HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Pepperony - you're the boss

avatar

∆ Hozzászólások száma :
75
∆ Kor :
48A poszt írója Tony Stark
Elküldésének ideje Szomb. 04 Nov. 2017, 15:49
Ugrás egy másik oldalraflower for the flower

Pepper&Tony

Van egy törődő, gyengéd oldalam is. Nem túl publikus, tudom, és őszintén szólva nem is mindig tudatos, nevezzük inkább … szerencsés véletlennek, vagy éppen hangulatingadozásnak. Akárhogy is, mint kiderült az utóbbi években van szívem és dobog is, ezt sokáig sokan erősen kérdőjelesen kezelték, de mint mindig, úgy ismételten sikerült rájuk cáfolnom. Nehéz az élet, ha zseni az ember, mindenki folyton csak belé köt. Azonban ez is lehet sokkal egyszerűbb, ha az ember számíthat valakire, hogy szó szerint összetartja az életét. Ez volt nekem Pepper, fejben tartotta az összes dolgomat, akár magánügyi volt, akár üzleti. Őszintén szólva, nehezen tudom elképzelni, hogy képes lettem volna életben maradni nélküle.
Pontosan ezért döntöttem úgy, hogy elugrom hozzá. Habár, a Stark Tornyon az én nevem állt és a cég is az enyém volt, Pepper volt már egy ideje a vezérigazgatója, aminek több oka is volt. Egyrészt, velem ellentétben Pepper képes arra, hogy vezessen egy céget. Mint kiderült, számos kvalitásom van, de egy óriás cég vezetése nincs közöttük. Másrészt, egy ideje mondhatni, hivatás szerűen hősködöm, és ez bizony bármilyen meglepő, sok idejét köti le az embernek. Harmadrészt, utálok dolgokat átvenni, egy vezérigazgatónak pedig ezt időnként meg kell tennie, úgyhogy … Peppernél tökéletesen helyen volt a kormány. Egyébként is, ha minden jól megy, ő is Stark lesz. Ha hivatalosan nem is, félhivatalosan mindenképp.
- Tudom, nincs időpontom, de … nézze, az én nevem áll a tornyon, bizonyára megoldható, hogy szakítson rám időt. – erősködöm a recepciós hölggyel, aki semmiképpen sem akar felengedni, de miután elegánsan elfordulok tőle és a lift felé veszem az irányt, hogy ellenkezni se tudjon velem, én nyerem a vitát. Így kell felnőttként kezelni egy nehéz szituációt.
A megfelelő szintre érkezve a kezemben lévő csokrot magam mögé dugva léptem be az ajtón, Pepper irodájába.
- Nézzenek oda, ki dolgozik még …  - pillantottam az órámra. - … délután egykor is! – mosolyogtam rá. Mindketten tudjuk, hogy az nekem soha nem volt szokásom, hacsak el nem aludtam az irodában, ami gyakran megesett, másnaposan nem találtam túl ingergazdagnak az irodai környezetet. – Jöttem, hogy megszabadítsalak a munkától. Oh, és … ez a tied! – nyújtottam felé a csokrot, közelebb sétálva az asztalához, miután csókkal köszöntöttem. – Ez egy génmanipulált virág, ha minden igaz el van víz nélkül, csak egy kis fény kell neki. – vontam meg a vállamat. Zseni vagyok, bár nem botanikus, de … néhány ezzel foglalkozó ismerősömtől szereztem, akik szeretnének betörni a lusta, de virágokat kedvelő emberek piacára.
- Tudod, mondanám, hogy deja vu érzésem van itt, de … szerintem te régebben is többet voltál itt, mint én. – talán nem olyan meredek állítás, hogy nem voltam túl következetes cégvezető. – Egyébként elég harcias a recepciósod. Alig akart felengedni. Ráadásul a kitűzött sem hordta, szólnom kéne Happy-nek. – csóváltam meg a fejemet rosszallóan, de egy percre sem komolyan. Az valahogy soha nem tartozott az erősségeim közé, persze, megtudtam magam erőltetni.


Youth |   izgatott  izgatott


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
46
∆ Kor :
44
∆ Tartózkodási hely :
where i need to be ★ ☆A poszt írója Pepper Potts
Elküldésének ideje Hétf. 06 Nov. 2017, 21:21
Ugrás egy másik oldalra

