HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint?

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Csüt. 04 Jan. 2018, 20:11
Ugrás egy másik oldalra

Mi a fene történik már megint? Zűr, az. Vitali nem hitt a szemének, mikor látta a szenzorok adatait. És naná, hogy megint a legforgalmasabb helyen kell, hogy zűr legyen. Nem, mintha baja lenne a várossal meg a tömeggel, de a komoly balhékra nem ideális. Fogalmazzunk úgy, hogy a problémák megoldását erősen hátráltatja egy rakás fel-alá rohangászó, sikítozó ember. Mint mondjuk olyankor, ha tűz van, felrobban valami, fenyegetnek valaminek a felrobbanásával, űrlények támadnak, vagy csak egy sima, hétköznapi rablás, túszejtés, lövöldözés történik, mint egy átlag hétköznapon Texasban. Jó, ez itt New York, szóval még egy adaggal nagyobb hiszti lesz, ha tényleg itt fog felbukkanni az a valami.
Ja mert hogy ha már zűr meg furcsaság, hát mi lenne jobb, mint egy 8-10 méter hosszú, majdnem ennyi széles hőforrás, ami a föld alatt egyenesen a múzeum felé ássa magát. A szeizmográf szerint lehet legalább 10-20 tonna, magas fémtartalommal, és ha nem egy folyamatosan izzó vakond-merciről van szó, akkor ez leginkább valami monsztra lehet. Egyszerűbb angol kifejezéssel szörny. Mert az emberek szeretnek mindent annak hívni, ami elég csúnya emberi szemmel, és/vagy elég nagy, hogy megerőltetés nélkül kárt tegyen valakiben.
Igaz, Vitali sem gondolkodna az utcán egy gépfegyveres katonát látva, hogy megkérdezze, vajon mit szeretne errefelé azzal a puskával. Inkább jó alaposan összecsinálná magát, minimum jelképesen.
- Eddig tisztának tűnik a terep, mehetsz! Nem kell semmi extra, csak érd el, hogy kinyissák neked az ajtót - mondja bele az órájába, a másik oldalon pedig Caroline már hallhatja is a fülébe helyezett headsetben sejmes, enyhén oroszos akcentusát.
Elküldte a kedves, csinos kolléganőjét, hogy ugyan már, váltson két szót a biztonságiakkal. Sajnos zárt rendszerű a múzeum, nincs hálózatra kötve, ezért be kéne slisszannia az egyik kis robotjának az ajtón, aztán felcsatlakozni a gépükre.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Csüt. 04 Jan. 2018, 22:10
Ugrás egy másik oldalra


Vitali & Caroline
Éppen hazaértem, mikor a Szobatársnőm izgatottan hívott a tévé elé. Értetlenül álltam a híreket hallgatva, mikor megszólalt az üzenetjelzőm a telefonomon. Eel volt az, akivel nemrég találkoztam abban a Kávézóban, és munkát ajánlott. Nem is gondoltam, hogy ennyire hamar fog üzenni nekem. Fel is vázolta nagy vonalakban, hogy hová kell mennem, és mit kell csinálnom. Bár az utolsó mondatát nem nagyon értettem a Múzeumra. De lassan már megszokom a titokzatosságát és ez is vonzó benne, ahogy a lehengerlő mosolya.
Bár ezt csak gondolom, mert nem ismerem még nagyon a férfit.
De aztán egy fejcsóválással elhessegettem a merész gondolatom. Igyekeztem rendbe szedni magam és amire odaérek a Múzeumhoz, ki kell találnom valamit, ahogy kérte. Egy óra múlva már le is parkoltam a bejáratánál, és úgy tettem, mintha várnék valakit.
Nem is kellett sokat ácsorognom a kiszemelt helyen, mikor egyik Őr mellém lépett.
Én tetettem magam, hogy várok valakit, és amúgy semmi célom nincs itt tartózkodni.
A Biztonsági őr egy „fontos ember vagyok” mosollyal lép hozzám, és mindent elkövet, hogy szóba álljak vele.
-Valami gond van, Hölgyem? A Múzeum hamarosan bezár..ha esetleg még meg szeretné nézni a Tárlatot, akkor sietősre kell fognia..- tette hozzá kicsit fontoskodóan, hátha elárulom neki a várakozásom okát.
Picit vártam a válaszommal, és közben jól végigmértem a Férfit, persze csak módjával, mint aki furcsálja a mondatát.
-Éppen várom a Barátnőmet. De úgy látszik, késik a Busszal. – teszem hozzá, bár szerintem nem is olyan hihetetlen füllentést találtam ki.
-Nagy a forgalom. Bizonyára ide fog érni. - bólogat a szavaimra, és egy újabb mosollyal indul vissza a Kapuhoz.
Én eközben még mindig „tartottam magam a sztorihoz” és tovább tetettem, hogy kitartóan várakozom. Nem is telik bele tíz perc, mikor újra odalép mellém az előző egyenruhás.
-Ha gondolja egy forró csokira meghívhatom, hűvös van idekint…- igyekszik leplezni a kíváncsiságát, de egy kis hatásszünettel elfogadom az ajánlatát.
Belépni az ajtón nem is volt olyan nehéz, mivel önszántából hívott be az Épületbe. Kis mosollyal megköszönöm a finom italt, és pár perc múlva már kint is vagyok újra az utcán. Csak remélem, hogy ez a negyed-óra elég volt Eel-nek, hogy be tudja juttatni a kis robotkáját.
Még egy kicsit álldogálok a bejárat előtt, mint aki még várja a barátnőt, de aztán, ha nem kapok további üzenetet a Megbízómtól, akkor beülök a kocsimba és várakozom, vagy elindulok tovább, ahová mennem kell.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Pént. 12 Jan. 2018, 13:37
Ugrás egy másik oldalra

