Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Aurelion Sol
írta: Bruce Banner
Today at 01:40
•• 4. nagy kaland
írta: Aurelion Sol
Today at 01:30
•• Daily News
írta: Peter Quill
Yesterday at 23:01
•• Activity Check
írta: Peter Quill
Yesterday at 21:47
•• Edward Brock - Venom
írta: Edward Brock
Yesterday at 18:25Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|
Is it you? - Lord & Witch


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
49
∆ Tartózkodási hely :
Pietro mellettTárgy: Is it you? - Lord & Witch Vas. 04 Feb. 2018, 01:58I'm...fine...


- Ne, azt nem oda, feljebb... ahha, oda csak egy kicsit jobbra, igen arra rá, és oda még egy kupola jön és kész lesz - magyarázom az építésvezetőnek, aki mellé beálltam önkénteskedni, hogy valamiképpen lekössem a felesleges energiáimat és hasznossá tegyem magam. Azt találtam ki, hogy segítek újraépíteni a házakat, hogy vagy a törmelékek eltakarításában. Addig sem ülök a négy fal között, és a világ látja hogy a bosszúállók nem mennek haza, hanem segítenek ha tudnak. Én legalábbis ezzel próbálok kompenzálni, és az első pár napi döbbenet után a munkások is egészen jól megszoktak, és már nem súgnak össze mögöttem, és megkérnek erre-arra. Az erőm, nem csak puszítatni tud, hanem alkotni is, és ezt akarom bebizonyítani mindenkinek.
Leeresztem a kőtömböt a helyére, és megpihenek kicsit. Az erőm elég nagy ahhoz, hogy kitartson órákon át, és akarom is használni. Veszélyessé válhat ha elhanyagolom, és nem engedhetem meg magamnak.
Nem állítom hogy teljesen jól vagyok, még mindig ébredek fel zokogva és szorongok egy kicsit, de fekete szoknyában és felsőben, vörös kis kabátomban már ki merek menni, és merek odaállni hogy segíteni jöttem. Éppen ez jut eszembe, amikor ismerős űrhajót látok meg ereszkedni, és felismerem a Milano-t.
- Quill? - döntöm oldalra a fejem, és a hajó felé indulok, ott hagyva az építőket, hogy nem sokára jövök. Elmosolyodom amikor az ismerős férfialak megjelenik, bár még kicsit zavarban is vagyok, hiszen ők is erejüket megfeszítve küzdöttek, főleg ő maga.
- Milyen kellemes meglepetés. Mi hozott ide? Drax is jött veled? - kérdezem, hiszen a nagyembert is megkedveltem, olyan szerethető de kissé nyers óriás. Mégis, azt hiszem kedvel engem. Aggodalmasan pillantok Lord komoly, kissé tán borostás arcára, hogy mi hozta őt ide. Talán valami baj van az űrben? Vagy keres valakit? Mi történhetett?
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
813
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: Is it you? - Lord & Witch Kedd 13 Feb. 2018, 14:07hello, baby witch
wanda & peter
_________________________
Elhatároztam, hogy a Milanot nem hozom magammal a földre többször. Egyrészt mert rettentő feltűnő, másrészt még nem számoltam be a csapatnak, hogy mikor azt mondom 'A küldetésre megyek.', az azt jelenti, hogy az anyabolygómra térek vissza, hogy rendezzem tartozásaim arra vonatkozóan, hogy legutóbb hazajuttattak. Stark. Igazából neki köszönhetően jutottam vissza a kicsi bandához. Az Archie azonban a lehető legpocsékabb választás volt, az űrben elkezdte a pörkölést és hiába csapkodtam őrült kiabálás közben két ököllel a vezérpanelt, nem történt semmi. Kényszerleszállás. Se fegyver, ha a légkörben megtámadnak, se irányítható felület. Szóval a két első kereke között kinézve a látóhatáron még ki tudom venni a kanyarban megcsillanó épület körvonalát, meg valami koszos épület is felvillan nem olyan messzire. A bepakolt szkenner persze rögtön mutatja, hogy ismerős is megbújik a törmelék hullám mellett, ezért hát arra kormányzom -ezt a szép szóval is csak- szarnak nevezhető taligát. A Milano képére van építve - ezért egy terrai szemét simán megtévesztené.
