HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: The climber and the newbie

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Vas. 04 Márc. 2018, 13:03
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

The climber and the newbie
Eldar & Caroline


Nagyon hangulatos ez a ki étterem. Még tetszik is, hogy nem egy puccos hely, amit nem is nagyon szeretek. Az is igaz, hogy a hívatásom miatt elég sok olyan helyen is megfordulni kényszerülök, ahol az elegancia és a felső körök is képviselik magukat, ezért az sem idegen számomra. Most viszont kellemesen érzem magam El társaságában. Tetszik a kedvessége és a figyelmessége felém. Gondolom felmerült benne, hogy a kocsim láttán teljesen más lehetek, de most láthatja, hogy a látszat néha csal.
- Látszik, hogy ide sokat jársz. Már tudják mit szoktál rendelni. - mondom egy huncut mosollyal a férfinek.
- Én még nem voltam itt, de nagyon tetszetős ez a hely. Meg tudom érteni a vonzalmadat, mert nagyon finom az étel is.- bólintok, miközben egy újabb falatot emelek az ajkamhoz.
Miután elfogyasztottam a rizottóm és a limonádémat is elszürcsöltem, figyelmesen hallgatom El-t. Valahogy olyan érzésem támadt, mintha titkolna valamit, de ez csak egy megérzés részemről. Nem láttam rajta olyat, ami miatt ne bíznék benne. A falmászáshoz is nagyon ért. Még engem is rá tudott valahol venni, hogy ne a lépcsőt válasszam a tériszonyom miatt. Igaz, hogy azóta is remeg minden izmom és porcikám, de jóleső fáradtság van rajtam. Kedvem támadna kiülni a Tengerpartra a lábamat áztatni és El-el  tölteni a délután többi részét is. S talán az estét is, ha nincs halaszthatatlan elintézendő dolga. Persze csak akkor, ha nem tartom fel a munkájában, és kedve is van hozzá.
- Köszönöm a finom ebédet!- mosolygok rá kedvesen. – Tényleg remekül főznek!- bólintok elismerően a Séf szakácstudományára.
- Nagyon sietsz vissza a munkahelyedre?- teszem fel a kíváncsiskodó kérdésemet halkan. Talán lesz kedve még velem tölteni a napot. Ettünk- ittunk és egy kis lazítás is belefér talán az ebéd után neki is. Aminek nagyon is örülnék.

dallam... | megjegyzés |

Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 06 Márc. 2018, 12:43
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

- Na igen, már törzs vendék vagyok. - válaszolok neki egy kacajjal.
- S elég sokszor jövünk el ide a srácokkal is, így nem meglepő, hogy már ismernek, mint a rossz pénzt. - teszem még hozzá mosolyogva. Nem is tudom már, hogy ki mutatta meg elsőnek ezt a helyet, de azóta mindenki ideszokott és amikor csak elehetősége van rá szívesen jön ide enni. Vagy akár randizni, vagy csak úgy hirtelen ötlettől vezérelve rávesz mindenkit, hogy eljöjjünk ide. Mi tagadás rendesen megszerettük ezt a helyet. Jó a fekvése, jó a kilátás és isteni a koszt, amit felszolgálnak. Már annyiszor jöttünk ide, hogy személyesen ismerjük a teljes személyzetet, beleértve a tulajt is. S a poén kedvéért, már voltak is párszor nálunk mászni. Mondhatni, hogy a két csapat egymásra talált és egy kellemes kis közösség formálódtunk.
- Látnád szombat esténkét. Tisztára felpezsdül itt az élet. Kellemes zene, nagyrészt élő. Még táncteret is kialakítanak, nem túl nagy, de el lehet rajta forgolódni. - mesélek neki kicsit a helyről. Habár nem sokszor voltam itt olyan estéken, de akkor kifejezetten élveztem.
Végül kifizetem a számlát miközben Car megköszöni az ebédet.
- Szívesen. - válaszolok neki.
- Igazából nem túlzottan. Eléggé nyugis a mai nap és leginkább már tapasztalt mászok vannak bent. Miért? - kérdek vissza.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szer. 07 Márc. 2018, 09:31
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

