Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
1Tárgy: Fay 'Priscilla' Wallis Kedd 13 Feb. 2018, 09:43

Fay 'Priscilla'  Wallis

SZIKRA
biográfia

becenév » Fay, Szikra
születési idõ » 1993. július 26.
születési hely » Virginia // Lawrenceville
kor » 24
play by » Taylor Momsen
csoport » Testvériség Mutánsai
tartózkodási hely » USA // New York
család » A család mint olyan, nem létezik Fay számára, s soha nem is volt.

Sunny - ezen a néven futott anyám a szexiparban. Nem emlékszem a valódi nevére. A férfiak, kik megfordultak a lakásban - valamelyikük feltételezhetően az apám volt -, mindegyikük így hívta. Elvis rajongó volt, így kaptam a középső nevemet, melyet nem használok. Négyéves voltam, mikor drogtúladagolás miatt kórházba szállították, és a gyámhivatal gondozásába kerültem. Akkor láttam utoljára. Valószínűleg már nem él, de nem is érdekel.

Kay Wallis - az ikertestvérem. Tizenöt évesek voltunk, mikor egy baleset következtében meghalt.

Mrs. & Mrs. Peterson - nevelőszülők. Két évig voltak a gyámjaim. Az 'incidens' óta hallani sem akarnak rólam. Ez az érzés kölcsönös.

James nagybácsi - Mrs. Peterson bátyja. Halott. Megöltem.

jellem és külsõ »

Magas, - nagyon magas -, vékony, hosszú platinaszőke haj, hatalmas kék szemek, hegyes áll, bájos arc, melyet sötét, hangsúlyos smink fedi el. Többnyire fekete, sokszor túlságosan kihívó - közönséges - ruhák, melyeket kedvenc bőrkabátjával fed el. Imádom a bőrcuccokat. Tüskék, szegecsek, karkötő vagy nyaklánc formájában. Fém. Megannyi fém jelenik meg öltözködésében. Remekül vezeti az áramot, ezáltal még látványosabb az, mikor a képességemet használom, és.. ijesztőbb. Számomra ez szórakoztató.

Pozitív tulajdonságok:

Negatív tulajdonságok:Könnyen hozzászoksz, hogy az légy, akinek mások látnak.

dühös - A folytonos harag, mely ott lüktet az ereiben, sötétté festi minden gondolatát. Nem hisz Istenben, sem semmiféle feljebbvaló hatalomban. A világ már a születésemkor elfordult Tőlem.

magányos - A testvére volt az egyetlen biztos az életében. Ketten voltak a világ ellen, s képesek lettek volna bármit legyőzni. Kay halála óta nem igazán találja a helyét. A testvére elvesztése okozta űr ott terpeszkedik szüntelenül a mellkasában. A Testvériség, és az ott betöltött pozíciója sem képes pótolni a hiányát, csupán feledtetni, ideig-óráig.

labilis - Hivatalosan nem született megállapítás arra vonatkozóan, hogy Fay személyiségzavarban szenvedne. Az árvaház nem fordított túl nagy figyelmet védencei egészséges lelki  és pszichés fejlődésére. Azonban megfigyelhető, hogy a lány gyakran produkálja a érzelmileg labilis személyiségzavar jellemzőit. Cselekedetei sokszor impulzívak,a következményeket figyelmen kívül hagyja. A hangulata kiszámíthatatlan, és szeszélyes.

felsőbbrendű - Nem véletlenül vált igen fiatalon a Testvériség Mutánsai csoport tagjává. Az emberek korábban is megvetették hánytatott múltja, kétes származása végett. Az ellenszenv pedig tovább hízott, mikor kiderült róla, hogy mutáns. A mutánsoké a jövő. Nem fogok rejtőzködni csupán azért, mert a homo sapiensek képtelenek elfogadni bennünket. A mutáns ellenes törvények, a gyógymód, mind olyan intézkedés, mely ellenünk irányul. Ha ők képtelenek az együttműködésre, én miért legyek rájuk tekintettel?

képesség »

elektromosság manipuláció vagy más néven; elektrokinézis.

