Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
What can I do for you? - Caroline & Earnen


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: What can I do for you? - Caroline & Earnen Szer. 14 Feb. 2018, 15:05

Apám legnagyobb bánatára és aggodalmára, már megint a földön múlatom az időmet és figyelem az embereket, akik olyan más világot építettek ki maguknak mint mi. Alfheim is fejlődött de mi még ismerjük és szeretjük a mágiát, a halandó világból viszont szinte teljesen kihalt már, és csak nagyon kevesek tudják mi az, amit veszítenek. A mágiával átitatott világ annyi varázslatos dolgot rejt, de az emberek ezt mégis gépekkel és technológiával oldották meg. Nem tudok róla sok mindent, de nem tagadom érdekes, ahogy a mindennapjaikat élik, és rohannak. Mindig rohannak ahogy észrevettem, nem kell hozzá semminek történnie.
A város szélére érkezek meg, azokban a ruhákban amiket még legutóbb Ororo-val vettünk mert ő nagy segítségemre van az emberi öltözködést illetően, mert én nem tudom mit hordanak az emberek, és miért. Most fekete kicsit talán szürke nadrágot vettem fel egy övvel, és egy egyszerű fekete v nyakú felsőt. Kicsit furcsán érzem magam benne, mert nem a megszokott könnyed elf viselet, de végül is praktikusnak nevezném. Hosszú szőke hajamban kivételesen nincsenek fonatok, és a nő tanácsára egyszerűen összefogtam hátul egy hajgumi nevű dologgal. nem rossz találmány. Az íjam a hátamon, egy táskában amit szintén ő szerzett nekem, és olyan mintha gyakorló kard lenne valami furcsa nevű edzéshez. Kando vagy micsodához, mindenesetre nem látszik az íjam és az jó. Nem túl divatos és hasznos fegyver itt a földön, így nem mutogatom, pedig mestere vagyok a kezelésének. Az egyik legjobb a kilenc birodalomban.
Egy parkos részen vágok át éppen, mint valami kiránduló amikor egy nőt veszek észre velem szemben, aki engem néz. Talán lát rajtam valami furcsát? Nem tudom, mindenesetre nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, amíg mellé nem érek, és el nem mosolyodom.
-Szép napot – köszönök rá, és hacsak nem állít meg akkor kényelmes, de ruganyos léptekkel haladok tovább. Harcos vagyok, ez látható is, hiszen könnyed magabiztossággal lépkedek, és nem hiszem hogy itt lenne ellenfél számomra. Annál jobbnak tartom magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
410
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: What can I do for you? - Caroline & Earnen Szer. 14 Feb. 2018, 16:50