Minden simán megy. Vitali hátradőlve az ülésben pötyög a laptopján. Fejhallgatóban szól egy kis orosz rap zene, igazi vodka-gengszter hangulat, kalasnyikov ritmusok, meg ami kell. Nem volt sosem válogatós, és nem ragaszkodik egyik vagy másik stílushoz. Mindig ami éppen passzol a hangulatához.
Na szóval a kis távirányítós kocsi szépen beszáguld a múzeumba. És ez nem csak ilyen költői túlzás, megy simán 50-60 mérfölddel óránként. Az más kérdés, hogy zabálja az áramot ezerrel. Nem baj, a dolgát elvégezte ezzel. Behajt az előtérbe, kipördül a sikált csempén, irányba áll, teker tovább. Egyenesen a személyzeti lifthez. Felemelkedik a teteje egy kis drone formájában, és megnyomja a gombot, majd visszaszáll, becsukja a rotorjait. Megérkezik a lift, bent ugyanez az akció mégegyszer.
Még egy kanyar és két folyosó teljes hossza, mire megfelelő helyre farol be a kicsi kocsi. Ott aztán behúzódik egy nagy virágcserép mögé, és vár. Vár, várakozik. Egyszer csak nyílik az ajtó, és ketten lépnek ki mögüle. Lépnek pár lépést, mire az ajtó csukódni kezd. Kicsi kocsi kicsit előre, és paff, kilő egy almányi golyót, ami szépen be is gurul még időben.
- Király vagy, Car! Innentől intézem.
A golyó szétnyílik, és egy furcsa pókszerű izévé alakul át. Ez bekerülhetne az új Transformers filmbe, gondolja Vitali, mielőtt a kütyüje felmászik az egyik számítógéphez, hogy becsatlakoztasson egy pendriveot. Közben a folyosón a cserép mögé bújva az autó egy nagyobb antennát nyújt ki felfelé.
Pár másodperc várakozás, és bumm, gombnyomásra ott van Vitali előtt az összes kamera képe, mozgásérzékelők adatai, meg ami kell.
- Várlak az utcában a kocsiban - mondja még bele a mikrofonba.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 12 Jan. 2018, 14:12
Ugrás egy másik oldalra


Vitali & Caroline
Miután szépen előadtam a "várakozó lány"-i színészi fellépésemet, elégedetten léptem újra ki az utcára az épületből. Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan és gördülékenyen fog menni, de örülök, hogy vége lett. Izgultam kicsit, de azt is számításba kell vennem ezek szerint, hogy ne becsüljem alá a Férfiak kíváncsiságát egy csinos nő láttán. Nem igazán szeretem a bájaimat vagy esetleg a nőiességemet kihasználni, de úgy látszik, hogy néha nem árt, és ha hagyom a dolgokat a saját maguk medrében sodródni. Aztán majd kiderül mi lesz belőle. Kis álca-toporgás után végül hallom, hogy a fülembe suttogó Eel arra kér, hogy a kocsijához menjek. Így arra vettem az irányom és szép lassan sétálva a helyéig úgy tettem, mint akinek semmi sietős vagy éppen sürgős dolga nem akad. Legalább semmi feltűnőséget nem mutatok. Mikor odaérek, beszállok mellé az ülésre.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Pént. 12 Jan. 2018, 14:31
Ugrás egy másik oldalra