we look like two seals fighting over
Hol van az a papír, amit tegnap ilyenkor tartottam a kezemben? Hazavittem, erre tisztán emlékszem, de a lakásban is hagytam volna? Pedig mintha reggel becsúsztattam volna a táskámban... kezd kihagyni az emlékezetem? Ezzel felismeréssel még a székemből is nehezebb volt felállni, ám mivel az asztalon lévő iratokat már átnyálaztam, muszáj volt a szekrényhez lépnem és lepakolnom néhány mappát a polcokról, amelyekbe egy kiesett pillanatomban talán belerakhattam a papírt. Az áttetsző tasakokat nyálazgatva ugrott be, hogy a délelőtt folyamán már érte küldettek a gazdasági osztályról és biztosan nem adtam volna ki a kezemből, ha nem néztem volna át háromszor és értettem volna egyet a lapon szereplő számadatokkal. Megnyugodva fújtam ki a levegőt, a maradék kávém után nyúltam és belekortyoltam az inkább kávés tejnek mondható, viszont számomra igazi energiabombaként funkcionáló finomságba. Minden korty néhány másodpercnyi felüdülést jelentett a rohanásban, mintha egy másik világba kerültem volna a hatásába és ebből a nyugodt utópisztikus képzelgésből csak az rángatott ki, hogy kopogás nélkül nyitottak be az ajtómon. Senkinek sem haraptam még le a fejét, ha illetlenül állított be és úgy tűnt, nem is most kell elkezdenem ezt a rossz szokást, mivel Tony vigyorgó feje, majd egész teste került beljebb a küszöbön.
- Kérdeztelek, hogy nem akarsz-e velem ebédelni? Ha igent mondasz, talán rávehettél volna, hogy kicsit elcsaljak a munkaidőből. - Butaság, a mások számára hivatalos munkaidőt csak és kizárólag vészhelyzet esetén rövidítjük le, ez sajnos vagy nem sajnos, de alapszabály. Inkább hozzátenni szoktam az irodában eltöltött órákhoz, én így használom ki a beosztásomból adódó kötetlenséget.
- Köszönöm. - Mosolyogva vettem át a felém nyújtott virágot. Ösztönösen szagoltam meg a csokrot és melegedő szívvel tudatosítottam, hogy a kompozíció egyik szereplőjére sem vagyok allergiás. Tony váratlan betoppanása és egy kis ajándék? Születésnapom van, csak azt is elfelejtettem? - Figyelmes, de talán egy vázányi vizet még képes lettem volna engedni nekik. - Hunyorogva néztem az érkezőre és egy kutyafuttában adott csók után csak azért is vázába raktam a csokrot. Amennyire elbűvöltek a technikai vívmányom és a világ fejlődése, annyira ijesztettek meg is... virág, aminek nem kell a víz? Eddig ebbe a kategóriába a kaktusz tartozott. Kétségtelen, a színes virágok szebben mutattak az asztalon, mintha egy kaktusz próbálta volna átvenni az uralmat a fémlap viszonylagos rendezettsége felett.  
- Nem volt nehéz nálad több időt tölteni az épületben. - Elkezdtem visszapakolni a mappákat a helyükre és rádöbbentem, hogy szükségem lesz egy nagyobb szekrényre. Esetleg, megpróbálhatnám átrakatni az irodámat az irattárolóba, rajtam kívül úgysem tudja senki, hogy egyáltalán létezik az a helyiség. Szerettem papíralapon is magam előtt látni a dolgokat, nem csak a virtuális rendszereken keresztül. - És most Happy sincs itt, kényszerítettem, hogy vegye ki a szabadságát. Három éve minden nap bejön dolgozni, de így is sok időmbe telt, hogy meggyőzzem, szóval légyszíves ne hívd fel, hogy a feje tetejére állt minden és az emberek nem hordják a kitűzőjüket. - Mímelt könyörgéssel pislogtam Tony-ra. - Vagy talán téged küldött, hogy ellenőrizd a dolgozókat? - Burkoltan kérdeztem rá, hogy mi járatban van erre. Nem mintha nem örülnék neki, csak mióta átadta nekem a cég vezetését, elvétve lehetett látni az épületben.

 aranyos ölelés ● ● dusk till dawn


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
75
∆ Kor :
48A poszt írója Tony Stark
Elküldésének ideje Csüt. 09 Nov. 2017, 20:57
Ugrás egy másik oldalraflower for the flower

Pepper&Tony

Számlák, papírok, csupa olyan dolog, amit nem szeretek átvenni, de még csak nézegetni sem. Emlékszem, hogy apám folyton azokat bújta, volt, hogy egész nap fel sem állt az asztalától, amíg át nem nézett minden papírt, amin csak szerepelt a Stark Industries neve. Belőlem ez a fajta alaposság kimaradt, minden bizonnyal gyári hiba lehet, egy kicsit egyébként is korábban jöttem, mint arra számítottak. Remekül mutattam a tévében, az újságok címlapjain, de … egy irodában, mint vezérigazgató, általában csak unatkoztam, úgyhogy hamar kiderült, hogy nem lehet engem az íróasztal mögé láncolni. A mondás egyébként is úgy tartja, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy nő, nem?
- Igen, tudom, de … úgy volt, hogy Vízió csinál ebédet. Mostanában nagy rákapott erre, de kiderült, hogy nem szeretem a szénné égetett csirkét, úgyhogy … rendeltünk pizzát. – vontam meg a vállamat. Nem épp a szuperhős diétámba illő étel, de … miért milliárdos az ember, ha nem rendelhet néha napján egy pizzát magának? Sőt, az egész csapatnak, egyébként is van elnevezve rólunk pizza, gondoskodtam róla. – Tudod, a világ nem dől össze, ha egy kicsit előbb végzel. Emlékszel, én egy órát sem voltam itt, de a vállalat működött! – főleg miatta, mert lényegében Pepper csinált már a kezdetektől fogva mindent helyettem. Ahogy felvettem egyből bedobtam a mélyvízbe és hamar megkellett barátkoznia a gondolattal, hogy a saját élete mellett az enyémet is kézben kell tartania, mert azzal már nem akartam és … őszintén szólva nem is volt kedvem törődni. Milliárdos vagyok, gondoltam, megengedhetem magamnak ezt a luxust.
- Nincs benne egy darab eper sem! Megtanultam. – mosolyodtam el. Habár, azon kívül fogalmam sincsen, hogy mire allergiás. A folyamatos hülyeségeim és meggondolatlanságaimon kívül, de ahhoz már hozzászokhatott ennyi idő alatt. – Miért vettem egy génmódosítással foglalkozó céget, ha nem csináltathatok velük génmanipulált növényeket neked? Pénzkidobás lenne rendes virágot venni. – és csupán néhány százmillió dollárért vettem a céget. A génmanipulálás igen jövedelmező terület, ami rejt még bőven kiaknázatlan területeket. Ha nem volna, Clint-nek is hiányozna a fél oldala. Fel kell készülni a legrosszabbra.
- Mindig is … otthon dolgozó típus voltam, te is tudod. – vontam meg a vállam mosolyogva. Nem véletlen, hogy a malibui birtok alsó része lényegében az egész műhelyem. Szeretem, ha otthonos az, ahol dolgozom, és jobban éreztem magam az autóim és a házam falai között, mint az irodában, ahol egykor az apám is töltötte az idejét a nap huszonnégy órájában. Nem igazán tudok kötődni semmihez sem, amihez köze volt. Kivéve magamhoz. – Akkor már értem, hogy miért volt rajta szalmakalap és hawaii-i ing, mikor hívott. – eleinte azt hittem felcsapott madárijesztőnek, sokat elmond róla, hogy utoljára jutott eszembe a szabadság és a nyaralás lehetősége. – Említett valami ilyesmit. – legyintettem egyet. Happy igazi munkamániás volt, aki gyermeki örömmel rajongott a kitűzőkért. – Gondoltam benézek, tudod … hiányoztál. Magányos dolog védeni a világot. Eddig pedig szerényen és odaadóan csináltam. – az előbbit talán lehet vitatni, de … a szerény kifejezés nálam mást jelent, ez talán köztudott. – Ráadásul, mikor utoljára hagytalak sokáig itt egyedül, feltűnt az exed, aki világuralomra tört. Kitudja, hány őrült pasi van még, akit nem vallottál be. Én csak … védelmezlek. – ahogy egy jó férjhez illik. Jövendőbeli férjhez. Akárhogy is, még egyszer ilyen nem fordulhat elő, az eset után egyébként is a legkorszerűbb biztonsági technológiát telepítették a toronyba, de azért jobb személyesen is meggyőződni mindenről.


