» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|
Gamers Club - Car & Eel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
125
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Gamers Club - Car & Eel Pént. 10 Nov. 2017, 13:31


Már rég lement a nap, de a bolt még mindig nyitva. Net kávézó, vagy hogy is hívják. Régen nagy dolog volt, hogy lehetett netezni valahol nyilvános helyen. Most már beülsz a mekibe, felcsatlakozol a free wifire, és annyi. Viszont itt van egy rakás gép, és lehet zúzni lanon minden féle jó kis game-et. Pontosabban nem csak lanon, járnak ide olyanok is, akik online játékokat játszanak. Csak otthon nincs elég erős gépük, vagy csak kell egy hely, ahol együtt lehetnek a csapattársakkal. Ez a társaság most inkább az utóbbi.
Eddig mindenkit ledaráltak, aki ma szembejött. Pedig offenzív taktikát tolnak, ami elég könnyen visszaüthet. De nem nekik. Ők profik. Ezek azok az idióták, akik CS-ben egymás fejére állva mennek végig a pályán, egy emberi toronyként, és úgy zárják a szögeket, hogy minden irányba néz mindig valaki. Mire átfutnak a túlsó végére, már le is szedtek mindenkit.
Na, most nem pont CS-znek, de hasonló csapatmunkával dörrentenek szét mindenkit, aki az útjukba kerül. Itt mindenki profi, nem csak a játékban. Tudnak úgy chipset enni és kólát meg energiaitalt inni, hogy ne menjen a billentyűzetbe. Övék a hátsó helyiség. Törzsvendégek. Négy kis szoba van, ajtó nélkül, csak egy-egy lyukkal elválasztva. Ha valakit zavarna a kinti zaj, csak rendesen a fülére húzza a fejhallgatót, és máris mehet a stereo gyakás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
170
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Gamers Club - Car & Eel Vas. 12 Nov. 2017, 20:30


Gamers Club- Car & Eel

Korábban értem ide az egyik Ismerősömhöz, aki a szemközti házban lakik, de még nem ért haza a vásárlásból. Így két óra „lyukas” időm lett hirtelen. Valahol nem is bántam, mert jó kint lenni a friss levegőn, meg nem is olyan fontos, hogy ma találkozzak a megbeszéltek szerint. Talán egy laza nap nem is árt meg nekem se. Ezért a telefonbeszélgetésünkben áttettük egy másik időpontra a találkozónk. Konkrét célom nem is volt, így arra mentem amerre a lábam vezetett. A kocsimmal nem messze parkoltam, de ha már itt vagyok, akkor körbenézek milyen üzleteket vagy kirakatokat látok. Fel is fedeztem egy hangulatos helynek nézőt. Igaz, nem éppen a Dior márkákat árusít, de belülről vidám nevetést és villogó fényeket láttam.  Egy Bár, vagy ahhoz hasonló kis kávézóba léptem. A hangokat a hátsó terem felől hallottam, így arra mentem. Talán be tudok nézni, hogy mi történik. Többen voltak, és látszólag baráti társság. Én nem igazán ismertem senkit, de a hangulata magával ragadott. Gyerekkoromban a Húgommal sokat játszottunk mindenfélével és csak a bátyusunk tudott „legyőzni” minket. Nem nagyon vagyok egy game-fan, de talán még nem felejtettem el, hogyan is kell játszani.
Rendeltem egy italt, és kíváncsian nézelődtem. Nem volt még szabad „hely”, de nem tántorított el az elhatározásomban. Inkább csendesen figyeltem, és néztem az önfeledt szórakozó fiatalokból álló társaságot.
Talán egy fél óra is eltelt, mikor egyikük felállt a gépétől, és hatalmas örömkiáltással ünnepelte a nyertes helyezését.
Jó volt látni az örömüket, ahogy azt is, hogy a barátaival koccintanak a nagy sikerre.
Én a háttérben maradtam, és iszogattam a narancslémet. Az örömük és a vidámságuk rám is ragadt, ahogy a kíváncsiság is, hogy mit játszhatnak.
Lehet, hogy nem éppen illendő, de óvatosan ránéztem az egyik üresen álló monitorra, ahol nemrég egyikük felállt. Egy érdekes játékot játszottak, amit még jó pár évvel ezelőtt a Bátyám is mutatott nekem. Nem emlékszem a nevére, de ismerősnek tűnt a látvány.
Kis gondolkodás után egyik félreeső box-ban, ahol úgy éreztem nem zavarok senkit, leültem, és beregisztráltam egy teljesen semleges néven, hogy kipróbáljam a „tudásom” és az emlékeim, mennyire maradtak meg bennem. Nem volt szándékom megdönteni semmilyen rekordot, de lassan kezdtem belejönni a billentyűk nyomogatásába.
Már vagy a harmadik gyümölcs-levet rendeltem, mikor elértem az alsó szintet, de aztán egyre feljebb kerültem a „rangsorba”.
Csendesen játszottam a magam tempójában, és örültem, hogy nem is felejtettem sokat az elmúlt évek alatt.
Persze, ha a Húgom itt lenne, akkor nagyot nevetne, mert kettőnk közül ő volt a stratéga, én meg a csendesebb hátul kullogó. De nem is a rekord döntésért vágtam most bele, hanem a régi szép emlékekért.
A Társaságot nem is figyeltem, csak a Pincér felbukkanására figyeltem fel, és arra, hogy megint üres a poharam. De kicsit belemerültem, és magamba kuncogva játszottam tovább a dobogós helyezés felé.
Egészen a II. Helyezéséig jutottam, mikor az órámra pillantva meglepődtem az elszaladt időn. Összeszedtem a holmim, és mentem a Pulthoz rendezni a számlám. De amikor visszanéztem a kijelzőre, egy mosollyal nyugtáztam, hogy elég szép eredményt értem el, ahhoz képest, hogy évekig nem is ütöttem le egy billentyűt sem a játékokban. A Pultosra vártam, és még egy italt rendeltem, de már nem ültem vissza a géphez, ahol eddig ültem. A bárszéken foglaltam helyet, és hallgattam a vidám hangokat odabentről.
Megfordultam a képernyő felé az italom iszogatása közben, ahol még jól látszódott a helyezésem, és pazarul mutatott ott a listán az „inkognitós” nevem a második sorban….” Nobody


