Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|
Who are you, sister - Thomson nővérek


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
71
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Who are you, sister - Thomson nővérek Hétf. 23 Okt. 2017, 09:37
Nincs családom, nincs is szükségem rá... Van egy macskám, oszt' kész...

Luna & Norina

Család...
Már igazából azt sem tudom, hogy mit takar a család fogalom. Anyukát, apukát, testvéreket, rokonokat, közös programokat, étkezéseket, ünnepeket? Nekem ez nem adatot meg. Vagy lehet, hogy mégis meg volt mindenem, szerető családom, otthonom, csak nem tudok róla. Igen, az utóbbi talán a legvalószinűbb.
De akkor hol a családom? Hol az otthonom? Ha a családomnak annyira hiányoznék, már rég felkerestek volna és nem lennék itt egyedül már évek óta...
De legalább Macsek itt van nekem. Ő az egyetlen, akit családomnak hívhatok. Aki itt volt mellettem, aki meghallgatott, próbált tanácsokat adni, de macska tapasztalataiból, nem sok jót tudot mondani. Próbált segíteni többször is, de apró mancsaival túl sok mindent nem tud csinálni. Ezért én is szoktam neki segíteni, cserébe ő is segít nekem, amiben csak tud és ez így korrekt. Elvégre ezt csinálja egy család, nem? Összefognak és segítik egymást.
Ezért nekem sem kell a régi családom, ha már én sem kellek nekik. Legalább itt van nekem Macsek a legjobb barátom és családom egyben, mondjuk kicsit furcsa, hogy ezt mondom egy macskáról, de kit érdekel.

Éppen a konyhában forgolódom, hol a mikró, hol a tűzhely között. Gondoltam, meglepem drága kismacskámat egy kis Lasagne-val, amíg pihen. A fűtőtestre nézek, ahol egy fekete szőrgombóc forgolódik. Idilli családi délelőtt.
Hirtelen kopogást hallok, kinézek az ablakon, hogy megnézzem ki áll az ajtó előtt, de Macsek rámszól.
-Ki ne nyísd az ajtót! Inkább folytasd az ebédet...-mondja durmolva. Kicsit sandán ránézek, hogy ezt a macskát soha nem lehet meglepni semmivel.
-Ki az?-kérdezem.
-Nem tudom, nem lehet felismerni a szándékát.
Annyi kell nekem. Elindulok az ajtó felé, majd résnyire kinyitom az ajtót. Egy ismeretlen fiatal hölgy áll az ajtó előtt, akit nem ismerek, de most, hogy így látom, mintha láttam volna már valahol.
-[color:b153=#fff]Ki maga és mit akar?-kérdezem egy cseppnyit barátságtalanul, hátha meggondolja magát és elmegy, de a nő nem megy el.
Vajon mit akarhat tőlem?...Megjegyzés ide
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
56
∆ Kor :
23
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek Szomb. 06 Jan. 2018, 22:52Norina & Luna


Szabadidőmben titokban a S.H.I.E.L.D. adatbázisát bújtam hátha találok valami nyomot a testvéreimről. Már hónapok óta keresgélek valami használható információt. Furcsálom, hogy még senki sem vette észre. Már éjfél környéke lehet amikor találok valami igéreteset. A személy neve Norina Thomson. Tüzetesebben átnézem az adatlapját és csomó minden érdekeset találok róla. Például neki is van képessége. Az adatok között a lakcímét is megtalálom. Majd holnap, ha lesz egy kis szabadidőm meglátogatom. De már ideje lefeküdnöm, mert holnap hajnalban kezdődik a gyakorlatozás. Összeszedem magam és elmegyek aludni. Egész éjjel csak arra a napra tudok gondolni amikor elvesztettem a testvéreimet.
Másnap hajnali háromkor van az ébresztő és egyből kezdődik az edzés. Tulajdonképpen meg se kottyan már nekem a kevés alvás, de most mégis nehezebnek tűnik a kiképzés mint eddig. Délután négykor tudok elszabadulni, és egyből a szobámba megyek. Az egyenruhát civilre cserélem és New York belvárosába veszem az irányt. Hosszabb bojongás után megtalálom a címet amit keresek, majd bekopogok az ajtón. Egy fiatal lány nyitja ki. Pont olyan, mint a képeken lévő lány, akit keresek. Ő az Norina, a húgom. Bár arckifejezéséből leszűrve ő nem emlékszik rám. Lehet, hogy neki kevesebb emléke van arról a napról. Azt kérdezi, hogy ki vagyok és mit akarok. Gyorsan okot keresek, hogy beléphessek az ajtaján. Ekkor meglátok egy fekete macskát. Épp a radiátoron pihenget. Ekkor nagy lelkesedéssel belépek az ajtón.
- Úristen egy cica!
Odalépek és simókálni kezdem. Na, bentvagyok most már csak az kell , hogy ne dobjon ki, nameg valahogy el kell mondanom neki, hogy a húgom.

