Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Aurelion Sol
írta: Bruce Banner
Today at 01:40
•• 4. nagy kaland
írta: Aurelion Sol
Today at 01:30
•• Daily News
írta: Peter Quill
Yesterday at 23:01
•• Activity Check
írta: Peter Quill
Yesterday at 21:47
•• Edward Brock - Venom
írta: Edward Brock
Yesterday at 18:25Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
12
∆ Kor :
20
∆ Tartózkodási hely :
► somewhere in VirginiaTárgy: Hazel & Ossie - chocolate and popcorn Kedd 30 Jan. 2018, 20:24

Hazel & Ossie


Minden kisváros komplexusokkal küszködik. Kicsik, alig lakják, nincs Szabadság-szobruk, vagy … Jay-Z-jük, viszont van történelmük. Legalábbis ez szokott lenni a „hivatalos” szöveg. Minden kisváros iskoláiban szóba kerülnek a térség hősei. Polgárháborús hősök, vagy valami részben igaz sztori a Második Világháborúból. Mindenki szeret különleges lenni, ezzel pedig Virginia nincs másként. Amolyan „nemzeti ünnepként” tartjuk számon a mai napot szerény városunkban. A város alapítójára emlékszünk, illetve szokott lenni egy rövidebb megemlékezés egy nagyjából ötven évvel ezelőtti gyilkosság sorozatról is. A mészárlás szó talán jobban illik rá, igazából. Akárhogy is, ezen a napon mindenki kint van az utcákon és igyekszik a maga módján szórakozni. Forrócsoki árusok, édességek, popcorn, minden, ami egy kicsit is amerikai, itt, Kanada árnyékában. A rendőrségből is csak páran vigyázzák ilyenkor a rendet, és ők is általában civilben. Elvégre, ki adná törvénytelen tettre a fejét ezen szent napon, igaz?
Bejutásról, mint olyanról, nem is lehet beszélni,  mert nincsenek kapuk és őrök, a város főterén zajlik a dolog illetve annak nagyjából az egy kilométeres körzetében. Az emberek pedig akárhogy is nézzenek rám, én is a város lakosa vagyok, úgyhogy miért is hagynám ki? Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor az emberek nem vigyáznak az értékeikre. Nem zsebtolvajlásra gondolok, hanem a … házakra. Nem nevezném betörésnek, mert technikailag nem török be, sőt, az ajtó is sértetlen marad. Benézek az ablakon, látom hova kell érkezzek és az erőm kihasználva oda is tudok jutni. Általában sikerül, egyre ritkábban kötök ki egy kukában. Úgyhogy kihasználva mindezt, a táskámat a vállamon átvetve megérkezem a főtérre, ami csak úgy hemzseg az emberektől. Ilyenkor olyan érzésem van, hogy Virginia mégsem olyan kisváros, mint amilyennek hinné az ember. Az emberek egy-egy rövid pillantásra méltatnak csak, már, amelyikük felismer. Amint egy-két értéktárgyuk eltűnt egyből apámékat fogják elővenni, majd Walsh seriff engem visz be, megint. Így talán mondhatom majd alibiként azt, hogy … ünnepeltem.
- Csak egyet. – mutattam a mutatóujjamat mosolyogva, a forrócsokis árusnak, majd összedörzsölve a tenyereim forgolódtam, figyelve a körülöttem történő eseményeket. Az ünnepség megkezdése hamarosan megkezdődik, a polgármester és a nívósabb lakosok már ott vannak a díszesen felállított színpadon.
- Jó szórakozást! – intek Walsh seriff-nek, mikor elhalad mellettem. A tekintetében, mintha valamiféle rosszallást láttam volna, de mindenesetre nem nagyon foglalkozott velem, neki is jelenése van a színpadnál. Majd biztos rám állítja egy-két emberét, hogy figyeljenek oda, nehogy… bűnözni támadjon kedvem. Szerencsére, most már kicsit könnyebben fog menni a lerázásuk, mint pár évvel ezelőtt. Akkor apáméknak segítettem, most csak … magamnak.

szólj, ha valami nem okés  jajj  | you are enough |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Hazel & Ossie - chocolate and popcorn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Hazel szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: A világ más pontjain :: Észak- és Dél-Amerika :: Egyesült Államok más részein-