HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Alternatív Valóság - Halloween-i borzongás (2017)

Kalandmester

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Szer. 15 Nov. 2017, 22:22
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

••  Halloween-i borzongás ••

Are You Ready?
Erdő mélyén:  
A nyalókaösvény végén láthatóvá válik egy gyermeki kéz, ahogy csuklótól felfelé kalimpál, látszólag segítségért. Caroline megfogja a kezet, ami hirtelen rámarkol az övére és leválaszthatatlanul szorítja a nő kezét. Ha bárki ásna, egy végeláthatatlan alkart látna, mi hosszú méterekre gyökerezik a földbe. Bárki, aki a nő mellett van próbálkozhat kiszabadítani őt, de nem járhat sikerrel. Így Carolinet vagy magára hagyja a csapat, vagy megfosztja a menthetetlen végtagtól. A közelben pislákoló fény remek útmutatóul szolgálhat, melynek forrása egy kripta.

• Azok, akik megállnak a széles fa előtt, mind jól kivehetően hallják, hogy az odúban sír egy gyermek. Nimellos úgy dönt, hogy zseblámpájával megpróbálja kideríteni, rejtőzködik-e ott benn gyerek, ám ahogy a fejét bedugja a résen, a hang elcsendesedik. A férfi arcára váratlanul egy szőrös, tenyérnyi pók ereszkedik le, ami rögtön belemar. Nimellosnak erős hallucinációi támadnak a pókcsípéstől, melyek rendre arról szólnak, hogy a vele tartó társai vitték magukkal a férfi fiát, Kevint. A többieknek menekülniük kell Nimellos haragja elől, vagy megküzdhetnek vele. A fák között felgyulladó fény forrása egy kripta, ami remek búvóhelynek tűnhet.

Az elhagyatott házban:  
A konyhában Scott úgy dönt, bepillant a "KUKUCS" feliratú kamra ajtó mögé. Ott megtalálja a fazékban főtt ujjak tulajdonosait. Egy tucat ismeretlen gyermek tetem hever egymáson. Amint onnan kihátrál a férfi, a folyosóról hallhatja Peter és Avery segítségkiáltását a pince felől. A férfi dönthet úgy, hogy a nappaliba megy, de az emeletre is felindulhat.

A pincében ahogy kiabál a két tinédzser, a bohóc lassan mozgolódni kezd. Közelebb lépdel az ajtó előtt ácsorgókhoz, hogy aztán hangos nevetésbe kezdjen, azt követően pedig nekiront a falnak. Ott, ahol távozik, rést hagy maga után, ami közvetlen lejárót nyit valahová a föld alá. A nevetgélő hangja visszhangzik. A fiatal felnőttek megvárhatják Scott segítségét, de el is indulhatnak lefelé. Hiszen csak arra van kiút, ha nem érkezik segítség.  

Mindenkinek döntést kell hoznia, ha fel van kínálva több választható lehetőség. Nem várakozunk a többiekre, önálló feladatot oldunk meg. Aki mégis hezitál, illetve nem egyértelmű a választása - azt sajnos a jövőben ki kell zárnunk a kalandból, mert csak azokkal tudunk haladni, akik egyedül is képesek dönteni. Köszönjük a megértésetek!

***

» Általános leírás: Szerdánként, illetve szombatonként érkezik a mesélés. Ha valaki nem írja meg a hozzászólását, a kör tovább folytatódik (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja. Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy jelezzétek, ha valami közbejön! Második alkalommal törölhetünk a játékból.

- Résztvevők: Avery Jones, Caroline Shione, Jane K. Foster, Luna Thomson, Hollie Winter, Nimellos, Peter Parker, Leonard Atkinson, Wade Wilson, Katherine Pryde, Alfred Gätes, Scott Lang

Jó szórakozást!


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 15 Nov. 2017, 22:33
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
When witches go riding, and black cats are seen, the moon laughs and whispers 'tis near Halloween

Halloween-i borzongás
Bizonyosan a bor oka, hogy még mindig csakúgy kóválygok. Fel sem igazán tudom mérni a helyzet súlyát, mindazt, ami történik velem. Bár én indítványoztam és beszéltem rá a lányokat, hogy nézzük meg, mi folyik a temetőben, egy időre elkallódom mellőlük a tömegben és nem is nagyon tudom, merre kellene indulnom. Biztos, hogy mindenkit ismerek, aki itt van, hisz azért nem olyan nagy a szomszédság, ami az utcánkat alkotja, de a sötét és talán az elfogyasztott alkohol hatása is, hogy nehezen azonosítom be őket. Ebből is látszik, mennyire nem bírom az alkoholt. Hiába, még csak tinédzser vagyok, ez inkább a bulinak szólt, hogy üres a ház meg ilyenek. Ki gondolta volna, hogy ma még az agyamra is szükségem lenne és nemcsak azért, hogy készüljek a jövő heti témazáróra.
Már épp megindulnék a kiáltozás, a házikó irányába, Averyt és a többieket követve, mikor kiválik a tömegből Luna és a másik irányba rángat. Bár elég félelmetes a köd, ami körbevesz bennünket, mivel kapaszkodik a karomba, már nem is olyan rossz. Sőt, akár még mókás is lehet így csapatosan. Vagy csak a bor miatt gondolom még mindig így?
Egy nagy reccsenés hallatszik, mire Luna kis híján a nyakamba ugrik, majd a csapat ismét kétfelé válik. Még mindig elvagyok ugyan, mint a befőtt, de a lebegő nyalókák még az én figyelmemet is felkeltik.
- Nézd már, Luna, de jó pofa trükk! Vajon hogy csinálhatják? - kérdezem tőle szórakozottan, a csapatot körbelengő félelemből, feszültségből mit sem érzékelve. Alighanem én vagyok az utolsó itt, akinek nem esett még le, ez mennyire nem vicc. De vajon tényleg nem az?
Végig fogom Luna karját, ahogy Caroline nénivel elindulunk a nyalókák szegélyezte úton. Nézelődök jobbra-balra, jobbára csak a nyalókákra figyelve, egészen míg a hármasunk másik két tagja meg nem torpan. Először nem értem, miért, csak mikor Caroline néni leguggol veszem észre a földből kinyúló gyerekkezet.
- Na jó, ez már egyáltalán nem vicces... - ezt inkább csakúgy magam elé, mormogva jegyzem meg, ha Luna nem állt neki segíteni és még mindig ott van mellettem, ő esetleg hallhatja. A bor hatása mintha egy csapásra kimenne belőlem. Megijedtem? Igen, nem is kicsit. Szinte pánikszerűen reagálok. Ha Luna mellettem állna is, és belém karolna, kitépem magam a szorításából és határozottan tovább indulok az ösvényen, be a semmibe, hátra sem nézve társaimra, ha kell egyedül. Így már azt sem láthatom, mi történik Caroline nénivel, illetve hogy kap-e segítséget Lunától avagy sem. Talán jobb is. Tuti sokkot kapnék tőle. Gyakorlatilag szó szerint.
Amúgy is látok a közelben pislákolni valami fényt. Bár ahogy közelebb megyek, már nem tetszik annyira a dolog... Egy kripta az. Ha van más lehetőségem, biztos, hogy tovább megyek. Ha viszont nincs, kénytelen leszek bemenni. Pedig egyetlen porcikám sem kívánkozik be oda...This is Halloween!
••
Vissza az elejére Go down

Alfred Gätes

∆ Hozzászólások száma :
27
∆ Kor :
20
∆ Tartózkodási hely :
CambridgeA poszt írója Alfred Gätes
Elküldésének ideje Szer. 15 Nov. 2017, 22:52
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextThis is Halloween
Mintha az egyik Sherlock részben lennénk. Köd, valami szörny, amiről csak keveset tudunk, és pokoli percek, melyeket átélünk. Fantasztikus, nemde?
Néhány nyom, és egy elágazás. Igazán nehezemre esik dönteni, mégis megteszem. Legszívesebben mindkét irányba elindulnék, hisz… Nem! Nem, nem, nem és nem! Nagyon gyorsan verd ki ezt a fejedből, Alfred Gätes! Kizárt, hogy lebegő édességeket kövess!
A ruhadarabos, véres ösvényt választom, mint sokan mások, de van egy olyan sejtésem, hogy felesleges itt lennem. Túl sok a logikátlanság emberi körökben. Azon persze már meg sem lepődök, hogy a szörnyben mennyi a logika, de gáz, hgy a társaság felében összesen nincs annyi, mint ebben a gyerekrablóban. Ez legalább csőbe húz minket, és nem is egyféleképpen, erre mit csinál mindenki? Egyenesen a csapda közepébe! Úgy kell neki, mért is viselkedjünk normálisan? Értem én, hogy a félelem radikalizál, de nem a francia forradalom zajlik, hogy ekkora mértékben tegye. Nincs giotin, legalábbis nagyon remélem, hogy egy sem kerül elő… Az már tényleg durva lenne!
Kiráz a hideg a gyermeksírásra, de amikor Nimellos elindul a fa felé, felvonom szemöldökömet. Nem kellene… Bár, nyilván aggódik a fia miatt, szóval nem hibáztathatom. Kevinért teszi, de… Jesszus isten, mi a fene ez? Mi ütöt ebbe az emberbe? Mi van abban a kibebaszott fában? Mindenesetre annyira elvetemült nem vagyok, hogy megnézzem, és harcolni sem fogok, de ha esetleg rámtámadna a férfi, a lapátomat készenlétben tartom… Mindeközben lassan… Na jó, inkább kicsit gyorsabban hátrálok, és körülöttem egyre többmindent lehet látni. A szemem hamar megbarátkozik a sötétség utáni fénnyel, és mikor úgy vélem, tiszta a terep Nimellostól, megfordulok, és roppant felelőtlen és logikátlan módon futásnak eredet egy kripta felé, ami a fényt árasztja. Mekkora is ez a temető?!
- Katherine! Hol vannak a többiek, mi van velük? - kiabálok már messziről, és olykor hátrapillantva futok a kripta és a lány felé. Legalább nem vagyunk egyedül, és ez egy roppant nagy előny. Ketten többre mehetünk, mint külön-külön. Intek a bejárat felé, jelezvên, hogy menjünk be, és ami azt illeti, el is indulok be a kriptába, hogy körülnézzek. Úgy tűnij, logika már bennem sincs...

Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Csüt. 16 Nov. 2017, 15:17
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Halloween-i Borzongás

Mikor megfogtam azt a kezet, másra számítottam. Bevallom, hogy annyira megörültem, hogy egy gyermeket végre megtaláltam, hogy csak arra tudtam koncentrálni. Nem is gondoltam bele, hogy ez egy csapda is lehet. De a Lányomért mindent megteszek. Nem érdekel a veszély, vagy éppen az intő jelek, hanem csak ő az, akit viszont szeretnék látni újra.
Az a valami meg, nem engedte el a kezem. Eleinte azt hittem, hogy kihúzhatom, vagy talán ránthatok olyan erővel rajta, hogy elengedjen, de nem ez történt. Szorította a kezem, kérlelhetetlenül.
Kathy is felbukkant Luna mögött, de láttam az arcán a remegő félelmet, és ha már én csapdába jutottam, ők ne kerüljenek bele!
- Hagyjatok itt Lányok! Menjetek tovább! Találjátok meg a gyerekeket, kérlek….- kiáltottam nekik, hogy ami a földből kinyúlt értem, az ne fogja meg egyiküket sem, inkább kerüljék ki ezt a helyet, ahol most vagyok.
- Menjetek…- mondtam nekik bátorító mosollyal, ahogy csak tudtam.
- Sajnálom, hogy itt ragadtam és a lányomat nem találtam meg…..de Ti, menjetek tovább! Vigyétek a lámpám! Még hasznos lehet! Siessetek….kérlek….Vigyázzatok magatokra, és egymásra! - feléjük dobom a lámpám, ha elviszi valamelyikük.
Ha elmennek a lányok, akkor abbahagyom a rángatást és leülök. Próbálom valahogy átgondolni, mit is csinálhatok. A vadászkésem még mindig nálam van, és a hátizsákom is. Kiveszem a kést és vágni kezdem azt a valami nyúlványt ami megragadott, de mintha gumiból lenne, és egy karcolás se esik rajta. Talán ellenálló a késekkel szemben, de talán találok valamit a zsákomban, amit még megpróbálhatok..
Gyorsan kiemelem az elsősegély dobozt, amit a kocsimból hoztam még magammal, és keresgélni kezdek.
Kötszer, sebtapasz, olló, és gyógyszerek vannak, de találok kétfajta spray-t is, amit talán használni tudok, és egy öngyújtót, amit John mindenhova elszór. Ahogy most a hátizsák egyik zsebében is találtam. Eddig mindig vitáztam vele, de most nagyon megörültem a célszerszámnak.
Az egyik egy „fagyasztó” spray, amit szemölcsre vagy hasonlókra szoktam használni, a másik meg egy fertőtlenítő flakon. Talán, ha lefagyasztom egy ponton, akkor az acéllal meg tudom törni ezt a gumiszerű anyagot, de ha nem, akkor marad a tűz, amivel még meg tudom gyengíteni ezt az anyagot, és esetleg kiszabadíthatom magam.
Először a fagyasztást próbálom, ha az sikerrel jár, akkor gyorsan futok a lányok után.
Ha a tűz lenne célravezetőbb, akkor is megyek a lányok után, ahogy csak a lábam bírja.
Ha esetleg egyik szabadulási kísérletem sem válik be, akkor ott maradok a földön, és beletörődőm sorsomba. Mert a harmadik variációt, azt úgysem tenném meg, hogy levágjam a karom..
Csak azt sajnálom, hogy csalódást okoztam a lányomnak, és a többi kisgyermeknek. De már megszűnt a félelmem, helyette a csalódás kerítette a lelkemet hatalmába. Már csak ott fekszem a hátamon, és bámulom a csillagokat az égen. Talán láthatom a ködtől az Eget. De ha nem, akkor is a gondolataimban a gyerekeimre és a Családomra gondolok, és arra, hogy a többiek remélem több szerencsével járnak!
A Remény bennem él, ahogy a beletörődés is a mostani helyzetembe. Már nem félek, csak várom, hogy egy csillag „megüzenje” egy ragyogással, hogy a lányom él, és kiszabadult.
Mert én sajnos csalódást okoztam neki, és ez a szívembe mar.
- Nagyon szeretlek édes kicsi Lányom, és bocsáss meg nekem, hogy nem tudtalak megmenteni….- suttogom a semmibe, talán meghallja, és megbocsát nekem..zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

Jane K. Foster

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Pént. 17 Nov. 2017, 19:19
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextwhen witches go riding, and black cats are seen, the moon laugh and whispers...

This is Halloween


Lassan haladunk előre a gazos ösvényen, ami nyagyon félelmetesnek hat, legalábbis számomra. Nem igazán szoktam hozzá az ilyen horrorisztikus látványhoz, ami most elém tárul. Az idegrendszerem mindig is erős volt, ha vérről van szó, de ez még nekem is megrázó. Csak remélni tudom, hogy hamarosan vége lesz ennek a borzalmas rémálomnak.
Hirtelen gyereksírásra leszek figyelmes. Egy darabig azt hittem, hogy csak képzelődöm, de nem. A gyerekhang a közelből hallatszódik. Nimellosra nézek, majd Leonardra és a seriffre.
-Én is hallom-mondom egy kicsit megkönnyebbülve. Remélem, hogy az egyik gyerkőc az és hogy nem esett semmi komolyabb baja.
Nimellos elindul egy hatalmas, odvas fa felé, ahonnan a gyereksírás hallatszódik. Elindulok utána feltételezve, hogy ez nem egy csapda. Lehet, hogy az a gyerek, aki a fa odvában bújdos megsérült és ha ez így van, akkor segítenem kell neki. Mindenesetre pár méterre a fától megállok, megtartva a biztonságos távolságot, nem bízok semmit sem a véletlenre.
Hirtelen valami rátámad Nimellosra, amitől megijedek és automarikusan a közelben lévő fényesség felé rohanok. Igazából a becsületem megkivánná, hogy segítsek szegénynek, de az ösztönöm azt súgja, hogy nem volna jó ötlet ujjat húzni vele...vagy mégis? Már majdnem a kriptánál vagyok, de az utolsó pillanatban erőt veszek magamon, összegyűjtöm az összes bátorságomat és megállok.
-Vonuljatok fedezékbe, én elintézem-mondom a többieknek és visszafordulok, hogy szembenézzek Nimellos haragjával. Nincs nálam semmi se, amivel megvédhetnék magam, de régen jártam mindenféle küzdősportra, így elsajátíthattam pár fogást, ami jól jöhet. Felkapok egy erősnek kinéző botot, biztos ami biztos alapon, hátha szükségem lesz rá. De remélem, hogy nem kell kárt tennem benne. Mindenesetre remélem, hogy valaki itt marad velem és nem kell egyedül szembenéznem vele.Bocsánat, hogy az előzőbe nem írtam, többet nem fordul elő  jajj  
••
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. 18 Nov. 2017, 12:21
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextHalloween-i borzongás

- Hahóóóó! - Egyre kétségbeesetten püfölöm azt az ajtót, és amikor már elkezd sajogni a kezem, lemondón nekitámasztom a homlokomat és Peterre sandítok. - Apukád nem hall minket... - összegzem csalódottan, ám figyelmemet hamarosan elvonja valamiféle mozgolódás. Kis híján elvisz egy szívroham, amint az a bohóc megmozdul, hiába üvölt egy hang az agyam legmélyén: tudtam!! A látvány annyira bizarr és szürreális, hogy fogalmam sincs, sikítsak, sírjak vagy nevessek rajta. Színtiszta halálfélelem kerít hatalmába, ahogy az az izé odajön hozzánk.
- Peet...- Hátam az ajtónak vetem és igyekszem minél jobban belesimulni, hogy minél távolabb kerülhessek a szörnyetegtől. A nevetése csontjaimig hatol, és biztos vagyok benne, hogy hónapokig nem leszek képes kiverni a fejemből ezt a hangot. Felkészülök a legrosszabbra, és ahogy a bohóc elsuhan mellettünk és egész egyszerűen lyukat üt a falba, felsikkantok a robajra. Még néhány percig remegek a falnál állva és hallgatom a fülemben dübörgő szívverésemet, és úgy fújtatok, mint akivel körbefuttatták az egész temetőt. Az adrenalin lassan kezd kiáramlani belőlem, a térdeim pedig harmat gyengévé válnak.
- Mégis mi az ördög volt ez? - kérdezem Petertől, bár valószínűleg ő is csak annyit tud, mint amennyit láttunk: egy két lábon járó, nevetgélő bohóc, aki átment egy falon. És vagy követjük, vagy itt ücsörgünk addig, míg valaki - talán rosszabb - ránk nem talál. Hát nem, köszönöm szépen, engem az elmúlt órában épp eleget ijesztgettek és ríkattak!
Halk szitkozódással indulok meg a bohóc után.
- Elegem van ebből az egészből! Keressük meg a húgodat és menjünk haza! - A lyuk szájától nem messze megpillantom Peter elejtett ásóját. Azt felmarkolom a földről és kérdőn hátranézek rá, jön-e. Akár igen, akár nem, én bemászom a lyukon és elindulok lefelé.
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. 18 Nov. 2017, 16:43
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextHalloween-i borzongás

Először ijedtem meg az este folyamán, mikor szétnyílt alattunk a padló. Milyen elmebeteg szerel ilyet a lakásába?

Amint sikerült felfognom a történteket, Averyt kezdtem el keresni. Odakúsztam mellé, hogy kiderítsem történt e vele valami nagyobb baj.
- Igen, az az őrült bizonyára direkt félre vezetett minket és csapdába ejtett. Nagyon akarhatja a gyerekeket. - Ilyen beteg elmével sem találkoztam még. Rámosolyogtam mikor megtudtam, hogy jól van. Az ő kérdésére csak bólintottam. Az oldalam eléggé bevertem az esés közben, de nem akartam ezzel még nagyobb aggodalmat okozni és amúgy sem fájt annyira, szóval nem szóltam egy szót se.

Sikerült lábra állnunk és elkezdtük a kiutat keresni. Meg az ásómat is, mert az fontos volt. Fegyver helyett egy fura bohócot találtunk.
- Hogy kerül ez ide? - hangosan gondolkodtam. Egyre furcsább volt a helyzet. Inkább én is ott hagytam és inkább én is az ajtóhoz siettem, hogy az verjem mindkét kezemmel.
- Hahó! Valaki nyissa már ki! - kiabáltam.
- Ne aggódj, úgy is ránk talál valaki. - elvégre nem voltunk olyan mélyen, szóval halhatták odafent. A bohóc röhögése hirtelen jött és össze is rezzentem pár másodpercre.
- Nyugi, megvédelek tőle. - beálltam a lány elé és felemeltem a kezem támadó állásba, hogy ne érjen váratlanul a támadás, de nem az történt, amire számítottam. Elsuhant mellettünk és áttörte a falat. A meglepettségtől válaszolni sem tudtam neki, de mikor elindult, megráztam a fejem és utána eredtem.
- Teljesen megértelek, de ne hagyjuk, hogy a rémültség meg a düh irányítson. Gondolkoznunk is kell. - mondtam neki a szokásos hangnemmel miközben megállítottam pár pillanatra.
- Először is szerintem ésszerűbb lenne, ha az nálam lenne. - mutogattam az ásóra. Ha odaadta nekem, akkor jó erősen rámarkoltam és elindultam tovább a úton lefelé, ha nem akkor is, de akkor én mentem mögötte és nem fordítva.