Youth |   izgatott  izgatott


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
46
∆ Kor :
44
∆ Tartózkodási hely :
where i need to be ★ ☆A poszt írója Pepper Potts
Elküldésének ideje Hétf. 13 Nov. 2017, 20:48
Ugrás egy másik oldalra

we look like two seals fighting over

- Tehát lecseréltél Vízióra és egy pizzára. Aggódom kellene? - Ugyan a szemöldökeim az égbe szöktek, csupán viccelődtem. Tony-nak sokat jelentettek a Bosszúállók, főleg azóta, hogy a csapat létszáma megcsappant és többen szétszóródtak a világban. Talán nem hirdeti, de próbálja összetartani a maradék tagokat, foglalkozni velük, amennyire tőle telik és ha a gondoskodását úgy tudja kimutatni, hogy megeszi Vízió főztjét, akkor én biztosan nem fogom megakadályozni. Örültem, hogy nem vesztette el minden lelkesedését az Egyezmény miatt széthúzás következtében és van, amibe beleöli az idejét, energiáját, kreativitását és szeretetét.
- Persze, hogy működött, mert más elvégezte helyetted a dolgodat. - Túlságosan nagyképű lett volna kimondani a saját nevemet, pedig mindketten tisztában voltunk azzal, hogy egyetlen perc sem volt, amikor ne lettem volna mellette és sokan mások is segítették abban, hogy a cég működjön. Az már más kérdés, hogy Obadiah ügyködései mire vezettek és mi történt, mikor Tony magára öltötte a Vasember-páncélt, majd azzal sokkolta az igazgatóságot, hogy engem nevezett ki a saját helyére, de végül minden problémát megoldottunk. Olyan még nem volt, hogy ne legyen sehogy. Most viszonylag jól működik a rendszer, de semmit sem akartam elkiabálni. Szerettem bent lenni és a lehetőségeimhez mérten mindent figyelemmel kísérni, ezért is volt inkább jellemző, hogy később, nem pedig hamarabb végeztem.
- A virágcsokrokat nem szoktam megenni, hogy attól féljek, van-e benne eper. - Annak ellenére húzódott széles mosolyra a szám, hogy néha még ma sem tértem napirendre afelett, hogyan hibázhatott rá Tony az egyetlen élelmiszerre, amire allergiás vagyok? Gyerekkoromban, amikor először ettem a gyümölcsből, hatalmas, csalánszerű kiütések jelentek meg rajtam és a feldagadt nyelvem miatt csak mutogatással voltam képes jelezni a rosszullétemet. Azóta inkább nem próbálkoztam a piros ennivalóval. - A cég mutatói elég jók, most legalább kaptam egy kis igazi ízelítőt is a munkájukból. - Meg kell hagyni, semmi különbség nem volt a normális virágok és a manipuláltak között. Baj, hogy kezdek minden esetben a legrosszabbra gondolni, jelenleg arra, hogy a génmanipulált csodák egy rosszabb pillanatukban leharaphatják a kézfejemet? Aggodalmamat egyedül Happy említése vágta át, megkönnyebbülten, szinte boldogan sóhajtottam fel a Tony által hozott hír hallatán.
- Elutazott Hawaii-ra? Végre! - Mintha az eddigi legnagyobb sikeremről kaptam volna beszámolót. Happy-t rávenni arra, hogy lazítson egyenlő volt a lehetetlennel. Nekem az is tökéletesen megfelelt volna, ha az innen két sarokra lévő szállodában vesz kis egy szobát és naponta egyszer meglátogatja a wellness-részleget, erre konkrét személyiségfejlődést kaptam jussomul, amiért rákényszerítettem a pihenést. - Talán követned kellene a példáját és kikapcsolni az aggódó-üzemmódot. - Imponált, hogy féltett, nagyon jólesett, ám jelenleg nem fenyegetett veszély. Legalábbis remélem, mivel arra sem számítottam, hogy Killian elrabol, belém fecskendezi a szérumát és Tony-t is belekeveri az agymenésébe. Egy ideig konkrét félelmeim voltak, hogy hasonló történik, viszont manapság azon igyekeztem, hogy ne határozza meg az életemet a kellemetlen esemény.