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
125
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Gamers Club - Car & Eel Pént. 17 Nov. 2017, 11:20

Vitali egy idő után azért már nem tudja vagy nem akarja figyelmen kívül hagyni, hogy mit susmorognak körülötte. Úgy látszik, páran elvesztették a fókuszt a másik szobában. Először nem értette, mire gondoltak az alatt, hogy majd kerek lesz a story, ha megnézi. Aztán rájött. Tényleg kerek. Mindegyik story. Ha ezt tudja, nem lepődik meg rajta, hogy így elverte a srácokat. Aki megnyerte ezt a Worms Armageddon kört, az is egy csaj. Ő meg hát azon kívül, hogy zakkant és a legnagyobb Worms fan a világon, nincs annyira elvarázsolva a formás didiktől. A fiúk viszont annyi nyálat szétcsorgattak, hogy meg kéne fordítani a billentyűzeteket száradni.
Vitali mosolyog egyet, és miután felmérte a helyzetet, átmegy az fps-es szobába. Stratégiában ma úgy sincsenek itt a nagy ászok, már kezdte kicsit unni az egészet. Közben azért dob egy sms-t Car-nak.
Szeva! Te mond csak, a fiúd még nem volt kíváncsi rá, kivel üzengetsz ennyit? = )
Gyorsan beül a két szabad hely közül az egyikre, mielőtt valaki még bepályázna ide, és már csatlakozik is az éppen folyó játékhoz. Mindenki ugyanabban a partyban van a szobában. Egy katonai-kommandós játék. Páran szépen campelnek, ahogy azt szokás. Vitali meg már készül, hogy fúrja meg a dolgot. Nem szerette sose az egysíkú meccseket, még akkor sem, ha úgy könnyen nyerhetne. Inkább a hibákat keresi mindig, a sebezhető pontokat. Most is így tesz. Szépen lopakodik a választható legkönnyebb géppisztollyal és pár gránáttal, végig fedezékben. Nem szokása rambózni. A többiek már rég a két szembe ház ablakaiból próbálják leszedni egymást, úgyhogy mondhatni, el van foglalva mindkét csapat fő ereje. Tökéletes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
170
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Gamers Club - Car & Eel Pént. 17 Nov. 2017, 12:37


