HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Aurelion & Logan

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Hétf. 26 Feb. 2018, 02:10
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

Ha lehetne mondani, hogy egy kis levegőváltozás jót tesz, akkor teljesen igaz. Nem is gondoltam, hogy még egyszer Európába indulok. Párszor voltam, de Párizs után nem igazán akartam megint visszajönni a tengeren túlra. De most más oka van, hogy itt vagyok. Hallottam, hogy egy különleges fűszerezésű ételt készítenek itt. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet. „Paprikás-Gulyásnak” hívják, amit pikáns ízesítéssel készítenek el. Még nem ettem, de ha már erre járok, akkor megkóstolom. A Prof nem lelkesedett az utazásom miatt, mert nem igazán vagyok egy repülős-típus. Meg kell hagyni, hogy elég nehezen vészeltem át a több órás utat. De tudom, hogy a mágnes-kapuktól tart engem az Öreg. Értem, hogy jót akar a lelke mélyén, de azt is be kell látnia, hogy soha sem voltam egy helyben ülő, mint Hank. A megérkezés kisebb afférral, de sikeresen lezajlott. A „Csípőprotézis” duma mindig bejön. Magamhoz vettem a holmimat a Terminálban és beültem egy Taxiba. A szállás egy bizonyos Hilton nevű Hotelbe van lefoglalva. Már a neve is jól hangzik. Nem éppen egy Vegas-i, de kulturált és most pihenni jöttem. Bejelentkeztem a Recepción és lepakoltam a szobába. Igazából nincs olyan cél, amiért itt vagyok, csak kellett egy kis változatosság az otthoni környezet után. Aztán meg, ha már ide érkeztem, akkor körülnézek ebben a Városban. Sokat olvastam róla, de mindig csak tolódott a látogatásom. Európa más sokkal, mint az Államok, de a Kultúrája is egyedien különbözik. Sokféle Nemzetiség lelhető fel benne, de tudom, hogy itt is élhetnek hozzám hasonlók. Most inkább a csodás környéket nézném meg, mint arra gondoljak, hogy hány Mutánstárs élhet itt. Az időátállás még furcsa, de kis pihenés és egy frissítő zuhany után, máris jobban érzem magam. Indultam is le a Portára, hogy valami prospektust keressek, hogy megnézzem a látnivalókat. Elég érdekes nyelv ez a Magyar, de egy szót már tudok: „köszönöm”. Vagy legalábbis így mondták, amikor odaadtam a foglalásról az igazolást. Elég furán ejtem ki ezt a szót, de talán pár nap alatt jobban megszokom. Leadtam a kulcsomat, aztán indulok kifelé az üvegajtón. Ahogy áthaladok az aulán, egy kisebb tömegre leszek figyelmes, és vele rengeted fotósra. Egy fél grimaszt vágok a nagy felhajtásra, de aztán egy pillanatra megpillantom a Médiások gyűrűjében a csődület miért alakult ki. Egy harsány jelenség körül kattintgatnak a vakukkal, de többet nem látok, mi történik. Kifelé menet viszont kezd a gondolataimba férkőzni az a különleges kisugárzás, amit láttam vélni rajta. Kicsit hezitálok, hogy elinduljak. De amikor visszanézek, a pillantásunk találkozik. Mennék tovább, de a lábam fölbe gyökerezik a csodaszép Hölgy látványától.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Hétf. 26 Feb. 2018, 12:00
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Aurelion & Logan

Sok helyen jártam már Európában koncertek miatt, sőt leginkább, csak az miatt. Mondhatni így szinte bejártam az egészet. Ez mondjuk azzal jár, hogy leginkább énekelek és nem turistáskodom. Habár most kivételesen sokkal több időnk vagy inkább időm van. Ritka az ilyen eset, ám néha megesik. Nem árt pihenni is néha. Főleg, hogy az este megvolt a fellépés így már azért sem kell aggódnom. De hol is vagyok? Budapesten. Egy szép kis városban Európa közepén. Kellemes kis hely és egész meg is kedveltem az ittlétet. A Hiltonban szálltam meg, ami szintén egész jó szálloda volt. Kellemes szóba, kellemes légkör, jó kiszolgálás. Habár itt is bőven megkaptam a furcsa pillantásokat a hajam miatt, de nem különösebben érdekelt. Az emberek és a merev hozzáállásuk különböző dolgokhoz.. Ez is egy olyan dolog, amit nem értek, de nem csak náluk tapasztaltam ezt a fajta viselkedést. Már több helyen is láttam és akkor sem igazán értettem, hogy mire fel teszik ezt. Egyszer majd talán rájövök.
Most viszont kicsit várost néznék. Kivételesen kihasználnám a kis szabadidőm, amit kiharcoltam. Leginkább azért, mert ez egy újabb kultúra a bolygón és így érdekel. Hátha tudok valami újat tanulni tőlük, az itt élő emberektől. Ám ahogy kilépek a szálloda ajtaján, azaz csak lépnék, paparazzik vesznek körbe. A fotósok, akik mindenhol megtalálják az embert egy jobb kis cikkért, ami nagy eséllyel közel sem lesz olyan jó, mint hiszik. Még az aulából sem jutottam ki, már vakuk kattognak körülöttem. Kedvem támad kiütni mindegyik kezéből a drága gépüket, amit annyira féltenek, csak azért, hogy megnézzem miképp reagálnak. Viszont azért annyit tudok, hogy ilyet nem szabad megtennem. Így veszek egy mélyebb levegőt és illedelmesen elküldöm őket. Pár hevesebb szóváltás után végül beadják a derekukat és távoznak. Végre... Ezen alkalmak alatt kicsit zavaró, hogy énekes pálya felé sodrottam el.
Ahogy ismét nyugalom lesz, végre. Természetes nem kevés szem szegeződik rám, hogy mégis ki a fene lehetek én, hogy fotósok vettek körbe. Elmosolyodok egy szerényet, majd a pulthoz lépve leadom a kulcsomat, mivel még addig se jutottam el. Végül megfordulok, hogy végre el tudjak már indulni. Ekkor pillantok meg egy férfit, aki nem próbálja túlzottan eltakarni a pillantását felém. Hm... Hirtelen ötlettől vezérelve megindulok felé.
- Üdvözletem. Csak nem szintén a várost jött megnézni, mert ha igen, akkor szívesen csatlakoznék. - kezdeményezek vele beszélgetést. Kellemeset a hasznossal, ahogy az emberek szokják mondani. Valamiért tetszik a férfi megjelenése. Habár meg nem tudnám mondani az okát.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Hétf. 26 Feb. 2018, 14:14
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

A nagy bambulásom jó nagy zavarba hozott. Nem szoktam sokat időzni egy helyen, de most ez a nő, lekötötte a figyelmem. Érzem rajta, hogy nem evilági, de a szépsége akkor is szembetűnő.

