Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Aurelion Sol
írta: Bruce Banner
Today at 01:40
•• 4. nagy kaland
írta: Aurelion Sol
Today at 01:30
•• Daily News
írta: Peter Quill
Yesterday at 23:01
•• Activity Check
írta: Peter Quill
Yesterday at 21:47
•• Edward Brock - Venom
írta: Edward Brock
Yesterday at 18:25Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|
What can I do for you? - Caroline & Earnen


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
30
∆ Tartózkodási hely :
AlfheimTárgy: What can I do for you? - Caroline & Earnen Szer. 14 Feb. 2018, 15:05

Apám legnagyobb bánatára és aggodalmára, már megint a földön múlatom az időmet és figyelem az embereket, akik olyan más világot építettek ki maguknak mint mi. Alfheim is fejlődött de mi még ismerjük és szeretjük a mágiát, a halandó világból viszont szinte teljesen kihalt már, és csak nagyon kevesek tudják mi az, amit veszítenek. A mágiával átitatott világ annyi varázslatos dolgot rejt, de az emberek ezt mégis gépekkel és technológiával oldották meg. Nem tudok róla sok mindent, de nem tagadom érdekes, ahogy a mindennapjaikat élik, és rohannak. Mindig rohannak ahogy észrevettem, nem kell hozzá semminek történnie.
A város szélére érkezek meg, azokban a ruhákban amiket még legutóbb Ororo-val vettünk mert ő nagy segítségemre van az emberi öltözködést illetően, mert én nem tudom mit hordanak az emberek, és miért. Most fekete kicsit talán szürke nadrágot vettem fel egy övvel, és egy egyszerű fekete v nyakú felsőt. Kicsit furcsán érzem magam benne, mert nem a megszokott könnyed elf viselet, de végül is praktikusnak nevezném. Hosszú szőke hajamban kivételesen nincsenek fonatok, és a nő tanácsára egyszerűen összefogtam hátul egy hajgumi nevű dologgal. nem rossz találmány. Az íjam a hátamon, egy táskában amit szintén ő szerzett nekem, és olyan mintha gyakorló kard lenne valami furcsa nevű edzéshez. Kando vagy micsodához, mindenesetre nem látszik az íjam és az jó. Nem túl divatos és hasznos fegyver itt a földön, így nem mutogatom, pedig mestere vagyok a kezelésének. Az egyik legjobb a kilenc birodalomban.
Egy parkos részen vágok át éppen, mint valami kiránduló amikor egy nőt veszek észre velem szemben, aki engem néz. Talán lát rajtam valami furcsát? Nem tudom, mindenesetre nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, amíg mellé nem érek, és el nem mosolyodom.
-Szép napot – köszönök rá, és hacsak nem állít meg akkor kényelmes, de ruganyos léptekkel haladok tovább. Harcos vagyok, ez látható is, hiszen könnyed magabiztossággal lépkedek, és nem hiszem hogy itt lenne ellenfél számomra. Annál jobbnak tartom magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
335
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: What can I do for you? - Caroline & Earnen Szer. 14 Feb. 2018, 16:50

