HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Macskafogó - Narsil és Alex

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 05 Nov. 2017, 20:30
Ugrás egy másik oldalra

Hideg őszi este van, bár talán pontosabb lenne reggelt mondanom. Ebben az évszakban, ezekben az éjfélutáni órákban, azonban minden összemosódik és a szavak is kezdik elveszíteni a jelentésüket. Bár már nem esik az eső, talán csak tegnap délután csepergett egy picit, de még is nedves minden. A levegő is kezd sűrűsödni, pára az egekbe szökik, majd kicsapódik, aminek köszönhetően mindent elkezd beborítani a köd. A lámpák New Yorki kikötőtől távolodva, egyre ritkásabban égnek, ahogyan a munkahelyemről elindulok hazafelé, tovább rontva ezzel az amúgy is problémás látási visszonyokat. Engem azonban cseppent sem zavarnak ezek a körülmények. Hiába ázott át nadrágom, tocsog sárba a bakkancsom, vagy fagytam át a túlzottan vékony dzsekibe, csak megyek némán előre. Néha még mosolygásra is futja az energiámból, hiszen egész estés pakolás inkább csak feltüzelte az izmaimat és érzem, hogy még bőven maradt bennük energia. A gyomrom azonban már inkább realista, hiába tölt el a kozmikus energia, ő valódi táplálékra vágyik, amelyre azonban még várnia kell.
~ Talán az egyetemi metróállomásnál nyitva van hamburgeres . Úgy is át kell szállnom, mert éjszaka más menetrend szerint mozognak a járatok. Bár lehet nem kéne most erre költenem, inkább otthon süthetnék egy kis tojást. Esetleg bemehetnék a pékségbe, az sokkal olcsóbb és egészségesebb is. Nem, mint ha nekem az egészségemmel bármi baj lenne, sőt azt se tudom ártanak-e nekem ezek a zsíros ételek. ~ Gondolkodom, miközben megállok egy pillanatra megigazítani a ruházatomat. Miközben az övemmel bajlódok, és a felsőmet gombolom környezetemet nézem.
Már egészent bentjárok raktáraknál, ahonnan csak egy köpésre van, a metrómegálló. A látási visszok sem sokkal jobbak, mint a raktár sor elején, de itt magán részen legalább az ajtók feletti lámpák világítanak. Sőt talán túlzottan világos is minden, hiszen három különböző megvilágosítú helyen mentem keresztül, ami miatt itt minden kisértetiesnek tűnik.
~ Leütni nem tudnak, ha szuperhumán támad rád, akkor is csak át kell alakulni. Ha esetleg nagyobb probléma van, akkor vannak kamerák, könnyen kideríthetik, hogy ki volt tettes. Aztán vagy ők, vagy én elkapom a tettest. ~ Folytatom az előbbi gondolat sort, majd hirtelen ötlettől vezérelve letérek a főútról és belevettem magam a kisméretű privát tárolók kusza szövevényébe.
Jól ismerem ezt a helyet, hétvégén sokat szoktam itt nappal is dolgozni, most még is minden idegennek és másnak tűnik, mint amikor természetes fényben van megvilágítva. Éppen benézek egy sikátorba, amikor egy furcs ruhákba öltözött nőt pillanatok meg. Először pislogok egy sort, de harcben edzett éles érzékeim rögtön jelzik, hogy amit látok az valóság. A következő pillanatban, azonban a nő helyén egy macskaáll.
~ Na, ez most mi volt? ~ Fut át az agyamon a gondolat, miközben egy pillanatra megdermedek. A testem minden izma megfeszül, majd hirtelen ellazul és harci állapotba rendezi magát. ~ Ki kéne derítenem mi ez? Ha átváltozok könnyedén elkaphatnám, de túl sok a kamera. Azonkívül egy macskát nem olyan könnyű elfogni. Talán a legjobb, ha magamhoz édesgettem. Sem az állatok, sem  a szép nők nem szoktak tudni nekem ellenállni. ~ Agyalok tovább, majd hozzá látok tervem megvalósításához.
- Gyere ide kis cica! Haza viszlek és kerítek neked ágyat. Esetleg eltévedtél? Megkeresem a gazdádat. - Mondom neki nyugodt, kissé negédes hangon, miközben teljesen ártatlannak látszóan közelítek felé. A kezeimet szélesre tárom, hogy ha esetleg szökni akar akkor legyen elég mozgásterem, de amúgy igyekszek minél kevésbé fenyegetőnek látszani.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 21 Dec. 2017, 21:54
Ugrás egy másik oldalraAlex&Narsil
Macskafogó


