Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|
Gene Therapy - Frank & Logan


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
94
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Pént. 02 Márc. 2018, 21:17


Frank & Logan

Nem terveztem túlságosan elázni ma este és ehhez tartom is magam. Tiszteletből és kegyeletből megiszom az abszintot, de azután maximum csak sört fogyasztok.
Ha Logan tovább unszolna a töményezésre, akkor emlékeztetem, hogy nekem nem olyan könnyű talpra állni az ivászatból, mint neki.
A pincérnő kihozza a söröket, de elég lassan megy el. Remélem egyikünket sem ismerte fel.
A halotti tort helyettesítő piálások esetén illik kicsit nosztalgiázni az elhunytakhoz kapcsolódó történetekkel. A bökkenő most ott van, hogy nem ismertünk egyet se azok közül, akiknek a bosszúját a nyakunkba vettük. Így pedig nehéz lesz sztorizni.
Talán kicsit másképp kellene megközelíteni a dolgot.
Hallgatok néhány percig miközben a sörömet kortyolom. Sosem voltam túl jó a társalgásban, de most különösen nehezemre esik bármilyen témába belekezdeni.
Most nem a "munkáé" a főszerep, de illően megemlékezni sem tudunk azokról, akiknek a nevében holnap romba döntjük a fél alvilágot.
Próbálom úgy felfogni a helyzetet, hogy két haver beült egy pubba egy jó beszélgetésre.
- Tudod odaát Afganisztánban nem volt ritka az ilyen. - kezdek bele a történetembe - Sok társunkat lelőtték és szinte minden este a takarodó előtt körbement az üveg  a sátorban. Ittunk egyet ha bajtárs esett el. Ittunk, amikor a kimenekítendő célpont. Még akkor is, ha valaki az apja halálhírét kapta otthonról, de nem engedték haza.
Húzok egyet a sörből, hogy megnedvesítsem az ajkaimat.
- Nem voltam még, csak éve a seregnél, amikor kaptunk egy küldetést. Túszmentésről volt szó. A fickóért elég komoly váltságdíjat követelt egy Tíz Gyűrű nevű terrorszervezet, de az a hír járta, hogy még ha meg is kapnák a pénz, akkor se lenne sok hátra neki. A felvételen látszott, hogy shrapnelek fúródtak a mellkasába. Még a legóvatosabb becslések szerint is legfeljebb egy hete lehetett hátra annak az ürgének- Korán felráztak minket, bár ebből mi nem sokat érzékeltünk. A nap úgy perzselt, hogy majd kifolyt a szemed, ha nem kented le valamivel a fedetlen bőröd tíz percen belül rákvörösre sült az adott felület. Gyorsan megkaptuk az ukázt: A fickó már úgy is halott, de ha mást nem, a hulláját hozzuk el a rajtaütés színhelyéről. Bepakoltak minket a helikopterekbe, aztán egy kilométerrel a célterülettől ledobtak. Képzelheted mennyire meglepett minket, amikor megláttuk, hogy a tábor lángokban áll és több tucat ládányi Stark-rakéta is elpusztult. A szakaszvezetőnk Rodney kiszedte az egyik túlélőből, hogy mi történt, mi pedig majdnem felröhögtünk, amikor meghallottuk, hogy a Bádogember Óz meséjéből életre kelt és kicsit lelakta a tábort. Jelentettük a dolgot a feletteseknek, ők meg azt mondták, hogy a fickó hadovál, de a radar szerint nagy erejű becsapódás volt tőlünk kábé fél kilométernyire délre úgy néhány perce. Az új feladat felderíteni a terepet és túlélőket keresni. Amit ott találtunk arra nagyon nem voltunk felkészülve. Mint kiderült maga Tony Stark volt a kimentendő személy. A fickó mellkasában ott lüktetett az a kék kis kütyüt, amiről kiderült, hogy egy marha erős elektromágnes. Elvittük a bázisra, majd onnan haza repítették. A többit már te is tudod.
Iszok még egyet a sörömből és ránézek Loganre.
- Sokan hitetlenkedtek, amikor Stark nagy médiafelhajtással leleplezte magát, mint Vasembert. Én csak röhögtem rajtuk. Nem vagyok a legokosabb kölyök a városban, de az az elektromágnes, a bádogemberes hadoválás és az a terelést, ami a gulmira feletti vadászgép baleset körül folyt túlságosan is egybevágott ahhoz, hogy ne legyen egyértelmű a dolog. Stark ugyan kiverekedte magát a táborból, de ha akart se tudott volna eljutni semmilyen civilizált helyre, ha mi nem mentjük ki akkor.


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
100
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Szomb. 03 Márc. 2018, 02:44


Frank & Logan

 
Ahogy a habját néztem a sörömnek, és Frank történetét hallgattam, egyre jobban erősödik bennem, hogy helyesen cselekszünk. Talán egy kicsit szélsőségesnek látszik, de a valóságban nagyon is egyértelmű, hogy logikus lépések. Ok és okozat. Sokan ezt már nem tartják fontos tényezőnek, de amit mesél a Cimbora, nem is csodálkozom, hogy minden- mindennel összefonódik. Erre szokták azt emlegetni, hogy nincsenek véletlenek. Ez meg aztán tényleg igaz erre a történetre. Ha abban a pillanatban nem ott lettek volna, hanem egy másik bevetésen, akkor másként alakulnak a dolgok. Nem vagyok egy jósoló alkat, de abban biztos vagyok, hogy apró kis mozzanatok teszik ki a nagy egészet. De most a sörhabokban nem a világ értelmét és a létezését látom, hanem egy olyan kegyetlen mészárlás áldozatainak arca körvonalazódnak ki, akik nem is tehettek semmit ellene. A lelkemben dúló viharok nem tomboló forgatagként söpörnek el mindent és mindenkit, hanem csak azokat, akik ezt művelték. Nem ismertem őket, de azt a látványt soha nem felejtem el. A lelki üdvükért fogok harcolni, és nem fogok leállni, míg befejezettnek nem tartjuk Frank-el. Neki se lehetett könnyű élete eddig, de ha tudná, hogy nekem nem egy emberöltőnyi ilyen hasonló emlékkel kell együtt élnem, akkor talán sok mindent másképp látna bennem. Nem is egyszerű átélni lassan két évszázadot. Sok értelmetlen halált láttam. Többet, mint bárki gondolná. Azért is szomorít el még jobban, hogy nem tanulnak a hibáikból az Emberek, de némelyik Mutáns se.
- Igyunk Pajtás! – emelem ismét a poharam, de nagyon is értem Frank meglátását. Soha nem egyszerű megérteni mi miért történik, de az tuti, hogy vannak dolgok, amik nélkül – vagy velük – nem formáltak volna minket ilyenné, amik most vagyunk. Nem szégyellem, hogy akadtak kétes kimenetelű ügyeim, de tudom azt is, hogy nézőpont kérdése. Ami meg a mészárlást illeti, azt meg megtorlom. Nem hagyom, hogy büntetlenül a semmibe vesszen ez a gaztett.
- Még kérünk két sört!- intek a pult felé, és arra gondolok, hogy a Cimbi is hasonló emlékekkel élhet. Nem egyszerű átélni, de emlékezni még nehezebb.
- Ennek a Sírkőnek lehetne találnunk egy frappáns feliratot a fejfájára. Szép tűzeset. – terelem el a beszélgetés menetét, mert egyre kíváncsibb vagyok erre a Mocsokra. Méltón kell bűnhődnie, amit tett azokkal az ártatlanokkal.
- Mostanra már biztos keresi a ládát. - vágok egy kaján vigyort az orrom alatt.
- Egy kis szeretetcsomagot kaphatna, hogy érezze, amikor a fagyi visszanyal. - húzom meg a söröm. Tudom, hogy a Barátom is sokszor élte már át a bosszú édes mámorát, de most nemcsak a vihar szelét kapja a nyakába az a rohadék, hanem egy Tornádót, a személyünkben. Mert most nem fogom vissza magam.  


