Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|
Wade & Frank: Killer hangover (18+ a kaland komplett tartalma miatt)


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
105
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenTárgy: Wade & Frank: Killer hangover (18+ a kaland komplett tartalma miatt) Vas. 21 Jan. 2018, 20:04


Deadpool & Punisher
+18!

Valami iszonyatos, hasogató fejfájásra ébredek. A legérzékletesebben úgy tudnám leírni azt, hogy min megy át most a fejem, ha azt mondanám, hogy a bátorságom rávett egy berregő motorfűrész lefejelésére.
A legtöbb esetben persze rosszul képzeli el az ember, hogy milyen az amikor elkapja egy láncfűrész, mert a második berregés után beragadna a lánc a sok vértől és szövettől.
Ahogy ki tudom venni a kissé még mindig tompa érzékeim segítségével egy kocsmában ülök és éppen homlokkal támasztom a pultot.
A jobb fülemen érzem a nap melegét.
Megpróbálok feltápászkodni a pultról és a saját lábamra állni, de amint kiegyenesedek úgy érzem, mintha egy piranyákkal teli medencébe dobták volna az agyam.
Ez egész jó ötlet. Mármint ha betévedek az állatkertbe miközben üldöz egy rakás gengszter, akkor egész kreatív és "életképes" elhalálozási móddal fogok majd legalább az egyiknek szolgálni.
A fejem még csúnyábban hasogat, mint néhány másodperccel korábban, a torkom pedig úgy kapar, mintha egy hónapja nem ittam volna.
A napfény még mindig bántja a szemem, amint résnyire szűkült szemhéjakkal nézek körül.
Azt már meg tudom erősíteni, hogy egy ivóban vagyok. Jobban mondva egy ismertebb pubban, a Lucky's Barban.
A hely egy hangulatos ír kocsma, ahova nem csak az ír maffia tagjai járnak, hanem más alvilági fickók is. A rendőrség pedig messze elkerüli, törjön ki bármilyen balhé is.
A problémám perpillanat azzal van, hogy a van jónéhány belső építész által biztos helytelenített új elem a kocsma dekorációjában.
Nevesen elég sok nagyon csúnyán megcsonkított, kilyuggatott, vagy felismerhetetlenségig összevert vendég véletlenszerűen elszórt hullája adja meg a hely új desingjának alapját.
Akkor állítsuk fel a túlélési prioritásokat:

1. Szerezni egy napszemüveget
2. Meginni annyi vizet, amennyi belém fér
3. Marha gyorsan eltűnni innen

Az első kettőt még könnyen meg is lehet oldani. Lehajolok az egyik olasznak kinéző hullához, aki láthatóan életében piszok menőnek képzelte magát, mert még mindig ott virít rajta a napszemüvege, pedig ahogy a ráalvadt vér színéből saccolom már legalább négy órája halott. Felrakom az orromra és újra körülnézek víz után kutatva.
Csak most veszem észre, hogy a másnapos állapotomhoz képest is kicsit nehezebben mozgok. Lenézek a mellkasomra és látom, hogy golyóálló mellényemen lévő koponya vérmocskos fogakkal és szemgödrökkel bandzsít vissza rám.
Egyre kevésbé tetszik nekem az új berendezés. A billiárd asztalon is halmokban állnak a hullák. Van amelyiknek a szeméből, van amelyiknek a szájából áll ki egy törött dákó.
Meglátom a pult mögött lévő üvegajtós hűtőt, ami csurig van pakolva ásványvízzel, üdítővel és jeges teával.
Gyorsan a pult mögé kerülök, feltépem a hűtő ajtaját, majd egymás után legalább négy palacknyi vizet gurítok le a gigámon.
A torkom végre jól érzi magát és én sem fogok belepusztulni a  dehidratációba.
Csak most kezdek el azon gondolkozni, hogy mégis hogyan sikerült nekem egy olyan helyzetet összehozni, aminek az lett a vége, hogy ordas másnaposan ébredek egy hullákkal teli bárban.
Az utolsó tiszta emlékem az, hogy itt akartam elkapni Danilo Garibaldit, a Gnucci família egy drogfutárát. Meg is érkeztem ide, de innentől kezdve abszolút képszakadás.
A tegnap eseményeinek görcsös felidézését egy raktárból jövő hang zavarja meg. Átmenet az álmos mormogás és az ásítozás között, de nem tudok semmi értelmeset kivenni belőle.
Előveszem az egyik pisztolyomat és óvatosan benyitok a tároló helységbe. Ami ott fogad.... Nos láttam már pár csúnya és abszurd dolgot, de ez tetézi mindet.
Egy elég tekintélyes súlyú fickó torzóját párnának használva az egyik harisnyás hősféle fekszik a földön. Az egész testét fekete-vörös latexruha fedi, körülötte pedig vagy harminc töményes üveg van elszórva a földön.
Nem tudom, hogy az ajtó hangja felverte-e de óvatosan megböködöm a bakancsom talpával.
- Vannak túlélők? - idézem Bruce Willist megjegyzésed
A hozzászólást Frank Castle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 23 Jan. 2018, 17:00-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
25
∆ Kor :
41
∆ Tartózkodási hely :
Sokszor én sem tudom.Tárgy: Re: Wade & Frank: Killer hangover (18+ a kaland komplett tartalma miatt) Kedd 23 Jan. 2018, 16:22


