HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint? - II.

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Vas. 14 Jan. 2018, 18:26
Ugrás egy másik oldalra

Vitali már nem érzi azt, hogy megúszhatnák a dolgot lövöldözés nélkül. Valahogy akkora káosz kezd eluralkodni a terepen, hogy ebből csak még nagyobb zűr lehet. Főleg, ahogy látja, hogy gázmaszkos, fekete ruhás fegyveresek ugrálnak ki a gépből. Ezek szerint valami vakondszerű jármű volt. Ez megmagyarázza a sok fémet és a sebességét.
- Szerintem használnod kell, nagyon hamar - dörmögi a szarkofág mögött guggolva az órájába, amit Car nagyon jól hallhat a fülében lévő kis kommunikátoron át.
Ez eddig még egészen rendben van, jönnek valami csúnya, fekete ruhások, és el akarják vinni a több ezer éves műkincset. Filmbe illő sztori. De egyrészt mégis hogy gondolták, hogy elcipelnek több tonnányi követ? Kézben? Bepakolják darabonként? Vagy csak a hulla kell nekik? Vitali fejében sokféle forgatókönyv pörgött le.
Aztán bekapcsolt a riasztó, és öt másodpercre rá kikapcsolt. Azt nagyon jól tudta, hogy nem ő és nem az őrök kapcsolták le. Szóval a betörők is meg tudják buherálni a rendszert. Király...
De nem is ez a baj, hanem hogy az ajtón kívülről kiabálás érkezik. Ilyen Ki van odabent? Adja meg magát!, és hasonlók. Szóval ideértek a biztonságiak. Ez nem annyira jó hír, mert ezek itt tuti lövöldözni fognak, és az hullákat jelent.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Kedd 16 Jan. 2018, 10:11
Ugrás egy másik oldalra


Vitali & Caroline

Úgy látszik, nem tudjuk elkerülni a vérontást. Az a valami már a padlót is átfúrta, és ha azok az alakok nem egy film díszletei, akkor marha nagy bajba keveredtünk. Kintről már hallatszik a közeledő Biztonságiak üvöltő hangja, amit csak az a tény erősít meg jobban, hogy a föld alól felbukkanó gázmaszkos alakok is láthatóvá váltak. Talán szerencsénk van, és a felszerelésük közt még megtalálható a védőmellény is, nem csak a zseblámpa és a termek kulcsai. Lejjebb húzódom a fedezékemben, de a fegyvert nem tartom még láthatóbb helyen. Szeretném kivárni a legmegfelelőbb pillanatot, és csak végszükség esetén használni ezt az élet kioltására nagyon is megfelelő eszközt. Nem tudom, hogy észrevettek e már a közeledő egyenruhások, de ha még nem, akkor talán meghúzódhatok a fedezékem nyújtotta sejtelmes félhomályában, Bár a lépteik egyre közelednek, arra még gondolni sem merek, hogy ha elsülne a fegyverem, akkor engem is ellenségnek néznének, és golyót kapnék a testembe.
Halkan suttogom a mikrofonba Eel-nek, hogy mit tegyek.
-Most mi legyen? Nagyon közel vannak már az Őrök! Itt van az egyikük mögöttem az ajtónál.. Mit csináljak? Nem akarok lelőni senkit, akik a "Jófiúk" közé tartozik..- suttogom egyre remegőbb hanggal, de semmiképpen nem akarok kibújni a takart helyről, ahol most guggolva szemlélem a körülöttem állókat, akik ha nemcsak előre figyelnek, hanem lefelé, akkor észre is vehetnek. Nagyon megrémültem, de csendben várom a Társam válaszát, aki hasonló helyzetben van szerintem, nem messze tőlem.


zene | megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Kedd 16 Jan. 2018, 13:23
Ugrás egy másik oldalra