What can I do for you?
Earnen & Caroline


Néha nem is tudom, minek örülök jobban. Talán annak, hogy most egy kis időre magammal tudok törődni a sok baj és megpróbáltatás után? A Gnucci- Familia legyőzése után, amit tett John, azt talán sohasem feledem el neki. Mindig hálával tartozom a segítségéért. Amikor vége lett annak a rémálomnak, és elcsendesedett körülöttem a hírek és a plakátozások, akkor visszatértem a Betegeimhez. Belevetettem magam a munkába, mert a lelkemben dúló félelmeket és emlékeket csak így tudtam valahogy elterelni. Még napokig álmatlanul forgolódtam, és kerestem John-t, pedig tudtam, hogy már a saját útját járja és talán majd egy napon viszonozni tudom, amit értem tett. Sohasem gondoltam arra, hogy azt az évekkel ezelőtti borzalmas kísértés, még egyszer utolér. De most már talán vége lesz. Visszazökkenek a mindennapjaimba, ahol segíteni tudok a rászorulóknak és a Betegeknek. Hetekig csak dolgoztam, és most végre kicsit pihenhetek is. Nem kell tartanom, hogy egy váratlan golyó felém süvít. Bár ezt még mindig álmodom…
Beültem a kocsimba és a város szélére hajtok. Megbeszéltem egy nagyon kedves ismerőssel, hogy kölcsön vehetem a Lovát egy kis sétára. Régen sokat lovagoltam a farmunkon és most a friss levegő meg a Természet kikapcsolódásra csábít. Hamarosan fel is ülök egy csodaszép fekete kancára, akit „Angel”-nek hívnak. Gyönyörű szép állat. Ahogy végigsimítom a kezem az izmos nyakán, és a sörényét lágyan rebbenti, ahogy mozdítja a fejét felém… teljesen elvarázsol. Nagyon szeretem az állatokat, de a Lovak mindig is a legkedvesebbek voltak odahaza is. Nagyapa mindig óva intett, hogy ne csatangoljak el messze a Tó körül. De én csak nem fogadtam szót, és a lovamon vágtattam mérföldekre messze, csak azért, hogy a szabadság mámoros érzésével száguldjunk „Pajkos” nevű lovacskámmal. Most is ez az érzés kerít hatalmába, mint kislány koromban.
Úgy delet üthetett az idő, mikor megálltam egy kis pihenőre. Angel -nek is szusszanásnyi időt adva elengedtem legelészni, míg én leültem egy kidőlt fa oldalába. Nem éreztem semmi mást csak nyugalmat. Felettem kék az Ég és mellettem egy csodaszép állat, amit csak csodálattal tudok újfent nézni. Körülöttem nem a beton és téglarengeteg, hanem a fák, bokrok, és a lágy Természet. De egy kis idő múlva egy alak bukkan fel távolabb, és felém közeledik. Furának tartom, hogy erre jár valaki, de talán ő is úgy van vele, mint én. Egy kis pihenés a Város zajától. Egyre közelebb ér, de elfelejtkezem magamról és bámulom tovább. Nem mintha nem láttam volna embert itt, de olyan könnyeden lép, hogy megragadja a figyelmemet a járása. Ritkán látok olyas valakit, aki gyalogszerrel vág neki ennek a több hectáros területnek, ami a városhatártól húzódik. Bár lehet, hogy csak én gondolom túl a dolgot és csak akkor jövök még nagyobb zavarba, mikor rám köszön.
-Ö..ÖÖ…Magának is szép napot, Uram! Kellemes kirándulóidő van!- nézek rá kicsit zavartan, amiért ennyire megbámultam. De elkalandoztak a gondolataim és most tetten értek benne, amitől kicsit keresnem is kellett a szavakat.
Ahogy felálltam, Angel hirtelen megugrott, és felágaskodott, mintha megijedt volna valamitől. Nem hinném, hogy a Férfitől riadt volna meg, hanem valami más miatt. Jó pár méterrel legelészett tőlünk, de éreztem a hangján, hogy ez nem a most felbukkanó személy miatt történhetett.
-Nyugalom, Angel! – lépek hozzá közelebb, de azért nagyon tartok, hogy a patájától véletlen kapjak egy hatalmas ütést. Igyekszem közelebb kerülni hozzá, de megrémiszt, hogy valami baja esett és ezért ilyen ideges.
-Nincs semmi baj…- emelem felé e kezem óvatosan, de belül tanácstalan vagyok. Mi történhetett vele? Talán megsérült? Vagy más valami oka lehet? A földet nézem és az ágakat, abban a reményben, hogy választ találjak a félelmére. Törött ágak és egy dulakodásra emlékeztető nyomokra bukkanok, de igazából nem nagyon értek hozzá, mi történhetett itt. Pár pillanat múlva viszont rossz érzés kerít hatalmába. Valami történt itt. De mi?
-Nézze csak!- hívom közelebb a Férfit, ha nem ment még távolabb.
-Maga szerint mik lehetnek ezek?- mutatok a sok féle nyomra, amitől talán a Ló is megijedhetett. Körülöttünk vagy egy tucat lábnyom és egy széles barázda húzódik egészen a domboldal felé irányulva.
- Csak nem…? Mintha elvonszoltak volna valakit innen!?- nézek körbe, de nem látok magunkon kívül senkit. Csak a nyomok és a balsejtelmes érzés, ami körülvesz.
Talán nem bántom meg a Férfit, hogy segítségét kérem. Tanácstalan vagyok, és csak a megérzéseimre tudok hagyatkozni.

dallam... | megjegyzés |A hozzászólást Caroline Shione összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 17 Márc. 2018, 03:36-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: What can I do for you? - Caroline & Earnen Szomb. 10 Márc. 2018, 20:14


