HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Dr. Stephen Strange

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 14 Márc. 2018, 08:09
Ugrás egy másik oldalra

••Stephen Vincent Strange••

legfõbb varázsló
NJK biográfia

becenév » Doctor, Stephen, Strange  Mister, Vincent, Varázsló, Köpenyes aggastyán, Sherlock
kor » Harmincas. Negyvenes.
play by » Benedict Cumberbatch
csoport » Varázslók Önjelölt igazságosztók
tartózkodási hely » Szentély - ahol csak szükség van rámittlétem oka »
Az elkövetkezendő kaland teljes idejére szeretném használni a Doctort, amennyiben engedélyezi a Staff. Kipróbálnám milyen a bőrében, majd ahhoz mérten a világot menteném vele. Teljes erőbedobással. Az azt követő sorsáról egyelőre nem nyilatkoznék. Nincsenek vele különösebb terveim.
képesség »
géniusz szintű intelligencia
világhírű idegsebész: magasan képzett doktor |
Volt szakértő sebész / sebész tanácsadó: Strange egy neurogén-sebész szakos hallgató volt, és egykor az egyik legfontosabb szakembernek számított. Azonban egy balesetben szenvedett idegkárosodás súlyosan veszélyeztette a kézügyességét. Az addig stabilan megtartott hosszú, vékony bőrbe bújt, hűvös ujjai megtették a szolgálatot, ám az autóban szétroncsolódott végtagok remegésük miatt erre alkalmatlanná váltak. Megakadályozták őt abban, hogy műtétet végezzen. Később, ha átmenetileg kiegészült mágiával a beavatkozás, újabb sikereket ért el. Strange nem feledi orvosi ismereteit, hiszen hiába lett belőle varázsló, az orvoslás nem olyasmi, amitől könnyedén megválna. Megmutatja önmagát, hogy képes legyen ésszerű iránymutatást nyújtani a kevésbé képzett, de még nem precíz sebészek számára intenzív erőfeszítéssel, és továbbra is képes tanácsadóként szolgálni. - hisz ebben!

Szakértő: Bár Stephen úgy tűnik, hogy impulzív természetű, ösztönösen ugrál élet vagy halál kettősében, nyilvánvaló, hogy ez a legjobb módja annak, hogy jelentős stratégiai készséggel rendelkezzen, amelyet a vezetési struktúrákban és spontán helyzetekben alkalmazhat. Ráadásul  szüksége van a miszticizmus-véletlenszerűen megalkotott környezetében erre a tudására.

a magas szintű mágia és a kozmikus energia segítségével szinte bármilyen hatás előidézése:
- asztrális kivetítés: Doctor Strange felszabadíthatja asztrális formáját a testéből, azonnal és tetszés szerint. Ebben a formában nem kell lélegezni, enni, inni, vagy aludni, a fizikai törvények nem korlátozzák.  Lehet látható alakja, de láthatatlan is, ahogy éppen kívánja.  Mivel a fizikai törvények értelmetlenek az asztrális síkon, Strange képes arra, hogy gyakorlatilag bármely sebességgel elérjen egyik pontról a másikra. Nem helyezhető azonban háttérbe, hogy az utazást csak az asztrális síkon teheti meg, valódi formája az elhagyott ponton ragad ettől függetlenül.
- telepátia: képes lelkileg kommunikálni és olvasni az elmékben. Számos efféle képességét Agamotto szeme (számtalanszor elvégezhető) erősíti Stephen számára hihetetlenül erős pszichikus képességgel. A férfi egyébként is képes rá, csak jóval gyengébben.
- telekinézis: képes a tárgyak mozgatására, továbbá a tér hajlítására.
- repülés: mágikus energiájával repülhet, ám ehelyett a Levitáció Köpenyére támaszkodik, azzal repül.
- védőpajzsok: megvédheti energiáival magát, miközben szilárd mágikus falat von maga köré, de akár többek védelmére is képes ezáltal
~ egyéb varázslatos képességei (melyek a kaland során csak engedéllyel kerülnek kijátszásra, avagy szükség esetén): időmanipuláció, elemi erők használata, hipnózis, illúziók, láthatatlanság képessége, teleportáció, valóságmanipuláció, fekete szavak használata, misztikus csavarok, érzékeli az idő és a térbeli rendellenességeket, így védelmet nyújt a benne utazóknak, tehát térbeli tudatosság

harcművész: A tibeti szerzetesek Kamar Tajban használt harcművészetein tanult. Eléggé tehetségesnek bizonyult ahhoz,  hogy ezt a közelharci stílust tovább is adhassa. Ez a harcmodor időről-időre segíti, amikor képtelen a varázslata felhasználására.

hiányosságok/gyengeségek:
- tudományalapú gyengeség: Azt mondják, hogy a Strange hatalma gyengébb a szigorúan tudományos alapú ellenfelek ellen.
- varázslatok és gesztusok függőség: A Doktor függ a varázslatos tárgyaktól, misztikus mozdulatoktól és misztikus segédeszközeitől. Valószínűleg ezek gyengeségeknek számítanak. (Dr. Strange cselekvőképtelenné válhat, ha elakad és megkötözik, megakadályozva őt, hogy elbűvöljön misztikus tárgyakat vagy misztikus gesztusokat.)
- ember: Minden varázslata és mágikus képzése ellenére, csak fizikailag ember. Ezért, ha nem megfelelő ellátásban részesül vagy védekezése nem megfelelő, enyhébben, vagy a támadás mértékétől függően súlyosabban is megsérülhet. Míg technikailag halhatatlan önmagában, még mindig kell ennie, aludnia és lélegeznie, hogy túlélje - hogy egyáltalán éljen.
- asztrális-limit: Képes 24 órát tölteni az asztrális síkon, mielőtt fizikai testével újra össze kellene kapcsolnia az éteri formáját, hogy ne essen a testes halálhoz és az örök álom nyugalmába a szellemi síkon.
- mágikus indíttatású fizikai változások: Sok ember által nem ismert tény az, hogy a mágia használata fizikai fájdalmat okoz az addig halandó életet élt embernek. Első tanulságai alatt Stephen három napig egyenesen hányt. Ahogy évek telnek el, Strange teste annyira megváltozik majd, hogy a gyomra nem tudja elfogadni az emberi táplálékot, és csak azt tudja elfogyasztani majd, ami normális emberekre mérgező.

forrás: link
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
717
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sA poszt írója Bruce Banner
Elküldésének ideje Csüt. 15 Márc. 2018, 22:41
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Stephen! ••

Elfogadva!
Ez igen! A staff egyértelműen engedélyezi, hogy hozzad a kalandba ha ilyen jó lapot tudsz írni (és nem mellesleg szerintem elkél majd a segítséged is)! xD
NJK laphoz képest nem spóroltál a terjedelemmel! Igazán élvezetes lett, imádtam olvasni! A képességeid nagyon sokrétűek, és egytől egyig irigylésre méltók! Very Happy
Hulkból lehetne varázsló? Gondolom a Nagyfiú méretére még átjárót sem lehetne idézni xD

No, de nem fárasztalak. xD
Köszönöm a lapod! Élmény volt olvasni!
Üdvözöllek nálunk! :3

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down
 

Dr. Stephen Strange

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: NJK karakterek-