- Mindjárt... mindjárt... - válaszolja kissé idegesen Vitali, és közben valamit nagyon kutat a telefonján keresztül. Átnyálaz nagyon sok adatbázist, keres a most lesből fotózott képekhez hasonlót, és persze azt is kutatja, hogy kit érdekelhet ez a műkincs itt a háta mögött. Több százezer kliensből álló botnet dolgozik az ügyön, darabonként sokezer szálon, szálanként többféle ágenssel. Egyszer csak megáll, és egy mérgeset káromkodik oroszul a rádióba.
- Bassza meg... Az a rohadék... Tudhattam volna!
Nem szól mást, csak szépen a szarkofághoz szorítja a hátát, és közben erősen fogja feje mellett a pisztolyt. Kivár néhány pillanatot, aztán elkiáltja magát.
- Nemo, te vén tróger! Te szenilis szemetes! Te szédült béka! Mi a frászt keresel itt?
Vitali persze nagyon jól tudta, hogy mit keres itt az a bizonyos személy, akire ő gondol. Már ha jól tippelt, és tényleg ő az. Ez esetben talán nem lesz lövöldözés. Ha tévedett, akkor viszont szinte biztos, hogy az jön.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Kedd 16 Jan. 2018, 14:31
Ugrás egy másik oldalra


Vitali & Caroline

Eel válasza nem éppen az, amit vártam. Valami külföldi szavakat hallok a fülesemen keresztül, amire csak egy meglepett képet tudok vágni, mert egy hangot sem értek belőle.
-Mit mondasz? Nem értem…- suttogom vissza a mikrofonomba, de aztán nem érkezik magyarázat rá.
Kissé elbizonytalanodom, hogy mit is tegyek, de még kivárok. Talán valami történni fog.
Az Őrök elég közel járnak már hozzám, és ha nem keresek másik búvóhelyet, akkor felfedezhetnek. Nincs nagy kedvem magyarázkodni, hogy miért vagyok itt elbújva a nagy kőhalom mögött.  Miközben ezen gondolkozom, a jobb oldali állvány mögött egy alak tűnik fel, akinek a kezében lámpa és egy pisztoly is van. Nem tudom mit tegyek, mert ha megmozdulok, akkor biztosan felfedez, és golyót is kaphatok, mielőtt még megszólalhatnék, mit is keresek itt.
-Van itt mellettem egy Férfi, és nagyon közel jár! Mit tegyek?- suttogom Eel-nek, talán hallja amit kérdezek, de lehet, hogy valami történt vele. Óvatosan kilesek a fedezékem mögül, és hallgatom mit mond Eel.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Kedd 16 Jan. 2018, 18:24
Ugrás egy másik oldalra

Vitali hallja, amit Caroline mond, de nem túl sokáig tud foglalkozni vele, mert a fekete ruhások ha meg is torpannak, fegyvereiket a fedezéke felé fordítják. Ezt nagyon jól látja a kis robotjai kameráján keresztül. Erre mondjuk még számított, de azért egyáltalán nem kellemes érzés.
- Kábítsd el őket! Ha idejönnek, vérengzés lesz! Vagy kamuzz be valamit. Eltévedtél vagy ilyesmi. Megijedtél, mert zajt hallottál, és nyitva volt a raktárajtó, bejöttél, hátha valaki megsérült. Hazudj, ahogy a csövön kifér!
És nem csak felé fordítják a fegyverüket, de sétálnak is közelebb. Na nem túlságosan, néhány méterre megállnak a szarkofágtól. Az egyikük kezében nincs fegyver. Ő mászott ki utoljára a járműből. Mintha valamivel kisebb alak lenne, de még mindig jó termettel. Leveszi a sisakját. Ötven körüli, őszülő, jól fésült fickó.
- És te ki is vagy? - kérdezi összeráncolt homlokkal.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Kedd 16 Jan. 2018, 19:53
Ugrás egy másik oldalra


