HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Tell me we are safe - Charles & Ororo

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 15 Nov. 2017, 10:53
Ugrás egy másik oldalraCharles & Ororo
Minden zúg, valami éles hanggal csipog a háttérben és nem értem, mi van most. Arra még emlékszem, hogy harcoltunk, az intézet összeomlott és rengetegen voltak ott… De alig tudom megfogni a képeket, ahogy tovasuhannak. Próbálom nyitni a szemem, de az éles fényre a kezemet elé akarom kapni, mire valami megállítja a mozdulatot. Mi a…? Erőlködve lepillantok és látom a kanült a kézfejemben, meg még jó pár vezetéket. Nagyszerű. Ezek szerint vagy kórházban vagyok vagy valami hasonló helyen, de gyanúsan hasonlít a szoba az intézet orvosi szárnyára, de az nem lehet, ugye? Legalábbis a lassan emlékeim azt mondják, az épület megsemmisült.
Ahogy megszokja a szemem a világosságot már körbe tudok nézni egy kicsit és rá kel jönnöm, innen nem fogok mozdulni egyhamar. Mindenem fáj mondhatni és a vezetékek sem segítenek benne. Felnyúlok a szabad kezemmel a nővérhívóért és megnyomom, mert van egy olyan érzésem, hogy már várnak arra, mikor térek magamhoz. Még egy darabig biztosan eltart, hogy valaki megérkezzen, viszont a szoba nem éppen a látnivalók netovábbja, ezért hamar elunom magam.
Mély levegőt veszek és igyekszem nem figyelni a testemben cirkuláló és a fejemben lassan kialakuló fájdalommal, ahogy próbálom utolérni Charlest. Biztos vagyok benne, hogy figyel és már akar velem beszélni, de én mindenképpen akarok vele. Nem hiszem, hogy messze lenne, hogy ne hallja meg a mentális hívásomat.


Outfit@Music
Vissza az elejére Go down

Charles Xavier

∆ Hozzászólások száma :
101
∆ Tartózkodási hely :
New York; Xavier IskolaA poszt írója Charles Xavier
Elküldésének ideje Vas. 18 Feb. 2018, 01:10
Ugrás egy másik oldalra
Tell me we are safe

Ororo & Charles
Órákkal ezelőtt a világunkat egy idegen hódító, a Thanos névre keresztelt őrült titán akarta elpusztítani. Olyan pusztító tűzviharként söpört végig gyilkos hadával, amire nem voltunk felkészülve. A világ legerősebb harcosai és mutáns társaimmal is kevesek voltunk ahhoz, hogy megállítsuk. Más világból érkezett harcosok, más dimenzióban élő istenek segítették küzdelmünket, de így is túl sok áldozatot követelt a harc, melyben a Titán végül elbukott. Amikor a Holdból leszakadt meteor vészesen közeledett felénk, csak arra tudtam gondolni, hogy meg kell állítani. Muszáj sikerülnie valahogyan. Azután kétségbeesés uralkodott el rajtam, hogy mennyire tehetlenek, mennyire gyengék vagyunk. Hogyan lehetne véghezvinni a lehetetent?! Mi lesz a gyermekekkel, akik az életüket nap mint nap a kezünkbe tették? Mi lesz a társaimmal, akik képesek lettek volna ma meghalni, hogy az emberiséget és a sajátjaikat védjék? Mi lesz az emberekkel, akik megmutatták ma, hogy ha egy mindennél nagyobb erő fenyegeti a világunkat, képesek összefogni, és együtt dolgozni velünk?Elfogadtak minket, és egyenrangú társként kezeltek. Ma nem volt olyan hogy "ember", "mutáns", "bosszúálló". Ma nem volt Manhattani egyezmény. Ma az "emberiség" szíve egyként lüktetett, karja egyszerre mozdult, és emelt fegyvert Thanos és szörnyei ellen. És most, hogy legyőztük őt, itt a célegyenesben fogunk elbukni?!
Ekkor megláttam a fehér fényt. Ciklon suhant páratlan erejével, hogy feláldozza magát, és egy kétségbeesett próbálkozást tegyen életét is feláldozva, hogy minket védjen. A szívem szakadt meg. Szavaim, gondolataim nem érték el. Ha Jeanék kis csapata nem indul utána, Ororo életével fizetett volna. Amikor a Főnix ereje gyengéden a karjaimba süllyeszette a zuhanő nőt, úgy éreztem, hogy elkorholt imáim tényleg meghallgatásra találtak. Az öröm könnyei barázdákat vájtak a por fedte arcomba, ahogyan magamhoz öleltem a kábult és sérült nőt.
Ezután Matthias és James segítségével a Birtokon Ororot és sérültjeinket biztonságba helyeztük. Tudtam, hogy gyógyítóink kezében Ciklon fel fog épülni. Ahogyan Erik és sok más társunk is. A Birtok ideglenes kórházzá alakult, sátrak százaiban sérülteket láttunk el. Mindegy volt, hogy mutáns vagy ember szorult ellátásra, együtt igyekeztünk mindent megtenni a gyógyulásuk érdekében.

Amikor Ororo mentális hívása eljut hozzám, éppen Erik sátrából fordulok ki. Tüstént nála termek, és elhúzva függönyét, ágyához sietek. Mostmár láthatóvá válik számára, hogy hol is van pontosan. A sátor ideiglenes menedék, amíg jobbat nem tudunk kitalálni, de most ezek a sátrak elegendőek ahhoz, hogy menedékként szolgájanak.
- Ororo! Annyira örülök! - Ülök le mellé, és óvatosan megölelem. Szívem majd kiszakad a helyéről örömömben, hiszen felépült. Kollégám, barátom és egyik leghűségesebb társam életben van, és ez most mindennél fontosabb.
- Kérlek, bocsáss meg a hely miatt! Most csak ezzel szolgálhatunk. - a Kastélyt Thanos szörnyei elpusztították, de Alison képes volt a robbanást valahova máshova teleportálni. Így most az egykori kastélynak hűlt helye van, de legalább életben vagyunk.
- Tudod, amkor elsuhantál, azt hittem, nem látlak viszont... - sütöm le tekintetem, majd visszavezetem Rá. - ...az emberiség köszönettel tartozik Neked. Megmentettél minket, Ororo!
  Ne haragudj, hogy így megvárattalak! Sad


Vissza az elejére Go down
 

Tell me we are safe - Charles & Ororo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-