HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Caroline & Jane - Két ünnep között

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Pént. 29 Dec. 2017, 19:52
Ugrás egy másik oldalra


Caroline  & Jane
Két ünnep között...


Körülbelül pár hónapja annak, hogy az a varázslatos vihar történt, ami azóta teljesen kimozdított a hétköznapjaimból. Előtte teljesen átlagos ember voltam, bár... most hogy így belegondolok egy átlagos ember nem dolgozik hősökkel nap mint nap és nem beszélgethet velük a kávészünetben. Hm...kávészünet, milyen jó is az. Igazából alig volt szabadidőm, a munka minden időmet elvette. Mindig az otthonom és a Stark-torony között ingáztam, pihenni pedig csak keveset tudtam. Nos, eléggé munkamániás voltam.
Mondjuk még mindig az vagyok csak most még a fejem is fáj még hozzá. Már fordultam orvoshoz is, de mindegyik azt mondta: "hogy majd elmúlik". Nem  volt igazuk... Már napok óta csak  fájdalomcsillapítón élek, szerencsére néha enyhül, de teljesen nem múlik el. Legalább most nem fáj annyira a fejem így legalább nyugodtan tudok készülődni. Gondoltam meglátogatom Caroline-t, akivel a varázslatos utazásunkon ismerkedtem meg. Ha ő nincs ott akkor a Brooklyn hídon és visz el egy fuvarra, nem  tudom, hogy mi lenne velem. Talán nem jöttünk volna rá a világok közötti közlekedés rejtélyére. Az értékeket és az információkat feljegyeztem mind, de egy titkos mappában tárolom őket. Bele sem merek gondolni, mi lenne,  hogyha ez a kutatás nyilvánosságra kerülne. Thor biztosan nagyon mérges lenne... inkább  bele se gondolok. Jó helyen van az elrejtve egy nagy rakat könyv  és csokoládés doboz között, hogy még véletlenül se találják meg.

Nemsokára már Caroline ajtaja előtt állok és magabiztosan kopogok rajta. Remélem nem felejtette el, hogy jövök, hiszen megbeszéltük. A nő ha minden  úgy alakul, hamarosan ajtót nyit.
-Szia! Bemehetek?-kérdezem kedvesen, miközben két kezemben fogok egy tálcát, amit tele raktam sütivel. :3
Ha beenged, beljebb lépek az ajtón és lerakom a tálcát az asztalra.
-Sütöttem egy kis rágcsálnivalót a biztonság kedvéért. Gondoltam biztos jól jön még- nézek Carolra, közben leveszem a tálcáról a fóliát. A tányéron illatozó mézeskalácsok sorakoznak, még frissek, így annak ellenére, hogy nemrég elmúlt karácsony,  az embernek teljesen  ünnepi hangulata lesz tőlük.
-És hogy vagy mostanában? Jól teltek az ünnepek? -kérdezem mosolyogva, miközben közelebb lépek hozzá. Sajnos nem  voltam itthon karácsony este, mert elutaztam anyukámhoz és a régi ismerőseimhez Londonba, de a Szilvesztert biztosan itt New Yorkban töltöm (a Stark-toronyban egy céges rendezvényen). Remélem, hogy  Caroline-nak is legalább olyan jól telt a karácsonya, mint nekem.
Remélem tetszik Smile
@
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 29 Dec. 2017, 20:20
Ugrás egy másik oldalra


Jane és Car

Végre egy kis pihenő! Már azt hittem, hogy az Ünnepek csendben lezajlanak.. De ugyebár a hívatásom nem éppen egy nyugdíjas állás..
Szerencsére a Betegeimet el tudtam látni, és most vígan dudorászom a zuhany alatt. Igérte Jane, hogy a napokban átjön majd hozzám, és most néztem a naptáromra, hogy az meg ma van. Rohantam is rendbeszedni magam kicsit, mert a két napi nem alvás igencsak látszódik rajtam, de talán egy forróvízes zuhany kissé enyhíti a kialvatlanságom. Ami persze csak illúzió, de azért nagyon jóleső volt a tus alatt időzni.
Hamar fel is kaptam a köntösömet, mikor kopogtak.
-Megyek máris!! – szóltam ki a fürdőből és lazán felvéve a papucsom, máris siettem az ajtót nyitni.
-Szia Jane! Örülök, hogy látlak!! Gyere be!!!- hívtam be a lakásba.
Ahogy belépett, máris megcsapott a finom mézeskalács illata.
-Hmm….csodás illata van!- loptam is egyet gyorsan a tálcáról, mikor kibontotta a fólia alól.
-Eltelt…- nevetek a majszolásomat a kezemmel takarva.
-Dolgoztam…a Betegeknél nincs „szünet”…- mosolygok Jane-re.
- Gyere ülj le! Hozzak valami italt? Van bőven!- mutatok a Bárpultra.
-Inkább te mesélj…nem vagy valami jó színbe..- utalok a kis sápadtságára, valószínűleg fejfájása miatt lehet.
Ha igennel válaszol, akkor segítek enyhíteni a fájdalmát.
-Adjak valamit rá?- nézek rá kérdőn.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Pént. 29 Dec. 2017, 20:53
Ugrás egy másik oldalra


Caroline  & Jane
Két ünnep között...


Jól esik látni Caroline-t, hiszen már régóta nem találkoztunk. Igaz, mindkettőnknek sok dolga volt, de hát ilyen az élet egy doktorival. Biztos  nem lehetet jó az egész ünnepet munkával tölteni, de hát orvosnak lenni biztosan  nem könnyű. De ha jól tudom Carol szereti a munkáját és én is, mint akárcsak sokan mások, úgyhogy biztos  vagyok benne, hogy a sok dolog ellenére biztosan jól érezte magát, mégha csak egy kis időre.
A nő kérésére helyet foglalok a kanapén, ami olyan puha, hogy majd' elsüllyedek benne.
-Igen, egy pohár vizet kérnék szépen-válaszolok kérdésére, miközben én is elmajszolgatok egy mézeskalácsot. A víz most jól esne, főleg mivel leginkább csak azt szoktam inni. Alkoholt csak nagy ünnepeken szoktam inni, akkor is csak mértékkel, a szénsavas üdítőket pedig nem szeretem, mert a buborékok mindig zavarnak. Szóval igen... a víz a legjobb, úgyis leginkább csak az oltja a szomjat.
-Igaz, kicsit  fáradt vagyok. Az utazás elvette minden energiámat, a fejfájásról pedig inkább nem is beszélek. Szerencsére most egy picit jobban  vagyok, de gondolom nem sokárra ismét rázendít és akkor maximum csak az alvás segíthet, de sokszor az sem ér semmit-mondom egy kicsit szomorúan. Örülök, hogy Caroline próbál segíteni, de sajnos nem nagyon tud.
-Nem,  köszönöm, gondolom úgysem használna. De most pillanatnyilag jobban vagyok, nincs semmi baj -mondom megnyugtatóan, hogy Carol ne is zavartassa magát emiatt.
-Lehet, hogy az a vihar az oka?-teszem fel a kérdést, ami már egy ideje nyomja a lelkemet.
-Neked nincs azóta valami panaszod? Ájulás, fejfájás, szédülés?-kérdezem kíváncsian, miközben a nőre pillantok. Mi van, hogyha igazam van? Lehet, hogy tényleg van  köze ahhoz a furcsa helyhez? Őszintén nem tudom, de remélem, hogy nem valami súlyos.
Remélem tetszik Smile
@
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 29 Dec. 2017, 21:17
Ugrás egy másik oldalra