The climber and the newbie
Eldar & Caroline


A finom ebéd után kedvem támadna egy frissítő kis sétához vagy valami kellemes elfoglaltsághoz. Ez a hely tényleg hangulatos, és nagyon is megértem, hogy itt lett El törzshelye a Kollegáival. Nekem is akad pár étterem, ahová szívesen megyek és nemcsak a kitűnő ételek miatt, hanem az ottani kiszolgáló-személyzetet is jól ismerem. Sokszor segítek nehéz sorsú embereknek, és néha ismeretségbe is keveredek a pártfogoltjaim által a környezetükben élőkkel. Nem szoktam hálát várni a segítségemért, de előfordult, hogy egy kedves Betegemnek segítve – aki mára már egy étterem Tulajdonosa is lett- elfogadom a meghívását és néha elmegyek meglátogatni.
Most viszont nem is tudom, mihez lenne kedvem… El nagyon kedves és szeretném, ha a délutánt is együtt töltenénk valami izgalmas dologgal.
- Hogy miért?- nézek rá huncut mosollyal. – Szeretném, ha elmennénk valahová, ahol kellemesen eltöltenénk a délutánt. Nem találtam még ki, hogy mi is lenne az, de remélem, hogy neked van ötleted izgalmas programot találni a nap hátralévő részében. De ha van kedved, akkor Lovagolni is elmehetünk, ha már itt vagyunk a városhatárnál. Van egy remek Istálló, ahol választhatsz magadnak Paripát, amivel sétalovaglásra is mehetünk. Mit szólsz?- nézek rá kedves mosollyal és várom, mit válaszol. Nem kötelező az én ötletemnek eleget tennie, de nagyon szeretném, ha kettesben tölthetnénk egy kis időt még, ha nincs ellenére.

dallam... | megjegyzés |

Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. 09 Márc. 2018, 17:13
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Finom étel után jött egy újabb kérdés Car-tól.
- Az igazat megvallva nincs túlzottan sok programom mára, így akár bele is férhet még egy kis kóborlás. - kacsintok rá egy mosollyal. Mi tagadás kellemes társaság és egész jól el is tudok lenni mellette. Nem az első eset és valószínűleg nem is az utolsó.. Meglepő viszont, hogy mennyi ideje itt vagyok, mégsem találtam olyat, akinél megtörténhet a bevésődés. Talán mert már elég hosszú ideje vagyok itt.. Vagy mindössze csak nem találtam rá alkalmas embert, akivel ezt el tudnám képzelni.
- Lovaglás jól hangzik. - kacsintok rá - Elég rég lovagoltam mondjuk. - teszem még hozzá. Ahogy a Földre érkeztem az első dolgok közt volt, amit megtanultam. Lovagolni. Szép állatok és némileg hasonlítanak azokhoz, amik otthon is vannak. Persze azért bőven van különbség is. Kinézetben nem annyira, mintsem erőben. Azok a lovak minimum háromszor olyan erősek és vadak, mint az itteniek. Ám, ha megfelelően bánsz velük, akkor egy életre szóló társ lesz belőlük. Fenséges állatok, ám nem árt a megfelelő viselkedés feléjük.
- Mehetünk akkor lovagolni? - kérdem tőle egy kis mosollyal az arcomon, miközben felállok az asztaltól.
- Mutasd az utat és követlek majd. - teszem még hozzá.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szomb. 10 Márc. 2018, 15:26
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