Remélem elfogadható lett Very Happy 

Vissza az elejére Go down

Luna Thomson

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Kor :
24
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Luna Thomson
Elküldésének ideje Vas. 19 Nov. 2017, 00:33
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Kittivel és Caroline nénivel szép lassan elindulunk a cukorkás ösvényen. Miközben haladunk előrre a fejünk felett lebegő édességek egyszerre hátborzongatóak és érdekesek. 
- Hogy lehetséges ez?
Kérdezem a körülöttem lévőket.
Hirtelen megállunk elöttünk egy gyerek kéz nyúl ki a földből. Caroline lehajol, megnézze, de hirtelen a kéz megragadja az ő kezét és nem ereszti. Emiatt annyira megilyedej, hogy majdnem elájulok. A maradék erőmet összeszedve elkezdtek a kezemmek ásni. Még szerencse, hogy a napokban sokat esett, ezért puha a föld. Már egy métert leástam és még mindíg sehol a könyökizület nemhogy egy egész gyerek. 
-Úristen! Ez valami ördögi teremtmény. Ez a kéz olyan hosszú hogy még mindíg nem értem el a végét!
Közben Kitti elszaladt segítségért.
- Carolin néni! Nem lehet mit tenni le kel vágnunk a kezét.
Erre a kijelentésre a nő kétségbeesik, és inkább Kitti után küld, hogy hozzunk segitséget. Rohanni kezdek, és a távolban halvány fény kátszódik. Közelebb érve utolérem a lányt, és látom, hogy ahonnan a fény jön az egy kripta. Ezen után nem számítok túl sok jóra odabent.
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 19 Nov. 2017, 12:36
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Psychoville 2.0

Idegesen toporzékol, a hajtincseit szorítja hátra, zihál. Ki fog akadni. Nagyon de nagyon régen kapott már igazi pánikrohamot, gyermekként, amikor felült arra a vacak vidámparki játékra, és most mintha az idő visszarángatná abba az állapotba. Mélyet lélegezve próbálja nyugtatni magát, és meggyőzni az agyat arról, hogy még nem bomlott meg, nem lesz gond. Valóban nem?
- Remek.. vagyis nem, nem az.. - amikor úgy látja, és Nimellos is megerősíti arról, hogy hallja amit kell, annyi legalább biztos, hogy nem hallucinál. Kezeit leereszti, és marad ott, ahol, mert nem tudná megmondani, pontosan merről szól a hangocska. Azonban a férfi okosabb nála, vagy épp az hajtja, hogy mindenképp meg kell találnia  a fiát. Egyelőre csak tekintetével követi, ahogy a fa fele indul, és aminek láttán felszökik a szemöldöke, hogy arra aztán ő végképp nem gondolt. Jó, persze jó hely az, de.. Nyel egyet, ahogy a férfi megpróbál bejutni oda. Ha beszorul, akkor a pánik mellett még ezzel is meg kell küzdeni.. Na ne már.
- Biztos jó ötlet..? - mormogja, miközben ujjait tördeli, és körbetekint. Ajkaiba harapva időz el a tekintete a kísérteties környezeten, keze ügyében pedig a csákány már nem segít abban, hogy megnyugtassa. Valahogy ettől még minden csak rosszabb, de arról az agya hallani sem akar, hogy eldobja és itthagyja. Akkor.. talán meztelennek érezné magát, vagy olyank kölyöknek, aki csúzlival meg neki egy sárkáynak, vagy minek. Mivel fogalma sincs, mivel, mikkel állnak szemben, csak azt tudja meghatározni, hogy nagy szarban vannak. Mindannyian, akárhol vannak.
- Egyre sűrü.. - kezdené, amikor valami más történik. Fejét visszafordítva bámul a férfire, aki ordítva - ha nem, akkor akármit csinálva - bújik elő, gyermek nélkül, de valami sokkal másabb "kinccsel". Most mondja azt, hogy "én megmondtam?"
- Mi tört.. minden oké? Pocsékul fest.. ó az istenit! - hőköl hátra, amikor Nimellos gyógyszere elgurul, és arcán állatias ösztönök tükröznek. Tombolni kezd..
- Haver, én megértek mindent, hogy nincs ott a fiad de ez nem megoldás! - próbálkozik ennyivel, mert hát mégsem mehet neki a csákánnyal, mint valami állatnak. De az se megoldás, ha őket csépeli.
Alf teszi jól; nyúlcipő.
Először csak bámul utána, hezitál, azonban sok ideje nincs, ha sokat ácsorog egy helyben, még a végén nekimegy. Azt pedig nem kellene..
- Bocs.. bocs.. bocs! - feladja végül az irgalmas szamaritánus felét, és rohan. Utolsóként talán, talán el is kapja de nem számít. A többiek irányába próbál, és bár kicsit elkeveredik, hosszabb utat lel, de a fényforrás előtte is megmutatkozik. Nem tévesztheti el!
- Picsába... - pillantgat hátra, nem-e követi emberünk, vagy épp valami más, de ezzel csak annyit ér el, hogy akkorát hasal az avarban, hogy térdén a nadrág rögtön felszakad, ahogy bőre is horzsolódik. Kiabál, káromkodik, miközben kitapogatja az elejtett csákányt, felkapja, és kissé sántikálva, de lassan elér a kriptához maga is. Arcán már nem a smink festett csíkokat, hanem az ágak karcolták le, de lihegve fékez be, és pillant az ismerős arcok felé.
- Ez.. Ez... -nem tud értelmesebbet mondani, mert épp készül a tüdejét kiköpni. Az meg főképp nem nyugtatja meg, hogy a fény, amire valami kellemes házikót vagy épp hatóságok jelenlétét remélt, egy kripta. Egy rohadt kripta. Ha jönnek a zombik, sikítani fog.
- Most komolyan bemész?! - üvölt barátja után, de mivel végére már csak ő marad odakint, és bármikor rátörhetnek, megindul ő is befele. Itt már senki se normális..?
Vissza az elejére Go down

Nimellos

∆ Hozzászólások száma :
78
∆ Tartózkodási hely :
☙ Alfheim'A poszt írója Nimellos
Elküldésének ideje Vas. 19 Nov. 2017, 18:08
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextHalloween-i borzongás
Music: Hallo? ... It's me!
°°
Notes: halloweeeeen


Bevallom, aggódok a lányokért. Caroline, Luna és Catherine is a nyalókákat követték, a seriff, Jane, Alfred, Leonard és jómagam a fák irányába haladtunk, keresztül a hatalmas gazon. A véres rongydarabok, és a letört ágak azt sugallták, valakinek erre kellett jönnie.
- Remélem vigyáznak magukra... - nyökögöm a velem tartóknak.

A hang után megyek. Egyértelmű, hogy gyereksírás. Akár a fiamé is lehet. Nem gondolkodom. Alul beszuszakolom magam, amennyire csak tudom, hogy az odvas fába belessek.
A lámpám használom, hogy körülnézzek. Csupán a fejem és a jobb karom fér be, a testem többi részének már túl szűk a bejárat. Nem úgy Kevinnek, aki könnyedén el tudott bújni.
- Fiam! Itt.. vagy? - szólítom ismét, mikor már bent van a fejem. Körbevilágítok a fában, ám a sírás hirtelen elnémul. Ahogyan pillantásom vezetem körbe a fényt követve, csak a kérget látom, a rohadt részeket az odúban... és némi pókhálót. Amikor felfelé pillantok, hirtelen az arcomra ugrik valami... hatalmas, szőrös. Fürgén fut az arcomtól a nyakamig. Ijedten próbálom kitépni magam a fából, de mindegy, mennyire vagyok gyors, a nyakamba mar, és leugrik rólam.
- A rohadt életbe... - kapok már a társaim előtt a nyakamhoz. - Megmart valami... Az istenit, de fáj! - dörzsölöm a csípés helyét, s társaimat nézem. Érzem, ahogyan lüktet a seb. Az alakjuk hirtelen mosódik el, és minden hozzám intézett szavuk eltompulva visszahangzik a fejemben. - Mit.. mit mondasz? - kérdezem Leonardot.
- Hogy.. hogy Te vitted el a fiamat? Nálatok van? Eddig csak szórakoztatok velem? - testemmel nekimegyek egyik után a másiknak, bolyongok, miközben az ásóba kapaszkodom. - Add vissza... add vissza a fiamat! - Ragadom meg a vállánál a seriffet, és megrángatom.
- Mindegyik..mindegyikőtöket kinyírlak! - engedem el a férfit, s maga elő emelem az ásót, majd méegetni kezdem őket. A zseblámpámat szétverem egy fán, hogy az a kevés fény se világítson, ami eddig segített a társaságnak.
Ásómmal Jane felé suhintok, de nem találom el.
- Rohadtul meghaltok... Szaaaladjaaatoook! - már-már elnyújtott, őrült hangon ívelem szavaim, s beugrok, majd elrejtőzöm az ember nagyságú gazban.
Úgy érzem magam, mint egy prédára vadászó vad. Erősnek, gyorsnak... sebezhetetlennek. Nem érdekel, hogy a seriff netán rám lő. Talán meghalok, talán túlélem, és én ölhetem meg őket. A bosszúvágy teljesen átveszi az uralmat. Elveszítem a kontrollt. Csak üldözöm őket, ásómmal mindent megvágva, ami elém kerül.
- Meghaltok.. miiiind.... - sustorgom Jane mögé lopózva, aki a kriptánál visszafordul, hogy szembeszálljon velem. Ha mégsem menekül, és harcolni fog, akkor megragadom a nyakánál, és minden erőmmel elhajítom, a fény felé terelve. Egy belső késztetés... annak engedelmeskedem. Megölöm, ha nem menekül, bárki is jöjjön nekem, legyen az Leonard, Alfred, Jane, a seriff vagy bárki más, aki nem a kriptában keresett fedezéket.
Ha Wade lelő, az utolsó erőmmel a fejébe vágom az ásót. Tehát csak remélem, hogy ő is a fény felé veszi az irányt, mert ha nem, két hullával több lesz ma este...Vissza az elejére Go down

Kalandmester

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Vas. 19 Nov. 2017, 19:05
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

••  Halloween-i borzongás ••

Are You Ready?
Erdő mélyén:  
A nyalókaösvény végén Luna tényként közli, hogy Caroline karját le kell vágni, vagy magára marad az erdő mélyén. Ha a nő nem él a lehetőséggel, akkor hátrahagyjál a többiek. Azonban, ha akad olyan bátor jelentkező, aki a kezében lévő fegyverrel "segít" a nőn, akkor a levágott végtagot elszorítva együtt haladnak tovább a kripta felé. (Kedves Caroline, - ha nem kíván kéz nélkül tovább haladni - köszönjük az eddigi játékot!)

• Azok, akik Nimellos üldözöttei, mind a kriptába menekülnek, ahol a középen egy sziklasíron két üvegcse hever.
- kék üveg: méreg
- vörös üveg: gyógyszer

Nyilvánvalóan a pók által megmart Nimellosnak szól a két lehetőség, ám a többiek feladata eldönteni, hogy melyiket adják a férfinak - ha adják.