- Kézcsók, Hölgyem! Igen. Mondhatjuk. Hogyne.- nyögöm ki a szánalmas szavaimat, miközben a Hölgy odalép hozzám egy kedves invitáló felajánlással.
Legszívesebben homlokon csaptam volna magam a bugyuta szavaimért, de a zavarom miatt nem nagyon tudtam kipréselni magamból egy értelmes mondatot. Most biztos hülyének is nézhet, mert ehhez még egy meglepett arcot is vághattam. Nem gondoltam volna, hogy idejön hozzám.
-Örülnék, ha csatlakozna, Miss! A nevem, Logan.- hajtom meg felé a fejem, és a kezéért nyúlok, ha engedi, hogy megcsókoljam.
-Esetleg van már terve, hogy merre induljunk?- kérdezem illedelmesen a Hölgyet, a kezemben szorongatva pár ismertetőt és térképet.
-Bevallom nem voltam még ebben a szép Városban. Azt mondják, hogy az ételek finomak és a látvány is pazar. Meg valami Citadellá-t említett volna az egyik Recepciós, hogy érdemes lenne megnézni. – bármit is jelenthet, az a név- bólintok egy fél mosollyal.
- Láttam, hogy megrohanták a paparazzik. Nem sok nyugta lehet tőlük.- kezdek bele a beszélgetésbe, talán ha nem rám terelődik a beszélgetés, akkor nem is akad majd el a nyelvem.
- Járt már itt?- kérdezem tőle, miközben egy taxit rendelek a kijáratnál. Miután az autó előállt, az ajtót kinyitom a Hölgynek és beszállok utána én is. A Sofőrhöz hajolva mutatom a célállomást a térképen, amit a nő választ, és amihez el szeretnénk jutni. Remélem, nem kukulok meg a kocsiban ülve. Persze nincs kizárva, mert eléggé szűkszavú vagyok egyébként.
De ha oldódik a hangulat - vagyis a kezdeti zavarom - akkor elbűvölő is tudok lenni. Csak most ráadásul zavarba vagyok, mert egy csodaszép nő tart velem egy remélhetőleg csodás helyre, bármit is jelent az a „Citadella”, vagy az a hely, ahová most tartunk. Kicsit izzad a tenyerem, de nem vészes.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Hétf. 26 Feb. 2018, 16:14
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

A férfi zavarodott válaszán csak elmosolyodok. S így közelről megnézve, olyannak néz ki, mint akit jóképűnek mondanak. Legalábbis az én perspektívámból, ha van olyan. Mindenesetre kellemesnek találom az arcát. Bevallom őszintén, még nem igazán volt ilyen érzésben részem. Mintha vonzónak találnám őt így első ránézésre.. Talán a hosszú földön töltött évek hatása ez. A sok emberek között töltött idő. S akkor arról még ne is beszéljünk, hogy kezet csókol nekem miközben bemutatkozik. Érzem, hogy a testem reagál és enyhe pír szökik az arcomra. Az okát ám nem tudom és ez némileg zavar.
- Engem hívjon csak Sol-nak. Tervem? Nem nagyon van. - mutatkozok be neki és felelek is a kérdésére. Minden cél nélkül akartam bolyongani a városban. Elmondja, hogy igazából még ő sem volt így, de van egy útmutatója a jobb helyekről.  S mond valami citadellát, ami felkelti az érdeklődésem.
- Menjek a Citadellába, érdekesnek hangzik. - felek végül a döntésemmel. Majd kiderül, hogy milyen hely, ha ott leszünk, de van egy olyan érzés benne, hogy tetszeni fog.
- Az énekes lét hátránya. Pedig nem is vagyunk annyira híres banda. De mindig meg tudnak találni és zaklatni, miközben a közelben lévőket is zavarják. Így előbb vagy utóbb képtelen vagy megszökni őket. - válaszolok a kérdésére egy szelíd mosollyal, miközben haladunk kifelé az épületből. Rendel egy taxit, amibe be is ülünk, majd elindulunk a Citadella felé.
- Előszór vagyok igen és ahogy elnézem, ön is. S mivel akadt némi szabadidőm, így gondoltam járok egyet. S még társaságom is lett mellé. - válaszolok az újabb kérdésére miközben a városban megyünk. Kinézek az ablakon és a házakat, az embereket figyelem. A kék szemeim cikáznak, ahogy egyikről a másikra váltanak és közben ajkaim akaratlanul szétnyílnak kissé.
- S honnan jött ide, ha szabad kérdeznem? - fordulok felé a kérdésemmel, amit egy szelíd kis mosollyal spékelek meg.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Hétf. 26 Feb. 2018, 18:43
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

A taxiban megtudom, hogy Sol a neve ennek a tünemény nőnek. Még mindig a hatása alatt vagyok.

