HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Young Gun - [Shuri & Erik]

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 25 Feb. 2018, 17:07
Ugrás egy másik oldalraI want to take it too far
Shuri & Erik
_________________________
Hiába a több évnyi felkészítés, az önedzés, a testemet borító vágások hegei. Még így is megremeg a lábam, ahogy ugyanarra a padlóra helyezem testem súlyát, ami egykor apám is lehetett. Ahol lehet, hogy ketten lehettünk volna, - vagy hárman, hiszen az itteni fejlett orvoslással, őt is megmenthették volna, és nem kellett volna a gettóban meghalnia. Nem ezt érdemelte, ahogy apám sem. Ahogy én sem azt, hogy elfelejtsenek, mint egy múló emléket, melyet a porba hagyhatnak, hogy soha többé ne kelljen felvenniük. Úgy vélik, nincs rám szükség, hogy elég volt elmosni hibájukat azzal, hogy otthagytak a semmi közepén, pedig pont ez volt a legnagyobb hibájuk. Ezzel adtak nekem célt, hogy egy szörnnyé válhassak.
Az ellenség - mert családomnak nevezni őket szitokszónak érne fel számomra - vonalai mögött vagyok, és élezem minden egyes pillanatát, ahogy mit sem sejtő szemek néznek át az arcomon. Még nem tudják, még nincs itt az ideje, hogy eléjük merészkedjek és az arcukba kiáltsam a nevem - de majd hamarosan megrengetem a világukat. A gyűlölet újra és újra felpezsdül bennem, minden lépéssel, ahogy közelebb érek annál elviselhetetlenebb, mégis sikerül visszatartani. Legszívesebben rommá zúznám ezt a helyet, hogy helyére egy újat építhessek, ahogy annak lennie kell.
Csupán egyetlen probléma van: amíg ő erősebb nálam, amíg nála van egy high-tech öltözet, nekem meg semmi, addig ő az erősebb, és bárhogy is is próbálkoznék, veszítenék. Ezért kell okosnak lenni és nem egyből  gerillaként nekiugrani. Ezért kell tanulmányozni a fegyvereit, a harcmodorát és minden eszközét, amit oly nagyon védenek. És ezért lepődök meg, amiért olyan könnyen sikerül bejutnom a laborukba. Talán várt valakire, aki nem én vagyok, talán csak apróbb figyelmetlenség az egész, de nem tetszik.
Érzem, hogy testtartásom kissé megváltozik, szemeim pedig szinte megvillannak, ahogy megpillantom a vékony alkatú lányt, és nem kell sok, hogy felismerjem benne rokonomat.
- A hasznosság fontosabb a külsőnél, és az a zár nem működik olyan jól, mint ahogyan kinéz. - szólalok meg, két kezemet enyhén fenntartva a levegőben, ujjaim szétterítve, hogyha megfordul lássa, nincs nálam semmi, nem akarom bántani - még. Próbálok ismerős jeleket felfedezni arcában, ami arra utalna, hogy közös ér folyik ereinkben, de ez van, ha sötét a bőrszíned: mind testvérek vagytok, ha kell, ha nem.
Tudtad, hogy apád egy gyilkos? Hogy hidegvérrel ölte meg saját vérét? Hogy otthagyott engem, mintha csak egy tárgy lennék, amiről könnyűszerrel megfeledkezhet? Ugyanúgy szeretnéd és gyászolnád, ha megtudnád sötét titkát, amit nem mert felfedni saját családja előtt?
A szomorú az, hogy valószínűleg igen.

Neked Ő hős volt, nekem pedig rémálmaim legfélelmetesebb szörnye, és ezt most hozzád vágnám, de van annyi eszem, hogy csomót kössek nyelvemre.
- Hacsak nem direkt akartad, hogy valaki beosonjon, mert ez esetben gratulálok... igazi zseni vagy. - amerikai akcentusommal telített hangom csak enyhén csöpög a gúnytól. Annál azért okosabb vagyok, mintsem alábecsüljem egy olyan helyen, mely lényegében tele van fegyverrel. - Szóval, te vagy az ész ezek mögött.
Hol tanultad?
- mutatok az előtte heverő szerkentyűre, miközben én magam is szemügyre veszem azt. A műszaki egyetemen ilyet nem tanítottak, de azért még sikerül nekem is kivenni, hogy mi lehet.
Pár lépéssel közelebb merészkedek.
_______________________________