The climber and the newbie
Eldar & Caroline


Boldogan hallom, hogy El-nek van kedve a délutánt is velem töltenie. Imádom a Lovakat és a Természetet. Gyönyörű idő van, és ha belegondolok, akkor nem is javasolhattam jobb programot az elkövetkező időre.
-Csodás! Akkor mutatom is, hogy merre menjünk.- lelkesen ujjongok a beleegyezésére, és elvezetem a Lovardához. Sokszor járok ide, és van is kedvenc lovacskám, akivel szoktam sétákat tenni. Egy gyönyörűséges fekete kanca, akivel már számtalan órát töltöttem együtt. Amint meglátom az én „kicsikémet” rohanok is hozzá. Lágyan végigsimítom a nyakán a kezem és átölelem. Boldog fejbólintással bújik hozzám, és ahogy felszerszámozom, máris készen áll a sétára velem. Felülök a hátára, és megfogom a kantárt. Tudja, hogy vágtára akarom fogni, de most nem egyedül érkeztem, ahogy szoktam. El-re nézek egy ragyogó mosollyal és várom, hogy válasszon, és útra készen álljon a pacijával. Sok szép állat van a karámban, így kedvére válogathat. Itt engem már jól ismernek, s tudják is, hogy nem egy óra múlva fogok visszatérni. Nem is kell nagyon magyarázkodnom a Lovásznak, aki csak egy kedves intéssel nyugtázza érkezésem.
- Majd érkezünk, Damien!- mondom a nyeregből visszanézve.
- Készen állsz?- pillantok El felé, és ha igennel válaszol, akkor nem is késlekedek az indulással. A Férfi majd beér, ha egyáltalán utol tud érni a vágtámban. Remekül lovagolok, de ezt láthatja is rajtam. Nem véletlen, mert kislány korom óta tanultam, és vidéki lány lévén nem idegen az állatokkal való kapcsolatom.
- Érj utol, ha tudsz!- kiáltom a vállam felett és megindítom a kancámat az erdei ösvény irányában, ahová már számtalanszor vezetett az utunk. Csak most nem egyedül indulok, hanem egy kedves Férfival, aki még tetszik is ráadásul…

dallam... | megjegyzés |

Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 15 Márc. 2018, 18:46
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Pár perc kocsikázás után meg is érkeztünk a lovardához, amit Car említett. Láthatóan igen otthonosan mozgott itt. Annyira törzsvendég lehet, mint én az étteremben. S igazat megvallva igen csak kellemes a hely. Eléggé otthonos, ami azt illeti. S nosztalgikus. Régen voltam már így állatok között, mint most. Nagyon is régen. Így pláne örülök annak, hogy mégis lejöttem vele. Hamar meg is találja a lovát, ám én egy darabig még nézegetek. Végül találok egy fekete paripát. Láthatóan is vad teremtés és a lovász mondja nekem, hogy nem őt kéne. Ám egy mosollyal lépek közelebb és lassan viszem közel a kezem a fejéhez, majd végighúzom rajta. Hiába vad az emberek közt, én más vagyok és ezt az állat is érzi. Így kivezetem és felnyergelem, majd beállók Car mellé.
- Én készen, ha te is. - mondom neki egy szelíd mosollyal, majd nézem, ahogy meglódul. Gyengéden rárántok a kantárra és meglódul alattam is a ló. Könnyedén beérjük a lányt.
- Úgy nézem, hogy inkább neked kéne engem utol érned. - kacsintok rá, majd kicsit gyorsítva hagyom le őt. Nem is emlékszem, hogy mikor ültem utoljára lovon. Ám a testem emlékszik minden mozdulatra. Pontosan tudom, hogy mikor mozogjak és gondolkodás nélkül teszem is meg. Nagy mosollyal haladok és élvezem minden percét ennek.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 16 Márc. 2018, 11:09
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

