HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Pepper Potts

avatar

∆ Hozzászólások száma :
46
∆ Kor :
44
∆ Tartózkodási hely :
where i need to be ★ ☆A poszt írója Pepper Potts
Elküldésének ideje Vas. 29 Okt. 2017, 10:03
Ugrás egy másik oldalra

Virginia "Pepper" Potts

szuperhős nevem ide
biográfia

becenév » Pepper
születési idő » 1974. február 12.
születési hely » Philadelphia, Virginia, USA
kor » 44
play by » Gwyneth Paltrow
csoport » Civilek
tartózkodási hely » A nap nagy részében a Stark Industries épületében.
család » Nem lehet okom panaszra, sőt, ha lehetne, akkor indítanám a családomat a legjobb família cím elnyeréséért folytatott versenyen. Nélkülük nem lennék tartanék ott, ahol. Az anyám és apám egész életemben figyelt rám, kiélezett érzékekkel tapintottak rá arra, miben vagyok tehetséges és mi az, amit nem kellene erőltetnem. A szabályok és a szabadság leginkább rám szabott egyvelegének segítségével egyengették az utamat és ugyanezzel kérdezik meg a mai napig is, hogy vagyok? Túlidealizálom őket? Lehet. Ha ez a legnagyobb bűnöm, elfogadom.
Főleg, mert Tony-t könnyen sem tudom minden nehézség nélkül piedesztálra emelni. De miért is tenném? Olyannak szeretem, amilyen.jellem és külső »
Könyvmoly stréberből diplomás, titkárnőből vezérigazgató, legjobb barátból szerelmes nő, a páncél látványától rosszul levőtől a vasszerkezetet a fejére húzó kíváncsiskodó. Ez vagyok én, a múltam és a jelenem. Egyszerű útnak tűnhet, mégis tele volt buktatókkal, lejtmenetekkel, felfelé kapaszkodásokkal, tűsarkút törő akadályokkal. És volt valami, ami végig fogta a kezem: a magas vérnyomás.
A racionalitás áthatja a mindennapjaimat, de felettébb nehéz földhöz ragadtnak maradni, ha az ember lánya körül szuperhősök ugrálnak és fogalma sincs arról, melyik pillanatban omlik a plafon a fejére. Ebből adódóan magamra szedtem a rugalmasságot, megpróbálok nem pánikba esni minden apró-cseprő változástól. A feszültséget a szarkasztikus humorommal és az önmagamba vetett bizalmammal igyekszem oldani. Hiszek benne, hogyha a dolgok a fejük tetejére állnak is el lehet kapni a kantárszár végét, hogy aztán a jó irányba terelhessük a történéseket. Szeretek segíteni, koordinálni és ami a legfontosabb: megfigyelni. Szomjazom az információkat, bár, ha nem állandóan az kötné le a figyelmemet, hogy minél többet és részletesebben tudjak, talán nem aggódnék annyit. Szerencsémre rendkívül összeszedett vagyok és kívülre csak kivételes alkalmakkor és kivételes személyeknek mutatom, hogy az összes idegsejtem csárdást jár. Leginkább Tony mesélhetne arról, milyen vagyok, ha kiakadok, ám nem csak az ő jelenlétében, hanem mindig szóvá teszem, ha nem tetszik valami. Legtöbbször burkoltan, máskor erélyesebben. Ettől még nem válok sárkánnyá, eredendően kedves vagyok, megértő és barátságos, szeretem az embereket, szakítok időt arra, hogy meghallgassam őket és ott tegyem jobbá az életüket, ahol tudom. Ha csak egy mosolyt adhatok, megadom. Aztán hazaérve, egy kemény munkanap végén nem vágyom másra, mint egy kis lazításra, egy finom vacsorára és egy kis igazi, szívből jövő nevetésre.
Voltaképp, teljesen átlagos vágyaim vannak.

***

A vöröslő hajamon és világítóan kék szemeimen kívül semmi különleges nincs rajtam. Testalkatom vékony, talán kissé fiús is, hogy anyámat idézzem, csoda, hogy még nem fújt el a szél. A nap legalább tizenkét órájában az üzleti életnek megfelelő eleganciájú és komolyságú ruhákba bujtatom magam és magas sarkú cipőt húzok, amit alig várom, hogy lerúghassak a lábamról, amint átléptem az otthonom küszöbén. Ilyenkor kényelmes, farmeres lánnyá vedlek át, hullámos hajamat lófarokba kötöm vagy a fülem mögé tűröm, megborzolom a frufrumat és miután lemostam a szemceruzát, szempillaspirált és finom rétegben felkent szájfényt, készen is állok a további ébren töltött órák eltöltésére. Tetoválások nem, ellenben szeplők bőven megtalálhatóak rajtam, ha fényvédő nélkül indulnék dolgozni, ropogósra sülnék. Igen, télen is.