Deadpool & Punisher
+18!

- Nem én szartam rá a pultra! - Riadok fel ordítva hirtelen amikor meglátom hogy a tegnap esti fószer elkezd böködni. Igazából az a gáz hogy kurvára nem tudom hogy kerülök ide, és körülnézve nem keveset ittam, illetve altattam el másokat örök szundiba. - Mi? Hogy túlélők? - Kérdezek vissza még kicsit kómásan majd feltápászkodom. - Halálfaszu, te jöttél onnan. Ideáig itt feküdtem kicsit kiütve. De feltételezem csak mi ketten. A halál és a halhatatlan. Nem is rossz cím lenne egy filmben. - Nevetem el magam. - A megtorló! - Mondom ki a nevét emelve a hangsúlyt. - Tudod, átnevezhetnénk téged a "Bekúró"-nak. - Mondom felé. - Na jó, nem.. Ez kurva gáz volt. Amolyan melegpornós név ez. Mondjuk elég sittes fejed van, ott lehet ezt kellett volna használnod. Tudod, a gyengébbiket... Nem? Oké. - Szólok felé kínosan. Nem az a poénos alkat ahogy látom.. - Mennyi rémlik az estéből? Annyit tudok hogy egy munka miatt voltam itt, amikor elkezdtem inni. Elvégre vártam a csávót hogy megérkezzen. Baszki!!!!! - Ordítok fel hirtelen amikor beugrik a kép hogy mivan a csávóval. Majd elfutok ki a mosdóhoz. Beérve meg is látom ahogy a tagnak a levágott feje a piszoárban van. - Hé! Torlasz! Gyere már ide! Látod?! - Kérdezem tőle miközben rámutatok a csávó fejére a piszoárban. - Onnan mindent megtudunk az estéről. Legalábbis nagyjából. - Nézek rá nagy vigyorral ami átlátszódik a maszkomon. Elindultam oda a fejhez, és kinyitottam a száját, majd elfordulva elkezdtem úgy mozgatni mintha beszélne, és eltorzitotva a hangomat elkezdtem beszélni. - Hé! Megtorló! Mit szólnál egy gyors mélytorokhoz? Nem tudok ellenkezni sem, hisz nincs testem! HA-HA-HA! - Mondom ki majd abba hagyom hangosan felröhögve. Miután ránézek, elkap még egy röhögési hullám amiatt hogy milyen fejet vág. - Ha látnád a fejed... Oh baszki. Hahhaha. A fejed, érted? - Nevetek tovább. - Oké, oké. Befejeztem! Vagy lefejeztem? - Tör ki a röhögés belőlem. - Jaj, ne... Huh. - Szusszanok meg, majd kiveszem a telefonom a lefejezett hulla szájából. - Látod mekkora ötlet? Ki keresne egy telefont egy lefejezett ember szájában.. Mielőtt azt kérded, miért raktam oda, mert ebbe a ruciba úgy nem tudok feküdni, ülni, hogy a teló nálam van. Ezért kerestem egy tartót. - Majd átnyújtom neki a telefont. - Inkább neked adom oda hogy nézd meg. Én mindig félek megnézni miket csináltam. - Nézek rá kiváncsian. - Ho! Baszki! - Kikapom a kezéből a telefont. - Egy pillanat. Van egy kép mappám amin... Öhm. Tudod, mindenkinek vannak ilyen mappái.... A plüss pónijával. Öhm. Szeret játszadozni, az egyszarvúmmal. Hehe. - Adom vissza kínosan a telefont miután lezároltam azt a mappát. - Most miért? Azt ne mond hogy te nem szoktál magadhoz nyúlni... Ejjnye... -  Kifelé menet a mosdóból keresek némi üditőt mert szomjas lettem. Addig remélem talál valami hasznosat.
Chimichangaa
@
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
105
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenTárgy: Re: Wade & Frank: Killer hangover (18+ a kaland komplett tartalma miatt) Kedd 23 Jan. 2018, 17:43