Jane és Car

Kíváncsian nézegetem az arcát Jane-nek, bár nem akarom nagyon diagnosztizálni, de látom, hogy a szokásosnál is sápadtabb, de ha nem akarja, hogy segítsek, akkor hagyom kicsit, talán az elmúlt Ünnepek fárasztották ki. De azért nem fogok elsiklani felette, de hozom neki a kért pohár vizet.
-Tessék!- adom át az ásványvizet a kezébe.
-Rendben…de ha erősödne a fájdalom, akkor szólj…nem szekálni akarlak, de tudod, hogy más is lehet a háttérben..- mondom neki kedves hangon, mert nem a frászt akarom ráhozni, de azért jobb lenne kezelni a dolgot.
-Van nagyon finom házi krémesem…az egyik Betegem édesanyja csinálta..- mosolygok rá, és mutatom a kínálót az asztalon.
-Gyorsan magamra kapok valamit. Máris jövök..- lépek a gardrobba, és felöltözöm gyorsan. Közben válaszolok a kérdésére.
-Nincs semmi ilyen tünetem..én is azt hittem, hogy lesz valami változás a szervezetemben, de nem tapasztaltam semmi különlegeset.
Mikor felöltöztem, visszaültem mellé.
-Van kedved kicsit kiruccanni? Vettem egy házat Atlantic Beachen..és ki kellene menni megnézni egy kis Yahctot…- nevetek rá.. – Ugyis utálom a mélységet….úszni sem tudok, de aztán lehet, hogy inkább egy Erdőszéli házikót kellene beszereznem. Találtam is egy szép kis telket. Eljössz velem? – nézek a barátnőmre, és remélem, hogy felkeltettem a kíváncsiságát.
- Vagy szeretnél valamit csinálni? Tegyük ezt a napot szuperré!


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Pént. 29 Dec. 2017, 22:02
Ugrás egy másik oldalra


Caroline  & Jane
Két ünnep között...


Jól esik a törődés, amit Caroline-tól kapok. Legtöbbször  csak otthon kuksolok egyedül,  legtöbbször csak dolgozom, esetleg elugrok a boltba vagy elmegyek sétálni egy kicsit a Central Parkba, de leginkább egyedül vagyok. Hollie a lakótársam egyetemre jár és nagyon sokat kell tanulnia, ezért legtöbbször nem is találkozunk, annak ellenére , hogy egy lakásban vagyunk. Ezért volt jó elutazni kicsit karácsonyra, találkozni anyukámmal, beszélgetni vele végre személyesen, nem csak telefonon keresztül. Mindenesetre a törődés mindenkinek jól esik, még nekem is.
-Köszönöm! -köszönöm meg mosolyogva, majd elveszem Carol kezéből a poharat és lassan belekortyolok. A víz nagyon jól esik, jobban, mint egy jó alapos hátbaveregetés. Kortyolok belőle még egy kicsit, majd leteszem a poharat az asztalra.
-Rendben, hogyha erősödne a fájdalom, akkor mindenképpen szólni fogok. Ne aggódj -mondom megnyugtatóan. Nem szeretném, hogyha miattam aggódna.
A krémes nagyon finoman hangzik, már régóta nem ettem ilyen süteményeket, úgyhogy gyorsan be is nyomok egyet, amíg Carol elmegy átöltözni. Közben felteszem a kérdést, hogy  nem lehet e, hogy a fejfájásomat az a rejtélyes vihar okozta. Egyből rákérdezek, hogy léptek e fel nála hasonló tüneteket, de nem, ő teljesen egészséges. Lehet, hogy tényleg valami más áll e mögött? De mi? És mégis meddig fog ez tartani.
A kiruccanásra egyből rábólintok.
-Jó ötlet! Szívesen megyek. Úgysem voltam még azon a helyen-helyeselem az ötletet, majd gyermeki lelkesedéssel rohanok készülődni.
-Csináljak szendvicseket?-kérdezem miközben a konyha felé veszem az irányt.

Remélem tetszik Smile
@
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 29 Dec. 2017, 22:27
Ugrás egy másik oldalra


Jane és Car

-Rendben…szólj majd, ha valami gond lenne.. De ne is húzzuk az időt!- mosolygok a lelkesedésére.
Látom, hogy siet a konyhába szendvicseket csinálni.
-Hagyd csak! Majd megállunk valahol enni!- terelgetem ki kedvesen a vállánál a hűtő elől.
-Majd eszünk valahol! Ismerek remek Éttermeket is!- rakom a táskáját a kezébe.
-Ennyi elég is lesz!..nem kell hoznod semmit!! Mindent rendezek!! Ez lesz a mi kis Ünneplésünk! Rendben?- kacsintok rá, és felveszem a kocsi kulcsot és a kistáskámat az irataimmal.
-Jót tesz egy kis friss levegő neked is!!- mondom, miközben csukom az ajtót, ha Jane is kilépett a folyosóra.
-Ha valamire szükséged van, akkor szólj nyugodtan! A kocsiban igaz van minden, de ha mégis hiányozna valami, akkor út közben beszerezzük.
Lépek ki a lakásból a garázshoz. A kocsimhoz lépve kinyílik az ajtaja, és ha Jane is beszáll, akkor indulhatunk is.
-Te mondasz irányt! A Hegyekbe vagy a Beach-re menjünk?- nézek rá széles vigyorral, és várom a válaszát.
Rég voltam már kiruccanni valahol, és most nagyon örülök, hogy velem tart Jane. Idejét se tudom, mikor voltam én is ilyen izgatott.


zene | megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Szomb. 30 Dec. 2017, 16:34
Ugrás egy másik oldalra


Caroline  & Jane
Két ünnep között...


