HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Trap - T'Challa && Jakira

T'Challa

∆ Hozzászólások száma :
64
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
Wakanda ... or notA poszt írója T'Challa
Elküldésének ideje Pént. 20 Júl. 2018, 16:16
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Jakira & T'Challa

- A család fontos. Töltsön velük több időt. Higgye el, bánni fogja, ha nem. – habár Babával sok időt töltöttem, én így is kevésnek érzem. Maga mellett tartott, mert szerette volna, ha mindent olyannak látok, amilyen. Nagy gondot fordított az oktatásomra, de azt akarta, hogy lássam milyen a világ, hogy gyakorlatias legyek és mikor eljön az idő, ne csak tudjam, hogy mit kell tennem, de azt is tudjam, hogyan tegyem. Wakandában fontosak a családok, talán fontosabbak, mint manapság a világ más pontjain. Az ember bárhol otthon tudja magát érezni, ahol a szerettei veszik körbe. Az otthont gyakran nem egy hely, hanem emberek jelentik.
- Jól döntött. Sokféleképpen lehet szolgálni Wakandát. – a Dora Milaje nagy tiszteletnek örvend a népünk körében, mert mindenki tudja, hogy milyen nehéz az az élet, amit választottak. Arról nem is beszélve, hogy Wakanda legjobb harcosai alkotják a testőrséget. Ugyanakkor hamar összeomlana az országunk, ha mindenki a testőrség tagja lenne. Úgy szolgáljuk Wakandát, ahogy az módunkban áll, mindenki a legjobb tudása szerint. Egy halász semmivel sem kevesebb, mint egy katona, vagy egy tanár. Baba sokat mondogatta nekem ezt. Hogy ne vakítson el a harc okozta dicsőség. Lehetek bármilyen jó harcos, nem tudok mindent egymagam megoldani. Egy jó királynak nem kell mindenhez értenie, éppen ezért kell a megfelelő emberekkel körbe vennie magát.
- Nem terveztem átszervezni semmit. Lesznek változások, de nem ilyenek. Apám egy erős Wakandát hagyott hátra. – nem romokat, amikre építkezni kell. Fejlődnünk kell, előrelépni. Szerepet vállalni a világ dolgaiban, segíteni egymást, akárhol is legyünk. A világnak most összefogásra van szüksége, nem széthúzásra. Sok mindent megoszt minket. A bőrünk színe, a vallásunk, a nyelvünk, de mind ugyanazon a bolygón élünk, ugyanazt a levegőt szívjuk, és ugyanúgy vágyunk a békére, mint mindenki más. Ezt pedig csak úgy érhetjük el, ha összefogunk.
Kicsit megköszörülöm a torkomat zavaromban, ahogy a kézfejét a homlokomhoz érinti. – Ne aggódjon! – mondom aztán, ahogy megrázom a fejem. – Erős a szervezetem, leküzdi a lázat. – a Fekete Párduc ereje nem csak a fizikai erőmet növeli, de sokkal ellenállóbbá is tesz a külső behatások ellen. Sérülések, betegségek … ezek mind kevésbé hatnak rám, mint egy átlagos emberre. – Ez is egy módja az ismerkedésnek. – vontam meg a vállamat, ahogy mosolyogva pillantottam felé. – Szép, igaz? – kérdeztem, ahogy megpillantottam magunk előtt Wakandát. – Hamarosan mások is megismerik az otthonunkat. Nincs több rejtőzés, segítünk. Shurinak gondja lesz majd a technikai vívmányok megosztására és felügyeletére. Bizonyára el kél majd neki némi segítség. – valószínűsíthetően őt kéri majd meg erre, ami nincs az ellenemre. Óvatosnak kell lennünk. A világnak óvatosan kell a kezére adnunk az eszközeinket. Rossz kezekben minden veszélyessé válhat.


where is stand |  A tükör is csak az igazat mondanáSmile 


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. 10 Aug. 2018, 14:23
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2you give it all
T'Challa & Jakira

Ahogy mondja. Habár az én szüleimet kevésbé fenyegeti veszély, mint ahogy az övét - ezt inkább nem jegyzem meg hangosan. Minden szabadnapom velük töltöm, s ha az időm engedi, ennél többet is. Nincs túl sok barátom, a családom betölti ezt a szerepet. Továbbá Shuri. Bár a hercegnővel munka közben elég időt tölthetek. Ami azt illeti vagy a családommal vagyok, vagy a saját szenvedélyeimnek élek. Így aztán nem hinném, hogy fenyeget annak a veszélye, hogy nem fordítanék rájuk elég időt. Sőt. Gyakorlatilag megkaptam nem egyszer, hogy a lustálkodós napjaimat tölthetném másokkal is. Wakanda felépítésének tervezete, vagy az, hogy őszerinte jól döntöttem olyan mondatokat szülnek ajkain keresztül, melyekre egy halovány mosollyal kerített bólintáson túl nem tudok mit felelni. Puhán vezetem az autót. Figyelem az eget és nézek a hátunk mögé is. Nem hiányozna egyikünknek sem egy rakéta - megint.
- Kérése számomra parancs. – húzom vissza a kezem, megacélozva arcjátékomat. Kihúzom a vázam és azzal foglalkozom, ami a dolgom. A vezetéssel. Bár aggódom érte, hiszek az erejében, meg a szavainak. Utoljára még elnézést kell kérnem, hogy elraboltam, de a feleletéből leszűröm, hogy nincs benne harag irányomba érte. - Ki ismerkedik? – szélesedik mosolyom, miközben vállat ejtek. Ahogy felhívja a figyelmem Wakanda szépségére, elbűvölten figyelem magam is az elénk táruló látványt. Valószínűleg a legszebb, amihez szerencsém volt - és lesz. - Természetesen segítem, ahogy csak tudom. Meg van már esetleg, hogy hol lesz a központja az egésznek? Gondolom nem Wakandába fogja engedni a sok rászorulót. – előre nézve figyelek rá, hogy minél biztonságosabb útvonalon közelíthessük meg a határainkat. Igazából nem bánnám, ha kinyitnánk az otthonunk szívét olyanoknak is, akiknek ez a fajta utópia nem adatott meg, de félek tőle, hogy az eséllyel sokan visszaélnének. - Még egy pár perc és otthon vagyunk. – jegyzem meg. Ha hazaérünk az első dolgom lesz jelenteni, majd utána orvoshoz menni. Az oldalam még mindig szúr. Ám úgy vélem a gyógyulás Shuri kezei alatt lesz a legkevesebb.
Út közben kidugom bal karom az ablakon, és köröket rajzolok a jármű teteje fölött. Azt jelenti, korona. A határiak ezt látva, tudni fogják, hogy ki ül mellettem. És ahogy vártam is, három autó már robog is elénk. Én pedig kényelembe helyezkedve megnyugszom azok láttán. Vállaim ereszkednek. - Megjöttünk. Hová vihetem? – pillantok rá.