 
Caroline & Earnen
If I am an angel, paint me with black wings

A város szélén általában biztonságban mozoghatok, nem kell félnem a túlzott figyelemtől, amit esetleg szokatlan árja megjelenésem kelt. A hosszú szőke haj férfiakon itt utoljára a vikingek korában volt divatos ahogy elnéztem, és így sokan megnéznek ha beljebb merészkedek. Ártatlan kék szemeim miatt sokan hisznek valamiféle modellnek is, bár nem tudom egészen pontosan hogy mit csinál egy olyan.
Bár nem vagyok egyedül, mert egy magányos lovassal találkozom és első látásra megcsodálom az állatot, hiszen én is általában lóháton vagyok ha mennem kell valahová, de a sajátom nem hozhattam magammal mégsem, itt már nem igen divat a lovaglás. Maximum hobbyként. Szép jószágon lovagol, értek ezekhez a csodás jószágokhoz.
- Az biztos. A lovagláshoz is tökéletes, ahogy elnézem - hiszen ő lóval érkezett, és nem is igazán tartanám fel. A ló viszont furcsán kezd viselkedni, és számomra egyértelművé válik hogy valamit jelezni akar. Sok időt töltök a saját lovammal is, és amúgy is lovas nép vagyunk.
- Valami zavarja őt! Ahogy elnézem. Segíthetek a lóval? Van velük némi tapasztalatom - ajánlom fel, ahogy elnézem hogy óvatosan közeledik a lovához. Nem tudom mi lelte, de közelebb megyek hozzá előretartott kézzel, hogy a ló se ijedjen meg tőlem, és hamarosan már az orrát simogatom, és megnyugtatóan duruzsolok neki. Az emberek talán valamiféle suttogónak neveznének.
A mutatott irányba nézek, és észreveszem amit a nő is. Közelebb megyek hozzá, bár innen is tökéletesen látok, hiszen az érzékeim fejlettebbek mint egy emberé.
- Teljesen tiszta, dulakodás nyomok. A ló a másik ember/emberek szagától riadt meg amit itt érzett meg. A csapás elég széles, feltételezhetően két ember vagy több vonszolt egy harmadikat. Semmiképpen nem jó jel - ebben azt hiszem egyetérthetünk. Elég helyet láttam, ami így nézett ki még odahaza is. Nem ismeretlen, és már szakszerűen kezelem az ilyesmit.
- Nézzük meg, bár lehet veszélyes lehet. Amúgy Earnen vagyok - mutatkozom be neki ha már egyszer így együtt dolgozni kényszerülünk, mert van egy olyan érzésem hogy nem lesz egyszerű kör.
 
♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
410
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: What can I do for you? - Caroline & Earnen Szomb. 17 Márc. 2018, 03:41

What can I do for you?
Earnen & Caroline


A baljóslatú érzésemet megerősítette bennem a Férfi. Kicsit félve közelítettem meg a dulakodás nyomait, de láthatólag bajba került itt valaki. Nem hittem, hogy egy bűnügyi helyszínt fedezünk fel, de a tudatalattim azt kiáltja, hogy segítségre szorul egy szerencsétlenül járt személy. Nem tudom, hogy ez mikor történhetett, de ha a megérzésem nem csal, akkor csak mi vagyunk olyan helyzetben, hogy utána mehetünk s talán életben is találjuk.
- Örülnék, ha segítene!- bólintok egy mosollyal. – Nem tudom mi lelte. Még nem csinált ilyet. - mondom tanácstalanul.
Ahogy elmondja, amit kiolvas a nyomokból, érzem, hogy összeszorul a szívem. Sok borzalmat láttam, és éltem át, de ha egy mód van arra, hogy segítsek azon az emberen, akkor megteszem. Nem vagyok Hős, de tudom milyen, mikor magadra maradsz és kilátástalannak érzed az életed, miközben olyan Gonosz egyének aláznak és hurcolnak meg, akik azt se tudják, hogy mi az értékrend és a másik tisztelete.
- Nem is tudom… talán jobb lenne tényleg, ha utána járnánk ezeknek a nyomoknak. – nézek a Férfire, aki közben elárulja, hogy Earnen a neve. Széphangzású neve van, nem is hallottam még ilyen csengésű nevet. Nem is gondolkozom rajta sokat, hogy ennek utána kell nézni. Egyből bólintok, hogy a veszélyesség ellenére benne vagyok a mentési akcióban. Most az Orvos is megszólalt bennem, nemcsak a magánszemély.
- Örvendek Earnen! – nyújtom felé a kezem egy mosollyal. –Dr. Caroline Shione. De szólítson csak Car-nak, ha kérhetem. - teszem hozzá kedves hangon. Tudom, hogy sokszor furán néznek rám a doktori címem miatt, de most valahogy örülök is, hogy van segítségem ennek a Férfinek a személyében, akiről látszik, hogy nem először „olvassa” ki a nyomokból a történést. Megfogom Angel kantárját, ha már lenyugodott, s várom, hogy mit olvas ki még a jelekből Earnen. Én nem vagyok jártas a nyomok olvasásában, de nagy szerencsének tartom, hogy most erre vezetett útja ennek a Férfinek. Ha magamba lennék itt, akkor nem biztos, hogy bátorságom lenne utánuk menni és a túlerővel egymagam szembeszállni. Most viszont láttam, hogy Angelt hogy nyugtatta meg, pedig nem egy nyugodt paci. Mi már összeszoktunk, de azt hittem, hogy a Lovászon és magamon kívül nem nagyon enged magához közel senkit. Én most duplán is szerencsésnek érzem magam, amiért nem a patái alatt végeztem, hanem ennek az Úriembernek köszönhetően, újból a kis Pacikám lenyugodott. Most már elhiszem, hogy nincsenek véletlenek, és ez csak tökéletesedni fog, amint a nyomokat Earnen elmondja a következő teendőt, mit is kell csinálnom. Nincs gyakorlatom az ilyen helyzetekben.