Megjegyzés ide


☆☆
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
94
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Hétf. 05 Márc. 2018, 18:46


Frank & Logan

Telik az idő és szép lassan fogynak is a sörök.
Egy pillanatra hatalmába kerít a de javu érzése. Ez az egész kísértetiesen emlékeztet arra az alkalomra, mint amikor Billyvel először mentünk el kocsmázni, miután mindketten végérvényesen hazajöttünk Afganisztánból. Billy csak húzta le a tequilákat, miközben ér kortyoltam a söröm. Sokáig csak felszínes témákról beszélgettünk: Mihez fogunk kezdeni magukkal ezután, hogy vannak a szüleim, hogy mikor fogom már randira hívni Mariát.
De ahogy fogytak a piák és ahogy nőtt a véralkohol szintünk, úgy szabadultak fel bennünk azok a rejtett félelmek, amiket a hazatérés jelentett.
Soha nem fogom elfelejteni, ahogy Billy a könnyeivel küszködve mesélte nekem, hogy retteg attól, hogy fegyver nélkül kell érvényesülnie. Én ott ültem és néztem rá, mint egy bamba macska és csak azt tudtam kinyögni, hogy rám mindig számíthat.
Az volt az utolsó tégla, ami befejezte a barátságunk építését. Attól az estétől fogva inkább voltunk testvérek, mint barátok.
Bár rengeteg módon különbözik Billytől, de a közösen átélt csetepaték, a mutánsok megrendítő sors és a hajó elsüllyesztése akaratlanul is kialakította azt a bajtársi viszonyt, amit egy búfelejtő közös ivászat a szó leghagyományosabb értelmében vett barátsággá kovácsol. Olyanná, amiről - bár hiteltelenül, de  -  Vin Diesel beszél a a Halálos Iramban filmekben. A jóban-rosszban egymás mellett kitartó barátok testvérebbek lehetnek a vér szerinti testvéreknél.
- Sosem voltam jó a hatásos szövegekben. - vonom meg a vállam, amikor Logan megemlíti Lincoln sírkövét - Én csak annyit írnék rá, hogy úgy halt meg ahogy élt: Csótányként egy cipőtalp alatt.
Rozsomák úgy tűnik túljutott a csendes gyászolás fázisán és már revansot tervezgeti. Tetszik, hogy ilyen gyakorlatias a hozzáállása a dolgokhoz.
- Azt hiszem, hogy van annyi esze, hogy ne tolja oda a képét hozzátok a ma este után. - suhan át az arcomon egy felettébb kegyetlen vigyor, amint átgondolom a lehetőséget, hogy Xavier diákjai mit művelnének egy ilyen aljas rohadékkal, békés együttélés ide vagy oda - Bár megnézném, ahogy az orosz haverod kormányrudat hajtogat a gerincéből. Nem kicsit lenne kielégítő látvány.
Már több alkalommal hallottam pletykákat a műanyag pohár gyorsaságával fogyó spiclijeimtől, hogy kiféle miféle ez a Lincoln, de soha nem tudtak annyi infóval szolgálni, hogy ténylegesen a nyomába eredhessek. Azok alapján Sírkő nem véletlenül kapta a nevét. Már-már albínó mód sápadt és strapabíró, mint egy páncélozott harckocsi. Sokan azt rebesgették róla, hogy valami félresikerült kísérlet alanya volt, amit a maffia pénzelt, hogy legyen fegyverük az olyan pofák ellen, mint amilyen Logan vagy az a Tarzan-imitátor kölyök Queensben.
Mindenesetre, ha csak a fele igaz, amit róla mondanak, akkor érdemes lesz bekészíteni a nehéztüzérséget. Bum-bum golyók, golyószórók, gránát és rakétavetők.
Nem lesz könnyű menet az biztos.
- Ésszel kell csinálnunk. - nézek rá Loganre - Lincolnről az hírlik, hogy nem fogja a pisztolygolyó. Lehet, hogy a karmaid sem fogják annyira könnyen szeletelni, mint ahogy azt megszoktad. De a ládát már elveszítette, ami miatt a nyomunkban lehet. Mit szólnál ahhoz, ha elkapnánk egy férget, aki neki dolgozik és rávennénk, hogy átadjon meghívót egy pofás kis házibuliba. Az a raktárépület, ahol összefutottunk tökéletes lenne. Telepakoljuk bukózsinóros aknákkal, lőporral töltött villanykörtével, meg villanykapcsolóra kötött sörétekkel. Csak, hogy érezze milyen az, amikor hullanak mellőle az emberek.


