Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|
2. felvonás - Végtelen sötétség


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
350
∆ Kor :
99
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaTárgy: 2. felvonás - Végtelen sötétség Szer. 14 Márc. 2018, 22:31

•• Végtelen sötétség ••

tell me dear, who will save you now?
Lévén, mint Halál egy igaz létezik - s vén, akár az Univerzum, melyet jól ismerünk mindannyian, meglehetősen felkeltheti figyelmét, ha valaki kelekótyán, zavarodottan, esetleg szétszórtan bánik a ráruházott hatalommal. Hosszú hónapok óta Hela nem végzi jól a dolgát, s kénye-kedvére menteget a biztos halál torkából embereket és isteneket (lásd: 3. nagy kaland). Ez nem olyasmi, amit a szunnyadó Halál képes hosszú időn keresztül figyelmen kívül hagyni. Ez lehet hát az oka annak, hogy az Univerzumot tartó karok megmozdulnak, s a nő palástját meglendítve sötétbe borítja a teljes étert, minden világával, minden dimenziójával együtt. Szemeit felnyitja, majd alakját emberi méretbe öltve lépcsőt formál Hellbe, hogy meglátogassa azt, aki felkeltette nyugalmából. Mindenhol máshol is beáll a teljes sötétség. A felhők szürkületet hoznak magukkal, s fény aligha marad bárhol is...


» Szituáció: Arra lennénk kíváncsiak, hogy amikor a sötétség órája beköszönt, Te éppen hol tartózkodsz, kivel vagy, és hogyan reagálsz arra, hogy a galaxisod Napjának fénye egyik pillanatról a másikra eltűnik és feketeség borul a világod minden pontjára.
New York lakói legtöbben ekkor a kora délutáni sétájukat teszik a kellemes, tavaszi időben a - Thanos inváziója óta már-már újjá épült - város utcáin.

Nem várunk hosszú reagot senkitől sem, ám a következő felvonások miatt elengedhetetlen, hogy kezdésnek lássuk a nagy egészet, hogy ki-hogyan tud becsatlakozni majd a továbbiakba.

***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.

UPGRADE:
 

- Reagsorrend: nincs.
- Az azonos csapatban játszók bátran beszéljenek össze!
- A felvonás résztvevői: Steven Rogers, Wanda Maximoff, Wade Wilson, Pietro Maximoff,  Aurelion Sol,  Norina Thomson, Valkyrie, Clint Barton, Kelda, Luna Thomson, Daniel Atkinson, Leonard Atkinson, Eric Brooks, Peter Quill, T'Challa, Natasha Romanoff, Esther Wolhiem, Logan James Howlett, Peter Parker, Loki, Erik Lehnsherr, Tony Stark, Shuri, Bruce Banner, Charles Xavier, Drax, Alison Magdalen J., Nebula, Thor Odinson, James Barnes, Destiny Lynns, Okoye, Carol Danvers, Vízió, Dr. Stephen Strange


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
32
∆ Kor :
47Tárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség Csüt. 15 Márc. 2018, 19:34végtelen sötétség


A tükör előtt állva igazítom az ingem ujjait, miközben a vállamra fektetett nyakkendőket próbálom elképzelni magamon. Nem ismerem Pepper szüleit, eddig remekül találtam kifogásokat akarva-akaratlanul is, hogy ne kelljen velük találkoznom. Ha hívtak, átkapcsoltam, elfoglalt ember vagyok. Mikor pedig látogatóba jöttek, tettem róla, hogy elfoglalt legyek. Ez azonban csak eddig működött, most, hogy valamikor majd esküvő is lesz, kénytelen leszek találkozni velük. Pepper megtiltotta, hogy a páncélomban menjek, pedig azt vettem volna fel. Az golyóálló, senki nem akar védtelenül a jövendőbeli apósával találkozni, igaz? Én viszont kénytelen leszek, és nem sokat segít rajtam az sem, hogy van egy bizonyos előéletem. Felfoghataltan, de vannak emberek, akik nem bennem képzelik el a tökéletes férfit a lányuk számára.
- Uram, talán érdekelheti, ami a hírekben van. – PÉNTEK-et hallva kissé furcsállva fordulok a tévé irányába, hogy lássam mit akar mutatni. Nem éppen egy tévézős típus, általában kikapcsolja nekem, ha elalszom előtte, nem szokása bekapcsolni. A szalagcím elég megkapó: Elsötétült világ. Közben pedig váltakoztak a képek, egy közös volt az összesben, a zűrzavar, kezd eluralkodni a káosz.
- Törd fel a kormányzati adatbázisokat, tudni akarom, hogy mi folyik itt. – utasítottam PÉNTEK-et, majd félredobtam a vállamon lévő nyakkendőket a fotelbe, mielőtt kiléptem volna a szobámból és megindultam volna a folyóson a tárgyaló felé. – Értesítsd azokat, akik a bázison vannak, akik pedig, nem … érd el valahogy őket is. – hagytam rá a módját, miközben sietős léptekkel érkeztem meg a tárgyalóba,  majd a telefonom az asztalra helyezve egy gombnyomásra megjelent holografikusan egy halom adat, amit PÉNTEK a kormányzati rendszerekből nyert ki. Egyszerűbb így, mint megkérni őket, hogy adjanak hozzáférést. – Hívd Pepper-t, és készítsd a páncélt, van egy érzésem, hogy hamarosan kelleni fog. – amint pedig Pepper felvette, felkaptam a telefonom az asztalról és a fülemhez emeltem. – Van egy kis probléma, azt hiszem el kell halasztani a találkozót a szüleiddel … és most tényleg elég jó indokom van rá… -  mondtam, miközben a képeket és videókat néztem, amit PÉNTEK szerzett a kormányzattól. Elsötétült világ … remélem a többiek internet közelben vannak.


go all the way |  remélem nyitásnak megteszi  Smile  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
10
∆ Kor :
52
∆ Tartózkodási hely :
HarlemTárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség Csüt. 15 Márc. 2018, 21:22


