Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
A Szentélyben - Clea & Destiny


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
9
∆ Kor :
17Tárgy: A Szentélyben - Clea & Destiny Hétf. 19 Feb. 2018, 20:41


Clea && Destiny


Pár hónap telt el azóta, hogy el kellett hagynom a hazámat. Azóta kicsit magányos vagyok, mert nem igazán szoktam hozzá a földi életmódhoz. Talán emiatt van, hogy mostanában nem igazán szoktam barátkozni. Pedig biztosan jobb lenne nekem is, a többiek nagyon barátságosak, igyekszenek segíteni, beszélgetnek velem, de sajnos a gyász mindent elnyom, amit érzek. Aznap mikor ott kellett hagynom a szülőbolygómat, elveszettem mindenemet, a családomat, az otthonomat és a barátaimat. Egyedül csak én éltem túl a pusztítást, hála a varázslóknak. Ha ők nincsenek, akkor bizonyára én is odaveszek a támadásban.
Igazából még mindig nem sikerült feldolgoznom a történteket igazán. Egyszerűen tökéletes életem volt, most pedig minden darabokra hullot; nincsenek már vágyaim, álmaim. Egyedül csak azt kívánom, hogy bárcsak mindent újrakezdhetnék. Kismillió dolog lenne, amit újból gondolnék, kijavítanék és ki tudja: talán még a népemet is sikerülne megmentenem.
De a legjobb, ha nem is rágódom tovább a múltamon, hiszen az már úgyis megtörtént. A legjobb, hogyha mostantól minden tettemre ügyelek és rettentően sokat tanulok, hogy büszkék legyenek rám az őseim.

London nem éppen az a hely, amit kedvelek.  A régi bolygóm sokkal tisztább, természetesebb volt, az emberek is kedvesebbek voltak. Most pedig rosszul leszek ettől a tömény kipuffogó szagtól. Ráadásul mindenütt magas épületek állnak és mindenütt beton terül el, amerre csak a szemem ellát. Szerintem sokkal szebb lenne több fával, növénnyel és kevesebb mesterséges anyaggal. Ahonnan én jövök, ott az emberek farkasokkal jártak, itt Terrán pedig ilyen berregő masinákkal mennek mindenhová. Azt meg kell, hogy hagyjam, sokkal gyorsabbnak tűnnek, de a természetes módszereket jobban szeretem. Lehet, hogy én már megmaradok ilyen klasszikusnak.
Egy kis időre ott hagytam a Kamar-Tajot, gondoltam jobban teszem, ha egy kicsit jobban körbenézek ezen a helyen és nemcsak a szobámban olvasgatok egyedül. Így esett a választásom a New York-i Szentélyre. Ahogy a többiek elmondták, úgy nagyon érdekesnek tűnik. Ezért nyitottam egy átjárót és egy egyszerű lépéssel átléptem az ismeretlen, amerikai földre.

A könyvtár szinte üres, csak egy-két ember ül az könyvespolcok mellett. Lassan, kicsit hezitálva körbenézek a tökéletes helyet keresve, nem szeretnék sem túl a szélén, sem a könyvtár kellős közepén ülni, az viszont nem árt, hogyha egy kicsit eldugottabb helyen van és fény is van ott bőven. Egy ideje már mozdulatlanul állok, mikor megpillantom a legjobb helyet. Minden igényemnek megfelel, ráadásul az egyik legnagyobb polc mellett áll, úgyhogy duplán jó.
Még mielőtt más is szemet vetne a kedvenc helyemre, futólépéssel indulok meg az irányába, majd gyorsan le is ülök. Kényelembe helyezem magamat és kiváncsian  végignézek a roskadásig megrakott polcon.
Kicsit nehéz választani, hogy mit olvassak, hiszen mindegyik könyv címe nagyon érdekesen hangzik. Majd végül leveszek egy nagyobb könyvköteget, ami kezdésnek talán jó lesz. Van köztük, ami a varázslással, van ami csak a történelemmel kapcsolatos, de nem baj, hiszen úgy is elolvasom mindet. A legfelső, szinte a legöregebb könyvet lassan felnyitom, majd olvasni kezdem. Már a könyv első pár oldala is érdekesnek bizonyul olyannyira, hogy szinte alig tellik el pár perc, de már teljesen belemerülök az olvasásba.

Szia  awhh  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
8Tárgy: Re: A Szentélyben - Clea & Destiny Hétf. 12 Márc. 2018, 21:17

