Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Crushed -Aana & Loki
írta: Loki
Yesterday at 13:20
•• Játékpartner keresõ
írta: M'Baku
Vas. 15 Júl. 2018, 12:02
•• Foglalt avatarok
írta: M'Baku
Vas. 15 Júl. 2018, 09:40
•• Great Gorilla
írta: Bruce Banner
Vas. 15 Júl. 2018, 00:22
•• Elkészültem!
írta: M'Baku
Szomb. 14 Júl. 2018, 21:04Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
5
∆ Kor :
30
∆ Tartózkodási hely :
▼ Wakanda/USATárgy: Erik Killmonger Vas. 18 Feb. 2018, 18:39

N'Jadaka

Killmonger
biográfia

becenév » N'Jadaka néven született, de Amerikában legális nevét használja, ami Erik Stevens (mivel apjának nem volt utóneve, így amerikai származású anyjáét kapta meg, hogy könnyebben beilleszkedhessen az ottani társadalmi közegbe), amíg a hadseregben szolgált bajtársai által kiérdemelte az Erik Killmonger nevet, melyet azóta is büszkén használ mindenhol
születési idõ » 1988. január 28.
születési hely » Egyesült Államok, New York City, Manhattan (Harlem)
kor » 30
play by » Michael B. Jordan
csoport » Ellenségek
tartózkodási hely » kettős állampolgársága lévén, mind Wakanda, mind pedig az Egyesült Államokban  (Oakland, Kalifornia) előfordul, mindkettőt otthonának hívja, egyiket sem szereti jobban a másiknál
család »N'Jobu: Wakanda egykori hercege, T'Chaka testvére, a királyi család tagja, egy amerikai származású asszony férje, és Erik apja. N'Jobunak mindig is radikálisabb eszméi voltak, mint a legtöbb wakandainak, sokszor próbált előre lépni, hogy sikeresek legyenek a társadalomban, de a konzervatív értékrendet előbbre tartó nép nem igazán hallgatott szavára, ahogy királyi testvére sem. Intelligens férfi, és kiváló apa volt, aki sok dologra megtanította fiát, mint például Wakanda történelmére, szokásaira, nyelvére, de nem csak afrikai hátterét, hanem amerikai történelmére is megtanította, ahogy a rabszolgaságra is, amin felmenői mentek keresztül. A férfi mindig is szívén viselte embereinek bajait, és amíg élt,  mindent megtett, hogy segítsen rajtuk. T'Chaka király ölte meg.

Dorothy Stevens: Amerikában született afroamerikai tanult nő, aki mindig is kedvelte a művészeteket, diplomáját pedig művészettörténelemből szerezte. Egy múzeumban dolgozott, és ott is ismerkedett meg Erik apjával, N'Jobuval, akihez végül hozzáment. A nő sok mindenre megtanította a wakandai származású férfit, mondhatni felnyitotta a szemét, így hatalmas veszteség volt számára, mikor egy súlyos betegség következtében elhunyt. Erik két éves volt, nem igazán emlékszik már rá, csupán képekről, és az apja történeteiből, de sosem fogja elfeledni.

+ a wakandai királyi család többi tagja, akik talán még létezéséről sem tudnak, hisz sosem találkoztakjellem és külsõ »

Harcos és védelmező egyben. Olyan, mint egy farkas, a kezei öklökké változnak, a hangja, mint egy vadállat morgása, éles, mint a penge.

Van egy fiú, aki az ég sötétlő kékjében áll, pont a csillagok között. Tele van erővel, ami úgy duzzad mellkasában, hogy forró, ragyogó nektárként folyik le sötétlő bőrén. Repedéseket csinál bőre felszínén. És van egyfajta meglepő abban, ahogy sétál, mintha a világ kezdete óta létezne ő is, a magabiztosság áramvonalasan veszi körbe, akár egy második bőr. Ahogy egyre közelebb lépsz hozzá, érezni lehet a veszélyt, ami ráakaszkodik, a húsáig mar, mint egy pióca. Ott van a szemeiben, a válla mozgásában, ahogy megvonja azt, ott van az ajkain és minden szavában. Úgy néz fel az égre, mintha egyben bekebelezhetné azt, és talán képes is lenne rá, ha megpróbálná. Olyan, mint a lehunyó nap vöröse, mely bántja a szemed, mégis csak bámulni tudod szemeiddel. Ő a düh, mely felemészt mindent maga körül, a nagy bánat és fájdalom pedig belevéste magát a csont és izom közti résekbe.
Mindig vele van.