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
100
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Kedd 06 Márc. 2018, 02:54


Frank & Logan

Már számtalanszor átéltem a veszteség érzését, és talán úgy lehetne jellemezni, hogy egy új kor kezdete. Sok Bajtárs és Barát esett el a harcok alatt, amiket talán egy kis szerencsével,  vagy talán némely személy kivételével elkerülhető lett volna. De nem ez történt, sajnos. A veszteség mindig fájdalmas, ahogy az is, mikor Gyermekek és nők esnek áldozatul a végtelen gonoszságnak. Sohasem értettem meg, hogy hogyan lehet ilyen kegyetlenséget elkövetni. Tanos után sok minden átértékelődött bennem, ahogy a lelkemben dúló viharok is nemhogy lecsendesedtek, hanem inkább erőteljesebbé váltak. A Prof sokszor nem értette, hogy miért távozok egy kis- vagy egy nagyobb időre el az Iskolából, de ami g nem tudom rendbe rakni a gondolataimat és rendezni a dühöm viharait, addig jobb, ha távol vagyok egy időre mindenkitől. Nem ölök ok nélkül, de sokan nem tudják hol ez a határ. A pusztítást látva és átélve teljesen más mindenre emlékezni. Sokszor vetül a szemem elé azok a képek, amikor sokan odavesztek a harcokban, és láttam a halványodó tekintetüket, amiket sohasem fogok elfelejteni. De ezt is csak az tudja megérteni, aki hasonlókon ment keresztül. Példának okáért, Frank is sok szörnyűséggel találkozott, és élt át. Neki nem kell magyarázni a gyász és az elmúlás veszteségét. Valahol talán ő az, aki tudja, és át is érzi azt, ami bennem dúl. A vihar és a béke. Ez a kettősség mindenhová elkísér. Még akkor is, amikor mindenhol nyugalom honol. Nem egyszerű ezzel élni. Igyekszem megtartani az egyensúlyt magamban, de tudom azt is, hogy ez egyre nehezebb.
- Teljesen igazad van, Pajtás! Ez tényleg tökéletes felírat lenne neki. - gyújtom meg a szivaromat ismét, és a sörhabot kémlelem. Már ez a harmadik kör, de egyáltalán nem érzem, hogy megártott volna. Talán azt hiszik, hogy én állandóan vedelek, de ez nem teljesen igaz. Az alkoholra teljesen immunissá váltam, hatalmas mennyiséget kell ahhoz meginnom, hogy másnapossággal ébredjek a következő napon. Volt már sokszor az, hogy egy átmulatott éj után nem egyedül ébredtem, de ezek inkább kellemes emlékek közé tartoznak.
-Ha az Iskolához tolná azt a rusnya képét, akkor nem biztos, hogy úgy zárná a napját, ahogy elképzelte. Senki sincs tisztában azzal, ami ott várná a hívatlan vendéget. De ez már annak a baja legyen, aki a kíváncsi orrát odadugja, ahová nem szabadna. – vigyorodom el a söröm mögül.
-Szerintem meg nagyon is akarná ezt a ládikát. Képes lesz mindenre, hogy megszerezze. Legalábbis, én így gondolom. - bólintok Frank eszmefuttatására. Eszembe jutott sok minden, de annyira nem ismerem ezt a Tagot. Az viszont teljesen biztos, hogy esélyt nem fogok adni neki, ha felbukkan. Át fogja érezni, amit tett azokkal a szerencsétlenekkel.
- Ha feldíszítjük azt a Raktárat nekik, akkor kirobbanó élményben fog részesülni! - emelem a korsót a Cimborám felé, majd húzom meg az italom ismét. De már nemcsak egy halvány somolygás suhan át az ajkamon közben, hanem egy széles bájvigyor.


Megjegyzés ide


☆☆
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
94
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Kedd 06 Márc. 2018, 19:08


Frank & Logan

A társamnak tetszik az ötletem.
Neki amúgy sem sok félnivalója van, mivel pár óra alatt rendbe szedi magát, ha esetleg olyan sérülést kap, ami kivonná a forgalomból.
Én én esetem már kicsit kényesebb. Képességek nélküli emberként jobban oda kell figyelnem magamra. Ráadásul megeshet az is, hogy Lincoln annyira elveszti a hidegvérét, hogy kiadja parancsba az MNH használatát. Akkor pedig ledolgozhatatlan hátrányba kerülnék a nyílt harc bármilyen formájában.
De a jól előkészített terep tökéletes eszköze lehet az egyenlőtlen esélyek hatékony kiegyensúlyozásának.
Nem a legtisztességesebb eszköze ezt aláíróm, de a háborút nem tisztességgel, hanem ötletes tervezéssel szoktak nyerni.
- Azt mondom pihenjük ki a ma estét és reggel nekilátunk a felkészülésnek. - Logan elé teszem a furgon kulcsát - Tudom, hogy három sör nem sör, de ha elnéznék valamit,
akkor magadra maradnál ebben, szóval te vezetsz.

Leteszem az asztalra az italok árát és kimegyek a furgonhoz.
Az arcomba csapó késő éjszakai-kora hajnali levegő hideg kézzel simogat és egy kicsit fokozza az éberségemet.
Megrázom a fejemet, hogy elejét vegyem annak a borzongásnak, ami végigfut a gerincemen.
Próbálom feldolgozni a tényt, hogy holnap egy szuperhumán végrehajtóval fogok összecsapni.
Amikor Afganisztánban szolgáltam ez az egész szuperhős dolog annyira szürreálisnak és lehetetlennek tűnt volna. Csak nevettünk volna Billyvel azon, ha azt mondták volna, hogy egy zöld izomkolosszus elfogására vezényelnének ki minket, vagy egy idegen invázió ellen kellett volna harcolni.
Csak Xavier, Magneto és az ő népük lógott ki még akkor, de nem zavartak annyira sok vizet.
Ma meg már úgy leszaporodtak ezek a szuperemberek, mint a csótányok egy romos házban. Ma még csak a a maffia nagyobb verőlegényei jönnek sérthetetlen bőrrel. Ezt még akár kezelni is tudnám, csak kicsit nagyobb tűzerőt vetek be.
De ha néhány év múlva minden második utcasarki dealer láncfűrésszel fog borotválkozni, akkor mi lesz a helyzet? Én, Murdock, meg azok akik nem bandáznak Starkkal hogy fogják kordában tartani a városi szintű fenyegetéseket?
Lehet, hogy egy kicsit tényleg becsíptem és emiatt kezdek el ilyeneken aggódni. Az abszint alattomos egy jószág. Már egy felesnyi is csúnyán meg tud csapni.
A hadsereg biztos nem hagyná szó nélkül a szuperképességek ilyen erőteljes burjánzását. Ami azt jelenti, hogy lennének ellenük fegyverek a fekete piacon....
Megvárom míg Logan kijön a kocsmából. Megmondom neki a búvóhelyem címét és beülök az anyósülésre.
Holnap háborúzunk. Egy kis alvás után hozzá kell látnunk ahhoz, hogy biztosítsuk a győzelmünket....