Végtelen Sötétség

Bár félig éjszakai lény vagyok, de a sötétség sosem volt a szívem csücske.
Az lehet ennek az oka, hogy túl sokszor néztem farkasszemet az éjszaka rémeivel. Megvan a bátorságom ahhoz, hogy ilyen esetben először merjek pislogni, de ha őszinték akarunk lenni, akkor ehhez a magabiztossághoz hozzájárul az a tény is, hogy a vámpírok jobban félnek tőlem, mint én az tőlük.
Most is éppen azon vagyok, hogy ennek a hírnévnek még jobb táptalajt adjak.
A karjaimat egyenesen a törzsem mellett tartom, majd lassú levegővétel kíséretében előbb a  jobb, majd a bal lábammal lépek ki oldalra. A térdeimet enyhén rogyasztom,  miközben a könyökeimet a bordáim mellett hátra húzom.
A két gyors egymást követő ütéssel egy időben eresztem ki a levegőt, majd egy gyors taposó rúgással folytatom a megkezdett kombinációt.
A mozgásom könnyed és olajozott.
Ha egy átlag ember látná, akkor azt hinné, hogy egy begyakorolt előadás koreográfiáját nézi. Ennél távolabb nem is járhatnának a valóságtól. A technikát amit használok a nyugati világban árnyékboxként ismerik, de ez a kifejezés még csak a felszínét sem kapirgálja annak, ami a módszer mögött van.
Ez egyfajta önmegfigyelés harc közben. Nem az a lényeg, hogy magamban gyakorlok, vagy éppen az életemért küzdök. A hangsúly azon van, hogy tudatában legyek annak, hogy támadásaim milyen gyenge pontokat nyitnak a védelmemen. A gyakorlat célja pedig az, hogy minden egyes mozdulatomat úgy fűzzem egymásba, hogy a lehető legkaotikusabb módon váltakozzanak a támadásnak kitett pontjaim.
Hátra hajolva átlendülök a kezeimen, majd magam mögé rúgok egy képzeletbeli orvtámadót semlegesítve.  Tenyéréllel eltolok egy arcot célzó támadást, amit egy fantom támadó gyomrára leadott térdrúgás követ.
Kedvelem ezt a fajta edzést, mivel csak a saját képzelőerőm szab határt annak, hogy milyen bonyolultságú harcot szimumlálok. Ráadásul sosem fogok unatkozni, mert edzésenként más és más szituációt gyakorolhatok.
Magam sem tudom, hogy mennyi időt töltök el a gyakorlással, de a szervezetem egyszer csak jelzi, hogy szüksége van némi erősítésre.
Egy zuhannyal és egy fehérjedús táplálkozással később más csak a szérumomra van szükségem.
Nem szeretem szurkálni magamat, de sajnos ez az egyetlen módja annak, hogy ne  kelljen véren élősködnöm.
Behelyezek egy kék folyadékkal töltött ampullát az injektorba, majd beledöföm a tát a nyakamba.
Mintha megfordulna velem a világ. Hirtelen minden sötét lesz, pedig napnyugtáig legalább két óra van.
Kilesek gyakorlóteremnek kinevezett pinceszoba ablakán. Odakint is sötét van és láthatóan az emberek se értik, hogy mi lehet ennek az oka.
Akármi is okozza ezt, a város most egy hatalmas svédasztal a vérszívók számára. Ezt a helyzetet pedig kezelni kell.
Pillanatok alatt felöltöm a páncél-mellényt, a kabátot és egy látványos pörgetéssel a hátamon lévő tokba helyezem a kardom.
A kocsimban már így is annyi ezüst lőszer, fokhagyma és UV-bomba van, amivel egy egész állam vámpírállományát ki lehetne irtani.
Bepöccintem a motort és leindulok, hogy hidegre tegyem a hirtelen jött szerencsén felbátorodott vámpírokat.


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
34
∆ Tartózkodási hely :
FöldönTárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség Csüt. 15 Márc. 2018, 21:56Végtelen sötétség

Olyan nap volt akár a többi. Az emberek már nyüzsögően az utcákon, mint a hangyák. Érdeklődve figyeltem őket a toronyház tetejéről. Mindenféle cél nélkül jöttem fel ide. Mindössze érdekesnek találtam a hirtelen jött ötletet miközben New York utcáit jártam és amikor felnéztem erre az épületre. Érdekes kissé, hogy mindenféle gond nélkül jutottam fel ide. Nem mintha akármilyen zár különösebb gondot okozott volna nekem. Kissé primitív is néhány, habár a céljukat ellátják. Megvédik azt, amit meg kell. Mondjuk nincs olyan zár, amit ne lehetne feltörni vagy így, vagy úgy. S én fel akartam jönni mindenképp.
Kicsi nosztalgikus is így lenézni az emberekre. Arra emlékeztet, amikor sárkány alakomban figyeltem őket. Kár, hogy már hosszú évszázadok óta nem tudtam felvenni azt az alakom. Meglehetősen hiányzik is ami azt illeti. Felemelem a jobb karom, hogy ránézzek a csuklómra.. Próbálom ismét analizálni a karkötőt, már sokadjára, eredménytelenül. Hiába próbálom, még ezt sem tudom megtenni rajta.. Minden mást meg tudok nézni a legkisebb összegövéjéig, de ezt az ékszert nem tudom. Bosszantó dolog, nagyon is bosszantó.. Ám nem tudom mit tenni vele. Rajtam van és marad is még, habár érzem, hogy kezd gyöngülni az ereje és így egyre jobban tudom használni az erőm, ám a sárkány alak még igen messze van.
Annyira belemerülök a gondolataimba, hogy alig veszem észre a hirtelen jött sötétséget. Felnézek az égre és jó pár kijelző ugrik fel elém. Mindegyik különféle értékeket mutogat nekem. Rossz előérzetem támadt ezzel kapcsolatban. Semmi jót nem jelent, nagyon nem. Itt rövid időn bajok lesznek és van egy olyan sejtésem, hogy nem fogok tudni kibújni alólal. Az embereken mindeközben kitört a pánik. Csak le kell néznem, hogy lássam ezt. Valahol meg tudom érteni őket, mindössze ők nem tudják az okát. Felugrik egy újabb kijelző, amin vészvonalak életre kelését vélem felfedezni. Mindegyik nagyobb szervezet..
-Érdekes napok elé nézünk. - mondtam mosolyogva, majd elindultam lefelé.