képesség »
-

előtörténet »
Magatehetetlenül fészkelődtem az engem gúzsba kötő fémszerkezetben. A hideg acél a bőrömnek feszült, szemernyi helyem sem volt, az kiszabadulás az ujjaim megmozdításánál is lehetetlenebbnek tűnt. A homlokom ráncba futott, összeszorítottam a fogaimat, de így sem tudtam teljesen megállni, hogy a torkomból előtörjön egy nyöszörgő, a szenvedésemet jelző hang. Minimálisan sikerül elfojtani, a kezdeti sikolyaim után képes voltam annyi önuralmat magamra szedni, hogy ne adjam meg Killian-nek, amit látni akart: a szenvedésemet és ezzel Tony szenvedését. Vagy talán csak azért tűnt elviselhetőbbnek a helyzet, mert kezdtem hozzászokni az Extremis égetéséhez? Micsoda hiú remény! Ez a szer embereket ölt, molekuláikra robbantotta őket és én tényleg azt képzelem, hogy van bármi esélyem a túlélésre? Darabokra fog szedni rögtön azután, hogy elvette tőlem a józan eszemet, az érzelmeimet, a gondolataimat, emlékeimet, motivációmat... az életemet. A végtelenül pesszimista jövőképem miatt az arcomon legördülő könnycseppem is olyan forró volt, mintha egy vulkánból kicsapott parázs szántott volna végig a bőrömön. Ismét elkezdődött: a fájdalom először tompa volt, fojtogató, mintha satu préselte volna a csontjaimat és a húsomat, majd kínzó lassúsággal vált egyre intenzívebbé, tű- aztán késszúrással vetekedő láthatatlan nyomokat hagyva a testemen. Végül nem maradt más, mint az éles, ölni képes kínzás, ami miatt a szemeimet is fájt kinyitnom, ezért összeszorítva őket inkább koncentráltam. Valami másra, jobbra, szebbre.
Magam előtt láttam életem egyik legmeghatározóbb napját, a Stark Industries-hez való kerülésem pillanatát. Soha nem izgultam annyira, mint akkor, egyre csak azon töprengtem, hogyan kelthetnék jó benyomást és érhetném el, hogyha lépek egyet, akkor ne essek hasra zavaromban. Szinte még kezdő voltam, éppen csak kiléptem a nagyvilágba és egyből a mély vízbe ugrottam úszástanulás céljából. Biztos voltam abban, hogy ugyan a világ nem fog a lábaim előtt heverni, ha eltöltök némi időt a cégnél, de a referenciaanyagom ékessége lesz a vállalat ajánlólevele és sokkal többet fog nyomni a latba, minthogy együtt dolgoztam Killian-el. A férfi nevének felmerülése kizökkentett a koncentrálásból, a fájdalom ismét elemi erővel tört utat magának és átjárta minden egyes porcikámat. Nem bírtam tovább, erélyesebben nyögést hallattam.
Egyedül az nyugtatott le, hogy Tony arca kúszott be a lelki szemeim elé. A titkárnője voltam, a személyi asszisztense, akinek mindig elfelejtette a szülinapját, mégsem esett nehezemre kézben tartani az életét, figyelmeztetni, hogy jelenése lesz és eltakarítani a nőcskéit reggelente. Többször éreztem úgy, hogy a falnak beszélek, mint hittem, hogy a szavaim célba találtak, konkrét félelmem alakult ki bennem a stressz által okozott fizikai megbetegedésektől és számtalanszor szívesen megtéptem volna magam, amiért elviselem a gyerekes viselkedését, ám mindig bebizonyította, hogy igenis helyén van a szíve. És, még mindig a mellkasában dobog, nem abban a műanyagkalitkában, amit a mini-reaktorának készíttettem és emlékeztető ajándékként adtam neki.
Halvány mosollyal az ajkaimon döntöttem oldalra a fejem. Vajon hol van most? Mit csinál? Tudja, hogy itt vagyok? Most nem én vagyok az ő egyetlen esélye, hanem fordítva. Szükségem lenne rá, az először veszélyesnek hitt és gyűlölt páncéljára, sőt, az is jólesne, ha egy doboz eperrel állítana be az ajtón. Nem akarok úgy meghalni, hogy nem tudom, mi van vele! Ennek ellenére, amikor Killian csillapította a fájdalmaimat, azt mondtam neki, hogy Tony nem fog a segítségemre sietni. Mélyen legbelül talán tényleg ebben reménykedtem... hogy nem csinál őrültséget és nem kockáztatja az életét, de ismertem annyira, hogy tudjam, ő mindig az őrültebb utat választja. Ismét rá kellett jönnöm, hogy annyira nagyon idióta! Viszont megérinteni a páncélját, majd némi elégtétel gyakorlása után magamhoz ölelni őt maga volt a megtestesült boldogság.

