Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|
Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint? - II.


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
158
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint? - II. Vas. 14 Jan. 2018, 18:26

Vitali már nem érzi azt, hogy megúszhatnák a dolgot lövöldözés nélkül. Valahogy akkora káosz kezd eluralkodni a terepen, hogy ebből csak még nagyobb zűr lehet. Főleg, ahogy látja, hogy gázmaszkos, fekete ruhás fegyveresek ugrálnak ki a gépből. Ezek szerint valami vakondszerű jármű volt. Ez megmagyarázza a sok fémet és a sebességét.
- Szerintem használnod kell, nagyon hamar - dörmögi a szarkofág mögött guggolva az órájába, amit Car nagyon jól hallhat a fülében lévő kis kommunikátoron át.
Ez eddig még egészen rendben van, jönnek valami csúnya, fekete ruhások, és el akarják vinni a több ezer éves műkincset. Filmbe illő sztori. De egyrészt mégis hogy gondolták, hogy elcipelnek több tonnányi követ? Kézben? Bepakolják darabonként? Vagy csak a hulla kell nekik? Vitali fejében sokféle forgatókönyv pörgött le.
Aztán bekapcsolt a riasztó, és öt másodpercre rá kikapcsolt. Azt nagyon jól tudta, hogy nem ő és nem az őrök kapcsolták le. Szóval a betörők is meg tudják buherálni a rendszert. Király...
De nem is ez a baj, hanem hogy az ajtón kívülről kiabálás érkezik. Ilyen Ki van odabent? Adja meg magát!, és hasonlók. Szóval ideértek a biztonságiak. Ez nem annyira jó hír, mert ezek itt tuti lövöldözni fognak, és az hullákat jelent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
269
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint? - II. Kedd 16 Jan. 2018, 10:11


Vitali & Caroline

Úgy látszik, nem tudjuk elkerülni a vérontást. Az a valami már a padlót is átfúrta, és ha azok az alakok nem egy film díszletei, akkor marha nagy bajba keveredtünk. Kintről már hallatszik a közeledő Biztonságiak üvöltő hangja, amit csak az a tény erősít meg jobban, hogy a föld alól felbukkanó gázmaszkos alakok is láthatóvá váltak. Talán szerencsénk van, és a felszerelésük közt még megtalálható a védőmellény is, nem csak a zseblámpa és a termek kulcsai. Lejjebb húzódom a fedezékemben, de a fegyvert nem tartom még láthatóbb helyen. Szeretném kivárni a legmegfelelőbb pillanatot, és csak végszükség esetén használni ezt az élet kioltására nagyon is megfelelő eszközt. Nem tudom, hogy észrevettek e már a közeledő egyenruhások, de ha még nem, akkor talán meghúzódhatok a fedezékem nyújtotta sejtelmes félhomályában, Bár a lépteik egyre közelednek, arra még gondolni sem merek, hogy ha elsülne a fegyverem, akkor engem is ellenségnek néznének, és golyót kapnék a testembe.
Halkan suttogom a mikrofonba Eel-nek, hogy mit tegyek.
-Most mi legyen? Nagyon közel vannak már az Őrök! Itt van az egyikük mögöttem az ajtónál.. Mit csináljak? Nem akarok lelőni senkit, akik a "Jófiúk" közé tartozik..- suttogom egyre remegőbb hanggal, de semmiképpen nem akarok kibújni a takart helyről, ahol most guggolva szemlélem a körülöttem állókat, akik ha nemcsak előre figyelnek, hanem lefelé, akkor észre is vehetnek. Nagyon megrémültem, de csendben várom a Társam válaszát, aki hasonló helyzetben van szerintem, nem messze tőlem.


zene | megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
158
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint? - II. Kedd 16 Jan. 2018, 13:23

- Mindjárt... mindjárt... - válaszolja kissé idegesen Vitali, és közben valamit nagyon kutat a telefonján keresztül. Átnyálaz nagyon sok adatbázist, keres a most lesből fotózott képekhez hasonlót, és persze azt is kutatja, hogy kit érdekelhet ez a műkincs itt a háta mögött. Több százezer kliensből álló botnet dolgozik az ügyön, darabonként sokezer szálon, szálanként többféle ágenssel. Egyszer csak megáll, és egy mérgeset káromkodik oroszul a rádióba.
- Bassza meg... Az a rohadék... Tudhattam volna!
Nem szól mást, csak szépen a szarkofághoz szorítja a hátát, és közben erősen fogja feje mellett a pisztolyt. Kivár néhány pillanatot, aztán elkiáltja magát.
- Nemo, te vén tróger! Te szenilis szemetes! Te szédült béka! Mi a frászt keresel itt?
Vitali persze nagyon jól tudta, hogy mit keres itt az a bizonyos személy, akire ő gondol. Már ha jól tippelt, és tényleg ő az. Ez esetben talán nem lesz lövöldözés. Ha tévedett, akkor viszont szinte biztos, hogy az jön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
269
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint? - II. Kedd 16 Jan. 2018, 14:31


