HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Viharok nyomában 2. kör - Utazás Asgardba ~ Caroline, Heimdall & Jane

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Kedd 31 Okt. 2017, 10:55
Ugrás egy másik oldalra

Caroline, Heimdall & Jane


*Előzmény*


Örömmel nézek körbe az aranyozott teremben, ahol állunk. Már kezdtem elfelejteni, hogy milyen szép is ez a hely. Minden csak úgy csillog villog. Egyszerűen csodálatos.
Előttem ott áll a szerkezet, amit rögtönözve barkácsoltunk, hogy eljuthassunk idáig. Hihetetlen, hogy képes volt idáig elhozni ez a szerkezet. Látszólag a kő is éppségben van, ami jó, hiszen szükségünk lesz rá a közeljövőben.  Még mindig a vörös köpenyben vagyunk, amit még onnan szereztünk, ahonnan elindultunk, hogy beolvadjunk a vörös köpenyes gárda közé.
Azért ha belegondolok, hogy mi mindenen mentünk át az elmúlt pár órában, kissé elcsodálkozom. Egy vihar után kezdtem vadászni, majd Caroline-nal egy időbuborékban kötöttem ki, ahol mintha megállt volna az idő. Régi cellák, fegyverek és a kultúra sem a legmodernebb.

A könyvek itt vannak nálunk, amikből eddig sikerült tájékozódnunk. Sikerült rájönnünk, hogy pontosan mi ez a kő, ami idáig elhozott minket.
A könyv azt írta, hogy a kő képes a síkok közti átjárók között teleportálni. Régen a démonok és a túlvilági szörnyek teleportáló ásványa volt. A Földön nem található, Szivárvány minden színében pompázik. A papok évszázadokig rejtegették, majd végül kettétörték, hogy senki se tudhassa kinyitni az átjárókat. A két darabot nem tudni hová rejtette az az ősi tanács, de ha mégis előkerülne a kő bármelyik része, akkor hatalmas katasztrófa kerekedik. Évszázadokkal ezelőtt megtalálták és összeillesztették a kő két darabját és így kinyitották a kaput. De mivel a kő megmutatja, hogy hol van a másik fele, így külön kell tartani a két darabot."
És ha igaz, amit a könyv ír és a kő már egyszer volt Asgardban, akkor itt biztosan tudnak segíteni. Legalábbis remélem.

Miután eleget nézelődtem, megpillantom Heimdallt, aki a szokásos helyén áll, a Bifröst közepén. Már biztosan látta érkezésünket és gondolom, nem valami vidám emiatt, hiszen az asgardiak nem túlzottan bírják a hívatlan vendégeket. De remélem, azért mégiscsak megérti ittlétünk okát.
-Üdv, Heimdall!-köszöntöm a félistent, majd Carolra pillantok. Ha minden jól megy, akkor jól érzi magát és nem lépett fel sem szédülés, sem rosszullét az utazás során.
Már készenállok Heimdall intő szavaira, amit nyilván azért fogunk kapni, amiért váratlanul megjelentünk, annak ellenére, hogy pontosan tudtam, hogy midgardi nem tartózkodhat az istenek otthonában. Nagyon szégyellem is magam emiatt, de ha megengedi, hogy megmagyarázzuk és elmondjuk, hogy mit láttunk odaát, akkor talán még segítene is nekünk. Evégre ő mindent tud és lát, nem véletlenül ő a Bifröst őrzője.
-Bocsánat, hogy csak így iderontunk, de segítenie kell nekünk-mondom a mogorva istennek kérlelve, aki remélhetőleg megért minket és nem küld vissza minket Midgardra (a Földre).


//Remélem, mindent sikerült összefoglalnom evvel is könnyítve a játékot WinkRemélem tetszik Smile Ha javítsak valamit, szóljatok Smile
••
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 31 Okt. 2017, 19:20
Ugrás egy másik oldalra