Deadpool & Punisher
+18!

Na pont ezt kellett nekem. Belefutottam a legflepnisebb harisnyásba, akivel az Úr "jóakarata" összeterelhetett.
Bár nem tudom, hogy ki a fickó, de elég szófosásosnak és hibbantnak tűnik ahhoz, hogy ne akarjak közelebbi ismeretséget kötni vele.
Zord kifejezéssel az arcomon és egy lemondó sóhajjal átlépem a küszöböt és mellé állok.
A kérdésemre csak összefüggéstelennek tűnő zagyválással válaszol, de annyit ki tudok venni a szórengetegből, hogy felismert.
Fantasztikus....
Amilyen szerencsém van, nem csak hibbant, hanem valami agyatlan rajongó, aki a fejébe vette, hogy jobban fogja csinálni azt, amit én.
Nem szeretem alulbecsülni a képességeimet, de a bár új dekorációját elnézve nagy esélye van annak, hogy közösen lettünk a hely új belsőépítészeivé.
Láthatólag a vörös ruhás fickó végre felismeri, hogy mit használt párnaként és talpra ugrik és elviharzik mellettem.
Amikor megláttam, hogy a WC felé rohan azt hittem, hogy okádhatnékja van. Viszont én nem ismerek olyan embert, aki hányás közben is képes szövegelni. Lehet hogy flepnis a tag, de úgy tűnik rajtam kívül ő az egyetlen túlélője az előző estének. Pont ezért nem kellene szem elől téveszteni.
Bemegyek a mosdóba és próbálom felfogni, hogy mit művel ez az agyahagyott.
Amikor meglátom, hogy egy fickó szájából bányássza elő a telefonját, akkor megfordul a fejemben, hogy a média miért engem tart brutálisnak. Én csak lelövöm, kibelezem, felgyújtom és más hasonló módszerekkel intézem el az áldozataimat. De sosem vetemedek hullagyalázásra.
- Remélem megéri a fáradtságot. - mormogom morózus faarccal, miközben átveszem tőle a telefonom - Mellesleg az övedre felrakhatnál egy táskát. Nem lenne gond a mobillal....
Szándékosan nyitva hagyom a mondat végét, hogy alkalma lehessen bemutatkozni és csak reménykedem, hogy nem zúdít rám egy Gyűrűk Urányi szóáradatot a válaszával.
Bár gyanítom, hogy úgy sem úszom meg a dolgot....
Megnézem a mappát, amiben néhány selfie van, meg egy videófájl.
A selfik közül az kettő különösen szemet szúr.
Ez a latexruhás agyhalott pont a célpontommal fotózkodott. Jobban monda a lenyúzott arcát vette fel maszknak.
A másik fotó még korábban készült és számomra igen ismerős személyt örökített meg.
Billy Russo. A szépfiú. Vajon mit akart Billy ettől a kötözni való bolondtól?
Megnyitom a videófájlt.
A bárpultot látom és az egyik széken én ülök arccal a csapos felé. Mellettem egy nálam majd egy fejjel alacsonyabb fickó. A hangzavartól és a fickó locsogásától egy szót nem hallok arról, hogy miről szól a társalgás, de látom, hogy átcsúsztat nekem egy kisebb csomagot a pulton, amit én elsüllyesztem a kabátom zsebeibe, a felvétel pedig leáll.
Ezek szerint ezt a fickót azért küldték, hogy megfigyeljen. Vagy elkapjon.
Felé dobom a mobilt és elhatározom, hogy később még csevegünk egy kicsit. Egy szögbelövő és egy feltöltött akku társaságában.
Megnézem, hogy mit találok a kabátom zsebeiben. Egy fél csomag rágó, a kulcsaim, egy kőkori mobil és egy névjegykártya.
Elolvasom a névjegyet: Martin Soap nyomozó.
Elkezd halványan derengeni, hogy őt rendelték ki annak a csoportnak az élére, amit az elfogásomra állítottak fel. Követni kezdtem a tagot, hogy lássam mennyire veszi komolyan a dolgot, de rá kellett jönnöm, hogy a zsaruk nagy része le se szarja, hogy mit csinálok. Ő sem. Így megkockáztattam a kapcsolatfelvételt vele. Tegnap este. Remélem, hogy fog tudni segíteni. Nagyon remélem.
Bepötyögöm a számát a telefonba és reménykedem, hogy nem a bárban fog kicsöngeni egy halom hulla alatt...