A falakon a jól megszokott nevek helyett három felirat szerepel.
- kijárat
- vészkijárat
- halál

Amint Nimellossal történik valami, a kripta körül az avarból felemelkedik egy két-három méter magas kerítés, hogy elzárja a benn tartózkodókat a külvilágtól. Kintről beszűrődik az éles hahotázás, melynek forrása egy óriási bohóc, aki körbe-körbe futkározza a helyet, ezzel benntartva a társaságot.

Az elhagyatott házban:  
A pincéből Avery és Peter lefelé indulnak a járatba, ahová Scott követi őket. A három fős csapat egy újabb szinten találja magát, ahol egy végtelenbe nyújtózó folyosót látnak maguk előtt. Három ajtó kínál számukra három lehetőséget.
- nyitott ajtó
- félig nyitott ajtó
- csukott ajtó


~ A nyitott ajtón bekukucskálva, látszatra bohóc babák hada sorakozik fel, mindenféle színben és méretben.
~ A félig nyitott ajtó túl oldaláról nyikorgó hang hallatszik. Háttal ül egy ember, így nem látni mit csinál, vagy hogy néz ki.
~ A csukott ajtó titkára csak úgy derül fény, ha valaki elég bátor hozzá, hogy a kilincset lenyomja.
Természetesen dönteniük kell, merre folytatják tovább az utat. Akár hárman mehetnek három fele is...

Mindenkinek döntést kell hoznia, ha fel van kínálva több választható lehetőség. Nem várakozunk a többiekre, önálló feladatot oldunk meg. Aki mégis hezitál, illetve nem egyértelmű a választása - azt sajnos a jövőben ki kell zárnunk a kalandból, mert csak azokkal tudunk haladni, akik egyedül is képesek dönteni. Köszönjük a megértésetek!

***

» Általános leírás: Szerdánként, illetve szombatonként érkezik a mesélés. Ha valaki nem írja meg a hozzászólását, a kör tovább folytatódik (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja. Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy jelezzétek, ha valami közbejön! Második alkalommal törölhetünk a játékból.

- Résztvevők: Avery Jones, Jane K. Foster, Luna Thomson, Nimellos, Peter Parker, Leonard Atkinson, Wade Wilson, Katherine Pryde, Alfred Gätes, Scott Lang
- Esetleges résztvevő: Caroline Shione

Jó szórakozást!


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 19 Nov. 2017, 22:16
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Nem tudom ki az az eszement, elborult alak aki ezzel szórakozik, hogy elrabolja a gyerekeinket, de csak egyszer kapjam a kezeim közé, esküszöm nem ér meg több hajnalt a mocsokja, és szerintem ezzel nem csak én vagyok így, hanem a többi szülő is, akikkel együtt indultunk el, de ők egy brancsba maradtak és csak én jöttem Lucy után, a fiammal és a kis barátnőjével. Ezt azért nem tudom hová tenni, miért fontosabb Kevin ennyi embernek mint az én lányom? Bár ezen ráérek majd később is lamentálni, előbb legyen meg. A konyha elég furcsa, és a fazék tartalmától szabályosan hátrahőkölök, és lesápadok. Csak nehogy Lucy kis ujjacskái is köztük legyenek! Mert akkor nem állok jót magamért. Alaposan átkutatom a helyiséget és a kamrába pillantva a szám elé kapom a kezem, ez azért... azért még nekem is sok basszameg!
Szerencsére egyikük sem a lányom, de ez azért fordított kettőt a gyomromon rendesen.
- Könyörgöm istenem, aki létezel vagy sem, add hogy a lányom egyben legyek, mert különben olyasmit fogok tenni, amit még megbánok... - sóhajtok fel, és visszaindulok arra amerről jöttem, és a kiabálást követem. A gyerekek után sietek hogy a segítségükre lehessek. A nappaliba érve körülnézek, de nyomuk sincs. Beljebb lépek.
- Peter! Avery! Hol a jó..... áááááá - kiáltok fel ahogy a következő lépésre a talaj megszűnik létezni és landolok valami sötét helyen, alighanem a pincében és két sziluettet látok meg. A gyerekek azok! Legalább ők megvannak.
- Peter, Avery! Jól vagytok? Nem esett bajotok? - kérdezem máris ahogy magamhoz ölelem őket, és együtt megyünk tovább a folyosón, és elénk tárul a látvány. Három ajtó. Bekukucskálok a nyitottban de a bohócok láttán kicsit elbizonytalanodom, gyűlölöm őket gyerekkorom óta. A félig nyitottban egy hintázó valami van de a temetős incidensből kiindulva, az sem biztos hogy élő és hasznos lehet. Megmarkolom hát a feszítővasat.
- Na, merre menjünk tovább? Valaki valami javaslat? - kérdezem tőlük, nem fűlik a fogam hozzá hogy szétváljunk, mert amíg együtt vagyunk legalább segíthetünk egymásnak, és közösen küzdhetünk. Én szívem szerint a félig nyitott ajtót választanám. Meg is állok előtte, hogy ha nekik jó, akkor menjünk arra.
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 22 Nov. 2017, 00:14
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
When witches go riding, and black cats are seen, the moon laughs and whispers 'tis near Halloween

Halloween-i borzongás
Na jó, ez már tényleg egyáltalán nem vicces. Egy kicsit sem. Ha ez valami hülye halloweeni tréfa, az illető igazán abbahagyhatná! Én csak jól akartam érezni ma este magamat, bulizgatni, beszélgetni, iszogatni, táncikálni a csajokkal, ehelyett itt vagyok a ködös temetőt körülvevő erdőben és félek. Igen, félek. Csak egy átlagos tinédzser lány vagyok, aki egyáltalán nincs felkészülve efféle helyzetekre. Bár talán senki más sincs. Mikor indítványoztam a lányoknak, hogy nézzük meg, mi a helyzet, mi mászkált az utcán és miért üvöltött egy kissrác, nem gondoltam semmi ilyesmire. Azt hittem csak valami hecc, amin jót nevethetünk, aztán megyünk vissza tovább pletyizni meg ilyenek. Erre tessék..
Luna ugyan legalább velem van, de a lebegő nyalókák így is bizarrak, mikor pedig meglátom a földből kinyúló gyerekkezet, na az már nekem sok. Nem tudok figyelni arra, miféle gyerek lehet az, vagy hogy mi lesz Caroline nénivel a továbbiakban. Talán jobb is, így legalább nem szembesülök a teljes igazsággal. Attól tuti sokkot kaptam volna. Persze megeshet, így sem vár rám semmi jó. Sőt, ennél csak rosszabb.
Reménykedve indulok el a pislákoló fényforrás felé, de ahogy odaérek, már a legkevésbé sem tetszik a kripta. Ki menne be ebbe önszántából? Én tuti nem. Mondjuk visszafelé sem szívesen mennék, a köd miatt pedig fogalmam sincs, milyen más úton juthatnék vissza... Ekkor azonban, a másik irányból egy ismerős arc jelenik meg. Alfred, az egyik utcánkban lakó srác. Nem vagyunk épp jóban, ő amolyan balhés alkat, én meg a pénzes, tanulós jó kislány, de rosszban sem különösebben és természetesen ismerjük azért egymást valamelyest. Hogy ijedten megugrok egy picit, mikor megszólít, az nem a személyének, hanem a helyzetnek szól.
- Én... én nem tudom... mi ez az egész egyáltalán? - riadtságom és értetlenségem teljesen őszinte, ezt az arcomon is láthatja Alfred is. Mikor a srác megindul a kripta bejárata felé, feltűnik azonban az úton mögöttem Luna is. De... mi lett Caroline nénivel? Ebbe inkább bele sem akarok gondolni, jobb, ha nem kérdezem Lunát. Hátha csak arról van szó, hogy kiásták azt a gyereket és visszament vele az utcánkba. Olyan jó lenne ezt elhinni! Nincs itt semmi baj, csak egy buta vicc. Egy nagyon-nagyon rossz vicc.
Ahogy azonban egyre-másra jelennek meg igencsak sietős léptekkel a másik irányból más szomszédok is, már egyre kevésbé tudok hinni ebben. Pláne, amikor a ködből Nimellos bácsi alakja bontakozik ki. De úgy, ahogy még sosem láttam. Egy ásót emel félreérthetetlenül támadólag felénk, tekintetében pedig valami eszelős düh játszik. Mi a franc történhetett, ami miatt így viselkedik? Ő mindig olyan nyugodt, kedves, csendes, normális körülmények között biztos, hogy soha nem láttam még ilyennek. Kiszakad belőlem egy ijedt kis sikítás, majd mint a nyúl futni kezdek, be a kriptába, a többiek után. Hogy Nimellos bácsival mi történik odakint, nem tudom, rettegve húzódom beljebb, remélve, hogy a többiek majd valamilyen szintű biztonságot nyújtanak számomra és csak reszketek ott egy falhoz lapulva, mint egy riadt kis állat.
Szükségem van némi időre, hogy lenyugodjak, amin nem segít sokat az sem, mikor meghallom a hátborzongató hahotázást és ahogy kifelé pillantva a kerítést is észreveszem, ami lehetetlenné teszi a távozást. Ha eddig féltem, most már rettegek. Nem akarok semmi mást, csak hazamenni. Miért is jöttünk el egyáltalán? Még a könnyem is kicsordul félelmemben, a szám széle remeg, ahogy halkan sírdogálok. Közben azért körbepillantok, valamiféle menekülőutat keresve és így akad meg a tekintetem a három furcsa feliraton. Kijárat, vészkijárat, halál. Túl egyszerű lenne, hogy csakúgy kiírják, merre kell innen kimenni, a történtek után azt gondolom. A halál értelemszerűen elrettentő, de mi van, ha átverés és pont az lenne a helyes választás? Na de ha nem és tényleg azt takarja, ami ott áll? Ami a vészkijáratot illeti, hát vésznek tuti vész van, de mi van, ha a kijutás sem sima ott? Egyáltalán miféle kijárat is az a kijárat? Miből vezet ki és hogyan? Tanácstalan vagyok, de szabadulnék.
Óvatosan megérintem a kijárat feliratot. Félelemben nem látom át pontosan, ajtókat vagy bármi ilyesmit jelölnek-e vagy irányt mutatnak-e, de ha utat kell választanom, csapda vagy sem, én a "kijárat" feliratot követném. Még mindig az tűnik a legkevésbé ijesztőnek a háromból. Akkor is, ha egyedül kell mennem. Mert én tényleg semmi mást nem szeretnék, csak hazajutni végre, a szobámba. Legyen már vége ennek az egésznek! Félek! Hát nincs erre tekintettel itt senki?This is Halloween!
••
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 22 Nov. 2017, 12:45
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextHalloween-i borzongás

