» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|
Natasha & Tony - Double Agent(?)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
16
∆ Kor :
47Tárgy: Natasha & Tony - Double Agent(?) Csüt. 30 Nov. 2017, 21:29Double Agent(?)

Natasha&Tony

Kényelmesen elfeküdtem az egyik fotelben, miközben a telefonomból megjelenő holografikus képeket, videókat és híreket olvastam. A legtöbb arról szólt, hogy hatályon kívül helyezték az Egyezményt, majd utána, hogy a Földet ismét megmentették … beírom majd az önéletrajzomba. A galaxis más pontján nem nagyon ismerhetik a statisztikát, egy kisgyerek is tudja, hogy nem érdemes minket megtámadni. Eddig mindent legyőztünk, ami ránk támadt, lassan kezdem elhinni, hogy legyőzhetetlenek vagyunk. Legalábbis, kezdeném, ha nem tudnám, hogy nem az számít, ki jön odafentről. Azzal megbirkózunk, a baj azzal van, mikor egymásnak esünk. Az nehezebb, mint űrlényekkel és démonokkal harcolni.
- Natasha! – köszöntöttem a mögülem érkező nőt. A kamerák képét is láttam, így bár bejönni nem hallottam, az alakját láttam feltűnni. – Mogyorót? – nyújtottam felé egy kisebb zacskót, aminek a tartalmát fokozatosan pusztítottam el. Nem tudom, hogy a kémeknek mit szokás enniük, most így jobban belegondolva még nem is láttam őt enni. Talán fotoszintetizál, ez sok mindent megmagyarázna. – Örülök, hogy benéztél. – szóltam PÉNTEK-nek, hogy akárhol is van, szóljon Romanoff-nak, hogy beszélnünk kell. Jelen pillanatban mi voltunk itt a … felnőttek. Nem épp így képzeltem el az első apai szerepemet. Rogers lelépett, Clint is eltűnt, Thor ismét űrbéli Asterix-et játszik, Banner pedig … nos, ő legalább Banner. – Olvastad? Ódákat zengenek rólunk, talán még Becsületérdemrendet is kapunk. Az még hiányzik. – meglepő, de elég sok kitűntetést kaptam az évek során,  és ebből csak néhányat a Playboy villában, ami azért esetemben elég … megrázó. Soha nem hittem volna, hogy egy nap majd hősként fognak emlegetni. – Te lehetnél az első orosz, aki amerikai Becsületérdemrendet kap. – elsőnek lenni majdnem mindig jó. Oroszként gondolom … még inkább.
Felteszem, felakarod keresni őket. – nem mondom ki ugyan, hogy kiket, de sejtheti. Clint-et, Steve-t. – És felteszem azt is tudod, hogy hol keresd őket. – pillantottam rá, miközben a számba dobtam néhány mogyorószemet. – Remélem nem eltitkolni akartad. Ez nem a SHIELD, egy csapat vagyunk, meg kell bíznunk egymásban. Szóval, merre vannak? – én magam próbáltam nem ezzel foglalkozni. Túl nagy lett volna a kísértés, hogy rájuk küldjem a hadsereget. Barton-t messziről elkerültem volna, gondolkodtam, hogy felkeresem a családját, de aztán inkább lemondtam róla. Kissé érzékeny, ha a családjáról van szó.