Már rohanok is a hűtőhöz, hogy nekilássak a szendvicsek készitéséhez, de Caroline megnyugtat, hogy majd megállunk majd valahol enni útközben. Megfogom a táskámat, majd felkapom magamra.
-Rendben, köszönöm -mosolygok rá, majd elindulok kifelé az ajtón.
-Oké, majd ha kell valami, akkor igérem, hogy szólni fogok -ismétlem meg már mosolyogva. Kedves Caroline-tól, hogy ennyire törődik velem, de nem szeretném,  hogyha miattam aggódna folyton. Jól vagyok,  csak egy kis fejfájás, nem probléma.  A legjobb most az volna, hogyha egy kicsit végre kikapcsolódnánk és pihennénk. Az mindkettőnknek jót tenne. Beülök a kocsiba, majd az ölembe teszem a táskámat.
-Szerintem menjünk Atlantic Beach-re! A hegyekben biztosan hideg van. Kicsit fázós vagyok, ezért nálam az időjárás is nagy szempont. Vízparton pedig úgyis régen jártam már, szóval hogyha Car inkább valahova máshova szeretne menni, akkor én Beach-et választom.
-Annyira izgatott vagyok. Már alig várom a közös kis ünneplést-jegyzem meg boldogan.
Remélem, hogy most semmi nem fog belezavarni az utazásba.

Remélem tetszik Smile
@
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szomb. 30 Dec. 2017, 22:17
Ugrás egy másik oldalra


Jane & Car

Hamarosan el is indulunk a nemrégiben vett nyaralóm felé. Jane izgatottsága rám is rám ragadt. Bár én tudom, hogy néz ki a Ház, de ő még nem tudja..
-Oké! Akkor irány Atlantica!- nevetem el magam, és ha bekapcsoltuk az öveket, akkor indulunk is. Csodás idő van. Hét ágra süt a Nap. Még hajnalban egy pár felhőt láttam az ablakomból, de szerencsére teljesen kitisztult az idő. A Viharnak még a gondolatától is kiráz a hideg. A Dokkokon keresztül ismerek is egy rövidebb utat, így jócskán lefaraghatunk a menetidőből. Ráadásul nincs ott dugó, ami minden reggel a 47. utcán keresztül egészen a 129.-ig tart reggelente. Most viszont egy kényelmes tempóban utazunk, ami sokkal jobb hangulatot is eredményez.
-Ha szeretnél zenét, akkor mondd nyugodtan! Hangvezérléses a lejátszó benne .- mutatok a műszerfalra.
Ha kér zenét Jane, akkor csak mondania kell, mit szeretne hallgatni, és lejátszódik.
Amúgy is többségében zenét hallgatok vezetés közben. Egyáltalán nem zavar. Most meg egyenesen énekelhetnékem is támad, olyan vidámnak érzem magam a sok munka utáni felszabadult pillanatokban.
-Majd ha odaérünk, akkor ne lepődjél meg dolgokon..- súgom oda neki halkan, mert igaz, nem megijeszteni akarom, hanem felkészíteni a furcsaságokra a Házzal kapcsolatban.
-A Húgom tervezett benne minden különlegességet, a riasztót és még egyéb érdekes dolgot. De nem kell aggódnod, mert ez lett a legbiztonságosabb épület szerintem, hiába ritkán látogatok ki oda. Csak mikor egy kis csendre vágyom….de majd meglátod….- mosolygok a gondolatra, és pár perc múlva meg is érkezünk a Nyaraló elé.
Begurulok a garázs mellé, és kiszállok a kocsiból.
- Megérkeztük. - nézek Jane arcára hátha le tudok valamit olvasni belőle.

Ahogy a lépcsőre lépek az ajtó kinyílik automatikusan.
-Üdvözlöm, Doktornő!- hangzik egy kellemes géphang az előcsarnok felől, amikor belépek. Ha velem tart Jane, akkor őt is üdvözli a Szenzor.
-Üdvözlöm, Hölgyem!
-Bemutatom Jane Fostert....mostantól szabad járása van a házban. Kérlek engedj forró fürdőt és a Teraszon a zsanért emeld fel kérlek, Lion. Köszönöm!- gyorsan elsorolom a kéréseimet a „MINTH”-nek, vagyis Lion-nak akit én hívok így.
Most már nyugodtan hatra dőlhetünk és élvezhetjük a Napsütést.
Jane-t körbevezetem a házon ha szeretné látni.
- Körbevezetlek, ha szeretnéd megnézni?- mosolygok rá, és ledobálom a komódra a táskám és a kocsikulcsot.
-Érezd magad otthon kedves Jane, Isten hozott nálam!- mosolyogva kacsintok felé. Szerintem ámulatba ejtettem..


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Vas. 31 Dec. 2017, 10:02
Ugrás egy másik oldalra


Caroline  & Jane
Két ünnep között...


Izgatott vagyok az utazás miatt. Még soha nem voltam azon a helyen, ráadásul a fejem miatt is izgulok, hiszen bármikor erősödhet a fájdalom és akkor nincs menekvés. Car megkérdezi, hogy kérek e zenét, mire gyorsan válaszolok is.
-Persze, kérek. Rakj be valamit, amit szívesen hallgatnál. Nekem megteszi bármi-válaszolom mosolyogva. Legalább a zene eltereli a gondolataimat egy kis időre. Caroline szavaitól egy kicsit megijedek, nem tudom, hogy egy házban mi lehet furcsa. Az én lakásom tele van szobrokkal és mindenféle kacattal, még egy kitömött gólya is van a nappaliban, de nem mondanám furcsának. Sokkal inkább túlzsúfoltnak, mert ahelyett, hogy azt a sok holmit eladtam vagy elajándékoztam volna, inkább megtartottam és otthonosabbá tettem vele a lakást. De minden helynek meg van a saját szépsége, úgyhogy nem lehet annyira rossz. Sőt, megnyugtató, hogy biztonságos is.
-Biztosan nagyon szép. Főleg hogyha tengerparti házról van szó.
Mikor megérkezünk, kiváncsian szállok ki a kocsiból és indulok el Carol mellett. A lépcsőhöz érünk és az ajtó magától kinyílik és beszélni kezd. Nem lepődök meg, hiszen mindennap találkozok hasonlóval. Mint akárcsak a Stark-toronyban.
-Üdv!-köszönök vissza a szenzornak.
Mikor beljebb érünk, ámulva nézek körbe. Ilyen házakat eddig csak a tévében láttam.
-Ez gyönyörű! Le a kalappal a húgod előtt- mondom  kicsit dadogva, hiszen a lélegzetem is elállt ettől a csodás helytől. Közelebb lépek az ablakhoz és megcsodálom a partot és a tengert. ~De gyönyörű. ..
-Persze, kélek vezess körbe-mondom neki izgatottan. Annyira szép ez a ház és a környék is... nagyon örülök, hogy itt tölthetek egy napot.
Remélem tetszik Smile
@
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Vas. 31 Dec. 2017, 11:48
Ugrás egy másik oldalra


Jane & Car

Jane arcát látva nagyon örülök, hogy tetszik neki a ház. A Tenger is nyugodt és csendes, amin a felkelő Napsugarak táncot járnak.
- Gyere..megmutatok mindent.- hívom beljebb a Teraszról a lakás további helyiségei felé.-Alul van a társalgó és a nappali, meg az egyik konyha. A fenti Teraszt is megmutatom, az emeleten van a négy lakosztály mellett.