The climber and the newbie
Eldar & Caroline


Angel hátán ülve újra szabadnak éreztem magam. Ahogy a kantárt meghúztam és a lovacskám, mint a szél, vágtatott, tényleg azt éreztem, hogy megint otthon vagyok a Farmunkon. Nem voltam már ilyen felszabadult érzéssel, már hónapok óta. El társasága meg felettébb feldobott, és jól éreztem magam. A játékos lovaglás is jó ötlet volt, bár nem gondoltam, hogy ilyen jól lovagol. Nem azért, mert alábecsültem, csak nem néztem ki belőle, hogy egy kicsit vadócabb pacit így meg tud ülni.
- Gondolod?- nevettem el magam és nagyobb lendületre kértem a „kicsikémet”. Be is értem a Férfit, de hogy ne legyen annyira kihívás jellege, így inkább mellé soroltam be. Amint a közelébe értem, egy ragyogó mosollyal néztem rájuk. Tudom, hogy egy Férfi ereje nagyobb mint az enyém, de az elszántságom talán ugyanakkora, mint a mellettem lovaglónak.  
- Én tudom tartani a tempót, ha te is! - kuncogtam, ahogy kimondtam a válaszom, és a nyakához simultam Angel-nek. Így sokkal gyorsabbak lettünk és vágtáztam vele tovább. Néha oldalra pillantottam, de úgy látom, hogy El tartani tudja a tempót. Van benne valami különös tartás, ahogy ott ül a nyeregben. Mintha hosszú ideje lovagolna vagy talán ő is gyerekkora óta üli meg ezeket a fenséges állatok hátát? Kicsit elkalandoztam a gondolataimban, és nem vettem észre, hogy a napokban tomboló vihar egy pár fát csavart ki az ösvényre. Angel-lel összeszoktunk, és hamar felmérte a helyzetet, de a második „akadálynál” elvesztettem az egyensúlyomat a nyeregből és leestem, ahogy ugratott a lovam. Kapaszkodtam a kantárba, de amint Angel megtorpant, én úgy ijedtem meg és estem le a hátáról. Szégyellem is magam, mert ez nem a pacim hibája, hanem az enyém. A földet-érés nem volt a legszerencsésebb, de legalább nem a száguldó lóról zuhantam a talajra. A csontjaimat épnek éreztem, de eléggé zúgott a fejem. A karomon horzsolások és biztosan kékülő foltok is lesznek rajta pár napom belül. Ahogy a ruhámat próbálom leporolni, nem is vettem addig észre, hogy a fejemen lévő seb vérezni kezd. Csak akkor figyelek fel a dologra, mikor le akarnék hajolni a nadrágom szakadását megnézni, de a szemem előtt sötétedő külvilág nem jelent semmi jót. Igyekszem megtartani az egyensúlyomat, de lassan elszakad a tudatom a valósságtól. Csak magamra lehetek dühös, amiért ilyen kétbalkezes voltam. Még látom, hogy El lehagyott és pár méterrel előrébb jár, de ahogy kimondanám, hogy megvagyok, már csak azt érzem, hogy a testem belezuhan az avarba, és aztán nem emlékszem semmire. Mint egy időtlen álomba merültem volna, de közben csak magamat okolhatom a figyelmetlenségemért. Azt is megérdemelném, hogy a Férfi itt hagyjon magamra, amiért ilyen ügyetlen vagyok…

dallam... | megjegyzés |


-
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 18 Márc. 2018, 13:45
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Rendkívüli jól üli meg a lovat, amit választott. Láthatóan nagyon sokat lovagol és nem is pár éve kezdte. Így ránézésre azt mondanám, hogy gyerekkora óta űzi ezt a sportot. Igen jól és szépen vágtázott.
- Csak nehogy elbízd magad. - mondtam neki, ahogy azt néztem miként simul rá a lóra, hogy egy kicsit gyorsabban tudjon haladni. Sajnos ezáltal nem vette észre a kidőlt fákat, nem úgy mint a ló, aki megállt, miközben Car haladt volna tovább. Ennek eredményeként egy szépet kis mutatvány után leesett. Elsőre nem tűnt komolynak, ahogy elmentem mellette, ám pár méter után megcsapott a vér szaga és ahogy hátranéztem csak azt véltem felfedezni, ahogy kezd elájulni. Mindenféle gondolkodás nélkül ugrottam hátra felé a nyeregből. Pont akkor értem oda, amikor eldőlt volna egy egészen keménynek tűnő fa felé. Éppen sikerült elkapnom, pár centire állt meg a feje a fától. A fejéről folyt a vér. Jobban megsérült, mint elsőre látszott. Így kézbe vettem őt és felültem a lóra, amin eddig lovagoltam, hála annak, hogy visszajött. Megfogtam a másik kantárját és úgy indultam vissza az istállóhoz.
Odaérve az istállós hamar észrevette, hogy valami baj történt, így mire leszálltam Car-ral a kezemben, már ott is volt és mondta, hogy hová tudom lefektetni. Egy kis helyiségbe vittem, talán az öltöző és ebédlő lehetett az itt dolgozóknak. Mindenesetre volt egy ágy is, ahová le tudtam fektetni. Gyorsan elláttuk a sebet a fején. Szerencsére nem tűnt túl súlyosnak, aztán ki tudja, hogy ez az embereknél mennyire számít annak. Gyöngébb a testfelépítésük, így aztán ki tudja. Mindenesetre az istállósnak dolga van, így egyedül hagyott vele.
- Reggelt. - szólok hozzá, amikor látom, hogy végre kezd magához térni.
- A lóvádárban vagyunk és szerintem jobb, ha miután kellően jól vagy, elmegyünk egy kórházba. Biztos, ami biztos és nem külön autóval. - ajánlom fel neki további szolgálataimat.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Vas. 18 Márc. 2018, 16:03
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