dallam... | megjegyzés |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: Re: What can I do for you? - Caroline & Earnen Szer. 25 Ápr. 2018, 15:18

Nyugalmas napot terveztem magamnak amikor átléptem az átjárón hogy a földön kószáljak egy kiadósat apám legnagyobb örömére, mert tudom hogy nem szereti ha itt járok. Szerinte felelőtlen vagyok, és nem vagyok teljesen tudatában annak hogy én vagyok a herceg, és ehhez mérten nem kellene ilyeneket csinálnom, pláne nem Elriel nélkül. Egyszer majd elhozom őt is ide, és megmutatom neki hogy milyen szép tud lenni Midgard ha nem dúl háború és nem szántja halál a zöld erdőket. Bár közel sem olyan szépek mint a mieink, de azért megvan a maguk varázsa.
-Megijedt. Valószínűleg kissé nyugtalan és heves természet és nem viseli jól az idegen vagy váratlan szagokat. Feltételezem kevés embert enged magához közel- mosolyodom el ahogy a ló beleszuszog a hajamba, de hát ez tisztességtelen előnyöm az emberekkel szemben. Fajtámból adódóan jól kijövök az állatokkal, magam is képes vagyok felvenni egy állati formát, igaz nem sokáig, de öt hat órán át tudok szarvasként kószálni.
Viszont az nem tetszik hogy a nyom amit a ló talált nagyon frissnek tűnik, és erőszakosságra is utal, ami nem éppen a legjobb hír, hiszen nem terveztem belekeveredni semmibe amíg itt tartózkodom. Ám mégsem hagyhatom annyiban, mert nem lenne méltó hozzám, cserben hagyni valakit, csak mert nincs kedvem segíteni. Közelebb hajolok és kiolvasom amit tudok a nyomokból, és nem leszek boldogabb.
-Magam is örvendek Caroline. Car. Sajnos az én nevem nem becézhető formátumú- mosolyodom el szélesen. mert még most is megőrzöm a jókedvem, bár kék szemeimbe aggodalom árnya ül meg. Nem tetszik ez nekem, és ahogy a csapást követem, egyre inkább rosszabbodik. Felfedezek egy-két textil foszlányt is.
-Vagy a bokor szaggatta meg, vagy ő maga tette szándékosan, nem tudhatjuk. Mindenesetre kérem legyen nagyon óvatos és a legkisebb neszre is figyeljen ami csak hall – tanácsolom neki és könnyű puha lépteimmel már vadász üzemmódba is kapcsolok. Fegyvertelen éppen nem vagyok, de még nem teszem láthatóvá a felszerelésem, ha nem kell. Nem szívesen reklámozom hogy nem éppen emberi vagyok, hanem valami más, ami olyan hasonló, de mégis teljesen más. Az elfek világa máshogy működik, és ott mindenki ismer, itt pedig csak elveszek a sok között.
Ahogy haladunk előrébb, éles hallásommal már meg-meg hallok egy két foszlányt. Az elkövetők a közelben lehetnek azt remélve hogy az erdőtől kissé távolabb senki nem fogja őket észrevenni. Megállok és kinyújtott karral jelzem a nőnek hogy ő is tegye meg.
- Előttünk vannak. Legalább ketten de inkább hárman, plusz az a valaki aki az áldozat. Kösse ki a lovat itt, ne áruljon el minket – fordulok felé, és megvárom amíg megteszi, aztán indulok csak tovább. Halkan, alig érintve a földet nem csapok sok zajt. A meglepetés a mi oldalunkon kell hogy álljon.
-Próbálja kerülni a gallyakat és mindent ami zajt üthet. Mögéjük akarok kerülni, és meglepni őket. Ne aggódjon, ha nem egy egész banda, akkor nem kihívás de jobb óvatosnak lenni – mosolyodom el, és tovább indulok. Negyed órával később már ő is hallhatja őket, és egy széles fa mögé húzódok hogy jobban átlássam a helyzetet. Három férfi egy térdelő, megkötözött negyediket faggat és olykor meg is ütik. Mintha valami választ várnának tőle az eltűnt pénz miatt. Összehúzom a szemöldököm ahogy próbálom összerakni a képet és kérdőn nézek a nőre hogy vajon mibe cseppentünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
410
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: What can I do for you? - Caroline & Earnen Pént. 25 Május 2018, 13:26