Megjegyzés ide
••A hozzászólást Luna Thomson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 10 Jan. 2018, 21:02-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
71
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek Vas. 07 Jan. 2018, 09:08
Nincs családom, nincs is szükségem rá... Van egy macskám, oszt' kész...

Luna & Norina

Éppen készítem a vacsorámat, mikor hirtelenegy idegen kopogtat az ajtón. Kinyitom és egyből megkérdezem, hogy 'ki az és mit akar tőlem'. Karjaimat egymásba fűzöm, úgy várom a válaszát. Most hogy így belegondolok, mintha egy kicsit ismerős lenne. Csak barna hajjal...de így vörösen nem ismerős. Nem mintha nem nézne ki jól ez a szín, de nekem nem ismerős.
Hiába várom, hogy válaszoljon, egyből megpillantja Macsekot, aki nem nagyon örül a hirtelen közeledésnek és egyből ráfujtat a közeledőre. Én pedig beljebb lépek és megállok a nő előtt.
-Megkérdezem még egyszer. Ki maga és mit akar tőlem?!-emelem fel a hangomat. Ez alól már keresve se találhat kibúvót.
-Hát, ha nem válaszol, akkor sajnos mennie kell-mondom, miközben az ajtó felé veszem az irányt és kinyitom neki.Megjegyzés ide
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
56
∆ Kor :
23
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek Szer. 10 Jan. 2018, 21:32Norina & Luna


A cica nem veszi jó szemmel a hirtelen közeledésem. Fujtat én pedig inkább abba hagyom a simogatást, nehogy jobban felhergeljem. Norina beljebb lép az ajtóból és újra megkérdezi, hogy ki vagyok. Kicsit mérgesnek, vagy talán idegesnek látszik. Ezt kicsit nehéz eldönteni. Kicsit tétovázok. Már készül elküldeni, ezért hirtelen megfordulok. Idegesen és félve mondom neki:
- Először talán üljünk le.
Norina nagyot sóhajt, de leül. Én nagyon félek, mert mi van ha nem fog rám emlékezni. Nagy nehezen belekezdek.
- Ott voltam aznap. Amikor az történt. A balesetkor. Nem kellett volna elindulnunk otthonról.
A lány félbeszakít. Már küldene ki és egyre dühösebbnek látszik. Ezek szerint nem nagyon tépkedte fel a régi sebeit, nem próbált szembenézni a múltal, nem próbált minden erejével visszaemlékezni. Kénytelen vagyok hirtelen rázúdítani mindent, mert különben elküld és nem ad esélyt az emlékezésre.
- Várj! Ha barna hajam lenne felismernél, Norina!
Már szinte a könnyeimmel küzködök. Kénytelen voltam leleplezni magam, hogy én úgy ahogy ismerem, de ő nem ismer engem. Vagy legalábbis régen ismert, csak nem emlékszik rá. A lány megdöbben és mélyen a szemembe néz. A szemem színe a baleset után sem változott, ha erről nem ismer meg semmiről sem fog. Reménykedem benne, mint még soha semmi másban: Kérlek ismerj fel!

Megjegyzés ide
••

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
71
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek Pént. 12 Jan. 2018, 20:29
Nincs családom, nincs is szükségem rá... Van egy macskám, oszt' kész...