- Az együttessel sok helyre eljutott akkor. - bólintok elismerőn. - A Paparazzik elég tolakodóak tudnak lenni, így megértem, hogy szabadidőre vágyik.
Közben meg is érkeztünk a Citadella nevű helyre. Kifizettem a fuvardíjat és a kezemet nyújtva segítettem kiszállni a Hölgyet. Érdekes hely. Egy hatalmas szobor magasodott elénk és a korláthoz lépve csodálatos látkép.- Ez tényleg szép. Nem gondolja, Sol?- nézek a nőre, és aztán a látványra.
Egy kis idő múlva ismét megszólalok.
-Az Ön szépségéhez nem fogható. - mondom halkan, de nagyon is így gondolom.
Sétálunk?- ajánlom fel a karom neki, ha elfogadja.
-Éhes? Láttam egy éttermet, mikor behajtott a taxi.- terelem el a figyelmem, hogy ne egyfolytában ezt a Tüneményt bámuljam, mert alig tudok betelni a szépségével. Idefelé jövet is figyeltem, és meg kell hagyni, hogy egy érzéki pillanatot láthattam, ahogy az ablakon kifelé nézte a Város forgatagát. Varázslatos.
-New Yorkból érkeztem. És Maga, Sol?- kérdezek vissza, lehet, hogy nem is messze éltünk egymástól. De az is biztos, hogy csodásan érzem magam Sol társaságában. És messze van még a reggel.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Hétf. 26 Feb. 2018, 19:36
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

A taxiban kellemeset beszélgettünk és végül megérkeztünk, kellemes volt. Aztán megérkeztünk ahhoz a helyhez, amit kiválasztottam. Szép látvány fogadott azt meg kell hagyni.
- Valóban csodás látvány. - felek miközben a korlátra támaszkodom és egy enyhe kis szellő megmozgatja a hajamat. Oda is nyúlok, hogy pár rakoncátlan tincset visszaigazítsak a helyére. Közben kapok egy bókot, ami halk, de tisztán érthető számomra.
- Köszönöm, de túlbecsül engem. - válaszolók szerényen, miközben a város éjszakai fényeit nézem.
- Nos, tudnék enni. - felelek neki, ezzel elfogadva a felkérését is. Dél óta nem ettem egy falatot sem és az már elég rég volt már. Ennek megerősítésére enyhe korgást is lehet hallani a gyomrom felől. Bele is pirulok, miközben a vendéglő felé sétálunk. Közben azt is meg tudom, hogy New York-ból jött. Véletlenek mindig vannak.
- Akárcsak én. Mondjuk csak nem rég költöztünk oda bandával. Még azt a várost sem ismertem ki teljesen. Akár, majd körbevezethetne ott, ha visszatérünk. - mondom neki, miközben megérkezünk az étteremhez. Érdekes helynek tűnik ez is belülről kellemes hangok és szag jön kifelé. Na meg láthatóan melegebb is van bent. Be is megyünk és leülünk egy asztalhoz. Hamarosan meg is jelenik a pincér, aki odaadja az étlapot. Szerencsére, vagy nem, angolul is van menü. Nézegetem egy darabig, nem tudom, hogy melyik étel mi is lehet.
- Ön mit eszik? Nem tudok dönteni a választékból. - kérdem meg kissé elveszve.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Hétf. 26 Feb. 2018, 22:32
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

A Hölgy elfogadja a meghívásomat és ettől felderül az arcom.
- Remek! Mehetünk is!- vezetem a kiszemelt étterem felé. Igazából nem is tudom mit fogunk enni, de ha a megérzéseim nem csalnak, akkor az illatok után már csak jó lehet itt az étel.

- Akkor New York közös mindkettőnknek. Ezer örömmel vezetem körbe odahaza is!– bólintok egy mosollyal az ajkamon. Az étterembe érve hamar helyet is kapunk egy asztalnál, ahol illendően a Hölgy alá tolva a széket és miután elhelyezkedett, csak akkor ülök én is le az asztalhoz. Régimódi vagyok, és az én koromban a Hölgyeket teljes tisztelet övezte. Még a mostani korban már egyre jobban kiveszik az illem és a tisztelet. De én még őrzöm annak a kornak a szokásait, amennyire tudom tartani.
Az étlapról kivárom, míg kiválassza azt amit szeretne, de elég tanácstalannak tűnik. A Pincér kis idő múlva visszatér, és várja a rendelést.
-Ha segíthetek, akkor választok valamit, ha megengedi. - nézek Sol-ra, és aztán a Pincérre.
- Kérünk kettő adag Paprikás- Gulyást, de nem csípősen. Aztán két túrós csuszát és a végére desszertként Somlói galuskát extra csoki öntettel. - sorolom el a kérésünket.
Je demanderais une bouteille de vin rosé de leur meilleur millésime, merci
( egy üveg Rosé bort kérnék- amit Franciául mondok a Pincérnek)
Míg kihozzák az ételt, addig töltök a borból a poharunkba.
- Emelem a találkozásunkra!

A hozzászólást Logan James Howlett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 27 Feb. 2018, 22:41-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Kedd 27 Feb. 2018, 11:51
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Akkor szaván fogom, ha visszatérünk oda. - mondom neki mosolyogva. Kellemes vele sétálni itt és valamiért jó. Mindössze nem tudom és értem, hogy miért is van ez. De nagyon is érdekel. S mellé semmi különösebb gondom nincs a kialakult helyzettel. Aminek hatására egy asztalnál ülünk, miután udvariasan kihúzza, majd betolja alám a széket. Olyan szokás, amit régen műveltek a férfiék a hölgyek körében. Udvarias szokásnak mondták, ha jól emlékszem. Érdekes és egyben némi jelentéssel is bír, ha jól sejtem azon írásokból, amit olvastam. Nem mintha a férfi folyamatos figyelme, ami rám irányul nem lenne egyfajta jel, mely arra enged következtetni, hogy ez az alakom elnyerte tetszését. Ez megint olyan dolog, ami jó párszor fordult elő. Ám most érzem úgy először, hogy talán... Talán kölcsönös? De biztos, hogy az? Nem tudom, nem tudhatom, hisz még sosem volt olyanfajta érzés bennem.
Szerencsémre ő pontosan tudja, hogy mit akar kérni és így hallgatva egész jónak hangzanak.
- Nekem nyugodtan lehet csípősen. - szólok oda a pincérnek, mielőtt elmegy a rendeléssel. Aztán Logan franciául kér bort. Elmosolyodok.
- Elle parle bien le français. - szólalok meg egy szelíd mosollyal, miközben felemelem a poharamat, amiben a kért bort öntötték ki. Egyre érdekesebbnek találom őt és egyre kíváncsibb vagyok, hogy mi van még tarsolyában. Van egy olyan érzésem, hogy több annál, mint amit mutat.
- A találkozásra. - mondom miközben koccintok vele. Eddig sokkal kellemsebben telik az este, mint azt gondoltam volna. Nagyon is kedvemre van ez a fajta irány, amerre haladunk.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Kedd 27 Feb. 2018, 23:15
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

Nem is gondoltam volna, hogy ilyen ízletes ez a Gulyás nevezetű étel. Hallottam már sokszor róla, de most, hogy alkalmam van megkóstolni, nagyon is ízlik. New Yorkban nem enni ilyet, az biztos!