Vitali, miután mindent lecsekkolt a biztonsági rendszeren, újra ellenőrzi a szeizmográfokat. Az a valami továbbra is közeledik, és még mindig baromi nagy. Szerencsére van még egy kis idő, mire ideér. Talán lassult is egy keveset, ami egyelőre nem tudni, minek köszönhető. Közben megérkezik Car is, úgyhogy leveszi a fejhallgatót.
- Szép munka! Bent vagyunk a rendszerben. Ezek pedig nem sokára zárnak, úgyhogy már csak ki kell találnunk, mi kell ennek az izének a múzeumból. Mert hogy innen kell valami, az száz. Átnézed a kamerákon a kiállított cuccokat? Hátha neked szemet szúr valami. Én addig átnézem a felszerelést.
Azzal oda is adja a laptopot. Elég könnyű kezelni a rendszert. Ott vannak több kis részképernyő, és mindegyik kapcsolható, hogy melyik kamerát mutassa. Sőt, változtatható, hogy egyszerre hány kameraképet akar nézni a felhasználó.
Vitali közben beletúr a lábánál lévő sporttáskába, és matat mindenfélét. Van itt pisztoly, gránát, random fura golyók meg dobozok, lámpák, elektronikus alkatrészek és mérőműszerek. Szóval minden, amire egy zakkant zseninek szüksége lehet egy titkos akcióban.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 12 Jan. 2018, 17:12
Ugrás egy másik oldalra


Vitali és Caroline
Beülve a kocsiba, kicsit megnyugodtam. Nem vagyok hozzászokva a füllentésekhez és a félrevezetésekhez, de igyekszem megtenni mindent amit tudok. Eleinte azt hittem, hogy minden sokkal nehezebb, de ez a mai elég könnyen ment. Nem akarom elkiabálni, de valahol még élveztem is egy kicsit az izgalmat. De azt is tudom, hogy sokat kell még tanulni ezen a téren nekem.
- Rendben...figyelek. - veszem át a laptopot Eel-től és szemmel követek mindent, amit a kamerák mutatnak, és ha látok valami eltérőt, akkor szólok is nyomban.
Egy ideig nem is látok semmi szokatlant, így végigléptetem az összes kameraállást, és egyszer csak valami mozgást veszek észre. Mutatom is gyorsan a monitoron.
-Itt szerintem van valami…- súgom oda Eel-nek.
Nem nagyon gyakorlott a szemem ehhez még, de valami biztosan történt, mert emberek sietnek az egyik folyosón keresztül.


zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Pént. 12 Jan. 2018, 21:50
Ugrás egy másik oldalra

Vitali odanéz a képernyőre, és megpróbálja kivenni, mi történik. Azt, hogy valami történik, azért így is jól látja a mozgásból. Megcsóválja a fejét.
- Ezek nem turisták, az biztos. Most zárt be a múzeum. Dupla klikkel tudsz nagyítani - mondja, és hátulra az övébe tűz egy kisebb méretű pisztolyt. Összerázza a sporttáskát, és becipzározza. Ölébe veszi, majd ha Car bezoomolt, megnézi, mi is történik ott. Közben pötyög kettőt a telefonján, és nem túl tapintatos módon kiszedi a lányét a zsebéből. Pötyög rajta még párat, és odaadja a kezébe.
- Tessék, most már ezen is látni a kamerákat. Induljunk belefé, mert közeledik az a bazinagy izé!
Azzal kiszáll a kocsiból, és ha Car is kiszállt, bezár a központi zár. Ezzel együtt el is indul az épület felé. A hátsó bejáratot célozza be, ami a raktárhoz vezet. Igaz, hogy hozzáférnek a biztonsági rendszerhez, de azért minél kisebb feltűnést akarnak kelteni. Ami ideális esetben pontosan nulla.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 12 Jan. 2018, 22:34
Ugrás egy másik oldalra


Vitali és Caroline
A kameramozgásokat figyelve még nem annyira gyakorlott a szemem, bár ahogy szokták mondani, a „gyakorlat teszi a Mestert!”. Igyekeztem mindenre figyelmet szentelni, de Eel kézügyessége és gyorsasága miatt észre sem vettem azt, mikor a mobilomat „lenyúlta” a zsebemből és valamit nyomkodva rajta visszaadta a kezembe.
-Milyen izéről beszélsz? Én nem látok semmi olyasmit!- meredek vissza a képernyőre egy mosollyal, de aztán összecsukva a laptopot és lecsúsztatva az ülés alá, követem Eel-t a hátsó bejárat felé. Remélem, ő jól ismeri ezeket az Épületeket, és nem futunk bele semmilyen meglepetésbe. Mikor hangtalanul megérkezünk a célunkhoz, körbenézek, hogy megbizonyosodjak, a kamerák takarásában vagyunk még. Főleg azért is, mert forgásra állítottam a hozzánk közel állót, ezzel hagyva magunknak egy kis mozgásteret.
- Most ha bejutunk, merre megyünk? Le az alagsorba?- nézek kíváncsian Eel-re és a lehető leghalkabban suttogok neki, ha nem fogja le a számat, amiért persze nem lennék annyira boldog, de tudom, hogy csend most a fő mindenekelőtt. Várakozom, hogy bejussunk, és követem amerre megy.


zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Szomb. 13 Jan. 2018, 12:00
Ugrás egy másik oldalra

- Az az izé tulajdonképpen egy hatalmas hogyishívják, gigantikus tökömtudja. Több tonnás, és a föld alatt jön errefelé. Ezért vagyunk itt. Mert jön valami furcsa, nagy dolog, és innen kell neki valami.
Pötyög közben a telefonon, ahogy egy ajtóhoz érnek, mire mellette a kártyaleolvasós számtáblán a piros fény zöldre vált. Kinyitja az ajtót, és bemegy előre.
- Csukd be légyszi az ajtót! Na most a te feladatod lesz figyelni, hogy akik mászkálnak bent, és nem szekusok, azok merre vannak és mit csinálnak. Közben én ránézek az őrökre, aztán megpróbáljuk kitalálni, hol lesz a zűr központja, és odamegyünk. Amúgy ja, ez az alagsor. Ez az utca lejtett, amin lejöttünk, meg ugye a bejárathoz lépcsőkön is fel kell menni. Szóval a földszint meg van emelve a múzeumban.
Felvesz egy fejlámpát, és ad egyet Carnak. Ugyanúgy kap a lány egy órát is a kezére. Első körben egy gombot mutat meg rajta neki Vitali, amivel a fejlámpát tudja gyorsan kapcsolni.
- Ha el kell bújnod, az oldalát a falnak is nyomhatod, és ugyanúgy működni fog a gomb.
Ránéz az egyik asztalra, ahol tollak és ceruzák vannak egy kis pohárban. Valószínűleg itt töltik ki a szállítóleveleket és írják alá az átvételi papírokat. Mintha zörögnének a tollak, néha megmozdul a pohár is.
- Látod ezt? Közeledik az izé! Sietnünk kell! Szóval, merre járnak azok a fura fazonok?
Egyből csekkolja is a biztonságiakat, hogy nem jönnek-e az irányukba.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szomb. 13 Jan. 2018, 12:50
Ugrás egy másik oldalra


Vitali & Caroline
Hamar be is jutunk az Épületbe, hiába van valami számzáras belépő az ajtón. Eel nagyon gyakorlottnak látszik e téren is, bár ha jobban belegondolok, akkor csodálkoznék is, ha másként lenne.
Halkan és óvatosan követem a Férfit. Még sohasem voltam ilyen helyzetben, de talán nem csinálok semmi galibát. A kapott lámpát és az órát magamra illesztem, és feszülten figyelek a lehetséges mozgásokra. A kijelzőmön látom, hogy errefelé nincsenek őrök, aminek nagyon megörültem. Eddig sem voltam egy harcias típus, bár a dobókéseimmel elég kiválóan megtanított bánni a Szobatársam. Persze nem nagyon verem nagydobra a tudásomat vele, de a biztonság kedvéért magammal hoztam a „készletem”, amit kaptam a Születésnapomra Mary-éktől.
-Megértettem…azt teszem, amit mondasz!...- villantok felé egy apró mosolyt a bólintásom mellé, és követem tovább Eel-t.
-Miféle izé az, ami ilyen rengést tud csinálni?- suttogom halkan, de egyre kíváncsibbá tesz ez a rejtélyes dolog.
Jó nagy valami lehet, ha egy Épületet is megremegtet.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Szomb. 13 Jan. 2018, 13:39
Ugrás egy másik oldalra

Van még két ajtó, ahol ki kell iktatni a zárat az átjutáshoz, de azok se tartanak tovább, mint az első. Közben kiérnek egy olyan folyosóra, ahol már van egy kis világítás. Főleg a kijáratot jelző tartalék fények adják még itt, de arra elég, hogy ne essenek orra. Vitali lekapcsolja a lámpáját.
- Ez az izé konkrétan több, mint tíz metrikus tonna, és nagyrészt fémből van. Nem tudom, hogy jármű vagy valami kellemetlen élőlény, esetleg távirányított kütyü, de mindenképpen rossz hír nekünk. Biztos, hogy balhé lesz belőle, ha betör ide. És az is biztos, hogy tudni akarjuk, miért éri meg neki áttúrni magát sok mérföld földön és kövön, hogy eljöjjön a múzeumba. Merre járnak, mit csinálnak a riválisaink, akik itt ólálkodnak? - kérdezi közben Cart.
Egyelőre a biztonságiak sem szúrták ki a vendégeket, úgy látszik, mert nagyon nyugiban vannak a helyükön. Ez persze azt jelenti, hogy akkor valami trükkje van a másikaknak is, amivel elrejtőztek előlük. Vagy a másik lehetőség, hogy be vannak bszva a szekusok.
- Van még tizenöt percünk a következő kötelező járőrözésig. Szóval ha nem cseszünk el semmit, csendben eljutunk oda, ahol a mozgás van. Ami hol is van most? - kérdez egyből vissza.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szomb. 13 Jan. 2018, 14:41
Ugrás egy másik oldalra