Radikális, rettenthetetlen, mégis megfontolt és intelligens, heves vérmérséklete azonban nehezen kezelhető. A düh hajtja előre, ott forrong a vérében és nem tud tőle szabadulni, különös szimbiózisba él vele. Nyers és őszinte, de törődik másokkal és saját magát mindig utoljára hagyja, a kudarcot viszont mérhetetlenül utálja. De ha mégis elbukna, feláll, hogy újrakezdje, mert nincs vége, amíg meg nem hal. Karizmatikus, és nem csak a külsője, a tartása, hanem a beszéde is ezt tükrözi, amiben ott lapul az intelligencia is. Elkötelezett a céljai mellett, mondhatni túlságosan is, hisz másra nem is figyel, nem érdekli, ami saját épségét veszélyeztet. A vérszomja pedig ijesztően nagy, nem retten meg a merész lépésektől, melyek saját világát is megremegtetik.

De, hogyha tényleg olyan szörnyeteg, mint amilyennek leírják, vajon miért hordozza magával mégis a remény szelét?

Erős fizikuma van, izmai edzettek és acélosak, mint ő maga; mégis van benne valami súlyos kecsesség, ami a ragadozó nagymacskákban is van. Sötét bőrén pedig ezernyi kis sebhely virágzik, akár elhervadt virágok egy temetőben. Minden életből, melyet elvett, karcot készít a bőrén, hogy örökké emlékezzen. Intenzíven csillogó, sötét szemében nyughatatlan bosszú szikrázik, mely soha nem alszik ki, és egyszer majd talán futótűzzé növi ki magát.

képesség »

Képzett harcos katona, a Haditengerészet egyik legkiemelkedőbb tagjaként dicsérték, társai pedig ott-tartózkodása alatt nevezték el Killmongernek. Később egy olyan különleges osztag tagja lett, mely belülről vert szét országokat. Megtanulták mi hogyan működik a különböző kultúrákban, majd azokat az ott élő emberek ellen fordították, hogy elpusztítsák őket saját fegyvereikkel és tudásukkal.

fizikai erő - sok évi gyakorlás
gyorsaság - néha muszáj volt futni, abban a negyedben, ahol felnőtt
reflexek - amire mindig szükség van
kiemelkedő állóképesség - a hadsereg nem kímélt senkit
pusztakezes és közelharci ismeretek - nem csak, amit a hadseregben tanult
lövészeti ismeretek - magabiztosan használ minden fegyvert
beépülés - gyorsan alkalmazkodik a környezetéhez
stratéga - nem egyszer vezetett már küldetést, siekresen
intelligencia - az MIT-en végzett
forrófejű
gyakran elbízza magát
túlságosan büszke
utál veszíteni
nincs képessége

a filmen kívül minden információt innen és innen gyűjtöttem össze, kisebb módosításokkal, hogy szépen beleilleszthessem az oldal világába

elõtörténet »
kérdezd meg magadtól, mi voltál?

Az apja ölében van egy színes képeskönyvvel a lábain kiterítve, lágy melódiák szólnak a bakelit lejátszóból, egy ismeretlen férfi énekel, baritonja bejárja a szoba minden sarkát, egy hazáról mesél, melyet sosem érhet el többé. Ritmusra lapoznak, együtt. A fiú keze aprócska apjáéhoz képest, szinte beleolvad. Az anya csupán egy fényképről pillant le rájuk, ami a kandalló tetejére van helyezve, óvó tekintete így belátja az egész szobát. Egy fekete párduc alig látható pöttyeit vizsgálják, a fiú próbálja megszámolni őket, de hiába. Mindig összekeveri őket, belezavarodik a sok számba, az apa pedig addig nevet az ügyetlenkedésen, amíg a fiú is hangos kacajba nem tör ki. Mikor lecsillapodtak egy nyakláncot emel fel az idősebb férfi, amit jócskán lefelé húz a rajta lévő gyűrű súlya.
- Tudod, hogy ez honnan van?
- Az otthonodból.
- Igen. Wakanda a legszebb hely a világon, ahol a naplementék befestik a földet. Bárcsak te is láthatnád egyszer, de attól félek, ha elvinnélek, nem úgy viselkednének veled, mint ahogy azt megérdemelnéd.
- Miért nem?
- Elveszettnek neveznének.
- De hisz itt vagyok előtted, apa.
Mindig elmesélte, hogy milyen csodálatosak is a naplementék Wakandában. Sokszor csak ott ültek az Oakland-i lakásuk egy ablakánál, kifelé bámulva a lassan sötétlő égre. Az apja azt mondta, képzeljen el egy ugyanilyan eget, csupán sokkal élénkebbet. Színekkel, melyek átvéreznek az érzékeken, amíg végül meg nem kóstolod a lilát és a rózsaszínt. Az apja azt mondta, hogy varázslatos élmény. Gyönyörű. Gyógyító. Azt is mondta, hogy egy nap, majd elviszi őt oda, olyan csillogó szemekkel, amiket akkor még nem értett, de most már igen.
Aztán az emlék kifordul önmagából, és a pozíciók megváltoznak. Az apa van a fiú ölében, a kacaj pedig hirtelen megszakad. Mosoly már nem létezik abban a világban, amiben a fiú élettelen testet tart az ölében. Még épp látja a repülő utolsó halványodó lüktetését az égben, még épp van annyi ideje, hogy felfogja mi történt és ökölbe szorított kezeivel a falba csaphasson. Egyszer, kétszer, háromszor - egészen addig, amíg bütykei vérezni nem kezdenek, és nem érzi már a kezét sem. Sós könnyeket kéne hullajtania, gyászolnia az elhunytat, de ő csak a bosszú negédes ízére tud gondolni a szájában. Nyelni szeretne, ha már a könnyek nem jönne, de egy nagy gombóc vájt lyukat a tokában, most pedig fojtogatja.
Sosem múlik el.