-Beszél Franciául?- koccintom oda a poharam az övéhez.
-Honnan érkezett? Talán Európaiak az Ősei?- kérdezem kíváncsian, de nem igazán szeretnék tolakodó lenni.
-Ha gondolja, akkor a vacsora után elmehetnénk megnézni valami látványosságot. Nem jártam még itt, de a látkép után nagyon is szép Városnak tűnik. Esetleg valami elképzelése van, hogy hová menjünk?
A vacsora további részében illedelmesen hallgatom, amit mond a Hölgy, Aztán ha végeztünk a fogyasztással, akkor fizetek és indulhatunk is arra a helyre, ahová Sol menni szeretne. Nem igazán vagyok a szavak embere, de kitűnően tudok hallgatni és figyelni.
- Tényleg remek itt az étel, és nem túloztak, amikor ezt az Országot ajánlották. Viszont van térképem, így bármerre eljuthatunk. – iszogatom a boromat, és várom, hogy halljam a következő úti célt, amit kiválaszt a Hölgy.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Szer. 28 Feb. 2018, 12:28
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

A kihozott étel igen csak finom volt. Elnyerte a tetszésem, habár egyik bolygón sem foglalkoztam sokat a gasztronómiával. Csak annyit, hogy az adott test megfelelően tudjon működni. Ám a Földön ez is megváltozott, mint oly sok minden. Egyre inkább kezdtem hasonlítani az emberekhez, legalábbis próbálkozom. Ám közel sem olyan egyszerű, mint azt gondolhatnák.. Számomra, aki évezredeket élt le érzelmek nélkül.. Nagyon nehéz feladat, pedig... Pedig meg akarom érteni azokat, a jelentésüket, az okukat és a mértjüket. De senki nem ad rá választ.
- Un petit. - válaszolok a kérdésére egy mosollyal - Eltöltöttem pár évet Franciaországban és otthon is volt pár francia, így ragadt rám valami. - tettem még hozzá, jelezve, hogy közel sem beszélem olyan jól a nyelvet. Érdekes évek voltak azok. S ott volt igazán furcsa az ételek listája.
- Épp ellenkezőleg. Montrealban születtem. Csak jártam kicsit a világot. - mondom a kérdésére reflektálva.
A vacsora után kifizeti az én részem is. Van egy sejtésem, hogy úgysem engedné meg, hogy álljam azt, amit megettem és ittam. S a maradék bor mellett megkérdi, hogy hová menjünk. Elgondolkozok, mert ténylegesen csak úgy járkálni akartam össze-vissza a városban minden cél nélkül. Ám ezt most még sem kéne.
- Köszönöm ezt a finom vacsorát. - kezdek bele egy bájos mosollyal - S most hagyom, hogy az úr döntsön az ulticélunkról. - adom meg neki végül a választ a kérdésére az irányt illetően.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Csüt. 01 Márc. 2018, 00:01
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

Az étel finom volt, a bor remek, a Társaság kitűnő! Talán így összegezném ezt a vacsorát evvel a tündérszépséges nővel. Még mindig alig tudom levenni róla a szemem, pedig nem illendő így bámulni. Tudom én, csak zavarban vagyok. Nem mutatom, de Hölgytársaságban nem vagyok egy virtuóz. Az talán a mentségemre szolgál, hogy elvarázsolt a jelleme. Hűvös és mégis közvetlen. Nem találtam még benne olyan negatívumot, ami megingatná az első benyomásomat.

Nem tudom, mit gondolhat rólam, de én nagyon jól érzem magam a társaságában. Rég vonzódtam már valakihez, és most valahogy furcsán jól érzem magam a közelében.
Aztán megtudom, hogy Montreal-ban született. Nem is tudtam, hogy Kanadai. Tényleg nincsenek véletlenek.
- Tényleg? Kanadát jól ismerem. - emelem a poharam. - New Yorkot, ha hazaértünk, megmutatom. Elég rég lakom ott. - nevetem el magam, miközben a bort iszogatom.
Miután befejeztük a vacsorát, rendezem a számlát és indulhatunk is.
- Egészségére! Nagyon szívesen! Remélem ízlett?- mondom kedvesen és nyújtom a karom, hogy indulhatunk.
- Ha rám bízza, akkor van is egy remek hely, amit ajánlottak. Nincs is messze, és azt hallottam, hogy van zenélő Szökőkút is azon a helyen. Szép lehet, bár az Ön szépségét nehéz felülmúlni. - teszem hozzá apró bókomat, bár elég esetlennek érzem magam. De az biztos, hogy ennyire nem voltam még zavarban, mint most.
Kerítek egy taxit és megmutatom a térképen, ahová menni szeretnénk. Hamar oda is érünk, mert nincs messze.  Ha a Hölgy velem tart továbbra is, és beül mellém az autóba.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Pént. 02 Márc. 2018, 12:37
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Gondolom akkor már járt is arra elég sokszor. Sok szép hely van Kanadában, amit megéri megnézni. Ahhoz képest New York egy teljesen más világ. Hatalmas épületek, sok ember és az állandó nyüzsgés. Kicsit nyugodtabb részén éltem Montreal-nak, így kicsit fura a nagyváros zsivaja. - mesélek kicsit neki magamról. Való igaz, hogy New York valóban más hely. De az is tény, hogy voltam már sokkal nagyobb városban, habár az nem a Földön volt. Habár ezt neki nem kell tudnia. Az már a múltam része és annak sem a szebbik része, amit igyekszem elfelejteni, de valamelyest emlékezni rá, hogy tudjam, milyenek is az űr lakói, ha hatalmat kaphatnak.
- Bókjaitól csak pirulok itt, mint egy tinédzser. - felelek neki és érzem, hogy pirul az arcom. Inkább testi reakció, amolyan ösztönös, azt hiszem. Habár nem is értem, hogy miért. Azt tudom, hogy jól esik az embereknek, ha dicsérik őket, de nem gondoltam volna, hogy valaha így fogok reagálni eme dicséretekre, mint most. Furcsán reagálok a férfira és nem tudom miért. Ez meglehetősen zavar és ki akarom deríteni.
Végül ismét taxiba ülünk és indulunk el az említett hely felé. Rövidesen meg is érkezünk a szökőkúthoz, ami valóban elég szép látványt nyújt.
- Érdekes egy ötlet a zenélő szökőkút. - szólalok meg míg nézem. Kicsit elgondolkozom, mivel ez az első hely, ahol így használják a két dolgot együtt. Pedig aztán sok helyen jártam, ahol voltak érdekességek bőven.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Vas. 04 Márc. 2018, 19:48
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

