Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
17
∆ Kor :
32
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Samy Hétf. 06 Nov. 2017, 15:10

Dr Samantha LeBleu

Samy
biográfia

becenév » Samy és sok-sok egyéb álnév
születési idő » 1985. Március 23.
születési hely » Párizs, Franciaország
kor » 32
play by » Lexa Doig
csoport » Független Mutáns
tartózkodási hely » Az titkos! Vagy mit szokás mondani
család » van egy apám tudós féle és egy anyám ő pedig dizájner, testvérekről nem tudok mégjellem és külső »
Jellemem nos egyesek szerint idegesítő és arrogáns, szeleburdi vagy lázadó, de igazából kedves és jót akaró vagyok, aki nagyon szívesen meglátogatna pár rosszfiút a stílusos elveréshez.
A külsőm meg... képességemnek hála sokszor változtatom a frizurámat ha össze kéne számolnom mennyiféle anyagot tettem bele néha a hosszú hajért... de azért valahol poén ám, minden nap új frizura... nade menjünk tovább! Testalkatom átlagosnak mondható, se nem túl vékony se nem túl duci. a Szemem alapból barna, amikor a képességemet használom pedig vöröses. Általában ezért hordok napszemüveget. A mindennapi ruhám olyan mindennapi, de a suhanós menő ruhám, vagy vörös bőrruha vagy pedig ilyen menő rosszfiús titkolózós csuklyás ha értitek. Ha a kedvenc ruhámat kérditek az pedig lila feliratos pólóm rövid farmernadrággal és egy szép sportcipővel,
néha megengedek egy csilivilis csillámosat is Razz

képesség »
Anyagokat tudok kedvem szerint átformálni és magát a szerkezetét is átváltoztatni. Persze az energia nem vész el csak átalakul szóóóval ezért van sok felesleges övem és napszemcsim. Hogy honnan ered? Anyumtól azt hiszem neki is hasonló van, konkrétan ilyen ha értitek. Az egész lényege, hogy az atomok struktúráját és elhelyezkedését tudom módosítani szubatomi szinten ami következtében az elmémben megformálódó tárgy és anyag pontos másolata válik valóra. Persze ez nem ilyen egyszerű, mivel a fizikában ismert, hogy az energia nem vész el, csak átalakul, ez azt jelenti,
hogy hiába akarok egy tollból házat készíteni az elég nyílvánvaló okok miatt nem sikerül, nagyjából azonos mennyiségű anyagnak kell meglennie mind a be mind a kimeneti részen ezért elég pontosan tudnom kell az eredeti dolog anyagát súlyát és hasonló dolgokat,
emellé tisztában kell lennem az elkészítendő tárggyal is. Mi még...
nos mikor tudtam meg hogy képes vagyok rá? Úgy 6 éves lehettem karácsonytájt, és nem azt kaptam amit akartam, így dühös lettem és sírni kezdtem... amikor kinyitottam a szemem lám a vágyott Sunshine Barbie volt a kezemben nem az az ózsdi tengerparti.


előtörténet »
Egy régi SHIELD bázison valahol az Atlanti-óceán közepén…

Egy szürke kis teremben ami nem nagyobb egy átlagos kihallgató szobánál, már csak azért sem, mert ez pont az. Két szék egy asztal és egy elég nyilvánvalóan nem sima tükör.

Kedvenc hősünk megint a bajban üldögélt. Najó ez így nem igaz, mert nem ő okozta kivételesen a bajt, hanem az kereste fel, vagy inkább meg. Ült a székben megbilincselve talán már vagy két óra is eltelhetett, rajta kedvenc felsője, egy lila színű póló egy felirattal:I’m not perfect, just limited edition, rövid farmernadrágja, Nike cipője és a mindig menő napszemüvege, amit nem volt most sem hajlandó levenni.

A zár kattant: egy anonim öltönyös fickó sétált be rajta, kezében pár vékonyka aktával. Csendesen végig mérte a hősünket és leült a székbe.
Pukk-durrant ki hősünk szájában a rózsaszín rágó-valószínűleg epres.
-szóval Dr. Schriboczky, ha nem tévedek- ekkor az ügynök nem is tudta, hogy mekkorát tévedett. Mivel Dr. Schriboczky csal egy álnév volt a sok közül, amolyan szuperhős vagy épp szupergonosz dolog ez.
-igen, pontosan, mit akarnak tőlem?- nézett ki a szemüveg alól, miközben csócsálta a rágóját.
-két dolog miatt van itt. Egy segítenie kell nekünk, kettő mert így szem előtt van
-háhá! Nagyon vicces, mégis mit tudnék én maguknak segíteni?-bár Samy nem vallotta be, de ezzel felkeltették érdeklődését.

Elé dobtak egy aktát és az alak aki eddig előtte ült hirtelen felállt és lekapta „Dr. Schriboczky” napszemüvegét, majd távozott.
-Hé nemár most komolyan?-nagyot sóhajtott a hősünk és a rágóját a szék aljára tapasztotta, már csak azért, mert elvették a napszemcsijét és mert elment az íze. Majd azt tette amit tudta, hogy várnak tőle.

