Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Aurelion Sol
írta: Bruce Banner
Today at 01:40
•• 4. nagy kaland
írta: Aurelion Sol
Today at 01:30
•• Daily News
írta: Peter Quill
Yesterday at 23:01
•• Activity Check
írta: Peter Quill
Yesterday at 21:47
•• Edward Brock - Venom
írta: Edward Brock
Yesterday at 18:25Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
17
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Kelda Kedd 07 Nov. 2017, 14:49

 Kelda

Goddess of the Winter Storm
biográfia

Kelda, Hótündér » ide jön a beceneved
születési idő »Régestelen rég
születési hely »Asgard
kor » Nagyon sok
play by » Georgina Haig
csoport » Asgard
tartózkodási hely » New York
család » Ismeretlen szülők, testvérekről nem tud. Illetve megözvegyült, a férje Bill, a Vallhallába került.jellem és külső »
Miután megölték a férjét, s az a Vallhallába került, a nőn egyfajta őrültség lett úrrá, amitől csak nagy nehezen sikerül megszabadulnia. De nem lett igazán olyan, mint volt, visszahúzódóvá vált, és csendben figyeli a háttérből a történteket. Nem is avatkozik a világ sorsába, talán akkor segítene, ha a királya kérné rá. Noha azért a Thanos elleni küzdelemben ő is kivette a részét, több civilt mentett meg, szállásolta el a házában, amit nem használt, mert két ingatlannal is rendelkezik.  Okos nő, több részvénnyel rendelkezik, valamint sikeresen vezeti a franchise üzleteit is, ami nem meglepő, de azért nem is fura, fagyasztott joghurtot, és fagylaltot árul, waffle-el. Mivel nehezen barátkozik ezért nincs is sok barátja, akiket ide sorol azokért bármit megtenne, a végletekig is elmenne. Bizalmát nehezen adja, ha pedig valaki eljátssza azt, utána nem érdekli semennyire, könyörtelenné válik.

Hosszú szőke haját befonva hordja, apró hópelyhecskéket lehet benne felfedezni. Viszonylag magas teremtés, de csinos. Öltözéke alkalomtól függ.
képesség »
Mint minden asgardinak Keldának is sűrűbbek a csontjai, gyorsabban regenerálódik, lassabban is öregszik az embereknél. Nem halhatatlan.
Az ő képessége azonban még mágikus is. Képes irányítani az időjárást, főleg a hidegebb szeleket kedveli. Nem okoz neki problémát, ha jeget, havat kell létrehoznia, sőt a vízirányítás is megy neki.

Különleges képessége a mérgezett lándzsa. Ez a fegyver jégből készül, amint eldobja az egyiket a másik már ott van a kezében, képes bármilyen lényt leterítenie vele, és megölnie, persze a halhatatlanokat nem, de ők sem kérnének a maró fájdalomból.

Illetve egy hatalmas hófehér farkas a társa. Kaldr, az emberek között fehér huskynak álcázva sétál a gazdája mellett.

előtörténet »
"But if the memories ever return, know this: I'm sorry, Kelda. If I could, I would make the sacrifice myself...but purity of spirit was never amongst my virtues." - Loki

Összetörtem. Még Loki sem képes visszahozni Őt. Túl tisztaszívű, pont az ellentéte annak a személynek, akit felkerestem. Mégis hittem, hogy segítséget nyújthat, hogy enyhítheti a fájdalmam, amit a férjem elvesztése okozott. Mégsem így történt, mindig is azt hittem magamról, hogy legyőzhetetlen vagyok, hogy semmi, és senki nem tud megtörni. Túlságosan is büszke, gőgös voltam, és tessék, itt az eredménye. Eljöttem Asgardból, Bill már remek helyen van, a Vallhallában, együtt harcol, és lakomázik a legnagyobb harcosainkkal, ő is egy lett a nagyok között.
- Alaszka Kaldr, ez jó lesz nekünk, egy darabig.. – simogatom meg a husky fejét egy sóhajjal, aki valójában egy farkas, ám az emberek közé nem hozhatom a rendes, igazi alakjában. Félnek az ismeretlentől, és Kaldr nem is egy normális farkas méretekkel rendelkező állat. Lovagolni is lehet rajta, mint egy paripán.
De az egyedül lét depresszióssá, és őrültté tett, majd’ belehaltam a tudatba, Bill sok év után is hiányzott, Alaszkában pedig elég sok időt töltöttem.