Youth |  ha valami nem jó, szólj! Smile


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
6
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
USATárgy: Re: Natasha & Tony - Double Agent(?) Csüt. 30 Nov. 2017, 22:52double agent(?)
Tony & Natasha
_________________________
Kár is lenne tagadnom ama tényt, hogy sokkalta több időt töltök külső helyszínen, mint a Bosszúállók bázisán. Mint mindenkinek, úgy nekem is megvolt a magam útja, melyet szerettem egyedül járni. Tettem a dolgom, kiképeztem az újoncokat, ha éppen szükséges volt, de nem átallottam oly helyzeteket keresni, mikor nem liheg senki sem a nyakamba. Igen, virtuálisan sem. Stark által megálmodott, s minden részletre kiterjedően megtervezett fellegvárában az ember nem mehet úgy el a mellékhelyiségbe, hogy azt ne kövesse nyomon egy mesterséges intelligencia. Volt egy olyan feltételezésem, hogy az egyezmény aláírását követően Tony paranoiája csak tovább nőtt, és olyan helyekre is szerelt fel lehallgató s megfigyelő rendszereket, ahol korábban nem volt. Reklamációnak nem volt helye, aki itt hajtotta álomra a fejét, azzal együtt beleegyezett Stark játékszabályaiba. Persze, ha nagyon zavart volna a dolog, akkor megkeresem ezeket a kis kütyüket, és kiiktatom őket. Így hát ha őszinte akarok lenni, olyannyira még sem izgatott a dolog.
  - Tony. - feleltem enyhén rekedtes hangon, miközben beljebb haladtam. A hangomból nem áradt a túlzott lelkesedés, de ez igazán nem vethető a szememre. Nehéz napokon vagyunk túl, s koránt sincs vége. A renoválások hosszasan eltartanak még. - Nem, köszönöm. -
A konyhapult felé kanyarodom le, s magamhoz véve egy bögrét, kiöntöm a maradék kávét, majd ütemes léptekkel a férfi felé veszem az irányt.
- Tudod a számom, mégis személytelenül egy programmal üzensz. Lehet egy ilyen invitálásnak nemet mondani? - nem igen emlékszem, mikor mondtam nemet Starknak. Már ami az ehhez hasonló invitálásokat jelentette. Kellemetlen tulajdonságait jól ellensúlyozta az is, hogy feleslegesen nem kérte, hogy beszéljünk. Viszont ez a tény magával vonta azt is, hogy nem véletlenül vagyok most itt. Helyet foglalok a kanapé túlsó végén, ahol most fekszik. - Szerintem pont nem hiányzik az egódnak. -
Belekortyolok a kávéba, majd kissé előrehajolva, teszem le a bögrémet az asztalra, s dőlök hátra, balom a karfára fektetve fordulok Stark felé.
- Kétlem. Nem vagyok a szenátusi tagok kedvence. - ó igen. Főleg azok után, hogy a S.H.I.E.L.D. teljes lezúzása után beintettem nekik, és faképnél hagytam őket. Az, hogy az egyezmény aláírásakor ott voltam, az akkor - s az azt megelőző - történéseket nem teszi semmissé. Természetesen nem dőlnék kardomba, ha mindenki kapna rajtam kívül. Nem egy plakettért teszem azt, amit kell.
Tony, a Rá jellemző módon, gyorsan letudva a kötelező köröket, máris a tárgyra tér. Az általa feldobott téma pedig nem okoz meglepetést. Pontosan tudom, kikről beszél, nem kell nevén neveznie egyik volt csapattársunkat sem. Bólintok egyet, ezzel megerősítve a szavait. A mondandóját olyan gyorsan folytatja, hogy ha akarnék, sem tudnék megszólalni.
- Hogyan is lehetne eltitkolni bármit is Tony Stark elől? - emelkedik meg enyhén a jobb szemöldököm, miközben válaszolok. - Egy csapat vagyunk, de nem közösek a céljaink. -
Nem terveztem beavatni, csak utólag mondtam volna bármit is Neki. Ez picit komplikálja a helyzetet. Jobban oda kell figyelnem arra, hogy még véletlen se lehessek lenyomozható, amikor felkeresem Steveet.
- Felteszem, nem békülési célzattal akarod felkeresni Rogerst. - az iménti stílusát lemásolván válaszolok.   - És felteszem azt is, hogy tudod, Barnes is vele van. Felteszem úgy érzed, van egy lerendezetlen meccsed a Tél Katonájával. -
Nyilvánvaló, hogy nem egy villás reggelire akar beugrani. Thanos most akarta lerombolni a világunkat, és épp, hogy túléltük, de Ő már megint háborúzni akar. Hihetetlen.
- Mivel Te, Tony Stark, köztudottan egy zseni vagy, felteszem azt is tudod már, hogy mi lesz erre a válaszom. És ha csak ezért hívtál ide, akkor kár volt. - Clint nem érdekli. Ebben biztos vagyok. Már nem csak én ismerem a családját, s azok hollétét, hanem Ő is. Ha annyira akart volna, odament volna. De Ő is tudja, hogy a család Barton számára sérthetetlen, pont mint Neki Pepper.