A hozzászólást Aurelion Sol összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 15 Márc. 2018, 22:16-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
10
∆ Kor :
20
∆ Tartózkodási hely :
❃ Wakanda ❃Tárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség Csüt. 15 Márc. 2018, 22:03Végtelen sötétség
hello nagyok, itt egy kicsi is...
Tehát elmondhatjuk, hogy a Bashenga gyomrában folyamatos a sötétség és csak nagyon finoman nyújtózik befelé a nap, lehajló sugaraival. Éppen ezért, mert beltéri világítással oldom meg azt, hogy ne egy vakondra emlékeztessem a népem, nem kapcsolok egyből, mikor kellene. Ráadásul elvagyok foglalva azzal, hogy Challa legújabb ötletének forrásának készítsek kezdetleges mintákat. A bal karja ugyanis fémből volt, de olyan ügyességgel összerakva, mintha maga a bátyám tervezte volna, ezért hát lehetséges, hogy a vibrániummal majd csak javítok Mr. Barnes test-felépítésén. (Hehehe... szóvicc!!)

A karkötőmön szinte egyszerre kezd el makogni Anyám, és még néhány személy, aki hisz benne, hogy a fonataim alatt nem salátalevet tárolok, - az állítólagos holdfogyatkozás miatt. Értetlenül pislákolok a fel-felbukkanó arcokra, s egyiket a másik után csapom le. Jakira minden előjelzés nélkül rohan el a labor végéből, én pedig ebből tudom, hogy valami gáz van.
- Mi a f... – kérdezném kerek-perec kimondva a legelső kérdésem, amikor az internet bőségében kezdek felfedezni. Mindez azonban nem elégíti ki a tudásomat. Felkapom az egyik mérőt és azzal a hónom alatt futkorászok körbe-körbe. (Csigalépcső átka!)
Nyilván, ha valami nagy és óriási gond lenne, már körém gyűlt volna a Dora Milaje egy része. Nyilván. Amúgy nem hinném, nincs bennem Párduc erő, nem mászok a fára és nem karmolok. Csak az eszemért szeretnek, az meg szerintük pótolható... és boom! Belerohanok egy széles, izmos vállba, amitől elvesztve az egyensúlyom, kis híján lezakózok a lépcső széléről és tócsává leszek, mielőtt még megtudhatnánk, hogy mi a francért vakult meg egész Wakanda. Ha ez valami Amcsi terv arra nézve, hogyan vegyék el a vibrániumunkat, majd adok én nekik!
- Jesszus! – kapok a homlokomra, majd átölelem magam, s le is tapizom, hogy biztosra menjek afelől, hogy minden egyes pontom él és megmaradt az ütközéstől. - Challa!?!? – csapok szabad tenyeremmel a felkarjára kissé zaklatottan és dühödten, amiért megijesztett és nem mellesleg fellökte az én hangaszál vékony alkatom! Tehát a Nagy Királyunk értem jött el, - ... nem áltatom magam, nyilván a válaszokért - így biztosan tudom, hogy a DM is hamarosan itt lesz.
- Fel kell mennem, vagyis ki. Érted. Akkor tudok bármit mondani, ha a mérőt beállítva megmondhatom, milyen égi jelenséggel van dolgunk... Nyilván nem a nap döntött úgy, hogy szabadságra megy. Ez valami más... – kerülöm meg és már sprintelek is a felvonók egyikéhez. - Gyere már! – hívom magammal, elvégre el kél majd odafenn egy segítő kéz. Ha meg az Amcsik azok, akkor meg pláne olvadjon bele a sötétbe a szerkójában és rúgja szét a segg.... feneküket!
- Lehet, hogy Bastet végre rájött, hogyan tojjon ránk... – kuncogok a felvonón ácsorogva, miközben a szent és mindenható istennőnkkel ugratom a tesómat. Az, hogy vak sötétben vagyunk nyilvánvalóan nem móka tárgya, de valahogy oldani kell a feszkót!
- Ahj, nem hoztam zseblámpát! – megjátszott kétségbeeséssel nézek Challára, majd rácsapok a karkötőmre, elfordítva a gömbjeim, majd az egyikből kéklő fényáradat tűnik fel, ahogy a felszínre érve kiléphetünk végre annak peremére, s én máris a letaposott gyep közepére sietek - nyomomban a bátyámmal (remélem).
- Elég ijesztő... – lassítok le futólépésbe, közben állam felszegezve, tekintetem végig futtatva a sötét, szinte vászonszerűen biztos égtakarón. - Hol vannak a csillagok? Vagy a hold? – világítok egyenesen Challa arcába, majd elkapva a kezem kihátrálok a közeléből egy lefojtott mosollyal. - Bocsi. – lépek el tőle, hogy aztán a mérőt beledöfjem a földbe. - Ez a kütyü képes végtelen hatótávolságon bemérni, ha valamilyen idegen technológiájú gép, vagy fegyver közeledik hozzánk odafentről. Beszkenneli és még hőtérképet is ad. Ha van valami felettünk, ami kézzel fogható... megmutatja. Ha nincs, akkor nagy szarban vagyunk... – guggolva állítom be, közben fel-felnézve a velem lévőre. Nem lesz semmi baj, nem lesz semmi baj, mantrázhatom. Ugye?


 elég király ilyen nagy arcok között írni  izgatott ((Challa ez rád nem érvényes  Razz ))   
pray for me' ||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
192
∆ Kor :
32
∆ Tartózkodási hely :
♮ New York.Tárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség Csüt. 15 Márc. 2018, 22:41végtelen sötétség
what the hell?!

