Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Nyár nyertesei


A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share|
Queen Beyond the Rainbow - Alison Magdalen Jobs


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
245Tárgy: Queen Beyond the Rainbow - Alison Magdalen Jobs Vas. 04 Feb. 2018, 13:19Mindent meg lehet csinálni, csak tudni kell hogyan.


Hát megismerkedtem sok érdekes emberrel. Mivel az MIT-re jártam... már amikor bejártam, sok időt töltöttem Amerikában. Megismerkedtem egy Elise Heart nevű szőke lánnyal. Neki is volt valami stikkje. Egy gamer rendezvényen találkoztunk ahol egy hosszas beszélgetés során kibukott belőle néhány érdekes információ. Valami űrlény lehetett. Nagyon magas intelligenciával. A beszélgetés során olyan információkhoz jutottam amivel sikerült feljavítanom a teleportáló appom hatékonyságát, így sokkal többször tudtam teleportálni egy feltöltéssel.

Nem sokkal ezután munkát kaptam a titán technél. Saját labor meg minden. Tök király volt. A magas technológiának hála sikerült kifejlesztenem az ARCade reaktort. Az alapelv nagyon hasonlít Tony ARC reaktorához. Én csak optimalizáltam, így növelve meg a teljesítményét és kapacitását. Ezt beépítettem a telefonomba így még több ugrásra vagyok képes és újratölteni sem szükséges, a reaktor magától töltődik. Lassan de biztosan.
Még a titán tech berkein belül sikerült kidolgoznom egy módszert az idő lassítására. Ehhez szükségem volt egy másik ARCade reaktorra de a cég berkein belül nem okozott gondot. Arra is rájöttem, hogy egy-egy ilyen Reaktor a megfelelő algoritmussal túlgerjeszthető és kisüthető. Nagyjából 5méteres sugárban befagyasztja az időt. Ezt időkimozdítónak nevezem. Sajnos már csak 2db van belőle.
A cég vezetője és Elise is sajnos életét vesztette Thanos első látogatásakor.
Attól a naptól kezdve nem tudtam elsétálni a bűncselekmények mellett.
A polgárháborút szinte végig fogságban töltöttem. Wakanda akkori hercegét és még néhány mutánst tudtam csak megmenteni. Utána egy szövetséges repülő habitátumon tartottak fogva. Miután belátták, hogy a jó oldalon állok a reptérre siettem menteni a menthetőt.
Miután lecsillapodtak a kedélyek felkerestem Bruce Bannert akinek segítségével megalkottunk egy új anyagot a Transzformiumot. Egy programozható, vibránium alapú anyag. Valójában egy allotróp módosulata a fémnek. Ez lett a doktori diszertációm témája is amiben Dr. Banner volt a külső konzulensem. A dolgozatban lehetetlennek tituláltuk a dolgot és ezzel le is zártuk a témát a világ elől. Valójában nagyon is jól sikerült. Rengeteg programot írtam hozzá. Így gyakorlatilag bármikor bármilyen ruhát magamra tudtam ölteni. Sajnos Thanos vissza térésekor az addig legyártott összes transzformium, a telefonom és az órám odaveszett... A titánnak egy kezébe került. Ezzel még nem is lett volna gond. A probléma az, hogy én is elvesztettem a teljes bal karomat.
Hosszas lábadozás után... vagyis közben kitaláltam a megoldást és ahogy erőm engedte neki is láttam a kivitelezésnek. A hosszú és keserves időszak ismét sikerrel zárult. Elkészültünk egy mű végtaggal ami transzformiumból van. A vállövembe "épített" csatlakozón keresztül és egy algoritmussal képes vagyok úgy mozgatni a végtagot, mintha a kezemet mozgatnám. Jelenleg még elég suta és korlátozottan érzek vele mert érzékeny, illetve fájdalmas. Egy szó mint száz, még szoknom kell a mű végtagot.

_________________
Queen beyond the Rainbow

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Queen Beyond the Rainbow - Alison Magdalen Jobs

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Somewhere over the rainbow
» Hela; the queen of life&death

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Jó, ha tudod rólam...-