Luna & Norina

Nem tetszik, hogy ez a lány csakúgy rámrontott és még a kérdésemre se válaszol. Macsek fujtat rá egyet, mire én közelebb lépek és egyenesen a nő szemébe nézek. Tartásom magabiztos, célom hogy megfenyegessem és végre kibökje végre, hogy mégis mi a fészkes fenét keres a lakásomban.
Válaszára csak megforgatom szemeimet, majd nehezen kihúzom az egyik széket és leülök rá. Igaz, válasza nem éppen elégítette ki kiváncsiságomat, de egye fene...
Mikor belekezd a mondanivalójába, elkezdek kétségbeesni és idegesen nézek hol Macsekra hol a hátam mögé.
-Nem értem, hogy miről beszélsz...-vágok közbe, mielőtt még teljesen kiakadnék.
-Nem tudom, hogy ki vagy és hogy mit akarsz tőlem,
de ha nem távozik innen sürgősen, én esküszöm...
-fejezném be, de a lány megelőz. Szavaira megremeg a szívem és a lélegzetem is eláll. A lány láttán nekem is könnyek erednek szemeimben, de nekem ez az egész sötét. Az emlékeim romokban, csak a barna haj ugrik be, amit az imént említett. Próbálok emlékezni, de egyszerűen nem tudok. Egyre idegesebb leszek, annyira, hogy nyomoromban már a homlokomat ráncolom és a hajamat tépem. Próbálom visszafolytani a bennem tomboló feszültséget, hogy most azonnal ne borítsam rá az egész konyhaszekrény tartalmát, ezért igyekszem visszafogni magam.
-Ki a franc vagy?-teszem fel a kérdést motyogva, miközben folyamatosan az asztalterítőt bámulom. A tudatalattim mindjárt széttép belülről, úgyhogy két percet adok neki, utána már kegyetlen leszek...Megjegyzés ide
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
56
∆ Kor :
23
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek Szomb. 13 Jan. 2018, 11:04Norina & Luna


Norina egyre idegesebb. Látszik , hogy próbál visszaemlékezni, de nem eléggé. A lány már szinte remeg az idegességtől. Érzem , hogy itt nagy baj lesz. A macska a radiátoron is nagyon figyeli a lányt.
- Norina, én a nővéred vagyok!
Norinán még mindíg az idegesség jelei látszódnak.
-Próbálj meg emlékezni! Fogadd el a múltat! Muszáj, hogy emlékezz!
Mondom neki könnyes szemekkel.

Megjegyzés ide
••

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
71
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek Szomb. 13 Jan. 2018, 11:40
Nincs családom, nincs is szükségem rá... Van egy macskám, oszt' kész...

Luna & Norina

A lány szavaitól egyre idegesebb leszek. Nem, nem tudok emlékezni és nem is akarok. Nem tudom, hogy mit gondolhatott akkor, amikor csak úgy belépett a lakásomba és csak úgy közli velem, hogy a testvérem. Tudja mit: Nem hiszem el. Akkor hol volt eddig? Miért nem volt ott, amikor tényleg szükségem lett volna rá. Amikor hónapokon át az utcán éltem, amikor heteken át csak éheztem, amikor Thanos majdnem megölt... ha eddig nem jött, akkor mostmár késő.
-Nem, nem akarom! -már szinte ordítom. Kieresztem erőmet, ami szépen lassan felemeli a lány és lefogja, hogy mozogni se tudjon.
-Tudod, nem akarlak bántani... szóval mondj el mindent, amit csak tud!-nézek mélyen a szemébe, hiszen akármennyire is felidegesített, kiváncsi vagyok, hogy mit tud.Megjegyzés ide
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
56
∆ Kor :
23
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek Szomb. 13 Jan. 2018, 12:05Norina & Luna


Próbálom emlékezésre késztetni a lányt, de már szinte kiabálja, hogy nem akar. Ekkor lassan emelkedni kezdek. Valami erő egyre jobban szorít, már szinte mozdulni sem bírok.
- Hú, de klassz!
Lepem meg a lányt a reakciómmal.
- Te telepata vagy?
Kérdezem tőle, bár már tuttam róla, hiszen a S.H.I.E.L.D. adatbázisban már olvastam.
Norina meglepődhet a reakciómon.
Oldalra nézek és látom hogy az asztalon ég egy gyertya. Mosolyogva a lányra nézek.
- Most én jövök!
A szemem zölden kezd el világítani, és a gyertya lángja egyre nagyobb lesz.
Nem akarom bántani, de mivel telepata meg tudja védeni magát. És csak annyira akarom meglepni, hogyelengedjen. Egy lángcsóvát Norina felé irányítok. Hogy a lány megvédje magát elenged.

Megjegyzés ide
••

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
71
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek Vas. 14 Jan. 2018, 09:41
Nincs családom, nincs is szükségem rá... Van egy macskám, oszt' kész...