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
100
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Szer. 07 Márc. 2018, 11:46

Frank & Logan

So was I


A sztori-mesélésünk közben elég szépen fogyasztottunk. Nekem nem árt meg pár üveg sör, de Frank emberként kicsit kevesebbet bír. Nem tartom puhánynak miatta, mert szépen hörpintette le az absintot is, ami elég kemény italnak számít. Lassan eltelt három óra a gyászivásunkból, de aztán újra felmerült a holnapi akció, amit tényleg tiszta fejjel kellene előkészítenünk. A kocsi kulcsot elém teszi a Cimbora, és jól tudom, miért.
-Rendben, Pajtás!- veszem el az asztalról a kulcscsomót.
- Vezetek szívesen. Nem szeretném, ha egy fával csókolóznánk az úton!- veregetem vállon egy széles vigyorral, miközben követem a Furgonjáig.
-Huppanj be!- nyitom az ajtót és arra megyek, amerre navigál. Belül nekem is rendszereznem kell a holnapot, de a pihenés nagyon is ránk fér.
- Holnap sűrű lesz a program. Pihenteknek kell lennünk. - bólintok a meglátására.
Amint elfordítom a kulcsot a motor dörmögő zúgása felveri a csendet, de lassan éjfél van, így az utca elég jól járható. A búvóhelyéhez invitál és leparkolok a közelében.
Sok mondanivalóm most nem igazán akad, mert látszik rajta, hogy azért a pár üveg sör megtette a hatását nála. Nem részeg, de kellemes kábulatot vélek rajta érezni. Nagyon sok minden történt ezen a napon, és egy jó alvás rendbe is fog tenni bennünket.
-Megérkeztünk, Cimbora. – állítom le a kocsit és várom, hogy mutassa tovább az utat, merre kell menni, hogy minél hamarább álomra hajthassa a fejét, ahogy én is. Holnap nagy napunk lesz, de fel kell készülnünk mindenre. Frank-re nézek, majd elismerően bólintok, hogy jól bírja az italt, ember létére. Gyújtom meg a szivaromat ismét és lezárom a kocsit, ha már ő is kiszállt belőle.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
94
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Szer. 07 Márc. 2018, 19:15


Frank & Logan

Még senki nem járt úgy egyik búvóhelyemen se, hogy túlélte volna a látogatást.
Amint begördül megáll a furgon mér élesítem is az óvintézkedéseket. Mivel jóval korlátozottabbak a lehetőségei, mint a seregnek, vagy az Anvilnek, ezért primitívebb eszközökhöz folyamodom és áramot vezetek a bejáratként használható dolgokba. Kilincsek, ablakpárkányok, a garázsajtó.
Az egészben az a legszebb, hogy annyira primitív módszer, hogy a meze bűnözők is számolnak vele. Annyira kézenfekvő, hogy eszébe sem jutna senkinek.
Lehet mondani, hogy az egyszerűség a végső kifinomultság, meg hogy alkalmazom Occam borotvájának elvét, de erről szó sincs.
Ha korlátozva vannak a forrásaid, akkor sokkal találékonyabb leszel, mintha mindenhez meglenne az eszközöd. Ennyire egyszerű a dolog. A seregben ez az első szabály, amit megtanulsz.
Nincs konzervnyitód? Csinálj magadnak. Nincs késed? A nedves homok csodákat tesz egy hegyes kődarabbal. Minden csak azon múlik, hogy mennyire akarsz életben maradni.
Leteszem a fegyvereimet a konyhaasztalként funkcionáló masszív fémládára, majd előkeresem a tartalék szétnyitható tábori ágyat.
- Nem túl kényelmes, de mind ketten aludtunk már rosszabb körülmények között.- nyújtom oda Logannek
Ettől a helyzettől is furcsa érzés fog el. Arra emlékeztet, amikor mindketten hazakerültünk Billyvel.
Eleinte egyikünk sem tudta, hogy mi miatt, de mindketten úgy éreztük, hogy valami nagyon nincs rendben. Túlságosan békés volt minden. Mintha egy mesében lettünk volna.
Hetekig gondolkoztunk azon, hogy mi lehet a baj, mire rájöttünk, hogy elszoktunk a civil élet kényelmétől. A puha ágy. Az, hogy akkor és annyit ehetsz, amikor csak akarsz. Hogy nem kell mindig arra figyelned, hogy mikor csillan meg egy távcső lencséjén a fény. Túlságosan biztonságba éreztük magunkat, mert megszoktuk, hogy mindig résen kell lennünk.
Úgy oldottuk meg a dolgot, hogy elmentünk egy hétre a vadonba. Sátor, félkész katonai kaja, tábori ágyak és vadászat. Sokkal jobban éreztük magunkat utána...
Felnyitom az egyik ládát, amiben a fejadagjaimat tárolom. Halálra aszalt gyümölcsök, agyonszárított hússzeletek, porított krumplipüré, ledarált tojásfehérje. A végítéletig elállnak és csak egy kis víz kell hozzá és már eheted is. Nem egy éttermi ízkavalkád, de a seregbe sem azért mész, hogy jól lakj.
Ha az a sok fitneszbolond tudná, hogy milyen magas tápértékű kajákkal tömik a katonákat a seregben, Amerika már rég a világ ura lenne.
Kiveszek egy zacskót és odahajítom Logannek.
- Strapabírás ide vagy oda ez most jó fog jönni.
Keresek magamnak is egy dobozzal valami húsosabbat és felbontom, majd leülök a saját ágyamra..
Alapból sem néz ki túl jól, a víz sem segít sokat rajta, de egy egész napra való energia van benne. A félig kába fejemnek ez most nagyon jól fog jönni. Öntök hozzá egy kis vizet, majd elkezdem kevergetni, amíg egy egy félig híg massza nem lesz belőle.
Magam elé bámulva nyámnyogok rajta, miközben átgondolom a holnapi nap menetrendjét...


