HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Is it you? - Lord & Witch

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 04 Feb. 2018, 01:58
Ugrás egy másik oldalraI'm...fine...


- Ne, azt nem oda, feljebb... ahha, oda csak egy kicsit jobbra, igen arra rá, és oda még egy kupola jön és kész lesz - magyarázom az építésvezetőnek, aki mellé beálltam önkénteskedni, hogy valamiképpen lekössem a felesleges energiáimat és hasznossá tegyem magam. Azt találtam ki, hogy segítek újraépíteni a házakat, hogy vagy a törmelékek eltakarításában. Addig sem ülök a négy fal között, és a világ látja hogy a bosszúállók nem mennek haza, hanem segítenek ha tudnak. Én legalábbis ezzel próbálok kompenzálni, és az első pár napi döbbenet után a munkások is egészen jól megszoktak, és már nem súgnak össze mögöttem, és megkérnek erre-arra. Az erőm, nem csak puszítatni tud, hanem alkotni is, és ezt akarom bebizonyítani mindenkinek.
Leeresztem a kőtömböt a helyére, és megpihenek kicsit. Az erőm elég nagy ahhoz, hogy kitartson órákon át, és akarom is használni. Veszélyessé válhat ha elhanyagolom, és nem engedhetem meg magamnak.
Nem állítom hogy teljesen jól vagyok, még mindig ébredek fel zokogva és szorongok egy kicsit, de fekete szoknyában és felsőben, vörös kis kabátomban már ki merek menni, és merek odaállni hogy segíteni jöttem. Éppen ez jut eszembe, amikor ismerős űrhajót látok meg ereszkedni, és felismerem a Milano-t.
- Quill? - döntöm oldalra a fejem, és a hajó felé indulok, ott hagyva az építőket, hogy nem sokára jövök. Elmosolyodom amikor az ismerős férfialak megjelenik, bár még kicsit zavarban is vagyok, hiszen ők is erejüket megfeszítve küzdöttek, főleg ő maga.
- Milyen kellemes meglepetés. Mi hozott ide? Drax is jött veled? - kérdezem, hiszen a nagyembert is megkedveltem, olyan szerethető de kissé nyers óriás. Mégis, azt hiszem kedvel engem. Aggodalmasan pillantok Lord komoly, kissé tán borostás arcára, hogy mi hozta őt ide. Talán valami baj van az űrben? Vagy keres valakit? Mi történhetett?
• •
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1029
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Kedd 13 Feb. 2018, 14:07
Ugrás egy másik oldalrahello, baby witch
wanda & peter
_________________________
Elhatároztam, hogy a Milanot nem hozom magammal a földre többször. Egyrészt mert rettentő feltűnő, másrészt még nem számoltam be a csapatnak, hogy mikor azt mondom 'A küldetésre megyek.', az azt jelenti, hogy az anyabolygómra térek vissza, hogy rendezzem tartozásaim arra vonatkozóan, hogy legutóbb hazajuttattak. Stark. Igazából neki köszönhetően jutottam vissza a kicsi bandához. Az Archie azonban a lehető legpocsékabb választás volt, az űrben elkezdte a pörkölést és hiába csapkodtam őrült kiabálás közben két ököllel a vezérpanelt, nem történt semmi. Kényszerleszállás. Se fegyver, ha a légkörben megtámadnak, se irányítható felület. Szóval a két első kereke között kinézve a látóhatáron még ki tudom venni a kanyarban megcsillanó épület körvonalát, meg valami koszos épület is felvillan nem olyan messzire. A bepakolt szkenner persze rögtön mutatja, hogy ismerős is megbújik a törmelék hullám mellett, ezért hát arra kormányzom -ezt a szép szóval is csak- szarnak nevezhető taligát. A Milano képére van építve - ezért egy terrai szemét simán megtévesztené.
