Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
I'm new in this world ~ April & Clea


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
8Tárgy: I'm new in this world ~ April & Clea Vas. 18 Feb. 2018, 22:16

April & Clea

Nem hittem volna, hogy bárki érdeklődni fog irántam, mióta itt vagyok ebben a dimenzióban. Nem nagyon mozdulok ki a Sanctum Sanctorumból a Mester kérésére, ha pedig megteszem, igyekszem jól elrejteni kinézetemet. Ezért nem gondoltam volna legmerészebb álmaimban sem, hogy valakik figyelnek, és igenis kíváncsiak rám.
Aznap épp a Londoni Hyde Parkban sétálok, úgy éreztem szükségem van egy kis levegőre. Egyszerű szürke kabátot viselek, és bár fehér hajam kilóg lila barett-sapkám alól, ez már nem lep meg senkit. Megvonják a vállukat, úgy vannak vele, biztosan festve van, és szó nélkül elmennek mellettem. Így nyugodtan nézhetem a tavat, és merenghetek, amin csak kedvem tartja. Észre sem veszem, hogy mióta csak kitettem a lábamat a Szentélyből, egy igencsak jól öltözött hölgy követ, tisztes távolságból, és várja az alkalmat, hogy beszédbe elegyedhessen velem.
Csak akkor leszek figyelmes rá, mikor már mellettem áll. Oldalra nézek, nyugtázom, hogy igen, őt nem csak ide fújta a szél, hanem velem szeretne beszélni. Ha jól sejtem, nem egyszerű ember, és nem az időjárásról akar udvariasan elcsevegni.
Nem idegeskedem, nyugodtan oda dobok egy újabb darab kenyeret az előttem csoportosuló kacsáknak. Stephen intett, mikor elmondtam neki, hogy ide készülök, hogy esetleg össze futhatok egy ügynökkel, aki érdekesnek talál, mert szinte lehetetlen, hogy még eddig senki sem figyelt fel, egy másik dimenzió trónörökösére. Valószínűleg azért nem a Szentélyben keresett fel, mert nem tudja, meg lehet-e bízni bennem, és olyan helyet keresett, ahol nem támadhatok rá anélkül, hogy feltűnést keltenék. Okos. Nagyon is okos.
Felé fordulok, és akaratlanul is meghallom a gondolatait. Tépelődik. Nem tudja, hogy a megfelelő embert szúrta-e ki, hogy lehet, már rég szem elől vesztette a hercegnőt a tömegben, és én csak egy egyszerű lány vagyok, és hülyének fogom nézni. Megértem az aggodalmát, elvégre nem vagyok túl kirívó, nem úgy nézek ki, mint elvárnák az emberek, ha meghallják, hogy a Sötét Dimenzió szülötte vagyok. Kedvesen rá mosolygok a nőre, mintegy bátorítva, hogy szólaljon meg nyugodtan, ne féljen, nem fogom megenni. Nem támadok neki azzal, hogy hallottam a gondolatait, mert akkor biztosan frászt kap, így kimért, és még kissé kásás angolsággal szólalok meg.
- Segíthetek…esetleg valamiben, hölgyem?