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
100
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Csüt. 08 Márc. 2018, 01:14

Frank & Logan

So was I

Leparkolás után csak néztem Frank tüsténkedését a kapu lezárása meg valami védelmi rendszer aktiválásán ügyködött. Még nem voltam ilyen helyen, ahol ilyen bonyolított riasztási akármik lennének, de csendben leültem egy ládára és a szivaromra gyújtottam. Igazából nem értettem mire ez a nagy védelem, de Frank bunkere, így ő az úr benne.
-Rendben, Pajtás!- bólintottam, ahogy a kezembe nyom egy összecsukható kincstári priccset, de csak somolygok a hozzátett mondatán.
- Jahh! Volt már rosszabb is!- veszem el a kezéből, aztán lerakom egy megfelelő helyre, ahol nagyjából nincsen semmi akadály, mint például lőszeresláda, gránátokkal megtömött doboz, vagy éppen a stukkereinek az arzenálja. Mintha egy katonai raktárban érezném magam. A Seregben sokszor aludtunk a lövészárokban, de az sem volt ritka, hogy a szabad ég alatt egy ágakból rögtönzött fedezékben vártuk a reggelt éberen. Sok mindent átéltem én is, és Frank-nek a Búvóhelyét látva nem is csodálkozom, hogy felkészült mindenre. Egy pillanatra átsuhant a gondolataimon, hogy honnan szerzünk muníciót a holnapi akcióhoz, de most már egy fikarcnyi kétségem sincs, hogy itt több fegyver és lőszer van, mint a Hadseregnél. - vigyorgom el magam, mikor körbenézek, amíg az étel is előkerül valahonnan. Ahogy elkapom a csomagot, előtörnek a lövészárkokban eltöltött evések emlékei. Sokszor fejadagjainkat tartalékoltuk, mert nem tudtuk, hogy másnap lesz e egyáltalán valamit ennünk, ha nem ért be minket az utánpótlás. De most már ezek is emlékek, ahogy az is, mikor a legnagyobb ünnepünk az volt, hogy Otthonról kaptunk csomagot. Na, az volt mindenkinek a Karácsony!
- Kösz, Cimbora!- bontom ki az élelmes zacskót.
- A régi szép idők! – Bólintok a látványra. Le is ülök az ágyam szélére, és falatozni kezdek.
Nem igazán tudok mit mondani, mert látom Frank Cimbi is magába mélyed. Biztosan a holnapra gondol, és én meg ne akarnám megzavarni az evésben, és a gondolkodásban. Mikor végzek lerakom a kiürült dobozt és elnyúlok az ágyon. Nem éppen rám van méretezve, de azért elférek rajta. A szivarommal füstöt eregetek és nézem a mennyezet felé repülő karikákat. Ritka pillanat, mikor nem gondolok semmire. Most csak egyszerűen a lazításra koncentrálok. Nem is szerencsés, ha az esemény előtt túlbonyolítanám a dolgot. Amúgy sem tervezek nagyon előre, mert eddig talán 5%- ban alakult, úgy ahogy szerettem volna. Így meg is hagyom a Cimborára az agyalást. Én meg úgyis sodródok az árral.
- Már csak egy doboz sör kellene. – ejtem ki hangosan a gondolatomat, de aztán egy vigyorgással el is intézem a dolgot. Frank nem hiszem, hogy tartogat a hűtőben egy üveggel is.
Lassan elég a dohányom és igaza van a Pajtinak, hogy pihenni kellene a holnapi bulink előtt. Nem tudom mikor csukódott le a szemem, de valahogy elnyomott az álom. Hamarosan reggel lesz.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
94
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Szomb. 10 Márc. 2018, 13:47


Frank & Logan

Vagy az eseménydús nap tette, vagy az alkohol, de gyorsan elnyom az álom. Valami furcsa oknál fogva most nem kísért egyik szerettem halála, sem az afganisztáni csatatér emléke sem, míg pihenek.
Csak lehunyom a szemem és amikor egy szempillantás múlva kinyitom reggel van.
Ritkán tapasztalok ilyet, de ez általában az jelenti, hogy olyan mélyen alszom, hogy még az álom is elkerül. Ritkán tapasztalom meg, hogy ennyire gyorsan elrepül az alvás ideje, de általában akkor történik ilyen, ha valami fontos dologra készülődök másnap. Az első bevetésem is ilyen volt, az esküvőm napján és a bosszú-hadjáratom minden egyes reggelén is így keltem.
Szokatlanul frissen és kipihenten kelek fel a tábori priccsről. Logan még mindig durmol. Nem idegen számára az éjszakázás, szóval nem lep meg, hogy későn kell.
Nekikezdek a spártai jellegű reggeli rutinomnak.
A zuhany hideg vízesését már fel sem veszem, annyira megszoktam. Odaát nem sok lehetőségünk volt tisztálkodni és az időjárás meg olyan volt, hogy inkább örült az ember egy kis hűvösnek, ahelyett, hogy felforralja magát egy forró zuhannyal. A körülmények rákényszerítettek a hideg vízre és szép lassan annyira megszoktam, hogy már nem is igényeltem a forró fürdőket. Az már csak mellékes dolog, hogy még egészséges is.
Miután letusoltam, néhány gyakorlott mozdulattal lehúztam a borostámat a régi borbélypengémmel. Ritkán használnak már ilyet az tény. Ha nem szicíliai bevándorló lett volna az apám, akkor talán én se tanulom meg használni. Az öreg elég maradi volt és senkit nem ismert el férfiként, aki nem tudott anélkül megborotválkozni ezzel a szerszámmal, hogy elvágja a saját torkát.
A reggelit sem bonyolítom túl. Újabb doboz kész kaja. A biztonság kedvvért Logannek is kirakok egyet a pultra. Ha olyan étvágya van, mint amennyit inni bír, akkor nem fog neki ártani.
Lassan elérkezik annak is az ideje, hogy nekilássak felkészülni a mai összecsapásra.
A lőszeres ládákat átnézve előkotrom a nagy kaliberű, robbanófejes lövedéket, amiket az igazán csúnya és heves rajtaütésekhez szoktak adni a bakáknak.
Lehet, hogy Lincoln verőlegényei nem lesznek olyan strapabírók, mint azt várnám, de sosem árt, ha egy kicsit túlfegyverkezik az ember.
Az M-16-os gránátvetőjéhez készített robbanólövedékekkel telepakolok egy lőszerhevedert. Végül a Dragunov mesterlövész puskához készítek be néhány tárnyi töltényt. Nem a legmodernebb fegyver, de szovjet gyártmány, ami garantálja, hogy nem esik szét a kezedben egy kis széltől.
Végül még néhány tégla C4-est is előbányászok.
Az ilyen mennyiségű fegyver elég lenne ahhoz, hogy egy kisebb falu összlakosságát kiirtsam, de biztosra akarok menni, így néhány aljas csapdára is szükségem lesz.
Nekiállok szétszerelni néhány doboznyi sörétes töltényt és több tucat villanykörtét.
A lőporral megtöltött villanykörte elég aljas húzás, de ha van lehetőség maximalizálni a pusztítást, akkor az a lőpor keverése söréttel. A létező leggyorsabb módja az ellenfél darált hússá redukálásának.
A bukózsinóros aknák sem adják meg a lehetőséget a szép távozásra. Aljas kis rohadékok, de pont az ilyen aljas trükkökre lesz szükségünk, ha el akarunk bánni a túlerővel.
Az arzenál előkészítése után bepakolok minden a furgon rakterében.
Nem nagyon figyeltem oda Loganre miközben ügyködtem, de esélyes, hogy már ébren van, csak még pihenteti a szemét néhány percig.
Akárhogy is legyen lassan ideje indulnunk.
Egy egész épületet kell úgy átrendeznünk, hogy minél hatékonyabban szedje atomjaira a ránk támadó gengsztereket...