  
 
_______________________________


mit szólhatnék? hisz tudod! Wink -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
16
∆ Kor :
47Tárgy: Re: Natasha & Tony - Double Agent(?) Szomb. 02 Dec. 2017, 00:06Double Agent(?)

Natasha&Tony

Hogy paranoiás vagyok-e? Nem. Talán, egy kicsit. Harcoltam már űrlényekkel és démonokkal, elég gyakori vendég egy fickó, akit elég megverni Twister-ben, hogy dühöngő zöld szörnyé változzon. Nem, mintha nem bíznék Banner-ben. A Hulk klopfoló, ahogy én szeretem hívni, csak vészhelyzet esetére van. Akárhogy is nézzük, ezt a helyet én húztam fel. Én adtam a pénzt, a király ötleteket és a menő dizájnba is volt egy kis beleszólásom. Kaptak medencét és jakuzzit, nem is egyet. Van tréningcsarnok, teniszpálya, egy külön terem, hogy Rogers keresztrejtvényt fejthessen az egykori bajtársaival. Mindezek után az az apróság, hogy a hely tele van kamerékkal és a legmodernebb védelmi rendszerrel van felszerelve, nos … azt hiszem elnézhető.
A szavaira csak megvonom a vállam, ahogy a zacskóba nyúlok. Több marad nekem. Ők kémek biztos valami sajátos diétát folytatnak, hogy mindig a toppon legyenek. A végén még kiderül, hogy a világ legjobb titkos kémeit valójában a különleges étrend teszi. A topmodelleknél bejön, kell legyen valami realitása.
- Csak saját felelősségre idd! – figyelmeztettem, mikor láttam, hogy magához vesz a kávéból. Azt hiszem ki kéne térnem a szerződésekben arra, hogy nem vállalunk szerencsét a kávéfőző okozta egészségügyi problémákért.
- A szokás hatalma. – vontam meg a vállam. Szerettem régen is így intézni mindent. Ha jobban belegondolok, Pepper-en kívül nem nagyon beszéltem senkivel sem személyesen. Kivéve talán Happy-t. – Tudod, nem olyan régen még Vízió is egy ”személytelen program” volt. – idéztem a szavait. – PÉNTEK a legfejletebb és legkorszerűbb MI, ami létezik a világon, folyamatosan fejlődik. – megállom, hogy firtatni kezdjem az ebben játszott szerepem, de mivel én alkottam, ez talán egyértelmű. – Tudsz vele sakkozni, tanulmányokat elemezni és … imádja a Hannah Montana-t. – elég sajátos és érdekes ízlése van. Le sem tagadhatná, hogy Stark gyártmány. – Tudod, az lehet neked is tetszene. Abban is kettős életet él a főszereplő. – volt néhány este, mikor nagyon unatkoztam és nem értem el Pepper-t, szóval … belenéztem pár részbe. Öreg vagyok én már hozzá.
- De jól mutatna a „Tony Stark vitathatatlan érdemei és hőstettei” falon. – mert van ilyen fal, bizony. Kaptak medencét, ennyi igazán jár nekem. Azok után, hogy majdnem minden világi díjat bezsebeltem, és még egyszer a Nobel-díjat is visszamondtam, hogy dobjak pár morzsát a többi tudós kollégának. Az a tag nyerte meg, aki feltalálta, hogy lebegtessen egy ceruzát, míg én lényegében ’’feltaláltam’’ a világbékét.