Caroline & Jane & Heimdall

A mai nap is egy szokásos nap. A helyemen állok, a Bifrost közepén és a csillagokat kémlelem. Az állásuk ma eléggé különös. Nem olyan rendezett, mint mindig. Valami nagy vész van közeledőben.
Hirtelen két kósza lélekre leszek figyelmes, akiket folyamatosan nyomon követek. Látom, hogy az egyik Jane, akit mindig nyomon követek általában, de pár órája nem láttam sehol sem.
Most, hogy végre előkerült, egy kicsit megkönnyebbülök, hogy semmi baja sincsen. Tudtam, hogy Jane egy nagyon okos nő, már számítottam rá, hogy egy nap a segítségémmel is képes lesz eljutni idáig. És ha jól érzékelem, akkor hoz magával egy vendéget is.
Hirtelen megnyílik a Bifrost és a két nő átlép rajta. Körbenéznek és látom, hogy mind a ketten jól vannak. Most nem tudom, hogy mérges legyek, örüljek vagy aggódjak. Mindenesetre megvárom az ittlétük okát.
-Üdv néktek-üdvözlöm őket, biccentek mindkettőjük felé, majd eleresztek egy halvány mosolyt. Ez igencsak ritka tőlem, de akik képesek eljutni idáig saját maguktól, azok megérdemlik.
Jane szavait hallgatom, ahogy segítséget kér. Hangján hallom az aggódás jeleit, ráadásul mindketten vörös köpenyben vannak, ami nem valami bíztató (főleg mivel Jane nem venne fel soha ilyen jelmezt, még Halloweenkor sem).
-És mi lenne az?-kérdezem tőle, annak ellenére, hogy pontosan tudom, hogy miben kéne segítenem. Látom gondolataikat, melyekből már tudom is, hogy mit kellett átélniük. De egyenlőre nem mondok semmit, hadd beszéljenek, úgyis olyan ritkán szoktam beszélgetni az emberekkel.
Egy kis hangulatfestő zene: [url=LINK IDE]Zene[/url]•Megjegyzés ide• ©️
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Szomb. 04 Nov. 2017, 22:25
Ugrás egy másik oldalra

Caroline, Heimdall & Jane


Heimdallt nézem, aki látszólag nem is annyira ideges, mint amilyenre számitottam. Habár nem mintha ez annyira rossz lenne, de ahhoz képest, hogy az Asgardiak mennyire ellenszenvesek a midgardiakkal szemben, ahhoz képest Heimdall sokkal kedvesebb. Mondjuk lehet, hogy ez a Bifröst őrzőjének a dolga... Vagy csak velünk lenne ilyen? Evégre engem már évek óta figyel, ha jól tudom. Lehet, hogy már tudja is itt létünk okát és ezért nem küldött még minket vissza a Földre.
Heimdall szavait hallatán megköszörülöm torkomat, magabiztosan előrelépek, majd gyorsan bele is kezdek.
-Heimdall! Képzeld, hogy egy időbuborékban ragadtunk az előbb és olyan dolgoknak voltunk szemtanúi, amikről eddig álmodni sem mertünk. Démoni és Túlvilági lényekről hallottunk, más világokról, tűzimádatról...-kezdek bele közben előszedem a könyvet, amit még onnan hoztunk el és kinyitom azon az oldalon, ahol az ábrákat találtuk, hogy Heimdall is láthassa. Közelebb lépek a könyvvel, majd a férfi kezébe adom azt. Majd gyorsan folytatom,-  Találtunk egy ismeretlen színes követ is, ami képes volt egészen idáig hozni minket. Erről bizonyára többet tudsz, mint mi-mondom, miközben az apró szerkezet felé indulok, ami egészen idáig hozott minket, megnyomok rajta egy gombot és kiadja a követ, amit fel is veszek és megmutatom Heimdall-nak,-Azt olvastuk, hogy a másik fele itt volt Asgardban és ha más nem, akkor Te biztosan tudsz róla- mondom, majd Caroline felé fordulok.
-Caroline, megmutatnád neki a könyvet, amiben az információkat találtuk a kőről?-mondom Carolnak, aki remélem előveszi a könyvet és megmutatja a Bifröst segítőkész őrzőjének.
-Hoppá, majdnem elfelejtettem-kapok gyorsan fejemhez, majd Heimdall felé fordulok,-Ő itt Caroline, ő segített nekem eltalálni idáig-mutatom be neki a mellettem álló nőt, majd a nő felé fordulok.
-Ő itt Heimdall, a Bifröst őrzője. Ő mindent tud és mindent lát a kilenc birodalomban-pillantok közben az istenre.
Na, a bemutatkozás is megvolt, mostmár nyugodtan munkához láthatunk.