A finom vacsora után egy séta remek ötletnek tűnik. Főleg, hogy egy csodaszép nővel tartok éppen ahhoz a Szökőkúthoz, amiről beszéltek nekem, és olvastam is róla. Egy Szigeten van, és gyönyörű dallamokkal együtt lehet nézni a víz játékát. Olyan magasra emelkedik a vízoszlop, hogy majdnem az egekig is elérne. De ez csak biztosan egy kis túlzással említették, mert, ha az égig érne, akkor körülötte mindenki vizes lenne. De ezt jó poénnak tartottam akkoriban, de most a szememmel látva majdnem el is hiszem. Csodálatos zene szól és a fények megvilágításában gyönyörködni lehet. Közelebb lépek Sol-hoz és átkarolom a derekát, ha engedi. Így sokkal szebb nézni a műsort, ami elénk tárul.

- Gyönyörű…- hajolok a füléhez közel. – Amilyen szépség Maga is, Sol…- teszem hozzá egy mosollyal.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen csodásan fogom érezni magam ma este. Az idő szép és még szebb Hölgy van itt mellettem, akinek a ragyogása felér a látvánnyal, de még túl is szárnyalja. Elég zavarban vagyok, ami nem szokott túlságosan előfordulni velem. De azt is észrevettem, hogy a Hölgyem arcán átsuhanó rózsás pír, még vonzóbbá teszi a jellemét.
- Szeretném, ha Ön mondaná meg, hogy hová menjünk! Sétáljunk a Kertben? Vagy esetleg máshová szeretne menni? Kívánsága számomra parancs, Szép Hölgy!- bókolok neki, és várom válaszát. Most Ő mondja meg, hogy hogyan folytatódjon ez az este. Én teljesen alárendelem magam az akaratának.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Hétf. 05 Márc. 2018, 17:34
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Finom vacsora után el is indultunk az említett szökőkúthoz. Odaérve nem éppen rossz látvány fogadott minket. Hiába vagyok érzelmileg erősen hiányos, attól még értékelek dolgokat és cselekedeteket. Még ha kicsit máshogy is teszem, mint azt az emberek szokják. Mondjuk mindent máshogy látok, mint a galaxisban élők. Mint a 9 birodalom tagjai. Mellé hosszabb ideje is élek náluk és teljesen más körülmények közt. Hiába élek emberként már nagyon hosszú ideje, attól még nem sikerül teljesen elsajátítanom azt, aminek hiánya a figyelmesek számára feltűnő lehet. Pedig tagadhatatlanul igyekszem mindent megtenni, hogy fejlődjek.
S ez a mostani is egy ilyen helyzet, főleg, hogy nem igazán értem testem reakcióit a férfi felé. Mintha vonzódnék felé. Mindössze csak nem értem, hogy miért. S ezek mellé furcsán jól is érzem magam mellette és a bókjai a kelleténél jobban hatnak rám. Sokkal kedvesebbnek hangzanak, mint másoktól. S akkor még ott a mozdulat amivel átkarolja derekamat. Szintén egy olyan dolog, amit nem tudok hová tenni.
- Köszönöm a szép szavait. - felelek határozottan elpirulva, amint a fülemhez hajolva dicsér meg. Érzem, ahogy a pír felszökik az arcomon szavai hallatán. Elmosolyodok, akaratlanul kúszik arcomra ez, de nem feltétlen bánom. Sőt.. Inkább mintha öröm áradna szét bennem.
- A keretet választanám. - válaszolok neki egy szelíd mosoly kíséretében.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Kedd 06 Márc. 2018, 02:00
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

A este egyre csodásabb, ahogy ez a Szökőkútat nézem, és a mellettem álló gyönyörű tüneményt. Nem tudom megmagyarázni, hogy mit érzek, de jóleső érzés átkarolni. A látvány csodaszép és a zenei aláfestés is, hatalmas élményt nyújt. Hasonlót láttam Vegas-ban, de ez felülmúlja azt. Nem gondoltam volna, hogy Európában is van ilyen különlegesség. Persze sokan azt sem tudják, hogy ez a kicsi Ország létezik, de én azok a szerencsések közé tartozhatok, akik sokfelé jártak, és tapasztaltak olyan helyeket, amik egy kisebb csodának számítanak. De most csak egy vagyok a többi „ember” közt, akik átadják magukat az élménynek.

- Rendben! Akkor irány a kert. - ajánlom fel ismét a karom, hogy sétát tegyünk ezen a szép estén, ebben a hangulatos megvilágításban.
- Ha szabad megkérdeznem, hogy eddig merre járt a Világban? A turnék alatt biztosan sokfelé járt. Melyik Város tetszett eddig a legjobban?- teszem fel a kíváncsi kérdésem, mert talán tud nekem mesélni kicsit magáról. Ahogy itt sétálunk kéz a kézben, még ez a Kert is sokkal szebb, mint képzeltem. Csak hallgatom a hangját és érdeklődve figyelek, amit mond. Érzem, hogy a szíve is hevesebben ver, ahogy a karja az enyémhez ér. Vajon csak ez a hely hozza ki belőle az izgatottságot, vagy esetleg más is? – nézek rá lopva - de igazából ne is tudom, hogy mit is mondhatnék. Egyszerűen csak jól érzem magam vele, nagyon is.