- De a Facebook imád téged. – vontam meg a vállam, magamra öltve a „nézd a jó oldalát” tekintetem. Egész szép kis rajongói oldala van, de persze nem olyan széles, mint az enyém. Nem, mintha számon tartanám a dolgot … azt PÉNTEK csinálja.
- Ez így paradoxon. – döntöttem oldalra a fejem, habár sejtettem, hogy mire gondolt a célokkal kapcsolatban. A világmegmentés meg a többi hasonló munkahelyi elvárás adott. – Hogy bízzak benned, ha folyton kémet játszol? – nem teszi könnyűvé a dolgot az, hogy folyton figyelnem kell a hátam mögé is, mikor elvileg ott egy barát áll. Barát … már, amikor éppen az, igaz?
Elhúzom a szám, mikor az én stílusomban válaszol. Hozzászokhattam volna mostanra, hogy mindenki Tony Stark szeretne lenni. Na persze, a szavaiban van valami, de attól még ez nem oldozza fel a titkolózás alól.
- Ami azt illeti… ajándékot is vittem volna. – böktem a fejemmel a rozsdás kávéfőző felől. – És igen, van rá egy … reális esély, hogy vele van Barnes is. – egy egészen kevés, de ez persze nézőpont kérdése. Ha abból indulunk ki, hogy valószínűleg létezni sem tudnak egymás nélkül, akkor talán kissé több. – Fáj, hogy nem bízol meg bennem. – Rogers akármilyen idegesítő is, szükség van rá. Habár, jól helyt állok,  belőlem hiányzik a … katona, az a fajta vezér, ami ő. Az igazság rendíthetetlen védelmezőjében viszont ez meg van.
- Új barátra vágysz, ezért hagynál ki belőle engem? – célzok Barnes-ra. Rogers-szel már meg van a közös előéletük. – Tudod, a fickó egy időzített bomba. Abból pedig van már nekünk egy. Banner ráadásul tudja irányítani. – legalábbis, az esetek többségében. Azért még mindig jobb, ha hagyjuk győzni Activity közben. Barnes viszont egy orosz esti mesétől agymosottá válik. – Plusz, őt kedvelem. – Banner és én egy nyelvet beszélünk, és akárhogy is nézzük, lehet, hogy egy hatalmas A betű van az épületen, de csak szerénységből nem írattam mellé, hogy Stark. – Visszahoznád Clint-et? Remek. Rogers-t? Egye fene, de fizetnie kell lakbért. – csak viccelek, Amerika Kapitánynak a gatyája is rámenne arra, ami … nos, lássuk be szívesen, elég vicces látvány lenne. – De Barnes-t … nincs itt semmi keresnivalója. Azt hitted ezt legalább Te megérted. – elvégre, rajta keresztül lőtt egy golyót, nem? Őt is próbálta már megölni és ő is látta, hogy mi történik Rogers barátjával, ha elsuttognak neki néhány szót. – Az pedig, hogy a hátam mögött csinálnád mindezt, kérdéseket vett fel. Tudod, megnehezíted, hogy az ember megbízzon benned. Még a medencét is kaptál. – amit ezután tuti, hogy nem használhat, legalább egy hónapig. Talán kissé idős már az ilyesfajta büntetésekhez, de ilyen viselkedéssel nem hagy más választást.