- De maradhatunk is pár napot, ha kedved van hozzá!-
mondom lelkesen, ha Jane-nek lenne kedve egy kis időt eltölteni itt.
Mikor megmutattam az egész házat, akkor lemegyek a lenti részre, és ha Jane is velem tart, akkor a nappaliban lévő Bárpultnál csinálok italt a friss gyümölcsökből csavarva, és azt készítem el, amit választ.
-De ki is ülhetünk a Teraszra, egy koktéllal.


- Mindennel felszerelt helyiségek vannak, így  fürdőruhát is találsz a gardróbban.- nézek rá, ha ki szeretne menni fürdeni a partra, vagy esetleg a medencében, akkor vele tartok.

-Amióta megvettem a házat, azóta nagyon keveseknek mutattam, nem azért, mert szégyellem, hanem mert nem igazán akarok nagyzolni. Nincsenek anyagi gondjaim, de nem is hangoztatom. Ez a hely inkább a nyugalomról és a pihenésről szól, bár a húgom kicsit „túlfejlesztette”.- nevetem el magam.
-Remélem, hogy az idő is ilyen csodás marad, akkor még mutatok egy helyet, ami szerintem tetszeni fog..-nyújtom a poharat, ha elfogadja a frissítő italt a barátném.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Vas. 31 Dec. 2017, 15:26
Ugrás egy másik oldalra


Caroline  & Jane
Két ünnep között...


Nagyon szép ez a hely. Rég nem jártam már tengerparton és a ház... valami eszméletlen.
Caroline-t követem, miközben körbevezet a lakás további helyiségeiben. Nem kicsi ez a hely, ráadásul világos és kényelmes is.
-Szívesen itt maradnék még pár napot, benne vagyok -mondom izgatottan. Nagyon tetszik a környék és nagyon szívesen körbenéznék a környéken is. Jól esik a nyugalom, a pihenés, de tudom, hogyha hazamennék, akkor úgyis csak dolgoznék. Szerencsére a két ünnep között szabadságon vagyok és az otthoni munka pedig tud várni egy kicsit, szóval szívesen maradnék még egy kicsit, ha nem baj.

Mikor körbementünk a házon, lemegyünk a nappaliba. Kíváncsian nézem, hogy Car mit csinál a bárpultnál. Én sosem értettem a koktél keveréshez, mindig csak néztem, ahogy csinálják. Mondjuk a főzésnél nem lehet nehezebb, de ezt a feladatot inkább meghagyom másoknak.
-Okés, menjünk ki a teraszra koktélozgatni-bólogatok, majd megfogom az egyik poharat és a terasz felé veszem az irányt.
-Hűha, te aztán mindenre gondoltál- nevetem el magam.
-Majd egy kicsit később elmehetnénk fürdeni a tengerpartra, ha gondolod-mondom boldogan. A víz biztosan kellemes, érdemes lenne kipróbálni.
-Megértem, én se híresztelném, hogy vettem egy high-tech nyaralót. Szerintem a sok fejlesztés ellenére még mindig nyugalmas és a környék is nagyon szép-adok igazat Carolnak.
-És mi volna az a hely?-kérdezem kíváncsian és izgatottan. Fogalmam sincs, hogy mi lehet az, de ha Car azt mondja, hogy biztosan tetszeni fog nekem, akkor valószínűleg igaza van.

Remélem tetszik Smile
@
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Vas. 31 Dec. 2017, 16:38
Ugrás egy másik oldalra


Jane & Car

Boldogan mosolyogtam, mikor Jane nézte a koktélja készítését. Nem sokat csináltam életem folyamán, de mivel a hívatásom okán elég sok emberrel és sokfélével találkozom, így nem meglepő, ha „ragad” rám valami tőlük, amit kíváncsiságom csillapíthatatlan étvágyával ellesek tőlük. Sokszor csak egy mozdulat ami sikerül belőle, de nem is a teljesen tökéletesség miatt próbálgatom, hanem a magam vagy éppen a barátaim szórakoztatására.
A Teraszra kilépve a tenger látványa tényleg megnyugtató. Sokat álmodoztam gyerekként ilyen helyről, és most, hogy itt lehetek teljesen elvarázsol. Tudom, hogy sokaknak nem adatik meg ez a fényűzés, de a másik oldalt nézve, mindenkinek segítek amiben tudok. Nem kérkedem a vagyonommal, mert nem a pénz tesz boldoggá, hanem az a tudat, hogy sok emberen segítettem, és fogok is a jövőben. Eszembe is jut Nicho..aki az utcán élt, egy szerencsétlen balesetben törte össze magát, és most egy nívós és gyönyörű étterem Tulajdonosa lett. Igaz van benne részem, hogy elérte a célját, de nem a pénzem miatt, hanem az akarata és a küzdelmes munkája révén. Én csak egy kis „löketet” adtam az álmainak, és nagyon jó volt látni, hogy mára sikeres üzletember vált belőle.
Jane-nel való találkozásom előtt még nem ismertem a Világ másik oldalán lévő Birodalmat, vagy, ahogy mondják ők” Asgard”-ot. Nem is gondoltam volna, hogy másik élettér is létezhet at általam ismerten kívül.
Kicsit elbambultam talán a gondolataimban, mikor kortyoltam a hűs italomat, de aztán egy mosollyal nézek újra Jane-re.
-Persze!! Meg is mutatom amit szeretném ha látnál..de előbb egy kis harapnivalóért ugrunk be a helyi kis falatozóba. Nincs is messze, úgyhogy gyalog is mehetünk, ha nincs ellenedre. - mondom a nőnek kedves szavakkal, és bólogatok közben a tengerparti fürdésre.
-Aztán lemehetünk a Partra…csodás lesz!- lelkesen bólogatok a felvetésén, és össze is készíthetjük a táskát, amiben a fürdőruhákat és a törülközőket visszük magunkkal.
-A gardrób szobában találsz mindent, amire szükséged lehet. A fenti polcon meg a törülközők vannak.. - mutatok a helyiség felé, és ha úgy dönt, hogy elmenne értük, akkor megmutatom, hol találja a holmikat.
Már teljesen berendezett lett a ház, de sok minden még original csomagolásban van ahogy az Áruházból meghozták a szállítók. Időm se volt mindent kicsomagolni, de a szükségesebbek már a helyükön vannak.
-Ha kész vagy, akkor mehetünk..- nézek rá kérdőn, és magamhoz veszem a strandtáskámat. Ha Jane is elkészült, vagy indulásra készen áll, akkor megyünk is a közelben lévő étteremhez.