Vitali & Caroline
Ahogy egyre beljebb jutunk a Múzeum folyosóján, én is kezdek jobban izgulni mi fog ránk várni. Eel-től megtudom, hogy egy hatalmas valami közeledik errefelé, és ha a számításai nem tévesek, akkor óriási súlyú is ami fúr a föld alatt. Nem láttam még életemben ekkora tömeggel rendelkező „lényt” vagy bármit, de most a becsült súlya alapján inkább egy giga-gilisztára tippelnék, de az lehet teljességgel lehetetlen, hogy létezhet.
- Az őröknél nem látok nagy mozgást. A kijelzők nem mutatnak semmi rendelleneset. Valószínű, hogy földmozgásnak észlelik ezt a remegést, és nem akkora a skálaértéke, hogy jelentőséget tulajdonítsanak neki. Ez mondjuk nekünk talán kedvező is lehet.- súgom a Férfinek, miközben folyamatosan figyelem a kameraállásokat, hátha valami változást látok rajtuk.
- Az őrök útvonalát már elhagytuk. A szenzorok nem észlelnek semmi különös dolgot. Majdnem mindegyik őr felettünk járőrözik. Legalábbis a mozgásérzékelők ott villognak. Az alagsor felé nincs jel. Arra tert az a valami.- mondom még gyorsan amit látok a képernyőn. Kezdek belejönni, mit hogyan csináljak, persze van még mit ellesnem.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Szomb. 13 Jan. 2018, 19:24
Ugrás egy másik oldalra

Vitali gyorsan váltogatja a képernyőket, és lassan sétál előrefele.
- Akkor maradunk az alagsorban - vágja rá, és megáll az egyik saroknál. Felcsapja a telefonját, és böngészni kezdi a leltári infókat - Megnézzük, miket hoztak ide mostanában. Kell lenni valami különleges szajrénak, ami másnak is kellhet. Érkezett valami mezopotámiai cucc. Nem tudom, mennyire vágod, arrafelé volt például Babilon még az ókorban. Elég sok menő legenda tartozik oda hősökről meg szörnyekről. Még a görögök csápos meg villámló dolgai előttről, mint Zeusz meg Héraklész. Na szóval onnan származik egy, hát nem találod ki, micsoda. Persze, hogy szarkofág. Baromi régi hulla az eredeti csomagolásában. Elvileg a 7E raktárban van. Lesd meg, van-e arra mozgás, és induljunk meg az irányába!
Azzal be is fordul, és szedi gyorsan a lábait. Már biztos benne, hogy itt valamilyen bunyó vagy lövöldözés is lesz. De minimum nagy zúzás, ha megpróbál az a nagy valami ezen a kemény padlón átjutni. A múzeum épülete több, mint száz éves, és két méternyi kőre van alapozva.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szomb. 13 Jan. 2018, 19:50
Ugrás egy másik oldalra


Vitali & Caroline
Lefelé haladva az alagsorba, egy érdekességre leszek figyelmes. Még nem tudom pontosan mi lehet, de Eel szavai megerősítenek benne, hogy jó irányba haladunk.
-Igen, itt az alagsorban csak egy helyen van mozgás, és az a 7E raktár. Két őrt látok a képernyőn, de eddig nem mutatott ott senkit, csak most. Talán valamit keresnek ők is?- nézek a Férfire, de nem nagyon tudom eldönteni, hogy hogyan tudnánk észrevétlenek maradni előttük.
-A 6E raktár fala szomszédos vele, talán ha onnan próbálnánk kikerülni őket?- teszem fel a költői kérdésem, bár inkább csak találgatok, hogy hogyan lehetne biztonságosan és feltűnésmentesen bejutnunk ahhoz a Szarkofághoz. Azt tudom, hogy egy ritka értékes és különleges síremlék áll most a raktár emelvényén.
- Az Őrök felénk tartanak …- suttogom Eel-nek.
-A 6E raktár üres. Oda behúzódhatnánk, míg elmennek. – mondtam ki a javaslatomat, hátha fontolóra veszi a Társam.
Közben igyekeztem fedezékben maradni, nehogy meglepjenek a hátam mögül. A monitorokat folyamatosan figyelemmel kísértem, de azért mindig akadhat nem várt tényező. Én meg most nem igazán örülnék egy meglepetésnek, ha már „tilosban” járok..