Átfut bennem egy vállról indítható rakéta lehetősége, de persze a gép ezzel sincs felszerelve, az csak azoknál a járműveknél szériatartozék Xandaron, amik röhögve falják a meteorokat a Tudástér körül. Meg aztán, ez a nép legyen akármilyen szuperhumán vagány csilivili és szivárványszínű is, egy hátukba csapódó rakéta biztos tönkretenné a napjukat. Én pedig nem szeretem senkinek sem tönkretenni a napját, már ha nem feltétlenül muszáj.
Egész tartásomat hátravetve kapaszkodok a mellkasom előtt keresztül becsatolt övben, és a playlist megszólal a fülembe egy halk kattanást követően. Torkom szakadtából éneklek, a fejem erőszakos mozdulatokkal ingatva. Lehunyom szemeim és mindkét tenyeremmel a lejátszómat védem. Az éneklést nem hagyom abba, akkor sem, mikor a gép már biztonságosan letett. Az első szakaszt végig tolom, csak azután nyitom fel a búra fejet, hogy beindul a refrén.
Jobb lábam a jármű üléséről eltolom, ahogy kikattintom az övet, bal lábam marad lentebb és jobb karommal a sötétben megbúvó (és többnyire nem létező) közönségemen mutatok végig. Csípőmet ringatom, végül kiugrok és a Archie tetején járom a köröket, végül pedig kattan a kazetta. Kihúzom a fülemből és elrakom az övembe rögzítve a lejátszót. Előkapom az apró, kompakt dobozt mellényzsebemből, a kabátom alól. Felméri a kárt, amíg én leugorva róla a porfelhőből kievickélek és a boszi elé lépek.
- Hello kislány, jó színben vagy. - villantok egy fogvillantós, igazán széles mosolyt felé, ahogy végül megállok előtte. Tekintetem persze rögtön a lelakott területre téved. Ismerős hely. Jártam itt. Sőt, azt hiszem konkrétan megtudnám mutatni melyik kőcsoporthoz bilincselt Gamora, amikor tombolt itt a végtelennek tűnő háború a nagy arcokkal.
- Ez a fostaliga mögöttem... - böktem állammal felé, a kérdésére válaszolva, majd egy kiszélesedő vigyorral kezdtem csóválni a fejem. - Hát sajnos nincs velem a hódolód, de tutira kapnál tőle buksi simit, ha itt lenne. - ingatom a fejem. Abszurd és hihetetlen, de valahogy Drax és a lány között furcsa kötődés van. Amikor Thanossal először harcoltunk, már akkor feltűnt, hogy a pajtásom túlságosan nyitott irányába. Ami róla azért nem igazán mondható el... Bár azért én is a Wanda életére tettem fel a sajátomat, szóval nem igazán mondhatná senki, hogy nem vagyok jó fej!
- Hogy vagy? - bökök állammal ismét felé, alaposabban szemügyre véve. Elég sok mindenen keresztül ment és igaz, elég sokszor voltunk mi már vállt-válnak vetve, egy kezemen megszámolnám, hányszor tudtam vele kommunikálni. Úgy rendesen. Én meg ugye nem sietek, miután a gép több helyen törött. Hamar megszerelem, de most hogy Wanda itt áll előttem, jó volna nem kapkodni. - Remélem nem hagytad el valamelyik fülbevalód.., mert akkor rossz hírem van... - jobbommal mutatok a törmelékre körülöttünk, ezzel utalva rá, hogy mégis mit csinál itt?!
_______________________________


