Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Nyár nyertesei


A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share|
Past in present - Sin & Bucky


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
43
∆ Tartózkodási hely :
♛ UnkownTárgy: Past in present - Sin & Bucky Szer. 14 Márc. 2018, 21:11


The past isn’t forgotable.
Bucky & Sinthea
A Tél program. Sokat elmélkedtem rajta, mi is legyen vele. Zemo annak idején zseniálisan nekikezdett, amit a KGB-nél Karpovval csak tökéletesíteni lehetett, azonban 1991 után elúszott a lehetőség. Meglettek a katonák, mégis le lettek fagyasztva, és senki sem használta őket, erre aztán Rogersék az összeset megölik. Annyi munka kárba ment, de ne feledjük el, hogy az első darabunk, a prototípus megmaradt. James Buchanan Barnes. Több évtizeden át meginghatatlan volt, jó hiba csúszott a processzorába, de attól még kár lenne a sok tettet elenyészni hagyni, ha visszahozható, már pedig visszahozható lesz.
Nem volt nehéz utána kutakodni, a Bosszúállókhoz csapódott, együtt hetyeg Amerika Kapitánnyal, hátha megtörik a varázs? Sosem fog, a Hydra bevájta magát a lelkébe, eszi és marcangolja, csak nem akar róla tudomást venni. Ő a miénk volt és lesz is. Buckynak nincs más útja, ahhoz ő már nem ember, és egy lélek sem képes hosszútávon a múlttal élni, márpedig ölt. Nem egyet, nem kettőt – nőket és férfiakat egyaránt. Neki már oly mindegy, a Pokol legmélyebb bugyrába fog kerülni, mint jó magam is!
Meg akartam látogatni mindenképp, először civilben, hogy lássam mennyit változott, hogyan reagál, mit érez és mit fog fel. Megfigyelés alá akartam helyezni, saját szemmel, az a legbiztosabb.
Talán emlékszik rám, talán nem… Annyit nem forogtam a Hydrában akkoriban még, sőt! Zemo volt az irányító, és ő neki volt a legtöbb köze a Tél Programhoz, én csak néha ott lábadoztam, aztán, mikor a KGB átvette az irányítást, többet nem nagyon láttam ’91-ig, de azután meg én estem ki. Mily meglepő, hogy pont ’91 után, nem? Egy év sem telt bele és balesetet szenvedtem… Az arcom hasonló maradt, noha bőrömet elvesztettem, helyükbe implantátumokat raktam arcomra, vörös koponyával én biz isten, nem szívesen megyek az emberek között, nem azért, mert nem gondolom magamat szépnek, hanem mert mások szörnyetegnek hisznek. Igaz, az vagyok, de attól még a látszat lehet más is, nem?

Hátra túrtam egy vörös tincset, mely kiszabadult kontyomból. Felejthetően maradandó akartam maradni. Ha emlékszik, legrosszabb rémálma valósul meg – önkénytelenül is felnevettem a gondolatra. Ha pedig nem, ideje felébredni a csipkerózsika álomból!
Sokat változott, de nem eleget ahhoz, hogy eltűnhessen az én szemem elől a tömegben, ahogy megláttam. Képek peregtek le előttem is a régi időkről, milyen régiek! Milyen szürkék, mennyire mások. Zavarosan keringtek koponyáim falai között, ahogy helyet kerestek maguknak, de a SHIELD-esek is még bennem voltak, még ha bőven tudom, hogy nem igazak, csak vannak olyanok, amiket nem tudok megkülönböztetni, hogy mikor is történtek…
Bucky, jövök!

× Remélem jó, ha nem, tudod Smile ×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
114Tárgy: Re: Past in present - Sin & Bucky Vas. 29 Ápr. 2018, 23:07

To: Sin

A városban kószál, hiszen már nem közellenségek, és még Tony sem akarja a halálát, mert akkor már halott lenne ebben teljesen biztos. Kezd újra vissza szokni az emberek közé, és nem esik nehezére elmenni ida-oda. Végül is, nem menekülhet örökké, így most a belvárosban kocsikázik, és parkolót keres ami közel lehetetlen, de egy kis zugot mégis észrevesz. Egy átlag ember lehet hogy nem lenne elég magabiztos hogy behajtogassa oda a kocsit, de Bucky gyakorlott sofőr, és pillanatokon belül a helyére kerül a kocsi.
Feketét visel, már csak megszokásból is, ahogy elindul az egyik üzlet felé hogy átvegyen egy csomagot. Már nem törődik az emberekkel akik esetlegesen utánafordulnak, és a fém karját csuklóig fedi anyag, és a kesztyűje ami már szinte hozzá nőtt az évek alatt. Most is halálos fegyver, de már nincs gazdája, már csak Steve-ért harcol, aki annyi mindent tett érte, aki képes volt szembeszállni a barátaival is érte, aki hetven évvel ezelőtt elveszett a világ számára.
Zsebre tett kezekkel halad a tömegben, és igyekszik nem túlságosan paranoiás lenni, de mégis... megérez egy pillantást magán, és jól tudja hogy nem a véletlen vezérelte ezt a pillantást. A vöröses haj ismerős neki, de nem rémlik pontosan hogy honnan. Nem olyan szép mint Romanoff haja.
A nő felé lép, hátha nem tűnik el jelenésképp.
- Miért követsz engem? - kérdezi mély hangján, ami mit sem változott az idők folyamán, még mindig kellemes középbaritont üt meg. Pillantása végigfut a nő alakján, keresve valamit, ami segíthet neki emlékezni, mert még mindig nem állnak össze a részek teljes egészben. Sejti csak hogy ismerte a nőt korábban, de hogy ki lehetett és hol találkoztak...

♪ Casual sex || With love <3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Past in present - Sin & Bucky

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» 6. felvonás - Látom a tüzet
» Loki & Brunnhilde - Past
» Nightmares -[Natasha&Bucky]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Utcák, terek, stb.-