Remélem tetszik Smile Ha javítsak valamit, szóljatok Smile
••
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Vas. 05 Nov. 2017, 12:30
Ugrás egy másik oldalra


Jane, Heimdall & Caroline
Az első ámulatomból rögtön a másodikba esem, mikor Jane megszólítja a terem közepén álló Férfit, aki olyan fényes és csodálatos ruhában áll, hogy a szám is tátva marad. Soha nem gondoltam volna, hogy létezik másik Világ az én ismertemen kívül, de most a saját szememmel látom. A jövetelünk célját Jane gyorsan elmondja, és a kedves fogadtatásból leszűröm, hogy ismerik egymást. Abba be le sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha nem ide kerülünk. De szerencsére Jane tudta mit csinál, és a kő is igazinak bizonyult.
Amikor szóba kerül a könyv, akkor én is a köpenyem alól előveszem, majd átnyújtom a kezébe, hogy láthassa az írást. Talán többet tud róla mondani.
A bemutatkozáson gyorsan átestünk, de mivel nem ismerem az ilyenkor szokás protokoll-t...
-Nagyon Örvendek, Heimdall Uram!- hajlok meg előtte, mégiscsak egy Istenség.
-Csodaszép hely ez!- nézek körbe, aztán koncentrálok én is arra, hogy szép sorjában elmeséljük hogyan is kerültünk ide. Talán tud nekünk segíteni a hazajutásban is. De aztán eszembe jut a díszes tekercs, amit gyorsan vágtam zsebre akaratlanul, mikor ide indultunk. Talán segítenek a tekercsek is.
Gyorsan előveszem, és azt is átnyújtom az Istenségnek.
-Ezt is találtuk. El tudná olvasni? Számomra nem ismert nyelven íródott..- adom a tekercseket a Bifröst őrzőjének kezébe.
Ha Jane rám néz kérdőn a tekercsek miatt, akkor egy félmosollyal emelem meg a vállam.
-Nem akartam..de gyorsan indultunk...én meg kíváncsi alkat vagyok...meg aztán nagyon érdekel, hogy mi állhat benne.
Próbálok nyugodtnak látszani, de már nagyon izgatott vagyok Heimdall válaszára.zene |  megjegyzésed
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 09 Nov. 2017, 21:49
Ugrás egy másik oldalraCaroline & Jane & Heimdall


Jane a kezembe nyom egy régi könyvet és egy kőről beszél nekem. Kapok mégegy könyvet, azt a másik jövevény nyújtha át nekem. Jane gyorsan bemutatja a hölgyet, és én üdvözlöm:
-Üdvözlöm Asgardban!
Mondom mosolyogva és közben megmutatják a követ, és egy tekercset kapok, aminek a nyelve számukra ismeretlen. A követ látván ledöbbenek.
- Ez a "tusenfarget" az ezerszín kő. Réges régen pár  muspelheimi feljutott Asgardba és elloptak egy darabkát a szivárványhídból, és visszavitték hazájukba. Ott más anyagokkal ötvözték, így megalkotva ezt a követ. Ez képes teleportálásra, mint a Bifrost, és sok más dologra. Ezt írja le a tekercs muspelheimiül. A könyv amit Caroline adott abban szertartások vannak. És igen, a kő Asgardban volt. Háború bontakozott ki a két világ között. Az asgsrdiak elvették muspelheim népétők és kettétörték. A muspelheimiek nagy veszteségekkel elvesztették az ütközetet. Messze egymástóm rejtették el a kő két felét. Az egyiket Asgardba a másik felét pedig Midgardon, és azt találtátok meg. De a  kő másik fele már nincs Asgardban. Leggakábis mi nem tudunk róla. Loki már régebben ellopta egy csíny gyanánt és jó alaposan elrejtette. Azóta senki sem tudja, hogy hol van.
A midgárdi vendégek látszólag ledöbbenve hallgatják a történetet.
- Ha a tusenfarget újra egész lesz az hatalmas katasztrófához vezetne. Ezért nem kerülhet vissza a muspelheimiekhez, mert csak ők képesek újra összeforrasztani a két darabot.
Remélem, hogy megértették a helyzet súlyosságát.
Bocsánat, hogy csak most írtam, remélem tetszik  awhh Ha nem jó PM
••
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
435
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 10 Nov. 2017, 19:49
Ugrás egy másik oldalra


