Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
65
∆ Tartózkodási hely :
⚛ somewhere in the galaxy (with Loki)Tárgy: Aana Szomb. 04 Nov. 2017, 16:56

Aana

   
lady on fire
   
biográfia

   
becenév » Aana //ejtsd: Éná//
születési idő » több száz évvel ezelőtt
születési hely » Asgard
kor » évezredek vannak szövetei alatt
play by » Janet Montgomery
   
csoport » asgardiak
tartózkodási hely » bilincsben ~ Maanan bolygón
család » Aana Asgardban született, nemesi család egy szem lányaként. Édesanyja udvarhölgy, édesapja a haditanács tagja volt. Harmonikus, békés családi légkörben nevelkedett. A palota egyik szegletében nőhetett fel, teljes pompában és kényelemben, amíg elérte a megfelelő kort, hogy külön költözhessen szüleitől. Számos ünnepségen részt vett, ezáltal Asgard ismertebb harcosai, valamint a királyi család tagjait is jól ismeri. Édesanyja korábban távozott kelleténél, egy ritka kór vitte el magával. Apját egy ütközet során veszítette el. A gyász hozta össze mesterével, Fandrallal, akit szívében őriz, akár egy fivért. Tőle tanulta meg elsajátítani az önvédelem alapjait.
   

   

   

   
jellem és külső »
Ötvöznöd kellene a hattyút és a tigrist ahhoz, hogy megkapd a tökéletes lélektükrét ennek a nőnek. Kifinomult érzékisége, bájos magaviselete könnyedén bódítja el környezetét. Ne tévesszen meg azonban a külleme, mert hevesebb természet áramlik azokban a páratlanul ívelt vonalakban!

Gyermekként játékos, lepcses kisasszonyként uralta Asgard utcáit. Ha ő felbukkant valahol, zengett tőle a birodalom. Nem törődött olyan világi dolgokkal, mint az illem, vagy a kultúra. Ha kellett nyelvet öltött, csúfolódott, még birkózott is. Igazán nem mondható el róla, hogy válogatós lett volna, ami a barátait illeti. Épp olyan jól elszórakozott a katonák fiaival, mint a többi udvari gyermekkel. Időnként még a királyi sarjakkal is lófrált, kergetőzött, vagy éppen anyja szoknyája mögül grimaszolt rájuk, ha kötelező ünnepségen kellett részt vennie.

Tinédzserként már jobban izgatottá vált, ha szép ruhába öltözve kellett mutatkoznia a palotában. Édesanyja mindig figyelt rá, hogy szépsége ne maradjon rejtve az udvar házában. Igaz, hogy ekkor még nem vetkőzte le teljesen vadságát, ami a viselkedését illeti. Szívesen bújt az asztal alá, vagy nevetgélt illetlen vicceken. Sőt, szíveskedett olyan helyzetekben is szórakoztatni magát, amikor nem lett volna illendő. Gúnyolódott másokon, s ha elfordultak tőle azok, kiket szívesen nevezett gúnyolódása forrásának, előszeretettel utánozta őket hátuk mögött. Ekkor még nem sejtette, hogy a szülei nem véletlenül támogatták barátságát a Erussal.

Fiatal felnőttként már nem fordított annyi időt barátaira, mint hajdanán. Foglalkoztatni kezdte Asgard történelme, a világok körülötte, a csillagok, a tudomány. Több időt töltött könyvtárban. S jóval több szívet birtokolt kelleténél, melyekre nem vágyott. Szülei már mondogatták számára, hogy Erus, mint vőlegény kívánt személyiség életében, de Aana nem törődött ezzel. Az udvarlásokat elbohóckodta, hiába tartotta hízelgőnek. Tény, hogy idősödött, de nem vedlette le magáról teljesen gyermeteg énjét. Előszeretettel viccelte meg a többieket.

Felnőttként a gyász, a nővé érés miatt megkomolyodott. Eleget ért ahhoz, hogy képes legyen udvarhölgyként betölteni anyja helyét, valamint kellő bátorsággal nemet mondani Erusnak. Aana kecses, finom, letisztult foltjává vált Asgardnak. Atyja elvesztését követően pedig a leghíresebb bajvívó, Fandral tanítványaként szerepelt. Közel sem jeleskedett olyan kimagaslóan vívásban, mint mestere, így inkább az íjászattal próbálkozott, 'mi több örömet is hozott neki.