Nem tudom, lesz-e lehetőségem annyiszor álomra hajtani a fejem, hogy valaha is elfeledkezzem a bohócról, annak nevetéséről és arról a könnyedségről, mellyel áttörte a falat. A sokkon és félelmen túl igenis pipa vagyok erre az egész helyre és helyzetre, így amikor Peter megállít, hogy picit megnyugtasson, mély levegőket véve igyekszem lehűteni magam. Igaza van, nem szabad a dühtől elvakultan belerohanni az ismeretlenbe.
- Jó, igen, tudom, csak... - Csak szeretném mielőbb megtalálni a húgát, és mielőbb elhagyni ezt a helyet. Be akarom magam zárni a szobájába és átmulatni a halloweent, mintha mi sem történt volna. A kezemben szorongatott ásóra pillantok, majd fel Peterre, és halk sóhajjal átadom neki a fegyvert. Tényleg jobb, ha nála lesz, bár meztelennek érzem magam, ahogy fegyvertelenné válok.
A puffanásra összerezzenek, de Scott láttán megkönnyebbülök kicsit. Ezek szerint ő is jól van, bár annak nem örülök, hogy hozzánk hasonlóan csapdába esett. Ezek szerint nem tehetünk mást: követjük a bohócot. Sután viszonzom az ölelését.
- Jól vagyunk, azt hiszem... - Kicsit nyugodtabb már a lelkem, ahogy megindulunk a bohóc után, és közben röviden összefoglalom, mi történt velünk itt lent, ha Peter nem számolt még be róla. Egy újabb szintre jutunk, végtelenül hosszú folyosó nyújtózik az orrunk előtt, bőséges választási lehetőséggel. Az ajtók láttán gondolkodóba esem, de megállok a fiúk mögött, átölelve karjaimat, és hagyom, hogy ők hozzák meg a döntést. Nekem mindegy, amíg együtt maradunk, úgyhogy rábólintok a félig nyitott ajtóra. Bármi jó, csak haladjunk!
Legalábbis ebben hiszek, míg észre nem veszem a csukott ajtót, és bár teszek pár lépést a fiúk után, mégis fogva tartja a figyelmemet az az ajtó. A női kíváncsiságom nem hagy nyugodni, ezért az utolsó pillanatban a lépteim elsodornak a fiúktól és a csukott ajtóhoz visznek, gondolván, csak nem lesz baj, ha bekukkantok mögé, mielőtt utánuk mennék. Kezem lassan, óvatosan a kilincsre simul, aztán benyitok.
Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 22 Nov. 2017, 14:38
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Wade Halloween kalandjaiBármilyen fura és beteg ez az este, nem térhetek el a hivatásomtól.. Még ha mindenkire nem is tudok figyelni a szétválás miatt, kötelességemnek éreztem Nimellos után haladni, hisz egy nyomokkal teli ösvényen többet tudok segíteni mint egy házban. Scott-tal elég sok ember tartott, míg Nimellos útján bőven nem vagyunk elegen. Nem lehet tudni melyik hova vezet, és mire bukkanunk, de ezért vagyunk úton hogy megtudjuk. Az út során elég sok nyomra bukkantunk ami méginkább azt jelzi hogy erre lesz Kevin. - A kérdés az, hogy észrevétlenül hogy a fenébe hozták ide ezeket a dolgokat... - Jelentem ki sejtelmesen. Még ha emberrablók voltak is, ami részben igaz, de nem szokványos emberrablók ezek. Nagy valószínűséggel nem is emberek! Az útelágazásnál Caroline nagy valószínűséggel a csapdába sétált bele. De ez ellen nem tudtam mit tenni. Száz felé nem tudok szakadni, és arra megyek ahol tényleg nyom van. Védtelen nőről van szó, aki kétségbeesetten keresi a lányát, de kurvára nem ott fogja megtalálni, így rám nem hallgatva el kellett fogadnom a döntését, és nem tudtam ellene tenni. Csak azt kívánom neki hogy éppségben találkozzunk ismét. Ez egy ilyen út, ahol döntéseket kell hoznunk. A kötelességemet és a hivatásomat két ember miatt nem rúghatom fel. Még ha lehet hogy veszteség éri is... Ahogy megyünk a gazban, egyre több nyomot találunk Kevin cuccaiból. Ez lesz a helyes út, csak jól is süljön el a dolog... - Ez kurvára gyerek sírás, de nem hinném hogy egy fatörzsben tárolják! Ez még talán gázabb poén mint a nyalókafesztiválos dolog. - Jegyzem meg ahogy látom hogy Nimellos és Leonard oda megy a fához. Azt vágom, hogy Nimellos úgy néz ki mint egy Elf, és az erdőben érzi jól magát, de ez már túl elcsépelt. Ha nyomot akarunk, haladjunk tovább. Mindenesetre én is kiváncsi vagyok mi az, de nem hinném hogy egy gyerek van bent... - Nimellos! - Szólítom fel, majd utána megyek mielőtt baja esne. - Az ott nem a fiad lesz! Érzem! - Mondom közeledve hozzá, ami elég hülyén jöhet ki, hisz nem hisz nekem hogy szörny volt, most meg megérzem. Mi vagyok én? Médium? Gondolhatja, de tényleg érzem... Hirtelen meglátom hogy valami történik és Nimellos kihúzza a fejét. - Nimellos! - Kiáltok rá, ahogy meglátom hogy nem önmaga. Jane-t látom, hogy keres valami botot amit felvesz, és nem hagyja magát. - Futás! - Ordítok fel és ahogy látom Alfred és Leonard megfogadta a tanácsom, felkészülök a harcra. Hirtelen megragad Nimellos. Ellen fogást keresek rajta, de ez közben össze-vissza beszél. - Most is azt keressük! - Fogom meg a kezét majd elenged és megragad egy ásót. - Nimellos! Tedd le azt az ásót, nyugodj meg! Hagyd békén szépen a többieket! - Ordítok Nimellosra amikor meglátom hogy Jane felé suhint, de nem tudja eltalálni. - Nimellos! Én nálam van a kölyköd! Ami azt illeti, elrejtettem! Valahol az agyad mélyén, így ha nem álsz le, nos. Nem tudod meg hol van. Már szétkúrtál itt mindent, és van egy olyan érzésem hogy nem találtad meg a fa levél alatt. Tudod hogy miért? - Kérdezem tőle majd elkezdek felé közeledni. - Tudod, Kevin elég jó arc gyerek. Ha elküldöm a boltba, hoz nekem sört! Vágod? Szeretik! Kiadják neki a nevemben. Nem hinném hogy hozzád illene. Félre ne érts, nem vagyok pedofil, meg apa sem szeretnék lenni. Csak szerintem Caroline-hoz jobban passzolna az a kölyök. Legalábbb normális lenne, ellentétben most veled. Még én se nézek így ki egy heti absynth és sör kombináció után. Te baszki, ezt túltoltad! - Emelem fel a hangom és jelzek Jane-nek, hisz épp elterelem Nimellos figyelmét. - Ami azt illeti, vissza adom a fiad, ha.. - Félbeszakítom a mondatom és leteperem a földre ezzel az ásót kiejtve a kezéből. Közel van hozzá, nagyon is! Elkezdem ütni, és nekiállunk verekedni. Nagyon nem hagyja magát, és én sem bírom örökké. - Jane! Az ásó! - Kiáltok fel. Nagyon remélem hogy felkapja és megüti valahol ahol nem halálos. Utána én előtudom venni a fegyverem és leállíthatom. Nem akarom megölni, de ha kell mind a két lábát ellövöm! Nagyon remélem hogy időben érkezik Jane...

Chimichangaa
@
Vissza az elejére Go down

Nimellos

∆ Hozzászólások száma :
78
∆ Tartózkodási hely :
☙ Alfheim'A poszt írója Nimellos
Elküldésének ideje Szer. 22 Nov. 2017, 18:04
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextHalloween-i borzongás
Music: Hallo? ... It's me!
°°
Notes: halloweeeeen


A szemeim vérben izzanak, mikor Wade azt állítja, hogy nála van a fiam. Meg akarom ölni. Rohadtul meg akarom ölni!
- Tudtam, te Mocsok! Add vissza! Add vissza Őt! - sziszegem, miközben belemegyek a közelharcba. Ütlegelem, ahol csak érem. Minden erőmet bevetem a harcba.
- Te Szemét! Kevin az én fiam! Semmi közöd hozzá! Hagyd.. békén! -  Teljes súlyommal ránehezedek. Állatias ösztönökkel rontok neki, úgy érzem magam, mintha a harc felszabadítana. Egyszerűen az adrenalin úgy hat rám, mint a drog. Szétfeszíti a vénáimat, s újabb erőre kapok tőle. Már nem érzem a marás fájdalmát. Mintha a pókméreg felszabadította volna a tudatomat, és mindent tisztán látnék.
Ki más, mint Wade? A seriff rendezte meg ezt az egészet! Neki hatalmában áll. Hiszen búsan piálgatott, gondolhatta, majd megviccelem a szaros kis kölyköket!
- Nesze neked, halloweeni tréfa! - ütöm az arcát, ahol csak érem. Bár az ásót kiütötte a kezemből, egy közeli kőért nyújtózom, hogy aztán a halántékát péppé verhessem...
...Amikor aztán minden elsötétül...
...Egy kriptában ébredezem, a kép lassan tisztul ki, az alakok lassan rajzolódnak ki. Az induló csapat az. mindenki összegyűlt. Körülöttem. Fel fognak áldozni?
Szemeim tágra nyitom, a gyilkos érzés ismét eluralkodik rajtam, amikor...
... hirtelen valami löttyöt nyomnak le a torkomon.....

(Kérlek, válasszatok egy italt, és itassatok meg vele! Ha meghalok, így jártam! Nyugi, nem fogok megharagudni! Csak válasszon valaki bátran! Very Happy)


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. 22 Nov. 2017, 18:42
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Psychoville 2.0

