Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|
Did you know that? - Leana & Keegan


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
5Tárgy: Did you know that? - Leana & Keegan Szer. 01 Nov. 2017, 02:35

Alfheim, igazán gyönyörű. Festői táj, hegyek, erők és ki tudja mennyi minden gyönyörűséget rejt az elfek által lakott vidék. Egy olyan nép, akik a természetet tisztelik, és szeretik nem is lehet más. A harmónia és a csendes de ugyanakkor nyüzsgő világ legpompásabb színtere az univerzumban szinte. Kevés világ versenghet ezzel, ezt alá is írom. Mégsem azért vagyok itt, mert ellenállhatatlan vágyat éreztem a király láttára, vagy éppen a birodalom csodálására. Oh nem, itt létem oka sokkal drámaibb. Bizonyos történések következményeként, szép hazánk Azgard sajnálatos romlásnak indult, és teljesen összeomlott, és még a gonosz fenyegetői erőit sem tudtuk legyőzni. A harcosok szembeszálltak vele, kivételesen jómagam sem rejtőztem el a stratégiai vonalak mögé, olyan nemes okból kifolyólag hogy nem voltak. Mindenki küzdött ahogyan csak tudott, és azzal amivel tudott, nem volt idő sem lehetőség tervet kovácsolni, majd annak pontjait kivitelezni egymás után. Egészen váratlan helyzet volt, és sajnos a birodalom nem élte túl, sokan meghaltak.
A nem várt, bár valamennyire mégis örömteli pillanat akkor következett be, amikor szép hazánk új erőt kapott, és a lerombolt világ helyreállt, mint egy földöntúli jelenség következtében. Ez így is történt mint később kiderült, és Odin fia, Thor nevéhez köthető a dicsőség. A villámok ifjú istene, úgy fest elfoglalja végül a helyét birodalmunk trónusán, és természetesen mint hű katonája, jómagam sem tartózkodom attól, hogy ennek örüljek. A birodalomnak uralkodó kell, aki jelen is van. Legalábbis eddig úgy fest, de engem nem Thor érdekel. Ahogyan az sem hogy Odin meghalt, ami bár sajnálatos de talán valahol időszerű is volt már. A változás szele kél mindenfelől, talán ennek is... itt volt már az ideje.
Ahogyan annak is, hogy a győzelmi örömök közepette, a nyomára akadjak a gyönyörű Leanának, akit nem tévesztettem szem elől sosem huzamosabb időre. Oh a gyönyörű Leana, akit nem tört meg az sem hogy háború tört ki, és ő maga is harcba vetette magát, még a testvére figyelmeztetése ellenére is. Igen, mindenfélét tudok, amit nem is igazán kellene, de hát a tudás, hatalom. Én pedig szeretem a hatalmam arra használni hogy életben maradjak. A harcok után, öltözetem ismét kényelmes, szürke és annak színeiben játszó darabokból áll. A páncélzat nem az én viseletem, bár felöltöm ha nagyon muszáj. Most viszont könnyedebb ruhadarabokban szelem át a kastély udvarát, hogy találkozzam vele. Nem is kell sokat keresnem.
- Leana, micsoda öröm. Megkönnyebbülés, hogy nem esett bajod a csaták során. Alfheimben voltál a többiekkel, ugye? - szólítom meg és markáns arcom enyhe mosolyra húzódik, szememben játékos fény csillan. Meg foglak szerezni magamnak, Leana. Akkor is, ha te nem akarod, de az enyém kell hogy legyél, nem is lehetsz másé! Tartom a távolságot, és udvariasságomról jelenleg is regényt lehetne írni, hiszen... azóta a sajnálatos nap óta kerül engem. Amikor az önkontrollom megbomlott, és erővel akartam elvenni őt, de Kevan... nos bosszantó fickó, maradjunk annyiban. El kell tüntetnem valahogyan az utamból, és erre már vannak kreatív gondolataim.
- Igazán gyönyörű lett a palota, ebben az újjáépült formában is. Kíváncsi lennék honnan tudta ifjú királyunk, hogy a hatalom kövei nem csak a pusztításra alkalmasak. Érdekes, nem? - kérdezem, ahogy körülnézek magunk körül, mintha csak először járnék itt. Tulajdonképpen először is járok, most hogy újraépült.

Bekódolom rendesen is, ha engedelmeskedik majd a netem -.-"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Did you know that? - Leana & Keegan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Sis' bonding time - [Leana&Astra]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Világûr :: Kilenc birodalom :: Asgard-