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Kedd 06 Márc. 2018, 15:59
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

A szökőkút kifejezetten tetszett. Érdekes találtam azt, ahogy összhangba hozták a vizet a zenével. Érdekes koncepció, de mindenképp kellemes látványt nyújt. A vízoszlopok ritmusra történő játéka kifejezetten tetszett. Mindig is vonzottak az ilyen dolgok. Vonzott a zene, talán ezért is lett belőlem az évek alatt énekes, még ha egy kissé különc is. S mellé nem éppen nők közt elterjedt műfajban. De élvezem és szívesen csinálom és azt hiszem ez a lényeg, ahogy az emberek szokták mondani. A kút után folytattuk az utunkat a kertbe, ám előtte Logan felajánlotta a kezét, amit mosolyogva el is fogadtam. Újabb dolog amit még nem tapasztaltam. Olvasni már olvastam róla, de az teljesen más, mint átélni a dolgot.
- Kanadát és az USA-t nagyjából bejártam már. Európa jó nagy részét is meglátogattam már. Illetve jártam Kínában, Japánban és Ausztráliában is. Mindegyik érdekes volt a maga módján. Néhány fesztiválon is felléptem, de mivel nem éppen pop zenekar vagyunk így kissé más helyekre járunk. - mesélek neki kicsit magamról. Többnyire akikkel találkozom azok tudják, hogy mit is csinálok. Van olyan akinek nem tetszik és van olyan is akinek nagyon is. Mégis igyekszem rendesen kezelni őket, ahogy kell, s ahogy csak tudom. Persze vannak nehéz esetek, amik igencsak kihívást jelentenek számomra. Egy olyan mint én, nehezen tud boldogulni néha, ám eddig sikeresen megoldottam. Most viszont más helyzetben vagyok, amit szintén nem értek, ám nem mondanám, hogy nem tetszik. Épp ellenkezőleg, nagyon is élvezem.
Kellemes Logan-nal együtt sétálni és jó vele beszélgetni. Érzem, hogy ahogy a szívem is gyorsabban ver. A test magától reagál, ami kissé zavar, mert nem értem az okát. Talán szerelem lenne? Nem kizárt, habár eddig még nem találkoztam ezzel az érzelemmel. Sokszor láttam másokon, de még sosem tapasztaltam meg. Ezért nem tudom megmondani, csak azt, hogy érzek vonzalmat felé. S ezek mellé másfajta furcsa érzésem is van most, hogy érintkezek vele. Mintha több lenne annál, ami látszik, de nem tudom ezt hová rakni.
- S ön merre járt a nagyvilágban? - kérdem meg végül, hogy én is megtudjak róla valamit.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Szer. 07 Márc. 2018, 11:01
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

Kíváncsi érdeklődésemre megtudom, hogy Kanadát kicsit jobban ismeri, mint a környező Országokat. Sokfelé járt a Világban, de ahogy mondta, a Túrnék alatt, nem igazán volt alkalma megnézni a nevezetességeket, de ez talán teljesen természetes.

- Szívesen körbevezetem, ha visszaértünk az Államokba. - mondom neki kedvesen, ahogy a karja az enyémbe fonódik.
- Sokfelé jártam. Mondjuk úgy, hogy elég kevés hely van, ahol nem fordultam még meg. Nem láttam mindent, de azért van egy pár helyismeretem Európában is. - somolygok az orrom alatt, de inkább a most pillanatnak élek, és erre a csodálatos helyre koncentrálok, és a mellettem lévő gyönyörű Hölgyre, akinek a személyisége teljesen a hatása alá vont. Szeretem hallgatni a hangját és itt sétálva, minden olyan békésnek tűnik.
Kis hezitálás után átkarolom a derekát és gyengéden magam mellé húzom. Nem erőszakoskodni vagy siettetni akarom a közeledést, de a vágy felébredt bennem, és talán Sol-nak sem vagyok közömbös. Ha nem tiltakozik, akkor merészebben hajolok közelebb hozzá, de addig nem csókolom meg, míg ő nem akarja. Kivárom a pillanatot, mikor mindkettőnknek eljön az ideje.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Csüt. 08 Márc. 2018, 19:04
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Szaván fogom fogni. - jegyzem meg a körbevezetést illetően. Való igaz, hogy nem igen jártam még körbe az a várost. Nem azt mondom, hogy még nem jártam ott, hiszen nemrég költöztem oda. Sőt, még jóval ezelőtt is voltam már ott. Habár akkor még teljesen máshogy nézett ki, mint most. S mellé olyan társaságom lesz, akivel most is kellemesen elütöm az időmet.
- Talán világutazó vagy a munkája miatt? - kérdem tőle. Kifejezetten érdekel, hogy kicsoda és micsoda valójában. Leginkább azért, mert van egy furcsa érzésem vele kapcsolatban, hogy nem az, aminek mutatja magát. Mintha több lenne, sokkal több. Meglehet, hogy azért, mert mutáns. Ez sincs kizárva és meg is magyarázná a furcsa érzést.. Habár még nem találkoztam eggyel sem, pedig elég régóta élek már ezen a bolygón.
Gondolatomból az zökkent ki, amikor közelebb húz magához. Meglepetten pillantok rá, majd gyorsan elkapom a tekintetem. Érzem, ahogy szívverésem felgyorsul. Ahogy arcomra lassan enyhe pír ül ki. Nem tudom, hogy a testem miért reagál ennyire hevesen.. Az az, egy választ tudnék mondani. Ajkaim enyhén szétnyílnak ahogy gondolkozom.. Szerelmes lennék? Nem tagadom, hogy Logan-t igen csak vonzónak találom, így könnyen meglehet, hogy több alakult ki benne. Végül döntésre jutottam. Szembe fordulok vele és egy darabig csak nézem az arcát, a tekintetét fürkészem, majd felnyúlok és lehúzom a fejét. Szinte magától mozog a testem, tudatában vagyok annak, amit teszek, de valahogy mintha mégsem uralnám. Megcsókolom öt. Szenvedélyesen, érzelmekkel telien, ami önmagában is furcsa egy olyantól mint én. Egy kis idő után végül eltávolodok tőle és elmosolyodok.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Pént. 09 Márc. 2018, 10:16
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

Csodás ez az este. Itt sétálunk a Csillagok alatt és mellettem is egy csodaszép Tündérnek a derekát karolom át. Olyan érzés kerít hatalmába, mintha ö is odafentről érkezett volna, és az Angyalok közül szállt le ide a Földre.