 megjegyzésed
A hozzászólást Frank Castle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 24 Jan. 2018, 19:07-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
25
∆ Kor :
41
∆ Tartózkodási hely :
Sokszor én sem tudom.Tárgy: Re: Wade & Frank: Killer hangover (18+ a kaland komplett tartalma miatt) Szer. 24 Jan. 2018, 11:39


Deadpool & Punisher
+18!

Az igazat megvallva csak képek sokasága ugrott be az éjszakáról amikor eszembe jutott hogy valamit a wc-ben hagytam. Régen sikerült így bebaszcsiznom. De hát ha már iszom, legyen felejthetetlen estém! Csúnya Deadpool! Ezt jól elbasztad! Ezt az estét elfelejtettem! Na remélem a többi dolog is beugrik majd. Miközben játszom a nagy fejessel, haha, elereszti a harmadik mondatát a csendes gyilkosunk. - Azta! Egymás után két mondat? Ne bassz! Ebből csak az a gáz hogy akárhányszor sikerül megszólalnod, mindig valami tanácsot sikerül adnod. Mi vagy te? Valami terminátor jó tanácsokkal, Siri kiadásbam? Siri! Hogy néznék ki hasitacsiban? Ja várj, válaszolok helyetted is. Mr. Deadpool! Úgy nézne ki mint egy szottyos vénasszony aki a Wallmartban költi el az utolsó nyugdíját baracklekvárra! De most komolyan? Azt értem hogy neked ilyen elbaszott hasitacsis komplexusod van, a bőrkabát mellé passzolna is! De most képzelj el egy harcban. Például ott a pult! - Mutatok a pultra. - Ugranék ki onnan fejjel előre és lőném ezeket az életteleneket. Hahaha. Mi van ma velem? Élettelenek. Most már azok! Hahha. Na! Deadpool! Hol a faszba tartottál? - Vágom pofán magam. - Ja igen! Lőném őket a levegőben, erre ott lógna rajtam a hasitacsi. Szerinted mégis milyen lenne ha úgy ölnél meg valakit, aki röhögve hal meg. Nem azért mert boldog... Hanem mert kurvára gáz az az utolsó élethelyzet hogy egy jelmezes hasitacsis pali öli meg a levegőben! - Ordítok rá kiakadva. Hihetetlen... - Mi lenne ha rajtad is az lenne? De komolyan. Tegyük fel! Jönnél be az ajtón mint Schwarzi, lőnéd őket, erre valaki hátulról röhögne és azt mondaná : - Kuponokban fizetnek neked az ölésért amit beválthatsz az adott hónapra? - Kérdezem tőle, majd kibontok egy narancslét. Elfordulok, a maszkot felhúzva legurítom az italt és a maszkot lehúzva vissza is fordulok. Majd felém dobja a telefont. - Na találtál valami érdekeset? Illetve. Az estével kapcsolatban. Alatta lévő dolgokat tagadom a bíróságon akármit is mondasz, vagy azt mondom hogy te kényszerítettél rá. - Szólók felé. - Most mivan? Nem szeretem ha turkálnak a telefonomba. Elég kényes ügy. Gondolom te sem szereted. Mindenki csinál ezt azt, amit levideóz egy Teletabis bábúval... - Ahogy látom valamit kutat a zsebében, és elővesz egy eldobható telefont. - Hallod! A rendőrség nem foglalkozik a teletabikkal. Már azt se tudják miaz... Nehogy rendőrt hívj rám. - Szólok felé, majd meghallom hogy valahol csörög a telefon. - A teletabis ügyre visszatérve... Tudod. Én úgy hiszem volt neked is gyerekkorod. Gyerekszobád kurvára nem volt, ez látszik. Bár... Ha Terminátor vagy, akkor gyerekkorod sem. De ha ember.. Rád nézve akkor sem. Inkább nézzük máshonnan a dolgot. Oké, értem. Nem az erősséged a beszéd. Ez a rendőrségen jól jöhet ha a teletabikról kérdeznének. - Gondolkodok el és lefejelem a pultot. - Miért hozod fel neki? Tuti nem látta a képeket! Nem? Nem hát. Az mindenkinek a nyelvét megereszti. - Megbeszélem előtte magammal dunnyogva. - Nos. Ha jól gondolom valakit hívsz. Keressük meg hogy kit. - Adom neki a remek ötletet.