Jane, Heimdall & Caroline
Heimdall szavait hallgatva, eléggé döbbenten nézhettem, mert csak arra tudtam gondolni, hogy ha ez a kő valaki másnál „landolt” volna?….Talán egy újabb vita és harc vette volna kezdetét.
Még szerencse, hogy itt Asgardban, hallottak róla. Ahogy a tekercsek is megerősítenek benne, hogy tényleg nem kellene összeilleszteni ezt a színes kövecskét, mert ki tudja, mi kerekedne ki belőle! Jó az biztos nem!
- Talán, ha elvinnénk innen másik Világba? Ott biztonságosan elrejtenénk? Nem igazán szeretnék valami háborút, ha ez nyilvánosságra kerülne. De talán ötlet, hogy mi legyen vele?- Nézek rájuk kérdő szemekkel.
- Vagy esetleg van valaki, aki tudna segíteni a széttörésében?- vetettem fel hirtelen ötletként, de amúgy teljes tanácstalan voltam a további teendőkben.
Jane Tudós. Ő többet tudna mondani erről. Pillantottam rá és vártam. Talán neki eszébe jut valami a kő sorsára nézve. Esetleg ha …
- Mi a legtávolabbi Világ, ahol nem keresnék ezt a követ?- mondtam ki hirtelen a gondolataimból felocsúdva.
- Lehet, hogy ha híre menne itt, akkor csak bonyodalom következne. Én meg nem szeretném, hogy ártatlanok haljanak meg ettől az átokkal sújtott kőtől….- tettem hozzá, kicsit szomorúan.
De remélem, hogy az Asgardiak tudnak valami okos ötletet a megoldásra.

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Pént. 10 Nov. 2017, 20:27
Ugrás egy másik oldalra

Caroline, Heimdall & Jane


Néha egészen meglepődök azon, hogy még mennyi újat tudok tanulni. Vannak napjaim, mikor csak ülök otthon a kanapémon, teát szürcsölgetve, miközben egy bonyolult képleten vagy egy egyenleten agyalok. Ez már nekem nem nagy újdonság, evégre egy tudós ezt csinálja nap mint nap. Mostanáig nem igazán jártam terepre, pedig az ember ott tud a legtöbvet tanulni. Gondolok itt főiskolás éveimre, Új-Mexikóra vagy akár a mai napra. Ezért is éri meg néha kimenni a friss levegőre és nem bent punnyadni egész nap a lakásban. Mondjuk igazából, ma eszem ágában sem volt kibújni a kis rejtekemből, de egy vihar számomra nagyon csábító lehet. Végül megérte kimozdulni, mert ma többet tanultam, mint eddig bárhol az elmúlt pár évben.
Heimdall szavait ámulva hallgatom. Hihetetlen, hogy mennyit tud ez az ember és hogy milyen érdekesen tud magyarázni. Ez valamiért mindig is lenyűgözött. Még ha rosszról is, de érdekesen és bámulatosan tud beszélni. Előveszek egy kis jegyzetfüzetet, majd elkezdem szépen vázlatosan leírni, amit mond.

jegyzetfüzetem írta:
•tusenfarget >> ezer színű kő
•muspelheim
•Bifröst egyik darabkája
•képes teleportációra
•szertartások
•két darabra törték és egymástól távol elrejették:
-egyiket Asgardba, másikat Midgardba

Lassan befejezem a jegyzetelést, majd Heimdallra nézek, aki már befejezte a mondanivalóját. Hamarosan megkezdődik az ötletbörze, hogy most mi legyen a kővel. A muspelheimiekhez nem kerülhet, mert az, ahogy azt már Heimdall is mondta: katasztrófához vezetne. De akkor mi legyen.
-Szerintem nincs az a hely, ahol nem keresnék-mondom letörve, hiszen akármennyire is igyekeznénk, előbb-utóbb úgyis megtalálnák.
-Nem hinném, hogy jó ötlet volna széttörni. Túl sok energia van benne. Ki tudja mi fog történni, ha ez a sok energia felszabadul-mondom szintén kicsit ünneprontóan. De mostmár, hogy ne csak kritizáljak, kitalálok valamit.
-Carolinenak talán mégis igaza van. El lehetne rejteni valahová. De ha már választanom kéne, akkor Jotunheimet válsztanám. Kopár, fagyos vidék, szerintem a tűzdémonok nem szívesen mennének oda-mondom lelkesen, de nem én akarok lenni a megmondó ember, megvárom a többiek véleményét.
-Heimdall, mondj még valamit a kőről, hatha fontos lehet-fordulok izgatottan Heimdall felé, aki remélhetőleg tud valami használhatóval szolgálni.

Remélem tetszik Smile Ha javítsak valamit, szóljatok Smile
••
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Viharok nyomában 2. kör - Utazás Asgardba ~ Caroline, Heimdall & Jane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Konoha kórháza
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-