Luna & Norina

-Tessék?!-nézek a lányra értetlenül, miközben nem eresztem,-Nem, ez nem klassz!...
Folyamatosan szorítom, egyre erősebben, várva, hogy mikor válaszol kérdésemre. Mikor meglátom világító szemeit, egy cseppet megijedek, hiszen sejtem, hogy ő is hasonló képességekkel lett megáldva.
Egy tűzcsóva halad felém, amit megfékezek a telekinézissel. De ennek hatására elengedem a lányt, aki másfél méter magasból a földre zuhan. A láng hamarosan eloltódik, majd a nőre nézek.
-Te sem vagy semmi...-jegyzem meg, majd közelebb lépek, hogy felsegítsem a földről.
-Akkor talán kezdjük előről. Norina vagyok! És Te?Megjegyzés ide
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
56
∆ Kor :
23
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek Vas. 14 Jan. 2018, 19:00Norina & Luna


Meglep, hogy Norina a képességem láttán hirtelen kedvesebb lett és már szinte nem is ideges. Ez engemis megnyugtat, mivel akkor nem fajul tovább a dolog. Közelebb lép és felsegít a földröl. Kedves hangon bemutatkozik nekem, bár én ismerem őt, de mivel ő engem nem ismer ezért én is így teszek.
-Én meg Luna vagyok! Luna Thomson!
Leülünk és elkezdjük elölről az egészet, de ezúttal higgadtan.


Megjegyzés ide
••

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
71
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek Vas. 14 Jan. 2018, 19:30
Nincs családom, nincs is szükségem rá... Van egy macskám, oszt' kész...

Luna & Norina

Közelebb lépek, majd felsegítem a földről : ez a minimum, amit tehetek azután, miután majdnem megöltem tiszta idegességből. Habár még mindig ideges és dühös vagyok, igyekszem leplezni. Ki tudja, hogy kiez, de elég szépen bemutatkoztam neki, mondhatom. Bemutatkozok neki, amit ő is viszonoz. Kezetrázunk majd az egyik szék fele mutatok.
-Ülj le nyugodtan...-mondom, miközben nagy nehezen egy mosolyt erőltetek magamra.
-Nos, akkor beszélj!-mondom érzelem nélkül, miközben letörlöm arcomról az vigyort. Kifejezésem komoly és nem ajánlom neki, hogy félrebeszéljen, mert különben kénytelen lesz az ablakon át távozni.Megjegyzés ide
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
56
∆ Kor :
23
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek Vas. 14 Jan. 2018, 20:17Norina & Luna


A lány kedvesen leültet és egy mosoly jelenik meg az arcán. Hirtelen eltűnik a mosoly és fenyegetőre vált. Én naív! Gondolhattam volna, hogy nem enged ilyen könnyen. És megint kezdődik előrröl.
Sóhajtok és ismét belekezdek szomorkásan.
- Norina, hiszen már mondtam! A nővéred vagyok! Én is a balesetben szereztem a képességem! A robbanáskor, ott Sokoviában! Kérlek! Hinned kell nekem!
Ismét kitörnek rajtam az emlékek és az érzelmek.


Megjegyzés ide
••

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
71
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek Kedd 16 Jan. 2018, 20:34
Nincs családom, nincs is szükségem rá... Van egy macskám, oszt' kész...

Luna & Norina

Fenyegetőre veszem a hangsújt és leültetem a lányt az egyik székre. Nem finomkodom, egyből a lényegre térek és faggatni kezdem. Amit mond eléggé biztatónak hat számomra.
-Hm... Sokovia?-teszem fel a költői kérdést,-Mármint az a Sokovia, ahol az az elvetemült robot pusztított?-kérdezem tőle egy kicsit filozofálva. Igazából nem emlékszem a balesetre, de mivel a Hírharsonánál dolgozom, hozzájutottam pár plusz infóhoz. Sok ember halt meg, ráadásul mind a Bosszúállók miatt... miért nem lepődök meg. Hirtelen bevillan egy emlék. Egy robbanás, az a bizonyos barna haj, és még egy fiatal férfi. .. Luna láthatja, hogy erősen gondolkodom és agyalok valamin.
-Volt még velünk valaki, igaz?-teszem fel a kérdést, remélve, hogy tud rá mit válaszolni. Majd lassan kitisztul minden.
Lehet, hogy tényleg testvérek vagyunk.Megjegyzés ide
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Who are you, sister - Thomson nővérek

Vissza az elejére Go down

Who are you, sister - Thomson nővérek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York-