Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
18
∆ Tartózkodási hely :
New York/HellTárgy: Call me devil Kedd 05 Dec. 2017, 17:20

Mephisto

biográfia

becenév » Mephisto
születési idő » Nagyon régen.
születési hely » Pokol
kor » Kortalan
play by » Tom Ellis
csoport » Ellenség?
tartózkodási hely » Ott vagyok, ahol szükség van rám.
család »Lucifert tekinthetjük az apámnak.
Több gyerekem is van, de Mephista és Blackheart a legfontosabb.jellem és külső »
Mephisto hazug, és manipulatív személyiség. Ha azt hiszed, hogy képes a szeretetre akkor ki kell ábrándítsalak, ő nem az a fajta. Elhiheti veled, hogy fülig szerelmes beléd, aztán amikor kedve szottyan lelép, te pedig kétségek között fogsz gyötrődni, de kedvesem te akartál a Pokol egyik hercegével játszani, viseld a következményeket. Még mindig jobban jársz összetört szívvel, mint ellopott lélekkel, mert erre is képes, észre se veszed, s a lelkedet neki adod.
Ő az a személy, aki szeret a háttérből is irányítani, de nyíltan is szívesen megmutatja, hogy mit tud.
Ám még neki is vannak barátai, nem az alsóbbrendű démoni talpnyalókra kell gondolni, hanem hús-vér emberekre, van akiben meglátja a lehetőséget, s önként ajánlja fel a segítségét. Öregem, ha te is ilyen kiváltságos vagy akkor jogosan lehet nagyarcod, mégis inkább húzd meg magad, mert ezzel a kiváltsággal sok ellenségre is szert tehetsz. Nem mintha annyira probléma lenne az ördögnek elintézni őket.
Egyébként nagyon udvarias, legtöbbször angol akcentussal beszél főleg amiatt, mert a mostani alakja is az. 191 centiméter magas, mindig öltönyt visel, természetesen Pradat. Barna szemeivel néha úgy néz, mint egy kiskutya, ez főleg akkor van, ha nőnemű egyént akar elcsábítani, bár az akcentus miatt nagy esélye van, hogy ne egyedül keljen fel másnap.
képesség »
Mephisto egy démonmágus, így eléggé jártas a sötét mágiában. No, meg persze ott van neki a Szellemlovas is.

-Emberfeletti erő: Nem kezdek el izmozni, de azért a 100 tonna nem hat meg, 100,5 már lehet, hogy igen. Annyit még nem próbáltam.

-Emberfeletti állóképesség: Nincs szükségem alvásra, meg ilyenek, tudod. Az alvás amúgy is a gyengéknek való. Na meg gyorsabb is vagyok, mint te a picike humán lábaidon.

-Sebezhetetlenség: Ha a szívemet szúrod át, akkor is túlélem. Néha azért elszínészkedem, hogy meghalok.

-Gyors gyógyulás (akár végtagot is képes visszanöveszteni):Azért, ha angyalkarddal, vagy valami hasonló mágiával sebzel meg, mint az enyém, én is bibis leszek.

-Halhatatlanság: Nem halok meg, bocsi.

-Pyrokinesis: Még a pokolbéli tüzeket is képes vagyok megidézni. Szóval nálam tökéletesen helytálló az égj a pokolban mondás.

-Lelkek feletti irányítás: Csak azokat tudom irányítani, akik nekem adták el a lelküket. Nem kell aggódni, vannak azért elegen.

-Alakváltás: Lehetek kis egér, óriás, tulajdonképen bármi.

-Transzmutáció: Borból víz, vízből bor. Aranyból szén, és a többi.

-Valóság manipuláció: Ha megunnám a mostani világot, kicsit változtatnék rajta, és lehet neked fel se tűnne. Vagy lehet igen, ki tudja milyen kedvemben találsz. Akár Jégkorszakot is csinálhatnék.

-Bűnbánó nézéssel szembeni immunitás: Szegény Szellemlovas megszívta! Ellenem nem hat a kis ajándéka, amit tőlem kapott. Pech.

-Gondolatolvasás: Megmondom milyen bugyi van rajtad, pedig nem is láttam, még.