Vitali & Caroline

- Hogy mit mondjak? Szerinted ezt bevenné valaki?- suttogtam vissza a válaszom, de aztán gyorsan csendbe maradtam, nehogy felfedezzenek.
Már majdnem felálltam, és futni kezdtem volna az ellenkező irányba, mikor az egyik talapzat mellett egy aknafedelet pillantottam meg. Pár lépésnyire volt csak tőlem, de ahhoz ki kellett volna bújnom a takarásból, amit a kőtömb jelentett. Már nagyon közel járt az az őr, akinél fegyver volt, de ha kidugom a fejem, akkor biztosan a mozgásra figyelni fog. Némán gubbasztottam még, de ha Eel szavainak eleget teszek, akkor nem biztos, hogy kijutunk innen. Gyors cselekvés kell. Ahogy látom abból a valamiből is kiszálltak már az emberek. Lassan hátrálni kezdtem a kiszemelt fedéltető felé, talán sikerül kívül kerülnöm a látómezejükön. Szerencsére a világítás sem volt teljes kapacitáson, így a vészvilágítás jótékony félhomályában nem voltam annyira feltűnő. Az Őr most a párbeszédre koncentrált, így a figyelme nem vonódott rám. Kúszva igyekeztem elérni az aknát, és ha tovább beszélnek, akkor meglóghatok. Nem akartam Eel-t magára hagyni, de ha mindkettőnket elkapják, akkor nehezebben tudnék segíteni a kijutásban. Így döntésre jutottam. Felemeltem a rácsot, és a szervizaknába másztam. Lassan eresztettem le a fedelet, és még időben, mert egy cipőtalp nemsokára a fejem fölött lépett át. Alig mertem megnyikkanni, de Eel- ért aggódtam nagyon. Nem tudom kik lehetnek azok a behatolók, de lehet a Társam ismeri őket. Legalábbis ezt vettem le a beszédjükből. De a tanácsát valahogy nem tudtam elfogadni, hogy találjak ki valami fedő sztorit az ottlétemre. Nem tudom hogyan néztek volna rám, ha előadom, hogy éppen kirándulni voltam, és itt ragadtam a múzeum amúgy lezárt területén.. Az biztos, hogy ha nem a golyózáportól lenne lyukas az oldaluk, akkor a nevetéstől, ha ezt meghallották volna. Az órámon gyorsan nyomkodtam pár elérhetőséget, és az Épület tervrajza fel is bukkant. Még szerencse, hogy Eel mindenre előre gondol. Most nagyon is jól jön az információ, főleg, hogy a kivezető út is rajta van. De nem tudok még elindulni nyugodt lelkiismerettel, mert Ő odafent van, és remélem, hogy nem esik baja. De azt is eldöntöttem, hogy ha mód és alkalom lesz rá, akkor kijuttatom valahogy. Nem megyek el nélküle!
Meghúzódtam hát az akna folyosóján és vártam. Remélem, hogy nem lesz baja a Férfinek. De ha használnom kell a fegyvert. Remélem, erre nem kerül sor, és békésen megoldódik valahogy. Nem szívesen oltanám ki senki életét. Főleg nem szándékosan!
De a várakozás a legnehezebb.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Hétf. 22 Jan. 2018, 08:57
Ugrás egy másik oldalra

Vitali nem igazán érezte az erőt meg főleg az időt, hogy nekilásson vitatkozni Caroline-al. Hantázni tudni kell ebben a szakmában, vagy legalábbis nagyon hasznos tud lenni ez a skill. Ha nem megy, hát nem megy, megoldja ő valahogy.
- Hát régi haverok vagyunk, nem emlékszel?
Belenyúl a táskájába, és két marokra való kis fémgolyót próbál meg egy kézzel megfogni. Sikerül amennyire sikerül, a szarkofág mellett a fekete ruhások felé dobja. Azok gurulnak szépen, közben a másik oldalon kilő egyet a pisztollyal. Ha valaki most közelről megnézné lassítva a lövést, láthatná, ahogy a hátracsúszó sín egy kicsi, hosszúkás, sok pici lyukkal tűzdelt fémet lő ki, aminek a hátulján kis láng tör ki. Minirakéta. Telefonon már kamerán keresztül korábban becélozta az egyetlen belátható tűzjelzőt, vagyis annak a közelében lévő dobozt. Pont alatta. Telibe. Csak egy kis füst kell, semmi más. Ding!
Nem volt olyan hangos a lövés, mint egy normál pisztolyból, de a suhanást azért jól hallották, és a doboz reccsenését is. Még jó, hogy ilyen szalma izékbe teszik folyton a műkincseket, mert az puha. Az meg főleg, hogy néhányat még fémbe is, mert különben valami több százezer dolláros eszmei kárt okozott volna az orosz csokoládé egy lövéssel. Na de a lényeg, hogy kis tűz, kis füst, és puff, bekapcsol az oltóberendezés, azaz szépen szitál lefelé a víz a plafonból. A Nemo-nak nevezett szakállas fickó meg rászól az embereire, hogy "Félre!", és visszaugrik a járművükbe.
Páran időben, páran későn ugranak. Meg mindig van, aki bambán bámul a dolgokra, mielőtt azok a képébe robbannak. Szóval felvillannak a kis golyók, és szikrák csapnak ki belőlük, sokkolva a közeli emberkéket. Ekkor már kifelé futnak a szekusok, mivel tűzriadónál kötelesek kimenni. Ja igen, sziréna is van, csak közben elkalandoztam. Mert hát elég látványos, ahogy vetődnek a furcsa kommandósok, páran meg az áramtól rángatózva, ájultan dőlnek el.
Vitali mint az őrült keresztülrohan rajtuk, és meg sem áll a lejáróig. Ott puff, becsúszik, a kis golyók meg gurulnak utána, mielőtt a fedőt lecsukná maga mögött.
- Hát ezt nem pont így terveztem.... - mondja Carnak, mikor észreveszi, hogy a lány megvárta.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 26 Jan. 2018, 06:24
Ugrás egy másik oldalra