Kicsi, de annál hangulatosabb szerintem ez a hely. Talán a barátosnémnak is tetszik..
-Ha ettünk akkor megmutatom neked azt a helyet..- kuncogok magamban, mert én már tudom hová viszem el őt a meglepetéshelyre. Remélem neki is tetszeni fog majd.
-Elmegyünk a helyi Golf- Klubba, ahol nemcsak a szép tájat lehet látni, hanem szabadon élő vadakat, meg is lehet simogatni őket..- mondom széles mosollyal, és remélem, hogy ott lesznek a Gazellák, Antilopok és másféle állatok is.

zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Pént. 05 Jan. 2018, 14:50
Ugrás egy másik oldalra


Caroline  & Jane
Két ünnep között...


Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lehet az az érdekes hely, amit Car szeretne mutatni, de igazából már kezdek megéhezni, úgyhogy az evés sincs ellenemre. Jó lesz így, előbb eszünk, megnézzük azt a helyet, majd lemegyünk a partra fürödni. Már alig győzöm kivárni.
-Okés, benne vagyok! Akkor mindjárt jövök, csak előbb összepakolok- mondom és felmegyek a szobámba pakolni. Gőzöm sincs, hogy hová megyünk, úgyhogy felveszek valami kényelmes, de mutatós darabot, alá pedig a fürdőruhát, hogy azzal már ne kelljen foglalkoznom, mikor a partra érünk. Majd kipakolok a táskámból és elrakok törülközőt és váltóruhát, hátha szükség lesz rá.

-Rendben, készen vagyok, ha gondolod, akkor indulhatunk-mosolygok, majd ha már ő is készen áll, akkor mehetünk is.
Az étterem nagyon hangulatos, ráadásul még az étel is nagyon finom, szóval mostmár jóllakottan folytathatjuk utunkat. Mikor meghallom, hogy egy golf-klubba megyünk, egy kicsit elgondolkodom, hiszen még életemben nem golfoztam. Illetve apám járt folyton, neki nagyon jól ment és körülbelül minden második hétvégét a hasonló sportoknak szentelt, de én csak néztem és még ki sem próbáltam. De nem baj, egyszer mindent ki kell próbálni, meg ott vannak az állatok, akiket nagyon szeretek, szóval nincsenek kifogásaim.
-Biztos szép és jó hely, de... sajnos nem tudok golfozni. Kérlek nézd el, hogyha bénázom -nézek Carolra, miközben jóízűen nevetek.Remélem tetszik Smile
@
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 05 Jan. 2018, 16:24
Ugrás egy másik oldalra


Jane & Car

Hamarosan útnak is indulunk az ebéd után. Most is olyan hangulatos ez a hely és remek volt az étel is, mint eddig mindig. Nem sokszor voltam itt, de az egyszerűsége és a kedves kiszolgálás miatt, egyre többször látogatok ki ide enni. Láttam Jane-en, hogy neki is tetszik ahová elcsaltam, és most a Golf- klubba is el szeretném vinni. Ezt is nemrégiben fedeztem fel, hogy állatok vannak szabadon a területen. Először azt hittem, hogy véletlen, de aztán beszéltem pár emberrel, és kiderült, hogy egy Állatmentő hely van a szomszédságában, és az itteni parknak egy részét használhatják. Mondanom se kell, hogy amióta megláttam az állatokat, egyből beléjük szerettem. Kislány koromban a Farmunkon is volt nagyon sok állatunk, és most, újra gyereknek érezhetem magam, ahogy a közelükbe mehetek az amúgy vadon élő állatoknak is. Régen lovagoltam, teniszeztem és golfoztam az Édesapámmal. A testvéreim az iskoláik miatt, nem tudtak sokszor csatlakozni hozzánk. Apával bejártuk majdnem az egész farmunkat körbe, és sokat tanulhattam az állatokról. Főleg, hogy imádom a Lovakat. Volt egy szépséges kancám, akit Hope-nak neveztem el gyerekként, és együtt nőttünk fel. Amikor itt hagyott, a legszomorúbb voltam a Világon. De ez az Élet rendje.
Azóta sem voltam a Lovardában, de ez talán majd egyszer megváltozik. De most a másik kedves sportnak szentelek némi időt, mikor nagyon kifáradok a munkában. Csodás a hely, és friss levegőt szívva, teljesen feltöltődöm.
Megérkezünk végre a kis „vadasparkba”, ahol már ismerősként köszöntenek, mikor belépek.
Egy mosollyal intek vissza a Társalgóban ülőknek, és megyek is a kis kocsiért, amit én szoktam kivinni a kapukhoz. Jane remélem követ, és máris mehetünk megnézni a vadakat, amik miatt idejöttünk. Golfozhatunk is ha van kedve, de én is inkább pár ütés után mennék ki a partra egyet fürdeni.
-Semmi baj!! Ha szeretnéd, akkor megmutatom, hogyan állj, és úgy könnyebb elsuhintani a labdát.- kuncogok én is a mozdulataira, de nem azért nevetek mert nem tudja, hanem mert olyan viccesnek találom az ütőjének a tartását. És iagzából nem versenyezni akarunk egymással, csak jól szórakozunk.
Egy ideig, ha van kedve a barátosnőm-nek játszani, akkor megmutatok pár trükkös ütést amit Apától tanultam. Az állatokat is megsimogathatjuk, amelyik közelünkbe jön. Talán két óra elteltével, és jó nagy nevetgélések után megkérdezem Jane-t, hogy menjünk e le a Strandra.
-Ha szeretnél, akkor indulhatunk a Partra fürdeni. Már nagyon várom!- nézek rá lelkesen, és ha beleegyezik, akkor leadom a kocsit, és indulhatunk is napozni a Tengerpartra.
Nagyon izgatott vagyok már én is, de szerintem nem vagyok vele egyedül.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Pént. 05 Jan. 2018, 20:01
Ugrás egy másik oldalra


Caroline  & Jane
Két ünnep között...