-Teleportáció: Lehet kávézom veled, aztán két perc múlva Londonban partizom. Csak egy csettintésembe kerül.


előtörténet »
Krisztus után 33 – Jézus keresztre feszítése

- Vizet..Vizet.. – hallatszik a nyöszörgés egy töviskoronát viselő nyöszörgő férfitól. Ügyes vagy! Pontosan az akire gondolsz, az ott fent Jézus.
A gondolatomban csak az járt, hogy mikor akar már végre meghalni, ne vízért könyörögjön, úgysem ad neki senki. Kíváncsi tekintettel meredek egy szivacsot dárdára tűző légiósra, megcsapj az orromat az ecet szag. Ah, mily gonoszság ez egy szenvedőnek! Ujjaimat a hátam mögött fűzöm össze, s elhagyom a helyszínt, mellettem az én gyönyörű lányom Mephista sétál, hallom a gondolatait, amik roppant szórakoztatóak.
- Tudod, ha nem lennék képes az elmékben olvasni, akkor is tudnám, mire gondolsz, látszik rajtad. – somolygok kicsit, mire kapok egy megvető pillantást.
- Minek ekkora felhajtás? Rég a kereszten kellett volna lógnia, az emberek annyira ostobák. –
- Drágám, az emberek sosem lesznek okosabbak ezt elismerem, de vannak fejlődőképesek, ezért vagyunk itt. Ezért lett ez az egész cirkusz, mert rájöttek, hogy hazugság az egész. Vagyis a többje.. – vonom meg a vállamat egy sóhajjal. – Mindig lesznek hívők, és mi itt leszünk, hogy megmutassuk az ellenkezőjét. – nézek rá egy mosollyal, s amikor elég messze érünk az otthonomba teleportálok, vagyis a Pokolba.

A Keresztes háborúk idején

Az emberiség bebizonyította, hogy bődületesen ostobák. Háborúznak, mert Isten szerint ez jó! A Szentföld érdekében mindent, még a gyilkosságot is megbocsátja. Ki kell ábrándítsak mindenkit, nem, nem bocsát meg. Hiszen tudjuk a 10 parancsolat egyikét. Ne ölj! Ezek meg mit csinálnak? Halomra ölik egymás a hatalom, a becsvágy miatt. Én pedig premierplánban nézhetem az egészet.
Ábrándozásomat megszakítja valami. A megidézésem. Egy női alak előtt tűnök fel, mosolyra húzom a számat. Nocsak, nocsak..a királynő bajban van, vagy nem, de hamarosan kiderül.
Térdre esik előttem, mire felnevetek.
- Ó, ugyan..Kedvesem, csak mondd, mit szeretnél. – jelenik meg a kezemben egy pergamen, s egy tőr, ezek a kékvérűek még írni se tudnak, micsoda röhej. De így maradok a vérszerződésnél.
- Összeesküvést szerveztek ellene, ha a király elbukik, én jövök a trónon, de ezt nem bírják elviselni a grófok. Túl akarom élni, az esetleges gyilkossági kísérletet, és uralkodni akarok. – néz a szememben kihívó pillantással, gunyoros mosollyal nézek rá.
- Nos, akkor ide kérek egy-két vércseppet. A többi már az én dolgom. – nyújtom át neki a tőrt.

A merényleteket tényleg túlélte, de a pestisjárványt nem sikerült, pech. De uralkodott négy évet. Éljen soká a királynő!

A második világháború, egy kisfiú elveszíti az anyját

Sok évszázad eltelt amióta a világon vagyok. De az embereknek csak az öltözködése változott meg. A céljaik, az álmaik egyáltalán nem. Még mindig hatalmat akarnak, még a kutyák is normálisabbak, pedig elvileg ezek a homo sapienseknek csúfolt lények okosak, s tudják mit akarnak. Hm, igen, most például egy második világégést, mert a bajszos drogfüggő megírta  Mein Kampfot, nem, nemcsak ezért, de szerintem ez adott neki löketet. Kár, hogy nem idézett meg, segítettem volna neki, így elfogja bukni a háborút. Bár kap egy piros pontot, egész jól kezdte a dolgot.
Ma szórakozni akartam, így egy SS katona képében tetszelgek. Szórakoztató, ahogy ugráltatják egymást a kis férgek, és most még én is hagyom magam. Néha tényleg nagyon unatkozom.
Egy nőt kellett bevinni Shaw-hoz, beteges egy ürge, nem annyira, mint én, viszont kíváncsi voltam mit akar a nővel. Meglepetésemre egy kisfiú is ott volt. Ó, te jó ég, mit akar elérni? Sajnos az álcám miatt nem tudtam elmosolyodni, mert olvastam a székben terpeszkedő mutáns gondolataiban. Legalább rájöttem a két rab kapcsolatára. Anya, és fia, hát van ennél rosszabb az életben, amikor egymáson múlik az életük?
Végül az anya holtan esik össze, s a fiúban megváltozik valami, ami nekem nagyon tetszik. Nemcsak a gondolatai változtak meg, hanem a lelke is. Ezt pedig nem hagyhatom veszni. Nem is fogom.