Fay képessége lehetővé teszi, hogy elektromos energiát fejlesszen magából, és formázza azt. Az elektromos kisüléseket a kezével képes előidézni. A lány mostanra megtanulta, hogyan tudja szabályozni az elektromosság intenzitását, illetve annak ívességét.
Wallis adottsága számtalan formában mutatkozhat meg, ami a gyakorlati használatot illeti. Pontosan céloz, ami a fentebb említett kvalitásokkal párosulva teszi igazán veszélyessé.
Kedvenceim közé tartozik, mikor kisebb áramütéssel bírom szóra a másik félt. Pont olyan, mint egy sokkoló, csak nálam magasabb a maximumtöltet, és egyben halálos is. 
Képességének irányítása révén képes tárgyakat megrongálni, elpusztítani, a fémen lyukat ütni, tüzet okozni.
Manipulálja s uralja a meglévő villamos energiaforrásokat pl.: világítás, számítástechnikai berendezések.
Képes gömbvillámot létrehozni, és azt irányítani.
Mutációja révén Fay immúnissá vált a saját, és mesterségesen előidézett elektromosság ellen.
A képessége használatához nem feltétel a kezének használata.elõtörténet »

Egy egészséges ember nem kínoz másokat. Általában a megkínzottakból lesznek a kínzók.

2009 augusztus -

Homlokom az üvegnek döntve, hosszú fekete pilláim alól nézem az újra és újra felbukkanó fehér csíkot. Szürke majd fehér, ismét szürke, fehér, szürke, fehér. Az autó motorja hangosan felmordul, és ennek köszönhetően a két szín váltakozása felgyorsul, olyannyira, hogy egybefüggő fehér csíknak látszik. Telnek a percek, s végül elcsendesül a háttérben lüktető zúgás. A vonalak ismét különválnak. Szürke és fehér, majd ezt követi az útpadka, és az utána elterülő, tökéletesen gondozott zöld gyep.
- Megérkeztünk. – fordul hátra Mrs. Peterson. A lazac szín rúzs tökéletesen passzol a mai napra kiválasztott ruhájához. Mosolya kedves, én mégis látom szájának szegletében azt a bizonyos vonalat, mely tükrözi, mily erőfeszítésbe kerül a számára ez a gesztus.  Ami engem illet, nem pazarlom energiáim ilyen felesleges körökre. Vontatott mozdulattal nyitom ki a kocsi ajtaját, majd szállok ki, vállamra rántva kopott hátizsákom. Szökés közben kaptak el, ez volt az összes holmim, ami nálam volt. A pazar rózsabokor mellett elhaladva lépek a verandára, onnan be a házba, majd fel az emeletre, a szobámba. Sem nekik, sem pedig nekem nincs kedvem beszélgetni. A halványrózsaszín falakat viszontlátva rándul arcom nem tetsző grimaszba. Cipő lerúg, táska ledob, jómagam az ágyam szélére ereszkedem le. Görcsös mozdulatokkal gyűröm a tökéletes ágytakaró felületét, miközben az ablakon kifelé nézem az elém táruló utcaképet. Mrs. Peterson megint a rózsabokrokat metszi. Lassan nem lesz rajta egyetlen ép ág sem, melyet ne nyesett volna meg.
- A tékozló lány hazatért. - vidám hang csendül mögöttem, s hosszú idő óta most először görbül mosolyra a szám. - Telenyomtak nyugtatóval a diliházban? Csak mert ezt az egyetlen okot fogadom el mentségként arra, hogy nem az én szobámba jöttél először. Tudod, köszöntetni a nővéred, vagy ilyesmi. -
- Csak tíz perc az előnyöd! – pillantok át a vállam fölött, s pillantom meg az ajtófélfának dőlt alakot, aki a szokásos derűs arckifejezésével méregeti a környezetét.  Kay az ikertestvérem. Egypetéjű ikrek vagyunk, szakasztott másai egymásnak, mégis két teljesen különböző jellemmel. Végül ellöki magát, s ebben a pillanatban én is felpattanok az ágyról. Áthidalva a kettőnk közötti távolságot, öleljük meg egymást. Karjaim szorosan fonódnak vékony alakja köré. - Hiányoztál. -
- Te is nekem. -

2009 szeptember -

- Mindenki olyan furán néz rám. - csapom le a wc ülőkét, majd huppanok le rá. A térdeimre könyökölök, s úgy pillantok fel Kayre, aki éppen gondos és precíz mozdulatokkal keni a szájfényt az ajkaira.
- Mert fura vagy. - közli nemes egyszerűséggel, mire én csak a szemeimet forgatom. - Az vagy Fay. Ronda fekete göncökbe jársz, csúnyán nézel mindenkire, nem eszel húst és Black Sabbathot hallgatsz. -
- Mi a baj a Black Sabbathal? - hördülök fel, széttárva a kezeim, igen mély felháborodást mímelve.
- Az, hogy nem trendi! Hát érted? - értetlenkedve ingatom meg a fejem, mint aki nem érti, valójában pontosan értem, miről beszél. Kettőnk közül én a legkevésbé sem tartoztam a suli menői közé, míg Kay igen. - Az egész suli arról beszél, hogy a diliházba voltál nyáron. Meg hogy Petersonék könyörgésének köszönheted, amiért utólag leteheted az osztályozóvizsgákat, és nem kell évet ismételned. -
Elhallgat. Én is. Nem igazán tudok ehhez mit hozzáfűzni. Nem én kértem, hogy Petersonék járjanak el az én nevemben. Rohadtul nem érdekelt volna az sem, ha évet kell ismételjek. Gyűlölöm ezt az egész kócerájt. Legszívesebben felgyújtanám. Ebben a percben a mellékhelyiségben villózni kezdenek a fények. Minél inkább belelovalom magam, annál jobban erősödik.
- Fay..? - szólal meg a testvérem, majd a következő pillanatban kicsapódik az ajtó, és egy csapat végzős lány vonul be. Az áramszolgáltatás ismét helyreáll. Ahogy elvonulnak a nyitott ajtós fülkém mellett, azonnal összesúgnak. "Nézzétek, itt van az a bolond!" - Mit mondtál? -
- Hagyd. - Förmed rájuk Kay, de én csak felállva a wc ülőkéről, lépek oda mellé, majd megragadva az alkarját, vonszolom ki. Nincs most kedvem a cicaharchoz.

