visszaszámlálás.
3…
2…
1…
Lendülettel vágtam neki, csípőből fordultam ki az első nyaláb elől, miközben a másikat akartam átlépni. Nehezebb volt, mint gondoltam, de nem hagytam magamnak időt az agyalásra, rá kell éreznem, rá kell hangolódnom, és akkor menni fog.
Rosszabb volt, mint egy tanóra, a folyamatos koncentrációt igényelte, folyamatos mozgást és tartást, itt lényegtelen volt, hogy remeg a lábam, miközben hídból kellett volna szinte kézen állnom. A kavalkád csak rosszabb lett, félúton jártam, de úgy éreztem már órák óta csinálom.
Az egész mozgás egy tánccá alakult át, melynek zenéje az én fejemben szólalt meg. Könnyed, és lüktető, egyszerű, de mégis izgalmas. A hév, mely irányított végig áramlott a testemben újra és újra. Beleömlött a lábamba és karjaimba, vezetett engemet, egészen addig a pillanatig, ahogy két párhuzamos tartott felém és ugyan lehet, lett volna esélyem átcsúszni közöttük, még sem sikerült, egyenesen a bokámba csúszott bele a lézerfény és a riasztó azonnal felharsant. Oh, a picsába! A lüktető hang kipréselt mindent a fejemből, olyan hangos volt.
Ennyi volt, azonnal átfutottam a vitrinig, körülbelül volt 3 és fél percem, hogy elhozzam és kijussak, úgy, hogy tiszta kezekkel megússzam, nem volt esély. Vagy a műtárgy nem jön velem, vagy a pisztoly kerül elő. Nem zavart volna, hogy utóbbi….
_______________________________


remélem… lesz ez jobb is. -

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Szomb. 07 Ápr. 2018, 19:58
Ugrás egy másik oldalra

Vitali nyugisan irtotta éppen az ellent egy háborús játékban, ami pont a keze közé került. Nyakára csúszva csak úgy szórta a dörrenéseket a fejhallgatója. Néha szeretett ilyen old school stílusban játszani, pedig már sokkal korszerűbb eszközöket is feltalált az akciójátékokhoz. Biztosan a nosztalgia miatt.
De hamar vége a nosztalgiának, mikor jön a pittyegés meg egyéb szövegelés a headsetben, és egy tipikus stílusú női géphang bemondja, hogy riasztás észlelve. Gyorsan rákapcsol egy botot a játékra, ami a saját mintái alapján játszik. Így a csapattal se fog kicseszni, de túlságosan nem is fognak elhúzni, szóval nem számítja csalásnak. Az egyik monitorra feldobja a helyszínről a térképet, másikra hogy milyen csatornán indultak kapcsolódó riasztások, és végül pedig a részletes onfókat a harmadikra.

Szisszent egy kólát, hátradől a székben, és csóválja a fejét, ahogy nézi, hogy mi történik. Egész konkrétan az egyik kedvenc múzeumát rabolják ki. Ez valahol szerencse is, mert instant hozzáférése van a kamerákhoz, meg úgy mindenhez. Látja is, ki a hunyó az ügyben. Abbahagyja a felcsóválást, elhúzza a száját, és nekilát keresni. Arc alapján hamar megvan a csaj, úgyhogy megnézi, merre járt, kikkel beszélt telefonon. Aztán elér egy pontra, amikor nagyra nyitja a szemét, és csak néz, mint a csiga. Majdnem leesik a székről, mikor összerakja a képet. Pedig azt hitte, piti kis tolvajlásról van szó. Ennél azért egy fokkal bonyolultabb a dolog.

Eléggé sietnek a biztonságiak, szóval pár perc, és lövöldözés lesz, ha nem csinál valaki valamit. Ez a csaj a híre alapján tuti nem hagyná félbe a melót. Viszont az a vitrin meg a híre alapján nem nagyon fog széttörni. Vagy beleszól, vagy lövöldözés lesz. Ebben már eléggé biztos. Igazából nem az a fajta ember van bajban, akin segíteni szoktak, de valamiért hamar túlteszi magát ezen a dilemmán. Amúgy meg náluk is mindig lövöldözés a vége az ilyen akcióknak, legalábbis túl sokszor az.