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Szomb. 13 Jan. 2018, 20:58
Ugrás egy másik oldalra

Vitali gyorsan felvonja a szemöldökét, mikor Car a két őrről beszél.
- Szerintem azok nem őrök, vagy legalábbis nem őrködni vannak ott. Menjünk, kapjuk el őket! Nincs túl sok időnk, mire ideér az az izé. Szóval ártalmatlanítjuk a két őrt, és megnézzük a raktárat, ez a terv - Caroline kezébe is odanyom a táskából egy stukkert. Mielőtt bármi értetlenkedés lenne, gyorsan hozzáteszi azért - Nyugi, kicsi nyugtatólövedékek. Nem nyírjuk ki, aki lehet, hogy jófiú. Vagy jó lány. Na, érted.
Azzal ő is előszedi az övéből a saját pisztolyát, és lassan, előre célozva, egyik szemét becsukva halad tovább a folyosón. Nem vár beszélgetést, ahogy meglátja az elsőt kifordulni, lő. Arra, amelyik az ő oldalán van, feltételezve, hogy a lány a másikra fog lőni. De nem aprózza el, ha az őrök nem dőlnek egyből, beléjük lő többet is.
- Gyorsan meg kéne néznünk azt a raktárat, mert kevesebb, mint 5 percünk maradt. Az az izé begyorsított! - jegyzi meg, és gyorsít a léptenin, de még mindig kezében tartja a fegyvert. Ki tudja, mi lesz még itt ugye.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szomb. 13 Jan. 2018, 21:23
Ugrás egy másik oldalra


Vitali & Caroline
Már nagyon közel járunk ahhoz a bizonyos 7E raktár ajtajához. A mozgásérzékelők még mindig két személyt jeleznek rajtunk kívül. Aztán a táskából előkerül két fegyver.
- Ez meg mi? – kaptam fel a fejem a meglepetéstől, De elég kerek szemekkel nézhettem, mert gyorsan hozzá is tette, hogy ezek egy kábító-lövedékes pisztolyok.
Félve vettem el a fegyvert, de azt is tudom, hogy nem volnék képes életet kioltani, de ezt szerintem Eel is tudja. Nem azért vagyok Orvos, hogy Élet-Halál közt döntsek, hanem, hogy megmentsem aki a „küszöbön” áll. De most ezek a gondolataimat jobb, ha nem feszegetem, mert elég éles helyzetbe kerültünk. Hirtelen elöttünk termett az a két Alak, és Eel már le is lötte amelyik felé közelebb állt. Nekem sem maradt sok időm, így a nyakánál céloztam meg és lőttem a másikat, aki szerintem hamarosan a földön köt ki.
Mikor látom, hogy ártalmatlanúl eldől, kicsit megremeg a kezem, de tudom azt, hogy nem halt meg és most ki kell derítenünk, hogy mi az a valami, ami nagy sebességgel közelít errefelé.
-Mehetünk tovább..- suttogom Eel füléhez közel és a raktár ajtajához lépek. -A kijelzők nem mutatnak bent életjelet, de az a nagy szörny, már nagyon közel jár az épület aljához. - Mi meg éppen fölötte állunk.
-Itt van…alattunk…- mutogatok a padló alá, ahol jelzi - a villogó pont- annak a valaminek, a helyzetét.


zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Vas. 14 Jan. 2018, 00:04
Ugrás egy másik oldalra

Vitali az egyik őr mellé érve félrehúzza az egyenruha gallérját. Egy vékony kevlar van alatta. Golyóálló mellény. Kis kaliber ellen tökéletes.
- Jó, hogy a nyakához céloztál. Amúgy ezek biztos, hogy nem szekusok. Azok nem hordanak mellényt. Jobb, ha sietünk! - közben még a böszmeség is ideért - Hát fasza, hallod... Na jól van, tempó be a raktárba! - erre megremeg alattuk a föld - GYORSAN!
Nincs idő, vagyis biztos nincs elég. Vitali ügyködik a zárral, mire az kinyílik. Belöki az ajtót, és felnyomja a világítást. Közben átkapcsolta a kamerákat visszajátszásra, hogy ne legyen gond a biztonságiakkal. Elég érdekes látvány fogadja őket odabent. Nem csak egy szimpla koporsó vagy szarkofág van odabent, hanem egy óriási kőtömb. Valószínűleg kivágták egyben egy régi templomból vagy kriptából.
- Király. Most azt a b*szott nagy vasajtót is ki kell nyitnunk - mutat előre, és tényleg, a bejárata az épületdarabnak le van zárva - Azt már nem találgatom, hogyan nem rohadt el több ezer év alatt... Csukd be az ajtót, és bújj el a tömb oldalánál! Füleket befogni!
Előkap egy előre összerakott detonátort C4-el, és odapasszintja szépen, ahol a zárnak tűnő része van a kétszárnyú kapunak. Aztán ő is odamegy az épületdarab mellé, majd pöttyent egyet az óráján. BUMMMMMM!
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Vas. 14 Jan. 2018, 01:00
Ugrás egy másik oldalra