kérdezd meg magadtól, mi akartál lenni?

Az élet döntések sorozatából áll, melyek összekuszálnak minden egyes fonalat, mely a Sors nevezetű madzagon van. Vannak a jók, és vannak a rosszak, de egyesek megfeledkeznek arról, hogy van még egy fajta. Vannak azok a döntések, amik se nem jók, se nem rosszak, hanem szükségesek a fejlődéshez. A műszaki egyetem elvégzése után rögtön besorolt, mindent maga mögött hagyott.
Tanult. Beépült. Ölt.
Végig ott lógott a nyakában apja nyaklánca, amit minden bevetés előtt kezébe vett, megszorongatta, hogy biztos legyen benne, tényleg ott van.
Tanult. Beépült. Ölt.
Újabb és újabb sebet vésett testébe, társai őrültnek nevezték, de szerinte csak eltökéltség kérdése. A fizikai fájdalmat még mindig jobban bírja.
Tanult. Beépült. Ölt.
Álmában naplementét nézett egy földön, ahol sosem járt, egy férfival, aki már rég meghalt. Lassanként pedig  egy terv élesedett ki a szemei előtt.
Tanult. Beépült. Ölt.
Az apja azt mondta neki: elveszettnek hívnák a földjén, mert két világ szülötte. De hogy lehet valaki elveszett, ha soha nem is keresték?

kérdezd meg magadtól, mivé lettél?

nyisd szét az ujjaid, harcos, engedj utat az elszorított vérnek, hisz a háborúnak már vége
(elfelejtettem, hogyan kell levennem kezemet a fegyverről, melyet még mindig ott szorongatok elfehéredett ujjaim között)
légy szelíd, harcos, hisz a háborúnak már vége, nincs szükség a dühre, melyet eddig plántáltál magadban
(nem emlékszem, milyen volt, mikor nem a pisztoly acélos hidege vette körbe csontjaimat, elfelejtettem, milyen a béke)
térj haza, harcos, hisz vége van már a harcnak
(visszatértem oda, ahonnan eljöttem, de az otthon már nem találom, nincs már belőle semmi csak hamu és emlékek, melyeket a szél felkap és tovasodor a messzeségbe, akár a tollpihéket)
aludj, harcos, hisz vége van a háborúnak
(akkor mégis miért követ a háború illata az álmaimban is? miért érzem még mindig, hogy ott vagyok és lőport szorul fogaim közé? attól félek, sosem fogom magam mögött hagyni azt az átkozott csatateret)
szeress, harcos, hisz vége van a háborúnak
(elfelejtettem, milyen az, mikor nem hullik vér a lábnyomom után, és tisztán maradnak kezeim is, kezeim tisztátalanok, de nem akarok mást megfertőzni)

most pedig kérdezd meg magadtól: megérte mindez?

