HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Wanda and Drax - You're free but I'm thirsty.

Drax

∆ Hozzászólások száma :
80
∆ Tartózkodási hely :
Jelenleg: a Végtelen Gyémánt || Alapesetben: Galaxis, a Milano fedélzeteA poszt írója Drax
Elküldésének ideje Vas. 05 Nov. 2017, 23:07
Ugrás egy másik oldalra

Wanda & Drax

You're free but I'm thirstySzóval akkor Thanos meghalt. Nem mondom, hogy nem tölt el boldogsággal, de azt igazán sajnálom, hogy Gamora vihette be az utolsó döfést. Ha legalább én is belevághattam volna a tőreimet...
Mióta sem Ronan, sem Thanos nincsenek többé, úgy érzem magamat, mintha céltalanul lebegnék.
Két napja volt, hogy a xandari flotta megmaradt pilótáival elhagytuk a Föld légterét, a lila követ biztonságban visszajuttattuk Xandarra, majd egy hatalmas, győzelmi lakomát ültünk az új főhadiszálláson. Nem voltam felhőtlenül boldog, még ha a kő végül vissza is került hozzánk. A Föld még mindig nem biztonságos. Thanos szövetségesei nem pusztultak el hiánytalanul. Talán Midgardon is lehetnek még belőlük jó számmal. Láttam, mennyi hajó érkezett az inváziókor. Az eget teljesen beborították. És csupán egy részük pusztult el New Yorkban. A többi vagy lezuhant, vagy elmenekült. A Föld szinte még lángolt, amikor elhagytuk a bolygót...
Végül a Nova elsőtiszt úgy dönt, hogy néhány géppel ellátmányt küld Midgardra. Gyógyszerek, alapvető élelmiszerek, és egy kisebb katonai alakulat szükség esetére. Talán ez a háború közelebb hozta a világainkat. Egyszerre fogtunk össze Asgardban és Midgardon is Thanos és Hela hordái ellen. Egyként küzdöttünk.
Amint meghallom, hogy gépek indulnak, az alvó Quilléket hátrahagyva az éj leple alatt felosonok az egyikre. Amikor az egyik katona észrevesz, dühödt tekintettel lépek mellé, és a pilótafülke felé terelem.
- Indulj! - szólítom fel, miközben kezemmel enyhén kulccsontjára nehezedek. Nem bántom, de éreztetem vele, hogy jobb, ha végre elindul az a szállítmány, és én márpedig itt leszek a gépen.
A hiperugrás után landolunk New Yorkban. A közepén nem látok egyetlen épületet sem, amely még ép lenne. A parkok letarolva, náhány toronyházból még mindig füst szállingózik fel.
A veszélyzóna szélén állunk meg, én pedig amint a rámpa lenyílik, lassan sétálok le rajta. Körbenézek, és legnagyobb meglepetésemre egyetlen katona sem kérdőjelezi meg érkezésünk okát. Hagyom is, hogy a parancsnok az itteniekkel tárgyaljon, engem nem érdekel a diplomácia. Ölni jöttem, lehetőleg kree kóborállatokat. És ha kell, ezért az egész várost át fogom fésülni...

Ahogyan haladok, az emberek megnéznek, de nem támadnak meg. Talán megismernek a tudósításokból, vagy csupán félnek tőlem. Nem is érdekel. Néhány percnyi séta után egy kisebb csoportosulást veszek észre. Fotósok, és kérdezősködő pofátlan emberi lények szorítanak közre egy ismerős női alakot. Közelebb érve egyértelművé válik...
- Kicsilány! - kiáltom, és szinte sodrom arrébb a körülötte ugrálókat. - Félre, hitvány emberi lények! - egykézzel emelem arrébb mindet, egyeseket hátrébb is hajítok. - Kotródjatok a lány közeléből! A vendége vagyok, és ki nem állhatom, ha valaki megzavar ilyenkor. Éppen körbe akart vezetni a városon. Szóval menjetek a dolgotokra! - ezzel kivonom mindkét tőrömet, és rájuk mutatok velük. Nem kerülöm a feltűnést, de nem is foglalkoztat, hogy mit gondolnak rólam. Wanda is meg tudta volna védeni magát, lehet, hogy éppen nyilatkozott, de most ki akarom sajátítani magamnak. Azt hallottam, hogy már nem ellenség többé itt, a bolygólyán. Így gondolom igyekszik jópolgár módjára viselkedni, bármerre is megy. Én meg azért jöttem, hogy segítsek ölni. Kreeket, chitaurikat, skrullokat... ez már mellékes. De megtisztítom ezt a bolygót, és ebben Wanda is segíteni fog!
Testemmel szinte túrom arrébb a tömeget, és húzom magam után a lányt, jobbjánál megragadva.
- Vigyél el innen! Egy nyugodtabb helyre. Beszélnünk kell, Leány! - remélhetőleg olyan helyre visz, ahol italt is felszolgálnak, majd egy frissítő után remélhetőleg hamarosan ölésre is sor kerül majd.


Remélem tetszik a kezdőm, kicsit esetlenke lett. Very Happy 


• •
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. 30 Dec. 2017, 15:20
Ugrás egy másik oldalraI need my big friend...