Kicsit izgulok, hiszen még életemben nem golfoztam és szerintem ez meg is látszik. Eleinte csak fogtam az ütőt, méregettem, megfigyeltem a többi embert és próbáltam valahogy úgy tartani, de Caroline nevetéséből itélve rosszul csinálom. Kicsit félreállok, megfigyelem hogy ő hogyan csinálja, majd megpróbálom utánozni. Igaz még mindig nem vagyok ügyes, de kezdőhöz képest egész jó vagyok. Mikor már meguntam a bénázást, inkább félreállok és Cart nézem, ahogy bemutat pár trükköt.
-Mehetünk!-bólintok, majd felveszem a táskámat. Hirtelen meglátom, ahogy az egyik antilop felénk közeledik és gondoltam, kapok az alkalmon és megsimogatom.
-Szia!-közeledek lassan felé, majd mikor már egészen közel van hozzám, óvatosan megsimogatom a buksiját.
-Caroline! Nézd milyen aranyos...-mondom barátnémnak gyermeki lelkesedéssel. Még soha nem láttam hasonló  állatokat ilyen közelről. Maximum az állatkertben, úgyhogy most nagyon örülök, hogy még meg is simogathattam.
Lassan elindulunk a tengerpartra, mitől egyből izgatott leszek. Hosszú ideje nem voltam már strandon, úgyhogy már nagyon kiváncsi vagyok.
Mikor odaérünk, kicsit meglepődök, hiszen a part teljesen üres. Furcsa nekem ez az egész, nagyon jó idő van, az ember az hinné, hogy ilyenkor mindenki fürödni jön. Mondjuk nem is baj, hogy nincs itt senki, legalább több hely jut nekünk. Leterítem a törülközőmet a meleg homokra, egyenesen a part kellős közepére, kihasználva a sok helyet, ami a rendelkezésünkre áll.
Elindulok, hogy megnézzem mennyire jó a víz, de hirtelen éles fájdalom nyilal a fejembe.
-Francba...-mondom fájdalmasan miközben a fejemet fogom. Hát ez is jól jött. Próbálok nem a fájdalomra koncentrálni, hátha az segít, de sajnos tévedtem. Csak remélni tudom, hogy ez csak egy kis ideig tart és hamar elmúlik.


Remélem tetszik Smile
@
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 05 Jan. 2018, 20:32
Ugrás egy másik oldalra


Jane & Car

A Golfpályán remekül éreztem magam, szerintem Jane is egy jó adag élménnyel gazdagodott. Amikor az Antilopot megsimogatta, láttam rajta, hogy olyan izgatott és boldog, aminek nagyon örülök.
- Majd gyakorolunk, és neked is menni fog, meglásd! Nagyon ügyes vagy!- bólogattam a próbálkozásaira, és elsőre teljesen jól ment neki. Én sem egy óra alatt tanultam meg ezt a játékot! Amúgy meg nagyon ügyesen csinálja! Kicsit még a tartásán kell igazítani, de szerintem menni fog neki.
- Akkor irány a Strand!- lelkesen kiáltok fel, és hamarosan már a parton helyezkedünk el a törülközőinken. Elég kevesen vannak tényleg idekint, de hétköznap nem szoktak sokan kilátogatni ide. Inkább hétvégén van tömeg.
Előveszem a naptejemet és bekenem magam vele. Mikor felnézek, látom, hogy Jane elindul a víz felé. Először azt hittem, hogy egy kagylóra lépett, és ezért megy furcsán, de aztán figyelni kezdtem. Rossz előérzetem támadt, de még nem vagyok benne biztos. Látszik rajta, hogy valami baj van.
- Veled megyek! Milyen a víz?- lépek utána, hogy beérjem, és megbizonyosodjak arról, hogy jól van. Ha esetleg szédülne nagyon, akkor ott vagyok és rám támaszkodhat. Tudom, hogy kicsit makacs, de én sem vagyok különb.

-Minden rendben?- kérdezem meg végül, mert tudni szeretném a válaszát.


zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Szomb. 06 Jan. 2018, 21:26
Ugrás egy másik oldalra


Caroline  & Jane
Két ünnep között...


A hely nagyon szép, eddig minden jól alakult, egészen mostanáig. Hirtelen a fejfájásom felerősödik, annyira hogy már mozdulni is alig bírok. Lassítok egy kicsit, ahogy közeledek a víz felé, majd lehuppanok a homokba, mert egyszerűen már a lábam is elkezdett begörcsölni.
-Nem...Nem tudom...- mondom dadogva, miközben felnézek Caroline-ra. Látszik rajta, hogy aggódik, de nem szeretném, hogyha miattam érezné magát rosszul. De sajnos a fájdalom nem áll el, így muszáj lesz bevallanom, hogy nem vagyok jól.
-Annyira sajnálom, hogy tönkretettem a nyaralást-hajtom le a fejemet, majd hirtelen valami furcsa rezgésre leszek figyelmes. Gőzöm sincs mi lehet az, lehet hogy földrengés.
-Te is érezted ezt?-teszem fel a kérdést, hiszen kiváncsi vagyok, hogy csak én képzelődöm vagy a rengések igaziak e. Majd hirtelen egy újabb rengés rázza meg a partot, de mostmár ez erősebb, mint az előbbi.
-Najó, ez nagyon furcsa. Vajon mi lehet ez? -teszem fel a kérdést, miközben megpróbálok feltápázkodni. De hamarosan megnyílik alattam a föld és zuhanni kezdek. Egyenesen egy szűk járatnon át, majd végül egy sötét járatban kötök ki. Kíváncsi vagyok, hogy vajon Car is lezuhant e, vagy ő fentmaradt, de ez a hely nagyon furcsa. Az alagút teljesen sötét, egyedül a fentről beszűrődő fény világítja meg a helyet. Remélem, hogy hamarosan kijutok/kijutunk erről a helyről, mert nincs kedvem idelent elveszni, főleg így este felé.


