Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
6
∆ Tartózkodási hely :
WashingtonTárgy: Lailah Ross Csüt. 08 Márc. 2018, 21:24

Lailah Seraphine Ross

biográfia

becenév » Ms. Nanotech, Lai, Sera
születési idõ » 1991 február 11
születési hely » Boston
kor » 27
play by » Alexandra Daddario
csoport » Ügynök
tartózkodási hely » Wahington
család » Keith J. Ross /apa, elhunyt/
Deliah Ross /anya, él/
Dalton Linch /nevelőapa, él/
Everett K. Ross /testvér, él/jellem és külsõ »
Lailah sok megpróbáltatáson esett át, főleg a nevelőapja miatt, ezek a mai napig nyomott hagytak benne. Noha próbálja őket titkolni, néha kevés sikerrel. Persze volt segítsége, hogy túltegye magát a bántalmazásokon. Éppen ezért lett életerős fiatal nő, akit nem lehet az orránál vezetni, habár az exének sikerült, ugyanis az jól titkolta a drogfutárkodós munkáját.
Nem igazán érti a viccet, és neki el kell magyarázni, mert mindig a logikát keresi mindenben. Most már azért könnyebb neki, a gimnáziumban egyáltalán nem ismerte fel, ha valaki poénkodott vele. Sokat tanult a bátyjától, akit mindennél jobban szeret, neki köszönheti a megmenekülést a családjától.
Az egyetem után haditudósítóként dolgozott két évig, majd a nanotechnológiát folytatta tovább. Fel is találta a páncélt, amit saját magán próbált ki.

Öltözködése teljesen átlagosnak mondható, amit az ember rögtön észrevesz rajta, az a hatalmas kék szeme. Aztán persze, ha nyak alatt mellkas tájékon veszik szemügyre mindig kap egy-két elismerő füttyögést. Ezért is részesíti előnyben a bő pólókat, vagy az ízléses felsőket. Nagyon ritkán mutatja meg a bájait, nem is úgy lett nevelve.
képesség »
Az ő képessége az esze, Lailah egy zseni, és tudós, akinek katonai kiképzése is van. Ám mégsem ez a legjobb, feltalálta a nanopáncélt. Először saját magán próbálta ki bevetésen, kisebb sérüléseket ugyan szerzett, másodikra viszont a páncélja tökéletesen működött. Jelenleg két darab van az ő találmányából a Földön.
A NanoSuitot négy részre lehet felbontani, attól függ milyen helyzetben kell használni.

Erő; Pár percig erősebb lesz, mint valójában, ilyenkor a Suit kap egy vöröses csillogást is. Képes nagyobb távot ugrani, falakat áttörni, közelharcban szinte legyőzhetetlen, ameddig tart a hatás. Nagyban függ attól is, hogy milyen fizikummal rendelkezik az, akin van.

Páncélzat; A ruhának köszönhetően a külső fizikai behatások (lövések, robbanások) jóval kisebb sebesülést okoznak. A NanoSuit nano-részecskéi megmerevednek, így idézik elő a (szinte) áttörhetetlen páncélzatot. Természetesen ez a hatás se tart örökké, jókor kell használni.

Gyorsaság; A NanoSiut mini-robotokat juttat a vérbe, így növelve a sebességet amit a ruha "izomzata" tovább növel. Ebben a módban sebezhetőbb is a páncél, és az, aki benne van.

Álcázás; A viselője teljesen láthatatlan lesz, rövid ideig, a szemfülesebb ellenség ki is szúrhatja, ám akkor már talán késő neki. Ha elsüti a fegyverét, láthatóvá válik, de a páncélzat mód bekapcsol.


elõtörténet »
12

Ijedten ülök a szobámban, anya nincs itthon. Csak a nevelőapám. De félek tőle, azt mondta, ha bárkinek is elmondom mit csinált velem tegnap este,
végez velem. Kék hurkák vannak a hátamon, a mai úszás órán át sem öltöztem, inkább vállaltam az egyest, persze nem először történt meg ez az egész.
Senkinek nem tudtam szólni a fenyegetések miatt, egyszer akartam elmondani anyának, tőle is verést kaptam, megtiltotta, hogy bárkinek is szóljak róla. Nem is tudtam beszélni senkivel, nincs barátom. Én vagyok a fura lány, aki soha se veszi le a felsőjét, még akkor sem, ha negyven fokos meleg van. A zúzódások miatt, mert nem tudnám megmagyarázni miért is vannak ott.
Az ablakból jól látok mindent, a sírástól csillogó szemekkel szaladok mezítláb az udvarra, végre itthon van! Most már nem fog bántani, senki sem.
- Everett! - ugrom a nyakába zokogva, nem érdekel a fájdalom, a zúzódásaim se, nincs mitől tartanom, ha itt van. Talán tényleg megment engem. Everett lesz a hőslovagom!