Átfut bennem egy vállról indítható rakéta lehetősége, de persze a gép ezzel sincs felszerelve, az csak azoknál a járműveknél szériatartozék Xandaron, amik röhögve falják a meteorokat a Tudástér körül. Meg aztán, ez a nép legyen akármilyen szuperhumán vagány csilivili és szivárványszínű is, egy hátukba csapódó rakéta biztos tönkretenné a napjukat. Én pedig nem szeretem senkinek sem tönkretenni a napját, már ha nem feltétlenül muszáj.
Egész tartásomat hátravetve kapaszkodok a mellkasom előtt keresztül becsatolt övben, és a playlist megszólal a fülembe egy halk kattanást követően. Torkom szakadtából éneklek, a fejem erőszakos mozdulatokkal ingatva. Lehunyom szemeim és mindkét tenyeremmel a lejátszómat védem. Az éneklést nem hagyom abba, akkor sem, mikor a gép már biztonságosan letett. Az első szakaszt végig tolom, csak azután nyitom fel a búra fejet, hogy beindul a refrén.
Jobb lábam a jármű üléséről eltolom, ahogy kikattintom az övet, bal lábam marad lentebb és jobb karommal a sötétben megbúvó (és többnyire nem létező) közönségemen mutatok végig. Csípőmet ringatom, végül kiugrok és a Archie tetején járom a köröket, végül pedig kattan a kazetta. Kihúzom a fülemből és elrakom az övembe rögzítve a lejátszót. Előkapom az apró, kompakt dobozt mellényzsebemből, a kabátom alól. Felméri a kárt, amíg én leugorva róla a porfelhőből kievickélek és a boszi elé lépek.
- Hello kislány, jó színben vagy. - villantok egy fogvillantós, igazán széles mosolyt felé, ahogy végül megállok előtte. Tekintetem persze rögtön a lelakott területre téved. Ismerős hely. Jártam itt. Sőt, azt hiszem konkrétan megtudnám mutatni melyik kőcsoporthoz bilincselt Gamora, amikor tombolt itt a végtelennek tűnő háború a nagy arcokkal.
- Ez a fostaliga mögöttem... - böktem állammal felé, a kérdésére válaszolva, majd egy kiszélesedő vigyorral kezdtem csóválni a fejem. - Hát sajnos nincs velem a hódolód, de tutira kapnál tőle buksi simit, ha itt lenne. - ingatom a fejem. Abszurd és hihetetlen, de valahogy Drax és a lány között furcsa kötődés van. Amikor Thanossal először harcoltunk, már akkor feltűnt, hogy a pajtásom túlságosan nyitott irányába. Ami róla azért nem igazán mondható el... Bár azért én is a Wanda életére tettem fel a sajátomat, szóval nem igazán mondhatná senki, hogy nem vagyok jó fej!
- Hogy vagy? - bökök állammal ismét felé, alaposabban szemügyre véve. Elég sok mindenen keresztül ment és igaz, elég sokszor voltunk mi már vállt-válnak vetve, egy kezemen megszámolnám, hányszor tudtam vele kommunikálni. Úgy rendesen. Én meg ugye nem sietek, miután a gép több helyen törött. Hamar megszerelem, de most hogy Wanda itt áll előttem, jó volna nem kapkodni. - Remélem nem hagytad el valamelyik fülbevalód.., mert akkor rossz hírem van... - jobbommal mutatok a törmelékre körülöttünk, ezzel utalva rá, hogy mégis mit csinál itt?!
_______________________________


hellokahh  kacsint  ||  L


_________________


“I've been keeping everything deep inside for way too long. And now I know that the time is right, to tell you I was wrong!”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Is it you? - Lord & Witch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Genevieve Δ witch from hell
» Nini-Well, a tévelygők és megtérők városa

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York-