Remélem tetszik Smile
@
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szomb. 06 Jan. 2018, 21:57
Ugrás egy másik oldalra


Jane & Car

Elég sápadtnak látom Jane-t, hiába is tagadja. Éreztem én, hogy van valami baj, csak azt nem, hogy ennyire nagy fájdalmai vannak. Nem is mentem el mellőle, hogy hozzam a táskából a pirulát, amit erős görcsös fájdalomra szoktam adni, de még jobb is, hogy nem hagytam magára.
- Látom, hogy baj van! Támaszkodj rám!- mondom felé nyújtott karral, hogy felsegítsem, ha elfogadja támaszom.
- Van a táskámban gyógyszer és ásványvíz. Idehozom, ha nyugton ülsz most!- próbáltam lelket önteni belé, de azt is tudom, hogy a fájdalom érzése közben, alig tudnak reagálni az emberek.
-Mi ez?- tántorodom meg mellette, és az egyensúlyomat tartva lépek hátra egy kicsit, ezzel támasztva magam, de nem sok sikerrel. Amint szólhatnék egy szót is, látom, hogy a barátosném kezd lecsúszni valami résbe, majd alattam is megnyílik a homok.
-Mi történik?.... Jaannnneeeee!!!- kiáltom el magam, és ahogy csúszom lefelé, próbálok kapaszkodót keresni a homokon, ami teljesen lehetetlen.
Ahogy leérek, majdnem Jane-re zuhanok, csak az utolsó pillanatban tudom magam valamivel arrébb sodorni.
-Hol vagyunk?- nézek szét, de a sötétség miatt nem sokat látok.
-Jól vagy?- suttogom magam elé, és valahogyan olyan ismerős érzés kerít hatalmába, mintha voltunk már hasonló helyzetben.
-Most mi legyen? Nem hiszem, hogy hallana minket valaki fentről!- ejtem ki a szomorú szavakat, de most rá kell jönnünk akkor magunktól, hogy hogyan jutunk ki még a dagály megérkezése előtt.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Szomb. 06 Jan. 2018, 22:35
Ugrás egy másik oldalra


Caroline  & Jane
Két ünnep között...


Egyik pillanatban még a strandon feküdtem, nem éppen a legjobb állapotban, másikban pedig már egy sötét járatban találom magam. Pedig nem csináltam semmit, csak ültem és vártam, amig Caroline visszatér a gyógyszerrel, majd becsúsztam ebbe a résbe. Remélem, hogy legalább Car nem esett bele, így valószínűleg tudna segíteni kijutni innen. Egyszerűen olyan gyorsan történt... a földrengés eleinte ártalmatlannak tűnt, nem gondoltam volna, hogy idáig fajul. Lehet, hogy a dagály az oka és emiatt omlott be ez a föld alatti barlang... de ki tudja.. Ki kell jutnunk minél előbb, mielőtt még a dagály elérne minket és elárasztana mindent vízzel.
-A partszakasz teljesen üres volt, nem hinném, hogy, hogy bárki is ránk találna idelent- mondom szomorúan, -Szerintem induljunk el, nézzük meg, hogy mi van odabent, hátha találunk valamit, minek segítségével ki tudnánk jutni innen!
Körbenézek, majd megpillantok egy látszólag száraz és erős botot, amit felveszek és egy textil-zsebkendővel - amit a táskámból vettem elő - körbetekerem. A táskámból kikeresek egy öngyújtót is (amit a vészhelyzetekre tartogatok mindig), minek segítségével meggyújtom a rögtönzött fáklyát.
-Indulhatunk-nézek Carolra, aki remélem, hogy velem tart, mert nincs kedvem egyedül nekivágni az útnak.
Remélem tetszik Smile
@
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szomb. 06 Jan. 2018, 23:04
Ugrás egy másik oldalra


Jane & Car

A sötétség nem könnyítette meg a dolgunk, de Jane ötlete, hogy fáklyát készít, reménnyel töltött el.
-Fogalmam sincs mi lehet ez a járat!-nézek hunyorogva szét, de a homokon kívül alig lehet látni valamit. Aztán a fellobbanó kis fény megvilágítja végül a keskeny és elég omladozó helyet. Elég nyomasztó itt lenni, de más kiutat nem látok, csak követni, hová is vezet.
-Lehet, hogy a víz elmosta a kijáratot?- szólalok meg végül remegő hanggal, de bízom abban, hogy mégis megtaláljuk az alagút végét.
-Talán, arra?- mutatok egy halvány beszűrődő fénysáv felé, amit a szemem sarkából veszek csak észre, remélve, hogy nem az érzékeim csalnak meg benne, és tényleg van ott valami.
-Ott látok valamit !- kezdek sietősebb léptekre váltani, és remélem, hogy Jane is velem tartja a tempót.
Hamarosan odaérünk ahhoz a helyhez, amit megpillantottam a fáklya fényénél, és kaparni kezdtem a laza homokot.
-Ide!…szerintem….itt van valami…- kezdek izgatottá válni az egyre nagyobbodó rés láttán, és ami még biztatóbb volt, hogy nem a víz tódult ki a lyukon, hanem a Napfény.
-Néééézzdd!!- taszítok egy nagyot az utolsóknak hitt homokfalon, ha Jane is segít, akkor gyorsabban omlaszthatjuk le  és kilépek a szabad levegőre.
Ha Jane is velem tart és kijön megnézni hová is kerültünk, akkor boldogan ölelem át ha engedi.
-Csodaszép Laguna!! És ha nem fedezték fel eddig, akkor elnevezném! – nézek a Barátosnémra, aki szerintem ugyanúgy örül a kijutásunknak, mint én.
-Legyen a neve: Jane Foster-Laguná-ja!- kiáltom a messzeségbe, és boldog vagyok, hogy kiszabadultunk.
Lehet, hogy nem éppen ilyen Strandra készültünk, de minden jó, ha a vége jó!


zene | 10!
Küldetés Teljesítve Smile


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Vas. 07 Jan. 2018, 20:16
Ugrás egy másik oldalra


Caroline  & Jane
Két ünnep között...