hellokahh  kacsint  ||  L

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. 02 Márc. 2018, 10:56
Ugrás egy másik oldalra


Nem tudom ezúttal mi hozta ide az őrzők egyikét, de talán végre beszélgethetünk úgy, hogy közben nem kell megmentenünk a világot, sem egymást semmiféle szörnyű veszedelemtől és végre megtudhatom milyen ember is Quill. Valahányszor összekerültünk, nem sok időnk maradt az ismerkedésre, de abból ítélve hogy a barátai mennyire elszántak voltak, és mennyire összetartottak körülötte és érte is, azt gondolom hogy egy igazán értékes ember lehet, akiért megéri. Akit követni lehet. Nehezen hiszem hogy ha nem ilyen lenne, akkor Drax az öntörvényű hegyomlás mellette maradna akár egy napig is.
- Köszönöm, most már jobban is érzem magam egy… kicsit – válaszolok, hiszen tény és való hogy sikerült kilábalnom a mély depresszióból, amiben a titán támadása után tepsedtem. A saját agyamra mentem vele, és persze Pietroéra és Vízió is szerintem néha már a halálba kívánt, de végül csak felálltam, mert olyan barátok vesznek körül, akik nem hagytak sajnálkozni és akik motiváltak hogy mozduljak meg.
- Te is jól nézel ki. Kihevertétek mind a támadást? Gamora is jól vagy meg a mosó… úgy értem Rocket is? – kérdezem ahogy a mögötte lévő hajóra pillantok hogy mi hozta ide. Nem éppen a legújabbnak néz ki, és ahogy elnézem az arcát ahogy beszél róla, csoda számba megy ha működik. Sajnálom hogy Drax nem jött el, de enyhén elpirulok ahogy megszólal hogy a hódolóm. Nem is az, inkább csak olyan barát, akivel megértjük egymást, mindeni nagy meglepetésére, mert hogy Drax nem egy barátkozós típus, és megvan am aga nyers modora és stílusa. Ezt el kell fogadni, onnantól kezdve minden rendben lesz.
-Ha találkozol velük, őket is üdvözlöm. Miért hozott ide a géped? Kényszerleszállás vagy dolgod is van itt? – érdeklődök tovább, hiszen érdekel miért jött, ha már egyszer itt van, és itt még idegenvezetni tudom, ahogyan legutóbb Draxot is vezettem. Az űrben ő navigált engem, most legalább viszonozhatom.
-Jobban. Még nem tökéletes de már tudok előre nézni és… jelenleg építkezést vezetek – mosolyodom el, hiszen az erőmet nem hanyagolhatom el, de ártani sem akarok senkinek, szóval a közjó érdekében beálltam segíteni az újraépítésbe. Sok sok épület ment romba és Hela az emberi életeket adta vissza, nem a világ állapotát. Most próbálom jóvá tenni hogy a földre támadtam, bár az ENSZ-el szemben vannak tüskék bennem, amiken még nem léptem túl.
-Nem, a fülbevalóm eléggé stabilan a fülemben van. Sok épület dőlt össze, és most próbálok segíteni az újjáépítésekben, hogy legyenek menedékek és kórház félék a rászorulóknak, mert mi jól vagyunk, de sokan nincsenek és minden tenyérnyi hely számít – hiszen azzal hogy ezt csinálom, talán esélyt adok embereknek a túlélésre, és esélyt az életre. Magamnak pedig a megbocsátásra. Hogy saját magam oldozzam fel a bűnök alól.
-Kibékültél már Gamorával? – kérdezem, mert láttam hogy an ő mit művelt, és öngyilkos merényletként rohant neki Thanosnak, miután Quillt kikötözte. Láttam a jelenetet, amíg… Loki ellen küzdöttem. Vagy már Thanos ellen? Annyit harcoltam. Sokkal többet mint szerettem volna.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1029
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Szomb. 03 Márc. 2018, 23:02
Ugrás egy másik oldalrahello, baby witch
wanda & peter
