HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: El Baño - Daario && Pria

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 30 Jan. 2018, 19:27
Ugrás egy másik oldalra

Daario && Pria

Alkarom kissé zsibbad, ahogy könyököm élei a pult merev lapján feszülnek. Vázam finom ívben görbül, miközben előre billenve laza mozdulatokkal dobálom résnyire elnyílt ajkaim közé a koktélcseresznyének álcázott mókabonbont. Torkomon finoman nedvesítek, ahogy lapos oldalpillantást vetek a pult környékbeli félholdak felé. Kedvem ezúttal nem lelem abban, hogy föl-le pásztázzanak szemeim, épp csak egy bizonyos pontra kíváncsiak minden sötét sziluetten. A villanó fényáramban érthető, ha egyébként sincs az embernek ideje minden arc, minden szem és minden forma alapos megfigyelésére. Noha amúgy is csak egy valakire lesz szükségem az este...
Mereven tapadok a pulthoz, s hiába a hátamon, derekamon, fenekemen kalandozó pofátlan tenyerek, nem vonzzanak magukhoz igazán. Persze bele-beledőlök egy-egy simulásba, kalandozik vázam a másikén, s sötét felsőm gyűrődik a mögé húzódó alak hasfalán, illetve ágyéka környékén, mégsem moccanok bele jobban egyetlen invitálásba sem. Túl érzékiek ezek a fickók.., a nőcikről nem is beszélve. Ma pedig valami másra van szükség! - gondolom magamban, amikor a negyedik felest gurítom le kiszáradó torkomon. Nyelvemmel felszívom az ajkaimra húzódó cseppeket, hogy aztán (egyik) legpuhábbnak vélt szervemnek száradását már mással akarjam oltani. Folyékony lehet, de nem csapból folyik...
A pohár feneke élesen csattan a pult felszínén, amikor a mögötte ácsorgó apró esernyővel díszített koktélt gurít elém. Az első reakcióm nyilvánvalóan az, hogy 'Nem én rendeltem.' meg 'Köszönöm, nem kérem!', ám a tapasztalt tag már mutogat is az erősen napbarnított bőrű, V kivágású fickó felé a sarokban. Biccentek persze, de visszatolom az italt. A férfiaknál van az általános tévhit, hogy a pia és annak elfogadása már egyenes út az ágyba - legalábbis szerintem. Ami már csak azért is nevetséges, mert én magam nem vagyok jártas errefelé, ugyebáár.
Végül a pultos élénk tiltakozása felhergel, hogy azt mondjam, elfogadom, csak hagyjanak békén és csendesen nézelődni a tömegben megbúvó numerám után, s mintha csak kérnem kéne az első sorokból éles kontrasztban kivágódik egy addig nem látott férfi magas, széles vállú, helyes, karakán arcú fazon. Rögtön nyakatekert szögbe vágódok, hogy megnézhessem magamnak alaposan, alaposabban...
Végig követem tekintetemmel, s figyelem hosszas tincseit, miként férkőzik közéjük a fény. Befészkeli a kép magát a fejembe, ahol ő teszi ugyanezt az én tincseimmel, csak valamivel fentebbről, úgy, hogy talán állok előtte.., esetleg erővel belemarkolva tincseim közé, mintegy kényszerítve rá, hogy szívjam magába azt. Én sem tudom pontosan mikor találkoznak tekinteteink, de amint ráeszmélek kiszélesedik félmosolyom. Eszemben sincs elkapni tekintetem, hagyom, had lubickoljunk egymáséban. Legalábbis addig, amíg valamelyikük - bármelyikünk le nem koptat egy harmadik felet, én nem mozdulok. Ezzel a hárító gesztussal tenném egyértelművé, hogy szándékomban áll szemezésünk folytatása... Ám, ahogy az lenni szokott, én a hívó fél vagyok és ez bizony egy felhívás, a'la Pria!

na helloka  kacsint  | aláfestés |
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 30 Jan. 2018, 22:40
Ugrás egy másik oldalra