What can I do for you?
Earnen & Caroline


Néha nem is tudom, minek örülök jobban. Talán annak, hogy most egy kis időre magammal tudok törődni a sok baj és megpróbáltatás után? A Gnucci- Familia legyőzése után, amit tett John, azt talán sohasem feledem el neki. Mindig hálával tartozom a segítségéért. Amikor vége lett annak a rémálomnak, és elcsendesedett körülöttem a hírek és a plakátozások, akkor visszatértem a Betegeimhez. Belevetettem magam a munkába, mert a lelkemben dúló félelmeket és emlékeket csak így tudtam valahogy elterelni. Még napokig álmatlanul forgolódtam, és kerestem John-t, pedig tudtam, hogy már a saját útját járja és talán majd egy napon viszonozni tudom, amit értem tett. Sohasem gondoltam arra, hogy azt az évekkel ezelőtti borzalmas kísértés, még egyszer utolér. De most már talán vége lesz. Visszazökkenek a mindennapjaimba, ahol segíteni tudok a rászorulóknak és a Betegeknek. Hetekig csak dolgoztam, és most végre kicsit pihenhetek is. Nem kell tartanom, hogy egy váratlan golyó felém süvít. Bár ezt még mindig álmodom…
Beültem a kocsimba és a város szélére hajtok. Megbeszéltem egy nagyon kedves ismerőssel, hogy kölcsön vehetem a Lovát egy kis sétára. Régen sokat lovagoltam a farmunkon és most a friss levegő meg a Természet kikapcsolódásra csábít. Hamarosan fel is ülök egy csodaszép fekete kancára, akit „Angel”-nek hívnak. Gyönyörű szép állat. Ahogy végigsimítom a kezem az izmos nyakán, és a sörényét lágyan rebbenti, ahogy mozdítja a fejét felém… teljesen elvarázsol. Nagyon szeretem az állatokat, de a Lovak mindig is a legkedvesebbek voltak odahaza is. Nagyapa mindig óva intett, hogy ne csatangoljak el messze a Tó körül. De én csak nem fogadtam szót, és a lovamon vágtattam mérföldekre messze, csak azért, hogy a szabadság mámoros érzésével száguldjunk „Pajkos” nevű lovacskámmal. Most is ez az érzés kerít hatalmába, mint kislány koromban.
Úgy delet üthetett az idő, mikor megálltam egy kis pihenőre. Angel -nek is szusszanásnyi időt adva elengedtem legelészni, míg én leültem egy kidőlt fa oldalába. Nem éreztem semmi mást csak nyugalmat. Felettem kék az Ég és mellettem egy csodaszép állat, amit csak csodálattal tudok újfent nézni. Körülöttem nem a beton és téglarengeteg, hanem a fák, bokrok, és a lágy Természet. De egy kis idő múlva egy alak bukkan fel távolabb, és felém közeledik. Furának tartom, hogy erre jár valaki, de talán ő is úgy van vele, mint én. Egy kis pihenés a Város zajától. Egyre közelebb ér, de elfelejtkezem magamról és bámulom tovább. Nem mintha nem láttam volna embert itt, de olyan könnyeden lép, hogy megragadja a figyelmemet a járása. Ritkán látok olyas valakit, aki gyalogszerrel vág neki ennek a több hectáros területnek, ami a városhatártól húzódik. Bár lehet, hogy csak én gondolom túl a dolgot és csak akkor jövök még nagyobb zavarba, mikor rám köszön.
-Ö..ÖÖ…Magának is szép napot, Uram! Kellemes kirándulóidő van!- nézek rá kicsit zavartan, amiért ennyire megbámultam. De elkalandoztak a gondolataim és most tetten értek benne, amitől kicsit keresnem is kellett a szavakat.
Ahogy felálltam, Angel hirtelen megugrott, és felágaskodott, mintha megijedt volna valamitől. Nem hinném, hogy a Férfitől riadt volna meg, hanem valami más miatt. Jó pár méterrel legelészett tőlünk, de éreztem a hangján, hogy ez nem a most felbukkanó személy miatt történhetett.
-Nyugalom, Angel! – lépek hozzá közelebb, de azért nagyon tartok, hogy a patájától véletlen kapjak egy hatalmas ütést. Igyekszem közelebb kerülni hozzá, de megrémiszt, hogy valami baja esett és ezért ilyen ideges.
-Nincs semmi baj…- emelem felé e kezem óvatosan, de belül tanácstalan vagyok. Mi történhetett vele? Talán megsérült? Vagy más valami oka lehet? A földet nézem és az ágakat, abban a reményben, hogy választ találjak a félelmére. Törött ágak és egy dulakodásra emlékeztető nyomokra bukkanok, de igazából nem nagyon értek hozzá, mi történhetett itt. Pár pillanat múlva viszont rossz érzés kerít hatalmába. Valami történt itt. De mi?
-Nézze csak!- hívom közelebb a Férfit, ha nem ment még távolabb.
-Maga szerint mik lehetnek ezek?- mutatok a sok féle nyomra, amitől talán a Ló is megijedhetett. Körülöttünk vagy egy tucat lábnyom és egy széles barázda húzódik egészen a domboldal felé irányulva.
- Csak nem…? Mintha elvonszoltak volna valakit innen!?- nézek körbe, de nem látok magunkon kívül senkit. Csak a nyomok és a balsejtelmes érzés, ami körülvesz.
Talán nem bántom meg a Férfit, hogy segítségét kérem. Tanácstalan vagyok, és csak a megérzéseimre tudok hagyatkozni.

dallam... | megjegyzés |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

What can I do for you? - Caroline & Earnen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Caroline Forbes
» Caroline szobája
» Love Bites
» Caroline Forbes

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York-