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
100
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Szomb. 10 Márc. 2018, 14:54


Frank & Logan

A régi szép időkre emlékeztet ez a tábori ágy, de még nem felejtettem el, hogy milyen rajta az alvás. Hamar elnyom engem is az álom, de szerintem Frank Cimborám is az igazak álmát alussza. Még a horkolásomra sem ébred fel. Reggel viszont nem keltem korán. Igaz, hogy hozzá vagyok szokva az éjszakázáshoz, de most mélyen aludtam, ami nem hozott álmot. Nem is bánom, hogy nem törtek fel az emlékek, csak pihentem. Mikor kinyitottam a szemem, Frank már a reggelijét fogyasztotta. Egy nagy ásítással és nyújtózással tápászkodtam fel a priccsről.
- Jó reggelt, Pajtás!- mondom ki álmos hangon, de valahogy a zuhany nekem se ártana. Inkább oda tartanék, mint a reggelinek előkészített készételre. Gyors mosakodást rendezek, mert a hidegvíz eléggé kényelmetlenül hat. A Seregben hozzászoktam, de mostanában inkább a forró vizes áztatást kedvelem. De most ez is megteszi, mert amúgy is késésben vagyok. Vagyis nem kapkodom el az ébredést. A zuhany alól kikecmeregve magamra kapom a ruháimat, és kimegyek a konyhának mondott helyre. Legalábbis azt hiszem, hogy annak mondható.
- Kössz!- bólintok a nekem kikészített ételre. – Söröd is van?- teszem fel a kérdésemet, bár tudom, hogy nem valószínű, hogy ezt is tart itt a hűtőjében.
Mikor befejezem a falatozást, nézem, hogy miket pakol befelé a ládából a Furgonba. Van itt minden. Aknavető, gránát, puska, pisztoly…és még számtalan olyan fegyver, amit egy hétköznapi ember nem is látott.
-Látom, felkészültél Cimbi!- vigyorgom el magam, aztán a szivaromra gyújtva követem, elég mozgalmas napunk lesz.
- Mehetünk..- veszem magamra a dzsekimet és indulásra készen állok.


Megjegyzés ide


☆☆
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
94
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Vas. 11 Márc. 2018, 20:48


Frank & Logan

- Csak akkor iszok ha van kivel. - vonom meg a vállamat a sört illetően -Talán legközelebb lesz majd egy adag a hűtőládában.
Még nem nagyon fordult elő, hogy bárkit is beengedtem volna a főhadi szállásomra és általában szeretem megtartani a józanságomat minden körülmények között, így italt tartani nem éppen a legjobb ötlet. Nem vagyok nagy piás, de jobb még a kísértés lehetőségét is kiiktatni.
- A győzelem fele az alapos felkészülés. - mondom Logan-nek miközben a felszerelést pakolom be a furgonba
Nem akármilyen összecsapásra készülünk az már biztos. Számítok rá, hogy Soapnak lesz néhány kellemetlen pillanata az őrsöm a mai nap után. Gnucci befolyás ide,vagy oda, egy ilyen jelentős mészárlás esetén biztos számon fogják kérni rajta, hogy mi a francért nem kerített még rendőrkézre.
Bár a legtöbb rendőrt nem különösebben izgatja, hogy Charles Bronsot példáját követem, sőt szerintem a vezetőség sem nézne rám alapvetően rossz szemmel, ha nem lennének a maffia zsebében a fejesek a városi rendfenntartó soraiból.
Berakom az utolsó doboz lőszert is a furgonba, majd bezárom az ajtaját. Körülbelül egy mázsányi ellátmánnyal lett nehezebb a jármű, de a nap végére ebből a súlyból nagy eséllyel csak a fegyverek fognak plusz terhet jelenteni.
Lekapcsolom a rögtönzött riasztót és kiállok a kocsival, majd újra behatolásbiztossá teszem a helyet.
- Mindketten egyet értünk, hogy az akció folyamán a nincs fogoly, nincs kegyelem opció háromszorosan lesz aláhúzva. - sandítok Loganre, miközben a reggeli forgalomban tötymörgő kocsikat előzgetem - Lincolnt is csak addig hagyjuk életben, amíg ki nem szedjük belőle, hogy kinek dolgozik.
Tudom, hogy közös nevezőn vagyunk az ügyben, de ezeket a dolgokat jobb egyértelműen is tisztázni.
Egy kis kiképzői pszichológia, semmi több.
A közös cél összeköt. Egyértelműen jelölj ki ezt a szakaszodnak és máris javítottál a csapatmunkán és a morálon.
Logan nem egyszer ejtett már olyan megjegyzéseket, hogy volt már köze a sereghez, így ő is tisztában van ezzel.
Lincoln ma rájön, hogy kapzsiságból másokat halálig szipolyozni nem kifizetődő dolog.
- Azt hiszem a legoptimálisabb az lenne, ha én találnék egy jó lőállást a főteremben és onnan fedeznélek téged. - vetem fel Logannek
Bármi is történjen, neki nem kell sok idő a talpra álláshoz. Én bár tudom, hogy mibe mentem bele, nem szándékozok hosszú hónapokat lábadozással tölteni. Logan jobb a közelharcban én pedig távolról ki tudom egyenlíteni az esélyeket, ha elharapódzna a helyzet.
Körülbelül egy órányi út után visszatérünk oda, ahol az egész együttműködés elkezdődött.
Leállítom a furgont a raktárépület előcsarnokában és kiszállok. Az orromat megcsapja a tegnap kiontott vér szaga, ahogy meglátom Logan tegnapi ámokfutásának áldozatait. Még nem telt el annyi idő, hogy oszlásnak induljanak, de a vérük szagára már odagyűltek a patkányok és a legyek, de a kocsi zajára szétfutnak, mint a pacifista tüntetők, ha kapnak egy kis könnygázt.
Ennyit értek ezek a fickók a maffiának. El lehet felejteni a Keresztapában látott puccos gengszter-temetéseket. A valóság az, hogy a nagyfőnökök le se szarják az embereiket. Mindig lesz helyettük más, aki átveszi a helyüket és kevesebbel is beéri.
Kinyitom a raktár ajtaját és nekiállok előszedni a csapdák kellékeit.
- A polcok közzé feszít ki néhány bukózsinórt. - nyomom Logan kezébe az aknák elsütő mechanizmusait tartalmazó ládát - Én majd beszerelem a gyutacsokat.
Ez a raktár alapvetően is tökéletes lenne egy brutális akadálypálya felállapításához, de az itt található anyagok és a hozott csapdák segítségével egy olyan csapdalabirintust lehet kiépíteni, amit még a Fűrész filmek főgonosza is megirigyelne.
Nekilátok én is a munkámnak és a kisebb szobák össze villanykörtéjét kicserélem a saját gyártmányú sörétes égőkre.
Talán egy kicsit túl jól is érzem magam, miközben előkészítem a nagy mészárlást.