Kezét kinyújtotta rajta a bilinccsel és ahogy megfogta jobb kezével a bal karján csücsülő karikát azt átváltoztatta ugyanolyan napszemüveggé, mint amit kivittek és feltette annak rendeltetési helyére, majd kinyitotta az aktát és olvasni kezdett.
Benne egy szép életrajz volt róla, de ami meglepte az már az első sorban ott volt:

Név: Dr. Samantha LeBleu

Mellette egy szép fotó róla

Ezek szerint mégis tudták, hogy nem Dr. Schriboczky a neve…. Nem jó kezdet a hősünknek, mert ezt a nevet nem sokan tudták eddig, konkrétan ketten rajta kívül.

Lassan felállt kezében az aktával és megállt a tükör előtt. Nekidőlt, mintha csak azzal az aktával foglalkozna az életéről:

„Született: Párizs, 1985. Március 23.”
Alatta két fotó szüleiről és így folytatódott:
„Kinézet: 167cm magas barna haj, vörös/barna szemek
Ismert képesség: Transzmutáció, transzformáció: anyag szerkezetének és fajtájának akaratos módosítása.
Képzettség: Anyagmérnök, Fizikus doktor”
Halkan kuncogott egyet magában ~tényleg sokat tudnak~ címen.

A tükör túloldalán két ember figyelte: egy tábornoknak kinéző alak és egy öltönyös figura. Egymás közt beszélgettek valamit amikor az elöttük lévő tükör-ablak szépen fogta magát és mintha ott sem lett volna vízzé vált.

-szóval mit is akarnak fiúk?-ált a két döbbent alak előtt.
Két dolog volt biztos ettől a ponttól kezdve:

Samantha kénytelen lesz felhagyni eddigi csodálatos világával, hiszen a kormány vagy akárki is álljon ezen dolog mögött tudott róla mindent. Még azt is tudták, hogy apjának köze volt a Stark Industries-hoz és azt is tudták, hogy anyjától örökölte képességét, aki az egyik neves francia autógyár dizájn tervezője volt.(könnyen tudott szépet készíteni, ha csak meg kellett érintenie az alumínium tömböt és már kész is volt az új autó nem?) Jaj és azt se felejtették ki, hogy közel négy bankot rabolt ki, úgy, hogy még csak be sem kellett mennie a főbejáraton.

Kettő az pedig az, hogy kénytelen lesz tényleg a jófiúkkal lenni, hamár egyszer elkapták.

Mélyen belül azért örült neki, valahol biztosan. Már csak azért is, mert így kedvére kutathat, plusz ami fontosabb, végre egy közösség tagja lehet, ami nem akarja sem megölni, sem pedig egy darab szekrényből atombombát készíttetni vele, mert erre is volt példa.


Négy nap telt el azóta a kihallgató szoba megint egy szép tükörrel, Sam pedig az új labor köpenyében állt a kutató laborjában, amit azért kapott, hogy különleges dolgokat vizsgáljon meg vagy hogy ne nyafogjon annyit, mint az utóbbi két napban… Kissé pirult arccal fogta meg az egyik kémcsövet, majd óvatosan a helyére téve azt, fordult a már ismert zöldruhás felé, akire a helyzet kivételes és rendkívüliségére való tekintettel, most napszemüveg nélkül nézett rá. Egyikük sem szólt semmit, boldog mosoly és egy biccentés után átvette Samy a labor kulcsait és neki is látott őrült tervének: a Portálnak, ami elősegíti az emberiségnek, hogy átmehessenek más világokba, de legalább Los Angelesbe egy hamburgerért.

titokos » tapasztalat: egy kevés előfordul » multik: nincsenek

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
487
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Samy Hétf. 06 Nov. 2017, 23:43

•• Kedves Samy! ••

Elfogadva!
Nem sok ilyen elborult figurával találkozik az emberfia, mint Te vagy! Very Happy
Egy női bőrbe bújt nagy gyerek vagy, aki túl hamar nőtt fel. Very Happy Nem véletlen az a doktori cím, ha teleport kapuk építésébe kezdesz. Okos nő vagy, belevaló és vicces. Van egy játékosunk, akivel ha összeállnál, elhoznátok a világvégét. xD Ez a karakter nem más, mint Alison. Very Happy
Egyébként élveztem olvasni a lapodat, szépen megírtad, még ha pár vesszőhiba itt-ott elő is fordult, a nagy egész teljesen rendben volt. Összességében jókat mosolyogtam, nevettem, hiszen a lapod minden egyes sorából sugárzott ez a sajátos humor, ami rád jellemző. :3
Egy fiatal, csinos hölgy vagy, nagy tervekkel, és erős képességgel. Úgy tűnik, hogy ügynök lesz belőled, ám ha meggondolod magad, Charlesom is sok szeretettel vár az X-ek közé! Very Happy
Van pár mutáns a Birtokon, aki szerintem szívesen a szárnyai alá venne. :3
Az előtörténeted szépen volt tagolva, jól megírtad. Érdekes egy figura vagy, tetszett, ahogyan játszi könnyedséggel fagyasztottál mosolyt az ügynökök arcára, amikor az üveget vízzé alakítottad, és csak azért is csináltál egy másik szemüveget magadnak! Very Happy

Na, de nem is tartalak fel tovább. Köszönöm a lapod nyújtotta élményt! Tényleg jó volt olvasni! Smile
Nincs is más hátra: irány arcot foglalózni, aztán mehet is a játék! Very Happy


_________________

That's my secret. I'm always angry.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Samy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Független mutánsok-