HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Gene Therapy - Frank & Logan

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Hétf. 19 Feb. 2018, 18:06
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

18+
Frank & Logan

So was I

Az épületet hamar elhagytuk. Frank-et se kellett nagyon győzködni a távozásunkra. Bírom a Pasast! Még Mutánsnak is „beválna”, ha nem lenne Ember! Na de viccet félretéve, az előző két díszhuszár tényleg elvezet minket a hatos mólóig. A franc bajlódik a táblák keresésével, főleg, hogy már messziről bűzlik a hely.
Apropó… bűzlik!
- Meg se gyújtottam! Csak szeretem, ha van valami a számban. - intem le a megjegyzését a kedvenc szivarcsutkámról.
- Azok a füstölő mintapéldányokat leszedem csendben. Ameddig hangtalanok tudunk lenni, addig előnyünk van, de valószínűleg nem fog sokáig kitartani ez az állapot. - mutatok a négy matrózra, akik a köteleket erősítik ki az oszlopokhoz.
- Úgy saccolom, hogy a lentieken kívül még vagy egy tucatnyian vannak a fedélzeten. De biztos nem számítanak meglepetésre.
A következő kérdését meg lassan meg se hallottam volna, de kezdem élvezni a meglátásait a közös munkánk során.
- Szerinted belopózunk, körbeszimatolunk, aztán csendben távozunk? Felejtsd el, Pajtás!- vázolom fel tőmondatokban az elkövetkező fél órát egy széles vigyorral mellékelve.
- Nem hinném, hogy ezt a bulit nyíltra hirdették volna, inkább zártkörűnek nézem! Mi meg csak erre jártunk. A kutya nem veszi majd észre, hogy felmennénk és magunkhoz vennénk innen bármit. – forgatom meg a szivarkámat ismét az ajkaim közt egy vállrándítással és szép lazasággal veszem az irányt a hajófar felé. A jobboldali két őrt simán be tudom húzni a bálák mögé, még egy nyikkot se hallattnak, mikor kaptak egy szép fültöves ütést. A nyakuk roppanásáról meg nem tehetek.
Intek Frank felé, hogy szabad az út. Biztos vagyok, hogy megtalálja a megfelelő megoldást a feljutásra. Aztán követem én is, ha leszedtem még azt a kettőt a köteleknél.
Sokat nem kellett erőlködnöm. - Gyorsabb is vagyok, nemcsak halálosabb.
-A picsába! Már kezdek Frank-esedni? Remek! Ragad rám a koszon kívül legalább valami! – vágok egy bájvigyort magam elé, ahogy nekikészülők a fedélzetre ugrásnakVissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Kedd 20 Feb. 2018, 11:48
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

16+


Frank & Logan

Ritka, amikor valaki olyan emberrel találkozik, akivel ennyire egy rugóra jár az agya.
A saját tapasztalataimból kiindulva azt hittem, hogy csak kétszer fordul elő mindenkivel életében hasonló.
Az egyik eset az, amikor találkozol a legjobb barátoddal, a másik pedig, amikor megtalálod a gyerekeid anyját.
Az, hogy miként következik be nem fontos. A lényeg az, hogy megtörténik.
Azt hittem, hogy én már kimerítettem ezt a két fős kvótát Mariával és Billyvel, de úgy tűnik, hogy a "Felsőbb vezetés" megszavazott nekem egy ráadást.
Logant igazából meg se kellett volna kérdeznem azzal kapcsolatban, hogy milyen megközelítést választunk. A fickó egyből tudta, hogy mi jár a fejemben és ő sem rest kicsit durvábban játszani.
Nem tudom, hogy Xavier hogy simítja el a durvább balhéit, de az tuti, hogy emiatt néha igen tágan kell értelmezni a mutánsok és emberek közötti békés együttélés alapelveit.
Bár elmondja, hogy mit tervez, de mindketten tudjuk, hogy ez igazából nem szükséges. Hasonlóan gondolkodunk és ennek megfelelően hasonló megoldásokat választunk.
Átbillentem a gépfegyver jobb oldalán lévő pöcköt a hármas lövés funkciójára, míg Rozsomák elindul elintézni a két csalimadarat.
Nem hallom a pengék hangját, amint kiröppennek a kézfejeiből, de ha jól sejtem, akkor nem fogják megúszni repedt koponyacsont nélkül a találkozást.
El kell ismernem, hogy amennyire kegyetlen a csontváz törhetetlen szuperfémmel való ötvözésének gondolata, annyi előnyt is biztosít a rajta áteső embernek.
Elfoglalom a pozíciómat és hagyom Logant tovább dolgozni.
Az ő hirtelen felbukkanása lesz az, ami megadja majd a gyors és hatékony problémarendezést alapjait. Amíg a gengszterek vele foglalkoznak, addig én kiosztok néhány fejlövést.
Az cseppet sem zavar, hogy ezeket a golyókat nem a homlokuk közé kell repítenem, hanem néhány milliméterrel a fülük fölé. Bár nem az afgán sivatagban aszalódok, de attól még háborúzok. A háborúban pedig a győzelem a cél. Az oda vezető út abszolút mellékes.
Míg Logan nekiáll a dáridó kirobbantásának, addig célba veszem azt a fickót, aki a balhé kitörésekor a társamhoz képest a legtávolabb fog állni.
A feltűnés jó dolog tud lenni. Főleg akkor, ha elterelésként is tudod használni.
Két oldalról sokkal könnyebben fel tudjuk majd őrölni az ellenállást, ha csak az egyik támadót fogják észre venni.
Utána már nem kell sokat vacakolni a hajóra való feljutással se.


 megjegyzésed
A hozzászólást Frank Castle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 23 Feb. 2018, 13:33-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Kedd 20 Feb. 2018, 18:35
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Frank & Logan

So was I

Ezt a négy balfácánt könnyűszerrel tettem ártalmatlanná. Ha esetleg meglátta volna valaki, az sem nagyon izgatna. Kezdem azt hinni, hogy tényleg ennyire barmok. Látszik, hogy az agyonzselézett hajúk alatt nem sok ész ragadhatott. Nekünk csak jó, de nekik kevésbé.
Nem szeretek gyilkolni. A Prof is tudja nagyon jól rólam. Néha viszont elkerülhetetlen.
Mire visszaérek a hajó tatjához, már csak a fentiek felől érzek mozgást. Az eddig látottak alapján meg nem is nagyon izgatják magukat az erősített őrség felállításán
Frank is gond nélkül feljuthat a hajóra, még erőlködni se kell, hogy ne vegyenek minket észre.
Nekiugrottam, hogy egy nagyobb lendületet vegyek a fedélzetre lépéshez. Simán érkeztem a kiszemelt területre. A toronyig megpakolt konténerek is bőven adnak takarást a mozgásomhoz. Mikor elérem a belső kabinok ajtaját, bevárom a Cimborát. Remélem, hogy sima üggyel ért ő is fel ide. Aztán meglephetjük az a sok csirkezabálót, akik itt a tilosban járnak. Már viszket is a tenyerem, hogy kiosszak pár nevelő pofont.
A kis kémlelő-ablakon belesve meg is látom azt, amit sejtettem. Vígan dalolásznak és isznak a Matrózok, akiknek esetleg figyelniük kellett volna ezt a helyet. De ne csalódtam bennük! Olyan léhűtők, amilyenekre számítottam. Hamarosan ideér Frank, aztán mi meg a táncot szolgáltatjuk a bulijukhoz.
Nekitámaszkodom a falhoz, és bevárom a Barátomat. Nem kapkodom el. Mindent ki kell élvezni ebben a játékban.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Szer. 21 Feb. 2018, 15:20
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

18+


Frank & Logan

Amikor Logan megteszi a bejutás haláltáncának első lépéseit olyan érzés fog el, amit utoljára a seregben tapasztaltam.
A közösen megtervezett munka végrehajtása feletti öröm jár át, miközben figyelem a társam, aki egy macska kecsességével veti bele magát a harcba. Se karmok, se vagdalkozás, csak a jó öreg öklök. Mondjuk azok egy ritka erős fémmel vannak megerősítve, szóval egy kis előnye azért van azokkal szemben, akiket éppen leütött.
A vállamhoz támasztott gépfegyvertussal követem a fickók mozgását, majd visszatartom a lélegzetem annyi időre, hogy meghúzzam a ravaszt.
Alap lövésztrükk a pontosságfokozására, de sok amatőr nem alkalmazza és bízik a légzés ütemének figyelésében.
Nem akarok vitatkozni velük, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor lőttem mellé, mióta az ravasz meghúzásának pillanatában nem lélegzek.
A fegyver gyors, egymást követő ropogó hangokat hallatva ereszti ki magából az első három golyót. Rá egy fél másodpercre már össze is esik a célpont, akinek új szellőzőnyílást lőttem a koponyájába.
Nem várom meg míg a többi fickó észbe kap.
Fél szememet a fegyver irányzékán tartva máris keresem a következő áldozatot, aki már fordul is a hang irányába, keresvén a támadót.
A szeme felcsillan és éppen kiáltásra nyílik a szája, amikor újra tüzelek.
A kiröppenő golyók szó szerint bent tartják a felszakadni kívánó figyelmeztetést, amint néhány fogat letörve áthaladnak a fickó szájüregén, majd a kisagyat pudinggá passzírozva a tarkón keresztül távoznak.
Nem szeretek viccelődni az ilyen dolgokkal, de jól betömtem a száját.
Az utolsó tagnak még volt annyi ideje, hogy felém emelje a puskáját és tüzeljen, de a hirtelen reagálás nem segített sokat a célzásán.
A mellettem lévő faláda kapja be a lövést. Nem látom a találat helyét, de feltételezem a deszka és a láda tartalma nem úszta meg ép bőrrel.
Válaszul a támadásra megeresztek egy hármas sorozatot, ami rögtönzött gégemetszést hajt végre a fickón. A különbség csak annyi, hogy ez a lyuk nem az élet mentés célját szolgálja...
A terepet pásztázva indulok meg a hajó feljáróján. A fedezékül szolgáló helyeket figyelve megyek fel a rámpán és várom, hogy valaki elém ugorjon, de senki nem támad rám.
Az eszméletlenül vagy szétkaszabolva heverő testek hiánya azt súgja, hogy Logan nem nagyon ütközött ellenállásba, miután feljutott a fedélzetre.
Részeg dalolászás üti meg a fülemet, miközben a fegyvert magam előtt tartva derítem fel a hajót. Nem vacakolok sokat és úgy döntök, hogy érdemes lesz leellenőrizni a bulizó matrózokat. Talán kapok egy kis útbaigazítást. Rozsomák már ott vár és úgy tűnik, hogy hasonló gondolat fészkelte magát a fejébe, mint nekem.
Üdvözlően biccentek felé, majd az ajtó mellé állok és jelzem neki, hogy nyissa ki.
Ő takarásban marad, ha esetleg valaki küldene nekünk néhány ólomgolyót és meg viszonozni tudom majd a törődést.
A kezemet az arcom elé tartva hármat mutatok, majd elkezdem sorra behajtogatni az ujjaimat, jelezvén a néma visszaszámlálás végét.