Danvers New York utcái fölött repked. Amióta teljesen levált a Bosszúálló bagázzsal összetartó darabjával, azóta egyedül volt. Arra fektette a hangsúlyt, hogy munkát keressen a szociális életét mentegetve, mégsem akart teljes magányban élni. Az pedig, hogy a Doktorral nem sikerült közös nevezőre jutni az-ügyben, hogy Danvers igenis készen áll arra, hogy megállítsa a zöld óriást, olyasvalami, ami éket vert a szívében, ami addig ahhoz a bandához húzta. Banner az erős mag része, nem egy újonnan becsatlakozott, friss tag. Ha úgy volna, nem habozna bebocsátást kérni, ám így, hogy gyakorlatilag alapítója a bandának és a család - megbecsült nagybácsija - jobbnak érzi, ha nem kerül a közelükbe, semmilyen formában sem. És hol máshol lehetne biztonságos távolságban, mint odafenn?! Mindig is úgy érezte, hogy az a távolság, ahol már az ember nem kap levegőt, de még nem nyújtózik a csillagok közé - az ő birodalma! Az ő egyszemélyes színtere. A hely, ahol felszabadultan szállhat, elengedve magát. Egyedül és biztonságosan. És a napjai nagy részét ezzel töltötte fel...
Lassan ereszkedik le az felhőkarcoló tetejére. A folyton visszatérő gombóc a torkában, - ami emlékezteti rá, hogy mennyire egyedül van és mennyire fáj ez neki - megfosztja a repülés által szerzett örömétől. Újra és újra felcsendülnek fülében a szavak arra vonatkozóan, hogy nem elég. Hogy a zöld hullámhoz nem elég az ő arany keze. És talán soha nem is lesz az... Leejti pillantását New York utcáira, s talán ott is hagyná, ha hirtelen nem borulna minden vaksötétbe körülötte. Tekintetét rögtön, reflexből az ég felé emeli, s ökleiből máris aranybarna lángok kelnek életre, hogy biztosítsák afelől, nincs teljesen sötét.
- Mi a franc?!? - engedi tekintetét egész New York városán keresztül vezetni, hiszen ebből a magasságból jól látni, ahogy átlószerűen sötétül el minden. Minden. Szemöldökei összehúzzák arcát, s máris elrugaszkodik a karcoló peremétől, hogy felfelé repülve megpróbálja megkeresni az okát annak, hogyan lehetséges ez. Végül lelassul, és válla fölött a Bázist keresik szemei. Habozik. Akár egy kolibri, egy helyben lebegve próbálja eldönteni, menjen-e az ismert hősök közé, avagy se. Végül az ész győzedelmeskedik a szív fölött és Danvers pontosan a Bosszúálló bázis előtt landol, hogy bebocsátást nyerjen Mr. Starktól, vagy bárkitől, aki kész észrevenni, hogy ő ismét itt van. Segítene, ha szükség van rá. És talán akkor is, ha azt mondják, hogy nincs.
- Szia, itt vagyok a Bázis előtt... - hangja reszket egy kicsit, ahogy Brucet hívva belebeszél a vonalba, majd türelemmel várakozik. Hónapok óta nem beszéltek, de mégis a férfi a kulcs ahhoz, hogy csatlakozzon hozzájuk és elmondja azt a keveset, amit tapasztalt.

 ha nem okés, pm    || carol ||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
3
∆ Tartózkodási hely :
new york-i szentélyTárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség Csüt. 15 Márc. 2018, 23:24

Végtelen sötétség
No. It’s Doctor Strange. Not Master Strange, not Mister Strange. Doctor Strange. When I became a doctor I swore an oath to do no harm, and I have just killed a man! I’m not doing that again. I became a doctor to save lives, not take them.------

- Tehát, csakhogy még egyszer tisztázzuk... - résnyire szűkült szemmel, könyökeit továbbra is a térdén tartva dőlt előre a nyikorgó bőrülésen, hogy még egyszer választ követeljen a betolakodótól, aki ebben a percben érkezhetett meg az alig két percnyi zuhanásból, melyet bátran érzékelhetett húsznak, vagy annál jóval többnek. - Azért van itt, mert úgy gondolta megszerezné a követ. És mit gondolt, utána mi történik majd magával? - ujjai pontosan tükörmásaik begyeivel találkoznak, ahogy ajkait mutatóujjai tető szögben találkozó peremeihez nyomja. Szemeit mindeközben végig a sötét hajú férfin tartja. Kemény, markáns vonalú ajkai széle halovány mosolyra húzza körszakállal borított állát.
- Nézze, még ha meg is feledkeznénk a múltbéli cselekvéseiről, az akkor sem változna, hogy maga minden, csak nem megbízható. Főként nem, ha egy végtelen kőről van szó. - a Doktor ujjai a levegőben apró köröket formálnak, s ha Loki próbálkoznak, akkor a tér megmozdul vele és hiába kapálózik, mindig és újra ugyanott köt ki. Valószínűleg még órákig elszórakoztatnák egymást, ha Wong - kihordva három infarktust és négy agyvérzést - nem esne át a szoba küszöbén, hogy jelentse a föléjük boruló sötétséget. Strange rezzenéstelen arca nem mozdul, csak szemei találkozhatnak Lokiéval.
- Tud valamit erről? - finoman bök fejével Wong kétségbeesett, kerek sziluettje felé, majd ellép a tartózkodási helyéről, hogy az ablakhoz sétáljon és kinézve rajta megbizonyosodjon társa igazáról. Nem azért, mert ne hinne neki, sokkal inkább, mert a bizonyosság olyasvalami, ami mindig is Strange oszlopos részét képezte. Türelmes tartással halad a könyvespolchoz, hogy a már ezerszer átnyálazott anyagain keresztül rálelhessen a válaszra.
- Valamelyik üldözője talán... - folytatná a kérdést, de a mellkasában nyíló kétségbeesés virága belé fojtja a szót. Elereszti Lokit, majd türelmetlenül végig vágtázva a szentély zugain kirombol az utcára, hogy onnan is megszemlélje a sötét anyagot.remélem megteszi : ) | zene |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
15
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
Wakanda ... or notTárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség Csüt. 15 Márc. 2018, 23:29