Vitali & Caroline
 Az Őrt sikerült gyorsan és hangtalanul leszednem, így folytathattuk az utunk a raktár felé. Én azért nem voltam nagyon boldog a tettemért, de annak örülök, hogy a késdobáló-leckéket még a mai napig nem felejtettem el és a célzásom még mindig pontosan talál. Általában nem folyamodok erőszakhoz, de most végszükség van, és ha nem verünk lármát - vagyis igyekszünk azt elkerülni- akkor esélyes, hogy kisebb gondot okozunk főleg magunknak. Nem igazán örülnék a hírverésnek, vagy éppen más hírcsatornán való szereplésemnek. De most inkább koncentrálok az előttünk álló feladatra. Az a „lény” meg itt van az Épület alatt, és ha jól látom a raktárban lévő holmikat, akkor nem is tévedek sokat, ha a miatt a kőtömb, vagy Szarkofág miatt lenne itt. A találgatás az nem az én asztalom, ahogy a rombolással járó ténykedés, de abban igazat adok Eel-nek, hogy annak a vasajtónak a zárját nem tudnánk kinyitni záros időn belül. De a C4 gondolatától is kiráz a hideg.
Gyorsan engedelmeskedem a Férfi utasításának és az ajtót becsukom magam mögött. A fedezéket meg kiválasztom a Tömb takarásában, remélve, hogy a detonáció nem szedi szét az én testemet, sem az ősi Emlékművet.
Mikor elcsendesedik minden, akkor előbújok és remélem, hogy Eel-nek sem esett baja, és kinyílt az a nagy vasajtó.
-Jól vagy? Nem esett bajod? Kinyílt? - suttogom a porfelhőbe Eelnek, és aggódva figyelek a válaszára.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Vas. 14 Jan. 2018, 09:18
Ugrás egy másik oldalra

Nem tudni, hogy a robbanás zaja miatt érezzük csak úgy, esetleg a robbanás okozta, de hirtelen nagyon csend lett, és minden remegés és rezgés is leállt. Jó nagy porfelhő kavarodott, szóval tényleg szinte semmit vagy alig látni. És ez ki is tart pár másodpercig.
- Nyugi, megvagyok - mondja kicsit köhécselve Vitali, és hadonászik maga előtt párat, hogy ellegyezze a port a szeme elől.
Előre megy, hogy megnézze, mi van az ajtóval. Hát azt nem mondhatná, hogy tökéletesen elérte a célját, de kinyílni kinyílt. Mondjuk érdekes, mert látszólag nem sérült meg egyáltalán az ajtó. Simán csak kinyílt egy kicsit.
- Sápadjak el, ha ezt értem! - mondja fejvakarva Eel - Szerinted megpiszkáltuk a zárnyelvet, vagy mi lehet? - Közben már fel is kapcsolja a fejlámpát, elővesz egy másik, teljesen fekete borítású, szélesebb stukkert, és lábbal kilöki az ajtót - Nézzük meg, mi van ebben!
Odabent egyébként nincs por, se semmi. Csak egy kőszarkofág, a tetején domborművel. Rajta kicsi lyukak, amibe pont belefér egy gyerek ujja kábé. A szobor valami harcost ábrázolhat, a perzsa képekről jól ismert hosszú, fonott hajú frizurával. Fegyvert nem látni nála, de valamilyen páncélba van öltöztetve. Mármint a szobron. Az egész egy nagy kőtömb, a teteje olyan műtőasztal magasságban lehet. Látszik egy nagyon halvány rés, ami valószínűleg a jó vaskos feléd és a többi rész között lehet.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Vas. 14 Jan. 2018, 10:15
Ugrás egy másik oldalra