Chimichangaa
@
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
105
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenTárgy: Re: Wade & Frank: Killer hangover (18+ a kaland komplett tartalma miatt) Szer. 24 Jan. 2018, 19:38


Deadpool & Punisher
+18!

Ez a holdkóros sosem fogja már be?
A telefon búgása egy kicsit tompítja az lexikonnyi szómennyiséget, amit ez a tökkelütött produkál, arra két rövid mondatra, amit felé intéztem.
Ha pszichológus lennék, akkor azt hinném, hogy ezzel akar kompenzálni valamit, de katona mivoltomból fakadóan csak arra kezdek egyre inkább késztetést érezni, hogy rálőjek.
Cseppet sem örülök annak, hogy az egyik hullahegy alól kezdek hallani egy tompa telefoncsörgést.
- Hallottál már a lőszertáskáról? - vetem oda neki félvállról, amíg a gyümölcslével van elfoglalva - Hasznos cuccok.
Lélekben felkészülök arra, hogy erre is kapok egy Háború és Békényi szövegmennyiséget.
- Gondolom nem önszántadból videóztál engem. - nézek rá a piros ruhásra - Ki perkált neked, hogy kémkedj utánam? Ha pedig itt tartunk, akkor honnan ismered Billy Russot?
A telefon még mindig kicseng, de már egyértelműen be tudom azonosítani, hogy honnan jön a hangja. Megszakítom a vonalat, majd zsebre vágom a készüléket.
Merem remélni, hogy Soaptól valaki lenyúlta a mobilját, mert nagyon nincs kedvem bukni a rendőrségi kapcsolatomat egy ilyen elcseszett eset miatt.
A lábammal arrébb gördítek néhány hullát a kupacból. Ha van Isten akkor hálás nekem, hogy nem hagyom munka nélkül Lucifert és Azraelt.
Alig pihegve, vérmocskosan, de előkerül a hullahegy mélyéről Soap nyomozó. Láthatólag nincs eszméleténél.
Talpra állítom és lefektetem a bárpultra.
Ideje lesz valami ébresztőt keresni neki.
Megnézem, hogy van-e jég a hűtőben, de nem találok mást, csak majdnem fagypontra hűtött ásványvizet. Rázúdítom a nyomozó fejére, aki úgy ugrik fel a pultról a sokktól, mintha áramot vezettek volna a heréjébe.
- Mi a büdös ku'va Isten? - kiállt fel erőteljes brooklyni akcentussal - Castle! Mi a franc történt? Hogy kerülök én ide?
Körülnéz és látom az arcán, hogy nincs ínyére amit lát.
- Ezt maga csinálta? - néz rám értetlenkedve - Bassza meg ez volt a kedvenc kocsmám!
- Én is ezt próbálom kideríteni. - nézek rá szigorúan - A tegnap este teljesen kiesett. Ha nem nézem meg ennek a vörös ruhás bohócnak a mobilját, azt sem tudnám, hogy találkozónk volt itt.
Soap értetlenül néz körbe, majd megakad a szeme az előbb említett kreténen és elég ijedt pofát vág.
- Te jesszus úristen! - kerül a hátam mögé miközben pánikolva sipog - Mit keres ez itt?
Láthatóan halálra rémült ettől a sültbolondtól. Mi a franc fog még itt kiderülni?