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
75
∆ Kor :
48A poszt írója Tony Stark
Elküldésének ideje Pént. 17 Nov. 2017, 13:24
Ugrás egy másik oldalraflower for the flower

Pepper&Tony

- Csakhogy tud, végig rád gondoltam! – emeltem fel a kezeim, jelezvén az ártatlanságomat. Igaz, ami igaz, mostanában finoman szólva sem volt túl … családias a légkör. A történtek után, akik maradtak, még ők sem voltak valami barátságosak. Egyetértés és egyetértés között is van különbség, én pedig inkább voltam a nagy gonosz apuka mostanában, ami … nos, kissé erős.
- Tudod, ha így mondod, az érdemeim nem tűnnek valami nagynak. – azt pedig soha nem szerettem, habár az utóbbi időben kissé megváltozott az imidzsem, ez kétségtelen. A vállalat helyett sokkal inkább a világ védelmére fókuszáltam, tudván, hogy a cég biztos kezekben van. Pepper évekig tartott engem életben, ezután a vállalat mondhatni … gyerekjáték. – Arról nem is beszélve, hogy … visszalépni is tudni kell. Teret engedtem, hogy … mások is megmutassák, mit tudnak! – pontosan, így volt. Így is lehetett volna, de akkoriban az egóm még nagyobb volt és épp ezért egy szobában lenni is kissé szűkös volt velem. Azonban soha nem vitattam Pepper érdemeit, tény, előfordult, hogy a saját születésnapomra is ő emlékeztetett.
- De ez nem hétköznapi virágcsokor. – jegyeztem meg ismét. Akár meg is lehetne enni, ha … bárkinek is eszébe jutna megenni egy növényt. A génmanipulációnak igencsak szép piaca van, mondhatni, hogy ez a jövő, az ehető virágok pedig a jövő … valentin napi ajándékai lesznek. Ezzel is csak az emberiség érdekét szolgálom, megreformálom a szerelmesek napját. – A Stark név egyet jelent a minőséggel, ezt köztudott tény. Te tudod a legjobban. – mosolyogtam rá. A Stark Industries igen ritkán nyúlt mellé már az apámmal is, velem pedig … kissé gyakrabban, de nem sikerült csődbe vinnem a céget, úgyhogy a vezérigazgatói székben eltöltött időmet eredményes időszakként kezelem. Nem vagyok irodai székbe való, mindig is jobban szerettem az otthonos környezetet, ahol úgy dolgozhatok, ahogy szeretnék. Ezt pedig szerencsére mindig is megtehettem.
- Igen, most, hogy említed, kérte, hogy mondjam meg neked, hogy … te is nagyon hiányzol neki. – vigyorodtam el. Az öreg Happy köztudottan munkamániás volt, már testőrként is, biztonsági főnökként pedig … nos, az ég áldjon, hogy Starknak születtem. Szinte biztos, hogy bérgyilkost küldtem volna rá, ha valamelyik szerencsétlen spanyol beosztottja volnék. – Multifunkcionális vagyok. – vontam meg a vállam. Aggódok és védelmezek érte, miközben a világot védem és teszem ezt mindezt utánozhatatlan eleganciával és életérzéssel. Azt hiszem újra definiáltam a multifunkcionális szó fogalmát. – Egyébként, gondolkodtam a nászúton. Vehetnénk egy szigetet és mehetnénk oda. – dobtam fel az ötletet. Persze, igazából még semmi sincs kőbe vésve. Ami azt illeti, tényleg semmi. Se vendégek, se hely, se idő. Ez igazából nem zavart, Pepper és én is eléggé elfoglaltak vagyunk, de ... egyébként is idő kéne hozzá. Már most a fél világ fizetne azért, hogy leadhassák a tévéműsorokban az egészet, úgyhogy … problémásabb a dolog, mint általában szokott lenni.


Youth |   izgatott  izgatott


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
46
∆ Kor :
44
∆ Tartózkodási hely :
where i need to be ★ ☆A poszt írója Pepper Potts
Elküldésének ideje Hétf. 25 Dec. 2017, 18:35
Ugrás egy másik oldalra

we look like two seals fighting over

- Mertem remélni. - Huncut félmosollyal pillantottam rá. Szavaimmal ellentétben sokkal inkább abban reménykedtem, hogy rendeződik a Bosszúállók csapata és a belső konfliktusaik elsimításra kerültek. Ám úgy, ahogy hosszú folyamat volt a széthúzásuk, hosszú, sőt, talán még hosszabb időbe fog telni az egymásra találásuk. Szerettem, hogy Tony tartozott valahová, egy csapat tagja lehetett, méghozzá egy olyané, amellyel együtt tehették jobbá a világot. Az önző, nárcisztikus felszínnek megkopásában nagy szerepe volt a Bosszúállóknak, ezért nem lehettem elég hálás nekik... részben ezért lobbiztam, hogy rendezzék a konfliktusaikat, tegyenek pontot a csatározás végére és újra azt lássák maguk előtt, amiért eredendően megalakultak.
- Nem lehetünk elég hálásak azért, hogy lehetőséget adtál azoknak a bizonyos másoknak. - Tony tényleg nem volt alkalmas arra, hogy egyedül vezessen egy céget és ezzel ő maga is tisztában volt. Brilliáns elme, a helyén az esze és csodálatosan kreatív, mégis, untatják azok az apró, de elengedhetetlen dolgok, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy vállalat ne hulljon darabjaira. Az állandó ellenőrizgetés, a jelentések bújása, a kiadások átnyálazása és az időhöz kötött értekezletek az őrületbe kergették vagy nem is foglalkozott velük, én viszont imádtam intézkedni, tenni-venni és látni, hogyan fejlődik a cég. Ő bízott bennem, én pedig próbáltam nem csalódást okozni neki... és a világnak. Nagy felelősség a Vasember üzleti tevékenységeit igazgatni.
- Küldhetnél egyet Happy-nek is. Mondjuk egy virágfüzért, ha már Hawaii-n van... és elintézhetnéd, hogy addig ne jöjjön vissza, míg el nem hervadnak a nyakában a virágok. - Kedveltem Happy-t, sőt, nélküle nehezen viseltem volna az elmúlt éveimet, de néha túlaggódta a dolgokat. Ez a kijelentés felettébb vicces tőlem, aki szintén hajlamos volt az idegrohamok lábon kihordására és a túlzott szorongásra, ám ha Happy rátett még egy lapáttal a saját bizonytalanságomra, attól kevés fájdalmasabb szituáció létezett. Bár, talán mostanában kevesebbet aggodalmaskodtam és képes voltam nagyobb levegőket venni, mielőtt kiakadnék: vagy már hozzászoktam volna, hogy az élet Tony mellett sohasem unalmas és mindig olyan meglepetéseket fog tartogatni, amelyek nem feltétlenül jók?
- Nászút? Lehetne olyan hasra csapás szerűen, mint az eljegyzés. - De legalább ez egy jó meglepetés volt. Természetesen első reakcióként leesett az állam, ám aztán rájöttem, hogy a letérdelős-nagyvacsorás-karácsonyfás eljegyzés annyira illene Tony-hoz, mint az uborkabefőtt a kaviárhoz. Mégis, leginkább azon lepődtem meg, hogy gyűrűt kaptam és hogy Happy elmondása szerint évek óta készült a nagy megkérésre. - Nem veszünk szigetet. - Jelentettem ki ellentmondást nem tűrően. - Azt sem tudom, hogy kezdjek neki az esküvő szervezésének... mikor legyen, kiket hívjunk meg? Nagy legyen vagy kicsi? Túl sok a kérdés. - Bevallom, dolgozott bennem a nő, szívesebben foglalkoztam volna az esküvőm szervezésével, mint a cég ügyeivel, viszont elég kevés szabadidőm volt, amit örültem, ha nyugalomban tölthettem.