Youth |  ha valami nem jó, szólj! Smile


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
6
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
USATárgy: Re: Natasha & Tony - Double Agent(?) Kedd 05 Dec. 2017, 22:13double agent(?)
Tony & Natasha
_________________________
Azt el is felejtettem, hogy pár éve Tony Stark megmentette a világot. Önként, a roppant értékes életét kockáztatva (!) térítette el a várost célba vevő rakétát, és repült vele egyenesen a féreglyukba. Valójában még soha nem került ez szóba. Ahogyan a többi hős tette sem, melyek végrehajtásakor az önzetlenség vezérelte. Éppen ezért soha sem várt érte különösebb hálát, esetleg elismerést, ó nem. Az Ő feltűnésmentes életébe egyébként sem férne ez bele. Na ugye. Pontosan ezen logika mentén még nem fordult elő, hogy a bázis létrejöttét - mely tagadhatatlanul az Ő nevéhez kötődik - a szemünkre vetette volna.
- Kész szerencse, hogy Pepper kezét nem PÉNTEK kérte meg. - a kávéra vonatkozó megjegyzését elengedve a fülem mellett, kortyolok bele jóízűen a mások által fekete méregnek becézett italba. - Köszönöm, hogy megosztottad velem a programod érdemeit. Még nem volt alkalmam az iménti felsorolás ismertetését hallani. -
Fogalmam sincs, ki az a Hannah Montana, annak ellenére, hogy korunk médiatartalmával valamelyest tisztában vagyok. PÉNTEK tulajdonságait azonban már volt alkalmam több felvonásban is meghallgatni. Szerencsémre Tony nem hagy engem teljes tudatlanságban, ami az imént említett ismert személyt (?) illeti. Tekintetem a plafonra emelem, majd egy apró sóhaj kíséretében ismét Starka pillantok, egy amolyan ”Már megint itt tartunk?” pillantást vetve Rá, mely reakció mellékterméke egy kelletlenül elhúzott száj is. Verbálisan azonban nem kívánok rá reagálni.
- Falon? Ugyan, kit akarsz átverni Tony? Egy komplett szobát tartasz fenn erre a célra. Biztos oda jársz meditálni is. - elképzelem, ahogyan egy rosszabb napján besétál, s a vitrinek mellett elsétálva elégedetten veregeti meg a mellkasát. Kinek mi, valaki egy kiruccanással, esetleg egy kis vásárlással vezeti le a felgyülemlett feszültséget. Starknak az is elég, ha három másodpercnél tovább bámulja a tükörképét. Az újonnan teret nyert közösségi média felületek is csak tovább simogatják a kis lelkét, míg engem teljesen hidegen hagy, így a facebookos felvetését is egy laza vállrándítás kíséretében elengedem. - Olykor Te magad is az vagy Tony. -
Pontosan emlékszem arra a bizonyos értékelésre, melyet Nick Fury kért, hogy írjak meg Tonyról. Még csak dédelgetett terv volt, hogy a Bosszúállók létrejöjjenek, és ami Tony felvételét illeti, nos.. nem csak nekem voltak aggályaim.
- Megbíztál bennem valaha is? - nincs sértettség, vagy számonkérés a hangomban. Az személyem iránt táplált bizonytalanság nem újszerű felfedezés a számomra. A múltam nem tehetem semmissé, de a jelenben megteszek mindent annak érdekében, hogy jóvátegyem egykor elkövetett bűneim. Ezen próbálkozásom azonban kevesen akarják felismerni, avagy felismerni.
Rogers kedvenc kávéfőzője felé biccent, én pedig követem pillantásommal a mozzanatot. Pár másodpercig a gépet figyelem, miközben Ő tovább beszél rendületlenül. Végül vontatottan ismét Rá emelem a tekintetem. - Te is tudod, hogy nem erről van szó. -
Előre hajolva nyúlok az asztalon pihenő bögrémért, majd emelem ismét az ajkaimhoz, és hörpintem ki a maradékot a kávéból. Tony legyen.. bármilyen is, azon kevesek közé tartozik, akiben megbízom, és egyben ismerem is. Ez utóbbiból kifolyólag feltételezem, szándékai nem éppen jók, ami Rogerst és Barnest illeti.
- Természetesen nem. - kétlem, hogy Tony úgy ismert volna meg engem, mint aki „barátokra vágyna”, erre azonban most nem hívom fel külön a figyelmét. Miközben hátradőlök a kanapén, tovább hallgatom a kifakadását. Ami azt illeti, elég szórakoztató performansz, csak most éppen nincs kedvem nevetni. - Megértem, én sem ugrálok örömömben, hogy kétszer is golyót küldött belém, de itt most nem ez a lényeg. -
Jelen pillanatban nem tudom eldönteni, hogy Tony a feltételezéseit valóban komolyan gondolja. Már csak azon okból kifolyólag, hogy némely állítás, mely elhagyja a száját, egyszerűen bődületes baromság.
- A medencét nem csak én „kaptam”, hanem közös használatú. Ezzel nem fogsz rám nyomást gyakorolni. - vonom fel a szemöldököm. Nem igazán tudom, hogyan gondolhatta, hogy akár csak a gondolatai is a medencének meghat. - Azért nem avattalak be a tervembe, mert tudtam, hogy így fogsz reagálni. -
Hordozom tekintetem végig az alakján, miközben kissé lentebb ejtve az állam, pillantok fel Rá.
- Lehet, hogy Te nem akarod itt látni Barnest, közöttünk. Megértem. Tényleg. De a felállás mostanra megváltozott. Ha szeretnénk, hogy Steve újra csatlakozzon hozzánk, akkor el kell fogadjuk azt is, hogy Barnest hozza magával. - nem bonyolult a képet, még egy olyan normál ember is megértené, akinek az intelligencia hányadosa jóval kevesebb, mint a mellettem lévő férfié. - Te ajtóstul akarsz berontani, és erre most, hogy végre csitultak a kedélyek, és az egyezmény is hatályon kívül került, nincs szükség. -
Barátként megyek oda, hogy oly sok idő elteltével, szemtől szembe beszélhessek Rogersel. Nem pedig rájuk robbantom a házat. Nagy különbség.
- Neked még időre van szükséged Tony. Több időre. Én addig is megpróbálok egy.. mindenki számára kielégítő megoldást találni. - tessék, nem kell többet képzelni az egész mögé, mint amennyi valójában van.
  