-Fogjon szavamon, Szép Hölgy!- bólintok egy mosollyal.
-Nem vagyok Világutazó. Általában véletlen keveredek a nagyvilágba. Ahol kedvem tartja és visz a motorom, ott bukkanok fel. – válaszolok a kérdésére. Érzem, hogy sejt valamit felőlem, de nem tudom, mit szólna, ha megtudná, hogy X- Men vagyok. Vagyis nem teljesen Ember. Amikor közelebb hajoltam hozzá, az arcán felfedett pír még vonzóbbá tette számomra. Nem akarok semmit elsietni. Időnk, mint a Tenger. De ahogy ajkát megéreztem a sajátomon, tudtam, hogy nem csak bennem lángolt fel valami. Nem vagyok heves, de most ez az érzéki és szenvedélyes csók teljesen levett a lábamról. Finoman a teste köré fonom a karom, s még közelebb húzom magamhoz. Aztán lassan eltávolodik ajkunk egymásétól, de ahogy a azt a két csillogó szempárt nézem, teljesen elvarázsol. Szinte elveszek benne és a szavakat is alig találom.
- Csodás vagy…- nyögöm ki végül, ahogy nézem az arcán felderülő mosolyt.
- Mit szeretnél? Hová menjünk?- teszem fel végül a kérdésemet, de érzem, hogy több van ebben a csókban. A teste jeleiből látom, hogy hasonlóan élte át ezt az intim pillanatot.
Még mindig a karomba zárom, mert boldogsággal tölt el a közelsége. De oda megyünk, ahová csak kívánja. A vágyamat érzi, de semmit nem kapkodok el. Kivárom a pillanatunk. Érte bármennyit hajlandó vagyok várakozni, hogy egymáséi legyünk. Furcsa is ezt tőlem hallani, de érzem, hogy nem csak az én gyomromban repkednek pillangók a boldogságtól.

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Pént. 09 Márc. 2018, 22:51
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Miért tettem? Miert tettem?... Csak ez a két szó cikázott a fejemben? A kérdés, ami jelenleg a legfontosabb. Nem tudom, nem tudom, hogy miért tettem azt. Nem tudom, hogy miért reagálok ennyire és így rá. Talán szerelembe estem volna? Én? Akinek nincsenek úgy igazán érzelmei.. Persze ez még nem zárja ki, de nem fordult elő velem hosszú életem alatt. S most mégis itt állok Logan mellett és a szívesen hevesen ver, bókjai hatására könnyen elpirulok.. S csak ezek olyan dolgok, amiket még nem tapasztaltam meg. Eddig még nem találkoztam olyan férfival, akinél így éreztem volna.. Talán egyre inkább emberivé kezdek változni..
- Bocsánat, nem.. Nem szokásom így viselkedni. - felelek neki szégyenlősen és kissé elfordítva a tekintetem. S ahogy átölel érzem, ahogy még jobban felgyorsul a szívverésem, arcomra pír szökik.. S melegség önt el. Kellemes, jól eső melegség.
- Igazából.. Szívesen folytatnám ezt a csevejt.. Akár az egyikünk szobájában egy kellemesen finom bor társaságában. - ajánlok fel neki egy lehetőséget. Amit valóban el tudnék élvezni. Szívesebben beszélgetnék vele kicsit személyesebben, olyan helyen, ahol nincsenek fülek és szemek körülöttünk. S ki tudja.. Akár mást is. S ezen gindalot szintén furcsa tőlem. Nem mondom, hogy nem próbáltam még azt a dolgot, S vele valamiért szívesen csinálnám... Ez is a vonzalom miatt lehet, amit felé érzek és érzem, hogy nő a vágy is bennem felé. A vágy olyan dolgokra, amiket igazából régen éltem már át. Ám érzem, hogy vele át akarom élni.. Hevesen, vággyal fűtve...
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Szomb. 10 Márc. 2018, 12:41
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

Hűvösebbre fordult az este, és a kabátomat Sol-ra terítem.
- Ne szabadkozz! Nem tettél semmi rosszat!- lágyan simítom végig az arcának vonalát, ha engedi. Nézem azt a csillogást a szemében és nem tudok betelni vele. Olyan érzés, mintha már régóta ismerném, de tudom, hogy ez csak pár órája lehetséges. Még mindig a karomban tartom és nem is szeretném elengedni.

- Rendben. - mosollyal nézek rá. – Menjünk vissza a Hotelbe. – fordulok vissza arra, ahol Taxit tudok hívni. Nem messze láttam is egyet.
- Üljünk be, és aztán majd a Lakosztályban folytatjuk. - bólintok, és a kezemet nyújtom felé.
Pár perc múlva már a Recepción vagyunk, és a kulcsomat kérem.
- Legyen szíves felküldetni a szobámba pezsgőt, meg egy kis édességet. Meg  amit a Hölgy kíván!- mondom a pult mögött állónak.
- Hozasson, egy hatalmas csokor vörös-rózsát is mellé! Írja azt is a számlámhoz.- súgom neki halkan, hogy Sol ne hallja meg.
- Köszönöm!- tettem még hozzá, és indulok a szoba felé, remélem a Tündérszépem is velem tart. A karomat ismét felé nyújtom.
- Mehetünk?- nézek rá kedves arccal és egy mosollyal.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Hétf. 12 Márc. 2018, 19:57
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Hiába mondja, attól még úgy érzem, hogy kicsit gyorsan léptem túl egy bizonyos vonalon. Mondjuk... Nem feltétlen mondanám rossz lépésnek. Sőt, sokkal inkább kifejezetten jó lépés volt. A legkevésbé sem bántam meg. Még, ha ez úgy is tűnik. Mindössze úgy véltem, hogy abban a helyzetben, az a helyes mondat, amit mondani kell. Szerencsére, nem úgy alakult. ahogy gondoltam. S az ötletem is támogatta, hogy menjünk vissza a hotelba, ahol kötetlenebben tudunk beszélgetni.
A szállodában mindent felkér a szobába. Italt, édességet.
- Minőségi bort kérnék, amit tegnap is kaptam. - szólok oda recepciósnak, mire az bólint. Utána mintha még virágot is kért volna, habár azt csak fél füllel hallottam. Elmosolyogtam ezen. Nem szokatlan dolog, sőt. Elég sokat is kapok, nagyon is sokat, ami azt illeti.
- Igen mehetünk. Remélem azért rend van a szobájában. - mondom neki mosolyogva, kicsit talán piszkálva is őt ezzel. Mondjuk elsőre nem tűnik olyannak, aki nem rak rendet maga után.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Szer. 14 Márc. 2018, 16:28
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

A felajánlott karom elfogadta, Sol, és ragyogó arccal jött mellettem. A Pezsgő és a kért édesség majd érkezik a szobámhoz.