infinite darknessA labor felé sietek, miután a kialakult helyzet nem javul percek múlva sem. A törzsfők minden bizonyára már a Tanácsteremben vannak, vagy ott lesznek, és a kérdéseikre én nem fogok tudni választ adni. Valószínűleg valamiféle égi jelet fognak látni benne, Bastet szándékait próbálják  kifürkészni majd, de … ennek valami másnak kell, hogy legyen. A gondolataimból csak az ébreszt fel, mikor Shuri nekem ütközik a nagy rohanásban.
-Hé, te jöttél nekem! – húzom arrébb a kezem fejcsóválva, mikor a karomra csap. – Épp téged kereslek …-   kezdenék bele, mikor Shuri is, és kettőnk közül ő az, aki gyorsabban eltudja darálni, amit mondani szeretne. – Jól van, megyek már! – húzom el a szám, ahogy Shuri után sietek. Fogalmam sincsen, hogy milyen mérőről beszél, nem értek ehhez, ebben ő a szakértő. Akármi is legyen ez, jobb megtudni, hogy mi okozza, mint várni arra, hogy felfedje magát.
-Én először azt hittem, hogy valamit elrontottál az álcázó berendzéssel … -  vontam meg a vállamat, ahogy halovány mosollyal a húgom felé pillantottam. Nem nagyon szereti, ha elromlik, amit csinál. Az első gondolatom az volt, hogy az álcázó berendezés hibásodhatott meg, de mikor megtudtam, hogy az egész világ sötétbe borult, nem csak Wakanda, ez már nem volt logikus opció.
-Nekem nem is kell. – mosolyogtam a húgomra, mielőtt kilépnénk a felszínre. A Fekete Párduc ereje nem csak azt teszi lehetővé, hogy gyorsabb és erősebb legyek, hanem az érzékszerveimet is nagyban feljavítja, a látásom így éjszaka sem romlik.
-Ezért kell megtudnunk, hogy mi ez. – mondom, ahogy követem Shuri pillantását az ég felé. Kiskorunkban a bölcsek meséltek arról, mikor percekre eltűnt a nap, Bastetnek tulajdonították, de erről aligha Ő tehet.
Már épp válaszolnék a kérdésre, mikor Shuri megpróbál megvakítani. A szemem elé kapom a kezemet és felmordulva kapom el a fejemet, hunyorogva nézve a húgomra. – Nem látom őket. Valami … eltakarhatja. – vagy, ami a rosszabbik eset, nincsenek is ott. Tudom, nevetséges a gondolata is, de nem olyan rég még azt is annak tartottam, hogy a fény egyszer csak eltűnjön. – Nagyon szereted a végtelen hatótávolságot…  - jegyzem meg mosolyogva Shuri-ra pillantva. Nem először reklámozza már a találmányait ezzel a szöveggel. – Ha nincs, akkor Bastet-nek tartozol egy bocsánatkéréssel. – jegyeztem meg a húgom szavait hallva, miközben a mérő és az ég között cikázott a tekintetem, majd a karkötőmhöz nyúlva hívtam Okoye-t. – Okoye, aktiváld a védelmi rendszert. Barnes őrmestert pedig ébresszétek fel, elkellhet még egy-két segítő kéz…   mondom, ahogy Shuri felé pillantok, kissé aggódva. Miféle idegen szerkezet lehet az, ami egy egész bolygót képes sötétségbe borítani?


szóljatok, ha valami nem jó!    | king sunset |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
260
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség Yesterday at 00:09
Talán kezd elhagyni a szerencsém. A börtönbolygó után most valami újszerű börtönben találom magamat, amit az idő képez. Elvesztem az időérzékem, mikor végre földet érek és szembe kerülök az engem kérdező férfival. Nagyon is jól tudom, hogy ki ő. Az emberiség védelmezője, vagy legalábbis ezt hiszi magáról.
- Nem túl vendégszerető… -  jegyeztem meg, ahogy a nyakamat markolásztam. A kényelmetlen helyzetek mostanában csak úgy vonzanak. – Utána? Gondoltam, megölöm majd magukat, aztán visszaforgatom az időt és újra, meg újra végzek Önnel és a barátaival … de így már oda a meglepetés ereje. – húztam egy grimaszszerű mosolyra a szám, ahogy a varázslóra pillantottam. Azt, hogy mennyire gondolom komolyan azt, amit mondok, rábízom, hogy eldöntse.
- Mintha elfelejtette volna, hogy a múltkor segítettem megmenteni a világukat. – mondom, ahogy megvonom a vállamat. Ez így persze nem igaz, Asgard-ot megpróbáltam, a Föld nem érdekelt, a kövekhez azonban nem jutottam hozzá. Helyette Thor-hoz került, aki ahelyett, hogy biztosította volna a hatalmát, inkább szétosztotta azt, mintha csak cukor lenne. – Kérdezze a bátyám! Thor biztos kezeskedik majd értem. – ezt is kétlem, de egyszer már kiszabadított egy börtönből, talán ezt a jószokását még nem vetkőzte le teljesen. – Egy végtelen kő erős kezet követel, az önöké pedig … az Öné, túl kicsi, hogy ilyen hatalmat bírjon. – az a kő engem illet. Az enyém kéne legyen, nem pedig egy szentély elzárt részében kellene pihennie, amit emberek próbálnak védeni. Csak bajt hozz rájuk.
- Talán …   vonom meg a vállamat, ahogy az ablak felé pillantok. – … aligha találja meg a választ a könyveiben. – mosolyodtam el, mikor megláttam az arcára kiülő bizonytalanságot. Oh, igen, a pillanat, mikor rájön az ember, hogy van, ami akkora árnyékot vet, hogy kialszik a fény. Csak egyetlen dolog képes arra, hogy kioltsa a galaxis fényét.
- Inkább mindannyiunk üldözője … -  mosolyodtam el, mielőtt még elengedett volna és elindult volna kifelé a szentélyből. Van, ami elől ugyanis senki nem menekülhet, ami mindig ott van a nyomunkban, ami árnyékot vet az életre. – Lássuk, hol bújkálsz … -  suttogom magamnak, mikor feltápászkodom a földről és elindulok a szentély belseje felé, ellenkező irányba, mint Strange. Elég jó a képzelőerőm, tudom, hogy mit bámulnak ennyire, én azonban addig inkább körül nézek az otthonukba, nem szívesen hagynék itt egy végtelen követ a Halálnak.

ha valami nem jó, csak egy szavatokba kerül!

