Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|
Breakpoint - James & Steve


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
51
∆ Kor :
97
∆ Tartózkodási hely :
○ with you, till the end of the line...Tárgy: Breakpoint - James & Steve Pént. 05 Jan. 2018, 23:52

James & Steve

Menekül. Csak a talajon és az épületek falán kopogó golyók fénylő villogása utal rá, hogy valaki békésebb helyen szeretné tudni a Kapitányt - lehetőleg minél csendesebb módon. Bár a feketébe bújt árnyak, akik a sikátorok közt szlalomozó férfit üldözik, jelentősen többen vannak, a Kapitány még csak le sem vette hátáról a pajzsát. Nem mintha futás közben nagy hasznát venné, és így legalább van, ami fedezi hátulról. Éles kanyarokat iktat be, hátha összezavarhatja üldözőit, azonban egy-egy lövész mindig kellően szemfüles hozzá, hogy ne tudja lerázni őket.
Menekülés közben Steve próbálja sorra venni a lehetőséget, hogy kik szeretnék holtan látni. Az egyezmény eltörlésével a jelenléte újra kívánatossá vált a kormány számára, így feltehetőleg nem politikai cselszövés áldozata; nem tudja, örüljön-e a hírnek, hogy a néhány, alaposan felfegyverzett terrorista egyéni unszimpatizáció okán óhajt végezni vele. Három terepjáró követi a férfit, aki könnyedén diktálja az iramot gyalog is jó kondíciójának köszönhetően. Kész csoda, hogy sértetlenül megúszta eddig, s bár nem viseli jelmezét, mindegy, merre megy, a kerekded forma a hátán árulkodó.
Újabb éles kanyar, és néhány röpke szívdobbanásra megérzi nyelvén a szabadság ízét. Üldözői szem elől tévesztik, Steve pedig kihasználja ezt, hogy felmérje, hol is van. Tudja, hogy a távolban, talán mérföldekre húzódik a Xavier birtok, ám nem látja értelmét arrafelé venni az irányt. Az hiányzik, hogy felfegyverzett terroristákat zúdítson a gyerekekre. Talán fel kéne másznia valamelyik tetőre, de hát a mászási skilljein bőven van még mit csiszolni... Ő sajnos nem áll semmiféle természetfeletti pókösztön birtokában. Így a legtöbb, amit tehet, hogy az épület falához lapul, igyekezvén beleolvadni az árnyékokba, és hallgatja, ahogy a terepjárók motorja elbúg a rejtekhelye mellett.
Épp csak egy halk sóhaj szalad ki a száján, amikor észleli, hogy nincs egyedül. Máris az idegen felé mozdul, hogy ártalmatlanítsa és megvédje magát, ha kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
90
∆ Kor :
26
∆ Tartózkodási hely :
⇻ A sötétben bujdosvaTárgy: Re: Breakpoint - James & Steve Szomb. 13 Jan. 2018, 17:49

üdv, Kapitány
valaki & valaki
Arcát vakarva mászik le a metróról, szlalomozva az emberek tömege között, kerülve a nagyban telefonáló, azt nyomkodó tiniket, az üzletembereket az ormótlan táskáikkal és no persze a gyerekeket nehezen cibáló asszonyokat. Azt nem szereti ebben a városban, hogy bár széleskörű a tömegközlekedés, rendkívül zsúfolt és koszos. Ezzel pedig egyre többször kell szembesülnie, mivel jogosítvány híján nemigen lenne tanácsos beülnie. Most már játszhat a gondolattal, hogy megszerzi, mert nem kell a kormány tagjaitól rettegnie, azonban van más, más valaki, aki miatt nem épp a legjobb úton lépdel, de nem is bánja. Most minden nyugodt, és bár semmit sem felejtett, kevésbé szenved, mint akkor. Az idő kicsit összehúzta a sebeket.
- Jesszusom – engedi le a kezét, és felfele lépked immáron, a hagyományos utat választva a felszín felé, hiszen a mozgólépcsőkön folyamatos a tumultus. Persze, nem mindenhol teheti meg ezt a kényelmet, de erre mindig is az volt. Zsebeiben nincs sok érték, csakhogy elkeserítse a tolvajokat, csak a tárcája és a kulcscsomó kapott ott helyet, amellyel az egyköri közös lak ajtaja nyitható. Sok idő után érzi úgy, hogy ha nem is cuccol vissza, de illene meglátogatnia, és portalanítani a helyet, vagy épp ha valaki illetéktelen él ott, kidobni az ablakon. Talán ki is adhatná, elvégre a lelke nem veszi rá, hogy odamenjen ismét és ott folytassa, ahol véget ért. Valahogy nem. De előbb.. rendet kell tennie.
Épp lefordul, hogy a rövidebb, megszokott utat válassza, amikor a város alap zsivajába belerondítanak. Nem hallja tisztán, és lehet csak félre, de mintha puskagolyó csapódna a falba vagy épp akárkibe. Fura? Persze, a gengszterek nem erre élnek, a bandaháborúk pedig nem a jobb környéken játszódnak, ám ha mégis, akkor sem illdomos a környéken lenni, mert valaki – vagy a jó, vagy a rossz oldal – tanújának kell lenni, és az sosem kellemes. Pillanatok alatt borul össze benne a rend, a terv, és az, hogy minden oké. Egy pillanat alatt esik vissza abba, ami csatározások alatt uralta; az ösztönök. Motorzúgás, vagy bármi más, nem tudja, mert fedezékbe húzódik, és kezébe az a kicsi mobil kerül, amit pár napja vásárolt, csak azért, hogy aki akarja, elérje. Semmi különleges funkció, csak szöveg és beszéd, talán bemérni sem lehet. Hello paranoia.
- Menjetek innen, menjetek.. - mantrázza magának, miközben kész arra, hogy a segélyhívót, vagy bármi mást tárcsázzon, amit egy normál polgár már rég megtett volna, csak ő hezitál. Még benne van az, hogy nem voltak puszipajtások a hatóságokkal.
Fellélegzik.
Majd mégsem.
Valaki a sötétbe nyomul, valaki odakint mozog. Ami eddig távol volt, most szinte karnyújtásnyira van tőle. A levegőt visszatartva figyel, nem akar bajt, nem akar semmit sem, de az idegen immáron nem a kinti világ történéseivel foglalkozik. Pillanatok alatt találja magát szembe vele, és hazudna, ha nem lenne feszült. Felkészült.
- Hé, hé, hé.. nem velük vagyok, nyugalom.. - tartja fel a kezeit, azt is, amiben a mobil foglal helyet, de a tárcsázás elmarad, még el is süllyeszti a zsebében gyorsan, hogy azért az is szabad legyen, ha netán arra kerül a sor. Mozgolódik, igyekszik kivenni, ki is áll vele szemben, de egyelőre arctalan alak a sötétben.
- Mi ez a cirkusz? - int fejével kifele, és közelebb lép egy aprónyit, hisz menekülni innen nehezebb, mint elbújni. Valamit valamiért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Breakpoint - James & Steve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» James Jeffrey Cooper (kapott karakter)
» Aiden & Alicia
» Thomas James "T.J." Hammond ~15%
» Anyu, Apu... Ő a főnököm, Amerika Kapitány [Steve&Elise]
» Steve Rogers - Amerika Kapitány /Foglalt/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York-