New York romokban, amerre csak nézek mindenütt a pusztulás nyomait látom amit Thanos Hela és mi egyszerre okoztunk, de most nem hagyom hogy megismétlődjön ami Sokovia után történt, és a bosszúállók nem mennek mind (?) haza, hiszen nem nagyon van hová. A világunk, a bolygónk egésze a pusztulás szélére sodródott és csak a központja volt ez a város, de minden rész érintett volt benne. Most próbálom magam hasznossá tenni és rendbe hozni a világot, és ez által saját magamat is. Eleget sajnáltattam magam, és nem tudom hogy mit kellene tennem, de végül rájöttem. Segítenem kell ebben a káoszban rendet tenni és kicsit stabiliziálni a dolgokat.
Most éppen azzal hogy sajtótájékoztatót tartok, és próbálok tenni azért hogy az élet visszatérjen a régi kerékvágásba és prbálok valami jót is tenni. Éppen az egyik újságnak mesélek arról hogy mik a terveim, mikor hirtelen egy ismerős hangot hallok meg és lábujjhegyre állva kezdek el leskelődni hogy mégis honnan jött, vagy képzelődöm.
- Drax! Nahát Drax! - mosolyodom el, volt némi... kalandom az űrben amikor megismerkedtem az őrzőkkel. Nem számítottam rá hogy a csata után bármelyik is itt maradt és meglep a hatalmas ember jelenléte, és a megfeszülő őrökre szólok.
- Semmi baj, semmi baj. Igazat mond, tényleg a vendégem, és nem akar bántani senki emberfiát, igaz Nagyember? - pillantok rá ahogy odaér hozzám, és apró mosollyal üdvözlöm, és ahogy karon ragad még egy "később folytatjuk" ígérettel hagyom ott az embereket hogy kövessem a tetovált harcost. Egyszerű gondolkodása van, de éppen ezért kedvelem.
- Persze, menjünk. Nem sok épület maradt egyben de tudom hová vigyelek - változtatok az irányon ha hagyja és a külvárosi rész felé egy pince klubba viszem, ami túlélte a hanyatlást a tulajdonosával ellentétben, szóval most... gazdátlan, de maradtak ott tartalékok. A törmelékek közt lépdelve söpröm le a pultot és állítok fel egy asztalt, két székkel. A pult alatt pedig italokat is találok amik nem semmisültek meg. Nem sokat, de a semminél több.
- Azt hittem visszamentetek az űrbe. Hol vannak a többiek? Quill és Gamora? Meg a morcos maci a fácskával? - kérdezem, ahogy elé teszek egy korsó sört. Nem kellene lerészegednie, de ennyi nem hinném hogy megárt neki.
• •
Vissza az elejére Go down

Drax

∆ Hozzászólások száma :
80
∆ Tartózkodási hely :
Jelenleg: a Végtelen Gyémánt || Alapesetben: Galaxis, a Milano fedélzeteA poszt írója Drax
Elküldésének ideje Vas. 06 Május 2018, 17:45
Ugrás egy másik oldalraWanda & Drax
You're free but I'm thirsty

Hatalmas embertömeg veszi körbe a lányt, de mit sem érdekel, mit művelnek mindaddig, amíg az én igényeim ki vannak szolgálva. Így gyorsan véget vetek az istentiszteletnek. Bizonyosan Wanda híresség, talán istenként félik őt, hiszen tehetsége és megjelenése is kimagasik az őt körülvevő pórnépből. Bárcsak lenne egy bolygó, ahol engem is istenként tisztelnének... Egyszer éltem meg csupán, hogy ünnepeltek és magasztalták a nevemet, bármerre is fordultam meg: amikor a Nagymester arénájában harcoltam. Ejj, azok a csooás idők!
- Én ilyet nem mondtam, Leány! Ha nem kotródnak az utamból, megetetem velük a fekete fagylaltostölcsérüket meg a fegyvert a vállukon. Bizisten szétzúzok mindenkit! Fussatok, Bolondok! - rivallok rájuk, ahogyan a tőreimet magasba emelem. Nem tudom, milyen fegyverek vagy gépek vagy bármilyen fekete fagylaltostölcsérek azok, amiket a lányra szegeztek, de nem tetszett amit csináltak.
Egy ideig még én vezetem, de végül ő visz le egy romos pincébe. Nyirkos, koszos. Mintha a Milanon lennék! Hamar megkedvelem a helyet, és otthonosan leülök a székre, amit a lány felállít nekem. csendben figyelem, ahogyan tüsténkedik, majd amikor ráülök, én is megszólalok.
- Nő még sohasem kínált hellyel! Az én népemnél ez azt jelenti, hogy megkéred a kezem! - dörmögöm neki a vicc bármely apró szikrája nélkül...
Majd hangosan felnevetek.
- Háhhá, csak... vicceltem! Ne vedd ilyen komolyan kistestű emberi leány! - hahotázok torkomszakadtából. Tudom, nem mindig sikerül megkülönböztetnem a jó és a rossz humort, de ha a hajón élne velünk, már meg sem lepődött volna ezen.
- Mindenki otthon maradt. Az egyik segélyszállító hajón utaztam.. hátul a dobozokkal. Már két napja, hogy kivégeztük Thanost. Untam magam Xadaron. Tudom, hogy itt rejtőzködnek még a szolgái.... - belekortyolok az isteni nedűbe, amit a lány szervíroz nekem. - ... így hát ölni jöttem. Segíteni a fajodon. Megtisztítani a sötétségtől ezt a rabigában sínylődő planétát. Felajánlom... - ezzel ki is iszom a második felét, és lecsapom az asztalra a korsót. - ...a szolgálataimat. Rendelkezz velem Wanda, a vörös boszorkány! ... De amíg gondokodsz a válaszodon, tölts még egy ilyen jóféle italt! És Te is igyál velem! Töltsünk a gyomrunkba, hogy jobban menjen a gyilkolás!


 Bocsánat a megvárakoztatásért! Sad  || Let's do this! ||
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Wanda and Drax - You're free but I'm thirsty.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-