Pria & Daario

El Baño

Lehunyom a szemeim a terem közepén, és irtózatosan megélem a zenét, amit a DJ pörget ezekben a percekben. Alig mozgok, inkább csak hallgatom, és engedem, ahogy a fények különböző színeket véssenek szemhéjam mögé. Körülöttem több száz fiatal lány, összesimulva vonaglik, csalogatva áldozatait, de engem ma egyik sem izgat fel annyira, hogy megmozduljak értük. Örömteli látni, ahogyan felnőttkoruk küszöbén ezek a lányok mindent megtennének, hogy egy idősebb férfi kivigye őket. Nem, ők nem az otthon puha melegébe vágynak, egy kényelmes ágyba. Letépik a nadrágom a disco mögötti sikátorban, és mocskos szexet követelnek, amit én piszok módon ki is használok. De ma este ez valahogy nem képes megfogni. Már én érzem magam kínosan, hogy kihasználom őket... hogy kihasználhassanak. Ciki, de ez van. Már nem rózsát várnak a lányok, hanem büntetést és mocskos szavakat. Dögösek, de baromi naívak. Egyszerűen magukba szívják a kalandot, az élményt, a tapasztalatot, és képesek bármit megtenni azért, hogy megkapják... Bármit!
De ez nem az az este. Ettől az estétől valami mást várok. Még nem tudom mit, de olyat, ami nem volt még. Talán csalódottan megyek haza, ha megunom a várakozást, de legalább a haveroknak jó estéje lesz. Mindkettő éppen vámpírként tapad két miniszoknyás, benedvesedett maximum húszasra. Sajnos ez a tendencia a szórakozóhelyeken. Lassan ritka olyan nőt találni, aki nem most érettségizik vagy egyetemi korhatáros pornót akar. És akkor ott vannak azok a nálam idősebb kupecek, akik lelkesen küldözgetik az italt minden valamire való lánynak és nőnek, hogy aztán az izzadék testüket rájuk préseljék a Hummerjük bőrülésén. Na, ez a kategória, akiktől a tenyerem viszket, de igyekszem nem tudomást venni róluk.
Lassan vezetem végig tekintetem a tömegen. Aranyos, naív lányok, mit akartok? Ma egyik sem alszik otthon, ezt borítékolom! Vonaglanak, és rohadtul idegesítően képesek testbeszéddel szexért könyörögni. Aztán ott vannak az elérhetetlenek. A bárpultnál erotikusan szopogatják a szívószálat, és valami igazán eredetit keresnek. Ők, a lenti vonaglókkal ellentétben lerázzák a melléjük-mögéjük osonókat. Az ilyen nőkből sajnos oly kevés van mostanában, de egyet csak sikerül kiszúrnom a pult mellett ülők közül. Lemegy több zene is, mire megindulok felé. Azokkal ellentétben, akiket elhajtott, én tudom mit akarok. Azok a szerencsétlenek csak próbálkoztak. Ital, simulás, simogatás, látszólag egyikből sem kért. Mellé sétálok, pár emberrel arrébb, s kikérem az italom.
- Egy whiskeyt kérek Brian. Ahogy mindig. - bólintok a srác felé. Jól ismer már, a tulaj gyerekkori barátom, így nem telik el hétvége, hogy ne látogatnék el. Rengeteg jég, kétujjnyi aranyló Jack Danielssel. Lassan kortyolgatom, de egyszer sem veszem le pillantásom a Nőről. Irtózatosan kívánatos. Nem tagadom, ahogyan nézem, agyamban többféleképpen is letépem a ruháit, és keményen magamévá teszem. Kiváltképp állja a tekintetem. - Ez remek! - gondolom magamban, és a pultra rakom a kiürült poharat, majd megindulok felé...
...Erre beáll közénk egy termetes példány, aki remegve igyekszik beszélni hozzá. Nem akarok álmatlan éjszakát a habogónak, ezért várok egy kicsit, legalább annyit, hogy elröfögje, mit akar. Meghívni még egy italra. ...Amit nem tesz hozzá, hogy aztán össze akarja nyomni a testével. Szerencsétlen nő, lassan alkoholmérgezése lesz. Elegánsan megkerülöm a pasast, és elé állok, mintha ott sem lenne. Remélem, hogy mire megfordulok, már másnál próbálkozik az ajándék piájával. Van a pult mellett még nő bőven. Nem mondom, az se lenne baj, ha hőzöngene a pasas. Régen használtam itt az öklömet. Egy biztos, ettől a nőtől ma este senki nem fog elcibálni.
- Ital helyett olyat akarok adni, amire tényleg vágysz... - köszönés és bemutatkozás nélkül csupán a kezem nyújtom Neki, jelezvén, hogy egy hiénáktól kevésbé hemzsegő helyre vinném. Hátrapillantok, ám sajnálatomra a piás ragadozó szótlanul odébbállt már.
Blake dolgozója az emelet egyik félreeső helyisége. Ha velem tart a nő, addig el sem engedem a kezét, amíg a két öltönyös által elállt ajtóhoz érünk. Bólintok feléjük, ők pedig utat engednek. A szoba tágas, lesötétített. Billiárd- és pókerasztal mellett egy hatalmas bár, egy krómozott rúd, hifirendszer és bőr ülőgarnitúrák is helyet kaptak. Ha hírességeket hív meg, itt látja vendégül őket, ám mostanra már mind hazamentek.
- Itt senki nem zavarhat abban, hogy... megismerjelek.  - végig simítok lapockáján, majd finoman a bárpulthoz vezetem. Ha úgy dönt, hogy nem ül le, hanem állva támaszkodik rajta, csupán alkarjaival, akkor mögé sétálok. Akkor is ugyanígy teszek, ha leülne, ám az első esetben csípőjére helyezem kezem, míg utóbbiban a vállára, majd fülébe súgom:
- Nem tudtam tovább csak szemezni veled. Érezni akartalak. - ezzel kezemet végigsimítom derekán és mélyen belélegzem nyakszirtjéből áradó illatát. Nem tűnik ijedős nőnek, elég magabiztosan mozgott a férfiak körül. Biztos vagyok benne, hogy a helyzetet is helyén tudja majd kezelni...Monster | Hajjajj! A nyálamban fuldoklom!  nyáladzik  |

Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 01 Feb. 2018, 16:06
Ugrás egy másik oldalra

+12

Daario && Pria

Állam megdöntve, húzom végig ujjaim nyakszirtem mentén, hogy aztán játékosan ajkaimig vezethessem őket. A puha szirmokon gondolkodón játszom, ám közben nem vonom le tekintetem a fickóról, aki a pultnál - tőlem nem is olyan messzire ücsörög. A pimasz mozdulatom egyértelmű. A széles vállai, az ébenfekete tekintete rabul ejt, s már valahol, a falnak támaszkodva próbálok megkapaszkodni testében, ahogy egy ütemre mozgunk. Fejem lágyan döntöm meg, barna zuhatagom vállamra omlik közben, ahogy megindul felém. Türelmesen nézem őt, majd lefojtok egy nevetést, amikor közénk lép egy másik ismeretlen. Természetesen női erőimmel domborítok a férfi felé, hogy a szava is elakadjon. Újabb ital, újabb unalmas futam, ám még mielőtt bármit is felelnék, a kiszemeltem leelőzi társaságom és szembe áll velem, ahogy kifordulok a kakasszékről.
- És mi volna az? - kiszélesedik mosolyom, ahogy a felém nyújtott kezébe csúsztatom enyémet. A finom sziluettem éles kontrasztot rajzol az ő határozott vonalain. Tekintetem a kézfogásról, szemeire tapad. Mosolyom nem karcsúsodik, határozottan szegve állam követem, bárhová is tartson velem.
Félszegen haladok mögötte - mellette, mikor épp hol vezet. Az új helységen körbevezetve tekintetem, ajkaim résnyire elnyílnak. Határozottan előkelő. Nem biztos, hogy az úri környezetbe passzol valami olyan mocskos, mint én...
- Gondolod, hogy a vágyam egy újabb ismerős? - huncut mosollyal pillantok rá vállat fölött, majd hagyom, hogy a pulthoz vezessen. Ám nem ülök le, állva maradok. Alkarjaim és apró retikülöm a pult merev vázára simulnak, én pedig neki feszülök annak, lágyan támaszkodva. Ekkor érzem a férfit mögém lépni, s bizony azt is, ahogy körvonalaink idomulnak egymáséhoz. Élesen pillantok fel a pultról, valahová magam elé. A suttogása fülembe arra késztet, hogy hátra dőljek puhán, csak annyira, hogy arcélem arcélébe simítsam.
- Ahhoz hátra kellett volna vezetned, a sötétbe... - bal tenyerem borostás arcára fektetem, hogy onnan tarkójára vezessem, ezzel finoman kérve, maradjon ebben a pózban velem. Fejem ellentétes irányban hajtom hátra, ráfekve a mellkasára vele, közben fenekem enyhén kitolom. A halk zene szóra finoman ringatózom a karjaiban, próbálva egyértelműsíteni benne, mi az, amire tényleg vágyom.
- Azt hiszem, felszedtelek a bárpultnál... - lapos oldalpillantás, épp csak annyira, hogy ajkaimmal végig karistoljam arcának széleit, hogy aztán belecsókoljak övéibe vágyakozóan, ha engedi. Bárhogyan is, lehámozom magamról és a krómozott rúd felé lépdelek, amire aztán mindkét tenyeremmel rámarkolva, pillantok vissza rá vállam fölött.
- Akkor maradj velem, ha rosszalkodni szeretnél..
Ha jóra vágysz, ajtót tévesztettél.
- kuncogok finoman, majd felfelé tartott tenyérrel hívogatni kezdem magamhoz mutatóujjammal.


meghívsz engem is?  zavarba jöttem   | izgató |
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

El Baño - Daario && Pria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-