infinite darkness

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
846
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség Yesterday at 15:57StarLord & the A-team
végtelen sötétség
_________________________
Az, hogy a galaxis önjelölt hőseivé lettünk, azt gondoltam naivan, hogy nem jelenti azt, hogy mostantól minden második nap majd jön valami küldetés az univerzum valamelyik eldugott szegletéből, hogy aztán kirángassanak a komfortzónánkból. Persze kapjuk a kreditet érte, mert hát a mocskos részünk nem változott meg attól, hogy menő kütyükkel és menő cuccokban nyomjuk. Tehát ötven-ötven arányban meg van a hasznos, meg a kellemes része is, bár ez utóbbit nem tudom értékelni Drax mellett. Lotiara mocsárvilága és a Badoon hüllőlények jelenléte megnehezítette a dolgunkat, de legalább elhoztuk azt a nyamvadt kardot, amire felesküdött a Nova hadtest - kincset ér!
Érjen is, ha lábszárig csutak mocsár és láp lettem érte. A lényeg, a lényeg, úton vagyunk a Xandarra, hogy átadjuk a fegyvert és tespedhessünk a nap további óráiban. Ha engem kérdezne bárki is, egyébként is elég volt a mai napból. Sőt, a sajgó derekam miatt úgy érzem az egész hétből elegem van. Arról nem is beszélve, hogy Drax mellett egyébként is azt érzi az ember, hogy öregedett úgy hatvan-hetven évet.
- Hé, elhaladunk a terra mellett... - szólok vállam felett hátra Draxnek, tartózkodjon bárhol is, tudom, hogy kedvére van a Föld, így aztán mielőtt térugrásra kapcsolnék, tudatom vele, hogy bámészkodhat.
Kiszélesedő mosoly azonban igen gyorsan lankad és elnyúlik a képem, mikor feltűnik, hogy a tejútrendszer, s vele minden csillag eltűnik. Szemöldökeim összefutnak, előre dőlök a pilótaülésben, amennyire csak az övem enged.
- Azt hiszem megvakultam és nem látok tovább egy méternél. - nézek le a kezeimre, amik még a botkormányra tapadnak. Igen. Határozottan látom őket, csakhogy azokon kívül semmi mást. A Milano fénye élénken ragyog akár egy csillag, de az előttünk lévő akadálynak csúfolt meteordarabkák sötétbe olvadó technikája miatt, nehezebb manőverezni, mint gondoltam. - Kapaszkodj! - szólok hátra, bízva abban, hogy Drax nem állt fejre a légcsavaros manőveremtől. Hiába. Vakon repülünk, a kivilágításunk nem elég ahhoz, hogy messzire lássunk, így tehát ösztönösen a legközelebbi bolygók közül választanunk kell egy leszállóhelyet.
- Mi volt abban a bogyóban, amit olyan serényen osztogattál?!? - grimaszolok, majd a terra felé húzom a gépet. A francba! Semmi kedvem a Földön időzni, de inkább választom azt, mint egy újabb bennszülött lakomát. Vagy párzást. Bármi is volt az, nem akarom még egyszer megtapasztalni. - Leszállunk, amíg felszáll ez a sötét trutymó... - magyarázom Draxnek, ha egyáltalán figyel rám és nem alszik. Nála sosem lehet tudni...
_______________________________


ha nem okés, pm ||  


_________________


“I've been keeping everything deep inside for way too long. And now I know that the time is right, to tell you I was wrong!”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
98
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség Yesterday at 18:50


Végtelen sötétség

Hello darkness, i miss you...

Gondolkoztál már azon, hogy milyen volna újrakezdeni mindent...? Én már agyaltam rajta, nem is keveset; főleg az elmúlt időkben. Azt kivánom, bárcsak nem kerültem volna aznap az X-birtokra. Akkor talán nem történt volna ennyi szörnyűség. Thanos hatalmas pusztítást végzett akkor és habár nagyjából rendbehozták a várost, soha nem lesz már olyan, mint régen... ahogy én sem. Mostmár nem tudok úgy tükörbenézni, hogy ne jusson eszembe az a nap, mikor majdnem elestem a harctéren. Küzdöttem, mentettem, amit csak tudtam, de ez úgy látszik kevés volt. Sokkal többen voltunk, és habár úgy tűnik, hogy nyertünk, igazából sok mindent vesztettünk. Több millióan haltak meg, és ezt soha nem fogja elfelejteni senki.
A tükör előtt állok és a sebhelyemet vizsgálgatom, amit még a Titántól kaptam emlékbe, mikor a maradék erejét is rám eresztette, mielőtt eltűnt volna. Igaz, az egyik olümposzi meggyógyított, de a seb nem gyógyult be tökéletesen. A helye az még mindig ott van és valószínűleg már örökké ott is marad.
Hirtelen a jóllakott Macsek fut elém - kicsit furcsa, hogy így ebéd után teli hassal futkározik a lakásban a szokásos pihenője helyet - ezért egy kicsit megijedek.
-Mi a baj?-nézek le rá, mire ő sietve az ajtó felé rohan.
"Ezt látnod kell neked is!-sürgetni kezd, mire én szemöldökömet ráncolva nézek rá, majd hirtelen, mintha csak a lámpát kapcsoltak volna le, elmegy minden fény és vaksötét lett. Gyorsan az ablak felé kapom a fejem és mégy egy pillanatig látom, ahogy fokozatosan elsötétül minden. Arcom elsápad, lélegzetem felgyorsul, majd kétségbeesetten a zsebem felé nyúlok, ahol a mobilom pihen. Előkapom, majd a zseblámpája segítségével megvilágítom az utamat és mielőtt az ajtó felé venném az irányt, gyorsan odarohanok az egyik fiók felé, ahol egy kis dobozka pihen a medálommal együtt. Kinyitom az szekrényt, majd kiveszem az aprócska, feketés színű dobozkát, amiben kék színű medálom pihen. Már régóta nem használtam, talán egy éve lett elővéve utoljára, még mikor a Thanossal való harcban volt szükségem rá. Azóta nem is nagyon láttam. Végigsimítom a sötét színű követ, ami ujjaim nyomán halványan fényleni kezd, majd gyorsan el is sötétedik.
"Nem érünk rá egész nap!"-szólal meg a fejemben Macsek, aki hangjából itélve eléggé nyugtalan.
-Igaz!-zárom le gyorsan a nyaklánc dobozát, majd zsebrerakom azt,-Mehetünk!-indulok el az ajtó felé.