Gamers Club - Eel & Car
A bárszéken ücsörögve hallgattam a kiszűrődő hangokat, és magam elé kuncogva szürcsöltem az üdítőmet. A tekintetekből leszűrtem, hogy azért látszik rajtam, hogy nem vagyok „idevalósi”, vagyis még nem láttak ezelőtt, de valahogy én inkább az újdonság varázsa miatt kezdtem el élvezni a helyzetet és kipróbálni a játékot. A végig mérő pillantásokhoz már hozzászoktam, és nem igazán hoztak zavarba. Sokan megnéznek az utcán is, de aki ismer, az jól tudja, hogy nem mindent mutat a külső. Nem vagyok elveszett, és sajnos korán rá kellett jönnöm, hogy kell megvédeni magam. De most ez a hely kicsit a gyerekkoromra emlékeztet, és arra az időre, mikor gondtalanul éltünk otthon. Hiányoznak a barátaim, de meg kellett tanulnom túlélni ebben a Városban. A Hívatásom sok emberrel összehozott, ahogy az események is. Most viszont egy kis kikapcsolódás nagyon jól jött. Sokat dolgozom, és a Betegeim is tudják, hogy éjjel-nappal hívhatnak. Nincs senkim, vagyis egy Férfi az életemben, akivel megosztanám a mindennapokat. De majd talán rám talál a Szerelem, ahogy a szobatársaim is megtalálták a Párjukat. A Munkám eléggé feszített tempójú, de ha a Sors is akarja, akkor találkozom azzal, akit nekem rendeltek az Égiek. Már majdnem elfogyott a kért italom, mikor a mobilomra kaptam egy üzenetet Eel-től.
Nagy mosollyal olvastam a szavait, és kicsi idő múlva írtam vissza neki a válaszom.
Szia Eel! Nem szokták kérdezni, kivel üzengetek, de ha kíváncsi vagy, akkor kérdezd meg személyesen tőlem. Mérd be a mobilomat, és megtalálsz. Egy Cola-val úgyis tartozom még!”
Elküldtem az üzenetem és vártam a válaszát. Talán lesz olyan kíváncsi, hogy nem riad vissza egy kis „nyomozástól”. Ahogy megismertem eddig a személyiségéből valamit, az arra utal, hogy nem éppen egy csendes otthonülő típus.
Kikértem még egy italt, és zsebre raktam a telefonomat. Lehet, hogy nem is kell sokáig várnom rá.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
125
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Gamers Club - Car & Eel Csüt. 23 Nov. 2017, 09:48

Igazából előbb-utóbb amúgy is sor került volna erre a találkozásra. Meg hát az a helyzet, hogy még ha szétszórt és szeszélyes is, rendes csaj ez a Car. Szóval gyorsan megy egy válasz sms neki, mielőtt az orosz csokoládé visszatérne játszani.
Oké. Még 5 perc.
Vitali szép sorban végigmegy a camper zónákon, egyesével lekéseli az ellenfél mesterlövészeit. Van egy kis lövöldözés is valahol, de mivel csapatjáték, a társak szépen feltartják a zavaró tényezőket. Igazából lemegy hamar három kör is, mire elfogy a szendvicse, amit rágcsált. Most meg már amúgy se lenne nagy kihívás neki a játék így két kézzel, úgyhogy szépen kisétál a büfé részhez.
Leül a pulthoz Caroline mellé, ránéz az órájára, aztán magában visszaszámolja az utolsó kábé fél percet. Mikor letelt az öt perc, pontosan akkor oldalra fordul, és megszólal.
- Na szeva! Itt vagyok, hol az a kóla? - kérdezi vigyorogva.
Közben egyik kezével halál lazán rákönyököl a pultra. El van tunyulva mostanában kicsit, hát ez van. Majd úgyis megint nyakába szakadnak a balhék most, hogy újra barátkozni kezdett. Ebben teljesen biztos, akárki akármit mondhatna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
170
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Gamers Club - Car & Eel Csüt. 23 Nov. 2017, 10:58


Gamers Club - Eel & Car
Ahogy sejtettem. Hamarosan meg is érkezik a válasz sms. Igazából nem is lepődtem meg, mikor olvasom a képernyőn a szavait. Talán ezuttal tényleg személyesen is találkozhatunk. Még nem is gondolkoztam, hogy külsőre kit is várjak. Bár ez nem szokott előfordulni, hogy így találkozgatok valakivel, de Eel-re már nagyon kíváncsi voltam.
A visszaérkező válasza után nem sokkal egy pasi ül le mellém a Pulthoz, és az órájára néz. Különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam ennek, de aztán egy halvány mosollyal mégis csak a poharamból kiittam a maradék narancslevem, és úgy tettem, mintha nem vettem volna észre semmit.
Pár pillanat múlva végül felém fordul, és az asztalra könyökölve megszólal.
-Szia Eel! – mosolyodok el a mondata hallatán- Ahogy ígértem, máris kapod!
A Pultos felé fordulva, ki is kértem az italainkat.
- Kérek szépen egy kólát- jéggel, egy narancslevet, és két energiaitalt! Meg, ha nem nagy kérés, akkor odahozná ahhoz az asztalhoz?- mutatok egyik box-ban lévő helyre, és visszanézve a férfire, felállok a bárszékről, talán velem tart.
- Talán ott kényelmesebben tudunk beszélgetni. Szerintem, van pár megválaszolatlan kérdés mindkettőnknek, egymáshoz. - mosolygok rá, és elindulok a kiszemelt asztal felé.
~Tetszik ez a laza nemtörődöm stílusa. De kérdés, hogy tényleg mindent tud rólam?~ villan át a gondolataimon ez a kérdés, és szerintem hamarosan kiderül.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
125
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Gamers Club - Car & Eel Kedd 28 Nov. 2017, 11:36