 aranyos ölelés ● ● dusk till dawn
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
75
∆ Kor :
48A poszt írója Tony Stark
Elküldésének ideje Pént. 29 Dec. 2017, 18:28
Ugrás egy másik oldalra

is that normal?
Pepper & Tony

-Az agyamra mennek. Úgy érzem magam, mint valami … apa figura. Mindketten tudjuk, hogy ez nem sok jót jelent.   – habár, Pepper nem ismerte az apámat, történeteket hallott róla, minden bizonnyal már azelőtt, hogy megpróbált felvételt nyerni a Stark Industries-hez. Az apámról előszeretettel írtak akkoriban, a halála után és még jó pár évvel később is tele volt az érdemeivel és az önéletrajzával minden. Egy igazán nagyszerű ember képét festették le benne, csak épp arról nem szóltak, hogy hol bukott el. Például velem. Emlékszem, akkoriban úgy éreztem, hogy egy akváriumra is büszkébb, mint rám. Jobbá akarta tenni a világot, csak közben … elfelejtette, hogy van egy fia. Ez volt az ő áldozata, egy jó fiú talán megértené, de én soha nem voltam az .
-Segítek, ahol tudok … azt hiszem ezt beleíratom majd az önéletrajzi könyvembe is.   – vontam meg a vállamat. Nem, mintha a közeljövő egyik nagy fejleménye lenne ez, de … nos, rendelkezzek kellő egóval, hogy megosszam másokkal is azt, hogy micsoda fantasztikus ember vagyok. Persze, figyelemmel leszek majd a kényes információkra, amennyire éppen ahhoz kedvem van. Szeretem felemlegetni a sikereimet. Azt pedig, hogy a cég vezetését Pepper-re bíztam, szintén sikerként könyvelem el. Egy Monopoly-s vállalatot sem lenne türelmem irányítani, nemhogy a Stark Industries-t.
-Akkor meg Hawaii-ról utasítják majd ki. Ahogy hallottam, már most volt néhány kisebb összetűzése a helyiekkel.   – amint elmegy és tesz néhány biztonsági javaslatot a helyieknek, szinte biztosan kiutasítják az országból. Happy a biztonság megszállottja lett az előléptetését követően, amit Pepper minden bizonnyal  nehezen viselt, érthető módon, én azonban megnyugodtam tőle. Egyrészt, mert tudom, hogy Pepper biztonságban van, másrészt meg azért, mert neki kell hosszabb távon elviselnie a mi Happy-nket, és nem nekem.
-Biztos kitudok találni valamit.  – mosolyodtam el. Igen, az ott egy … nos, szép, de ugyanakkor a maga nemében meglehetősen bizarr pillanat volt. Nem siettem el a leánykérést, ezt bevallom, de … nos, a jó pillanatra vártam, és ott hirtelen az a pillanat nagyon is jó volt.
-Jó, nem kell venni, akár … bérelhetünk is.   - vontam meg a vállam, alternatívát kínálva. Habár, bérelni nem túl stílusos és nem is igazán illik hozzám. A bérlés után is megvehetem azonban, nem igaz? Majd ajándék lesz Pepper-nek. – Nagy legyen. Már kaptam is néhány megkeresést tévécsatornáktól, hogy adhatják-e élőben … a Super Bowl helyett mondjuk.   – mosolyodtam el. Egoista kijelentés az, ha úgy gondolom, hogy többen néznék meg az esküvőnket, mint egy futball meccset? – És lehetne Vatikánban.   – úgy is rég adakoztam már. Persze, a szavaim nem túl komolyak, de … nos, akár lehetnének azok is. – A szüleid viszont … azt hiszem nem igazán kedvelnek.  – ez persze csak egy sejtés. Ami azt illeti, csak futólag találkoztam velük, de az emberben kialakul az évek során egyfajta ösztön. Lehet, hogy kérnem kellett volna engedélyt az apjától? Egy emailt talán küldhetek utólag.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
46
∆ Kor :
44
∆ Tartózkodási hely :
where i need to be ★ ☆A poszt írója Pepper Potts
Elküldésének ideje Hétf. 05 Márc. 2018, 19:20
Ugrás egy másik oldalra