_________________________
Azt mondják sablonosan, hogy minden rosszban van valami jó. Ez általában az én életemre elmondható. És most, hogy egy kissé összeroncsoltam a gépet, amivel érkeztem, talán az, hogy a fiatal boszorkával hoz össze a sors, lehet a jó része a dolognak. Nem panaszkodom. Nem igazán ismerem őt. Pár szót váltottunk már korábban, de nem eleget ahhoz, hogy azt mondhassam több, mint egy földi szövetséges. Így hát annyira nem riadok meg, amikor beszélgetésbe elegyedünk. Valószínűleg akad közös témánk... egy pár.
- Helyes, pazar hozzáállás. Gondolj arra, hogyha ezen túl vagy, akkor a legrosszabb már mögötted van. - kisfiús mosollyal nézek le rá, elvégre alacsonyabb nálam. Egyébként hozzá tenném, hogy ne foglalkozzon azzal, ami a háta mögött van, mert ott a kerek feneke van, de talán nem illik egy ilyen fiatal lány előtt villantanom a mocskos, valódi énem. Szóval csak bájolgósan bazsalyogva nézem őt, meg a háta mögötti építkezést.
- Én mindig jól nézek ki. - vágok közbe halkan, széles vigyorral a pofámon. - Ja, mindenki jól van, kiheverik. Játsszuk ezt az egységben az erőt. - rázom a fejem. Ami azt illeti, ez igaz. Hogy jól vannak-e? Nem tudom. Egyikünk sem az a megmondom, hogy vagyok típus. Sőt, nálunk elfuseráltabb társaság aligha van, de azt hiszem az, hogy a Titán halála után is együtt maradtunk, elmondja rólunk, hogy igenis jól vagyunk. Meg aztán azóta már történt velünk ez-az, nem panaszkodhatok.
- Átadom mindenképp. - bólintok mosolyogva, majd körbe fordulok a tengelyem körül nézelődve, mielőtt válaszolgatnék a további kérdéseire. - Á, hoztam ajándékot Starknak, az adósa vagyok. Szóval van dolgom errefelé, az más kérdés, hogy ez a roncs mögöttem aztán hazajuttat e. - kiszélesedő mosollyal, finom vállrántással felelem. Hoztam neki egy térugrót, amit igazából nem legálisan vettem magamhoz, na de hát, tudja rólam Stark, hogy nem vagyok jófiú, nem lesz meglepve. Meg aztán, had fejlődjön csak a technikája. Habár... lehet, hogy inkább megtartom.
- Szuper, örömmel hallom. - bólintok hevesen, aprókat. Tényleg öröm hallani, hogy halad az erejével. Mégiscsak a legerősebbeink közé tartozik, nem bánom, ha kordában tudja tartani. A többi meg majd alakul. Mindannyian hibáztunk életünk során. Ő pedig elég fiatalka még ahhoz, hogy minden terhet egyedül cipeljen a vállain.
- Ez kedves tőled, remélem értékelik az emberek, legutóbb volt valami kormány-balhétok velük, habár csak fél füllel hallottam. - elgondolkodva nézek rá, majd ismét a törmelékekre körülöttünk. Nem hiszem, hogy neki kell renoválnia a világukat, csak mert vannak a múltban hibái. Az én rovásomon is elég sok van...
- Hogy? - értetlenül kapom tekintetem felé, amikor Gamorára kérdez rá. Ennyire feltűnően összetörtünk a harcmezőn? Nyelnem kell, majd ajkaim felhúzva aprókat bólogatok. - Hát ja, alakulunk, vagy olyasmi. - magamra erőltetek egy barátságos mosolyt, bizakodót. Azért nem vagyunk igazán a toppon, de nem olyasmi ez, amiről szívesen beszélek. Még magammal sem, nemhogy mással... - Miújság a kék villámmal? - lépdelek odébb lassan, a törmelékbe vájt vékony szakaszon indulva el, hogy szétnézhessek, miközben a tesója felől érdeklődöm. Hozzá is volt szerencsém a múltban, jó gyereknek gondolom. - Meg az a rózsaszín-anatómiai-izomcsoportnak-tűnő-robot fickó? Megvagytok? - bökök állammal felé, közben bevárom, ha lemaradt volna. Lényegében sétára hívom, ugyan már, pár percet megengedhetünk magunknak. Nem?