Figyelem, figyelem! Lorenzo Morenzi várja kislányát a T-Rexnél! - mondja egy női hang a hangosbemondóban, miközben a biztonságiak rádiói egyszerre sípolnak be. Ezért nem is értik, mit mondtak be. Azt meg főleg nem, hogy ki. Carmen viszont pontosan tudja, hogy így hívják a mostani megbízóját. Ahogy azt is, hogy ha most a dinoszaurusz csontvázakhoz megy, elkerüli azokat az útvonalakat, ahol összefuthatna az ide siető biztonságiakkal.
Kap közben egy sms-t is: Siess!
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 09 Május 2018, 08:39
Ugrás egy másik oldalraThe beginning
Vitali & Carmen
_________________________
Mindig eljön az a pillanat, amikor már csak egy út vezet kifelé, ezt ő maga is kezdte érezni, ahogy az idő a nyomában loholt. Most vagy soha... A vitrin előtt térdelve próbálta a zárat feltörni, de hát mint a legtöbb múzeumi kacatnál, több kell ide egy mesterkulcsnál. Phfff, de erre most nincs idő! Nem akarta itt hagyni az egészet, egyrészt, mert vissza kell jönnie, másrészt, mert újból kezdheti az egészet, hiszen a biztonsági rendszert biztosan megint egy icipicit meg fogják változtatni, ha nem is nagyon, de minenképp. Nem volt híve az elbukásnak, de ahogy dübörgött ereiben a vér és eljutott füléhet a sok trappolás, tudta, már pedig ez lesz, ez a kis kacat ma este nem lesz meg. Fenébe, fenébe! Átkozta az eget, hogy ennyire béna volt, pedig olyan jó esélyekkel indult, kissé talán elbízta volna magát? Khmm...
- Na jól van - adta meg magát, elővette a az M92-es berettáját, hogy a zárba lőjön, mikor aztán a hangosbemondó megszólalt. A mai nap érte elég meglepetés, de ez valahogy még sikeresen fokozódott is, hogyan is. Mit keres itt Lorenzo? Milyen játék ez? Érezte, hogy az irányítás, mintha kicsúszott volna az ujjai közül, már pedig ez ritka eset nála, valami más folyik itt, és sosem szeretett egyszerű gyalogos lenni a sakk-táblán.
Lorenzo gúnyt űzött volna belőle? Nem most a talányok megfejtésére szolgáló időszak, így aztán a vitrit magára hagyta szomorúan, de eléggé dühösen ahhoz, hogy találkozik Morenzivel, beveri a képét. Gyorsan lépett meg, mintha ott sem lett volna. Nyomot nem hagyott, mármint ujj lenyomatokat vagy hajszálakat, maximum a cipőjéből pergett ki valamennyi kosz, abból analizálhatnak az okoskák. Táskástul, mindenestül száguldott végig a főfolyosón és fordult be a dinók részlege felé. Ha itt lesz... M92-est nem tartotta távol a kezétől, bárki is jött volna vele szembe, nem habozott volna, hogy egy vörös kis lyukat kreáljon a homlokukra. Azonban a folyosó üres volt, ugyan az emberi hangok az egész múzeumot átjárták, de erre még senki nem jött. Elslisszolt a T-rex mellett, és kihúzta a rezgő telefont a táskából.
"Siess".
A szám ismeretlen volt. Semmi aláírás, semmi, ami utalt volna arra, hogy ki is az, aki írta. Valaki figyeli, ez nem kérdés, már pedig nem nehéz a kamerák rendszeréhez hozzáférni valószínűleg. Újabb folyosóra iszkolt, ahol ugyanúgy követték a kamerák kis csövei. Lorenzo lenne? De tudta, biztos, hogy nem, a férfi akkor miért kérte fel, hogy utána lekövesse és végül kifelé segítse, miközben egy rakat pénzt ajánlott fel? Mire megy ki ez a játék? Rossz érzéssel töltötte el az egész, hogy valakire támaszkodnia kellene, míg kijut.
A hivatalos bejáratok teljességgel lehetetlenségnek tűntek, hogy akár a közelükbe menjen, biztosan vannak ott, viszont a múzeum rengeteg mással is rendelkezett, akár meg is várhatná egy szellőzőaknában, míg nyit a kóceráj és kisétálna mint egy civil. De ennyit nem akart kockáztatni...
Rosszul állt időben, a hatóság is már biztosan úton van, és ő még mindig az épületben barangol, még ha egyre közelebb is a kijutáshoz. A múzeum fura alakja miatt esélytelen volt a földszinti utakat választani, viszont a szomszédos épületre való átkerülés egész csábítónak tűnt.
 
 
_______________________________


bocsánat, hogy várakoztattalak >< -
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Szer. 13 Jún. 2018, 15:25
Ugrás egy másik oldalra

Hát eddig elég királyul megoldotta a hirtelen vészt, de azért Vitali eléggé biztos volt benne, hogy lesz itt még nagyobb balhé is. Ezt a csajt direktben megszívatták, nem véletlenül hibázott el valamit. Szimplán csak az a baj, hogy a megbízó egyben az is, aki lapátra akarja tenni a beosztottat. Az meg gáznak gáz, de ez van. Ilyennel nem nagyon lehet mit csinálni most már.

Tényleg sima az út a dínókig, utána viszont csend van, ami sose jó jel. Ez nem azt jelenti, hogy nincs baj, csak hogy még nem tudni, honnan érkezik. Jó, ilyen ez a showbusiness, tolvajoknak kemény világ van mindenhol.
Rezeg a telefon megint, és a megnézése pont elég mozdulat, hogy aztán a fallba csapódjon a lövedék. Lövés hangja nem hallatszott, viszont a váza, amin keresztül ment a golyó, hangos csörömpöléssel esik darabokra. És igen, ez már elég ahhoz, hogy beinduljon a riasztó. Hangos vijjogás indul be, és tippre biztos közelítenek már a biztonságiak, ami sehogy se lesz jó dolog.
Az sms-ben ennyi van: Mesterlövész.