 megjegyzésed
A hozzászólást Frank Castle összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 23 Feb. 2018, 13:36-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Szer. 21 Feb. 2018, 18:06
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Frank & Logan

So was I

Ha valaki pár nappal ezelőtt azzal állt volna elém, hogy egy Médiában is ismert emberrel fogok együtt dolgozni, azt lehet körberöhögtem volna. Tudvalevő, hogy mindig egyedül „dolgozom”, vagyis magányos Farkasként járom az utam. De az elmúlt nap megdöbbentett valahol. Nem gondoltam soha bele, hogy létezhet Emberben is olyan tulajdonság, amit magamban is látok. Jó, hogy nem ugyanarra gondolunk, de nagyon is hasonló az észjárásunk. Frank-nek nem kell sok szó vagy magyarázat, mert fél szavakból tudjuk követni a rögtönzött tervünket.
Amint ott állok a kiszemelt helyemen, nem is aggódom miatta. Láttam, hogy intézi el a dolgokat, és ha egy mód van rá, akkor nem is kell azon agyalni a végén, hogy takarítást kérjünk a végére. Várakozásomban, viszont lövések hangjait hallom. Pontosan nem tudom, hogy merre jár, míg ide nem ér mellém, de az utóhangokból ítélve, nem téveszti el a célpontokat. Kezdem élvezni a Társulásunkat. Ritkán érzek elégedettséget, de kifejezetten bírom Frank-et. Az ifjúkori önmagamra is emlékeztet. Az pedig nagy szó.
Hallom, hogy bent megy a dáridó. De még valamire figyelmes leszek a konténerek felől. Valami kopogásféle zaj szűrődik ki nem messze a várakozási pontomtól. Eleinte csak a hullámzásnak tudtam be, mert elég elhaló és monoton hangot hallottam, de aztán újra ismétlődik a zaj. Olyan érzés kerít hatalmába, mintha morze-jeleket hallanék. De ezt még a Háború alatt tanították a Seregben. Manapság már nem nagyon használják. Ha végzünk a táncleosztással odabent, akkor utána nézek ennek a dolognak. Túl sok itt a véletlen.
Ahogy Frank felbukkan a kabin mellett, már a fejtartásából tudom, mire gondol. Egy széles vigyorral forgatom meg a szivarcsutkámat a szám szélén és bólintok, mikor látom a kezén a „számlálást”.
-Na, csapjunk a lecsóba!- eresztek el egy halk megjegyzést, és kinyitom az ajtót. A Cimborát előre engedve követem, hogy fedezéket adjak a bal oldalának. Tudom, hogy túlerő is lehet a kabinban, de nem nekünk. Már csak arra kell ügyelnem, hogy ne szabdaljak fel többet a kelleténél, mert akkor az Országos Cimbi-m, nem tudna infókat gyűjteni. Már kezdem kiismerni, de elég nehezemre esik, hogy ezek a mocsadékok láttán visszatartsam magam. Nem szeretnék önzőnek tűnni, de ha egy mód van rá, akkor még szerencse, hogy nem én lépek be először a partiba. Lehet, hamarább járna el a kezem, mint hogy kiszedjük belőlük a szajré pontos helyét. Egy csomó időt megspórolnánk a kereséssel. A fene se akar itt éjszakázni ezen a bűntanyán.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Szer. 21 Feb. 2018, 21:10
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

18+


Frank & Logan

Logan arcán átfut egy olyan kifejezés mintha hallana valamit. Elsőnek nem tudom mire vélni a dolgot, de eszembe jut, hogy az érzékei sokkal élesebbek egy átlag emberénél és valami olyan üthette meg a fülét, aminek az észrevételéhez az én dobhártyáim már kevesek.
Amint látom, hogy kisimulnak a mimikai ráncai, már tudom, hogy nem olyan dolgot vett észre, ami veszélyes lenne ránk nézve és folytathatjuk az akciót.
Az ajtó kinyitásakor legalább egy puskalövésre számítottam, de még csak egy meglepett megjegyzésre sem futotta a fickóktól.
El sem merem képzelni, hogy Logannek milyen lehet, de az én orrom egy komplett vegyi támadásként éli meg, amint az idegrendszerem feldolgozza a kiáramló égett cannabis szagát.
Ezek a tengerészek tudnak él az már biztos. A kérdés már csak az, hogy mennyire kell kijózanítanunk őket ahhoz, hogy érdemi információt tudjunk kiszedni belőlük.
A fegyvert előre tartva fordulok be az ajtón és pont olyan látvány fogad, amire számítottam.
Szétdobált piás üvegek, a hamutartóban füstölgő jointok, szétcsúszott tengerészek.
Az már meg sem lep, hogy öngyújtók, kanalak és injekciós tűk is hevernek az asztalon. Ezen a fickók most mocsok nagyot kaszálhattak, ha ekkora bulit csaptak.
Az arcomról még józanul sem tudnának leolvasni semmit, de ilyen állapotban végképp semmi esélyük arra, hogy észrevegyék az a lesújtó pillantást, amit vetek rájuk.
- Né' má'! - szólal meg az egyik tag erős orosz akcentussal - E' nem az a fickó, aki a mú'tkor láttunk a TV-be'? Hogy a picsába' híjják mán'? A Büntető? Vagy Inkvizítor?
-Megtorló te pöcs!- - vág a másik mondatába a társa - Mon'ták, hogy jót fogunk halluzni a cuctó', de azé' ennyire nem kellet vó'na bebasznia.
Na csodás. Ezek tényleg annyira szét vannak csúszva, hogy már nem tudnak magukról. Talán pont ezt kellene kihasználni. Ha annyira be vannak állva, hogy fel sem fogják mi a valóság és így olyat is elmondanának, amit még hústűkkel az körmük alatt is megtartanának maguknak.
- Az CX-120 és az EL-450-es konténerek! - mordulok rájuk megjátszott türelmetlenséggel - Hol találjuk őket?
A fickó feje oldalra hanyatlik, ahogy éppen elszenderül. Ezt a problémát gyorsan tudjuk orvosolni.
Felkapok egy töménnyel teli üveget az asztalról és a képébe löttyintek belőle egy adagnyi piát, majd a maradékkal alaposan belocsolom a ruháját.
- Mi a fasz? - ocsúdik fel úgy, mintha rosszat álmodott volna
Felveszem az egyik még égő füves cigit és olyan tekintettel nézek a fickóra, ami még a Poklot is befagyasztaná.
- A konténerek az MHN-val! - mondom neki egy kicsit határozottabban - Megmondod merre vannak, vagy grillezett disznó lesz belőled! megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Szer. 21 Feb. 2018, 22:22
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

18+
Frank & Logan

So was I

A fülem nem szokott csalni, ahogy a szimatom sem.  A kabinba lépve elfintorodok, ahogy megcsap a bűz. Förtelmes szagok terjengnek és ezt az érzékeny orrom elég nehezen viseli. Azt már látom, hogy Frank kezébe veszi az információszerzést, de egy halvány vigyor azért átsuhan rajtam, mikor említésre kerül a Személye. Kellemesen nekitámaszkodom a falnak, és nézem a műsort. A szivaromat megforgatom a számban és az első sorban nézem végig a párbeszédet. A kabin tele mindenféle ajzószerrel, de a füves dolgok is szép számmal akadnak az asztalon és a földön elszórva.
Tanult Társam elég nagy szakértelemmel fog neki a konténerek kiderítésére. Bár azt meg kell hagyni, hogy legalább nem öltük halomra őket. Megteszik magukkal, az már fix!
Ahogy kezdenek „éledezni” -  vagy a fene tudja, mit tudnak csinálni az ilyen rohadékok- egyikük egy pisztolyt vesz elő, majd ránk fogja. Totálisan el van szállva, de a remegéséből látszik, hogy azt se érzékeli, hol van most. De a drogoknak a hatása alatt még azt se veszi észre, hogy meg sincs töltve.
Hogy bemutatót tartsak, egy hirtelen mozdulattal kieresztem a pengéimet, és a csövének a felénél kettéválasztom a fegyverét. Még hálás is lehet, hogy nem a kezével együtt hasítottam le.
- Valamit kérdeztünk!- emelem meg a hangom a most már annyira nem vigyorgó férfira. Tudom, hogy sokkoló látni a villámgyors pengéimet, de nagyon is visszafogtam magam. Ezek úgyis halottak, csak még nem tudják.
-Ne kelljen kérdezni még egyszer!- mordulok rá újból.
-Oké…Oké! – emeli fel a kezét és szépen kezd dalolni a madárkánk.
- A hátsó rekeszeknél vannak azok a konténerek. Három óra múlva emelik le a fedélzetről. Többet nem tudok!
- Biztos vagy benne?- kérdezek vissza, de érzem, úgy be van szarva tőlünk, hogy még azt is elmondaná, hogy mikor volt a retyón. Igaz, arra nem vagyok kíváncsi.
- Ki rakodta be a szállítmányt? Mi a neve? Beszélj!- lépek közelebb hozzá és emelem meg a nyakánál fogva.
- Nos?- hajolok hozzá közel, bár a bűze elég gyomorforgató.
- Ejj! Rohadsz belülről!- engedem el, majd hörgő köhögéssel zuhan vissza a székre.
- Ne öljetek meg!- kezd rimánkodni.
Hogy miért nem lep meg, hogy minden mocsok akkor szarik bele a gatyájába, mikor közeleg a végítélete? Addig meg vígan tivornyázik és a menő faszt játssza.
- Tied, Cimbora!- lépek hátrább és nézek széjjelebb az asztalon és a földön, talán lesz valami érdekes, amit eddig nem vettünk észre. De szívesebben zárnám rövidre ezt a helyet, minthogy itt szarakodjunk. Ha kiköhögi amire kíváncsiak vagyunk, akkor lehet, hogy gyorsan vége szakad a szenvedéseiknek. De előbb hagyom Franket élvezkedni.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Csüt. 22 Feb. 2018, 17:03
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

