HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Ismeretlen világ - T'Challa & Valkyrie

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. 19 Feb. 2018, 20:33
Ugrás egy másik oldalra

T'Challa & Valkyrie
 
Midgard. De régen jártam már errefelé... Már szinte majdnem el is felejtettem, hogy hogyan néz ki. Mondjuk azért meg kell, hogy jegyezzem, eléggé megváltozott, mióta utoljára jártam erre. Régen sokkal tisztább, természetesebb volt, az emberek is kedvesebbek voltak.
Most utam egy üres pusztába vezetett, ahol szinte alig van valami a száraz talajon, kevéske fűszállon és néhány kósza fán kívül. Ráadásul nagyon meleg is van és sehol egy árnyék. Bezzeg Asgard milyen jó volt, ott még hó is esett, na meg ehhez képest még Saakar is paradicsom volt, ott legalább volt mit inni.
Igazából szeretek járkálni a világok között, de azért már szívesen hazatérnék a szülőhazámba. Meg már kiváncsi vagyok a többiekre és a szigetre, hogy vajon mennyire változott meg. Már alíg várom, hogy hazatérhessek. Kiváncsi vagyok, hogy találtak e maguknak más vezetőt vagy inkább megvárták hazatértem. Mondjuk így párszáz év után kétlem, de a remény hal meg utóljára. Nekem örökre a kis csapatom marad.
Egy ideje már biztosan mehetek, a nap mintha egy kicsit feljebb ment volna, talán ezért is van egyre és egyre melegebb. Valkűr létemre eléggé strapabíró vagyok, de ezalatt a pár évszázad alatt kissé kimentem a gyakorlatból. Hirtelen egy dörömbölésre leszek figyelmes.  Hátrapillantok és látom, hogy egy ismeretlen törzs vett célpontba. Szaporázom lépteimet, mire egyre gyorsabban indulnak meg felém egészen addig, amíg modern fegyvereikkel tüzet nem nyitnak rám. Na márcsak ez hiányzott...
Ha tehetném, most az egyik saakari fegyveremmel viszonoznám kedvességüket, de sajna szökés közben nem sok időm voltpakolással foglalkozni, így csak a Dragonfang-om* van nálam. Na de sebaj, megoldom anélkül is valahogy. Veszek egy mély lélegzetet és megindulok az ellenség felé, miközben igyekszek kitérni a lövedékek elől.

*sárkányfog, a valkűrök fegyvere

Megjegyzés ide

Vissza az elejére Go down

T'Challa

∆ Hozzászólások száma :
64
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
Wakanda ... or notA poszt írója T'Challa
Elküldésének ideje Szomb. 03 Márc. 2018, 22:03
Ugrás egy másik oldalra


Valkűr & T'Challa
ismeretlen világ


Wakanda határait gyakran sértik meg. Általában a környező országok hadurai fosztogatnak errefelé és vezetnek őrjáratokat, megszökött foglyok tévednek a területeinkre. A Határ törzs ezeket a fenyegetéseket még azelőtt elhárítja, hogy bármi komolyabb probléma is történhetne, mostanra pedig megtanulták a szomszédos ország aktuális hadurai, hogy Wakanda határait jobb, ha tiszteletben tartják. Ellenkező esetben vészesen megcsappanhat az embereik létszáma. Voltak már korábban is összetűzéseink velük, gyakran megesett, hogy próbáltak wakandaiakat elrabolni és eladni emberkereskedőknek, azonban a kémhálózatunk kiterjedt, sokan épültek be a helyi bűnszervezetekbe, így, ha hasonló kerül a tudomásunkra, egyből tudunk lépni, mielőtt az ellenség megtehetné a szükséges óvintézkedéseket.
Ez a mostani azonban más. A figyelmeztetést meghallva egyből irányt váltottam a géppel. Éppen hazatérnék, de olybá tűnik szükséges tennem egy kitérőt. A környező törzsek nem olyan ostobák, hogy minden ok nélkül fegyvert használjanak a területünkön, tudják, hogy az milyen következményeket von maga után. Többek között engem is.
A gép álcázva van, így mikor a célterületre érek és rálátásom nyílik a történésekre, van időm felmérni az erőviszonyokat. Egyetlen ember szemben egy nagyobb fegyveres őrjárattal. Öngyilkosságnak tűnik, de a nő kitér a golyók elől. Nem wakandaiai, a ruházata semmilyen … más országba tartozásról nem árulkodik. Valahonnan azonban jönnie kellett. Viszont most az én országom határait sértik meg.
Könnyedén érek földet és tompítva az ütközést a földdel, előre bukfencezem mielőtt felegyenesednék és a kialakult harc felé rohannék. A géppel nem lőhetek rájuk, nem szeretnék halálos áldozatokat, sem erődemonstrációt tartani. A kiontott vér csak még több erőszakot szül, a határaink pedig jobb, ha békések. Az első utamba kerülő alakot egyszerűen félrerúgom, a fegyverét kirántva a kezéből egy másikhoz vágom, mire az elterül. Le kell őket fegyvereznem, mielőtt olyan tesznek, amit megbánnak.
-Elég! – kiáltom a küzdőknek, de csak néhányan figyelnek fel rám, ők viszont ahelyett, hogy eleget tennének a kérésnek, inkább célba vesznek, úgyhogy kénytelen vagyok kitérve lopni a távolságot, hogy lefegyverezzem őket. A lövedékek lepattannak a páncélról, nem tesznek kárt benne, könnyedén néhány mozdulattal teszem harcképtelenné az ellenfeleket, mielőtt pedig az ismeretlen alak megölne bárkit is, mellé ugorva lépek közbe, arrébb ütve a kezét, eltérítve egy valószínűleg végzetes vágást. – Senki nem halhat meg! – mondom az ismeretlennek, készen állva arra, hogy esetleg engem vesz célba a fegyveresek helyett. A halottak bosszúhoz vezetnek, a bosszú pedig felőröli az embert. Ismerem az érzést.