_______________________________


hellokahh  kacsint  ||  L

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 10 Május 2018, 16:09
Ugrás egy másik oldalra

Meglepő itt látni Quillt, hiszen mindenki azt mondta róla hogy ő ilyen űrfickó, hiába földi származású. Nagyjából itt ki is merül minden, amit tudok róla, de azt tudom hogy harcolni tud, és fontos neki a zöldbőrű nő. A harcok alatt is láttam, ahogy nekem Pietro és Vízió úgy neki us Gamora.
Elmosolyodom ahogy körülnéz a romos környéken, ami már mégis csak jobb állapotban van mint pár napja, mert próbálok hasznos lenni és a romok eltakarításában is kivenni a részem.
- Jó lenne, de az a tapasztalatom hogy mindig jön egy még rosszabb de... majd azt is lezúzzuk valahogy, végül is velünk van Hulk - mosolyodom el, ahogy eszembe jut sok buta képregénykocka, amiket rólunk rajzoltak már. Hulk mindig nagy pusztító és volt amikor jól is jött hogy nem kímélt senkit és semmit.
- És mindig szerény is vagy ahogy elnézem - kuncogok fel, mert a jókedve, és széles mosolya valahogy rám is hatással van és nem tagadom tetszik ez a lezser hozzáállása. Kicsit olyan mint Tony és Steve lenne egy személyben, de ezt a gondolatot inkább megtartom magamnak, és nem reklámozom. A végén még mindkét nevezett megsértődne rám.
- Mi is azt játszuk, és talán lassan mindenki visszatalál magához, de ránk fér a pihenés - mondom ezt én, aki felcsapott építésznek. Hm, lehet hogy nekem sem ártana valami hobbit találnom. Lehet építészmérnök leszek!
- Oh, tony a főhadiszálláson van és hol Vízióval zsémbel, hol Pepperrel hol meg.... a puszta levegővel is - vigyorodom el, hiszen eléggé házsártos lett, de hát valahol őt is megértem. Kimerült, fáradt és jó hússzal idősebb is mint én, szóval talán a korral jár. Bár Steve sosem teszi ezt és ő már lassan száz.
- Csak hazavisz, de ha nem, maximum vendégül látunk amíg megjavítod vagy Tony is besegít - vonom meg a vállam, hiszen nem lenne ellenemre. Én nyitott vagyok az űrbeli szövetségek felé is, és ők nem rossz csapat, összetartóak. Ez pedig mindennél fontosabb.
- Hidd el, én is örülök neki - mosolygok de egy csepp szomorúság is vegyül, ahogy eszembe jut, mi mindent tettem Thanos agymosott katonájaként. Bár így legalább a többiek élnek és jól vannak, és nem haltak meg. Végül pedig le tudtak győzni hogy megmentsenek.
- Ezúttal értékelik, igen. Az ENSZ ilyen nemzetközi védelmi szervezet gondolta azt hogy nekünk más képességű embereknek, nem lenne szabad szabadon mászkálni közöttük, mert veszélyesek és irányíthatatlanok vagyunk. Persze azóta rájöttek, hogy mi állunk köztük meg a szörnyek között, szóval máris máshogy gondolják - húzom keserűen el a szám, hiszen eleget üldözött a kormány minket, és van aki még mindig nem bízik. Steve bizalma is csúnyán megrendült az előző csatában ahol még ők is célpontok voltak Buckyval.
- Akkor jó. alakuljatok csak - válaszolok mindenttudó mosollyal, hiszen nekem sem éppen a legkönnyebb a kapcsolatom senkivel. Pietroval igen mert ő az én másik felem, de Vízióval... az említéséra be is harapom az ajkam egy kicsit. Mit is mondhatnék neked?