 megjegyzésed
A hozzászólást Frank Castle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 11 Feb. 2018, 18:20-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
25
∆ Kor :
41
∆ Tartózkodási hely :
Sokszor én sem tudom.Tárgy: Re: Wade & Frank: Killer hangover (18+ a kaland komplett tartalma miatt) Vas. 11 Feb. 2018, 13:59


Deadpool & Punisher
+18!

Csendes gyilkos! Ez a legmegfelelőbb szó az új spancimra. De hát kell egy ilyen haver is. Az arckifejezéséből konkrétan az jön le hogy itt ez a piros szerkós tag, és hogy a faszba tud ennyit pofázni? De annyira bírom! - Megvaaaan! Steven Seagal! Kurvára olyan vagy! Bírom a filmjeidet! - Említem meg neki ujjongva. - Lőszertáska... Elég ha a két kardom, és a pisztolyom nálam van. Még öltözzek be terminátornak is, és akkor mi leszünk az Expendables? Kurva menő lenne, csak a tolószékes X Bruce Willis féle küldetéseket nem annyira szeretem. De te biztos kijönnél vele. Nem vagy az a veszekedős típus. - Körülnézve látom a sok hullát. - Legalábbis szóban. - De hát kinek mi. Miközben iszom a gyümölcslevemet kérdőre von. - Wáó! Te egymás után ki tudtál mondani három mondatot? Mondjuk 2018 van, kijött az új Steven Seagal update mi? Ez tök fasza hogy ennyit fejlődik már a világ! De gondolom még nem mehetsz el rádiósnak. Pedig csipázom a dörmögős hangod. Mármint, olyan nyugtató lehetne az embereknek reggelente ezt hallgatni és valahogy a munkába is nyugodtabban mennének. Nem akarjuk összehozn.. - Hagyom abba a beszédet mikor már látom az arckifejezésén hogy nagyon nem bírja hogy nem válaszoltam neki a kérdésére és össze-vissza beszélek inkább mindenről. - Bill Russo. Ismerős a neve. Az nem az a Brazzerses csávó? Az a gáz hogy annyi név van a fejemben, de sok emberről azt se tudom ki kicsoda. Egyébként meg ha nem vetted volna észre te vagy a Megtorló! Persze hogy levideóztalak. Sokszor szarakszik Al-nél a net. Mindig elfelejti befizetni az internetes csekket. Ő egy vak öreglány, akit nagyon bírok. Hasonló a modorotok, csak többet beszél. Csak épp mindig mást fizet be. Na, és ezért kellett egy home-made videó rólad. Azért az ilyen nagy emberekre más ám kiverni. - Szólok felé, majd utána elindul a telefoncsörgés irányába. - Hát tudod. Én nem sokat jósolok annak akinél a telefon csörgött. Ahogy látod, a többi tag sem volt elérhető úgy 8 órája a facebookon. De azért nézd meg. Hátha bejelentkezve maradt és akkor trollkodhatunk az adatlapján és az ismerőseivel. - Mondom felé.  - Te most tényleg odatámasztottad a tagot? Csak nem tied a kocsma? Áh! Már értem. Te akkor is itatod az embereket ha már kurvára meghaltak, de maradt náluk pénz. Nem az én dolgom, de én hozzád képest elég tisztességtelenül venném el a pénzét. Elvégre már nem kell neki. De nem! Te barátom, te felállítod odatámasztod és adsz neki inni hogy legyen bevételed! - Kezdek el felé tapsolni röhögve, majd odébb ugrok mikor felébred a fószer. - TUDTAM HOGY TE VOLTÁL A WALKING DEADBE SHANE! - Ordítok fel riadtan. - Most miért? Te nem ijednél meg mi? Na persze.. - Figyelmesen hallgatom a társalgásukat ami konkrétan inkább kiabálás, de mindig is szerettem az ilyen számonkéréses storykat. Keresek is némi popcornt. Hirtelen ismét megijedek mert meghallok valami piros bohócról valamit, és a felélesztett tag is koponya sziget mögé bújt. - Mi? Ki? Hol? A hátam mögött van? Mi a fasz? Ez az "Az" bohóc? NEM VAGYOK KISGYEREK! - Veszem elő ordítva a pisztolyt és megfordulva elkezdek lőni, de semmi. - Nincs itt semmi! - Nem tudom ezek milyen bohócot láttak, de én nem látom. - Én is akarom látni a bohócot baszki! - Szólok feléjük.
Chimichangaa
@
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
105
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenTárgy: Re: Wade & Frank: Killer hangover (18+ a kaland komplett tartalma miatt) Vas. 11 Feb. 2018, 19:18