The climber and the newbie
Eldar & CarolineA sérülésem ezek szerint nagyobb volt, mint gondoltam. Nem hittem volna, hogy ilyen kétbalkezes módon esek le a lovacskámról, de ezt csak magamnak köszönhetem. Ha nem bravúroztam volna a vágtával, akkor talán elkerülhettem volna a sebeket. De most egyszerre éreztem magam szánalmasan együgyűnek, amiért ez történt velem. Már csak akkor eszméltem fel, mikor egy ágyon feküdtem, és El arca siklott a látómezőmbe, hogy próbáltam fókuszálni a szédülésem közepette.
- Mi történt? Hogy vagyok most itt? Angel jól van? Jaj, de szégyellem magam!….Köszönöm, hogy nem hagytál ott…..pedig megérdemeltem volna…- teszem hozzá bűnbánólag, amiért elrontottam ezt a csodásnak induló délutánt. Elbíztam magam és ezt nagyon is megérdemeltem.
- Igen. Az lesz a legjobb. – próbálok felülni, de nem merek El szemébe nézni, amiért ilyen béna vagyok. Gondot okoztam neki, pedig nem akartam.
- Elvinnél a Kórházba? Bár van nekem is egy Rendelőm nem messze innen. De teljesen rád bízom magam. Bocsáss meg nekem, hogy elrontottam a délutánod. - sütöm le a szemem a padló felé, és nem is tudom, hogy mit mondhatnék, hogy kiengeszteljem a Férfit, és megköszönni, amit értem tett. S ráadásként még el is kísérne a Kórházba, pedig nincs is felelőssége értem. Nem is tudom, mit mondhatnék. Egyre furcsábban érzem magam a közelében, mert nagyon örülök, hogy itt van velem. Ha elvisz, akkor belé kapaszkodok, ha engedi.

dallam... | megjegyzés |

Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 20 Márc. 2018, 19:49
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Nem kis megnyugvás suhant végig rajtam, amikor Car végre felébredt. Már kezd azt hinni, hogy a gyönge emberi teste komolyabb sérülést szenvedett el, mint amit elsőre hittem. Ám mégsem így történt, ami jó dolog. Bőven tapasztaltam az emberi test tűrőképességét minden téren. Hozzánk, elfekhez képest, igen csak gyengék. Hamarabb kifáradnak, gyöngébbek a csontjaik, az izmaik, az érzékeik és egy csipetnyi mágikus affinitásuk sincs. Teljesen más világ, mint Alfheim, teljesen más. Ám ezen hiányosságaikat mással pótolják. Rátermettek, néha vakmerők és ott a technológiájuk, ami korántsem annyira fejlett, mint azt ők gondolják. A galaxis többi intelligens fajához képest bőven le vannak maradva. Persze ezt ők nem tudják, ami nem is baj. Habár volt pár eset amikor megtapasztalták. Nem is egy..
- Leestél a lóról, beverted a fejed és még mielőtt ájulásod következtében még erősebben verted volna be, elkaptalak és idehoztalak. - vázolom fel neki röviden a helyzetet és a történteket. Megpróbál felülni, ám nem megy neki túlságosan. S kiderül, hogy van neki egy rendelője. Csak nem orvos lenne? Mik ki nem derülnek. Egy mosoly kíséretében nyúlok alá és kapom fel az ágyról, majd indulok meg vele a kocsimhoz.
- Akkor a legjobb lesz, ha a rendelődhöz megyünk, doktornő. - mondom neki némileg odaszúrva az utolsó szóval. Az autómnál egy kisebb mutatvány után sikeresen kinyitom az anyós ülés oldali ajtót, majd lerakom öt az ülésbe és beteszem az ajtót. Átmegyek a túloldalra, majd beszállok és elfordítom a kulcsot.
- Kérem mondja az útvonalat. - mondom neki egy kis mosoly kíséretében - Vagy írd be a gps-be. - mutatok a rádió helyén lévő érintő-képernyőre. Amennyiben beüti, akkor azt követem, ha mondja akkor őt. Így viszem el a rendelőig.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Kedd 20 Márc. 2018, 23:49
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