- Mi is alakulunk. Vízió egyre inkább érti az embereket de ehetően még nem tud főzni... - sóhajtok fel, hiszen nem igazán javult a konyhaművészete, de még nem adtam fel hogy megtanítsam főzni. Lépteimet a férfiéhez igazítom és követem, bár meglehetősen nagyokat lép, de nem zavar.
- Sose hittem volna hogy egyszer házakat fogok építeni - sétálunk el az építkezés mellett, és megmutatom Peter-nek hogy mi folyik ott, és mennyit tettem hozzá az épülethez.
>
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1029
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Hétf. 21 Május 2018, 13:01
Ugrás egy másik oldalrahello, baby witch
wanda & peter
_________________________
- Hát annál a lila okádéknál aligha van rosszabb. - vonok vállat, a Hulkos megjegyzése tetszik. Bírom a zöld csávót. Tény, hogy az a két lélekben egy test - vagy mi? - csávó a csapatuk aduásza. Az biztos, hogy nem nagyon ugranék össze vele.
- Az a második, harmadik, akárhanyadik nevem, bébi. - villantok egy kiszélesedő mosolyt a kicsi lányra. Vállat vonok, majd elpillantok. Lazán lépkedek mellette-mögötte-előtte, figyelem a helyet, ahol éppen van, habár nem egy bulis környék.
- Ja, ebben a szakmában gyorsan öregszünk. - vonok vállat egyetértően, ami a pihenést illeti. Habár nem igazán van rá alkalmam, mert odafenn folyton van valami, amivel elfoglaljuk magunkat. Kreditgyűjtés, Novavédelem, satöbbi.
- Morcoskodik? Lehet, hogy rossz a társasága... ha érted, mire gondolok. - robbantom ki karjaim ágyékomból, hogy egyértelműsítsem mire értem. Férfiak vagyunk, szükségünk van feszkó-lebontásra, ha a csávónak nem megy, valószínűleg rossz helyen van. Kacsintok Wandára egy pajkosat, majd tovább fordítom pillantásom a helyszínre.
- Ááá, inkább húznék. A végén még Drax megsüti Mordályt... - ja, én meg belepusztulok abba, hogy nem vagyok a zöld nőszemély közelében, de hát mindkét ok igaz, csak az egyiket inkább nem hangoztatom, ha nem muszáj.
- Félnek. Az ember mindig arra támad, amitől fél. A kis ember a pókra, a nagy ember a hősökre. Mindent irányítani akarnak, odafenn nálunk a Nova alá tartozunk, vagy legalábbis ők azt hiszik,.. hehe, amúgy nem. - súgom meg, egy pimasz mosollyal a képemen. Nem tartozunk senki alá és ez így is van jól. Nekem meg aztán pláne ne akarja megmondani senki, hogy mit lehet. Megértem, hogy miért lázadtak, de valahol azt is, hogy volt aki fejet hajtott. A Föld még mindig túl béna, ha engem kérdezne valaki...
- Kezet foghatnak Draxxel. - vonok vállat, ami a főzést illeti. Ugyebár. Látom, hogy érzékenyen érinti a téma, ezért inkább nem lovagolom meg a dolgot. Mert - igen, Mordály, veled ellentétben - én tudom, mikor fogjam be a nagy pofám.
- Hát én se gondoltam, hogy az űrben hasító pilóta leszek,.. de ilyen az élet. - vonok vállat, beletörődve ebbe. Nem biztos, hogy rossz az, ami váratlanul ér minket. Sőt! - Mi van Stark meg Rogers között? Legutóbb előbbi elég... furcsa volt, amikor puhatolóztam. - megtorpanok, egyik lábam egy törmelékdarabra felrakva, s övembe akasztott ujjakkal figyelem a Maximoff lányt, arcomon őszinte komolysággal.

_______________________________


hellokahh  kacsint  ||  L

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Is it you? - Lord & Witch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-