remélem, megfelel egy kezdőnek, kicsi kuzin szeretés 2  -
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
52
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
❃ in the diamond ❃A poszt írója Shuri
Elküldésének ideje Vas. 04 Márc. 2018, 14:56
Ugrás egy másik oldalraErik & Shuri
örülök, hogy megism... ja, nem, bocsi!
Mondhatni bezártság érzetem támadt, mióta elhagyhattam Wakandát. Nem mintha nagyon a világba vágynék, de azért akad pár dolog, ami igenis borzolja a fantáziámat. Tehát az, hogy egy kiszáradt telepen izzadhatott a lábszáram a hangafűben, még nem győzött meg arról, hogy a világ gyönyörű és rendelkezik hét csodával. A laborban töltöm az időm nagy részét, vagy a fehér srácra figyelek. Ez minden! - persze nem panaszkodhatok, mert a technikával, ami adott nincs olyan pillanat, amikor unatkozhatnék. A Bashenga-hegy gyomrában lévő laboromba bújva próbálom megint csak jobbá tenni az életünket. Igazából e percben a sajátomat. A sugárvetőmmel babrálok, szeretném elérni, hogy a töltése önerőből történjen. Ha ez sikerül, nem kell cserélnem benne, és egy esetleges küzdelem során nem merülne ki belőle a szufla. A mágneses statikusság viszont nem szívesen hajlik meg az akaratom előtt. Ha a futurisztikus technológiájáért felelős vagy, időnként kompromisszumokat kell kötnöd a rendelkezésre álló anyagokkal. Fogom az utolsó elemet és belehelyezem a főgerincbe, amikor váratlanul egy hang szólal fel mögöttem. Ráadásul igencsak ismeretlen hang. Kissé megrezzenve ugrom egyet, aminek köszönhetően az elem kiesik a csipeszből, valahová a rendezetlen barkácsolás tengerébe merülve. Mielőtt azonban foglalkozhatnék azzal, megperdülök, hogy lássam ki az, aki kritizálja a laboromat. És vele engem.
- Jesszusom. Nem ismered a kopogást? – nézek rá értetlenül. Gyanakvóak szemeim, de csak amiatt, mert nem hiszem, hogy korábban találkoztunk volna. Ha pedig itt tartózkodik, akkor látnom kellett volna. Wakanda nem minden lakóját ismerem, ez nyilvánvaló, hiszen a laborom az életem, de ettől még jártam már az utcákon. A fickó nem tűnik idevalósinak, hiába ácsorog előttem. És az akcentusa sem ismerős jegyeket hordoz. Arcizmaim nem feszülnek meg, higgadt maradok. Bárki is álljon előttem, megtudom védeni magam, ha szándéka akár a nyelve... Ez a hely tele van fegyverekkel és jóformán csak én tudom, hogy mire valóak.
- Hú, mondja ezt a modern szerkós csávó, aki betört egy fegyverekkel teli laborba. – tenyereim az asztallapon hátam mögött, onnan nézek rá. Legalább az kiderült róla, hogy nem valami kedves, vagy előzékeny. Igazából hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy nem bírnak a nyers és lázadó modorom miatt, de úgy sejtem itt nem velem van a probléma. - Hát, ha legközelebb majd alacsonyabb paci hátán érkezel, talán beszélgethetünk róla, betörő. – villantok egy széles mosolyt, majd elfordulok tőle, hogy megleljem a káosz közé ejtett elemet. Még hogyha valamiféle ellenséges szándék hajtja őt, akkor se lehet olyan ostoba, hogy Wakanda szívében kezdjen akciózni. Éppen a laborban. Éppen velem. Ugye?
- A kijáratot megtalálod, pont ott van, ahol bejöttél. – vonok vállat könnyedén, majd kutakodom. Az igazság az, hogyha szemeim meg is lelnék a darabot, talán az adrenalin miatt akkor sem fognám fel. Amíg egy helyen tartózkodunk, nem tudok megnyugodni. A karkötőmmel hívhatnám a bátyám, vagy bárkit, lényegében akárkit, de ha most megfutamodok, akkor lehetséges, hogy soha nem győzök meg senkit, beleértve magamat is, hogy alkalmas lennék rá, hogy rám bízzanak a későbbiekben komolyan problémákat is, mint egy eltévedt hippi.


 tökéletes kuzinka, nem annyira örülök, hogy beugrottál  izgatott   || all the stars' ||
Vissza az elejére Go down
 

Young Gun - [Shuri & Erik]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-