szólj, ha nem jó valami Smile   | theme song |
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 14 Jún. 2018, 15:08
Ugrás egy másik oldalra

T'Challa & Valkyrie
 
Továbbra sem sikerült kiderítenem, hogy hova keveredtem, de azt biztos, hogy hatalmas a hőség és hogy biztosan betolakodónak néznek. Legalábbis gondolom én. Más világokban örömmel fogadták az asgardiakat, mondjuk azóta eltelt egy kis idő, mióta a Földön jártam és azóta sok minden megváltozott, köztük én is. Az ismeretlen, midgardi népek tüzet nyitnak, amit nem nézek jó szemmel. Ha erőszakot szeretnének, megkapják.
Megindulok feléjük, közben ahogy csak tudok, igyekszem kitérni a lövedékek elől. Gyorsabb vagyok egy átlagos földinél, így viszonylag hamar odaérek, és támadásba lendülök. Egyelőre nem ontok vért, csak erős ütéseimmel próbálom ártalmatlanítani az ellenfeleket. Már az ütésem negyede is képes elbánni egy földivel, úgyhogy nem kell nagyon megerőltetnem magam. Volt már dolgom nehezebb ellenféllel is, de ők nem voltak ennyien. Egyre többen támadnak rám, így nincs más választásom: be kell vetnem az erőszakot.
Előkapom a fegyveremet és már ugranék is neki a hozzám legközelebb állónak, de egy erős kéz félreüti a karomat, így abból a kardom is kirepül. Dühösen nézek a macskajelmezes emberre, nem örülök neki, hogy megakadályozta a támadást, de részben viszont jó, hiszen így a harcos életben maradt.
-Akkor figyelmeztesse őket, hogy vonuljanak vissza, különben megtapasztalják egy asgardi erejét!-intek az idegen harcosok felé. Ez a férfi a kiállásából itélve biztosan valamilyen vezető  lehet, akkor pedig, ha minden igaz, akkor le tudja állítani őket. Kardomat közben felveszem a földről és visszateszem a tartójába, ha pedig valaki úgy döntene, hogy rám támad, akkor azt pár ütéssel ártalmatlanítom.


Bocsánat a késésért  jajj  

Vissza az elejére Go down

T'Challa

∆ Hozzászólások száma :
64
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
Wakanda ... or notA poszt írója T'Challa
Elküldésének ideje Kedd 07 Aug. 2018, 12:54
Ugrás egy másik oldalra


Valkűr & T'Challa
ismeretlen világ


Asgardi. Eggyel már volt szerencsém összefutni, kezdem úgy érezni, hogy nem véletlen az, hogy újfent belebotlok egybe. Ráadásul most épp Wakanda határán. A népem komolyan veszi a határokon kívüli fenyegetéseket, a nálunk bányászott vibránium, illetve annak felhasználása miatt Wakanda mindig is egyfajta … zsákmányolási célpontként lebegett a környező országok szeme előtt. Mi azonban mindig megtudtuk védeni magunkat. Az őseimnek azonban sokkalta … földhözragadtabb fenyegetésekkel kellett szembenézni, mint nekem. Űrlények, Asgardiak … ha a jó szándék is vezérli őket, idegenek ezeken a földeken, és, mint idegen, úgy nekik is bizonyítaniuk kell, mielőtt a bizalmunkat elnyerhetnék.
-Ők nem az én népem! – mondom a nőnek, ahogy elkapom az egyik támadó fegyverét, majd azt kicsvarva a kezéből rúgom mellkasba, mire jónéhány métert arrébb repül. A Shuri laborjában készült páncélnak köszönhetően a golyók lepattannak rólam, így hiába céloznak és lőnek rám kétségbeesetten, a próbálkozásukat, miszerint a földre kényszerítenek, nem koronázza siker. – Elég! – lépek egy újabb fegyveres elé, majd miután nem hallgat a felszólításra, a karmaimmal egy csapással félbe vágom a fegyverét és a mellkasába ütve arrébb taszítom. – Azt mondtam, elég! – emelem fel a hangom, fenyegetőleg lépve egyet előre, de ekkora már levették az ujjukat a ravaszról. – Ez itt Wakanda földje már. Határsértők vagytok. Térjetek vissza otthonaitokba, a családjaitokhoz, itt nincs keresnivalótok már. – mondom nekik, mire a mögöttem álló nőre kezdenek el mutogatni. – Ő az én gondom most már. Ti ne akarjatok azok lenni. – szólítok fel őket ezzel a távozásra, amit ha vonakodva is, de végül megtesznek.
-Messze került otthonról. – pillantok a nőre, hátra fordulva felé. – Akárhonnan is jött, most Wakanda földjén van. Én vagyok ennek az országnak a védelmezője, tudnom kell, hogy milyen indíttatásból jött ide. – a karmaimat visszahúztam, igyekeztem nem fenyegetőleg fellépni ellene. A felesleges és értelmetlen hadakozást szeretném elkerülni, de ez nem jelenti azt, hogy óvatlan lennék.


szólj, ha nem jó valami Smile   | theme song |
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Ismeretlen világ - T'Challa & Valkyrie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-