What can I do for you?
Earnen & Caroline
Csendben figyelem, ahogy Earnen a lovamat megnyugtatja. Mintha semmi sem történt volna, Angel abbahagyja az ideges toporgást. Még sohasem láttam ilyet, hogy valaki ennyire értsen az állatokhoz. Én is sokat vagyok a fekete pacim közelében, de ennyire nyugodtnak és békésnek még nem láttam, ahogy a Férfi hozzá beszél. Kicsit félve lépek közelebb, hogy megfogjam a kantárját, de végül megsimítom a fejecskéjét és örülök, hogy nem esett baja.
- Gondolja, hogy a közelbe lehetnek ezek a gazfickók?- kérdezem meg végül, kicsit remegő hangon, ahogy a nyomokat nézi Earnen. Nekem csak össze-vissza taposott barázdáknak tűnnek, és nem is tudnék többet erről mondani. Még nem voltam ilyen helyzetben, így csak arra tudok támaszkodni, amit mond nekem a Férfi.
- Igyekszem csendesen lépni..- bólintok az intelmére egy mosollyal, majd követem tovább.
Aztán haladunk egyre beljebb a bokrok között előre, a nyomvonalat követve, de már a torkomban dobog a szívem. Angel kantárját szorítom erősen, mintha ez lenne az egyetlen támaszom. De aztán pár száz méterre meglátom azt a szerencsétlen embert, akit az elrablói próbálnak szóra bírni. Minél csendesebben igyekszem kikötni a lovacskámat az egyik közeli fához, ahogy javasolta, majd visszatérek mellé. A tüskés bokrokat látva, lehet, hogy nem szándékosan tépte le a ruhájából a cafatokat, de aztán lehet, hogy másként történt.
- Szerintem a bokrok szaggatták le.. - súgom oda Earnen-nek, bár ez most nem is olyan lényeges szerintem. Csak egy kicsit elterelem a félelmemről a gondolataimat, ha másra koncentrálok, hogy csendben tudjak maradni.
- Rendben..- bólintok a tervére, hogy ő megkerülve a csoportosulást, meglephesse őket. Kicsit félek egyedül maradni, de belátom, hogy sokkal gyorsabban mozog nélkülem, mint ha én is vele tartanék. Nem igazán vagyok jó lopakodásban, de most inkább nem is kísérleteznék a gyakorlásával. Amint elmegy Earnen mellőlem, én inkább lejjebb húzódom, és fülelek. Talán többet megtudunk, ha egy kicsit hallgatózunk.
- Hol van a pénz? Megmondtuk, hogy ha nem keríted elő, akkor a Családod issza meg a levét az adósságodnak! Azt akarod, hogy bennégjenek a faházadban?- kiált rá ez egyikük a térdelőre, majd mutat egy közelben lévő fából épített viskóra.
-A kártyaadósságot meg kell fizetned! Csak nem gondoltad, hogy büntetlenül megúszod?!- kever le neki egy újabb pofont, majd a másik egy rúgással a földre teríti.
- Nekünk, így is jó!- legyint a földön fekvőre. – Akkor majd a Feleséged és a lányod fizeti meg, amit elvesztettél a partin. Majd megtanulod, hogy velünk nem szórakozhatsz! A lányodat elvittük már, hetyke kis teremtés! A feleségednek majd a sikolyát hallgathatod és végignézed a halálát!- rúg bele ismét a fekvőbe, majd vonszolni kezdik közelebb a házhoz. Nem tudom, hogy Earnen hol van most, de aggódom a házban lévő asszonyért. Talán valahogy segíteni tudunk neki.  

dallam... | Bocsáss meg a késésért  Embarassed Köszönöm a türelmed! szégyellős  |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: What can I do for you? - Caroline & Earnen

Vissza az elejére Go down

What can I do for you? - Caroline & Earnen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Caroline Forbes
» Caroline szobája
» Love Bites
» Caroline Forbes

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York-