Mikor leérünk az utcára, látom, hogy nem csak mi, hanem sok más ember is lejött az utcára a furcsa jelenség láttán.
Furcsa... teljesen sötét minden. Ez vajon hogy történhetett?
Kíváncsiságomban újra előveszem a telefonom, de ezúttal nem a zseblámpa miatt. Betárcsázom a "kedvenc" testvérem számát, majd megvárom amíg kicseng. Türelmetlenül toporzékolok, miközben a sötét égboltot nézem, majd hamarosan egy ismerős hang szólal meg a vonal másik végén. /userrel egyeztetve/
-Szia, hogy vagy?... igazából nem is nagyon érdekel, csak azt szeretném tudni, hogy te is látod e ezt?-kérdezem idegesen, majd bugyuta válaszát hallva, majdnem idegrohamot kapok.
-Mi az hogy Mi?!? Szerinted mégis mi a francról beszélek én itt neked?!-pattogok közben, mint egy nemnormális, miközben az ég felé hadonászok.
-[b]Eltaláltad... és azt is tudod, hogy mit jelenthet?[b]-teszem fel a kérdést, amire valószínűleg nem lesz a válasz. Na mindegy a biztonság kedvéért azért megkérdeztem. Kezd egyre jobban aggasztani ez a sötétség; legszívesebben visszamennék a házba, de most úgysem tudnék nyugodtan ülni a fotelemben, azzal a tudattal, hogy a ház bármikor összedőlhet furcsa paranoia. Na nem, inkább elindulok Macsekkal az utcán, megnézni, hogy minden rendben van e.


Hello újból  hali Unstoppable  _________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
38
∆ Tartózkodási hely :
unknownTárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség Yesterday at 20:45


végtelen sötétség

Miután a szobájában nem volt, a történtek után pedig betörni hozzá nem éreztem túl … etikusnak, így az udvarra mentem, hátha rálelek Dr. Wolheim-re. A Xavier birtok azonban igen nagy, eldugott helyekkel, ahol az ember egyedül lehet a gondolataival, démonjaival. Próbáltam a napokban beszélni a doktornővel, de … nem igazán volt vevő a társaságomra. A történtek megrázták, ami érthető, az elvei, mindaz, ami mellett kiállt, csorbát szenvedtek, találkozott egy olyan világgal, aminek a létezéséről nem tudott, habár harcolt ellene. Ismerem az érzést, én is jártam ebben a cipőben. Az ember túljut rajta, a kérdés csak az, hogy melyik utat választja.
- Jól elbújt doktornő. – köszöntöttem, ahogy megpillantottam az alakját a tó melletti padon. – Szabad? – pillantottam a padra, amin ő is ült, de még azelőtt helyet foglaltam, mielőtt esetleg elküldhetett volna. – Hoztam kávét. – nyújtottam felé a kartontálcát, amiben a boltban adták. Orvosként gondolom nem ismeretlen számára a koffein, minden bizonnyal sokat használta fel, hogy elkerülje az álom a hosszú ügyeletek alatt. – Békés hely … idejár elmélkedni? – kérdeztem, a vízfelszínt kémlelve. – Amit tett, szükségszerű volt, megmentette vele egy lány életét, jövőt adott neki. – mondtam, ahogy kortyoltam a saját kávémból. – Jól tette, én is ezt tettem volna. – a saját és a lány élete, vagy egy gyilkosé, aki ölni készült. Jól döntött, elvett ugyan egy életet, de vele megmentett egyet. Az ilyen döntések ráébresztik az ember arra, hogy a világ nem fekete és fehér, hogy a halál is szolgálhatja az életet, csak valakinek meg kell fizetnie az árát, ez pedig most Dr. Wolheim volt.
Szóra nyitnám a szám megint, ekkor azonban elsötétül a tó vize, nem tükröződik vissza róla az ég, és ránk is sötétség borul. Értetlenkedve pillantok fel az égre, majd fordulok meg, hátha csak valamelyik mutáns diák, vagy épp tanár nem bír magával. – Ez sok jót nem jelenthet. – félreteszem a kávét, ahogy felállok a padról és az eget kezdem kémlelni. – Azt hiszem jobb lenne, ha visszamennénk az épületbe. – pillantottam Dr. Wolheim felé. Alighanem Charles hangját is hamarosan hallhatjuk a fejünkben.