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
100
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Hétf. 12 Márc. 2018, 12:32

18 +

Frank & Logan

Sokat nem tudok hozzátenni a dologhoz, amíg pakolja a Furgonját, Frank. Szép csendben vigyorgok magam elé, ahogy hallom az ivászattal való viszonyát és a kísértéssel magyarázó maszlagot.
- Egy sör mindig jól jön, főleg ha kartonnal van a hűtőládádba! - forgatom meg a szivarom csutkáját a számban, majd egy mozdulattal beülök mellé az anyósülésre.
- Nem hiszem, hogy nagyon különbözne a meglátásunk fogolyejtés terén - habár a sör hiányával nem is - de a többiben, teljes mértékben egyet értek veled, Cimbora!- bólintok felé egy bájvigyorral.
- Majd Te fedezel, én meg odalent leszek! Gyorsan lerendezzük, aztán megyünk inni! – sorolom fel a tervemet és belegondolva nem is bonyolítottam túl.
Valószínűleg már felfedezték az előző napi ittlétünket, és felkészülnek. Csak akkor ötlik belém a felismerés, mikor megérkezünk és orrfacsaró búz fogad az épületből. Már messziről érzem a kiontott vér szagát. Ahogy közelebb érünk, úgy húzódik grimaszra az arcizmom.
- A fene ezekbe! Úgy bűzlenek, mintha egy hete itt rohadna a testük! Mocskos Banda! – gyújtok rá a szivaromra és nézek körül. Nem igazán hat meg a látványuk, inkább férgekre hasonlítanak, mint egykor emberi lényekre. Nem is nagyon törődöm a csatatérrel, inkább Frank után nézek, aki egy ládát nyom a kezembe.
-Oké. – rakom a helyére a szerkezetet. - Bár, ezt tegnap fel kellett volna gyújtani a picsába!– jegyzem meg úgy mellékesen, miközben a Cimborám a villanykörtékkel bíbelődik. Biztos valami apró meglepetést készít még elő, de ehhez sem tudok nagyon hozzátenni. Inkább tovább folytatom a műveletem, ami után Frank be tudja kötni a zsinórjait.
Miután kész vagyok, leülök egy ládára és várok. Amúgy is most az következik. Hiszem, hogy hamarosan felbukkannak a várt vendégeink és akkor elszabadul a Pokol a személyünkben.
Addig meg legalább kényelmesen elszívom a bagóm.


Megjegyzés ide


☆☆

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
94
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Szer. 14 Márc. 2018, 16:21