The climber and the newbie
Eldar & Caroline


A fejem eléggé zúgott még, de lassan kezdett alábbhagyni a lüktetés. Mindig van a táskámban nálam fájdalomcsillapító is, bár nem élek vele. A Betegeimnek néha viszont nagy szükségük van rá, mivel a sérülések nem mindig felszíni karcolások. Most viszont tényleg zavarban is vagyok, mert El nélkül, alig tudok mozogni. Inkább jobban az ijedtség van még bennem, de az agyrázkódás sincs kizárva még.
- Köszönöm, hogy ennyi mindent tettél értem..- mondom ismét a Férfinek, bár nem lehet eleget hangoztatnom. Nem emlékszem sok részletre, de biztos csak az eséstől lehet emlékezetkihagyásom. Ami talán csak részleges, s nagyon remélem, hogy nem komolyabb dolog.
-Rendben….akkor menjünk a rendelőmbe. Nincs olyan messze, mint a Kórház, és fel van szerelve mindennel. - Bólintok, miközben a karjába emel.
Pár perc múlva a kocsijában vagyunk, az utcát elmondom neki, hova is megyünk. A GPS nem a kedvencem, bár nekem is van. Jobbnak és biztosabbnak tartom a névjegyemre írt címet és azt is használom. Nem vagyok egy műszaki-kedvelő, inkább a régi, bevált kommunikációt szeretem. Manapság egyre kevesebben beszélgetnek egymással, és nyomkodják a különböző kütyüket, ami állítólag a legmodernebb technika vívmányai közé tartoznak. Én inkább a személyes kontaktust részesítem előnyben, és többre is tartom.
Felé nyújtom a névjegyem, ha arról jobban le tudja olvasni. Nem vagyok teljes tudatában, hogy pontosan említettem a helyszínt, inkább biztosra megyek.
Ha megérkezünk, akkor nyitom is a kaput a távirányítóval, és behajthatunk rajta. Odabent minden felszerelés megvan a diagnózis felállításához, csak egy kis segítség kell a CT kezelésében, de szerintem megoldjuk.
- Kérlek indítsd be a gépet...ott van egy zöld gomb a jobb szélén..- mondom El-nek, hogy hol találja majd az indítását.
Talán lesz olyan kedves, és segít nekem beindítani a gépet. Aztán hamarosan meg is kaphatom az eredményt. Remélem, hogy felszíni sérülésem van, nem pedig agyrázkódás. Mert akkor pár napig nem lehet egyedül maradnom.. Bár nem kívánhatom a Férfitől, hogy ápoljon engem. Így is sokkal többet tett értem, mint amit egyáltalán eddig bárki. Amiért hálás is vagyok neki.
Amint vége a vizsgálatnak, izgatottan várom az eredményt. Remélem, hogy nem olyan súlyos.

dallam... | megjegyzés |

Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. 31 Márc. 2018, 22:12
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Kicsit erősödik, hogy ő fogja mondani az útvonalat. Ez szép és jó, ám a harmadik zsákutca után azért mégis adott egy névjegykártyát. Bepötyögtem a GPS-be, majd útnak indultam. Csak sikerült annyit tekeregnünk, hogy az alapból 15 perces útból, lett 45 perces és akkor még a forgalmat bele sem vettem.
- Tehát akkor orvos vagy. S milyen, ha szabad érdeklődnöm. - teszem fel neki a kérdést, ami egy ideje foglalkoztat már. Habár gondolom, hogy nem éppen alacsony szinten lévő, ha olyan kocsija van amilyen.
Cirka egy óra múlva étkezünk meg a rendelőhöz. Egy átlagos orvosi rendelő, ami valóban nem kicsit van jól felszerelve. Az ő helyen álltak meg, talán nem lesz belőle probléma. Főleg, hogy látták, ki ül mellettem. Mondjuk csak egy nővérrel futottunk össze, aki sietősen haladt dolgára. Néhány szoba után megérkeztünk a ct-hez. Nem volt nehéz kitalálni, egy tábla volt az ajtó mellett, amire rá volt írva. Bemenetel után arra kért, hogy segítsek neki. Eleget teve ennek beindítottam a gépet, majd nwztem, ahogy elhelyezkedik a viszgálathoz. Az emberek és a kütyüik, amikkel magukat vizsgálták. Tudtam, hogy nincs baja, ám ezt mégsem mondhatom neki. Főleg, hogy miért hinne nekem? Hiszen csak egy átlagos ember volnék.
Leülök a számítógép elé, amin kijön az eredménye. Hála annak, hogy az anatómia téren van némi hasonlóság közte és köztem, így meg tudom mondani, hogy nincs gond.
- Én úgy látom, hogy semmi bajod sincsen. Persze én nem vagyok orvos. - szólalok meg.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Csüt. 05 Ápr. 2018, 04:47
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