18+


Frank & Logan

A fickó szeme elkerekedik ahogy a lelassult agyában helyére kattannak a dolgok és összerakja az okozati következményét az égő cigaretta és a töménnyel átitatott ruha találkozásának.
Ez a pillanatát mindig szerettem a mocskokkal való beszélgetésnek. Ilyenkor tudatosodik bennük, hogy az elképzeléseikkel ellentétben nem sérthetetlenek. Sajnálatos, hogy ehhez egy magamfajta törvényen kívüli kell, akivel nem lehet egyezkedni, mert a törvény képviselői annyit érnek ellenük, mint a szarnak egy pofon.
Ez az önként vállalt munkám legjobb pontja. Amikor minden lelkiismereti probléma nélkül szabadjára engedhetem az összes felgyülemlett haragomat és állati agressziómat annak érdekében, hogy közelebb jussak az adott küldetés végéhez. Azt sajnálom, hogy csak a maffiának dolgozó szemétládákkal beszélgethetek ilyen körülmények között.
Hallottam pletykákat olyan zsarukról is, akik nagyon mélyen benne vannak a családok zsebében, de őket jól felfogott érdekből békén hagyom. Sárosak ugyan, de ha kibeleznék egy yardot, akkor közellenséggé válnék és elveszteném a szimpátiámat a hatóság józanabbul gondolkozó részével is.
Hivatalosan csak Soap járna jól azzal, ha kinyírnék egy zsarut, mert akkor komolyan megnövekedne a Megtorló-alakulat anyagi és erkölcsi támogatottsága és létszáma. Igaz, akkor előle is menekülnöm kellene, mert akkor már nem csak mímelnie kellene azt, hogy nyomoz utánam...
Logan gyorsan lerendezi az egyik heveskedő pofát. Gondolom a fickónak elég nagy meglepetés lehet, hogy az ujjától fél centire vágják ketté az üresen kattogó fegyverét.
A társam hozzám hasonlóan a személyisége elragadó erejével bírja együttműködésre a fickót, aki a válasz helyett a belének rothadó aromáját osztja meg velünk. De legalább megtudjuk, hogy merre kell majd keresnünk a szállítmányt.
- Gyakran történik ilyesmi, amikor beszélsz a fejükkel? - intézem a kérdést a társam felé
Csökkentem egy kicsit a távolságot a füves cigi és a fickó ruhája között.
- A barátom várja a választ és nekem is van egy kérdésem. - nézek a szemébe - Kinek megy a szállítmány?
Látom, hogy a fickónak viharos gyorsasággal tisztul ki a tekintete és egy pillanat alatt elszáll a pia meg a drogok hatása az ereibe tóduló adrenalintól.
- A szállítmányt egy Claude Wentworth nevű fickó adta fel Sírkőnek! - hadarja hihetetlen sebességgel a szemét végig az égő gandzsán tartva
Úgy tűnik Lonnie Lincolnnal csak keresztezni fogják majd az útjaink egymást. Helyes. Legalább letesztelhetem, hogy van-e olyan szívós tag, mint ahogyan híresztelik róla.
- Esetleg akarsz még mondani valamit?
A fickó megrázza a fejét, én pedig visszateszem a hamutartóba a cigit. Megkönnyebbült sóhaj hagyja el száját a pasasnak, de még nem tudja, hogy mi vár rá és a haverjaira.
Felveszek egy másik piás üveget és nagy ívben meglendítem, hogy mindenkire jusson egy kis gyújtós. A maradékot szétlocsolom a szobában.
Logannek biccentek, hogy induljon és nézze át a két konténert. Nemsokára én is csatlakozok hozzá.
A tag, akit az először preparáltam egész gyorsan összerakja, hogy mire készülök. Felugrik és megpróbál elslisszolni mellettem, de utána fordulva megragadom a haját és lerántom a földre. A biztonság kedvéért még kap egyet a vasalt bakancsomtól is, hogy nem nagyon próbáljon ellenkezni.
Felveszem az égő cigit és belehajítom az egyik pia hagyta csíkba.
A láng gyorsan fellobban és elterjed a szétlocsolt ital nyomvonalán.
Két határozott lépéssel már kint is vagyok a szobából és rázárom az ajtót a mocskos matrózokra.
A bentről kihallatszó sikolyok már majdnem olyan érzéssel töltenek el, mintha a kedvenc számomat hallgatnám.
Ideje megkeresni Logant.


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Pént. 23 Feb. 2018, 01:35
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Frank & Logan

So was I

Azt tapasztaltam, amit vártam ezektől a balfékektől. Még a végén élvezni is fogom ezt a melót. A fickó hamar belátta, hogy a túlerővel szemben nincs esélye. Kicsit azért vártam egy kis ellenállást, de olyan bűz terjeng itt, hogy gusztusom sincs hozzájuk érni. Frank-nek meghagyom az élvezetet.
-Előfordul. – mondom a vállam felett a kérdésére. Aztán tovább nézelődök az asztalokon. Különösebb céllal nem keresgélek, de az egyik asztal mellett észreveszek egy kis dobozkát, ami nem illik bele az idillbe. Egy díszes dobozka, amolyan „női” holmi. Felveszem és nézegetem.
-Nézd? Szerinted az övék?- mutatom a Cimborámnak.
- Ha tippelnem kell, akkor valamit elhallgatnak ezek a mocskok. – viszem oda a beszarinak.
- Ez mi? Kié? – nyitom ki a dobozkát. – Ez is azé a Sírkő -é? Beszélj!- nyújtom újra az orra elé a tárgyat.
- Ezek szerint az a Sírkő nevezetű, egy nő? – veszek ki a dobozkából egy kulcsot, amire egy négyjegyű szám van vésve.
- „4675B”? Ez valami trezor kulcsa? Vagy egy széf-é? Beszélj, míg van rá lehetőséged!- lépek hozzá közelebb, de már a pengéimet lassan engedem a torkához.
- Igen…Egy trezor kulcs. - kezdi dalolni remegő hangon.
- Hol van ez a trezor? Ne kelljen még egyszer kérdeznem!- villan felé a szemem, de a türelmem is véges.
- A pályaudvaron, egy szekrény kulcsa. - nyögi ki végül.
- Ezt volt ilyen nehéz kinyögni?- húzom vissza a pengéket, de egy jól irányzott egyenest azért behúzok neki, hogy érezze a törődésemet.
- Szerintem lószart se tudnak. – lépek arrébb, hogy teret engedjek Frank-nek. Jobb, ha én nem folyok bele a dologba. Amúgy is nagyobb tapasztalata van a „takarítás” terén, mint nekem. Így, egy bólintással lépek is ki a kabinból, hogy aztán menjünk a konténerekhez, amiket hamarosan a „gazdájuk" is keresni fog.
Nem is kell sokat várni, mikor a lángok felcsapnak a kabinablakokból. Hiába! Frank-nek van stílusa! Nem is állom meg röhögés nélkül, mikor meglátom az arcát, ahogy kilép utánam a fedélzetre. Egy olyan bájvigyor suhan át rajta, amit még nem láttam.
-Te tudsz vigyorogni is?- lököm oda felé az apró megjegyzésemet, ahogy odaér mellém.
-Azt hittem fapofákat tudsz csak vágni, Cimbora!- veregetem vállon, ha engedi. Nem szoktam nagyon bratyizós lenni senkivel, de ez a Pasas meg tud mindig lepni.
- Aztán ezt is meg kellene nézni. Biztos fontos dolgokat rejtegetnek benne. - pörgetem meg a kulcsot a kezemben, és végre rágyújtok a szivarkámra.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Pént. 23 Feb. 2018, 12:38
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

18+


Frank & Logan

Itt már nincs más dolgunk, minthogy megnézzük a két konténert. Nagyon remélem, hogy nem igazolódik be a sejtésem az eltűnt mutánsokkal kapcsolatban, mert akkor hétszentség, hogy Logan kibelezi a fél alvilágot csak azért, hogy kicsit lenyugodjon.
- Csak élvezem a jól végzett munka eredményét. - áll vissza a fapofám a pillanatnyi öröm után
Másokat talán megriasztana a tény, hogy sokszor kifejezetten élvezem a gengszterek kínvallatását. Talán még én se tartanám saját magamat épelméjűnek, ha nem élném a törvényen kívüli önbíráskodók életét, mert el kell ismerni, hogy másoknak élvezettel fájdalmat okozni nem utal egészséges elmére.
De a legtöbb pszichopatával szemben én nem fogom engedni, hogy ez a hajlamom eluralkodjon rajtam és csak is azokra szabadítom majd rá magamat, akik a törvény rossz oldalán állnak. Az ártatlan kívülállók bántalmazását sosem bocsájtanám meg magamnak. Talán még magamon is megtorolnék egy ilyen túlkapást, akármennyire nem tetszene az Úrnak.
-Befejezzük amit itt elkezdtük, aztán majd eldöntjük, hogy merre tovább.
Ahogy közelítünk a két konténer felé, megüti a fülemet, hogy az egyikből ütemes kopogás hallatszik.  Három rövid, három hosszú és megint három rövid. Szinte semmi idő dekódolja az agyam, hogy morze-kódról van szó. Ezek szerint az egyik konténerben van legalább egy élő személy.
Nagyon nem nyugtat meg a tény, mert ez  még nem zárja ki, hogy holtesteket csempésztek vissza a városba, csak éppen elbalfaszkodták a pulzusmérést.
Megállok a konténer előtt, ahonnan a kopogás jön és megpróbálom kinyitni. Elég jó erőben vagyok, de hiába rángatom a nyitókart nem nagyon akar megmozdulni.
- A tiéd a pálya. - lépek el a konténer mellől, hogy átadjam a helyem Logan-nek
Az ő karmai azért hatékonyabbak, mint az én puszta izomerőm. Néhány csapás után fel is tárul a nagy acél ajtó és nagyon nem tetszik, amit látok.
Egy csont soványra lefogyott, elég Gollam-szerű fickó kuporog a konténer belsejében, mögötte pedig több aksis hűtődoboz van, amiknek a funkciója az űrtartalmuk és méretük alapján elég egyértelmű.
A fickó ijedten hátrál, ahogy meglát minket. Nem is csodálom a dolgot. Ha jól gondolom nem éppen bizalomgerjesztő látvány egy karmos torzonborz fickó, meg egy olyan tag, akinek egy benga halálfej van rápingálva a kevlar mellényére.
A gyér fényben azért annyi feltűnik, hogy a manuson egyáltalán nincsenek sebhelyek.
- Nyugalom! - térdelek le mellé - Segíteni jöttünk.
A seregben sokszor átéltem már hasonló helyzetet. Az áldozatok számára mindegy, hogy elnyomó, vagy felszabadító, a fegyveres férfi félni való dolog. Az ilyen eseteken az sem segít sokat, hogy ha egy életveszélyes helyzetből mented ki. A halálfélelem és a sokk elnyomja a józan gondolkodást.
Ilyenkor a legfontosabb, hogy gyorsan jó benyomást tegyél és ne add okot arra, hogy féljen.
- Fel tud állni?
A fickó csak bólint, majd határozatlanul megpróbál magától talpra állni, de fél úton el kell kapnom, nehogy elessen.
Motyog valami köszönetfélét és nekidől az egyik hűtőnek. Nem vagyok a legjobb nyomozó, de azt hiszem, hogy a mozaikdarabkákból most összeraktam a képet.
A maffia mutkókat rabol, majd egy másik városba szállítja őket, hogy ott MNH-t vonjon ki belőlük. Ebbe általában az alanya belehal. A testeket visszaküldik New Yorkba, hogy ott bukkanjanak fel a hullák, ahol eltűntek, így elterelve a figyelmet a valódi művelet helyszínéről. Ez a fickó valószínűleg hasonló képességekkel bír mint Logan és ennek köszönheti az életét. A kísérletek alatt beállt a klinikai halál, de a szervezete rendbe rakta magát annyira a szállítás alatt, hogy magához térjen.
A biztonság kedvéért rákérdezek és próbálom kihámozni a suttogásszerű szavaiból az értelmet. A fickó megerősíti az elméletemet.
A kérdés már csak az, hogy Logan mennyire fogja felhúzni magát egy ilyen aljasságon...