Destiny & Clea

Fáradtan ébredek, képtelen voltam aludni. Éjszakai kirándulásaim már rutinná váltak, szerintem nem is tudnék rendesen aludni. A Mester nem tudja, soha nem tudhatja meg. De bármennyire is lekötik a tanítványok, valamit már sejtett, így hatalmi szóval a saját ágyába parancsolt. És bár olyan mélyen aludt, hogy az ágyúdörgés sem ébresztette volna fel, én megmozdulni sem mertem. Olyannyira zavarban voltam, hogy az egész éjszakát az ágy szélére húzódva, neki háttal töltöttem, és bámultam bele a sötétségbe. Igyekeztem nem a felőle áradó mágikus energiára, és kellemes testmelegre koncentrálni, és elcsendesíteni a kis hangot az agyam hátuljában, ami azt súgta, bújjak oda hozzá. Nem tehetem. Ő a Mester, a Föld Legfőbb Varázslója, és tehetek bármit, én a Sötét Dimenzió szülötte vagyok, ráadásul rokona annak, aki a legnagyobb mágikus fenyegetést jelenti a földre.
Ilyen, és ehhez hasonló gondolatok cikáznak a fejemben, miközben karikás szemekkel ülök a reggelim felett. Körülöttem a többi tanítvány cseveg és jókedvűen nevetgél, de én egyszerűen még képtelen vagyok erre. Sötétségben szültettem, a reggelek nem nekem valók. Főleg, egy olyan éjszaka után, amit a szeretett férfi ágyában töltöttem, úgy, hogy nem mertem vele őszintén beszélni arról, mit is érzek, holott lehetőségem volt rá. Nem tehetek róla, egyszerűen nem érzem elégnek magamat hozzá. Olyan, mintha elérhetetlen távolságban lenne, a tudás és a tapasztalat hegyfokán, és bár úgy tűnik, elérem, ha kinyújtom a kezem, fel sem tudom fogni a kettőnk között tátongó messzeséget.  Ez a gondolat egyre jobban bánt, minél többet forgatom az elmémben, végül arra sarkall, hogy a könyvtár felé vegyem az irányt.
Belépek, egészen nyugodt most a légkör. Sokan Nepálba mentek mára, hogy ott vegyenek órát, hiszen, a Mester különleges ereklyék használatára oktatja őket. Engem egyelőre csupán egy ereklye választott ki. A gyönyörű hófehér maszk, az Éteri Látás Maszkja, amely lehetővé teszi viselőjének, hogy bármit lásson, amit akar. Illetve, ha pontosak akarunk lenni, van még egy ereklye, ami kedvel, hiszen a Levitáció Köpenye sokszor kedveskedik nekem, még úgy is, hogy épp Mesterem vállán trónol. Jól esik az önálló akaratú ereklye barátsága, hiszen olyankor Stephen közelében lehetek. Gondolataim közepette oda lépek a hatalmas díszes állványhoz, amin a Mester magán-gyűjteménye foglal helyet. Az Ősi Egy hagyta rá ezeket a könyveket örökül, bár már ő is jócskán kiegészítette. Néhány perc gondolkodás után leemelem Kaliostro Könyvét a helyéről, tisztelettel és szeretettel szorítom magamhoz, ahogy megfordulok helyet keresni. Miközben lilás íriszem a termet fürkészi, észre veszek valakit, akit eddig még nem igazán láttam. Új tanítvány, nemrég került ide, és még nem volt időm beszélgetni vele. Bár így jobban bele gondolva, még nem nagyon beszélgetett senkivel sem, így talán épp itt lenne az ideje, hogy ez megváltozzon. Velem úgyis mindenki görcsösen jóban akar lenni, hiszen „közvetlen csatorna” vagyok a Mesterhez, és éppen ezért nincs túl sok barátom. Semmi szükségem az érdekemberekre, de az az érzésem, hogy ezzel a fiatal nővel jól megértenénk egymást. Lassan oda sétálok hozzá, hosszú ezüstös ruhámat húzva magam után, és rá mosolygok.
- Szabad ez a hely? –kérdezem halk, túlvilági hangomon, de ajkaimon mosoly játszik, mutatva, hogy nem kell tőlem félni. Remélem nem ijesztem el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
9
∆ Kor :
17Tárgy: Re: A Szentélyben - Clea & Destiny Kedd 12 Jún. 2018, 19:26


Clea && Destiny


Továbbra is a könyvet lapozgatom és habár az izgalmasabb olvasmányokat jobban kedvelem, egészen élvezem. Az olvasás az egyik kedvenc időtöltésem, persze a tanulás, a gyakorlás és a bajba keveredés után. Ezek közül az utolsóban vagyok a legjobb. Igen, a szülőbolygómon is meggyűlt velem a baja az egész udvarnak, többször is volt, hogy csak úgy eltűntem pár napra, ilyenkor általában sok sérüléssel, esetleg egy szörny levágott végtagjával tértem haza. Egy sárkánykörmöt fel is fűztem madzagra, az még mindig meg is van.
A legnagyobb zűr amit okoztam az, amikor tizenegy évesen felgyújtottam a fél palotát, természetesen teljesen véletlenül. Mentségemre legalább eloltottam időben, mielőtt az egész udvar lángokba borult volna, így legalább apám nem volt annyira mérges... annyira. Szerencsére itt még nem keveredtem semmibe és ez így lesz a legjobb.
Bezzeg a bátyám... mindig őt hozták fel példának, hogy vele bezzeg sosem volt semmi baj. Néha már én kaptam a szidást helyette... még jó, hogy 'jó testvérek' voltunk. Ennek ellenére még mindig a szívem összes szeretetével szeretem őt és az egész családomat, akár itt vannak, akár nem.
Gondolataimból egy kedves női hang ébreszt fel, mire egyből felkapom a fejemet és kissé zavartan, de kedvesen válaszolok neki.
-Persze, ülj csak le! - mosolyodom el, közben az egyik üres szék felé intek. A hölgyet már láttam korábban, de még nem volt alkalmam beszélgetni vele. Igazából még a nevét sem tudom, de így elsőre kedvesnek látszik.
-Szia! Én Destiny vagyok!- mutatkozom be neki, nem szeretnék modortalannak tűnni és ha jól tudom, akkor itt a Földön is ez a szokás, mikor kettő ember találkozik.
Bocsánat a késésért jajj  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: A Szentélyben - Clea & Destiny

Vissza az elejére Go down

A Szentélyben - Clea & Destiny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: A világ más pontjain :: Európa :: Anglia :: London-