ha maga mondja, felség (:
Vissza az elejére Go down

T'Challa

∆ Hozzászólások száma :
64
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
Wakanda ... or notA poszt írója T'Challa
Elküldésének ideje Szomb. 18 Aug. 2018, 17:52
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Jakira & T'Challa

Atyám soha nem próbálta leplezni előttem azt a tényt, hogy az uralkodás, bár tűnhet kiváltságnak, valójában egy súly, ami lehúz, semmint felemel. Felelősséggel jár, amit kevesen tudnak elviselni. Zuri szerint a király olyan, mint egy kertész. Felelősséget kell vállalnia azért, amit elültetett. Olykor le kell vágnia a vadhajtásokat, megnyirbálni a növényt, de a jövőért dolgozik, azokért a virágokért, gyümölcsökért, amelyek majd később fognak megérni. Egy király nem élhet a jelenben, látnia kell a jövőt, szüksége van egy vízióra. Ez idáig a népünk szinte minden király uralkodása alatt, ugyanazt az utat járta, egy jól kitaposott ösvényt. Én kötelességemnek érzem, hogy egy újra leljek.
- Higgyen bennem. Vagy Bastet-ben. – teszem hozzá, ahogy megvonom a vállam egy halovány mosoly kíséretében. Wakanda őrzőinek az ereje tőle eredeztethető. A Fekete Párduc soha nem egy személyt jelentett, és ez az én esetemben sem változott meg. Egy védelmezőt, egy jelképet, népünk hagyományainak egy fontos szereplőjét. Az erő, amit általa birtoklok, pedig erősebbé tesz.
A kérdését hallva csak egy mosolyra görbül a szám, ahogy kipillantok az ablakon. Soha nem gondoltam úgy magamra, mint … kiismerhetetlen, titokzatos valakire. A szüleim mindig is az őszinte, egyenes utat preferálták és ugyanezt tanították nekünk is. Mindig is igyekeztem azzá a férfivé válni, akire büszkék lehettek, aki nemcsak jogos, de méltó utódja is lehet atyámnak. – A világ különböző pontjain tervezem megnyitni őket. Amerika, Nyugat-Európa, Afrika … nem viselkedhetünk úgy, mintha mások lennénk. A különbségek szembeötlők, de több köt össze minket ennél. Utat mutathatunk nekik. – mondtam, ahogy nyeltem egy nagyot. Biztos voltam abban, hogy ezt akarom. Ugyanakkor tartottam tőle, hogy talán … a rossz döntést hoztam meg. Nem bírok félreállni, miközben látom, hogy mivé válik a világ, és a benne élők. Nem tehetem. Ha lehetőségünk van rá, élni is kell vele. Wakanda ez idáig meghúzta magát,  ennek most vége lesz.
- A kórházba. – feleltem a kérdésére, ahogy oldalra pillantottam rá. – Menjen és nézesse meg. – a tekintetem lejjebb kúszott az oldalára. – Én majd hazatalálok onnan. – elvégre, egy palotát nem is olyan nehéz kiszúrni, nem igaz? Jól ismerem Wakandát, és ahogy az apám, úgy én sem félek elvegyülni a nép között. Ez az otthonom, aki otthon is fél, soha nem lehet igazán biztonságban.
- Izgalmas kaland volt. – mondtam, ahogy megállt az autó, én pedig kinyitottam az ajtót. – Kísérjék egy orvoshoz. – intézem a szavaim egy ápolóhoz, miután kisegítettem Jakirát a kocsiból.  Pihenjen. Ez parancs. – mosolyodtam el, ahogy átadtam Jakirát az ápolónak. – Később majd beszélünk. – bólintottam búcsúzóul Jakira felé, majd amint átlépték a kórház küszöbét, a tömeg közé léptem és elindultam haza. A pihenés nekem se ártana.


where is stand |  Köszönöm a játékot, szuper volt:))


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Vissza az elejére Go down
 

Trap - T'Challa && Jakira

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Lezárt játékok-