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Pént. 23 Feb. 2018, 16:57
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Frank & Logan

So was I

Ahogy nézegetem ezt a kulcsot, nagyon emlékeztet valamire. Régen történt, de mivel mindenre emlékszem, így nehezen felejtek el bármit is. Ez valahol áldás, de átok is egyben. Gyorsan zsebre vágom a zárnyitót, aztán követem Frank-et a konténerekhez. Amint közelebb érünk, megint hallom azt a morzejeleket. Nagyon régen használták, mára meg alig ismeri valaki. Aki katonai kiképzést kapott valaha, az talán felismeri. Nézek is, mikor újra hallom azt az ütemesen ismétlődő kopogásokat az egyik belsejéből. A Cimbora megpróbálja kinyitni, de nem enged a zár. Majd féleáll és a pengéim szép ívben szelik le az acélzsanért, amivel eddig távol tartottak innen mindenkit. Ahogy enged az ajtó, úgy kerekedik ki a szemem a látványtól. Szinte izzik a szemem, amikor meglátom azt a szerencsétlen Mutánstársat, ahogy kuporog csont sovánnyá aszott testével a sarokban. Hirtelen nem is tudok mit mondani. Frank közelebb lép hozzá és próbálja nyugtatni. Nem hinném, hogy ezek után megússza egy is, ezt a Mocskok közül! Kicsit közelebb lépek hozzá, de látszik, hogy rémült és bizalmatlan. Nem is csodálom! Ki tehet ilyet?! Az nem érdemel semmiféle irgalmat!
-Nyugi, Pajtás!- húzom vissza a pengémet. – Ő itt, Barát!- mutatok Frank -re. - Én, Logan vagyok. Kiviszünk innen!- lépek hozzá kicsit közelebb, hogy a kezemet elérje.
-Gyere. Segítünk!- emelem fel a soványka testet, mert alig áll a lábán.
-Nem lesz semmi baj. Jó helyre viszünk! Meggyógyítanak a hozzánk hasonlók. - bólintok felé, de belül a dühöm egyre hatalmasodik rajtam. Nem hittem volna, hogy ilyen gátlástalan kísérletekbe másztak nyakig ezek az Aljasok. Azt már rég tudtam, ahogy a Prof is, hogy sokak eltűntek. De ez?! Égbekiáltó bosszút kíván, és lószarba a kímélettel, feléjük! Akik ilyet tudnak tenni ártatlanokkal, azoknak még a máglyahalál is kegyes elmúlás lenne a Földi életüktől.
- Hank, tudna érte jönni. Ő tudni fogja diszkréten kezelni a dolgot. Nem szívesen csődítenék ide mindenkit az Iskolából. Elég súrlódás van már az Emberek és a Mutánsok között. Ha most egy nyílt visszavágást indítanánk, akkor még nagyobb Médiavihart kavarnánk, hiába jogosan járnánk el a likvidálásukkal.
Gyorsan tárcsázom Hank-et. Tudom, hogy mindig hallótávolságban van a rádiónak, és nem is kell sokat várni, míg ezt a Túlélő Szerencsétlent, orvosi segítséghez juttatjuk.
Amint elvitték innen, akkor újra Frank-re nézek. Igazából nem találok szavakat erre, de azt láthatja ő is, hogy az arcvonásaim pattanásig feszültek. Eléggé visszafogtam magam eddig, de csak idáig tartott a „jóindulatom”, ha éppen a modorom rosszabbik felére lennének kíváncsiak. Irgalmazzon nekik akármilyen Szentségük, mert innentől kezdve, nem fogom vissza magam. Akárki is merne emlékeztetni a Professzor szavaira, miszerint „..Ne öld meg elhamarkodottan, mert az nem vezet jóra! „ – A Szart, nem!- húzom fel az ajkamat egy vicsorgásra. Ami soha sem jelent jót.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Pént. 23 Feb. 2018, 18:34
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Frank & Logan

Azt vártam, hogy Logannél teljesen elszakad a cérna, amint a helyére kerül az összes kirakós darab az ő fejében is, de úgy tűnik, hogy képes arra, hogy a megfelelő időben robbantsa ki és a megfelelő alkalomra fókuszálja a felgyülemlett haragot.
Szükségünk is lesz majd erre, mert az hiszem a közeljövőben még nem kevés igen ronda mészárlás fogja szegélyezni az utunkat
A Sírkő néven futó Lonnie Lincolnnal kezdjük és addig nem fogunk megállni, amíg rá nem bukkanunk ennek a mocsoknak a szellemi atyjára.
- Helyes. - bólintok a javaslatára - Ha ez kipattanna, akkor Magneto megint csak egy jó okot látna arra, hogy népirtásba kezdjen.
Valami viszont nem hagy nyugodni. A túlélőnknek nyilvánvalóan regeneratív képességei voltak. De a többiekkel mi a helyzet? Akármennyire is jó üzletnek tűnik egy MNH jellegű drogot gyártani, senki nem lenne olyan őrült, hogy totál betlire legyártson egy olyan szert, aminek nem tudja megjósolni a hatását. Megeshet, hogy különböző változatokban gyártják a drogokat, de ehhez tudniuk kell azt, hogy a forrásnak számító alanyok milyen képességgel rendelkeznek.
Hadrendbe állítom az emlékeim és megpróbálom felidézni azokat az infókat, amiket abban a TV-riportban elmondtak az X-ekről. Rémlik, hogy ez a Hank McCoy nevű figura valamilyen tudós és magát használta kísérleti alanynak valami szerhez. Ezért lett olyan kék a bundája.
- Ha jól sejtem ez a te Hank haverod konyít valamennyit a biológiához. - fordulok Logan felé - Szólnál neki, hogy úgy készüljön, hogy néhány mintát is haza kellene vinnie elemzésre? Van egy megérzésem, amit szeretnék ellenőrizni.
Már nagyon sok hullát láttam, így annyira nem borít ki amikor átnézem a hűtőket. Ezek a mutánsok nem ezt érdemelték. Ha a fajtársaimon múlna talán még tisztességes temetést sem kapnának. Mindezt csak azért, mert egy kicsit eltér a génszerkezetük. Azt hittem, hogy tanultunk a második világháborúból, de úgy tűnik képtelenek vagyunk magunk mögött hagyni az előítéleteinket.
Rozsomák előveszi a telefonját és lebeszéli a dolgokat a társával.
Körülbelül tíz percet kell várnunk mire megérkezik a repülő.
Amint  alászáll a lebegő gépből konstatálnom kell McCoy kódneve nagyon is találó. Úgy néz ki, mintha egy két lábon járó hatalmas macska lenne, bár Logannel ellentétben a mozgásából hiányzik a fenyegetés érzete.
Az arcáról még a nem teljesen emberi koponyaforma ellenére is le tudom olvasni a mély megdöbbenéssel vegyes csalódottságot, amint meglátja a a túlélőt és a hűtőket.
Gyorsan elsősegélyben részesíti a szerencsétlen társát, majd nekiáll begyűjteni a mintákat a hulláktól is.
- Tudom, hogy nem sokat ér, de részvétem. - szólok hozzá miközben dolgozik - Nem érdemelték meg, hogy így végezzék.
Annak ellenére, amit a média ír rólam, nem vagyok egy komplett vadállat. Bár a sereg elég csúnyán elintézte, hogy nehezen menjen az együttérzés, de egy ilyen helyzet engem sem hagy teljesen rendületlenül.
McCoy eléggé el van foglalva ahhoz, hogy egy rövid köszönömmel elintézettnek tekintse a dolgot.
Úgy tűnik van már gyakorlata az ilyen jellegű, dolgokban, mert gyakorlott mozdulatokkal végzi a dolgát.
- Rögzítsetek mindent a konténerben! - fordul hozzánk, miután végzett a mintagyűjtéssel - Azt hiszem jobb, ha a személyesen intézem majd ezeknek a szerencsétlenül járt lelkeknek a méltó búcsúztatását.
Miközben mi Logannel rögzítjük a hűtőket a konténerbe épített nagy teherbírású kötelek segítségével, Bestia felviszi a túlélőt a gépre és leengedi az elektromágneses csörlőt a gépről. A masszív fémtalp felzümmög, ahogy odatapad a konténer tetejére.
A gép megemelkedik, majd hangtalanul elrepül az éjszakába.
Végignézek a társamon és nem tetszik, amit látok. Úgy tűnik az elmúlt néhány perc csak felkorbácsolta az érzelmeit. A szikrákat szóró szeme, a homlokán és nyakán lüktető erek és a dühödt vicsorra húzódó szája elég látványos jelei annak, hogy kevésre van attól, hogy gyilkos tombolásba kezdjen.
- Azt hiszem, hogy nem a táskának fogunk utána járni elsőnek. - próbálom jó irányba terelni a gondolatait - De elsőnek gondoskodjunk a drogról.
Elmegyek a gránátvetőért, majd a hajóra visszatérve Logan felé nyújtom.
- A tieid voltak. Gondolom jót tenne neked, ha elsüllyesztenéd ez a gyalázatos ladikot.