Deadpool & Punisher+18!

Ha vége lesz ennek az egész kalamajkának, akkor egy hétre bezárom magam egy hangszigetelt szobába és csak a pulzusomat fogom hallgatni. Ez a jelmezes kretén egyszerűen elviselhetetlen.
Lehetséges, hogy a maszk alatt Jim Carey és Eddie Murphy szerelemgyereke rejtőzzön? Az alapján, hogy mennyit szót szar ki ennek a vadbaromnak a szája, elég komoly esély van rá.
Soap reakciója nem lep meg. Én se érezném magam biztonságban, ha egy tömegverekedés után arra ébrednék, hogy egy körözött tömeggyilkos, meg egy láthatóan nem beszámítható harisnyás társaságát élvezem.
Az előbb említett balfasz ráadásul a vörös ruhás bohóc kifejezésből nem jött rá, hogy róla beszélünk és elkezd vaktában lövöldözni.
Már megszoktam, hogy néha belefutok néhány csúnyán elbaszott emberbe, de azért ez már tényleg sok.
- Fogd már be a pofád egy percre! - mordulok fel és előkapom az egyik Desert Eagel-öm
Gyors egymásutánban két golyót eresztek a tarkójába. Ha bárki kétségbe vonná, hogy ez egy gyilkos, akkor csak finoman jelezném, hogy két hatalmas szamurájkarddal járkál. ráadásul amit levágott a mosdóban azok alapján nem mondanám, hogy a patyolat tiszta az erkölcse.
- Ritkán mondok ilyet, de ezt most tényleg jól tette. - bújik elő a hátam mögül Soap - Ez a fickó még magánál is nagyon pszichopata.
Óvatosan odalép a debil hullájához és megbökdösi a lábával.
- Most nyert magának vagy öt perc nyugalmat.
- Akkor fordítsuk arra ezt a kis időt, hogy elmesélje a tegnap este történteket!
Megfogom az egyik bárpulton ülő hullát és egy lökéssel felszabadítom a helyet. Soap arcára csak rá kell nézni, hogy lássam, bármekkora mocsok is volt a tag, azért szerinte holtában kijár neki egy kis tisztelet.
Előszedek egy poharat és kihalászok egy épen maradt whiskey-s üveget pult mögül, majd színültig töltöm.
Soap elég rázós dolgokon van túl és az aktuális helyzet sem tesz túl jót a lelkiállapotának. Kell neki valami, amivel legalább egy picit kioldhatom a feszültségét.
- Nem biztos, hogy most innia kellene. - érti félre a szándékomat a nyomozó
- Magának lesz. - tolom elé a poharat - Húzóra tolja le!
Soap kétkedően néz rám, majd a pohárra, de végül úgy dönt, hogy nem éppen egy egészségbiztosítás ellentmondani nekem és nagy levegőt véve egy hajtásra leküldi az italt.
- Mondjon el mindent, amiről tegnap beszéltünk. Nem emlékszem semmire, szóval jó részletesen!