The climber and the newbie
Eldar & Caroline


Nagyon megijedtem, hogy súlyosabb sérülést is kaphattam. El nagyon előzékenyen és kedvesen felajánlotta, hogy elvisz a rendelőmbe. Tudom, hogy elég esetlennek és felettébb szétszórtnak látszom, de igyekszem koncentrálni, hogy a szédülésem ellenére ne mondjak butaságokat a címmel kapcsolatban. Bár a GPS nagyban megkönnyítené a dolgom, de a műszaki dolgokkal nem annyira vagyok barátságban, csak éppen annyira, amennyire szükséges.
-Sebész vagyok, de általánosan sokféle irányzatot is tanulok mellette. Nem szakosodtam még végérvényesen, de talán így a legjobb, a munkám során. - válaszolok a Férfi kedves érdeklődésére.
Hamarosan meg is érkezünk a bejárathoz és a Vizsgálóba vezetem őt.
-Köszönöm, hogy segítesz. – nézek rá kedvesen és a gép alá fekszem. Tudom, hogy nem kell sokat várni az eredményre, de azért izgulok.
Úgy húsz perc múlva meg is jelenik az eredmény az elemzéssel. Nagy kő esik le a szívemről, amint megjelenik a monitoron a vizsgálati eredmény.
-Enyhe agyrázkódás, de nem súlyos. Hála az égnek!- szalad ki a számon a megkönnyebbült sóhaj.
- Végtelen hálás vagyok, amiért segítettél. Nem is tudom, hogy köszönhetem meg a dolgot. - lépek mellé.
- Nem éppen így képzeltem el a lovaglásunkat, de talán ki tudlak engesztelni valamivel?- nézek rá kedves mosollyal.
- Most igaz nem tudok újra lóhátra ülni, de talán van valami, ami kedvedre lenne?- mosolygok rá, és nagyon remélem, hogy mond valamit, amit szeretne csinálni velem a nap hátralévő részében.
-Ha elmondod, mit szeretnél, akkor valóra váltom. - tettem ezt a nem kis kijelentést, de bízom benne, hogy nem szegte kedvét az én ügyetlenségem, és továbbra is velem tölti a délutánt, s talán az estét is. Ki tudja, mit hoz még ez a nap. Talán kellemesebb is lesz, mint az én ápolásom. Nagyon jól érzem magam vele, és reménykedem, hogy szintén így érez, amit nagyon remélek.

dallam... | Bocsánat a késésért <3 |

Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 15 Ápr. 2018, 16:34
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

- Akkor komolyabb sérülés nélkül sikerült megúsznod. Pedig aztán igen szép esés volt, ami azt illeti. - szólalok meg egy kis mosollyal. Belegondolva, hogy milyen törékeny is az emberi testük, nem lepett volna meg egy koponya repedés. Ezt figyelembe véve szerencséje volt, hogy kellően időben reagáltam, vagy ennél sokkal rosszabbul is járhatott volna.
- Jó volt az a kis lovaglás is azért, amit sikerült véghez vinni. S mellé még kicsit meg is taperolhattalak. - kacsintok rá egy nagy mosollyal. Habár nem volt szándékomban, ám nem volt más megoldás. Itt és ott meg kellett fognom őt, hogy fel tudja rakni a lóra magam elé, majd biztonságos pócizzóba helyezzem el őt. S valljuk be, kellően jó teste van ahhoz, hogy ez nem annyira baj. A kijelentésére meg egy mosoly jelenik meg az arcomon.
- Biztos vagy ebben a kijelentéssel kapcsolatban? Amit szeretnék? - kérdem tőle egy sejtelmes mosollyal. Be vallom, nem lenne ellenemre pár dolog, ám mégsem hagyna jó szájízt utána.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Vas. 15 Ápr. 2018, 23:38
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