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Pént. 23 Feb. 2018, 21:00
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Frank & Logan

So was I

Mikor meglátom Hank arcát, akkor mindent leolvasok róla. Nem kell szólnia, hogy mit él át ő is ennek a látványa után. Sok borzalmat éltünk meg együtt és mindig megdöbbent a kegyetlenség, amivel szembesülünk. Az Emberek gazsága egyre merészebb. Ez viszont túltesz mindenen. Az idegszálaim megfeszülnek, mikor kiemelik a konténert az emelőkarok. Abba még bele sem merek gondolni, hogy mit élhettek át ezek a szerencsétlenek. Ártatlanul szenvedtek, csak azért, mert mások egy apró génnel, mint azok, akik Embernek nevezik magukat.
Frank igaz ember, de rajta is látszik, hogy elítéli ezt a kegyetlenséget. Azoknak ott - abban a konténerben - esélyük se volt a túlélni.
- Szerinted, ha visszaadjuk a „szívességet” nekik, akkor olyanok lennénk, mint Ők?- gyújtok meg egy új szivart, ahogy a másikat elnyomom a talpam alatt.
A gondolataim teljesen elszomorítottak. Elképzeltem, hogy mit tehettek velük.
-Nem érdemelnek kegyelmet, akárkik is voltak a tettesek! Stryker, megtanított arra, hogy kutyából nem lesz szalonna. - mondom halkan Frank felé.
Amikor elviszik a túlélőt és a többieket a repülő járgánnyal, egy pár percig magam elé bámulok. Igyekszem összeszedni a gondolataimat. Tudom, hogy nem lehet már megmenteni őket, de legalább méltóan helyeződnek örök nyugalomra a Földbe. Nagyon sok Barátot és Bajtársat vesztettem már el, ahogy fiatalokat is az Iskolába Tanos szörnyűségei miatt. De most megint a fájdalom mardossa a lelkem, ahogy ott feküdtek halomra abban a..
- Szedjük szét apró darabokra ezt a rohadt helyet!- bólintok Frank felém nyújtott gránátvetőjére.
Nem vagyok gyilkos, de most ezt a kócerájt a levegőbe repítem. Nézek a Cimborára, de az arcomra már nem a düh ül ki, hanem a bosszú.
A Prof tudom mit mondana, de azt is jól tudja, hogy okkal teszem azt, amit most tenni fogok, és nem fogok addig leállni, míg Igazságot nem osztok Frankkel az oldalamon ezért a borzalomért! Hittem benne, hogy változhat mindenki, ahogy az Öreg is mindig ezt szajkózza. De most nem a szavak kellenek ide, hanem a nyilt harc, ahogy a saját „fegyverükkel” lehet csak visszacsapnunk nekik.
Felemelem a vállamra a fegyvert és elszántan meghúztam a ravaszt, mikor mindketten elhagytuk ezt a szennytanyát. Most már tudom mit érzett Frank amikor kilépett az égő kabinból. Elégtételt.
De egy cseppet sem vagyok vidám, hogy nincs más választás.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Vas. 25 Feb. 2018, 12:31
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Frank & Logan

Azt hiszem, hogy nem tévednék nagyot, ha most megkérdeznék, hogy mi jár a partnerem fejében. Túlságosan ismerős az arckifejezése ahhoz, hogy ne ismerjem fel a belsőjében tomboló érzelmi hurrikánt.
A harag és komorság e sajátos keverékét minden reggel láttam a tükörben, amíg könyörtelen bosszút nem álltam azokon a mocskokon, akik elvették tőlem a családomat.
Logan esete nem kicsit más, mivel számára nincs személyes kötődés, de a közös ellenség igen hatékony közösségépítő erő.
Futottam már bele rasszista bűnözőkbe, de most először látom, hogy egy közösséggel mit képes csinálni, ha mindenféle primitív előfeltételezések miatt ilyen szörnyűségeket követnek el ellenük.
- Tudod jól, hogy csak adósságot fogunk nekik törleszteni. De erről a médiának nem kell tudnia.
Nem hiszem, hogy a komplett X-ment ráeresztené a maffiára. Bosszúszomjas ez tény, de nem elhamarkodott. Az X-ek Xavier elveit követve a törvény kezére adnák Sírkőt és a főnökét, nem pedig leszámolásszerűek kivégeznék.
A békés együttélés és a jóindulat demonstrálásának jegyében.
De egy magányos mutánssal és a fejbúbjáig felfegyverzett társával más a helyzet. Ők játszhatják a Piszkos Harryt.
- Jobban nem is érthetnénk egyet. - bólintok Logan kegyelemmel kapcsolatos gondolataira - De ne hagyd, hogy ezek miatt a mocskok miatt minden emberben csak a rosszat lásd.
Tudom, hogy most úgy tűnhet, hogy Xavier egyik könyvéből idézek és az eddigi munkásságom, sem támasztja alá a kizárólagos bűnösség elvét, de Logan szeme előtt kell tartani, hogy nem minden embert gonosz. Ha nem így gondolnám, akkor már rég megoldottam volna egy atomtámadást az Államok minden nagyobb városa ellen.
A társam magához veszi a páncélöklöt és elintézi, hogy ennek a hajónak a rakományát csak búvárokkal tudják a felszínre hozni. A lövedék átüti a hajótestet, majd felrobban. A detonáció megbolygatja az üzemanyagtartályt, ami lángra kap és egy újabb robbanás keretében ketté tépi a hajót. A látvány olyan, mintha élőben látnám a Titanicot elsüllyedni.
Apró, bosszantó, de felettébb költséges hátráltató tényező a maffia számára. Nem mintha megszakadna a szívem értük. Amint végzünk ezzel az üggyel New York koporsókészítői és temetkezési vállalkozói felkészülhetnek a bevételek látványos növekedésére.
Nézem a lassan süllyedő roncsot és egy pillanatra elgyönyörködöm a lángokban.
- Tudod, akárhányszor elveszem egy gengszter életét egy pillanatra egy nagyon apró darabot visszakapok a sajátomból. - szólok Loganhez miközben a lángoló hajó roncsait nézzük - Ahhoz nem elég, hogy letegyem a fegyvert, de ahhoz igen, hogy folytassam a kilátástalannak tűnő harcot. Ezeknek a szerencsétleneken már nem tudunk segíteni, de nyugalmat adhatunk a lelküknek, ha kicsináljuk azokat, akiknek köze volt a halálukhoz.
Hagyok még néhány percet Logannek, hogy összeszedje magát, de a távolból meghallom a tűzoltók és a rendőrség szirénáját.
- Gyere! - fogom meg a vállát - Az utolsó dolog amire szükségünk van most az, hogy itt találjanak minket. Nézzük meg, hogy mit rejt az a csomag.
Elindulok a furgonhoz és remélem, hogy a társam annyira még az eszénél van, hogy kövessen.
Tudom, hogy miként érintheti ez most őt, de a cselekvés az, amivel enyhítheti a sokkot és a gyászt.
Ha beül a furgonban, akkor beindítom a motort és elhajtok a részeg tengerész által megadott pályaudvarra...


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Hétf. 26 Feb. 2018, 10:22
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Frank & Logan

So was I

A dühöm nem mindenki felé irányul, csak azok felé, akik ezt művelték. Nem vagyok gyilkos. Eddig sem a kegyetlen halált osztottam, hanem azokra sújtottam le, akik rászolgáltak. Nem érzek már megbocsátást ezek felé. Akik ilyen aljas és különös kegyetlenséggel tudnak ártatlanokat gyilkolni, azok nem érdemelnek kegyelmet. Az Embereket nem tartom ellenségnek. Megtapasztaltam sok mindent életem folyamán. A Professzor is tudja rólam, hogy morcosságom ellenére van szívem belül. Bár amit most láttam, nem hinném, hogy józan gondolkodású Ember vagy Mutáns érzelem nélkül élné át.
- Nem akarok felhajtást. – bólintok Frank mondatára. A Média amúgy is nagyzolásokba esne, és nem azt akarom, hogy még jobban kiéleződjön a helyzet a két faj közt.
- Nem mindegyiket! Csak Ezeket, a Mocskokat!- emelem fel a tekintetem a Társamra.
-Te is ember vagy, Frank, a Barátom. De Te is láthattad mindezt! - utalok a konténerekre – Azokat kutatom fel, akik ilyet tettek! Nem fogom hagyni, hogy büntetlenül elsimítsák ezt a kegyetlen gyilkosságot! Ártatlanok haltak meg kínok között, és senki nem tudja visszahozni őket…- mutatom az egyre magasodó lángnyelveket a konténer fedélzetén. Még némán nézem egy pár pillanatig, aztán elfordulok.
- Az én lelkem darabjait sok évszázadba kerülne visszakapnom, amiket láttam…- gyújtom meg a szivaromat, és nem nézek vissza a lángtengerre, ami most már elég magasra csapott.
-Menjünk. – indulok a furgon felé. Hallom, hogy a szirénák közelednek, és teljesen igazat adok Frank-nek, hogy nem kell reflektorfénybe kerülnünk a tűz miatt. Bár a Hatóságok többsége nem hinném, hogy az Igazságot látják, de jobb is, hogy nem leszünk itt, mikor ideérnek. Emelem én is a vállára a kezem, egy baráti veregetésre, akiben több közös dolgot fedeztem fel, mit eddig gondoltam.
-Nem akarok bosszúhadjáratot az Emberek ellen. Eddig se az ölés volt a célom. Azokat akarom felkutatni, akik ezt művelték! – szállok be a furgonba. A kulcs pedig ott lapul a zsebemben, ami egy következő lényeges pontját fogja alkotni az elkövetkezendő óráknak.
Ahogy Frank gázt ad a pedállal, még egy gyors pillantással nézek a lángnyelvekre. Magamban az ártatlan társakra gondolok, akik nem tehettek semmiről. Tudom, hogy Hank mindent elkövet, hogy méltón leljen békére az eltávozottak teste. Mi meg a lelkükért vívjuk majd le ezt a csatát. Nem hagyom megtorlatlanul. Ahogy, szerintem Frank sem ölbe tett kézzel ül majd mellettem, ha eljön az idő.