Vitali & Caroline
A felkavarodott portól alig látok, és csak akkor nyugszom meg kicsit, mikor meghallom Eel hangját, hogy jól van. Aztán lassan eloszlik előlem is a homályosság, és az ajtó felé lépek.
- Ez különös…- csodálkozom el a csak résnyire tárult ajtó láttán, mivel a C4 elég nagy erejű robbanószernek tudtam. – Mi lehet odabent?- lépek még egy lépést beljebb, de amikor meglátom azt a hatalmas kőből álló Harcost, majdnem felsikoltok meglepetésemben. Az utolsó pillanatban fojtom el a hangom a kezemmel, amit a szám elé emelek.
-Ez hatalmas!- ámulok el a látványától. - Jó régi lehet!- járom körbe az állványt, amin áll.
-Ezért jöhet ide az a Valami?- súgom oda a Férfinek, és nézek körbe, hátha valami írás van rávésve, hogy honnan származhat.
-Az meg mi?- mutatok a résre, de nem tudom eldönteni mi lehet. Talán direkt van rajta? Vagy csak véletlen?- tanakodtam a gondolataimban, de nem tudtam rájönni, hogy mi célt szolgálhat. Talán az a megoldás, hogy megfejtsük a közeledő lénynek az ittlétét, ami már itt van hozzánk nagyon is közel.


zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
261
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.A poszt írója Vitali Kasparov
Elküldésének ideje Vas. 14 Jan. 2018, 10:31
Ugrás egy másik oldalra

Vitali körbejárja a sírhelyet, és alaposan körbe vizsgálódik. Kiszór vagy tíz kis fémgolyót, amiken piros fények világítanak. Azok egyből körbegurulnak, és lézerrel - meg pár más eszközzel is - szkennelik a terepet. Valamelyik kis rotort nyit ki, és minihelikopterként a plafont és a szarkofág tetejét is megvizsgálja. Közben a telefon képernyőjén lassan kirajzolódik a hely keresztmetszete.
- Van ebben egy hulla. Elég nagy darab, de ember méretű. Vagyis valószínűleg hulla. Páncélban van, amin nem megy át a szkenner jele. Az a rés meg szerintem a kőkoporsó fedelét jelzi. De nem hiszem, hogy elég erősek lennénk a felemeléséhez. Viszont asszem, baj van... - mondja, és már meg is rázkódik az egész. Por szóródik rájuk a plafonról.
Megint remegés, és hangos reccsenés hallatszik. Érezni a talajon, hogy valami nem okés. Aztán megint csend. Eel előkap még egy olyan stukkert, mint ami a kezében van, és Car kezébe nyomja.
- Ne kérdezz, csak lőj, ha valami előjön! Viszonylag kicsi a visszarúgása, szóval nyugodtan szórhatod ezerrel - kezébe ad egy tartalék tárat is - Ha kifogyott kidobja magától az üreset, csak vágd be ezt a helyére! Most pedig fedezékbe! - mutat a szarkofág mögé, mivel úgy gondolja, már nincs sok idő helyezkedni.
Nagyot roppan a padló, és valahol a templomdarab meg a raktár bejárata között szétnyílik a föld. Egy méteres fúrófej szakítja át, ami mögött valami hengeres alak van. Lenyílik a fúrófej, és valami füst vagy gőz száll ki a résből.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Vas. 14 Jan. 2018, 11:28
Ugrás egy másik oldalra


Vitali & Caroline
Elég bizarrnak hangzik, hogy egy több száz éves halott valaki van ebben a tömbben. Inkább nem is gondolok rá, mert ha ez a Valami felelevenedne?—Uram atyám! Mintha egy Történelmi Históriába csöppentem volna, és Dzsingisz- Kán is előugorhatna abból a kőhalomból.
Hirtelen nem is tudom, minek örüljek jobban?! Annak, hogy mostanra valószínűleg nem él, vagy annak, hogy életre is kellhet?- rémültem meg a saját gondolatmenetemtől, de tudom nagyon jól, hogy csak a képzeletem űz ilyennel tréfát velem, és az is biztos, hogy nem éledne fel.
- Mi a baj?- lépek közelebb, de sok mindent nem értek. Ez Eel „asztala” és a műszaki dolgok nem éppen az erősségem, ami persze, most hátrányomra is szolgálna. De sokáig nem töprenghetek az apró villogó akármik mik is lehetnek, mert egy pisztolyt nyom a Férfi a kezembe. Ami most teljesen igazi lövedékkel van tárazva.

-Értem…
- veszem el tőle, és próbálok mindent úgy csinálni, ahogy mondta.
- Szerinted használnom is kell?- tettem fel a buta kérdésemet, miután már arra is rájöttem, hogy nem véletlenül mondja, hogy fedezéket keressek magamnak.
Gyorsan elbújtam az egyik nagyobb állvány mögé, és készenlétbe tartottam a pisztolyt, de remélve, hogy nem kell használnom végül..
Feszülten figyeltem, és ahogy az a hatalmas fúrót megláttam, a szám is tátva maradt.
Mi lehet ez???


zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Caroline és Vitali - Mi a fene történik már megint?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Lezárt játékok-