Vitali és Caroline
Nem igazán így képzeltem ezt a helyzetet, de talán meghúzódhatok ebben a szerelőaknában, amíg Eel utánam jön. A Biztonságiak már nagyon közel járnak hozzánk, és harc nélkül biztosan nem tudunk kijutni innen. Remélem, azért egy kis esélyünk van, hogy ne sérüljön meg senki. Főleg mi…
-Eel…gyere már..- suttogom magam elé, hogy erőt merítsek a várakozásban. De úgy látszik, hogy nem fogunk kimenekülni, amíg ez a Nemo nevű el nem tűnik innen.
A pisztolyt szorongatom a kezemben, de nem akarnám használni. Aztán hirtelen egy durranást hallok, és kiabálást is a kapuk felől, de ahogy felnézek, víz hullik rám.
Tűz ütött ki? Mi a fene van itt?- nézek körbe, de ahogy leskelődök, megjelenik Eel, és egyenesen mellém huppan egy csomó kis golyócskával egyetemben.
-Ezek meg mik?- kérdezem tőle, de ahogy kimondom, már tele is van füsttel a járat, és a szám elé téve a kezem, igyekszem levegőhöz jutni.
-Mi a fene ez?- nézek rá kérdőn, de ha jól sejtem, akkor jobb lesz gyorsan meglépni innen.
Lassan az egész termet és az aknát is elárasztja ez a füst, és ha nem cselekszünk gyorsan, akkor nemcsak vizesek leszünk, hanem élettelenek is, ha ránk találnak.
- Arra! Ott egy elágazás…...- Mutatom az irányt, de a szemem és az orromat is irritálni kezdi ez a szag.
-Még szerencse, hogy nem kaptak el téged!  Jobb lenne, ha hamar kijutnánk innen, gyorsabban, mint ahogy belecsöppentünk!- nézek a férfire, és remélem, hogy több meglepetést nem tartogat. Főleg, hogy alig látom merre is lépek a sűrű füst miatt.
-Ki ez a Nemo? Ismered?- teszem fel a kérdést, de lehet, hogy jobb lenne nem is tudni.
- Na mindegy! Majd ha kijutottunk, akkor lesz mit mesélned...- nevetem el magam, bár egy cseppet sem tartom viccesnek a helyzetünket.
- Mit akarnak? Vagy már meg is szerezték?- jártak a gondolataim, de majd ha kapok levegőt, akkor kíváncsian várom a válaszokat tőle.
Csak jussunk ki! Jó nagy gubancba keveredtünk, és ráadásként az Őrök sem tétlenek. Lehet, hogy felfedezték a rejtekünket, és megpróbálnak majd utánunk jönni, arról a rejtélyes alakról nem is beszélve. Valószínüleg keresztül húztuk a számításait, és biztos nem boldog tőle. De jobb lenne kikeveredni innen, és csak remélni tudom, hogy Eel-nek van erre is egy terve. Nagyon remélem.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Csüt. 01 Feb. 2018, 15:35
Ugrás egy másik oldalra