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Hétf. 26 Feb. 2018, 11:33
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Frank & Logan

A pályaudvar felé tartó kocsiban ülve egyikünk sem szól egy szót sem. Én azért nem beszélek, mert nekem már nincs mit mondanom. Logan világossá tette, hogy csak azokat fogja kifilézni, akiknek köze van ehhez az alpári bűntetthez.
Meglepően józanul gondolkodik ahhoz képest, hogy mit látott az elmúlt másfél órában.
Annak idején én is hasonló cipőben jártam. Csak azokat az embereket vettem célba, akiknek benne volt a keze a családom legyilkolásában. De amikor rendőrkézre kerültem, akkor jutott el a tudatomig, hogy a rendszer nagyon nem úgy működik, ahogy kellene. Annak ellenére, hogy a legtöbbjük egyet értett azzal, amit csináltam, a törvény megkötötte a kezüket és kénytelenek voltak együttműködni a szabályokkal.
Murdock és Nelson persze ugyanezt a törvényt próbálták kijátszani, hogy kihúzzanak a szarból. Nem igazán tetszett, hogy zakkantnak kell magamat beállítanom ahhoz, hogy elkerüljem a villamosszéket, de enyhítő körülménynek jó volt. Még annak ellenére is, hogy később keresztül húztam a számításaikat és bűnösnek vallottam magamat. A sitten meg jött a Vezér és előadta az elméletét. Hát nem kellett sokat gondolkoznom, hogy ráeszméljek arra, hogy az egyedüli út folytatásra az, hogy törvényen kívülivé válok és ott ölöm a maffiózókat, ahol érem.
Karenen kívül senki nem volt, aki megjátszás nélkül próbált volna hatni rám. Néhanapján sajnálom, hogy nem tudott hatni rám az a nő.
Csak azt remélem, hogy Logannek a társai megfelelő támaszt és segítséget nyújtanak majd ahhoz, hogy időben visszaforduljon azon az úton, amin én elindultam. Xavier biztos fog majd beszélgetni vele egy kicsit a témában és megeshet az is, hogy nem a tanár-diák kapcsolat keretei között, hanem mint egyik férfi a másik férfival. Ennél kevesebbet nem is várnék tőle.
Logan szerencsésebb ebből a szempontból, mert nekem a családom halála után nem volt senkim akivel beszéljek. Neki meg ott van egy egész iskolányi fajtársa, aki nem engedi letérni a - jobb szó híján - helyes ösvényről.
Belegondolok abba is, hogy mi vár még ránk, amíg ennek az ügynek a végére érünk.
Lincoln, alias Sírkő egy veszedelmes figura. Hallottam róla egy-két pletykát és meg kell mondjam meló lesz majd legyűrni és szóra bírni. Ha igazak a szóbeszédek, akkor a kis kaliberű fegyverek miatt nem kell aggódnia. Így maradnak a mesterlövész puskák, a dum-dum golyóval töltött gépfegyverek és a a robbanóanyagok. Meg persze Logan karmai.
Néhány gengszter szerint valami nagyon elcseszett kísérlet miatt még a fekete bőre is mész-fehéré fakult, annyira megpiszkálták a génjeit. Az igazat megvallva nem lepődnék meg, ha az MNH-s drogügyletnek az első kísérleti alanya lenne a tag.
Remélem valami hasznos dolog lesz abban a csomagban, amiért most megyünk. Igazán nem jönne rosszul egy kis mázli a mai napon.
Besorolok a pályaudvar parkolójába, majd kiszállok a furgonból. Miután Logan is a saját lábára állt lezárom a járművet.
- Remélem, hogy nem potyára jöttünk el. - mondom ahogy összecipzárazom magamon a kabátom
Most semmi szükség arra, hogy reklámozzam a jelenlétem...


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Hétf. 26 Feb. 2018, 13:07
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Frank & Logan

So was I

A kocsiban nem szóltunk szinte semmit egymáshoz. Magamban kell sok mindent rendszerezni. De szerintem Frank is így van vele. Az ártatlanok halála mindig elszomorít. Tudom, hogy nem tudok mindenkit megvédeni a bajtól, de törekszem rá. Nem volt eddig kihez kötődjek, de az elmúlt évek alatt, mikor a Professzor „helyet” adott az Iskolájában, éreztem, hogy  tartozhatom valahová. Mindig is magányosan jártam az utam, de most már van egy hely, ahol szívesen látnak. Na, jó! Majdnem mindenki! - Scottnak amúgy is a bögyébe vagyok, bár ez kölcsönös.
Amint leáll a furgon, kiszállok Frank után. Fogalmam sincs, mit rejthet az a tároló, de azt sejtem, hogy valami fontos lehet.
A pályaudvar most is zsúfolásig tömve van. Néha meglepődök az emberek türelmetlenségén, de inkább célirányosan a kulcs zárját kezdem el keresni. Hamarosan meg is látok egy teljes falat beterítő csomagmegőrző rekeszt, amikre számokat írtak.
- 4675B.- mutatok a negyedik sorra, ahova a keresett számot látom.
- Nézzük!- rakom bele a kulcsot, majd hallom is, hogy kattan a zár. Egy lendülettel ki is nyílik a trezor ajtaja, és egy fából készült dobozt pillantok meg. Kissé meglepett a dolog, mert inkább táskát vártam vagy más egyéb dolgot, de egy fából készült utazóládikát emelek ki onnan.
- Ez meg mi a fene? – nézek Frank-re. – Jó nehéz. - húzom ki a fiókból.
- Kíváncsi vagyok, mit rejt. - ragadom meg a fülét és tartok visszafelé a parkolóhoz. Talán Frank is követ, hogy megtudjuk mit rejtettek ebbe a rekeszbe.
Ha kinyitja a hátsó ajtót a járgányán, akkor leteszem a platóra és keresek rajta valami nyitási lehetőséget. Fából van, de nincs semmi ráírva, vagy jelezve rajta.
Megunom a finomkodást és nagyot csapva a tetejére, behorpasztom azt. Nem kell hozzá nagy erő, hogy a fából lévő léceket eltörjem. Bár a fémötvözet miatt, ami a testemben van, nem nagyon kell erőlködnöm a nyitásához.
Óvatosan leszedem a darabkákat róla és felemelem a tetejét. Egy halom akta és dosszié sorakozik benne. Kiemelve az egyiket átlapozom. Nagy meglepetésemre az összes Kormányban lévő Ember és Mutánsról találok feljegyzéseket. Mintha egy különleges jegyzék lenne róluk.
- Vagy éppen arról, hogy kik vannak benne ebbe a mocskos ügyletbe?- nézek Frank-re.
- Szerinted?- mutatom neki a vastag aktákat. Lehet, vagy 100 darab is ebben a ládában.
Szedem ki sorra a kartonokat, majd pár oldalán egy piros „szigorúan titkos” pecsét látható és egy név: „Lincoln engedélyével” – nyújtom oda a társamnak, talán ő többet tud erről a Lincoln-ról, akinek a neve ide van vésve a papír aljára. De aztán lehet, hogy többet is ki tud olvasni ezekből az írásokból.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Hétf. 26 Feb. 2018, 14:18
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Frank & Logan

A doboz és a benne található anyagok teljesen új megvilágításba helyezik ezt az ügyet.
Csak ülök a furgonban, gépiesen lapozgatom az aktákat és próbálom lerázni magamról a megdöbbenést. Felháborít, hogy az ország vezetősége annyira fél a mutánsoktól, hogy képes az alapvető polgári jogokat megszegve megfigyelés alá helyezni őket, mintha holmi kémgyanús bevándorlók lennének.
Ami még inkább borongósabbá teszi a kedvem, hogy van valaki a hivatalos fejesek között, aki képes arra az aljasságra, hogy kiadja ezeket az adatokat a maffiának. A családok keze sokfelé elér és sokszor belekóstolnak a politikába is, de ez nem lehet zsarolási ügy. Ha valaki képes ennyire figyelmen kívül hagyni az emberek alkotmányos jogait pusztán félelemből, az nem fog megállni csupán az adatgyűjtésnél. A maffiás kapcsolatait pedig arra használta fel, hogy megszabaduljon ezektől a mutánsoktól. Az már mellékes, hogy ennek az eredménye egy durva designer drog megjelenése lesz a new yorki piacon.
Hogy én mennyi gyűlölök a politikusokat...
- Ezeket az aktákat nem ellopták. - morgok haragosan magam elé - Kiszivárogtatták.
Még mindig meredten bámulva nézek az aktákra és próbálom kitalálni, hogy  ki révén kerülhetett ez az anyag egy Sírkőhöz hasonló középpályás maffiózóhoz. Egy olyan keresztapának dolgozhat, akinek vannak kapcsolatai a magasabb körökben.
Nyílt titok, hogy a Gnucci család komoly kontaktokkal rendelkezik a városházán és a rendőrségen, de Eddie halála óta káosz tombol a házuk táján. A polgármestert hiába nyaggatnák ilyen ügyekkel, túl kis hal lenne ahhoz, hogy ilyen anyagokat megszerezzen. Mellesleg se idejük, se emberük nincs arra, hogy egy ilyen operációt felügyeljenek.
Az írek nem folynak bele a politikába. Ahhoz hülyék, hogy zsebre vágjanak néhány politikust. Ellenben a zsarukat előszeretettel kenegetik a zöldhasúakkal. Lucky bárját ezért kerülik nagy ívben a yardok.
- Ez elég sok dolgot megváltoztat. - nézek fel Loganre az aktákból - A dolog most lett belbiztonsági ügy.  Mi ketten innentől csak a tüneti problémát tudjuk kezelni. Elintézhetjük a bandát, aki ezt művelte a társaiddal, de az e mögött lévő politikusokhoz nem nyúlhatunk, mert kitörne a botrány. Őket csak hivatalos úton szorongathatjátok majd meg. Ezeket a cuccokat át kell majd adnunk Xaviernek, amint végeztünk a mocskokkal és kiszedtük belőlük, hogy a felsőbb körökből ki adta ki nekik az infókat.
Most jókora szarba tenyereltünk bele. De kiveszem a magam részét ennek a dolognak a felgöngyölítésében.
A francba is a végén még Murdocknak is lesz egy kis munkája a bíróságon emiatt...