The climber and the newbie
Eldar & Caroline
Szerencsére nem sérültem meg annyira, amennyire féltem tőle. A vizsgálat kimutatta, hogy a fejemen lévő seb nem okozott olyan mértékű agyrázkódást, ami ilyen esetben előfordulhat.
El nagyon segítőkész volt, és mi tagadás, kellemes társaság. Még egy kis huncut „taperolást” is bevall, pedig ezt nagyon nem szokta senki hangoztatni. Vagyis még nem hallottam Férfi szájából kimondva. De ahogy rá pillantok, el is tudom képzelni, hogy nem volt ellenére. Csillogó szemekkel néz rám, amit nem lehet tettetni.
- Pedig komolyan mondtam, hogy ha van valami kívánságod, akkor nyugodtam mond…bármi legyen is az!- nézek rá kedves mosollyal és  közelebb lépek hozzá. Nem tudom, mit reagál a közeledésemre, de szerintem nem járok messze a gondolataitól, mikor a testünk pár centire van egymástól. Igaz, hogy nem is olyan rég a karjában fogott, s ahogy említette, nem volt ellenére..
- Nos?- nézek rá, egy csodás mosollyal. – Megmondod, hogy mi legyen a kívánság, amit szeretnéd, hogy beteljesüljön?- pislogok egy szép csábosat, bár nem elcsábítani akarom vele, hanem szóra bírni, hogy elárulja, ami most a fejében motoszkál.
- Talán olyasmi, amit kettesben lehet csinálni?- teszem fel a kíváncsi kérdésemet, mert nagyon is izgat, hogy mit nem akar elárulni?
- Teljesen biztos vagyok! Mondd nyugodtan! Nincsenek kétségeim, hogy ne tudnám teljesíteni! – nézek rá mosollyal, és várom, hogy kimondja, amit szeretne.

dallam... | megjegyzés |

Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. 23 Ápr. 2018, 20:58
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

A kijelentése némileg meglep. Habár valamiért a nők képesek körbe ugrálni. Ezt mindig is annak tudtam be, hogy elf vagyok és hiába nézek ki embernek, a kisugárzásom mas. Aztán lehet, hogy csak megnyerő a személyiségem. Mindenesetre most nagyon úgy tűnik, hogy Car többet akar puszta barátságnál. Főleg, amikor közelebb lép és csábosan mosolyog.
-Nem mondom, hogy rossz ajánlat, ám biztos vagy benne, hogy így akarod meghálálni azt, amit tettem? - kérdek vissza. Nem tagadom, vonzó és a teste is jó. Utóbbit volt szerencsém ellenorizni, talansit alaposabban is, mint a helyzet engedte volna. Ám most valamiért kissé soknak érzem ezt a helyzetet. Imponáló és tetszik, de valahol mégsem.
- Az felől nincs kétségem, hogy nem tudnád teljesíteni. - szólalok meg. Ám továbbra sem mondva semmi konkrétat. Nem ellenkezem, de nem is teszek úgy, mint aki benne lenne a dolgokban.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szer. 25 Ápr. 2018, 17:40
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

The climber and the newbie
Eldar & Caroline
A kezdeti félelmem a sérülésemre szerencsére nem komoly. El tényleg segítőkéz és hálás is vagyok, amit tett értem. A viszonzásomként felajánlott kívánságot viszont nem akarja elárulni. Talán félreértette a kedves próbálkozásomat, hogy kihúzzam belőle, amit kérne?
- Rendben. Ha nem akarod elárulni, akkor majd kitalálok valamit. - mosolygok rá ismét, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy miért nem mondja meg, amit szeretne.
- Ha nem mondod meg, akkor kénytelen leszel velem tartani egy meglepetés helyre. - nézek vissza rá, picit kinyújtott nyelvvel, majd egy kicsit hátrébb lépek.
- Ismered Oneida – Lake-t? Egy fantasztikus hely. S ahogy te megmutattad a magaslatot, akkor én megmutatom neked a búvárkodást. Mit szólsz?- nézek rá ismét,és remélem, hogy velem tart. Bár lehet, hogy a munkája visszaszólítja a falakra, de azért jó lenn egy kis kiruccanást tenni arra a helyre. Sok érdekeset hallottam már róla, és ha van kedve El-nek, akkor megnézhetnénk…

dallam... | megjegyzés |

Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Vissza az elejére Go down
 

The climber and the newbie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-