Napjainkban

Unottan pillantok ki a New Yorkban lévő lakásom teraszáról, s elpöckölöm a mélybe a cigarettám végét. Villámgyorsan fordulok a nappali felé. Angyal merészkedett a portámra, amit nem hagyhatok, főleg azért nem, mert találkozóm van.
- Shekinah, angyalom..minek köszönhetem a látogatásod? – eresztek meg felé egy mosolyt.
- Üzenetet hoztam, jó Atyánktól.
- Ácsi, az én apám Lucifer, nem hinném, hogy egy tollassal üzenne nekem.
- Elfelejtetted azt az apróságot, hogy az apádat is létrehozta valaki. – vág vissza az angyal.
- Oké, postagalambom, mit hoztál nekem? -
- A Szellemlovasod a probléma, fejezd ezt be Mephisto, mert nem lesz jó vége. -
- Igazán? Csak alkut ajánlottam Blaze-nek, elfogadta, legutóbb 150 éve fogadták el az ajánlatomat, úgyhogy Szöszi, húzd el a tollaidat, amíg ki nem tépem őket.– hangom halk, a légy zümmögése ordítás hozzám képest. Sértődötten pillant rám, s kardot ránt, azt hiszem megsértettem a becsületét, és a bizonyításvágya is az egekbe szökkent. De ellenem, édes kevés. Ahogy ígértem neki a tollak lekerülnek a hátáról, egy fejjel rövidebb is lesz.
- Leviathan! Vidd a testét a szokásos helyre, nekem találkozóm van, egy nagyon régi ismerősömmel. – lépek lakáshoz tartozó liftbe. Ostoba tollaska, több lovasom is van.

Alattomos vigyorra húzódik a szám. Kedvenc vámpírom a közelben van. Azt hiszem meg is látogatom. Közvetlen előtte jelenek meg, és az arcába hajolok pofátlan módon még csókot is nyomok orcájára.
- Hello Lilith, hogy vagy? Nagyon régen láttalak, bár akkor kevesebb volt rajtad a ruha.- lépek hátrább, ha esetleg köszönésképpen belém vágná a kardját, vagy ki tudja, kiszívja a vérem. Ma még lehet azt is megengedném neki.
- Megtaláltad már az apád? Vagy esetleg elfogadod ajánlatom, és véglegesen is megölheted. - szemtelenül vigyorgok, csak adja nekem a lelkét, és máris kész.

user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
635
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Call me devil Csüt. 07 Dec. 2017, 22:43

•• Kedves Mephisto! ••

Elfogadva!
Hejj, Lucifer fia! Very Happy
Azért nem szívesen húznék újat Veled, de ezentúl az alkuidat is kerülni fogom! Bár Hulk nagy lángoló koponyával érdekes látványt keltene! Very Happy
Minden esetre a lapod írásmódja kiemelkedő! Jól bánsz a szavakkal, de még jobban az alkukkal! Sokan vannak, akik szó szerint eladták a lelküket a sátánnak, mint ahogyan az a Marvel filmekből is kiderült már. A lovasaid a Marvel univerzum legmenőbb karakterei közé tartoznak! A népszerűségük töretlen a rajongók körében! Jó érzéked van ezekhez a dolgokhoz! Very Happy
A jellemleírásod nagyon rendben volt. Mindig tudod, kikkel vedd körbe magad, hogy az Neked a lehető legjobb legyen. Very Happy
A képességeid elég félelmetessé tesznek. Gondolom a kereszt és az imák már nem használnak, ha megjelensz. Így nem is tudom, mit tehetnénk egy esetleges harc során. Remélem nem kerülünk össze. Very Happy
Az előtöridben a szemszögedből történelmi visszatekintést kaptunk olyan eseményekből, amik a világunk alakulását a mai napig befolyásolják és/vagy meghatározzák. Ami nagyon megmaradt bennem, az Magneto "megszületése". Kicsiként végig kellett néznie, ahogyan megölik az édesanyját. Shaw gonosz volt. Ha a 2. világháború nem történt volna meg, akkor Magneto szülei nem halnak meg, és a Testvériség nem születik meg. Az emberi gonoszság és kapzsiság mindig is be fogja árnyékolni a világunkat. Így robbannak ki háborúk, így születnek meg a tömegpusztító fegyverek.
Valld be, hogy mindben benne van a kezed! Akik ezért felelősek, mind alkut kötöttek az ördöggel? Smile

Köszönöm az élményt! Nem is tartalak fel tovább! Menj lefoglalni az arcod a Pb. foglalóban, aztán pedig irány a játéktér! Very Happy_________________


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Call me devil

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Tank008

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Ellenségek-