Hosszú ideje nem jártam már a Földön. Valahogy sosem vonzott igazán, nem láttam okát elnézni ide. Egészen eddig. Bár most sem azért teszem, mert annyira felcsigázott volna. Beszélik, hogy eljön az idő, amikor minden elf elkezd vágyódni a Földre. Azt mondják, a bevésődés az oka. Mikor megszületik a halandó feled, akire mindennél jobban szükséged van és aki, miután meghal, többé már semmi sem lesz ugyanaz. Csak bajt hoz a fejünkre. Míg él, nem bírsz magaddal, vágyakozol hozzá, ha nem mész, bele is őrülhetsz. Viszont miután meghal, vele hal egy részed. A szóbeszéd szerint Nimellos király felesége is az előbbi esetbe őrült bele és vetett véget az életének. Én őszintén sajnálom, ami történt vele, de nem hiszem, hogy ez lett volna az oka. A bevésődés csak legenda. Nekem ez a meggyőződésem.
Igen fiatalon jártam itt először, vonzott az ismeretlen. Érdekes volt, de nem szebb, mint az otthonom, ezért hamar hazatértem. Utána csak azután látogattam el ide, hogy a sötét elfek kivégezték a fajtámat és elmenekültünk Brithonnal. Alfheim idegen volt és kellett a levegőváltozás, de iszonyatosat csalódtam abban, ami itt várt. Mikor még anno, százötven évvel a születésem után ellátogattam ide nagy, szabad terek, zöldellő rétek, kővárak, barátságos kis települések fogadtak. Ez már a múlté volt. Autók robogtak, gyárkémények füstöltek, az emberek furcsa ruhákat és hajviseleteket hordtak. Egyáltalán nem tetszett, visszataszítónak találtam. Olyannyira, hogy inkább visszatértem Alfheimbe és nem is kerestem fel ezt a helyet újra több, mint száz évig. A helyzet most sem jobb.
A levegő még rosszabb, a házak az égig érnek, mindenhol villódzó, mesterséges fények, reklámtáblák, még több autó és egyéb közlekedési eszköz. Lovak sincsenek már sehol. Legalább az öltözködés, a hajviseletek szimpatikusabbak, sokkal többféle, de a tömeg borzalmas. Fehér macskaként suhanok végig az utcákon és azon gondolkozom, minek is jöttem ide, ebbe a betontengerbe, ahol a halandók módszeresen pusztítják a saját életterüket. Elhittem, hogy javult volna a helyzet? Naiv gondolat. Kár volt. Csak még inkább kiábrándultam az egészből. De akkor mi vonzott mégis ide? Bevésődés? Ugyan már, hülyeség! Nincs ilyesmiről szó. Csak valami ostoba kíváncsiság lehetett. Ki akartam kicsit szabadulni a megszokott környezetemből, ennyi az egész. De buta ötlet volt. Jobb lesz, ha vissza is térek inkább oda, ahová tartozom.
Besurranok egy elhagyatott, néptelen sikátorba, ahol újra felveszem az eredeti alakomat, hiszen macskaként nem tudom végrehajtani, ami a visszatéréshez szükséges. Már épp neki is látnék, mikor azonban minden idegszálam megmerevedik. Nem vagyok egyedül. Valaki jár erre. Gyorsan visszaváltozom macskává, remélve, hogy nem vesz észre. Próbálok elsurranni mellette, mikor a férfi megszólal. Talán látott átalakulni, azért teszi? Ki ez és mit akarhat? Kissé idegessé tesz. Remélem, csak egy egyszerű halandó, aki észrevett. Egyszerű, macskamód viselkedve húzódom be egy sarokba, igyekezve minél távolabb kerülni tőle, hátha békén hagy. Ha közeledne, én távolodok és igyekszem felugrani egy konténerre, majd onnan a ház tetejére. Pont úgy, ahogy egy normális, bizalmatlan macska is tenné, azt hiszem. Csak remélni tudom, hogy sikerül. Nem akarok bajt, a legkevésbé sem.

 Bocsi a késésért! || Dragonland ||
Vissza az elejére Go down
 

Macskafogó - Narsil és Alex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-