we look like two seals fighting over

- Miért baj az, hogyha vannak, akik szeretik, ha foglalkozol velük? – Költői kérdés volt. Tony-nak helyén van a szíve, de néhány évvel ezelőtt még egyedül önmaga körül forgott a világa és nagyon éles váltás volt az életében, hogy egy csapatnyi különböző emberrel kellett közös nevezőre jutnia és ideje nagy részét a világ megmentésének szentelnie. Mindenféle hazugság nélkül állíthatom, hogy mindig is láttam benne a potenciált, csak nem voltam biztos benne, hogy ténylegesen ki fog fejeződni ez az oldala.
- Vagy akár ez lehetne az életrajzi könyved alcíme. – Nehéz volt elképzelni, hogy Tony nyugodtan a fenekén ülve azon dolgozik, mit osszon meg a világgal az életútjából, miközben bölcsességek megfogalmazásán töprengve elgondolkozik azon, mit ért el. Az utóbbihoz elég egy átlagos nap, míg az előzőhöz soha nem lesz elég türelme. Sokkal nagyobb az esélye annak, hogy én ülök le egy gép elé és pötyögöm le a mondandóját vagy éppen Péntek segítségével készül majd el az a bizonyos könyv.
- Nem lep meg. – Halvány mosoly húzódott az ajkaimra. Happy úgy ügyelt ennek az épületnek a biztonságára, mintha az elnököt kellene védenie és nagyon sok embernek az idegeire ment azzal, hogy mindenhol ott volt és mindent látott. A kitűzőkkel és a tabletjével kezdődött, azóta pedig már jó párszor elvetette a sulykot és hiába próbáltam megkérni arra, hogy vegyen vissza, feltett szándéka volt, hogy a Stark-torony biztonságtechnikailag komolyabb építmény lesz, mint a Pentagon. Nem is kellett volna csodálkoznom azon, hogy évekig képes volt eltitkolni előlem, hogy a zakója belső zsebébe hordja az eljegyzési gyűrűt, amit Tony nekem szánt. Mikor kezdtem volna azt hinni, hogy megedződtem és semmi sem lephet meg, megkérték a kezem, miközben egy ajtóban toporogtam és majdnem agyvérzést kaptam, amiért a sajtó képviselői szerte az országból nem fogják megkapni, amiért bepréselődtek egy terembe.
- Azért a nászútról majd egyeztessünk. És a szigetet tényleg felejtsd el. – Tony-ból kinéztem, hogy kimegy az irodából és egy telefonhívás után több hektárnyi földterülettel lesz gazdagabb, de nem volt rá szükség, hogy az agya nagyban gondolkodása erre a témára is kiterjedjen, főleg, mert hangot adtam annak, hogy jelenleg még az esküvő részleteiről sincs fogalmam, nemhogy arról, hová menjünk nyaralni.
- Nagy, tévécsatornákkal… ezt még megemésztem. – Leültem a székbe. Nem voltam biztos abban, hogy azt szerettem volna, ha a fél világ részese lesz életem egyik legmeghittebb pillanatának, de valószínűleg ezzel jár, ha az ember lánya Tony Stark-ot választja párjának. És mivel még nem holnap házasodunk, lesz idő átbeszélni a dolgokat. – A pápa biztos értékelné, és ezer örömmel adna össze minket. Fel is hívom, hogy ráér-e. Őt talán könnyebb lesz meggyőzni a felhajtás helytállóságáról, mint a szüleimet. – Talán gonosz vagyok, amiért kicsit élveztem, hogy Tony tartott a szüleim véleményétől, ám nem minden nap fordul elő, hogy ő aggódjon valami miatt. Kettőnk közül én voltam a pánikolósabb. – Említettem már, hogy anyának kifejezetten nem tetszett, hogy nem ő volt az első, akivel megosztottam a lánykérés hírét? Nem sokat segített a helyzeten, hogy azzal akartam takarózni, hogy nem tudtam róla. – Tehát igazából Tony-ra kentem az egészet… de mit tehetnék, hirtelenjében magamat kellett védenem.

 aranyos ölelés ● ● dusk till dawn
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
75
∆ Kor :
48A poszt írója Tony Stark
Elküldésének ideje Szomb. 10 Márc. 2018, 21:26
Ugrás egy másik oldalrayou're the boss