Vitali & Caroline

Eel válasza nem éppen az, amit vártam. Valami külföldi szavakat hallok a fülesemen keresztül, amire csak egy meglepett képet tudok vágni, mert egy hangot sem értek belőle.
-Mit mondasz? Nem értem…- suttogom vissza a mikrofonomba, de aztán nem érkezik magyarázat rá.
Kissé elbizonytalanodom, hogy mit is tegyek, de még kivárok. Talán valami történni fog.
Az Őrök elég közel járnak már hozzám, és ha nem keresek másik búvóhelyet, akkor felfedezhetnek. Nincs nagy kedvem magyarázkodni, hogy miért vagyok itt elbújva a nagy kőhalom mögött.  Miközben ezen gondolkozom, a jobb oldali állvány mögött egy alak tűnik fel, akinek a kezében lámpa és egy pisztoly is van. Nem tudom mit tegyek, mert ha megmozdulok, akkor biztosan felfedez, és golyót is kaphatok, mielőtt még megszólalhatnék, mit is keresek itt.
-Van itt mellettem egy Férfi, és nagyon közel jár! Mit tegyek?- suttogom Eel-nek, talán hallja amit kérdezek, de lehet, hogy valami történt vele. Óvatosan kilesek a fedezékem mögül, és hallgatom mit mond Eel.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
158
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint? - II. Kedd 16 Jan. 2018, 18:24

Vitali hallja, amit Caroline mond, de nem túl sokáig tud foglalkozni vele, mert a fekete ruhások ha meg is torpannak, fegyvereiket a fedezéke felé fordítják. Ezt nagyon jól látja a kis robotjai kameráján keresztül. Erre mondjuk még számított, de azért egyáltalán nem kellemes érzés.
- Kábítsd el őket! Ha idejönnek, vérengzés lesz! Vagy kamuzz be valamit. Eltévedtél vagy ilyesmi. Megijedtél, mert zajt hallottál, és nyitva volt a raktárajtó, bejöttél, hátha valaki megsérült. Hazudj, ahogy a csövön kifér!
És nem csak felé fordítják a fegyverüket, de sétálnak is közelebb. Na nem túlságosan, néhány méterre megállnak a szarkofágtól. Az egyikük kezében nincs fegyver. Ő mászott ki utoljára a járműből. Mintha valamivel kisebb alak lenne, de még mindig jó termettel. Leveszi a sisakját. Ötven körüli, őszülő, jól fésült fickó.
- És te ki is vagy? - kérdezi összeráncolt homlokkal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
269
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint? - II. Kedd 16 Jan. 2018, 19:53


Vitali & Caroline

- Hogy mit mondjak? Szerinted ezt bevenné valaki?- suttogtam vissza a válaszom, de aztán gyorsan csendbe maradtam, nehogy felfedezzenek.
Már majdnem felálltam, és futni kezdtem volna az ellenkező irányba, mikor az egyik talapzat mellett egy aknafedelet pillantottam meg. Pár lépésnyire volt csak tőlem, de ahhoz ki kellett volna bújnom a takarásból, amit a kőtömb jelentett. Már nagyon közel járt az az őr, akinél fegyver volt, de ha kidugom a fejem, akkor biztosan a mozgásra figyelni fog. Némán gubbasztottam még, de ha Eel szavainak eleget teszek, akkor nem biztos, hogy kijutunk innen. Gyors cselekvés kell. Ahogy látom abból a valamiből is kiszálltak már az emberek. Lassan hátrálni kezdtem a kiszemelt fedéltető felé, talán sikerül kívül kerülnöm a látómezejükön. Szerencsére a világítás sem volt teljes kapacitáson, így a vészvilágítás jótékony félhomályában nem voltam annyira feltűnő. Az Őr most a párbeszédre koncentrált, így a figyelme nem vonódott rám. Kúszva igyekeztem elérni az aknát, és ha tovább beszélnek, akkor meglóghatok. Nem akartam Eel-t magára hagyni, de ha mindkettőnket elkapják, akkor nehezebben tudnék segíteni a kijutásban. Így döntésre jutottam. Felemeltem a rácsot, és a szervizaknába másztam. Lassan eresztettem le a fedelet, és még időben, mert egy cipőtalp nemsokára a fejem fölött lépett át. Alig mertem megnyikkanni, de Eel- ért aggódtam nagyon. Nem tudom kik lehetnek azok a behatolók, de lehet a Társam ismeri őket. Legalábbis ezt vettem le a beszédjükből. De a tanácsát valahogy nem tudtam elfogadni, hogy találjak ki valami fedő sztorit az ottlétemre. Nem tudom hogyan néztek volna rám, ha előadom, hogy éppen kirándulni voltam, és itt ragadtam a múzeum amúgy lezárt területén.. Az biztos, hogy ha nem a golyózáportól lenne lyukas az oldaluk, akkor a nevetéstől, ha ezt meghallották volna. Az órámon gyorsan nyomkodtam pár elérhetőséget, és az Épület tervrajza fel is bukkant. Még szerencse, hogy Eel mindenre előre gondol. Most nagyon is jól jön az információ, főleg, hogy a kivezető út is rajta van. De nem tudok még elindulni nyugodt lelkiismerettel, mert Ő odafent van, és remélem, hogy nem esik baja. De azt is eldöntöttem, hogy ha mód és alkalom lesz rá, akkor kijuttatom valahogy. Nem megyek el nélküle!
Meghúzódtam hát az akna folyosóján és vártam. Remélem, hogy nem lesz baja a Férfinek. De ha használnom kell a fegyvert. Remélem, erre nem kerül sor, és békésen megoldódik valahogy. Nem szívesen oltanám ki senki életét. Főleg nem szándékosan!
De a várakozás a legnehezebb.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint? - II.

Vissza az elejére Go down

Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint? - II.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Caroline Forbes
» Caroline szobája
» Love Bites
» Caroline Forbes

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Guggenheim Múzeum-