D. » 7 év » nincs multiA hozzászólást Pepper Potts összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 26 Május 2018, 07:43-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1029
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Szomb. 04 Nov. 2017, 14:19
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Pepper! ••

Elfogadva!
HEY!

Először is üdvözlöm köreinkben Miss Potts!  kacsint
Személy szerint ámulok és bámulok! Olyan varázslatosan bánik a szavakkal, hogy egyszerűen úgy kellett felkaparnom az állam. A hasonlatai, a szócsokrai, ... ó te jó ég! nyáladzik Hol bujkált eddig?

Azt kell, hogy mondjam, minden egyes betűdért nagyon hálás vagyok! Felüdülés volt olvasnom. És ne áruld el az asszonypajtásomnak, de egy picit beléd zúgtam, miközben olvastalak, ami azért nagy szó, mert személy szerint nem vallom magam Pepper fanatikusnak. Eddig nem vallottam...  hmm
Visszatérve a lapodra, hogy ne csak a nyálazást kapd tőlem... Elbűvöltél. Már a jellemleírással is megfogtál. Annyira szépen írsz, biztosan sokat mondták már, de beállok a sorba, ami szintén nem szokásom. A külsőleírás is, nagyon nagyon visszaadja a nőcit, de olyan bájosan... imádom!  taps
És a történet. AWHHH! Jobb helyen nem is lehetne a kisasszony, Tony piszok mázlista! Elkaptad és mégis hozzátettél valami pluszt! Nagyon tetszik, hogy úgy mesélted el őt, hogy közben utalgattál. És mégsem egy önéletrajzot kaptunk, amit ismerünk. Nagyon-nagyon jól áll neked Miss Potts! Kellemes érzés töltött el, miközben olvastalak. Az egész lap gyönyörű. Letisztult és bájos! De tényleg... ez a szó ugrik be először, hogy mennyire bájos!  nyáladzik
Örülök, hogy én olvashattalak el! Csak gratulálni tudok! Gyönyörűen írsz! Köszönöm az élményt!  nagyon-nagyon...
Nem is tartalak fel tovább, tessék meghódítani a játékteret!

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
71
∆ Tartózkodási hely :
New York/JupiterA poszt írója Reimos
Elküldésének ideje Szomb. 06 Okt. 2018, 00:18
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves XY! ••

üdvözöllek!
Peppöööör őrülten szeret

Huhh, már nem egy marvel oldalon jártam az elmúlt években, és volt alkalmam egy jó pár Pepper lapját olvasni. Very Happy Nagyon tetszik ahogy fogalmazol, és szerintem nem is lehetett volna ennél Pepperesebb az előtörténeted. hagyjál Ő a kedvenc Marvel karaktereim közé tartozik, és Viva Pepperony! őrülten szeret Az összes játékodat olvasom, és várom hogy megszülessenek az újabb reagjaid. :3 Maradj még sokáig a köreinkben, örülök hogy itt vagy! szeretlek

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
246
∆ Kor :
98
∆ Tartózkodási hely :
○ unknown ○A poszt írója Steve Rogers
Elküldésének ideje Pént. 26 Okt. 2018, 23:06
Ugrás egy másik oldalra

•• Miss Potts! ••

üdvözöllek!
Bár a játéktéren még nem volt szerencsénk egymáshoz, ez nem azt jelenti, hogy ne követném figyelemmel a sorsod alakulását. Nagyon örülök, hogy itt vagy! Pepper láthatóan jó kezekbe került, nem csak a játékaid, hanem a lapod alapján is. Sikerült megragadnod a karakter lényegét, azt a szigorú, lelkiismeretes, mégis nőies és szerethető teremtést, aki olyan könnyedén elcsavarta Tony fejét. Nagyon drukkolok nektek, és remélem, ezt lesz szerencsém majd a játéktéren is kifejezni egyszer! Smile számíthatok valamikor esküvői meghívóra?
Lordnak igaza volt az elfogadód írásakor, olyan mesterien forgatod a szavakat és olyan szépen hozod Peppert, hogy még az is belezúg a lapod olvasása közben, aki alapvetően annyira nem szerette a karaktert. Számomra Pepper mindig is szimpatikus volt, de igazán megszeretni csak itt, marvelen kezdtem, ahogy figyeltem, hogyan játszol vele.
A legeslegjobban a jellemleírásod tetszik, ami azért érdekes, mert általában az a legunalmasabb és legnehezebb része az előtörténeteknek - te viszont mégis olyan szépen megírtad, annyira jól bemutattad a hölgyeményt, hogy élvezet volt olvasni! Az egész lapodat nagyon jó volt, igazából.
Köszönöm az élményt! Maradj velünk sokáig és örvendeztess meg minket még sok szép olvasnivalóval! Tony-t meg két tucat totyogóval!

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Pepper Potts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Civilek-