pepperony

- Mert akkor demokrácia van. Tudod, hogy azt nem szeretem. – húztam el a szám, bár inkább csak komolytalankodtam. Egyáltalán nem vagyok ellene, azonban az eddigi életem során mindig is az dominált, hogy… Én mit akarok. Úgy csináltam a dolgokat, ahogy azt akartam, az elmúlt időben azonban ez megváltozott. Egy csapat egyeztetést jelent, kompromisszumot, az énből mi lett, ezt pedig feldolgoztam mostanra, de kissé nehezen ment. Sok mindent adok a közösbe, a menő bázist, a király cuccokat, még a Netflix-re is előfizettem nekik, úgyhogy egy szavuk sem lehet. – Csak fárasztó, mióta … Rogers lelépett. – sóhajtok aztán fel, ezúttal már komolyan beszélve. Nem igazán beszéltem eddig erről, mert … érzékeny pont. Rogers egyfajta ragasztóként funkcionált, lényegében ő volt a főnök, én csak a … menő cuccokat és minden mást adtam mellé. Soha nem voltam katona, nem értek ahhoz, amiben ő a legjobb.
- Nem is rossz ötlet, én a Modern Da Vinci-re gondoltam. Tony Stark, avagy a Modern Da Vinci, segít, ahol tud … hangzatos és találó. Bestseller lesz belőle. Te is kapsz benne pár fejezetet, társszerző lehetnél. – ha valaha is lesz ilyen könyv. Én sem látom magamat, ahogy ülök egy széken és próbálom sorokba önteni az életemet. Nem azért, mert  nem elég érdekes, azt hiszem ez finoman szólva sem lenne igaz, egyszerűen csak nem az a fajta ember vagyok, akit egy szobába lehet zárni, hogy csináljon valamit, amit egyébként nem akar. Mindig is sajátos módszerekkel dolgoztam, általában otthon, egyedül, a saját zsenimmel körülvéve magamat. Kell az alkotókörnyezet.
- A részletek embere. – vontam meg a vállamat mosolyogva. Teljesen megbíztam Happy-ben, mi sem mutatja ezt jobban, minthogy Pepper védelmét is rábíztam, mikor én nem vagyok itt, ez pedig elég gyakori. Happy a teljes bizalmamat élvezi, vannak heppjei, de amíg Pepper biztonságban van és nem rabolja el egy újabb őrült exe, akiről nem tudok.
- Oké, és mit szólnál egy … hatalmas yacth-hoz? Meg is van a neve: Virginia. – mosolyodok el. Soha nem hívnám Virginiának, a Pepper-t szoktam meg, de ha már hajó, akkor a Virginia van előnyben, igaz? A hajó pedig nem sziget, vagyis, de, lényegében egy mozgó sziget, lehet erre nemet mondani? Elmehetnénk a Karib-térségbe.
- Hadd lássa a világ, hogy milyen szerencsés vagy, szívem. – mosolyogtam rá, ahogy mögé léptem és a vállára tettem a kezemet. Nem arról van szó, hogy pénzt akarok csinálni az egészből, de ha már esküvő, akkor ... adjuk meg a módját. Persze, nem akarok semmit ráerőltetni Pepper-re, de mivel az eljegyzés sem volt egy igazán elszigetelt esemény így … nos, mondhatni, hogy a sajtó tele lesz vele, ha már most nincs. – Neked is meg van a száma? – pillantottam le rá mosolyogva, majd nyeltem egy nagyot, ahogy a szüleit említette. – Keresztények, nem? Megkérhetnéd a pápát, hogy csináljon velük néhány képet. – vontam meg a vállamat, mintha ilyen könnyű lenne lekenyerezni a szüleit. – Hé, szóval te … beárultál az anyádnak? – döntöttem oldalra a fejemet, ahogy mellé léptem és nekidőltem az íróasztalának, miközben hitetlenkedve csóváltam a fejemet. – Mondhattad volna neki, hogy nézze meg a tévében, elég sokat ismételték … -  mosolyodtam el. Szerencsére ezt Pepper anyja nem hallja. – Jut eszembe, apádtól sem kértem engedélyt … -  húztam el a szám. – Vinnem kell egy páncélt mikor találkozok vele? – Pepper Philadelphia-ban született, ott talán nincs olyan sokaknak fegyvere, de nem lepne meg, ha kiderülne, hogy Pepper apja a kivétel. A végén még kiderül, hogy páncélban kell oltár elé vonulnom … akkor meg Pepper nyírna ki, nehéz helyzet ez mindenhogy.


99 problems |   jajj  jajj    


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
46
∆ Kor :
44
∆ Tartózkodási hely :
where i need to be ★ ☆A poszt írója Pepper Potts
Elküldésének ideje Csüt. 26 Ápr. 2018, 22:34
Ugrás egy másik oldalra

we look like two seals fighting over
- Ugyan már. A szíved mélyén imádod a demokráciát. - Bár a cégvezetés nem jött be neki és mindenki jobban járt, hogyha a fontos ügyeket nem ő intézi, csak a nevét adja hozzá, a Bosszúállók teljesen más téma. A csapat Tony családja és fáj neki, hogy bár csak jót akar magának és a társainak, szétszéledtek a világban, szinte teljesen el is szakadtak egymástól. Érzem, hogy így van. Tudom. Ismerem már Tony-t annyira, hogy rájöjjek, mikor cipel mázsás súlyokat a vállán és a lelkén.
- Mintha hallottam volna valami olyasmit, hogy... visszajött. - Ösztönösen csücsörítettem kicsit a számmal, jelezve, hogy egyébként nem hallgatóztam, csak úgy a fülembe jutott a hír, amit Tony eddig elfelejtett velem közölni. Steve eltűnése tényleg hatalmas törés volt a csapatnak, de nem csodálom, hogy a Kapitány a menekülőút mellett döntött. Meg lehetett érteni. Ahogy azt is, ha Tony kicsit neheztelt rá emiatt, de... senki sem etethet be azzal, hogy ők ketten nem barátok és nem bánják a kettejük között kialakult nézeteltérést.
- A modern Da Vinchi. Ez rád vall. Egy jacht, ami körülbelül ugyanakkora, mint a sziget, amit első körben venni akartál, pont passzolna ehhez a szerénységhez. - Fejcsóválva elmosolyodtam. Bármiféle kétség nélkül kinéztem volna belőle, hogy a holnapi napon kivezényel a kikötőbe, hogy büszkélkedjen az új hajójával. Ő Tony. Megteheti és szereti is megtenni, amit megtehet. Elfogadtam őt így, főleg, mert el sem lehet mondani, milyen jellemfejlődésen ment át azóta, hogy megismertem. Amikor először találkoztam vele, nem hittem volna, hogy három napnál tovább fogom bírni a közelében, most mégis ott csillog az ujjamon a gyűrű, amit ő húzott rá.
- Persze, közvetlenül utánad van gyorstárcsázón, hátha úgy hozza a szükség. - Elkezdtem gondolkozni azon, hogy bajon érdemes lenne-e a templomi esküvővel foglalkozni vagy elég lenne a polgári? Egyszerűen csak bevillantak ilyen-olyan kérdések, betörtek a normális gondolatmenetembe akkor is, hogyha teljesen mással foglalkoztam és éppen ezért kezdtem elhinni, hogy menyasszonynak lenni valóban egy külön tudatállapot. - Szerinted a szüleimet le lehet kenyerezni néhány fotóval? Mintha nem ismernéd a lányukat. Tőlem ezerszer rosszabbak. - Suttogtam neki olyan hangon, mintha veszélyes bűnözőkről beszélnék, akik bármelyik pillanatban kiugorhatnak a redőny mögül. Igaz, ami igaz, hogy az anyámból akár ezt is kinézném. Nagyon szerettem, de ijesztő tudott lenni, ha akart. - Ha a teljes páncélt nem is, az órádat mindenképp vidd magaddal. Fő a biztonság. - Tettem hozzá sunyi arckifejezésbe rendezve a vonásaimat. - Mikor tervezel találkozni vele? Csak hogy én is felkészülhessek. - Az apám nem volt odáig azért, hogy munkakapcsolaton kívül bármi közöm volt Tony-hoz, sőt, azt sem igazán értette, miért akartam együtt dolgozni vele. De hát, a féltés a lányos apák dolga, nemde?