▸ Elmondható róla, hogy barátságos. Önzetlen és intelligens. Optimista és bátor. Szükséghelyzetben elsőként szólal fel. Kellemetlenséget okoz szája, hiszen őszinte. (Túlságosan őszinte.) Érzékeny típus, de nem sértődékeny. Az árulást legfőbb bűnnek tekinti. Szilárd jellem. Lobbanékony, hirtelen haragú. Kissé harcias. A humorérzéke megkopott. A női praktika minduntalan fegyvere.  

Karcsú alkattal rendelkezik, sápadt bőrbe bujtatva. Porcelánbőre márványként simul szöveteire. Nem túl magas ahhoz képest, hogy asgardi nő. Sötétbarna hajzuhatagát rendszerint lapockájára ejtve hordja. Különös alkalmakkor köti fel, vagy díszíti fonással. Dús szemöldök, sötét, bogár szemek jellemzik. Íriszei ártatlanságát tükrözik. Feszes kulcscsontja időnként jól láthatóan dudorodik. Ajkai teltek, finom rózsaszínűek. Ujjai hosszúak, vékonyak. Illata a terrai jácintra emlékeztethetik az embert, finom, édes. Járása kecses, nőies. Öltözéke helyzetétől függően változik. Kedveli a fűzőket, a telt szoknyákat, de nem riad vissza szolidabb daraboktól sem.

képesség »
Ahogy minden asgardinak, jutott számára is bőven képesség. Bár nem olyan erőteljes, mint a katona sorban álló harcosok, vagy az istennők, illetve a valkűröknek nevezett csodanők, de nem is olyan elesett. Ellenállókészsége mégis nagyobb egy halandóénál. Nem sebezhetetlen, de egy földi betegség nem elég ahhoz, hogy leterítse lábairól. Gyorsabb és erősebb is egy átlagos nőnél. Asgardi mércével nézve nem kimagasló a teljesítménye. Ahogy a többiek a birodalomban, Aana is öngyógyító. A kisebb sérülésekből hamar felépül. Hosszabb élettartalommal rendelkezik, de ettől még nem halhatatlan. Beszéli a Kilenc Birodalomban ismert nyelvek mindegyikét.

▹ Közelharci ismeretek: A szülei elvesztése után döntött úgy, hogy szüksége van az önvédelemre. Felkereste a nagy harcosok egyikét, név szerint Fandralt, hogy tanítsa meg a vívás minden fortéjára. Aana nem jeleskedett a kardforgatásban - mai napig sem fejlődött -, ám rájött, hogy az íjjal annál jobban bánik. Így tehát mondhatni, hogy íjászkodásban remekel. Továbbá fegyver nélküli harcokban sem ügyetlen, de nem is okozna gondot egy erősebb ellenfél számára.

   

   
előtörténet »
Asgard varázslatos égboltja színek százaiban nyújtózik el, hogy felfesse istenei fölé a csillagos masszát, melyben őrzi az elesett lelkeket. Az emberek feszültebbek, rémültebbek az idősebbik herceg száműzetése óta, és egyben figyelmetlenebbek is. Nem lehet őket hibáztatni, az ismeretlentől mindenki retteg, még ha ádázul is állítja az ellenkezőjét. Csend takarja be a birodalmat, a Király álomba zuhan, de nem a megnyugtató, biztonságot adó mély csodákat rejtő álmait járja, hanem a mumus neszezését fülünkbe ültető némaságét. A Királyné mellett gyakorlatilag nincsenek előttem rejtett történések. Thor hiánya azonban nem csupán családja vállára nehezedik, az én szívem is nyomja...

⚜️

Mit teszünk? Hagyjuk, hogy az ifjabbik a trónra üljön. Loki... Az a férfi, akitől gyermekként még könyveket loptam, akit még idejekorán csúfoltam, gúnyoltam, a fiú, aki bokán szúrta Erust. Ahogy az oszlopok között elhaladva ejtek egy pillantást felé, ... úgy érzem bocsánatkéréssel tartozom, mégsem mondhatok semmit. A másodpercek feszesen peregnek, a percek csikorogva csoszognak, mozdulatlanságunkat csak az egyre fokozódó reszketés szakítja meg, amikor mennydörgés hasít a szivárványhídra, éles csattanással érkezve. Rettegve lépek a teraszra. Látnom kell... Thor tér vissza. Haza. Ott, egy helyben állva, legyökerezve nézem a távolban harcot vívó fivéreket, de nem teszek semmit. Ahogy senki más sem mozdul, csak az álmából ébredő Odin. Az egyetlen, tudjuk róla, hogy biztonságos, ha a Mindenek Atyja a helyszínre siet. Mégis, ... értetlenül állok előtte, hogy Királyném miért siet hálótermébe zokogva, megzuhanva.