Vitali úgy néz, mikor megkapja a kóláját, mint egy elégedett gyerek. Nem szokta mondjuk jéggel inni, de tanult azért illemet, szóval elfogadja úgy, ahogy adják. Főleg ha már így örül neki a csaj, hogy láthatja. Igazából elég sok olyan ismeretsége van, akivel sosem találkozott még. Szóval ez nem is lenne furcsa. Viszont általában nem küzd ennyit, hogy valakit kihúzzon szorult helyzetekből. Főleg úgy, hogy pl Car esetében az első ilyennél szinte az illető akarata ellenére kellett kínlódnia az egésszel. Nem, mintha megbánta volna. Vitali nem rossz ember, csak szimplán fura.
- Oké - feleli, és elindul a box felé. Közben azért beleszürcsöl egyet a kólába, csak a biztonság kedvéért. Meg udvariasan lemarad, és előre engedi a hölgyet, hogy megnézhesse a csinos h... haját, meg ruháját.
Megvárja, hogy Car válasszon helyet, magának, és szépen leül vele szemben. Így látják egymást, meg hát így szokás ez.
- Nem is tudtam, hogy szoktál játszani. Egész jó volt az utolsó Worms meccs. Az elsőket nem láttam, de biztos ott is szórtad a Halleluja bombákat - mondja vigyorogva, és kényelmesen hátradől.
Hagyja egy kicsit most Cart beszélni, mert ebből a van pár megválaszolatlan kérdés mindkettőnknek szövegből nagyon úgy tűnik neki, hogy ő most ki lesz kérdezve. Mondjuk ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenre válaszolni is fog, de hát a lehetőséget meg kell adni a másiknak, vagy mi. Meg aztán neki is van mondandója, csak nem akar kapkodni vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
170
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Gamers Club - Car & Eel Kedd 28 Nov. 2017, 18:04


Gamers Club - Eel & Car
Hamar meg is kapja Eel a kóláját, aminek szemmel láthatóan nagyon örül. Ami persze engem is megmosolyogtat.
- Megígértem, és be is tartom a szavam. - biccentettem viccesen felé, és a box-ban leültem az egyik székre. Eel udvariasan előre engedett az ülőhelyválasztásban. Igaz, hogy a tekintetét éreztem a hátam mögött, mert le sem vette a ruhám domborulatairól a pillantását. Úgy tettem, mintha nem vettem volna észre, bár szerintem nem én vagyok az első, akivel így tett. De egyáltalán nem zavar. Megszoktam a Férfiak reagálását, mikor meglátnak.
- Igen, régebben sokkal többet játszottam a testvéreimmel. Most csak kíváncsiságból ültem le a játékba, hogy felelevenítsem a régi emlékeimet róla. Tényleg nagyon szuper volt az utolsó forduló. De inkább rád lennék kíváncsi. Miért segítettél annak idején nekünk Rebeccá-val? Talán ismered őt?- kérdeztem kíváncsian a férfit, miközben én is iszogattam az üdítőmet.
-Sokszor itt vagy ebben a Klubban? Vagy csak véletlen, hogy erre jártál? Amúgy meg, igazán jól éreztem magam a játékban. Meg sem lepődők, hogy kitaláltad, mit is csináltam az elmúlt óra alatt…
De most inkább arra lennék kíváncsi, hogy miért kérdezted, hogy számon kérik-e azt, hogy kivel csevegek a telefonon?!
– néztem rá kíváncsian, mert ezzel a kérdéssel lehet zavarba is hozom. De ő kezdte. Most kiderül, hogy mit is tud rólam.
Lazának tűnik most is, de vajon tényleg tud rólam mindent, vagy csak blöfföl?zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
125
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Gamers Club - Car & Eel Pént. 01 Dec. 2017, 16:02