18 +: Káromkodás és profán erőszak sejtetése


Frank & Logan

A hely becsapdázása némileg több időt vesz igénybe, mint ahogy azt gondoltam. De minden plusz másodpercnyi munka meg fogja érni a belefektetett energiát, ha majd Lincolnt egy királyvízzel teli medence fölé fogom lógatni.
Hallottam már, hogy milyen strapabíró fickó. Ennek ellenére remélem, hogy a só- és kénsavak szerelemgyereke elég erős lesz ahhoz, hogy kicsikarjon belőle néhány hasznos szót.
Ha mégsem hozza el a módszer a kívánt hatást az oxigénhiány még mindig egy járható út arra, hogy megoldjuk a nyelvét.
Még egyszer leellenőrzöm a csapdákat és nyugtázom, hogy minden a megfelelő helyen van.
Ezzel az akadálypályával még Afganisztánban is megadásra kényszerítettem volna az ellenfeleimet, akik sokkal keményebb pofák voltak néhány drogfüggő gengszternél.
Az igazi kérdés most már csak az, hogy milyen erős szerekkel próbálják majd kiegyenlíteni az erőviszonyokat ezek a férgek. Nagyon merem remélni, hogy a nagy kaliberű lőszereimmel nem fogok befürödni. Ilyen zárt helyen nem lesz a legjobb ötlet a rakéta és gránátvetőket használni, de ha rá fogok kényszerülni, akkor nem finnyáskodhatok.
- A nap végére itt már semmi nem fog állni. - biztosítom Logant az épület jövőbeli állapotáról
Már csak egy dolog maradt hátra ahhoz, hogy működébe hozzuk a tervünket.
Találni kell egy mocskot, aki megüzeni Sírkőnek, hogy mi a helyzet.
Elnézve a helyet a környéken nem sok ilyet fogunk találni, így a kevésbé gusztusos megoldáshoz kell folyamodnom.
Átnézem a Logan által hátrahagyott holttesteket mobiltelefonok után kutatva.
Azok alapján amit látok ezeknek a gengsztereknek nem sok eszük van. Csicsás okostelefonnal mászkált mindegyik és még annyi fáradságot sem vettek, hogy lejelszavazzák a készüléket.
Még így is az lett volna a csoda, hogy nem akadtak rendőrkézre. A Yard azon fele, aki nem szimpatizál velem olyan mélyen van a maffia zsebében, hogy még egy hidrogén bombával sem tudnám kirobbantani onnan őket.
Feloldom az első készüléket és megkeresem a híváslistákat. A leggyakrabban hívott számokat keresem. Van esélyem arra, hogy valamelyik haverral vagy családtaggal fogok csevegni, de megkockáztatom a dolgot.
Elindítom a hívást és várom, hogy kicsengjen a telefon. Néhány másodperc múlva egy harlemi akcentussal beszélő férfi szavait hallom. Ilyen kiejtéssel és hanghordozással nincs az az Isten, hogy ne gengszter legyen.
- Mi a pálya Joey?- vakkant bele a telefonba- Már kezdtem aggódni miattad, hogy tegnap nem hívtál.
Határozott, vészjósló hangon szólok bele a telefonba.
- Talán azért nem hívott, mert kisimult az EKG-ja.
Kapkodó lélegzetvételt hallok a vonal túloldalán, majd jön a kétségbe esett kérdés.
- Ki a fasz maga?
- A Megtorlóval beszélsz. - válaszolok neki halálos nyugodtsággal - Most pedig úgy figyelj rám, mintha az életed múlna rajta! Elmész Sírkőhöz és elmondod neki, hogy jöjjön ahhoz a régi raktárhoz, ahol Joey haverod tárolta az MNH-t. Ott várok rá egy haverommal együtt. Mindkettőnknek lenne egy kis beszélnivalója a nagyfőnökkel. Minél több embert hoz ide annál boldogabbak leszünk.
Nem várom meg amíg válaszol, egyből bontom a vonalat.
Tudja, hogy nem vicceltem és azzal is tisztában van, hogy ez nem telefonbetyárkodás volt.
Maximum egy óra múlva megnyitjuk a mészárszéket.
Elfog a bevetés előtti izgalom, miközben a búvóhelyemre bekészítem a fegyvereimet és a hozzá tartozót lőszereket.
Eddie Gnucci halála után a szervezetbűnözés újabb vénáját fogom csúnyán elmetélni.
Nem tagadom élvezni fogom a dolgot, mint alkoholista az ingyen piát....


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
100
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetTárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan Today at 02:32


Frank & Logan

Be kell vallanom, hogy Frank módszerei eléggé egyediek. Főleg, hogy olyan aprólékosan is kidolgozottak, amiket én nem igazán szoktam előre megtervezni. Azt meg kell hagyni, hogy mindenre gondolt. A csapdáktól kezdve a robbanó villanykörtéig. Az elkövetkező órákat elnézve, nem is csodálom, hogy ennyi előkészületet tettünk( vagyis többségében ő tett), mert én csak a „kukta” szerepét tudom neki előadni ezekben a dolgokban. Én inkább a spontán eseményeket szoktam, minthogy egy előre eltervezett és felkészült csapdahegyen álljak és várakozzak. De be kell azt is látnom, hogy ezek a Mocskok ellen csak ez a hatásos módszer. Éppen elég ártatlan szárad a lelkükön, és itt az ideje, hogy megtapasztalják ők is a veszteséget. Frank Cimbi, nagyon is ért ehhez a fajta meglepetéshez, amit fognak most kapni tőlünk. Nem szoktam előre inni a Medve bőrére, de az is biztos, hogy megemlegetik ezt a napot ezek a rohadékok.
- Az remek lesz! -gyújtok rá a szivaromra s várakozom. Általában sem vagyok egy bőbeszédű, de most nem zavarnám meg a Pajtit a munkájában. Nem tudok egyebet tenni, mert amúgy sem egy gyors menet lesz ez a pár óra, amikor idetolják végre a pofájukat  ebbe a szép raktárba, ahol egy centiméter sincs szabadon hagyva, csak azért, hogy a buli teljes legyen számukra. Most azt hinnék, hogy lelkiismeret furdalásom kerekedik, ahogy belegondolok a jövőjükbe, de kiábrándítok mindenkit, hogy egy cseppet sincs kétségem, hogy helyesen cselekszünk. Amikor meghallom a telefonvonal másik végéről kiszűrődő hangot, már tudom, hogy a társam nagyon érti a dolgát ebben is. Csak annyit mondott, amennyit kellett és a folytatás csak azon a Rohadékon múlik. Remélem, a büszkesége legalább három tucat lenyalt-hajút küld erre a címre és vele saját magát. Tudatosan nem szóltam bele a kedves invitálásba, de ahogy sejtem, nem kell sokat várnunk a válaszára. Én meg kifejezettem örülök, hogy megmozgathatom magam és visszaadhatom a sok „kedvességet” amit azok a szerencsétlenek szenvedtek el. Már talán nem is kell sokat várakoznunk, de én addig is leülök egy ládára, és várok. Frank-re hagyom az irányítást, mert ebben ő a jobb. Én majd a megbeszéltekhez tartom magam. Tudom, azt is, hogy ne lesz könnyű vagy éppen sétagalopp ez a menet, de bízom abban, hogy az összehangolt visszavágásunk elég nagy ütőképességű, hogy egyszer s mindenkorra ezt a bandát kiiktassuk. Türelemmel várakozom, és ahogy leteszi a mobilt a Cimborám, már érzem, hogy nincs messze az összecsapás. Ráérősen szívom a szivaromat, de egy sör most jól esne. Az biztos, hogy ha ennek vége, akkor nem hagyom ki a hideg aranyló italomat, de Frank-el koccintani fogok, az is hót ziher, hiába papol nekem az ital ártó mellékhatásaira. Megérdemelten húzzuk majd le azt a pár üveg sört, amit ez után meg fogunk inni! Most viszont a várakozásé a főszerep, és a lelkiekben felkészülésé. Én aztán ezekben is az élen járok, főleg, hogy előbb ütök aztán kérdezek. Előre élvezem ezt a műsort!


Megjegyzés ide


☆☆
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Gene Therapy - Frank & Logan

Vissza az elejére Go down

Gene Therapy - Frank & Logan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Régi ipartelep-