- Küldesse fel, amit a Hölgy kért!- fordulok vissza a pult felé, és aztán lépek is tovább.
- Azt hiszem, hogy nem csináltam nagy rendetlenséget. – nézek rá a szokatlan kérdése után, de ez inkább viccesnek szánhatta, mint meglátásra.
- Nem látszik rajtam, de nem mindig vagyok trehány. - válaszoltam a füléhez hajolva.
Átölelve derekát igyekeztem magamhoz közelebb húzni, bár nem vagyok egy erőszakos és tolakodó a Hölgyekkel szemben, de nagyon jó érzések éledtek bennem, ahogy Sol-t a közelemben érzem.
A szobám ajtaját kinyitva előre engedem a Tündéremet.
- Parancsoljon, Hölgyem!- hajlok meg egy udvarias  mozdulattal előtte.
- Érezd magad otthon! Kívánságod szerint teszek mindent!- nyújtom a kezem felé, hogy odavezessem a kanapéhoz, hogy helyet foglaljon.
Pár perc sem telik el, míg kopog a Szobapincér, mert hozták a kért italokat, s édességet.
Töltök a poharakba, majd nyújtom felé az egyiket a jobb kezemmel.
- A megismerkedésünkre! Rád, Szépséges Sol!- koccintásra emelem az enyém, és remélem, hogy ugyanúgy érzi magát, ahogy én. Csodálatosan.
A koccintást követően közelebb hajolok hozzá, és ha engedi, akkor ajkammal érintem az övét egy szenvedélyes csókkal. A folytatás csak rajta múlik, én nem siettetem. Várok rá, ameddig csak kell.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Csüt. 15 Márc. 2018, 19:27
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Jó hallani, ha valaki tud maga után rendet tartani. Sokat elárul magáról az emberről a szobája. - mondom neki mosolyogva, miközben haladunk az előbb említett helyiség felé. Nem túl nagy meglepetésemre illedelmesen ajtót nyit nekem, hogy én menjek be előbb. Ezt már eddig is tapasztaltam ám mindig igen jól eső dolognak tartom. Beérve az enyémhez hasonló szóba fogad, pár bútor és a fal színe más. Mondjuk mit vártam... Elnöki lakosztályt? Nem nézem olyannak, aki olyan szobában tölti a mindennapjait. Sokkal inkább olyannak, akinek már kicsit ez is sok. Aztán lehet, hogy tévedek, lehet, hogy nem.
Ahogy leülök jönnek is a kért dolgok és Logan gondosan önt két pohár bort. El is fogadom azt, amit felém nyújt.
- Egy remek találkozásra. - mondom neki mosolyogva, majd beleiszom a borba. Finom, amilyen tegnap is volt. S mellé a társaság is kellemes. Rendkívül élvezem ezt a helyzetet, amibe belekerültem vele.
- Most, hogy kettesben vagyunk, mesélni kicsit többet magáról? - kezdek bele egy kellemesnek ígérkező beszélgetésbe. Ám továbbra is úgy vélem, hogy benne valami, ami miatt más, mint a többi ember.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Csüt. 15 Márc. 2018, 21:27
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Aurelion & Logan

So was I

- Nem vagyok tökéletes...- vigyorgom el magam a mondatára, amikor belépett a szobába. Van mikor rendetlenebb vagyok, de átlagban alig tartózkodom egy helyen hosszabb ideig, hogy rendetlenséget csináljak. Most meg egy Hotelben vagyunk.

A finom bor illata csak úgy árad, ahogy meglöttyintem a poharamban és rezgő hullámként áramlik a kristálynak az oldalához. Ahogy meg Sol-t nézem, aki most mellettem ül, még jobban élvezem az estét és ezt a fenséges italt.
- Magamról? Nem igazán vagyok érdekes egy ilyen Csillag mellett, mint te, Sol. A Szüleim már nem élnek, van egy Testvérem, akit évekkel ezelőtt láttam utoljára. Azon kívül meg nem tudok mesélni olyasmiket, amik érdekesnek vagy hősiesnek számítanának. Kanadában éltem egy ideig, aztán jöttem New York-ba. Többnyire sokfelé vezet az utam, amerre csak mehetnékem támad. - emelem a poharam felé, és érzem, hogy felkeltettem az érdeklődését a kilétemmel kapcsolatban, de nem hiszem, hogy felkészülne egy olyan információáradatra, amiről nem igazán akarok beszélni. Nem mindenki tudja nyitottan kezelni a Mutánsok kilétét, és valljuk be, hogy nem vagyok még köztük sem átlagosnak számító. De nem is akarnám felfedni magam. Maradjunk csak meg, úgy ahogy eddig. Lehet, hogy „kevésnek” tartja a válaszom, de egyelőre nem szeretnék többet elmondani magamról. Nem azért, mert szégyellem, ki vagyok, csak nem tudom, hogy reagálná le a helyzetet. Még én sem tudok róla sok mindent, de érzem, hogy titkol ő is magáról nem is keveset. Bár ha ebbe belegondolok, akkor hasonlítunk ebben is egymásra. Kellemesen érzem magam mellette, és többet is érzek vele kapcsolatban. De majd elválik, hogy hogyan folytatódik ez az este. Most viszont a remek bor és a lágy zene a háttérben, a mellettem ülő Nő bűvkörében vagyok, akinek a szemei ragyognak, mikor rá néz. Én sem vagyok másként. Erős vágyat érzek, hogy ismét megcsókoljam, de csak remélem, hogy nem tart tolakodónak s rámenősnek miatta. Vágyom a közelségére, az ölelésére, hogy a karomba zárhassam ismét.
- De inkább magadról mesélj! Kérlek, Sol!- lágy csókot lehelve a kézfejére.Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Vissza az elejére Go down
 

Aurelion & Logan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: A világ más pontjain :: Európa :: Magyarország-