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Hétf. 26 Feb. 2018, 15:25
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Frank & Logan

So was I

Már akkor kezdett gyanús lenni, mikor azt a pecsétet megláttam az aktákon. Aztán csak Frank-re kellet néznem és a gondterhelt arcára. Tudom, hogy nem egyszerű a Mutánsok és az Emberek „együttélése”, de az végképp felháborító, hogy az állampolgári jogokat semmibe se veszik. Legyen bár human vagy génmódosult. Egyik megoldás sem nagyon tetszik, hogy kiszivárogtatták ezeket az adatokat. Itt van rajta mindenkinek a neve, címe, lakhelye, még a kocsi hitelének a számlakivonata is szerepel a jegyzékében. Borzalmas. – vágok egy grimaszt a lapozgatásuk közben.
-Ha ezeket nem mi találjuk most meg….- kezdem a gondolatomat, de aztán le is nyelem, mert Frank- ről és rólam is találok egy kisebb dossziét. Nem olyan részletes, mint a többi, de lehet, csak bizonyos információkra voltak kíváncsiak a készítőik. Bár rólam sok mindent nem tudnak kideríteni, mert elég „titkosítva” vagyok magam is Stryker űzelmei miatt. De döbbenet, hogy Frank-ről viszont egy egész bűnlajstromot csatoltak a mellékletéhez. Nyújtom neki a kartonját és szerintem nemcsak én nézek kerek szemekkel a megtalált adatok láttán.
- Tessék! Rólad is szerepel egy szép kis ismertető, Cimbora!- nyújtom az aktát a kezébe.
-A Prof majd tudja, mit kell kezdeni velük. Én nem vagyok jártas a Politikában, és nem is szeretnék belefolyni. – bólintok a Cimbora felvetésére.
- Ha most azt kellene mondanom, hogy ez nem véletlen, akkor biztosan a gondviselés juttatta hozzánk ezt a ládát. - lapozgatom továbbra a nyomtatott írások tömkelegét.
- Ennél If Vára sem volt rejtélyesebb. – dobom vissza a lapokat a ládába.
- Ez a Sírkő!?- kezdek el gondolkozni- Miért hagyta ott, abban a trezorban mindezt? Ha a Politikusok benne vannak nyakig – amit nem kétlek- akkor miért nem teregették már ki a szennyest? Vagy lehet, hogy most kapták volna meg a listát, csak mi megelőztük őket?- nézek a társamra, de sok jót nem olvasok le az arcáról.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Kedd 27 Feb. 2018, 17:40
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Frank & Logan

Ahogy olvasom ezeket az aktákat szép lassan kezd kikristályosodni, hogy miféle gennyes dologba tenyereltünk bele Logannel.
Egy olyan politikus számára, aki a xenofób érzelmekre alapozná a kampányát, ez a ládányi információ kész kincsesbánya lehet. A mostani aktuálpolitikai közhangulatot elnézve pedig nem csodálom, hogy mernek élni ilyen aljas húzásokkal.
A világ sok országában, köztük az Államokban is egyre gyakrabban jelennek meg nacionalista elemek politikai kommunikációban, amiknek alapvetései a nemzettudat, a bevándorlók, más kultúrából származók és más rasszúak megvetése, esetleg nyílt gyűlölete. Ezt könnyű meglovagolni, főleg ha média és az újságírók egy része is a politikusok érdekeit szolgálja ki. Máris nem fog olyan komolynak tűnni a firkászok alapszabálya, hogy ellenőrizzék a forrásaikat.
Az MNH utcai terjesztésével pedig könnyen lehet fokozni a mutánsellenes hangulatot, ha senki sem fog utána járni annak, hogy kik voltak a valódi elkövetők. Elég annyi, ha a szalagcímeken ott virít, hogy szupererejű emberek püfölik egymást a nyílt utcán. Máris rossz irányba változik a közvélemény.
- Ne is folytasd. - veszem át a rólam szóló aktát
Akárki is állította össze ezt nagyon alapos volt. Majdnem az összes adat hajszálpontosan szerepel benne rólam. Család, kiképzés, bevetések száma, kitüntetések, a central park-i események, a perem, az önbíráskodó karrierem összes gyilkossága.
Nem akad fenn nagyon a szemem azon, hogy egy maffiát igénybe vevő politikai manőverben felmerülök én is, mint lehetséges kockázati tényező. Bűnbaknak se lennék utolsó, de akárki is rángatja zsinóron Sírkőt és főnökét, tudja, hogy beleköphetek a levesébe.
Az igazi kérdés az, hogy miért nem uszítottak rám még egy bérgyilkost, hogy elintézzen. Gnucci mama emberei nem csipkedik magukat túlságosan, hogy lekapcsoljanak, így logikus lépés lenne valakit rám állítani.
- Nem lepne meg, ha ez az láda, csak egy nagyobb aktahalmaz része lenne. - pillantok fel a papírokból - Az MNH előállítási helyén kapták meg a tároló kulcsát, ami alapján el tudják dönteni, hogy kit éri meg levadászni. Akárki is szivárogtatta ki ezt a felsőbb körökből, okos volt és nem digitálisan juttatta el hozzájuk. Egy ládát nehezebb lenyomozni, mint egy e-mailt.
Tartok egy kis hatásszünetet, hogy Logannek is kezdjen összeállni a kép.
- Ezek az infók azért kerültek a maffia kezére, hogy valaki a mutánsellenes közhangulatot akarja kihasználni a hatalma növelésére.


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Kedd 27 Feb. 2018, 23:58
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Frank & Logan

So was I

Ezek az akták egyre csak bonyolítják a dolgokat. Frankről szóló szép kimerítő tájékoztató elég alaposnak tűnik. Nem is csodálkozom, hogy az arca komorrá változik az aktája láttán.
-Valahol vicces is, hogy ennyire figyelemmel kísérnek bennünket. - forgatom meg a szivaromat a szám szélén.
-Viszont…. - rakom vissza a többi dossziét a ládába. – Ha ez a Sírkő nevezetű balfácán megkaparintotta volna ezeket, akkor elég nagy kalamajkát okozott volna vele. Még talán a Média is felfújta volna, ahogy mondod. - bólintok a társam szavaira.
-Nem lenne szerencsés egy újabb nyílt összecsapás az utcákon. Főleg, hogy mostanság nem olyan a közbiztonság. Boldog- boldogtalan azt csinál, amit akar. Az utcára meg kikerül olyan drog, amiről fogalmunk nincs, mik lesznek a következményei. A fiatalok azt se tudják, hogy milyen veszélyekkel járhat egy ilyen szer. Tapasztalatlanok és ezáltal, nagyon befolyásolhatók. Nem egy ilyen borzalmat láttam, és ha valahogy sikerül megfékeznünk, akkor mindent megteszek. – nézek Frank-re és elhelyezkedem az ülésen.
- Elmehetnénk inni valahova. Kicsit lazíthatnánk. Aztán azt a Sírkő-t előkerítjük. Nem hinném, hogy nagyon bujkálna az a Mocsadék. – nézek a Pajtira, de szerintem ugyanarra gondolunk. Mostanra már biztos tudomására jutott a kis tűzijátékunk. – vigyorgom el magam a gondolatra. Bár most egy sör jöhetne bemelegítésnek. Úgyis ezek a lenyalt-hajúak szeretnek reflektorfényben úszkálni. Mi meg halászni, a zavarosban.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Szer. 28 Feb. 2018, 20:17
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Frank & Logan

- Én inkább hívnám elővigyázatosságnak, de legyen neked igazad. - teszem vissza az aktát a dobozba - Te kiváló alapanyagul szolgálnál a kis vállalkozásukhoz, én meg egy elég komoly kockázati tényezőt jelentek, akármelyik végéről is nézzük a dolgot. Nem meglepő, hogy megpróbálnak kiismerni minket.
Az tény és való, hogy ha ezek az akták a megfelelő kézbe kerülnének, akkor seperc alatt lenyomozhatóvá válnánk.
Én is csak annak köszönhetően tudok arról, hogy a hárombetűs hírszerző ügynökségeknél vannak komolyabb szervezetek is a ringben, mert néhány bevetéshez a Cerberus-osztagnál elengedhetetlen volt, hogy ilyen jellegű információkat osszanak meg velünk. Persze mindenkivel aláíratták a titoktartási nyilatkozatokat, de nem hiszem a háborúból visszatérve bárki komolyan venné ezeket az osztagból. Mondjuk nem sokan hinnének nekünk az tuti.
Megfordul a fejemben, hogy lehet szólni kellene néhány régi bajtársnak. Jól jönne néhány hozzám hasonló figura ehhez a leszámoláshoz. Főleg, ha az olyan anyaszomorítók, mint Billy. Bár mindenki az egység bájgúnárjaként kezelte, de senki nem akart volna szembekerülni vele, ha ellenséges oldalon álltunk volna.
Megrázom a fejemet, hogy száműzzem az elkalandozott gondolataimat.
Némi nosztalgia kedvéért nem kellene őket is belerángatni. Biztos kapnék segítséget tőlük, de nem érné meg bűnrészességet a nyakukba akasztani a régi szép idők kedvéért.
- Nem hiszem, hogy lenne olyan félkegyelmű, hogy hencegjen a duplán illegális úton szerzett adatokkal és a forrása se lenne nagyon okos, ha hagyná eljutni a dolgot a médiába.
Egy kicsit meglep, hogy Logan alkoholba akarja fojtani a gyászát. Tudom, hogy mindenki másképp dolgozza fel, ha traumatikus élmények érik, de azt hittem, hogy addig meg sem áll, amíg csizmának való bőrt nem csinál a felelősökből.
Bár azok alapján amit eddig láttam belőle, lehet, hogy így akarja leróni a kegyeletét a halott társai előtt.
Nem mintha idegen lenne számomra a szokás. A kölyökkoromban olvasott kard és varázslat regények főhősei is hasonlóan gondolkoztak és a seregben is szokás volt inni egyet az elesett társainkra.
- A halotti tor előtt még valamit el kell intéznünk. - mászok előre én is a vezető ülésére - Ezt a ládát feltűnésmentesen el kell juttatni Xaviernek. McCoyt ne zavarjuk most ezzel.Csak elhajtunk hozzátok, lerakjuk a ládát a birtok kerítésén belül és már ott se vagyunk.
Ha jól sejtem, akkor nem lesz ellenére a dolog. Rólunk leszed egy nagy célkeresztet, a maffia meg nem hiszem, hogy merne kekeckedni egy iskolányi mutánssal.
Elfordítom a slusszkulcsot. A motor gond nélkül felpöfög én pedig sebességbe rakom a járgányt és elindulok a város szélén lévő iskola felé.
Az igazat megvallva a fuvar után tényleg jól jönne egy sör.
Legalább ennyi pihenőnk legyen mielőtt újra háborúba megyünk.