Ilyenkor az a gáz, hogy egyszerre kéne elbújni és elhúzni a helyszínről. Persze Vitali is tudja, hogy ez így gázos, de már dolgozik a megoldáson. Erről viszont nem akarja spammelni a csajt, mert elég dolga van most, amire figyelnie kéne.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. 29 Jún. 2018, 17:14
Ugrás egy másik oldalraThe beginning
Vitali & Carmen
_________________________
Carmen nem szokott ideges lenni, de most érezte, hogy bármelyik pillanatban átcsaphat rajta a frusztráció, akkor pedig bepánikol és helyben marad. Csak nyugalom, csak nyugalom, nincs semmi gond. Csak kifelé! Legyünk reális és ne akarjunk hullahegyet rakni magunk mögé, ki tudja, hogy a sajtó milyen ocsmány nevet talál ki rá a médiába. Még mit nem!
Rezzen a telefon, mire csak szemet forgatva kapja elő, de most már több bizalommal, csakhogy ezzel egyetemben hallatszik a csörömpölés, ő pedig reflexből bújik egy átellenes falhoz, mire elolvassa a kijelzőt, ő maga is tudja: mesterlövészek.
- Franc essen belétek! - mormogta, tudva, hogy ezzel el van szinte vágva az útja attól is, hogy fenti ablakot válasszon. A szomszédos épületek hülyeségek nyílt odajutással, mert csak magát teszi szitává, már pedig lyukas nem szeretne lenni. Túl költséges a kezelés és fájna a szíve a ruháért is, mellesleg kurva gáz lenne a dolog. Annyi mindent élt már túl, nem itt kéne kinyúvadni, főképp, hogy kamerákon keresztül is valaki az "őrangyala". Na de ki? A kérdések lógnak a levegőbe, kevés a puzzle darab, hogy kirakja a teljes képet, már pedig nem zseni, hogy sherlockot játszogasson. Nincs is ideje rá!
Apropó idő! A riasztó fülsértő, amitől aztán befordul a folyosón és az első szellőzőcsatorna kimenetet kifeszegeti, hogy be tudjon mászni. Hát, ez még a leggolyóállóbb módszer, ha kiszámítható is, de az épület szellőzőrendszer kellően  útvesztős, hogy kérdéseket hagyhasson maga után. Merre is? Az első elágazása négy irányú. Nem a legkönnyebben, de jó esélyekkel halad a csőrendszerbe vékony, alacsony, hajlékony alkatával, lehetetlen mozdulatokkal. A telefon újra rezeg, mely megmondja az irányt és elindul jobbra, végig újabb hosszokon, emlékeztetve folyamatosan magát, hogy pontosan hol is lehet térképileg az épületben. Felismerve végül a kimenekítő sejtését, biztosabban halad maga is az alagútrendszerbe, már ha egyre gondolnak. Eddig úgy tűnt...
 
 
_______________________________


bocsánat, hogy várakoztattalak ><  -
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Szer. 11 Júl. 2018, 16:59
Ugrás egy másik oldalra

Újabb üzenet rezgeti meg a telefon.
Szeva! Az a nagy helyzet, hogy téged bepaliztak. De gondolom, ez már tiszta. Nem szép dolog, de ez van. Ennek a részleteiről most nincs sok időnk csevegni. Később elmondom. Először kijuttatunk téged valahogy. Amiben segíteni tudok, az az, hogy a kamerák ne lássanak, a riasztó rendszer meg csak ott jelezzen, ahol éppen nem vagy. Van egy szemétledobó, amin keresztül ki tudsz jutni. Fájni fog, meg büdös. Én meg csinálok akkora balhét, hogy a lesipuskásnak ne érje meg a közelben maradnia.
Érkezik a térkép, szépen berajzolva több alternatív útvonalat. Még egy itt vagy most pont is be van jelölve.
A ledobó tényleg meredek, meg magas is, de van annyi szemét a konténerben, hogy csak fájdalmas legyen, de ne súlyos a becsapódás. És ha fáj is bármije ezek után a lánynak, van más, ami elvonhatja a figyelmét.
Nagy szirénázás hallatszik a mellékutcába is. Kivonult itt minden. Tűzoltóság, mentők, kommandósok, tűzszerészek. Hát persze, mert hogy azt mondták nekik, bajok vannak errefelé.
Csak bombariadó, semmi extra. Van egy mozdítható csatornafedél. Kétszer balra, egyenesen, aztán jobbra. 2B98H feljárónál kijössz, lesz egy kocsi. Nyitva. Tudja az utat, nyugi.
Ha követi az útvonalat, Carmen egy kellemes kis Toyota Prius hibridhez juthat, ami tényleg nyitva van, és ha beül, egyből be is indítja a motort. Meg ha kell, csipog, hogy nincs bekötve a biztonsági öv.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Beginning - Vitali & Carmen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-