A lehető leghülyébb ötlet az, hogy ide betért. A lehető.. De mit is gondolkodik ezen? Ha kint marad, az eszement férfi agyonüti egy ásóval, vagy csak az öklével, vagy levadássza az a beteg állat, aki eddig a gyerekekkel szórakozott, vagy szórakozik most is. Lebegő nyalókák, síró fatörzs, és most egy kripta. Egy nyomorult kripta.
- Ha itt halok meg, hat életen keresztül foglak titeket kísérteni... - morog amikor már ismét levegőt kap, hiszen a futás nem épp az erősségei közé tartozik, sőt.. ha kell, inkább elkerüli, még a busz után sem szokott, ez ami most történt, a "soha nem gondolt volna rá eset" kategóriába tartozik. A hideg rázza, ahogy a nyirkos falak körbeölelik és a sötét valamennyivel sűrűbb lesz. Nemigen lakájos hely ez, ha lehet ilyet mondani egy ilyen helyre.. és nem tudja eldönteni, búvóhelynek jó-e, vagy épp egy hatalmas csapda. Hiába van odakint minden rossz, idebent pedig csend, akkor sem tud elvonatkoztatni arról, hogy valami nincs rendjén, és ezt valamiért most nagyon érzi. Karját vakarva lépked a többiekhez közel.
- Ez rettenetes.. teljesen bekattant, ha kint maradok, még meg is öl.. - ezt inkább magának jegyzi meg, a sokk egy újabb formájával találkozva. Nem sokszor volt vele ennyire éles és nagy helyzet az életében, ez pedig, valahol most ott van a csúcsponton. Riadtan pillant kifele, nehogy most, hogy épp rá gondol, üvöltve rontson be azzal a kicseszett ásóval, és lehenteljen mindenkit. Megrázza magát, elhessegeti a realista horrorfilm képeit, és elfoglalja magát a felderítéssel. Kijárattal nem lenne gond, mivel általában egy van a kriptákban, ha épp nem egy kalandfilmben vannak, ahonnan az egyik koporsó alól nyílik a kincses-szoba bejárata. Azonban most az utolsó dolog az, hogy kincsekre vággyon egy békés pillanat helyett no meg az egész rémálom vége, amely csak nem jön el.
- Azért megvagytok? - szól a többiekhez, és közben körbelépked, megtapogat mindent, ami csak kiáll és megfogható. Hideg kőfalra számít, kőkoporsóra meg pókhálókra, így mikor a kis fiolákkal találja szembe, megszeppenve pillog le rájuk.
- Mindig én.. - motyog maga elé, miközben megemeli a gyógyszer fioláját, - igen, tart attól, hogy ha CSAK megfogja a mérget, menten összeesik - és a gyér fényforrás felé fordítva lötyögteti meg. Nem üres?
- Srácok, ezt nézzétek - mutatja feléjük, bár nem lenne csoda az sem, hogy valaki már kiszúrta volna ezeket, csak épp várt, és mással foglalkozott. Normális esetben ő is inkább tenné azt, de túlságosan ideges, és ilyenkor muszáj lefoglalni magát valamivel. Cigizni nem akar, azért mégsem illik meg a többiek nem szerethetik, a körmei már rég le vannak rágva, de most még koszosak is, így nem sok lehetőség marad a kutatásnál. A feliratok egyelőre nem foglalkoztatják, ki sem szúrja, hogy nem valamely család neve szerepel ott, épp elég neki az, amit talál.
Lenne.
- Jézusom.. - amikor megérkezik az eszement férfi, csak épp nagyon nyugodt állapotban, kicsit hátrébb lép, tart attól, hogy felugrik és előről kezd mindent. Bár akkor magától jött volna..
Nem tudja követni a gondolatait.
- Ki van ütve? Akkor gondolom még mindig meg volt kergülve.. Nem is értem.. hogy gondolhatta. Már komolyan arra gondoltam, megszállta valami biztosan. Az a beteg valami, ami sírt a faodúban. Ez.. ez lehetséges? - a saját hangja túl ideges és már lassan kissé hisztérikus, miközben odalépve bámul le rá. Felszisszzenve húzza a száját, amikor meglátja, mennyire elbántak vele.
- Íííí.. nem fog ennek örülni ha felébred.. - rázza meg a fejét, majd épp az orrát vakarná meg, amikor kiszúrja, hogy a kezében még mindig ott az üvegcse. Olyannyira szorongatta, hogy már-már megrepedt a kis üvegecske.
- Várj! Találtam valamit.. - emeli meg a kezét és mutatja ismét - Ez lehet neki kell..? - hátrales a kis helyre, ahol voltak. Talán ez csel? Lehet a méreg a gyógyszer ez pedig? De megéri-e kockáztatni? Ha beadja neki, és megöli, akkor..
Nincs idő.
Mindha ébredezne. Farkasszemet néznek. Az az állatias tekintet..
Bassza meg.
- Fogja le valaki! - azzal leguggol, megragadja a férfi állát, és ha kell, erővel feszíti szét az ajkait. Az üvegcse dugója a földön koppan, hangtalanul, mivel apró, és aláírva a sorsát, a gyógyszernek remélt löttyöt önti le a torkán, és nem engedi, hogy egy cseppet is félreköphessen. Reméli.. reméli..
Vissza az elejére Go down

Kalandmester

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Szer. 22 Nov. 2017, 19:09
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

••  Halloween-i borzongás ••

Are You Ready?
Erdő mélyén:  
A kriptánál Leonard a "gyógyszer" feliratú üvegcsét adja oda Nimellosnak, akin a szer másodpercek alatt segít és kijózanodik tőle.
A kripta körül az avarból felemelkedik egy három méter magas kerítés, hogy elzárja a benn tartózkodókat a külvilágtól. Kintről beszűrődik az éles hahotázás, melynek forrása egy óriási bohóc, aki körbe-körbe futkározza a helyet, ezzel benntartva a társaságot.
A falakon a jól megszokott nevek helyett három felirat szerepel.
- kijárat
- vészkijárat
- halál


~ Katherine Pryde a kijárat feliratú kőajtót választja. Ahogy nyitja azt, rögtön rátekerednek a bentről kiugró kígyók, és a már emésztgetett, etetésükre szánt belek közé húzzák be a lányt. A bentről áradó szagok elviselhetetlenül megtöltik a kriptát. Amint eltűnik Katherine, azonnal bezárul a kőajtó, a többieknek esélyük sincs megmenteni őt. Az eddig látható 'Kijárat' felirat lepereg, a felső résen át vér folyik az ajtóra egy újabbat vésve rá: "Ne már. Komolyan?" (Katherine Pryde még írhat egy utolsó hozzászólást, amennyiben szeretne. Köszönjük a részvételét!)

A föld alatt:  
A pincében Scottnak és Peternek választania kell az ajtók közül. (Averynek ebbe a körbe nem kell írnia, ugyanis egyértelmű választ adott. Amennyiben valakitől nem érkezik válasz, a Kalandmester szabadon irányíthatja a karakterét.)
- nyitott ajtó
- félig nyitott ajtó
- csukott ajtó


~ A nyitott ajtón bekukucskálva, látszatra bohóc babák hada sorakozik fel, mindenféle színben és méretben.
~ A félig nyitott ajtó túl oldaláról nyikorgó hang hallatszik. Háttal ül egy ember, így nem látni mit csinál, vagy hogy néz ki.
~ A csukott ajtó titkára csak úgy derül fény, ha valaki elég bátor hozzá, hogy a kilincset lenyomja.
Természetesen dönteniük kell, merre folytatják tovább az utat. Akár hárman mehetnek három fele is...

Mindenkinek döntést kell hoznia, ha fel van kínálva több választható lehetőség. Nem várakozunk a többiekre, önálló feladatot oldunk meg. Aki mégis hezitál, illetve nem egyértelmű a választása - azt sajnos a jövőben ki kell zárnunk a kalandból, mert csak azokkal tudunk haladni, akik egyedül is képesek dönteni. Köszönjük a megértésetek!

***

» Általános leírás: Szerdánként, illetve szombatonként érkezik a mesélés. Ha valaki nem írja meg a hozzászólását, a kör tovább folytatódik (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja. Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy jelezzétek, ha valami közbejön! Második alkalommal törölhetünk a játékból.

- Résztvevők: Avery Jones, Jane K. Foster, Luna Thomson, Nimellos, Peter Parker, Leonard Atkinson, Wade Wilson, Katherine Pryde, Alfred Gätes, Scott Lang
- Esetleges résztvevő: Caroline Shione

Jó szórakozást!


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 23 Nov. 2017, 18:14
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextHalloween-i borzongás

Én is kezdtem egyre jobban összezavarodni, de nem akartam kimutatni. A bohóc hirtelen jött nevetése a frászt hozta rám és az utána történtektől az állam is leesett. Még nem láttam embert átrohanni a falon, de egy emberi lény nem úszhatta meg sérülések nélkül, ami nekünk jó hír volt, mert egy sérült ellen nagyobbak az esélyek. Averyn már láttam, hogy nagyon elege van az egészből és tudtam, hogy milyen egy lány, ha ideges, szóval inkább utána siettem és próbáltam ismét megnyugtatni. Mikor ez sikerült, megpróbáltam észérvvel meggyőzni, hogy talán jobb lenne, ha átadná az ásót, ami végül a kezembe is került.
- Teljesen megértelek, de higgadtan sokkal hamarabb túl leszünk rajta, majd meglátod. - adtam egy gyors puszit a szájára és mentem volna le a járatba, de egy puffanást hallottam. Egyből a hang irányába fordultam és emeltem az ásóm. Megnyugodtam, mert csak az apám volt, aki épp csatlakozott hozzánk.
- Te jól vagy öreg? - kérdeztem vissza, mert az ő kérdésére már válaszolt is Avery. Egy nagy családi ölelés a sötét pincében és utána folytattuk is az utunkat. Kicsit fura volt, hogy még lejjebb megyünk, ahelyett hogy felfelé mennénk valahogy, de nem találtunk másik utat. Nem tudunk sokáig menni, mert három ajtó állja az utunkat. Az egyik ajtó teljesen nyitva fogadott és tele volt bohócbábukkal.
- A bohócoktól egy életre elment a kedvem, a zárt ajtó meg nem bizalomgerjesztő, szóval menjünk a középsőbe. - a félig nyitottra mutattam. Ott egy pasas ült háttal, pont mint az első házban, ahová betértünk. Nem kellemes emlék volt, de ha ennek a fazonnak még megvoltak a szemei, akkor talán tudott volna segíteni is nekünk. Megragadtam az ajtót és teljesen kinyitottam, hogy bemenjünk rajta.
- Tudom, hogy az előző szemtelen temetős fickót te fordítottad meg és biztos nagyon megviselt, szóval ha gondolod ezt most megnézem én. Hátha tudja, hogy merre kell mennünk. - az apámra néztem és vártam a reakcióját, mielőtt beléptem. Biztosan oda mentem be, csak az volt kérdéses, hogy elsőként vagy másodikként.Remélem elfogadható lett Very Happy 

Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 24 Nov. 2017, 12:39
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Halloween-i Borzongás
Miután a lányok elmentek, magamra maradtam. Már nincs bennem félelem. Csak ott feküdtem a földön a semmibe bámulva. A karomat már alig éreztem, de a szemeim előtt lepörgő életem sokkal valóságosabbnak tűnt, mint ez az egész borzalmas éj. A lányom arca lebegett előttem, és az, hogy cserbenhagytam. A fájdalom már nem érződött a testemben, csak a lelkem marta a csalódottság.
Talán egy óra is eltelt, míg vártam a végét ennek az egésznek, és megtérjek a Szüleimhez, akik odafentről néztek. De a csalódottságamat végül, düh váltotta fel.
~Szedd össze magad, Carol! A lányod odakint van, és szenved! Mi lesz vele, ha te itt fekszel és feladod az egészet?! Tedd meg !!! Már nincs mitől tartanod !! A lányod odakint van valahol! Mi lesz már! Mozdulj!!!!~ hallottam a gondolataimat, amik a szívemig hasították a lelkem maradék erejét. Éreztem, hogy a dühöm erőt ad, és megint harcba hív.
Kikerestem a fagyasztó spray-t a dobozból, és fújni kezdtem a csuklóm szabad részét, ha már ez a lény-akármi is- nem ereszt, akkor nincs más választásom!
Ahogy fújtam a flakon tartalmát, már egyáltalán nem éreztem se a hideget, sem pedig azt, hogy érzékeny lenne. Az a rettenet már teljesen elzárta a vérkeringésemet a szorításával, és így már csak a zsibbadt és élettelen végtagom maradt..
Ahogy kifogyott a fagyasztó spray, a vadászkésemet a kezembe véve, egy hatalmas kiáltással végül belevágtam. A húsomat szelte a borotvaéles penge. A fájdalom már nem volt jelen, csak a düh, és a lányom utáni vágyam, hogy megtaláljam.
Amint kiszabadultam a szorításból, a karom csonkjára a kötszerből készített nyomókötéssel tekertem körbe. Már nem volt benne vérkeringés, és a fagyasztás is teljesen érzéketlenné tette. A lenyesett tenyeremet, meg a dobozba tettem, hogy magammal vigyem. Már nem féltem. A dühöm vezérelte a tettem, és a remény a lányom után. Megfogtam a lámpát és a holmimat, aztán nekiiramodtam a többiek után.
Nem tudom, mit találok abban a Kriptában, de készüljön fel arra, hogy egy Anya a gyermekéért mindent meg fog tenni..
És ha nem adja önként ki a gyerekeket, bármi is ez a rohadék, akkor megkeserüli, hogy ártatlan gyermekeket rabolt el ezen az éjszakán.
A kriptához érve egy fal magasodik elém, de az elszántságomat nem lankasztja le. Felkapaszkodom egy fára, hogy arról át tudjak mászni a Kriptához. Az adrenalin és az elhatározásom erőt ad, hogy fél kézzel is utat törjek a célom felé. Nincs egyszerű dolgom, de ez nem tántorít el az elhatározásomtól. Talán a Többiek is odabent vannak, ahogy a gyerekeink.
Végül sikerül a bejutásom, és fáradtam, de földet érek épségben. A Kripta ajtaja nyitva áll, és mintha hangokat hallanék odabentről..
Ezen az éjen minden átértékelődött bennem. Ahogy az is, hogy a félelmemmel szembe tudtam nézni. A lányom és a gyermekek tartanak erővel, hogy ezt is meg tudtam tenni. Mielőtt belépnék az ajtón, egy közepes ágat tekerek be a pólómból hasított darabbal.
-Na te rohadék! Akkor követtél el hibát, mikor elvitted a gyerekeinket!! Már nincs bennem félelem! De az biztos, hogy TE a Pokol Tűzében fogsz égni!!
Gondolataimban is mindenre felkészültem. Arra is, ha megbizonyosodom, nincsenek itt a gyerekeink, akkor ez a hely már nem lesz az örök síremlék épülete, hanem egy múló emlék ennek a vigyorgó szennynek, aki csak ártatlan gyermekekkel tud kezdeni, de már egy felnőttől fél..
De rajtam nem fog a „hatalma”, mert nincs már bennem félelem. Csak elszántság és akarat. Beléptem az ajtón, és örültem, hogy látok néhány arcot, akikkel együtt indultunk el.
Biztosan furán nézhetnek rám a többiek, akik itt vannak, a hiányzó kezem miatt. De ez sem tart fel benne, hogy ha mindenki választott egy „utat” a lehetséges ajtók közül, akkor én a „Halál” feliratú ajtót választom. Lehet, hogy itt vár engem is a Vég. De abban biztos vagyok, hogy magammal viszem a Pokolba ezt a lényt, bármi is.
A fáklya tüzét meg bármikor meggyújthatom, hogy beválthassam ígéretemet, ha mégse lennének itt a gyerekeink.
Félelem nélkül léptem be az ajtón. Teljesen higgadtan és magabiztosan.
~Megérkeztem Bohóc !..…a Te Remálmod!…~zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. 25 Nov. 2017, 15:55
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
When witches go riding, and black cats are seen, the moon laughs and whispers 'tis near Halloween

Halloween-i borzongás
Haza akarok menni. Csak ez zakatol a fejemben. Félek, fázom, egyedül vagyok... Nem, én ezt az estét egyáltalán nem így terveztem. A legkevésbé sem. A Halloween egy jópofa ünnep. Legalábbis annak kellene lennie. Persze benne van a misztikum, a borzongás, egymás ijesztgetése, mindenféle csínyek, tréfák elkövetése, de az mind csak játék, vicc. Nem igaz?
Ez azonban, ami ma éjszaka itt a temetőben történik már egyáltalán nem ez a kategória. Ha valaki ezt poénnak szánta, akkor alaposan mellélőtt vele, az tuti. Vagy túl jól sikerült, végül is nézőpont kérdése. Mindenesetre nekem egyáltalán nem tetszik. Minek is jöttünk el a temetőbe a lányokkal? Vidáman borozgathatnánk még mindig nálunk beszélgetve, táncikálva, ehelyett a ködös erdőt rójuk. Hogy eredetileg kerestünk valamit, vagy menekülünk és egyáltalán mi elől is, azt már magam sem tudom, de mindegy is. Én tényleg csak haza akarok végre menni!
A lebegő nyalókákat, amiket követni kezdtünk Lunával és Caroline nénivel, még a bennem lévő alkohol hatásának is köszönhetően, viccesnek is találtam, de amikor Caroline néni megragadta azt a földből kinyúló kezet, na onnantól én bepánikoltam. Már nem is néztem, ki jön velem, csak elindultam, így jutottam el a kriptáig, ahol összetalálkoztam először Alfreddal, majd még számos másik szomszéddal. Bár tény, a legijesztőbb mind között a felbőszült Nimellos bácsi volt, aki elől kénytelenek voltunk a kriptába menekülni. Ez pedig aligha a legjobb választás. A félelemtől sírva fakadok, pláne, mikor kerítés zárja el a kiutat és meghallom kintről a bohóc vérfagyasztó hahotáját.
A három felirat, amit találok a kriptában a nevek helyén, nem túl bizalomgerjesztő, nem is tudom, melyiket lenne okos választanom, nagyon nem szeretném egyiket sem, de ki akarok innen jutni! Nehéz logikusan gondolkodnom, ezért, habár ostoba lépésnek tűnhet, a kijárat feliratút választanom. És ennél rosszabbul talán nem is dönthettem volna.
Ahogy kinyitom a kőajtót, sziszegés üti meg a fülemet. Idegesen pislogok, ahogy valami orrfacsaró bűz, feltehetően rothadó hús szaga árad kifelé és jó pár kígyóval nézek farkasszemet. Meghűl az ereimben a vér. Csak egy pillanatra torpanok meg, aztán már lépnék is hátra, hogy meneküljek, gyorsan visszazárva az ajtót. Azonban az állatok ellen nincs esélyem, a bokámra tekerednek és érzem, ahogy valósággal kirántják a lábamat alólam. Felsikítok, segítségért kiáltozom és próbálom lerúgni magamról őket, miközben a földre kerülve igyekszem megkapaszkodni valamiben, hogy ne húzhassanak magukkal, ám a körmeim alól kicsúszik minden. Visítok, ahogy bírok, de semmit sem érek vele. Még érzem a mocskot, amibe rántanak, a bűzt, majd egy harapást a lábamnál és még egyet és még egyet a testemen, majd már számolni sem tudom, annyit. A fájdalomtól üvöltök, csapkodok, menekülnék, hogy a kőajtó becsukódik, már észre sem veszem. Csak próbálok szabadulni és semmi mást nem kívánok, minthogy ne érezzem a fájdalmat, amit az újabb és újabb harapások okoznak. Aztán már nincs erőm tovább küzdeni. Hogy a kígyók mérge, szimplán a harapások sokasága vagy a vérveszteségem okozza-e, már valószínűleg soha nem fog kiderülni, de lassan már hang sem jön ki a torkomon, a félelem, a fájdalom és megszűnik. Nincs már semmi. A világon semmi. Így sötétül el előttem teljesen a kép. Örökre.This is Halloween!
••
Vissza az elejére Go down

Nimellos

∆ Hozzászólások száma :
78
∆ Tartózkodási hely :
☙ Alfheim'A poszt írója Nimellos
Elküldésének ideje Szomb. 25 Nov. 2017, 17:52
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextHalloween-i borzongás
Music: Hallo? ... It's me!
°°
Notes: halloweeeeen


Kábultan ébredek, így esélyem sincs ellenkezni, mikor lenyomják a torkomon az italt abból a jéghideg fiolából. Hiába szorítom össze fogaim, a nedü lefolyik torkomon, és végigmarja nyelőcsövem.
- Mi... Mit itattál velem?? - kérdezem vérben forgó szemekkel az ifjú Atkinsontól. Hirtelen erős fájdalom mar a gyomromba, majd gyengülten huppanok vissza fekhelyemre. Szemeim erősen szorítom össze, talán még egy fájdalmas nyökögés is elhagyja ajkaim. S egyszerre mintha minden kitisztulna.
Fejem megrázom, s feltápászkodom. Immáron nem érzem az égető vágyat, hogy öljek. Látom a rémült arcokat, s egyszerre bevillannak az emlékek.
- Srácok.. mi... mi történt? Mármint emlékszem, hogy a seriffel birkózom, de aztán... semmi. Meg akartam ölni, mindenkit. És most... mintha ez az érzés eltűnt volna. Én nem értem. - rázom meg fejemet, majd billegetem oldalra. Aztán megpillantom a másik fiolát, amin a "Halál" felirat volt. Ezek szerint a másik meg hallos mérget tartalmazott? 50% esélyem volt.. de túléltem. A sátán is ezt akarta!
- Nem tudom mi volt abban a fiolában.. de köszönöm, Leonard! - állok immáron két lábra, és végignézek a meggyötört társaságon.
Kintről valami idióta hahotázást hallok. Félve a kripta kijáratához csoszogok, s kipillantok. A kerítésen belül egy bohócfajzat rohangál. Amikor pedig rám néz azokkal a labda méretű szemeivel, sápadtan fordulok vissza.
- Egy rohadt gigantikus bohócszerű lény randalírozik odakint. De komolyan... már meg sem lepődök. Szerintem jobb, ha bent maradunk, és keresünk más kiutat. - csóválom fejemet. Komolyan, mint egy rohadt horrorfilm. Szörnyek tényleg léteznek. Amit eddig egyenesen elutasítottam... most a saját két szememmel látok. Mérges hallucinogén pók, lebegő nyalókák, bohócszörny... mi jöhet még?
Aztán beesik Caroline, megcsonkolt kezéből lüktetve folyik a vér.
- Mi az Isten?! - sietek hozzá. Láthatólag meg van zavarodva, és elszántan neki akar menni a bohócnak.
- Nem nézel ki valami jól... Nem mész sehova! - ragadom meg a vállánál.  Azonnal kiveszem a kezéből a fáklyát, és leültetem - ha kell, erőszakkal - egy szikladarabra. Letépem magamról a derékszíjam. Egy vadászkés lóg ki a nadrágja zsebéből (vagy bármi mást, ami fémes, azt most megragadok), s az egyik égő fáklya felé emelem. Hagyom, hogy gyorsan felforrósítsa az eszközt, majd a nő elé lépkedek.
- Ez most rohadtul fog fájni. - Az izzó fémet a vérző húsra szorítom, mire az sisteregve égeti el az ereket. Az égett hús és vér szagától öklendezek, de nincs idő hányni, így visszanyelem.. ami feljött.
Gondosan körbetekerem a megcsonkolt tagot Caroline fáklyájára tekert ruhadarabjával, majd az övemet a csonkolás tövében tejes erőmből meghúzom, hogy szorítsa a tagot.
- Ezzel rohadt gyorsan kórházba kell menni. Egy kicsit segítettem, de a vérzés bármikor ismét beindulhat, és akkor elvérzel. - ezzel a többiek felé fordulok. - El kell tűnnünk innen!