Örülök, hogy Caroline is itt van mellettem, így legalább nem érzem magamat egyedül ebben a sötét járatban. Ami viszont rossz, hogy így mind a ketten csapdába estünk és nem tud egyikünk sem segítségért menni. Szóval nincs más lehetőség, csak elindulni, hátha találunk valahol egy kijáratot. De ennek nagyon kevés az esélye, hiszen lehet, hogy tényleg elmosta a kijáratot a víz.
-Lehet...-válaszolom,  miközben elindulok Carollal megkeresni a kijutat. A fáklya fénye megvilágítja az alagútat, így az igazán kicsi fényeket alig lehet észrevenni. De úgy látszik, hogy a barátném szeme nagyon jó, hiszen egyből kiszúr egy beszűrődő fényfoltot, aminek nagyon megörülök, mert az azt jelenti, hogy valószínűleg találtunk egy kijáratot. Szaporázom lépteimet, egészen addig, amíg a fényforráshoz nem érünk. Már automatikusan kaparni kezdek, besegítve ezzel Caroline-nak, hogy minél hamarabb kijuthassunk.
Mikor az utolsó homokfalat is ledöntöttük, megkönnyebbülten lépek ki. Ez a hely csodaszép. Viszonzom Car ölelését, hiszen most nagyon megkönnyebbültem és nagyon örülök, hogy kijutottunk. Szerencsés vagyok, hogy olyan barátnőm van, mint Caroline.
-Kész csoda, hogy megtaláltuk ezt a helyet. Ez eszméletlenülszép...-mosolyodom el, majd ránézek a barátnémra. Szinte biztos, hogy még nincs neve, úgyhogy a névválasztást én is támogatom.
-Ne...legyen inkább 'Caroline és Jane lagunája '.
Végül jobb is, hogy nem a strandon kötöttünk ki, hiszen az ember akár mindennap mehet a tengerpartra, de egy ilyen relytett gyöngyszemet nem lát csak egyszer.
-Maradunk egy kicsit?-nézek kérdően a mellettem lévőre. Annyira gyönyörű ez a laguna, hogy szívesen gyönyörködnék benne még egy kicsit.
party party szerelmetes
@
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Kedd 09 Jan. 2018, 18:12
Ugrás egy másik oldalra


Jane & Car

A Lagunába érve a szám is tátva maradt, mikor lenyugodva az előző sokkból, egyre felszabadúltabban néztem szét. A víz csodásan tiszta, a part fehér homokos, és a víztükör, mint a selyem. Ámulatba estem, és Jane szavaira igencsak bólogattam.
-Akkor ez a mi kis helyünk lesz! Jane - Car Lagúna!- nevetve mondom ki a szavakat, és nagyon tetszik ez a név.
-Csodálatos hely!!! Itt aztán nem zavar minket senki!! Irány a víz!!- ledobtam a magamra tekert törülközőt, és futottam is be a lágyan ringató hullámok közé.
-Gyere! Itt vannak szép kagylók is...- mutattam a sekély vízben látszódó apró csillámló darabokra. Olyan boldog voltam, hogy még Jane-re is fröcsköltem a habokból. Remélem azért nem haragszik meg rám, de annyira jó, hogy itt vagyunk mind a ketten, és élvezhetjük a napunkat.
-Persze, hogy maradunk!- nevettem el magam, és vártam, hogy Jane is velem tart a pancsolásba.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Vas. 21 Jan. 2018, 11:56
Ugrás egy másik oldalra


Caroline  & Jane
Két ünnep között...


-Remek ötlet!-terítem le a törülközőt és elindulok Car után a víz felé. A lagúna kellemesen meleg, így nagyon szívesen úszok egyet a vizében. A kagylók gyönyörűek, rég láttam ilyen szépet. Nagyon örülök, hogy itt lehetek és hogy Caroline is itt van velem, nélküle biztosan nem leltünk volna erre a helyre. Szerencsés vagyok, hogy olyan barátném van, mint ő. Annyi sok jó kalandban volt már részünk... kirángatott a szürke hétköznapjaimból. Ezért mindig is hálás leszek neki.
-Gyere, ússzunk egyet!-mondom nevetve, majd lemerülök a víz alá. Boldogan úszkálok a víz alján, majd jövök fel a tetejére.
-Látod a halakat?-mutatok egy kisebb halraj felé. Egy kicsit még úszok a vízben, majd hamarosan kiszállok és a törülköző felé veszem az irányt. Hamarosan besötétedik, jó volna indulni.


Remélem tetszik! Smile
@
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 26 Jan. 2018, 07:38
Ugrás egy másik oldalra


Jane & Car
Elöszőr arra gondoltam, hogy ez egy álom, és hamarosan felébredek. De amint a puha homokon lépkedek, és látom Jane felszabadult úszását, nekem is kedvem támad bemerészkedni a partról.
- Megyek!- kiáltom neki és utána ugrom a habokba.
Nem nagyon tudok úszni, de nem olyan mély, amilyennek képzeltem. Észre sem veszem, hogy lassan besötétedik, és igaza is van a barátosném-nak, hogy mennünk kellene. Pár kagylóval a kezemben, megtörülközve, máris útra készen állok.
- Csodás ez a hely! El sem hiszem, hogy eddig senki sem fedezte fel. - mondom Jane-nek.
Összeszedem a holmim, és azon gondolkozom, hogy merre is menjünk. Vissza valószínűleg nem tudunk menni, de talán van más út is hazafelé.
A Horizontot figyeltem, talán látok valamit. De csak a hullámzó tengert és a lemenni készülő Napot, ami egyre közelebb ért a víztükörhöz.
- Szerinted kijutunk innen, mielőtt besötétedik?- kérdeztem, de magam is tudtam a választ. Nem volt nehéz kitalálni, mert amerre elláttam, csak a végtelen víz.
- Nem hiszem, hogy arra mehetünk vissza, ahonnan érkeztünk, de arrafelé a sziklák felé, talán látunk egy ösvényt és az Országútra kijutunk. Ha erre egyáltalán jár valaki. - tettem hozzá nem nagy örömmel a felismerésemet.
Gondolataimba merülve járkálni kezdtem. Kell lennie valami megoldásnak..
A Part még szebb volt a Naplementében. Leültem a fehér homokra, hogy csodáljam, és gondolkozzam. Biztos vagyok, hogy Jane fejében is megfordul néhány gondolat a kijutásunkkal kapcsolatban.
- Gyere…nézd!- mutatok az aranyló sávra, ami most végigfut a vízen, egyenes vonalat húzva a lenyugvó Nap felé.
- Lehet, hogy itt kell éjszakára maradnunk, sötétben nem hiszem, hogy….- kezdem el a mondatom, mikor megpillantok egy csillogó valamit a homokba ágyazódva.
Odalépek, és egy palackot emelek fel, benne van valami papiros.
- Ez meg mi lehet?- nézem meg jobban, és kiszedem a cédulát belőle.
Az írás számomra ismeretlen. Nem angolul, olaszul vagy latinul van írva. Valami jeleket rajzoltak rá és egy számomra ismeretlen nyelven íródott szöveg áll. Odaadom Jane-nek, talán ő jobban ért a megfejtéséhez. Elsőre azt mondanám, hogy láttam már ilyet valahol, de nem vagyok benne biztos. Nagyon hasonlít azokra a jelekre, amelyikek annál a Heimdall nevű Férfinél láttam a falakon. De most nem vagyok biztos benne. Talán Jane felismeri, és megtudjuk mi ez a palackos üzenet. Egyre érdekesebb lesz ez a hely.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Caroline & Jane - Két ünnep között

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Caroline szobája
» Jane Foster /Foglalt/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Lezárt játékok-