▴ ▵ ▴ ▵

- Ma lesz az "Üdv itthon Fay, jó, hogy épségben hazaértél a diliházból!" című bulid! Tök izgi!! - Mrs. Peterson elhozott a kedvenc butikjába mindkettőnket, hogy keressünk valami "csinos és az alkalomhoz illő" ruhát. Ez esetben nem volt ellenkezésre lehetőségem, bár kurvára nem volt semmi kedvem ahhoz, hogy a környékbeliek fanyagló pofáját nézzem egész este. Kay már annál inkább izgatott volt. Másodpercenként kapott le egy ruhát a fogasról, és lóbálta felém. - Remélem Smithék elhozzák a fiaikat is a vacsorára. Az idősebbik olyan.. szexxiiii. -
- Leszarom az egészet. - morgom, miközben a vállfákat tologatom egykedvűen. Eddig is mindenki tudott az én kis távollétemről, nem igazán értem, miért kell nagydobra verni.
- Olyan ünneprontó vagy! - az orrát felhúzva fordul el tőlem, de pillanatnyi duzzogását hamar félre söpri, és mellém somfordál. - Mrs. Peterson tökre igyekszik. -
Fejével a bolt másik végén tartózkodó nő felé bök, aki az eladóval elmélyült beszélgetést folytatnak a körömcipőkről.
- Végre nem az intézetben rohadunk. Oké, tudom, kissé álszentek és uncsi az ima az étkezéseknél, de.. még mindig jobb, mint odabent. - lehalkított hangon mondja mindezt. Nem igazán tudok vele mit kezdeni. - Próbáljuk meg nem elcseszni. Jó? -
A testvéremre pillantva látom, hogy most őszintén néz rám, szinte könyörgően, mire megadóan sóhajtok.
- Jó. Oké. - adom meg magam, mire átöleli a nyakam. Megpaskolom a szőke tincseket, s amikor elenged, kiválasztok egy ruhát, amit a vállamra dobok. Egynek jó lesz, amit felpróbálhatok. - Állítólag James nagybácsi is jön, pedig Ő aztán baromi elfoglalt üzletember. -
A nevelő szüleink családjai szerteágazóak. Valószínűleg azért, mert hithű keresztényekként a védekezés mint olyan, nem igazán divat. Petersonék azért lógnak ki a sorból, mert Mrs. Peterson meddő, és nem lehet gyereke. Így kerültünk mi a képbe. A gondolataim közepette feltűnik, hogy nem érkezik semmiféle reakció az elhangzottakra, így Kayre pillantok, aki szemmel láthatóan befeszül. Szinte teljesen megmerevedik egész testében, arcára a félelem és az undor egyvelege ül ki.
- Mi a bajod? -
- Semmi. - vágja rá gyanús hirtelenséggel.
- De látom, hogy van valami bajod. - erősködök. - Van amit  nem mondasz el? Tudod, hogy nekem.. -
- Mondom, hogy semmi bajom! - csattan fel, mire a boltban lévő emberek ránk néznek. Kay egy mosolyt erőltet az arcára, majd közelebb lép. - Nincs semmi bajom, de.. annyi biztos, hogy jobb, ha vigyázol James bácsival. Ne bízz meg benne! -
- Én ezt nem értem.. - értetlenkedek, mire a szavamba vág.
- Ezt felpróbálom. - majd a kezeiben tartott vállfákkal elvonul a próbafülke irányába.

2009 október -

Mrs. Peterson a hónap első szombatjára időzítette azt a bizonyos ünnepi vacsorát, melyet a visszatérésem alkalmából rendezett.


user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Fay 'Priscilla' Wallis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Félkész karakterek-