- Királyném...
- Hagyjatok magamra, kérlek.
- Királyném, ha anyám állna melletted, nem kérnéd ezt tőle.
(...)
- Ó Aana...
- Felség, mi történt?
- Elvesztettem...
- Micsodát? Mit vesztettél el?
- Lokit...

⚜️

Hosszú idő telt el, mióta az ifjabbik hercegtől el kellett búcsúznunk. A palota falai közé osonó feledés híg masszája kebelezett be mindenkit. Elkezdődtek a mulatságok, az élet pedig folytatódott tovább. Bennem azonban folyton felbukkant az arca. Láttam magam előtt, ahogy a trónon ült, és egyre csak bántam a percet, hogy nem kértem bocsánatát, amiért megnehezítettem gyerekkorát. Nincs birtokomban, hogy mi történt a királyi családban, az udvarhölgyek bár pletykásak, kerültem őket. Végül, ahogy a napok váltották egymást, már magam sem törődtem a múlttal. Helyet engedtem a jelennek.
Túl sok teendővel nem láttak el, hiszen egy voltam a többi hölgy közül. A legtöbbet hoztam ki a mindennapokból. Tanultam vívni, ha ügyetlen voltam benne, kecsesen vállat ejtettem és folytattam tovább. Az általam felkért Fandralt, megjutalmaztam minden óráért, amit nekem szentelt. Bőkezűnek ugyan nem mondtam volna magam, de idővel már nem kellett fizetnem. Valamikor barátokká formált bennünket a közös edzés. Fejlesztettem a képességeim, megtanultam íjászkodni! Emellett pedig a könyvtárat bújtam, ahol a Mesterek elláttak történetekkel, hiába nem női közfülnek valóak azok: A végtelen gyémántokról, a Halál viselőiről, az egész galaxisunk megteremtőjéről, az Ördögről, ... és nem tudom mikor, hogyan, de ráeszméltem, hogy valami megváltozott bennem. A tudásszomjam képtelen voltam oltani. A mesék, a legendák, már nem foglalkoztattak annyira, mint a valóság. A napok végül felvették a rutinom. Kevesebb időt töltöttem a palotában, így hát amikor kiderült, hosszú idő után, hogy az ifjabbikat fivére haza hozta, nem tartózkodtam a palotában.

Thor magával hozta midgardi kedvesét a birodalomba, de én ezzel nem foglalkoztam. Egészen addig megbújtam a könyvek birodalmában (segítve Királynémnak a válogatásban, hogy melyekkel lássa el fiatalabb, raboskodó fiát), amíg ki nem derült, hogy a végtelen gyémántok egyikét rejti a halandó teste. Rohantam át a csarnokon, hogy ott legyek, ahol lennem kell, de az őrök nem engedtek tovább, s Erus magához vett, hogy biztonságban tudhasson arra az időre. Fájdalmasan vettem tudomásul, hogy Malekith meggyilkolta szeretett Királynénkat... Talán említenem sem kell, hogy magamat okoltam, ahogy mindannyian. Mellette kellett volna lennem.., nem Erus háta mögött.

⚜️

Érezhetően feszült lett a légkör a palotában. Királyném hiányában tartottam tőle, hogy mélyen tisztelt Királyom úgy dönt majd, kivégzi Lokit. A bűneit Fandral tárta elém az edzéseink során és beláttam, hogy aki ártatlanokat öl, megérdemli sorsát. Nehezemre esett elhinni, hiszen én másképpen emlékeztem rá, de ahogy mindenkivel, az idő vele is eljátszott. Kettősség támadt bennem, egy részem visszaakarta nyerni a múltat, amikor még elvakított a tudatlanság, továbbá Királyném akaratát kívántam éltetni. A halált talán kegyetlenségnek tartottam... Másrészről pedig asgardi vérem fellobbant, s úgy éreztem, megérdemelné. Százak életéért egyet cserébe. A vihar előtti csend kikövetelte tőlem, hogy figyeljek az ifjabbikra. Valamiért úgy éreztem, tartozom ennyivel Friggának...