theme song | ha valami nem oké,  szóljatok!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
16
∆ Kor :
23
∆ Tartózkodási hely :
New York - upside downTárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség Today at 11:12végtelen sötétség
Két hét. Ennyi ideje vagyok képtelen egy pihentető alvásra rászánni magam, hiába próbálkozom gyógyszerekkel, teával, füstölővel, relaxációs lemezzel és az interneten fellelhető összes csoda módszerrel, orvosi tanáccsal és már csak a jó ég tudja mikkel még, de annyit értek egyedül, hogyha kirabolnak, az üres pénztárcámat a tolvaj vissza fogja hozni és elnézést kér a próbálkozásért. Két hét. A szemeim alatti karikák egyre sötétebbek, egyre többször hallom azt a zavaró, kattogó hangot a fülemben, ami akkor szokott előjönni, hogyha teljesen kimerült az ember és már alig tudja nyitva tartani a szemeit, szervezetem vízháztartásának java része pedig kávéból áll, hogy napközben ne boruljak el a buszmegálló összkomfortos, suhancok által telepingált és félig leszakadóban lévő padján, s talán ezzel elvéve egy hajléktalan átmeneti alvóhelyét. Mégis a legnagyobb problémát a sötétség jelenti és az, hogy egyre kevésbé tudom kontrollálni a képességemet, gyakorlatilag ugrálok a két világ között. Ennek köszönhetően egy hete betegszabadságon vagyok, Leonard pedig az iskolát és a diákmunkát félretéve itthon ragadt velem, hogy felébresszen, ha baj van. Ezzel csak az az egyetlen egy probléma, hogy kialvatlanságom miatt egyre inkább olyanná válok, mint a zsémbes vénasszonyok, akik panaszkodnak  a fiatalságra, a jó modorra, a hely átadására a tömegközlekedésen vagy bárhol, áthúzzák gond nélkül a lábadon a kis húzós bevásárló vackukat, de még ők vannak felháborodva, hogyha teljesen normálisan jelzed feléjük, hogy inkább a saját gerincükön húzzák végig, Leonard természete pedig teljesen alkalmatlan arra, hogy mindezt elviselje, így a beszélgetések egyre rövidülnek, a levegő egyre fagyosabb, a hangulat rosszabb, a bocsánat pedig már csak egy odavetett üres szó. Mikor lesz vége?
A konyhaasztalon teljes mellszélességgel és karhosszal elfekve bámulom meredten a színes és mintás zoknikkal díszített kávésbögrémet, aminek oldalára hosszú csíkban rászáradt a kicsordult kávé. A faliórán a mutató ütemesen kattogva halad előre és az erős koffein adag ellenére is érzem, hogy egyre távolabbról hallok minden kattanást, egyre lassul, ahogy nem érzem a készülő reggeli illatát, nem idegesít a bacon zsírjának sercenése a forró serpenyőben, nem érzem a cigaretta kesernyés szagát, miközben Leonard rágyújt sütés, főzés közben, holott tudja, hogy rettegek attól, hogy a hamu ráesik az ételre. Lehet, hogy végre tudok aludni? Ugyan, nincs olyan szerencsém, ahogy eddig sosem volt az életben. Lemondó sóhajjal nézek körbe a sötét, ködös konyhában és temetem arcomat a tenyereim közé, mialatt minden igyekezetemmel azon dolgozom, hogy a mellettem álló maszatos arcú kislányt figyelmen kívül hagyjam. Ha Leo megtudja, hogy megint van egy Casperünk kitépi a haját.
'Mi a baj?' - hangja teljesen torz, kísérteties, mégsem sarkal arra, hogy azonnal ébredjek fel. Ezek csak akkor állnak szóba az emberrel, hogyha muszáj nekik, mert van egy üzenetük az illető számára, vagy segíteni szeretnének neki valamilyen úton-módon. Szemeimet lehunyva rázom meg a fejem, mintha nem akarnék neki válaszolni, vagy nem akarnék vele szóba állni, mégis csak hátra simítom göndör fürtjeimet, megvakarászom a tarkómat és hátra dőlök a székben, kényelmesen elhelyezkedve. Vendégem már rég fent ül a velem szemközti széken, porcelánból készült hasonmását pedig az asztalra ültette és annak barna fonott haját igazgatja.
'Nem tudok aludni.' - válaszolok neki végül s nézem, ahogy tovább rendezgeti a babáját, kisimítja a ruhájából a gyűrődéseket, eligazítja a fodros szoknya alját az asztalon és úgy fordítja, hogy végül a baba is rám nézzen hatalmas üveg szemeivel.
'Az biztos nem lehet jó. Én nagyon szeretek aludni és Margaret is, de talán tudunk neked segíteni, hogy te is sokat tudj aludni.' - abbahagyja a babája igazgatását és két vékonyka kezét az asztalon kulcsolja össze, mintha komoly tárgyalásra készülnénk.
'Azt már most passzolom, hogy valaki beköltözik a testembe én meg itt maradok, a többi opciót nagyon szívesen meghallgatom.' - anyám mindig azt mondta, hogy ne legyek előítéletes senkivel szemben, mert nem tudok róla semmit, de ez a világ rászolgált, illetve ennek köszönhetően maradtam még eddig életben. A kislány viszont úgy látszik nem vette magára gúnyos megjegyzésem, sőt, mulattatja is. Hangos kacagás tör fel belőle és a székben hátradőlve fogja a hasát, én pedig kissé behúzott nyakkal nézek körbe, hogy ezt a jókedvet más is meghallotta-e és szeretne hozzá csatlakozni, de a konyhában továbbra is csak hárman tartózkodunk; Leonard, a kicsi lány és én. Vagy négy, ha Margaretet is belevesszük.
'Te butus, ne beszélj csacsiságokat! Azért nem tudsz aludni, mert érzed, hogy közeledik, jön már. Megzavar téged itt is, meg a másik világ oldalán is, ezért nem tudsz aludni, ezért nem vagyunk itt most sokan. A többiek elbújtak előle, vagy hozzá mentek, keresik, de nemsokára ideér. Nem igaz Margaret?' - néz a babára izgatottan, szemei csillognának, hogyha még élne, abban biztos vagyok. Homlokomat értetlenkedve ráncolom össze és nézek a lányra. Ki jön, mikor és hová?
'Ezt nem egészen értem most. Kicsoda jön, meg hová, meg mikor és mit is akar?' - dőlök előre és könyökölök az asztalra, de Margaret keze egyik pillanatról a másikra a saját szája előtt terem, mintha elszólta volna magát, a kislány pedig összehúzza magát a széken és a térdeit nézi némán. Nem mondhat többet és ideje mennem, mert lassan ideér a valami, amitől megrettent. Lehunyt szemmel dőlök hátra a székemben és nagy levegőt véve térek magamhoz a fényben, a zajban, amik egyszerre mind bántják az érzékszerveimet.
'Leo... Leo...' - fordulok felé hunyorogva és bár szavaimat a testvéremnek szánom, tekintetem mégis az ablakra tapad. A délutáni verőfényes napsütésnek hűlt helye, kint mindent sötétség borít, melynek köszönhetően minden eddiginél erősebb nyugtalanság kerít hatalmába. Nem mondtak mára vihart. Pillanatok alatt mellette termek és szó nélkül zárom is el a tűzhelyet. Nemsokára ideér. Bármi legyen is az, ideért és nem szeretnék a lakásba beszorulva meghalni miatta.
'Megyünk.' - adom ki egyetlen szóval az utasítást, ragadom meg a csuklóját és sietős léptekkel indulok a bejárat felé. Mindenki elbújik előle, vagy hozzá megy és keresik. Miért kell mindegyikőtöknek ilyen rébuszokban beszélni? Miért nem lehet kerek perec megmondani, hogy miről vagy kiről van szó? A lépcsőházban sem engedem el Leonardot, nem most fog tőlem elszakadni és kérdezősködni, az ráér később is. A lépcsők és az emeletek egyre fogynak, másodperceknek tűnik az egész, mire a negyedik emeletről lejutunk a kapu elé és az utcán elénk tárul a teljes káosz és értetlenkedés a délutáni fekete égbolt láttán. Így kezdődik az összes katasztrófa film, nem?

 szószám: 1010|| Hey Jude, don't be afraid ||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: 2. felvonás - Végtelen sötétség

Vissza az elejére Go down

2. felvonás - Végtelen sötétség

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Miért vannak más síkok? (Outsiders, Végtelen Háború, Ultimate)
» 13. felvonás - A végtelen kesztyû
» A Végtelen sivatag
» Végtelen Történetek
» Végtelen Háború sík karakterei

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Kaland játékok :: 4. Kaland :: 1. Kör-