16

- Lailah! Várj egy kicsit. - szól utánam a fizika tanárom, mire az asztalához sétálok.
- Igen, Mrs. O'Neil? - billegek a lábamon, ilyenkor ideges vagyok, íy vezetem le a feszültségemet, a pszichológus szerint. Nem vitatkoztam erről, inkább elismertem, végül is ő az orvos, csak tudja mit miért teszek.
- Nézd, ez itt az emelt csoport, viszont messze a legjobb diákom vagy,
attól tartok jobban tudod az elméletet, s gyakorlatot, mint én. Úgyhogy az igazgatósággal megbeszéltem, felmentést kapsz az óra alól. Ha jól tudom úgyis kísérletezel már valamin.
- mosolyog rám szelíden.
- Köszönöm! Szép hétvégét, viszlát! - szaladok ki a teremből, el kell érnem a buszt, ha nem érem el, nincs több, és Ev nincs itthon a héten, a szomszédot pedig nem rángathatom el csak úgy, hogy értem jöjjön.
Kéne az a jogosítvány.

Azután, hogy lesétáltam a buszról, s elköszöntem az osztálytársamtól egyedül sétáltam a házunk felé, Matt a másik irányba lakik, el se tudna kísérni engem. Egyébként is kerülő úton árok haza. A nevelőapámtól még mindig tartok, pedig van ellene távolságtartási végzés is, ami nem igazán érdekli. A táskámban kitapintom a paprika spray-t, le akar teperni, ám gyorsabb voltam, az arcába fújom, majd belerúgok a sípcsontjába, aztán eszeveszett rohanásba kezdek. Nem nézek hátra, nem érdekel a kiabálása. Csak otthon akarok lenni.
- Mr. Thompson! Kérem. - zihálom sípolva, ahogy becsapódom a mellkasába.  - Hívja a rendőrséget.. - nézek rá könnyes szemekkel. Aznap tudtam meg, hogy ő maga a rendőrség.

21

Eldobom a kalapom, a többiekkel együtt, sikeresen lediplomáztunk, valójában én sokkal hamarabb, mint a korombeliek. Az érettségit is jóval előbb sikerült letennem, pusztán ezért vagyok ma itt. Pedig majdnem mindenből emelten vizsgáztam. Bár mégis kit érdekel a történelem?
Jobban érdekel, hogy a nanosuit elkészüljön. Hamarosan viselhetem, na jó még pár év, ez biztos.
A testvéremhez röppenek, hogy megöleljem, mindent neki köszönhetek. Anyámat nem hívtam meg, ha drasztikus akarnék lenni, azt mondanám, nincs is anyám. Egy nő, aki megszült engem, ez lenne a helyes definíció.

27

Három évvel ezelőtt tudtam először kipróbálni a nanosuitot, Evet. Tudom, nagyon vicces, hogy Evenek neveztem el,a párját meg Adamnak, pedig nem is hiszek a teremtésben. Tudós vagyok, a majmoktól származunk. Aki mást állít az nem normális, még akkor is, hogy tudom léteznek asgardiak, s egyéb unverzumi lények, nem is az a lényeg. Hanem, hogy Eve ma került először bevetésre. Mivel magamra terveztem, nyilvánvaló, hogy én mentem. Hiába kaparták az arcukat a feletteseim, kaptam kiképzést. A bomba pedig nem robbant fel.
Talán lassan a nőket is többre nézik ilyen terepen. Hadmérnök vagyok, hahó.

Ami viszont tökéletesen elrontja a napom, az egy üzenet. Komolyan két év után telefonon szakítani?
Megsimogatom a tacskómacskám fejét. Ebben a bátyám keze lesz. Ki kell derítenem miért..


user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
628
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Lailah Ross Vas. 25 Márc. 2018, 01:29

•• Kedves Leilah! ••

Elfogadva!
Nagyon örülök, hogy a köreinkben üdvözölhetlek! A lapod olvasása közben azon járt az agyam, hogy vajon hány és hány olyan sorsú leány él a világon, aki az apja miatt ilyen borzalmaknak van kitéve? Az apai terrorról én is tudnék mesélni. Sajnálom, hogy keresztül kellett menned miatta olyan dolgokon, amik könnyen megnyomorítanának bárkit lelkileg. Örülök, hogy felnőtt, erős, hatérozott nőp lett belőled!
Igazi példát mutatsz ezeknek a lányoknak. Ha nem adják fel az álmaikat, maguk mögött hagyhatják a múltat, és bárkik lehetnek. Akár erős, bájos és rendkívül okos ügynöknők is! Smile
Everett pedig az a bátyó, akire szerintem minden lány vágyik. Sok mindent feladott azért, hogy iskolába járhass. Magához vett, és igazából ő nevelt fel téged. Mindketten nemes lelkek vagytok, nagyon kedvellek titeket! Kíváncsain várom a játékaitokat! :3 Smile
A karakterlapod rendben volt. Szépen megírtad mind a jellemleírást, mind pedig a külsőd részletezését. A képességed, mint egy saját fejlesztésű páncél, kimondottan tetszik. Áldás a jó eszedre! Very Happy Szuper kis ruha, gratulálok hozzá!
Az előtöridben rémes emlékeket idézel fel, majd bemutatod, hogy lettél megtört, bántalmazott lányból az egyik legjobb ügynöknő a testvéred oldalán. Szépen pontokba szedted ezeket a momentumokat. Tetszett ez a rész is! :3

No, de nem is tartalak fel tovább. Engedlek utadra. Kérlek foglalj Pb.-t, azután pedig bátran kezdj játékokba. A testvéred már biztosan nagyon vár! Üdvözöllek nálunk! És köszönöm a türelmed! :3

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Lailah Ross

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Gabriella Ross

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Ügynökök-