Három kőajtó közül választhatunk. "Kijárat", "Vészkijárat", "Halál"

Katherine megelőz, és kinyílik neki a Kijárat ajtó. Kígyók rántják be, és azonnal rá is csukódik.
- Katherine! - kiáltok utána, és odarohanok, hogy valahogyan felfeszítsem az ajtót. Iszonyat bűz ömlött ki abban a rövid időben, amíg nyitva volt. Az ásómmal próbálom felfeszíteni.
- Srácok! Segítsetek! - kiáltok társaimnak. Nem tudom mi várta odabent, de a dübögése mindent elárul. Haldoklik.
- Nem mozdul! - hiába próbálkozunk, semmit nem mozdul az ajtó. Rövidesen a lány dübögése sem hallatszik már. A felirata is megváltozik, mintha valakinek vére folyna rá, és rajzolná fel az új betűket.
"Ne már. Komolyan?" - ezt láthatjuk.
- Anyád! Az istenit! Ez egy rohadt rémálom! - kiáltok a többieknek. A hajamat tépem, ahogyan az ideg végigfut rajtam.
Mivel egyelőre senki nem bátorkodik a többi ajtóhoz menni, én megállok a "Halál" feliratúnál. Ha meghalok, hát meghalok. A logikát követve ha a "kijárat" halálos csapdát rejtett, talán a "halál"  kijárat. De lehet a "vészkijárat" a kijárat, a "halál" pedig tényleg halál. Istenem, csak sikerülj! Ha meghalok... legalább a többieknek marad egy harmadik ajtó, ami csak kifelé vezet. Így a többiek túlélhetik. Legalábbis remélem.
Berúgom, megrúgom, feszítem. Mindegy is, csak nyíljon ki, és jöjjön, aminek jönnie kell. Ha meghalok, akkor legalább vége lesz ennek a mocskos rémálomnak. Lehet, hogy fel fogok ébredni belőle...

(Kérlek, válasszatok ajtót mindannyian! Very Happy )


Vissza az elejére Go down

Kalandmester

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Szomb. 25 Nov. 2017, 20:00
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

••  Halloween-i borzongás ••

Are You Ready?
A kriptában:  
Vészkijárat felirattal ellátott ajtót felnyitva gyermeki maradványokat találnak. (Levágott fülek, kezek, lábak.) Valamint a kupac tetején ott hever az utcabeli gyerekek által gyűjtött édességhalmaz. A szemközti falra rászáradt már a vér, amivel felírta valaki, hogy: "Elkéstél..." Továbbá mérges pókok másznak elő az átlagos kamra méretű lyukból.

Halál felirattal ellátott ajtót felnyitva egy lejáratot találnak a föld alá. Sötét, nyirkos és végeláthatatlannak tűnik. Visszhangzik egy tucat gyermek segélykiáltása odalentről. Egyelőre nem rejt magában csapdát, sem veszélyt.

A ház alatti járatokban:  
• A nyitott ajtó mögött bohóc babák hada sorakozik fel, mindenféle színben és méretben. A belépők nevei rajzolódik ki a szemközti falon, méghozzá vérrel lefestve.

• A félig nyitott ajtón túl üldögél egy ember, háttal a belépőknek. Egy frissen kivájt szemekkel teli üvegcséből kanalazza a szemgolyókat a férfi. Nincsenek neki szemei, így tehát vak. Viszont a hallása kiváló, s amint meghallja Peter hangját, rátámad a fiúra, hogy kivájja a szemeit. Ha van náluk fegyver, vagy, ha elég gyorsak és a jó ajtó felé fordulnak, megmenekülhetnek. A szemtelen férfi Petert üldözi, ám a zárt ajtó mögé nem merészkedik.

• A zárt ajtó mögött egy lejáratot talál Avery, méghozzá a föld alá. Sötét, nyirkos és végeláthatatlannak tűnik. Visszhangzik egy tucat gyermek segélykiáltása odalentről. Egyelőre nem rejt csapdát, sem veszélyt.

Mindenkinek döntést kell hoznia, ha fel van kínálva több választható lehetőség. Nem várakozunk a többiekre, önálló feladatot oldunk meg. Aki mégis hezitál, illetve nem egyértelmű a választása - azt sajnos a jövőben ki kell zárnunk a kalandból, mert csak azokkal tudunk haladni, akik egyedül is képesek dönteni. Köszönjük a megértésetek!

***

» Általános leírás: Szerdánként, illetve szombatonként érkezik a mesélés. Ha valaki nem írja meg a hozzászólását, a kör tovább folytatódik (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja. Nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy jelezzétek, ha valami közbejön! Második alkalommal törölhetünk a játékból.

- Résztvevők: Avery Jones, Jane K. Foster, Luna Thomson, Nimellos, Peter Parker, Leonard Atkinson, Wade Wilson, Alfred Gätes, Scott Lang, Caroline Shione
- Esetleges résztvevő: -

Jó szórakozást!


Vissza az elejére Go down

Jane K. Foster

∆ Hozzászólások száma :
471
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆A poszt írója Jane K. Foster
Elküldésének ideje Szomb. 25 Nov. 2017, 20:24
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextwhen witches go riding, and black cats are seen, the moon laugh and whispers...

This is Halloween


A kábult Nimellost nézem, aki hamarosan magához tér. Ennek nagyon örülök, hiszen mikor ránk akart támadni, nagyon megijedtem. Most így utólag belegondolva, hatalmas hülyeség lett volna szembeszállni vele. Soha nem voltam az a harcos alkat, nem is értem, hogy gondolhattam, hogy megállíthatom. Végül aztán utam mégis ebbe a helyiségbe vezetet, ahol mégiscsak biztonságosabb és fényesebb.
-Valami megtámadott és bekattantál. Meg akartál ölni mindenkit, azt hitted, hogy mi rejtegettük a fiadat-mondom Nimellosnak, miközben segítek neki lábraállni.
Hirtelen furcsa hangokat hallok odakintről. Mintha...nevetés lenne.
-Mi a franc ez?!-kérdezem rémülten, hiszen gőzöm sincs, hogy mi lehet odakint. Nimellos odasétál a kijárathoz, majd kijelentésére még inkább megijedek. Egy bohóc? Ilyen nincs...mi jöhet még?!
Aztán megjelenik Caroline, akinek nagyon megörülök. Odarohanok hozzá, majd megölelem. Annyira jó, hogy itt van...
Észreveszem a sérült karját, ami nem néz ki valami jól.
-Te jó ég, Caroline, mi történt veled?...-nézem a karját, aminek hiányzik az alsó része. Túl egyenletesen van elvágva, kizárt hogy valami letépte vagy leharapta volna, olyan mintha levágták volna.
Nimellos leülteti, majd miközben a fáklyával és a vadászkéssel babrál, megnézem közelebbről a sebet. Majd Nimellos visszatér és a kést a vérző húsra nyomja. Ez biztosan fájhat...
Caroline-t minnél gyorsabban kórházba kell vinni, de csapdába estünk és három ajtó is rendelkezésünkre áll: az úgynevezett kijárat, a vészkijárat, és végül a halál. Katherine a kijárat feliratú ajtót választja, ami kinyílik és a belőle kinyúló kígyók megragadják a lányt, majd becsukódik. Én is az ajtóhoz rohanok ütögetni, rugdosni kezdem, de mind hiába. Az ajtó nem nyílik ki. Mikor lesz már ennek vége?!...
Márcsak kettő maradt: a vészkijárat és a halál. Hűha, nehéz választás. A józan ész az mondja, hogy legyen a vészkijárat. De ha a kijárat ilyen szörnyűséget rejtet, akkor mi lehet a vészkijárat? Nem tudom, lehet hogy ez egy csapda. Ezt most nem az ésszel lehet túlélni, hanem a bátorsággal. Összeszedem az összes erőmet, majd a halál feliratú ajtó felé veszem az irányt. Végülis egyszer úgyis meghalok. Ki tudja, lehet, hogy a gyerekek is odabent vannak.

Az ajtó kinyílik, majd egy lejárat tárul elénk. A többiekre nézek, majd felkapok egy fákját és előremegyek, hogy megvilágítsam az utat. Nagyon bizarr egy hely. Hirtelen gyerek hangot hallok lentről, majd erre elkezdek gyorsabban menni lefelé.
-Hahó, van odalent valaki?...-ordítok hangosan, hogy jól halható legyen, közben folyamatosan lépdelek lefele a lépcsőn.Bocsánat a késésért. Remélem megteszi Smile
••
Vissza az elejére Go down

Luna Thomson

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Kor :
24
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Luna Thomson
Elküldésének ideje Szomb. 25 Nov. 2017, 23:52
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Caroline nénit magára hagyva Kitti után szaladok. A lány már bent volt a kriptában mikor odaérek. Látom, ahogy Nimelos bácsi tébolyodottan berohan az épületbe, és én is gyorsan utána rohanok. Mire belépek kint egy hatlmas kerítés enelkedik fel. Egy bohóc röhögve kezd el körbe- körbe rohangálni a kerítés körül. Végig fut rajtam a hideg. Sosem bírtam a bohócokat. Belépek a küszöbről és aza nyomasztó hangulat fogad, mint ami egy kriptában álltalában lenni szokott. Mindenki némán bámul három ajtót. A kőlapokon a megszokitt nevek helyett más szavak állnak rajtuk. Kitti a kijárat feliratú ajtót választja. Kinyílik és orrfracsaró bűz árad szét a kis helységben. A lányt kígyók ragadják meg és magukkal húzzák az ajtó mögé. Minden olyan gyorsan történt, ráadásul az ajtón a feirat átíródik: " Ne már, ez komoly?" .
Hosszas gondolkodás után egy halovány ötletem támadt. Talán a fordított logika alapján működik. És a halál feliratú ajtón keresztül követem Caroline és Jane nénit. Ahogy belépek az ajtón, egy lépcső tárul elénk, ahonnét lentről hallani a gyerekek sikolyát. Elindulok lefelé, közben néha hátrapillantok, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a többiek továbbra is követnek-e. Semmi kedvem sincs egyedül itt lófrálni, főleg azután, ami Kittyvel történt.


A hozzászólást Luna Thomson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 26 Nov. 2017, 18:06-kor.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére Go down
 

Alternatív Valóság - Halloween-i borzongás (2017)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Kaland játékok ::  Mesék-