Férfiak és nők veszik körbe, gyermekek, fiatalok és öregek, tekintetükben bizalom ég, és egy pillanatra elámul, kiszorul a tüdejéből az összes levegő. Mi van, ha nem érdemli meg ezt a figyelmet? Mi van, ha szavai csak üres ígéretek, fehér hazugságok, amiket ő talált ki, hogy enyhítsen fájdalmán. Vajon saját tetteit akarja álcázni, vagy tényleg ilyenné vált? Vezetővé, akire felnéznek, harcossá, aki megvédi őket, mert egyiket sem hinné el. Nem mer fellélegezni, fél, hogy akkor az egész szétoszlana, akár egy hallucináció.
Aztán mer és felnéz, mintha saját tükörképét látná az arcokon, merev izmok merülnek a semmibe, karok emelkednek a levegőbe, fojtogató rivalgás lengi körbe a termet. Szemükben ott ég az elveszettséggel vegyes reményteliség, hogy van még hova menni, van mit csinálni. És Ő lesz az, aki vezeti őket, oda ahová senki sem mert menni. A bátorság pedig visszaszáll belé, majd rájön, hogy erejét is a körülötte lévőkből meríti, nem csak a fizikait, hanem azt is, ami arra készteti, hajtson tovább előre. Ők éltetik a benne morajló sötét tüzet.
- Azt mondják, maradjunk csöndben, de mi kiáltani fogunk! Azt követelik tőlünk, hogy maradjunk ülve, de mi állva maradunk! Parancsba adják, hogy menjünk el, hagyjuk magunk mögött mindent, családot, földet, otthont, de mi maradunk! Azt mondják, fel kell adnunk, ha élni akarunk, de mi csak még erősebben harcolunk! Örülnek, mert az hiszik nyertek, de mi türelmesen kivárjuk a végét! Erősebbek vagyunk a gyűlöletüknél, erősebbek vagyunk a félelmünknél!
Hangja száguldozik a tömegen keresztül. Üdvrikoltások keletkeznek minden mondata végén. Van, aki ismétli, van, aki érhetetlen szavakat dünnyög biztatásként. De aki a leghátsó sorban van, az is érti, hisz nem kell a szó, ha együtt dobban a szív.

a válasz pedig mindig legyen harsogó igen!

black hole » ki számolja? » badass queen of Spartax

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
929
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: Erik Killmonger Kedd 20 Feb. 2018, 19:01

•• Kedves N'Jadaka! ••

Elfogadva!
HEY!  

Hűűűűűhaaaaaaaaaaaa!  nyáladzik  nyáladzik  nyáladzik
Az ilyen (nem mintha lenne hasonló) lapok után nehéz bármit is mondani. Totál a padlóra küldtél... És nem csak a karakter összetett személyiségével vágtál pofán, hanem az írói vénáddal is. Megint. Én nem tudom, hogy hol voltál eddig, de baromira örülök, hogy itt vagy!  nyáladzik

Szóval a karaktered belőlem is, ahogy (remélem) mindenkiből kettős érzéseket cibált föl a felszínre. Egyrészt azt akartam, s akarom most is, ahogy olvastalak, hogy ez a srác megkapja a maga igazát, közben meg finomítanék az eszközein, de ezt úgy, hogy közben valószínűleg mindenki ugyanezt tette volna a helyében. Ha túlélik mindazt, amit Ő...
Így ennek fényében...

A lapodtól teljesen elájultam. A részletesség és precízitásod mellett ott van benned a szenvedély, amit ebből a lapból én totálisan a magaménak éreztem. A családleírásodban kifacsartad a szívem. Aztán jött a jelem és elképedve olvastam a költői sorokat benne. Elképesztően fogalmazol, annyira gyönyörűen írsz, hogy az már külön fogalom kellene, hogy legyen!!!
Nagyon tetszik, hogy teljességében átadod. A hasonlataidtól dobtam egy hátast! Odavagyok érted! Aztmindenit!  nyáladzik Engem ET-vel nem szoktak ennyire sokkolni,.. de most Neked megint sikerült!
A külső leírásban a temetős hasonlatodba konkrétan beleborzongtam, olyan gyönyörű! És a képességhez még nem is értem ekkor. Nagyon tetszik, hogy megmagyarázol mindent, (linkekért pacsi!) és közben nem túlzod el. Olyan nagy erény az, amikor valaki ennyire őszinte. Fuuuhhh te, imádom!  nyáladzik  nyáladzik

Férfiasan bevallom, hogy megkönnyeztem a lapodat. Fogom a fejem, hogyan lehet bárki ennyire tehetséges? Egy 'ellenséges' karakter lapját megírni úgy, hogy azt érezzem szívvel-lélekkel támogatom, azért igencsak meredek. Teljesen megvettél!  szeretés  nyáladzik  nyáladzik  nyáladzik Gyönyörűen megfogalmaztad! Tényleg nem tudok értelmes "kritikát" írni. Rossz ember fogad el ahhoz... Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) ET-t olvastam most! És ezt nagyon köszönöm neked!
Úgy simogattad meg a szívem, hogy közben jól összetapostad! És ez a nem mindegy, azt hiszem az én szívem is megdobbant a tömeggel. . .

Köszönöm az élményt!  nyáladzik  szeretés  szeretés
Nem is tartalak fel tovább, irány meghódítani a játékteret!


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Erik Killmonger

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Erik Killmonger
» Erik/Karl Larsen
» Erik Lehnsherr - Magneto /Foglalt/
» Erik Lehnsherr - Magneto

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Ellenségek-