 aranyos ölelés ● ● dusk till dawn
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
75
∆ Kor :
48A poszt írója Tony Stark
Elküldésének ideje Kedd 01 Május 2018, 16:52
Ugrás egy másik oldalrayou're the boss

pepperony

Apám jobban imádta, folyton azt hallgattam, hogy küzdött a védelmében. – akik a második világháborúban harcoltak, valószínűleg mind ilyesmiket mondhatnak. Az apám ráadásul sokat tett, hogy le is zárják azt, és akkor egy csöppet sem érdekeltek a sztorijai, felnőtt fejjel megtudom érteni, ha egyetérteni nehezen is. Háború volt -mondaná - Tettük, amit tennünk kellett.
Szívesen bemosnék neki egyet. – húzom el a szám halkan morogva. Nem tehetek róla, Rogers egyszerűen … kivételes tehetsége van, hogy viszketni kezdjen a tenyerem, ha meglátom. Kissé feszült a helyzet a történtek után. – Beugrott egy kávéra. De honnan tudsz te erről? – pillantok aztán fel rá, bár lehet hülye egy kérdés ez. Miért is ne tudna róla? Amihez hozzáférésem van, ahhoz lényegében Pepper-nek is. – Azt nem mondanám, hogy visszajött. Inkább csak … puhatalózott. – ahogy én is nála. Nagy segítség lenne, ha visszajönne, ez a parancsolósdi, vezetősdi nem igazán az én asztalom, ő viszont nem igazán akar asztalt, ha nem kap széket Barnes, ez pedig kissé … kényes téma.
Szerintem találó, Da Vinci-nek is tetszene. – mosolyodtam el. Ami azt illeti, neki csak egy Mona Lisa-ja van, míg nekem egy Vasember páncélom. Sőt, nem is egy, úgyhogy … Da Vinci örülhet, hogy bevettem a klubba. – Őszinte vagyok, tudod, hogy nem szokásom álszerénynek lenni. – vonom meg a vállam mosolyogva, ahogy megsimogatom a vállát. Álszerény egész biztos nem szoktam lenni. – A sziget és a jacht egyébként is ajándék lenne, ez inkább … nagylelkűség! – adok, amennyit csak tudok. Megtehetem, úgyhogy miért is ne tenném? Pepper mindenből a legjobbat érdemli, erre én vagyok az élő példa.
Pepper szavait hallva csak elmosolyodom. A világ sok fontos és befolyásos emberével kapcsolatban állok, vannak akik kifejezetten utálnak, mások csodálnak, megint mások átkoznak, talán már a pápa is megtette volna, ha nem én lennék az, aki vagyok. Nem mondanám, hogy hívő vagyok, hozzám még soha nem szólt Isten, pedig … megtehette volna. – Látod … ezért kéne a jacht, hogy legyen mivel menekülni. – húzom el a szám, ahogy Pepper-re pillantok. Azt tudom, hogy a szülei valamiért nem bennem látják az ideális párját a lányuknak. Vicces, ha apám élne, ő sem bennem látná Pepper ideális párját, anyám lenne az egyetlen, aki próbálkozna. – Lehet több órát is viszek …  bólogattam a szavaira. Egyébként is ügyelek arra, hogy mindig legyen nálam valami, amivel megvédhetem magam, Pepper apja ellen talán két órát is felveszek, fő a biztonság. – Gondoltam majd az esküvő után beszélgetünk, ha már elég részeg vagyok hozzá. – na meg az apja is hozzám. – Emlékszem több emailt is kaptam tőle, hogy bánjak veled jobban. Csak nem panaszkodtál nekik rám, mikor felvettelek? – pillantottam rá kissé szúrósan, habár nem hibáztatnám érte. Pepper előtt voltak asszisztenseim, és egyikük se bírta két napnál tovább, volt aki idegösszeomlást is kapott, úgyhogy … nos, nagy volt az állás iránti érdeklődés, és a szórás is igen magas volt.
-De gyere, menjünk, rád fér már egy kis lazítás! - mosolygok rá, ahogy felkarolom a kabátját és segítek neki belebújni. Pepper mindig is komolyan vette a munkáját, pedig olykor elég komolytalan volt ...  Stark Industries az apám óta nem látott ilyen egységes vezetést, ez pedig az ő érdeme, és egy kicsit az enyém is, hogy felismertem milyen jó helyen van nála a kormány. Ez az igazi csapatmunka  

99 problems |   köszönööm a játékot, szuper volt!  izgatott     


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Pepperony - you're the boss

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mini-boss küzdelmek [JK kalandok]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Lezárt játékok-