A hozzászólást Clea összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 06 Május 2018, 18:52-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
8Tárgy: Re: I'm new in this world ~ April & Clea Szomb. 10 Márc. 2018, 21:26Clea & April
What do you want from me?Megint London és megint egy új munka amit el kell végeznem, és nekem semmi kedvem hozzá hogy Londonban járkáljak és keressek egy nőt, aki valami másik dimenzió szülötte. Valamiféle varázs ereje van, mint Strange-nek akit már ismerünk egy ideje. Valamiféle hóbortos, de világ rendjét vigyázó figura és ez nő, ez a hófehér hajú Elsa kettő a felesége vagy tanítványa. Nem tudom biztosan, de majd kiderítem ezt is, mint ahogy eddig sok minden mást is. Ez az, amiben jó vagyok és ehhez értek igazán.
Kényelmes ruhákban vagyok, egy testhez simulós nadrágban és egy magasított talpú cipőben, amire egy könnyű inget és egy kis széldzsekit húztam fel. Nem vagyok éppen kiemelkedő figira, de észrevehetetlen sem. Hosszú szőkésbarna hajam kibontva libben utánam, ahogy tempósan lépkedek, és azt a fehérszőke hajkoronát követem ahogy libben.
A viselkedésében némi változás áll be, amit annak tudok be hogy észrevette hogy figyelem. Nos, előfordul az ilyesmi hogy egyesek észreveszik, de végül is ártani nem akarok neki. Mellé érve pillantok a kacsákra amiket etet, és elmosolyodom a hülye tollasokon, ahogy hápogva kapkodnak a kenyércsomók után.
Magam is odadobok egy kis kenyeret ahogy szemem sarkából figyelem őt, hogy mik a szándékai. Nem kerestem fel a szentélyben, hiszen ptt neki van előnye, de itt London közepén talán egálban lehetünk.
- Valójában igen. Clea ha jól sejtem. April White vagyok, és gondolom már kitalálta hogy ki küldött Ön után - mosolyodom el, ahogy a pár lépéssel távolabbi padra telepszem, remélve hogy ő is követni fogja a példámat. Magam mellé teszem a kis táskámat hogy ne legyen útban. Közben komoly kék szemeimmel figyelem a nőt. Nem tűnik veszélyesnek, de soha nem lehet tudni, és nem kockáztathatok. Már csak azért sem, mert nekem mást is kell szem előtt tartanom, például Fury érdekeit. Mert ő a Shield parancsnoka.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
8Tárgy: Re: I'm new in this world ~ April & Clea Vas. 06 Május 2018, 18:54

April & Clea

S.H.I.E.L.D. A Mester már beszélt róluk, mintegy figyelmeztetett rájuk. Tudta, hogy az érkezésem nem lesz sokáig titok előttük, és le akarnak majd ellenőrizni, hogy ki, és mi vagyok. De az, hogy egy nőt küldjenek, utánam meglep. Talán úgy gondolták, hogy egy nő jobban szót ért velem, bár nem vagyok egy kifejezetten nehéz eset. Új még nekem itt minden, és kényelmetlen is, borzalmasan kilógok a sorból. Sosem fogok teljesen beilleszkedni sem persze, de azért csak jobban, mint most. Sok másik tanítvány cukkol a Szentélyben azzal, hogy milyen „ufó” vagyok, hogy a legegyszerűbb használati tárgyakat is nehezemre esik kezelni. De hát én már csak ilyen vagyok, és ilyen is maradok talán.
A szemem sarkából végig mérem a hölgyet. Elegáns, de látszik rajta, hogy nem kis nebántsvirág, hanem ízig-vérig ügynök, vérprofi. Kicsit azért aggódom. Ki tudja, hogy mi fog ebből kisülni, én persze nem akarok konfliktust. Jobb lenne ebből szépen csendesen kikecmeregni, úgy, hogy senkivel nem kell konfrontálódni, és úgy haza menni, hogy semmi sem történt. Persze ez lehetetlen. A szívem szinte kiugrik a helyéről, már a tudattól, hogy bizony itt most engem faggatni fognak. Mégis hogy tudnám szép köntösbe öltöztetni azt, hogy unokahúga vagyok a Sötét Dimenziót jogtalanul uraló szörnynek, aki el akarja foglalni a földet, és sötétségbe taszítani azt. Jó kérdés, és nincsen rá jó válasz.
Ahogy letelepszik a padra, szó nélkül követem. Tisztes távolságban ülök le tőle, eligazgatva szoknyámat magam alatt. Várom, hogy megszólaljon, fürkészem a tekintetét, és most már akaratlagosan a gondolatait is. Tudni akarom, mit tart felőlem, hogy vélekedik a varázslókról, és mit gondol, ki vagyok én. Nem lep, meg amit hallok. Várom, hogy mit fog először kérdezni abból a rengeteg mindenből, ami gondolatai között kavarog. Hogy megtörjem, a kínos csendet úgy döntök, feldobom neki a kérdezés lehetőségét, kezdje azzal, amit a legjobban tudni akar.
- Nos, Miss White, mit szeretne tudni Nick Fury rólam? Kérdezzen bátran, nincs rejtegetni valóm. –mondom, halvány mosollyal ajkaimon. Az igazság mindig kifizetődő, és attól, hogy Dormammu a vérrokonom, még nem leszek automatikusan gonosz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: I'm new in this world ~ April & Clea

Vissza az elejére Go down

I'm new in this world ~ April & Clea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Soldier World Tour

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: A világ más pontjain :: Európa :: Anglia :: London-