Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
1Tárgy: e r i s Vas. 25 Márc. 2018, 11:13

Eris

goddess of strife and discord
biográfia

becenév » Discordia néven ismerik még
születési idõ » ókori entitás
születési hely » Tartarosz
kor » ősöreg (látszólag 35-40)
play by » Lana Parrilla
csoport » ellenségek
tartózkodási hely » hol találunk most?
család » anyja Nyx; apja kiléte vitatott
testvérei Aithér, Apate, Atroposz, Dolos, Eleos, Epiphron, Geras, Hémera, Heszperiszek, Hüpnosz, Hybris, Kérek, Kharón, Klóthó, Lakheszisz, Lüssza, Moirák, Momus, Moros, Morpheusz, Nemeszisz, Oizys, Oneiroi, Phantasos, Philotes, Thanatoszjellem és külsõ »
Megmagyarázhatatlan, sötét légkör lengi körül.
Magasságával nem valószínű-, de a kisugárzásával bizonyára kitűnik a tömegből. Bőre alabástromfehér és hibátlan, hosszú, ónix fekete haj keretezi arcát. Tekintete olyan, akár a folyékony arany: vad élet szikrái pattognak benne; metsző-, vesébe látó pillantása. Íriszeiből nehéz olvasni és eléggé elacélosodtak az évek során. Ritkán mosolyog - pedig jól állna neki -, de, ha mégis, akkor vérvörösre festett ajkai szeglete kétes, maliciózus vigyorra rándulnak; vonásai vasszigorba fagytak, már eléggé régen.
Tartása már-már pofátlanul előkelő; egyenes gerinccel, felszegett fejjel járja a világot. A mosolya háborúkat robbanthatna ki - és robbantott is. Nőies alkata van, törékenynek hat, madárcsontúnak, ám van benne erő, mágia, van hatalma - amivel gyakran él, és visszaél -, és meglehetősen jók a reflexei is.
Öltözködése egyszerű, de elegáns. Imádja a fekete, a királykék és a skarlátvörös színt, a bőr holmikat, a fűzőket, és a magas sarkúakat. A divat terén a klasszikus, hagyományos szabásvonalat kedveli. Szereti az egyszerű, sötét, főként fekete ruhákat, amelyek igen jól állnak neki, kiemelik erőteljes személyiségét és jellegzetes eleganciáját, nőiességét. Mindig lélegzetelállító, tüzes látomás, már méterekről megrogyasztja a térdeket; mély, megfoghatatlan titokzatosságba-, és viharba öltözve.
Ha közelebb merészkedik hozzá, megérezheti a különleges, fűszeres parfüm-, a cigaretta-, az acél-, és a vér keserédes illatát. Hangja, akár a jégszilánkokra csorgatott méz.
Testét egy-egy tetoválás díszíti.
Egyszerre vonzza és taszítja Önt. Közel akar kerülni hozzá, de valami mégis visszatartja. Fél tőle.

Olyan, akár egy arculcsapás. Egyenes jellem, mindenkinek köntörfalazás nélkül megmondja a véleményét; viszont tud hazudni, nagyon is jól. Számára az 'élet' szó azt jelenti: kihívás.
Állandóan összeütközésbe kerül a környezetével és gyakran úgy vág bele a harcba, hogy nem méri fel az ellenfele erejét. A kudarc azonban nem töri le, még be sem gyógyultak a sebei (akár testi, akár lelki), már újra a küzdőtéren van, új célért, új eszményekért, új dicsőségért harcolva. Az akadályokat egyetlen elsöprő rohammal győzi le. Számára egy a fontos: győzni, élre kerülni. Harc közben szerzett sebeivel nem törődik, veszteségei nem érdeklik.
Azt gondolja, hogy törhetetlen és soha, senki nem lesz képes megsérteni, megtörni őt. Senki megértésére, végképp nem szeretetére nincs szüksége. Sosem látni kétségbeesni, nemhogy sírni. Soha nem adja meg magát, inkább küzd a végsőkig, az utolsó szívdobbanásáig, az utolsó, elhaló lélegzetvételéig.
Legjellemzőbb tulajdonságai: pesszimizmus, kitartás, éles elme.
Óriási az önuralma és a munkabírása, ez már fiatal korában is felszínre került. Már sok kemény leckét kapott az élettől, olyat, amitől más már összeroppanna, ő viszont tanul belőle, nemesedik tőle. Az élet már korán próbára tette.
Határozott és rámenős. Leginkább a robbanékonyság, a becsvágy és a bátorság jellemzi. Folytonos ellentmondási kényszere van, imádja felrúgni a hagyományokat és a korlátokat; a maga útját járja, törvényt szeg, és a saját szabályrendszere szerint él. Nehezen megközelíthető, és csak ritkán mutatja ki az érzelmeimet. Sokan gondolják azt, hogy 'ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek érzelmei', de sajnos lényegében így van: nagyon kevés érzelmi oldala van, azokat nem is szereti-, és nehezen mutatja ki: a legtöbb ember szemében ő mindig is a kemény, kőszívű harcos marad, aki csak önmagáért él.
Valaki egyszer azt mondta, olyan, mintha szüntelenül leendő köztéri szobrához állna modellt. Minden szavának súlya, minden kijelentésének éle és sarka van. Vitába szállni vele nem érdemes. Aki versenyre hívja, alulmarad. Ereje kitartásában rejlik. Számára mindig az Ügy az első, az Ember csupán másodlagos. Céljaival oly' mértékben azonosul, hogy egy idő után már maga sem tudja az általa képviselt ügyet a saját személyétől különválasztani.
Mindig elszánt és a végletekig terhelhető, meglehetősen nagyra törő. Elképzeléseit tehetségável, eszével könnyen megvalósítja.
Negatív tulajdonságai közül először a keménységébe, ridegségébe, rugalmatlanságába ütközünk. Emberi kapcsolatai - lekezelő, gőgös modora, részvétlen, hideg viselkedése, cinikus természete okán - rendre zátonyra futnak.
Szívósan, kíméletlenül harcol céljaiért.
Elsősorban szakmai elfoglaltságával és társadalmi helyzetével törődik, érzelmi élete csak másodlagos. Életének az utóbbi területét alárendeli az elsőnek. Ambíciói igen cselekvővé és eredményessé teszik. Mágnesként vonzza az, amiről még nem tud, amit még nem ismer, imád tanulni.
Nem bízik másokban, a csodákban, az élethez sem fűz nagy reményeket, nem túl pozitív életszemléletű ember.
Erős, igyekvő, kiváló támasza annak az embernek, aki törekvései szintjére képes emelkedni. A szívéhez vezető egyetlen út a szereteté és nagyon nehéz boldogulni vele, ha a vérmérsékletével teljesen ellenkező dolgot várnak tőle.
képesség »
Itt írd le, hogy milyen képesség van birtokodban, mikor fedezted fel, fejlõdsz-e még tovább, tudod-e kontrollálni. Civileknek nem kell kitölteni.

elõtörténet »
Ide jön az elõtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Minimum 300 szó, határ a csillagos ég.

Hannibal » akad » nincs

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

e r i s

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Félkész karakterek-