 
_______________________________


ho ho ho!  -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
16
∆ Kor :
47Tárgy: Re: Natasha & Tony - Double Agent(?) Csüt. 07 Dec. 2017, 20:31Double Agent(?)

Natasha&Tony

Mindig is Rogers volt a főnök. Neki ez jobban megy, a … parancsolgatás és az ilyesmik, én csak a király cuccokat adom ehhez és a lehengerlő stílust. Mikor pedig a szememre vetik az általuk ”hibának” emlegetett egyes személyiségvonásaim kénytelen vagyok felidézni, hogy micsoda elévülhetetlen érdemeim vannak. Kockáztattam az életemet a Földért, azelőtt kizárólag akkor csináltam ilyet, mikor megakartam magam öletni. Hozzáteszem, ez sem jött össze, pedig … felborultam egy Forma-1-es autóval, rám támadt egy őrült … nem felvágni szeretnék mindezzel, csupán eszükbe juttatni, hogy van némi közöm az épületen díszelgő hatalmas A betűhöz.
- Máshogy alakultak a dolgok, improvizálnom kellett. – vontam meg a vállam. Mert persze az tervbe sem volt véve, hogy esetleg PÉNTEK is közrejátsszon mind ebbe … a gyűrűt is Happy őrizte, igaz? Minden engem igazol. – Rettentően sok érdemem van, megbocsátható bűn. – feleltem kissé lazán, és teljes mértékben szerényen. Az én esetemben ez több, mint szerénység. A tudomány számos területén alkottam már … nos, korszakalkotót, hogy kissé fényezzem is magam. Az MI csak az egyik a sokból, PÉNTEK felel majdnem mindenért a Bosszúállók komplexumában, arról nem is beszélve, hogy Pepper után ő a vállalat fő mozgatórúgója. Jarvis gumiemberré avanzsálása után megüresedett a hely.
- Nem tehetek róla, hogy az érdemeim nem férnek egy falon. Én csak … adok és adok, az a néhány díj és éremrend csak … hab a tortán. – egész pontosan az a 137 díj és éremrend, amit eddig bezsebeltem. Nem, mintha számon tartanám. – Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz.  ráztam meg a fejemet, mintha tényleg így is volna. – Fura is, hogy itt vagyunk. Minek is ajánlottál először? Tanácsadónak? – tanácsadónak. Emlékszem, nem gyakran utasítanak el, úgyhogy … ez a néhány ritka alkalom megmarad az emberben.
- Amikor igen, akkor átvertél. – feleltem, néhány pillanatnyi gondolkodás után. Nehéz valaki olyasvalakiben bízni, aki … nos, átlép rajtad, néha a tudtod nélkül. – De, mondjuk, hogy úgy … 70%-ban megbízom benned. – tettem aztán hozzá. Elég jól áll, de vigyáznia kell, egy bizonyos százalék alá süllyedve ugrott a medence és a jakuzzi.
Elhúzom a szám a szavait hallva, de ahelyett, hogy megszólalnék, csak veszek egy mély levegőt. Nem sok újdonságot tudnék mondani Barnes-ról, amit ne tudna. Ami azt illeti, nem nagyon beszéltem erről senkivel se a történtek óta és … ez jól is van így.