- Azért hívtam ide, mert kaptam egy fülest az egyik informátoromtól, hogy Eddie Gnucci halála elég komoly folyamatokat indított be a városban. A hírek szerint a család nem szart be, amikor elvesztették a főnöküket. A Consigliore tartotta addig a néhány napig a frontot, amíg Szicíliából meg nem jött az újabb fejes.
Elém tolja a poharat. Én öntök neki. Ő egy hajtással elintézi a piát.
Soap és én egész jól kijövünk. Barátnak nem hívnánk egymást, de mindegyikünk tudja, hogy mi a dolga ebben a kis társulásban.
- Isabella Carmela Magdalena Gnucci személyesen jött, hogy átvegye New York irányítását és hogy kicsinálja magát. Első körben rálépett a polgármester tökeire, aki  rendőrfőnököt fenyítette be, aki meg rám szállt, hogy a Megtorló-alakulat kurvára nem hatékony. Aztán meg megkaptam a hírt, hogy valami nagymenő bérgyilkost is leszerződtetett, hogy kicsinálja magát. A faszi az Orosz néven fut. Tegnap éppen elkerülték egymást. A tag ide jött és elkezdte magát keresni. Erre jött ez a vörös ruhás faszkalap. - mutat a földön fekvő hullára - Nekiállt szájalni a ruszki visszaszólt. A végén versenyre keltek, hogy ki tud több embert megölni a csehóban. Látja, hogy mi lett az eredménye.
Néhány mozaikdarab már kezd felsejleni. Bevillan egy-két halvány emlékkép a beszélgetésünkről és mintha tényleg hallottam volna, hogy kitört valami bunyó a kocsmában, csak úgy voltam vele, hogy hagyom a sok hülyét, hagy öljék egymást.
- Túlélte ez a ruszki bohóc a másik vadbarmot? - szegezem a kérdést a spiclimnek
- Nem tudom. A kitörő verekedésben az elsők közt vesztettem el az eszméletem.
Csodás....
De legalább néhány kérdésemre választ kaptam. Most már csak azt kellene kideríteni, hogy miként keveredtem vissza ebbe a pöcegödörbe.
Két koppanást hallok, majd egy nyögést is. Úgy tűnik, hogy két golyó kevés ahhoz, hogy megszabaduljak ettől a szófosásos idiótától.
- Jó reggelt! - lépek oda a fickóhoz  - Rémlik, hogy valami orosz muksóval versenyt gyilkoltál tegnap este? Mondatonként húsz szó. Vagy kevesebb.


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Wade & Frank: Killer hangover (18+ a kaland komplett tartalma miatt)

Vissza az elejére Go down

Wade & Frank: Killer hangover (18+ a kaland komplett tartalma miatt)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Gundan művészei (FanArt verseny 09|11)
» [Küldetés] Állati kaland
» Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)
» Shan és Wade otthona
» Szimmetria ügy (ingyen njk kaland)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Szórakozóhelyek-