Vitali nyugodtan iszogatja a kóláját, amíg Caroline beszél, meg kérdezget pár dolgot. Megvárja, hogy biztosan befejezte-e, mert nem akar közbevágni. Szépen leteszi maga elé az italt, és szája elé teszi a kezét, ahogy ásít egyet. Ma korán kelt, és kezd későre járni. Majd segít a koffein, gondolja persze közben. Azért is szokta inni.
- Az a helyzet, hogy csak a munkásságát ismertem. Igazából véletlenül vettem észre, hogy mekkora gázba keveredett. Ha nem tűnik el azóta, lett volna egy állásajánlatom számára. Számodra is van. Orvos vagy, igaz? Erről nem nagyon beszéltünk, de gondolom nem lepődsz meg, ha tudom - mondja egy kis mosollyal a szája szélén - Egyébként nem járok sokat ide. Most viszont kellett egy kis játék élőben, úgyhogy eljöttem. Amúgy meg azért kérdeztem, hogy számon kérik-e a sok sms-t, mert kíváncsi voltam - teszi még hozzá vigyorogva - Eddig nem úgy tűntél, mint akit zavarnak a kérdések. Vagy igen? - kérdezi incselkedve.
Egyébként igen, mindent tud róla, de nem fog kérkedni ezzel. Ő egy olyan hacker, akinek a munkaadói sosem ismerték az arcát. Mindig része volt az üzletnek, hogy nem is próbálják megismerni. Ez azért működhetett így, mert mindig tökéletes munkát végez, mindig megválogatja, kinek dolgozik, és igazából sosem a pénzért csinálja. Elég egyszerű elvei vannak, úgyhogy könnyű betartani őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
170
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Gamers Club - Car & Eel Pént. 01 Dec. 2017, 20:02


Gamers Club – Eel & Car

Eel szavait hallgatom, és egy mosoly suhan át az ajkamon a válaszára. Teljesen meg tudom érteni valahol, hogy miért iszik annyi energia italt és kólát. A leplezett ásítása elárulta, hogy elég fáradtnak tűnik, de az is lehet, hogy untatom a társaságommal.
Rebecca tényleg egy furcsa lány volt, bár azt sem tudom, hogy hova tűnt el akkor hírtelen. Nem nagyon akarok visszaemlékezni azokra a napokra, amiken keresztül mentem. Sokszor gyötörnek rémálmok azóta, de szerencsére lassan megnyugszom és feledésbe is merülnek azok az idők.
Most Eel- lel találkoztam, akire nagyon kíváncsi voltam már. Sok információt tudott akkor is rólunk, de most jobban meglepett, mint a telefonba hallottam, akkor.
- Igazán kellemes helynek tűnik. Nem is csodálom, hogy itt vagy néha egy kis élőbeli játékra. Én is élveztem nagyon az elmúlt órát. Újra gyereknek érezhettem magam, és ez felvidított.
Kis idő kellett, míg a tudatomig elért egyik mondata. Kissé meglepetten nézek, mert milyen munkát tudna ajánlani nekem? Főleg, hogy a hívatásomhoz is köze van.
- Miféle munkára gondoltál? Orvos vagyok, igen. De ezt úgyis tudtad már, mikor kérdezted. - nevetek fel a kérdése iróniáján.
- Talán arra vagy kíváncsi, hogy járok-e valakivel?- nézek rá a narancsleves-poharam mögül.
- Nem nagyon hoznak zavarba a kérdések, de ezt is tudhatnád…- kuncogok ismét, és nézek a férfire.
- Vagy talán téged zavarba lehet hozni a válaszaimmal?- támaszkodom az asztalra ugyan úgy, ahogy ő is szokta. Vagyis ahogy a pultnál tette az előbb.
Láttam a szemében azt az incselkedő pillantást, és úgy döntöttem, hogy ha Flörtölni akar, akkor miért ne mennék bele? Majd kiderül, hogy meddig tart a bátorsága a kérdések terén. Bár szerintem csak most kezdett előjönni a kíváncsisága. Én meg egyre jobban érzem magam ebben a Kávézóban.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Gamers Club - Car & Eel

Vissza az elejére Go down

Gamers Club - Car & Eel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Transzvesztita Club
» Twister Biliárd és Póker Club
» Reflections - night club [21+]
» Shine Party Club
» North Pole Club

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York-