- Jó úton haladsz, hogy ne hívjalak meg a következő medencés partimra. – még, hogy közös használatú … elfelejtik, hogy rögeszmés és önimádó vagyok. A medence használata megvonható, ha úgy határozok. Habár, egy csapat vagyunk, azáltal, hogy ezt az egész helyet én építettem fel, kaptam néhány … opcionális jogot. – Na és arra gondoltál, utána hogyan fogok reagálni? – kérdeztem kíváncsian. Nem lett volna túl szerencsés, ha Barnes csak úgy átlépi a küszöböt, anélkül, hogy tudnék az érkezéséről.
A szavait hallva csak felsóhajtok. Elképesztő, hogy Rogers képes … egyre idegesítőbbé válni még úgy is, hogy nincs itt. Kezdek majdnem biztos lenni abban, hogy Rogers apám bosszúja minden bűnömért.
- Azzal, hogy idehozod azt, aki megölte a szüleimet? – kérdeztem kétkedve. Ez nekem nem úgy hangzik, mint … kielégítő megoldás. – Na és mi lesz, ha idehoztad őket? Együtt fogunk vacsorázni, twisterezni? Az egy … társasjáték. – adtam magyarázatot, mikor beugrott, hogy ő orosz. Gondolom náluk az orosz ruletten kívül nem sok társasjáték létezik. – Nem lőhetlek le és zárhatlak a szobádba. Pepper megtudná …  - húztam el a szám, merengve a dolgon. 47 éves vagyok, nem lőhetek már csak le úgy embereket, mint régen. Egyszerűbb volt botrányhősnek lenni, mint egyszerű hősnek. - Nem akarom itt látni, Natasha. Egyébként is … hogy bízhatnánk meg benne? Ha ő fedezné a hátad, nyugodt lennél? – én nem, és  kétlem, hogy ő olyan bizalmas kedvében lenne. – Egyébként is … hol vannak most? Nem úgy látom, mintha Barnes törné magát, hogy bekerüljön a mi kis … csapatunkba. – csak azért nyomom meg jobban ezt a szót, mert úgy tűnik most már mindenkit fel fogunk venni ilyen alapon. – Már nem szökevények, mégis bujkálnak. Nem csak miattam, és ezt Te is tudod. – ha olyan szörnyen bánná a dolgot, akkor … most nem valami vidéki viskóban bujkálnának, vagy akárhol máshol, ahol nincs internet és civilizáció. Rogers egy régimódi fickó, szinte biztos, hogy valami ilyen helyen bujkálnak. – A kielégítő módszered csak … nekem nem kielégítő, úgy tűnik. – vágtam rosszalló képet, ahogy rápillantottam. Idehozni Barnes-t és Bosszúállót csinálni belőle … megkérhetem PÉNTEKET, hogy számolja ki ez hány százalékban jó ötlet, de tudom magamtól is. Natasha is tudja, csak … Oroszországban minden bizonnyal az oktatás is katasztrófa, nemcsak az időjárás.


Youth |  ha valami nem jó, szólj! Smile


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Natasha & Tony - Double Agent(?)

Vissza az elejére Go down

Natasha & Tony - Double Agent(?)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Natasha Winmer
» Natasha Romanoff ~ Black Widow
» Tony Stark - Vasember
» Deborah Wales, special agent of the FBI
» The monster's running wild inside of me - [Pepper&Tony]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Bosszúállók fõhadiszállás-