Vitali előszed két úszószemüveget. Az egyiket odaadja Car-nak. Takarékoskodni próbált a hellyel és a súllyal, úgyhogy ez jutott. Arra elég, hogy ne csípje a szemüket a füst. Bár szerencsére csak a lejárat közelében lesz igazából füstös, mivel felfele száll, és nagyon sok dolog nem ég. Az oltó rendszer pedig hamar elintézi majd. Viszont a maszkok nem ártanak, mert ha ez nem is szennyvíz csatorna még, abba fognak lejutni, ha tovább mennek. Úgyhogy egy-egy maszk is jut, sima szűrős. Egy mikrofon azért van benne, hogy jobban értsék egymást.
- Ismerem, és egy elég fura fazon, hogy udvariasan fejezzem ki magam. Vén, mint a fene, és nagyon sok erőforrása van. Mindenfélét gyűjtöget, ami elég ritka és megtetszik neki. A tűz hamar kialszik, itt meg nem lesz nagyobb baj, mert a biztonságiak a protokollnak megfelelően leléptek. Nemo meg a cuccal vagy anélkül, de elhúz mindjárt. Szóval csak menjünk haza, üljünk be a jakuzziba, és mesélek aztán egy pia mellett. Ezt a műkincset sajna nem ma fogjuk megmenteni. De nyugi, hagytam egy kis meglepit nekik, amivel később még talán vissza tudjuk követni... - mondja, és Car-ra nézve kacsint egyet.
Aztán csak megy kifelé. Felcsapja a telefont is, hogy tudjon puskázni, merre kell menniük. Ha minden a terv szerint alakul, mármint a B terv szerint, akkor nemsokára kimásznak valahol a kocsi közelében.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szomb. 03 Feb. 2018, 01:11
Ugrás egy másik oldalra


Vitali és Caroline
Annak örültem a legjobban, hogy Eel-nek nem esett baja, és ebből az aknából ki is tudunk jutni. A füst már eléggé telítette a járatot, de nem is csodálkoztam, hogy a Férfi erre is gondolt és egy szemüveget, majd egy maszkot is ad nekem, hogy felvegyem.
- Mikre gondolsz!- nevetem el magam, miközben felveszem magamra a védőeszközöket. Kicsit még ég a szemem az irritáló füsttől, de hamarosan friss levegőre érünk, akkor legalább nagy levegőt vehetek és kitisztul majd a látásom is. Remélem.
- Ha ilyen gyűjtő, akkor már értem…- bólogatok a szavaira. Még nem találkoztam ilyen megszállottal, de hinnem kell, hogy még nagyon sok mindent nem hallottam és nem láttam, mint Eel.
- Nincs nálam fürdőruha…- kuncogok magam elé, de nagyon tetszik az ötlet, hogy egy kicsit lazítsak én is. Még az is felmerült bennem, hogy ez nemcsak egy hirtelen ötlete Eel-nek, hanem „kitervelt”, de egyenlőre hagyom, hogy lássam mi az, amire kíváncsi.
Van egy sejtésem, de nem árulom el neki… Bűvöljön el.. Aztán majd meglátom, hogy az itallal és a pezsgőfürdővel mit talál ki. Főleg, hogy jobb híján fehérneműben fogok belemerülni a habokba.


zene | megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Hétf. 05 Feb. 2018, 15:34
Ugrás egy másik oldalra

Úgy látszik, legalább a B terv működik, úgyhogy végül eljut a duó a kocsihoz, és beszállni is sikerül jó hamar. Vitali lustán hátradől, és benyomja a kocsit autopilot-ba. Közben kicsit hátradönti az ülést, és grimaszol párat.
- Biztos feltűnt, de annyira nem szívem csücske ez a fickó. Az egy dolog, hogy mindenhová betör, egy rakás romot hagyva maga után, ami önmagában se szép dolog. Ellop mindenfélét, ami hát nem igazán az övé. Ráadásul valószínűleg az őrök se úszták volna meg szárazon, ha pont rosszkor érnek oda.
Az AI a leggyorsabb útvonalon viszi őket, úgyhogy fél óra alatt oda is érnek. Közben a kis GPS képernyő mutatja is elöl, hogy merre fog éppen tovább haladni a kocsi.

//Folytatás: Beast Cave - kert//
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint? - II.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Guggenheim Múzeum-