Kopogást hallok az ajtómon, óvatosan nézek ki, kicsit húzom el a függönyt. Láttam már ezt a kislányt, noha nem túl sokszor, ritkán merészkedem az emberek közé. Ő mégis a közelembe jött, a legutóbbi kimenetelemnél is, nem hittem volna, hogy ide is jön.
- Mit szeretnél? – nyomom le a kilincset, Kaldr nem morog, sőt csóválja a farkát, nem lehet baj vele. Szeretném ezt hinni.
- Az anyukámmal süteményt sütöttem, és hoztam neked is! – pislog fel rám hatalmas őzike szemekkel, elszorult torokkal bólintok, intek, jöjjön be.
- Tedd le az asztalra, kösz..köszönöm. – nehezen jönnek a szavak, túl régóta vagyok egyedül. De ez a kislány jelentheti a kiutat.

Nehéz szívvel kopogok be Stephie-ék ajtaján, boldog mosollyal találom szembe magam.
- Nézd, most el kell mennem, viszont ez a tied. – adok át neki egy ékszeres dobozt. – Ha szükséged van rám jövök. Most másoknak is segítenem kell, köszönök mindent. – homlokon csókolom mintha az anyja lennék.

Noha senki nem tudja, hogy New Yorkban vagyok, vagyis szeretném ezt hinni, nem ültem tétlenül a lakásomban. Segítettem, a Thanos elleni csatában, a hontalanokat befogadtam, végül is engem is befogadtak. Ennyivel le tudtam róni a Bill felé tett ígéretemet.

user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
813
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: Kelda Hétf. 04 Dec. 2017, 13:22

•• Kedves Kelda! ••

Elfogadva!
HEY!

Hol is kezdjem? Kedvemre való nőcikét hozol közénk, nem igazán tudok ellenérveket, vagy hibákat felsorolni. Meg aztán engem nem is olyan fából faragtak, hogy keressem azt, ami nem jó... főleg akkor, ha ilyen gyönyörű nőszemélyek akarnak csatlakozni hozzánk. Gamora tudna mesélni arról, mennyire bírom a fagyos nőket...  kacsint
Nem is jártatom tovább azt a nagy számat, inkább rátérek a lényegre. A karaktered jellemleírása tetszik. Szeretem, mikor példákkal van bemutatva egy-egy jellemvonás, hiszen a viselkedés mindig attól függ, hogy kivel szemben nézzük. A képességleírás is tetszik! Elsa beütéses, Elsa képességes nőci, amivel nincs is gond! Szeretjük a jeges, havas, időjárásos nőszemélyeket!  nyáladzik A pb választás pedig tökéletes!
A sztori. Sajnálom, hogy elveszítetted a férjed, bízom benne, hogy idővel majd rálelsz a boldogságra. Örülök, hogy melletted van a nemtúlnormálisméretű huskyd! Mégis csak jók ezek a szőrös kis pajtások. Enyhítik a magányt, ráadásul igen szórakoztatóak tudnak lenni. Nekem ott van Rocket, ha már itt tartunk.  Laughing
Szomorú történeted van, annyi biztos. De talán majd idővel jobb lesz, könnyebb. Én drukkolok, hogy minden jól sikerüljön! Tetszik az írásod, szerettelek olvasni. Jó játékokat kívánok!  szeretés 2
Köszönöm az élményt!
Nem is tartalak fel tovább, irány foglalózni, aztán tessék meghódítani a játékteret!


_________________


“I've been keeping everything deep inside for way too long. And now I know that the time is right, to tell you I was wrong!”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Kelda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Asgardiak-