... és persze, meg is lett a böjtje. Csalódottan vettem tudomásul, hogy megszökött a cellájából. Rohanvást siettem utána, kikerülve a feltartóztatásra áldozott Lady Sifet, majd Voltsagg frontvonalát. Tudtam jól, hogy ilyen nagy harcosok ellen nincs esélyem. Fegyvereimmel a hátamon, fejemen csuklyával vittem végig életem legrosszabb döntésének kivitelezését. Hajót loptam, s Malekithé után indultam, hogy visszahozzam és megakadályozzam, hogy az ostoba kivégeztesse magát... Láttam, hogy kiugrottak a gépből, meglepetten csodálkoztam rá, hogy Thor is vele van. Arra gondoltam, talán akkor visszafordulhatok, de a sors másképpen döntött rólam. A hajómat elnyelte valamiféle bűbáj és egy számomra idegen bolygón találtam magam.

⚜️

Egy idegen civilizáció lefegyverzett, láncra vert, majd bilincsbe száműzött. A hajót és a fegyvereim elvették tőlem. Maanan bolygó - azzal, hogy nem hagytam magam a felsőbb rangúak körébe toloncolni, a bányába küldtek, ahol már évek óta ételt-italt szolgálok fel a hasonlóan rabságba taszítottak között...

⚜️

A napfényt már lassan ezer napja nem láthattam. A türelmem a küszöböt karistolja, úgy érzem szétpattan a vékony elválasztó, ami távol tart az őrülettől. Semmit nem tudok otthonomról, semmit. Ide nem kúsznak hírek, itt nem történnek csodák. Két lehetőség áll előttem. Elfutok vagy megküzdök szabadságomért. Előbbi biztos bukás, nincs kiút, míg utóbbi édes, véres, verejtékes győzelem vagy keserű bíbor leszámolással öntözött vereség – de egy biztos, a dicső halál csak harcban vívható ki.


   
user neve » tapasztalat » multik

   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
640
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Aana Vas. 05 Nov. 2017, 19:44

•• Kedves Aana! ••

Elfogadva!
Aranyos és szépséges leányzót alkottál. Nagyon szépen írsz, efelől nincsen kétség, mint ahogy az is bizonyos, hogy iszonyat sok munka van a lapodban. Szépen átgondoltad és beleszőtted a leányzó történetét a Thor filmekbe és az oldal történetébe. A Pb. választás tökéletes volt egy asgardi hölgynek. Nagyon sajnálom, hogy a szüleid már nem lehetnek veled. Frigga valamelyest átvette édesanyád helyét, ám sajnos a sötét elfek elvették tőletek.
Tetszik, hogy ilyen lojális vagy a hercegekhez, ám egy véletlen folytán sajnos a sorsod - ha lehet - még rosszabbra fordult. Én remélem, hogy sikerül majd megszöknöd erről az ismeretlen bolygóról, ahol most rabszolgaként tartanak fogva!
A jellemleírásod nagyon tetszett, a tagolása, a megfogalmazása szuper volt! Egy mindenre nyitott, harcias hölgy vagy, aki megeszi a pasikat reggelire Very Happy.
A képességekhez nem tudtál túl sokat írni, dehát önmagában az, hogy asgardi vagy, már elgendő ahhoz, hogy egy földi birkózót összegyúrj! Very Happy Emellé az íjászkodás már csak hab a tortára! Smile
Nagyon tetszett az előtörid is. Átgondolt, szépen tagolt, remek kis olvasmány volt! Nem hétköznapi életet éltél gyermekként, majd udvarhölgyként. Most pedig egy távoli bolygón raboskodsz. Milyen sajnálatos, mert Asgard nemesei között lenne a helyed!
Remélem a hős megmentő hamarosan megjelenik, és kiment ebből a rút rabigából! Very Happy

Örülök, hogy én fogadhatlak. Köszönöm az élményt!
Mostmár nincs is más dolgod, mint lefoglalni az arcod a Pb foglalóban, és játszani teljes erőbedobással! Very Happy


_________________


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Aana

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Asgardiak-