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Csüt. 01 Márc. 2018, 01:00
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

16+
Frank & Logan

So was I

Sok mindenen jár az agyam. Ezek az akták elég részletesek ahhoz, hogy egy rögtönzött adatgyűjtésnek hasson. Frank-nek szép lajstroma van, azt meg kell hagyni, de én megtanultam a hosszú évek alatt, hogy nem mindent hiszek el, amit írnak azok a fejesek. Tudomásom szerint én nem is nagyon létezem a Hivatalos Szerveknél, mert a múlt században még nem volt részletes nyilvántartás, és csak papíralapú rögzítést ismerték. De az meg manapság elég „kallódó”. Főleg, hogy a felső vezetésben egy pár személynek már a tyúkszemére léptem, és Stryker „haveromnak” elég nagy érdeke volt, hogy ne is kerüljek vissza a nyilvántartottak közé. Engem egyáltalán nem zavar ez az akta, mert úgysem tudnak rólam semmit. Én meg nem kötök mindent az orrukra. Egálba vagyunk legalább.
Ez a Sírkő nevezetű balfácán meg elég nagyot szelt volna a „tortából”, ha ezeket az aktákat tényleg megkaparintja. De most főhet a feje, hogy kinél vannak a dossziék.
- Ha a Médiát belekeverné, akkor lehet csupasz seggel mehetne a Pentagon elé koldulni, mert aki kiszivárogtatta ezeket, az nem fog neki bólogatva helyeselni, az biztos. – merengek el a gondolatra, de azért nagyon foglalkoztat, hogy ezt a ládikát nem véletlenül akarták kiteregetni. Sok befolyásos személy szerepel benne, és ha jól belegondolok, akkor nagy botrányt is kavarhat ez a közvéleményben. Nem hiányzik egy újabb összecsapás vagy egy nyílt támadás a Mutánsok ellen. Az Emberek hajlamosak meggondolatlanabbul viselkedni és tömegben meg a józan eszüket is valahol a béka feneke alatt hagyni.
A ládikát el kell vinnünk olyan helyre, ahol biztonságban van. A Prof tudja majd mit kezdjen vele. Hank- nek meg van elég dolga a kegyeleti ügyletekkel. Igaz is, hogy ne zargassuk megint, inkább mi visszük el a Birtokra, ahol majd biztonságos helyre kerül. Frank Cimborám jól látja a helyzetet, és nagyon igazat adok neki ebben a meglátásában.
- Vigyük a Birtokra. Ott majd jó helyen lesz ez a láda. – helyeselek a felvetésre, de a gondolataim már előre járnak. Újra eszembe jut az a konténer és a benne heverő testek. Elborzaszt ez a kegyetlenség és azok az ártatlanok nem tettek semmi rosszat. Olyasvalamiért bűnhődtek, amiről nem tehetnek. Igazán méltóan eltemeti Hank őket, és mi meg iszunk a lelkükért. Lehet, Frank nem érti, hogy miért inkább egy Kocsmába mennék, mint azoknak a szennyeknek a nyomába erednék, de mindennek eljő az ideje. Az éveim alatt megtanultam a gyásszal élni, de egy baráti ital az emlékükre, legalább megemlékezni enged a lelki üdvükért.
- Ha leraktuk ezt a ládát, akkor menjünk inni. Ránk fér.- veszem a számba a szivarom és az ablakon kibámulva merülök el a gondolataimban. Frank jó haver! Tudja, hogy nem egyszerű olyan dolgokat látni, ami más embernek vagy mutánsnak is fájdalommal jár. De mindketten átéltünk nem egy borzalmat, és ezért talán sokkal jobban hasonlítunk egymásra, mint bárki mással.
- Ha gondolod, akkor most te válassz Csehót! Eddig nem volt túl szerencsés, amit én ajánlottam. - nevetem el magam, mert eszembe jut a ketrecharca a Cimbim-nek.
- Bár azt meg kell hagyni, hogy hatalmas pofonokat osztottál ki annak a baromnak, a végén. – bólintok elismerően, és fel is derült a kedvem, ahogy megint arra a helyzetre gondolok. Szépen ott is hagytuk a „névjegyünket”, hogy érezzék a törődést. Mert most se lesz másként.
Ha mindent elintéztünk, akkor hamarosan ihatom a sörömet, és emelhetem poharam a leli üdvükért, azokra a Szerencsétlen áldozatokra. Már csak Frank-en múlik, hogy hová visz. Ne csak én tudjak "jól" választani Kocsmát.Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Csüt. 01 Márc. 2018, 22:34
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Frank & Logan

A birtokon nem sok időt töltünk. Az előzetes tervnek megfelelően csak kirakjuk a ládát és már hajtunk is vissza a nagyvárosba. Semmi felhajtás, semmi csínadratta. Egy gyors kipakolás és már zárul is a birtok kapuja.
Más körülmények között sem biztos, hogy sokáig maradnék bámészkodni. Logan ugyan alaposan rászolgált a bizalmamra, de a többiektől nem tudom mit várhatnék. Xavier valószínű alaposan meggondolná, hogy miként kezelje egy körözött sorozatgyilkos jelenlétét az intézményében és talán a karmos barátom unszolására nem adna ki egyből a hatóságoknak, de akárhogy is nézem, elég kényes helyzetbe kerülne. Azt pedig egy kicsit nehezen viselem, hogy ha valakinek a jóindulata miatt kellene helyettem tartani a hátát.
Logan már kicsit beszédesebb kedvében van és felajánlja, hogy most válasszak én kocsmát. Bár meglehetősen komoly önkritikára vall, hogy felfedezi a közös mintát az eddigi választásai és a balhék között, valahogy nem tudom hibáztatni. A magunkfajta fickóknak a nyugalom csak egy átmeneti állapot. A harc mindig megtalál minket. Ha sokáig elkerülni minket az összecsapás, akkor teszünk róla, hogy legyen kivel küzdeni.
Röviden szólva édesmindegy, hogy hova ülünk be inni, marha nagy mázli kellene ahhoz, hogy robbanjon ki valami városra szóló balhé.
A Lucky's barba nem igazán lenne jó ötlet lenni. Rengeteg az ír, meg Gnuccik is szép számmal fordulnak meg ott. Arról nem is beszélve, hogy esetleg néhány szélsőséges három K-s idióta is oda tolhatja a képét, akik csak az alkalomra várnának, hogy felbukkanjon egy mutáns. A balhé garantált.
Josey bárja megint nem a legjobb ötlet. Kényelmetlenül közel van Murdock irodájához. Bár úgy hallottam, hogy perem után lehúzták a rolót. De akkor sem lenne biztonságos a Fenegyerek kedvenc kocsmájában felbukkanni. A végén még kapnánk egy akadékoskodó őrördögöt, aki csak akadályozná a munkánkat. Meg az sem hiányzik, hogy holtukból újraéledő szupernindzsák ugorjanak a torkomnak.
Talán jó lesz az első kocsma, amit meglátok az út mentén.
- Nem vette túl komolyan a dolgát. - válaszolok a ketrecharcra tett megjegyzésére - Szép dolog a harcművészet, de kevés ember éri ez azt a szintet, amikor már hasznos is. Én inkább krav maga párti vagyok. Az nem tököl a sallangokkal.
Nem kell sokat furikázni ahhoz, hogy meglássam "FRISS SÖR!" pulzáló vörös neon feliratát.
Leparkolok a furgonnal és alaposabban megnézem az ivót. Kevés gyanús alak, nincsenek éjszaka is napszemüveget hordó műmájerek. Egész békésnek tűnik.
Kiszállok és megvárom míg Logan is felzárkózik, majd lezárom a járművet.
A helységbe belépve kikérek két sört, meg egy üveg abszintot Logannek. Nem fogok durván töményezni ma este, de azt hiszem a társamra rá fog férni egy kis bódultság. Ehhez viszont le kell gyűrni a híres gyógyító faktorát. Erre pedig az abszint legjobb pia.
Megkeresem a legeldugottabb helyet a bárban, majd lerakom az üvegeket az asztalra és töltök mindkettőnknek egy felest.
- A méltatlanul meggyilkoltakra! - emlem koccintásra a poharat
Ideje megemlékezni az ártatlan áldozatokról....


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Pént. 02 Márc. 2018, 00:01
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Frank & Logan

A gondolataim még mindig azokon a szerencsétlenűl jártakon forgott. Nem hinném, hogy el fogom felejteni őket. Ahogy eddig sem sikerült semmit a homályba eresztenem. Most viszont újra szembesülők a kegyetlenséggel az Emberek részéről. A Prof nagyon jól tudja, hogy nem vagyok egy nyugodt természetű, de elfogadott engem, és az Iskolában élők is megszokták az elbűvölő természetemet. Nem tartom magam felsőbbrendűnek, de szeretem, ha a szabályokat nem erőltetik rám. De most nem is ezt akartam felhozni, csak az emlékek felszínre törtek a gyilkosságokat látva. Mert ez, kegyetlen gyilkosság volt a részükről. Ártatlanokat mészároltak le, és ha egy mód van rá, akkor éreztetni fogom velük, hogy nem minden mutáns galamblelkű. Frank érti ami vagyok, azért is nyerte el a barátságomat és a bizalmamat. Nem ítélkezik, hanem igazságot ad, amit mások félnek megtenni. De az is teljesen biztos, hogy ő is inkább hozzám hasonló, magányos Farkas.
Miközben nézelődök az ablakon, eszembe jut a mai nap elég eseménydús forgataga. Ránk is fér egy kis lazítás, de belül tényleg a gyász miatt ülnék le egy pohárkára, ami talán több is lesz, de nem bánom. Hamarosan le is parkolunk egy Kocsma előtt, és a fölötte villódzó tábla máris jó benyomást sugall, hogy betérjünk ide.
- Remek hely! Jól választottál, Cimbora!- nyomok el egy vigyort, miközben kiszállok a furgonból és vállon veregetem, ha engedi. Nem igazán tűnik egy késdobáló helynek, de most nem is vágyom a balhéra. Az elhunytak lelki üdvére koccintanék, Frankkel. Meg is találjuk a helyünket egy félreeső saroknál, ahová érkeznek azonnal a kért italok. Pár percig még némán nézem az absintos poharat, ahogy azokra a testekre gondolok. Aztán emelem én is a poharamat a magasba. – Nyugodjanak békében! – bólintok a Társam szavaira, majd egy huzattal le is nyelem az italt.
- Még két sört, legyen szíves!- intek a Pincérnőnek, aki óvatos pillantásokkal néz felénk. Lehet csak azért, mert még nem látott hozzánk hasonló két Fószert, aki tud inni a nap bármely szakában. De aztán az is lehet, hogy egy újabb kedves rajongója bukkan fel a Cimborámnak. Ez lehetne a hab, a mai napi tortánkra. Jó nagyot röhögnék, annyi szent!


Megjegyzés ide


☆☆
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére Go down
 

Gene Therapy - Frank & Logan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Régi ipartelep-