Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
27
∆ Tartózkodási hely :
Valahol az árnyékbanTárgy: Just a workship Hétf. 16 Okt. 2017, 16:44

Nice, you have assume,
I have feelings

A tudástér, még mindig változatos, és még mindig megannyi lehetőséget kínál a szórakozni vágyó és kikapcsolódni készülő fejvadászoknak, mint amilyen én is vagyok. Lusta léptekkel haladok végig a sikátoron amit már nem is tudom hányszor jártam meg és ismerem minden egyes zugát. Semmi újat nem tartogat nekem, és elkanyarodom az egyik kocsmához vezető kis sikátorba, és lezser mozdulattal rúgom be az ajtót, mint sokszor és indulok el az egyik hátsó asztalhoz ahol üldögélni szoktam, vagy éppen pókerezni a többi vadásszal akik nem tudják hogy a Midnight az én fedőnevem. Szűk réteg van csak akik tudják, és nem is reklámozom. Aki meg akar találni munkával, az meg is fog, mindig is így volt, és nem utasítottam el megbízást még sosem.
Leteszem magam, és rendelek is az itteni sörszerű italból, és kényelembe helyezem magam a kedvenc székemen, és felteszem csizmás lábaim az asztalra. Nem számítok társaságra, és nem is igazán várok senkit, így mégis meglep hogy valaki az asztalom felé indul. Felvont szemöldökkel nézek rá, hogy mégis ki az és mit akar de nem utasítom el, egy jó partnert sosem. Ismerős is a félig mechanikus testével, és agresszív lánggal égő fekete szemével.
- Nohát, micsoda érdekes asztaltársaság, pedig még csak most érkeztem - mosolyodok el, és leveszem a lábam, hogy ideférjen ő is kényelmesen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
5Tárgy: Re: Just a workship Hétf. 06 Nov. 2017, 17:46


Midnight & Nebula

Céltudatosan sietek végig a sikátoron, szinte futok. Gyűlölöm a zsúfolt Tudásteret, nem akarok itt több időt tölteni, mint amennyit nagyon muszáj. Aki az utamba áll, azt gondolkodás nélkül rúgom arrébb, néha el-el vakkantok egy-két szót, mikor egy kéregető közel lép hozzám, vagy utcagyerekek megpróbálnak kizsebelni. Élvezem, hogy rettegő pillantások kereszttűzében teszem meg utamat a bűzhödt kocsmáig, ahová készülök, ahol olyan sokat látni a férfit. Bent körbe pillantok, de még nem látom, így leülök egy megfelelő asztalhoz, ahonnan belátom az egész helyiséget.
Normál esetben nem jönnék ide, te tudom, hogy a furcsa szerzet tud valamit a Titánról, és meg tudja mondani merre, keressem. Nem gondoltam, hogy ingyen, vagy a két szép szememért fog segíteni, így a megfelelő mennyiségű kredittel felszerelkezve érkeztem ide. Ha nem lenne a birtokában értékes információ, valószínűleg szóba sem állnék vele.
Meglátom, ahogy belép, és hagyom, hadd helyezkedjen kényelembe. Mikor megfelelőnek találom, a pillanatot felállok, és ruganyos léptekkel megindulok felé. Látom, hogy ő is észre vett, és tudom, hogy ismer. A Titánnak hála az egész világegyetemben ismerik és rettegik a nevünket, az enyémet, és a nővéremét. Mióta nem követem vakon parancsait, sikerült kitörnöm Gamora árnyékából, kétes hírnevet, és megannyi ellenséget szerezve ezzel.
Ahogy meghallom, szavait elvigyorodom, leülök a székre mellette. Körbe lesek, hogy nem hallja-e senki, amit mondok, mert tudom jól, hogy itt még a falnak is füle van. Majd a férfire nézek, szénfekete pillantásommal végig mérem tetőtől talpig.
-Nem cseverészni jöttem terrai!–szólalok meg, tőlem már megszokott nyers stílussal, tekintetem elszántan csillog. A világűr leghátsó sarkába is elmegyek, ha arról van szó, és felforgatok mindent, csak hogy kiállhassak kínzóm ellen, és örökre letöröljem az univerzum térképéről.
-Információra van szükségem! Úgyhogy, most elmondom mi lesz! Te elmondasz nekem mindent, amit tudsz –felteszem az asztalra a krediteket tartalmazó kártyát, és felé tolom a koszos falapon. -Én pedig hajlandó leszek fizetni neked ezért. Sokat megér nekem ez az információ. De ha megtudom, hogy hazudtál nekem, keservesen meglakolsz érte. Értettük egymást… Midnight?!–szúrom oda a mondat végére féltve őrzött fedőnevét, hogy tudja, nem viccelek, és ugyan úgy fel tudom hajtani őt, ha hazudik nekem, ahogy felhajtottam minden információt róla.

It was all a lie | Ha nem jó sikolts Very Happy |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
27
∆ Tartózkodási hely :
Valahol az árnyékbanTárgy: Re: Just a workship Vas. 24 Dec. 2017, 15:04

Nice, you have assume,
I have feelings

Két munka közötti pihenés, erre is időt kell szakítani mert különben az ember könnyen ott hagyhatja a fogát, ha fáradtan megy egy újabb hajszára. Bár most éppen nincs sorakozó megbízásom, így hát ráérek lazítani mielőtt kitérőt tennék Zenn La felé hogy egy bizonyos csinos özvegy karjai közt keressem a megnyugvást és a kielégülést. Fogalmam sincs miért járok oda vissza, de majd ha lesz rá időm, elmerengek ezen a kérdésen is.
Az asztalhoz telepedve máris meghúzom a korsóm tartalmát, és közben veszem szemügyre a kis krimó összetételét. Sok ismerős arcot látok meg, és egyet, ami különösen nem illik be ide, és mégis felém tart. Nohát, ez máris felkelti az érdeklődésem, hiszen a Titán lányairól ki ne hallott volna? Gamora és Nebula. Az utóbbi pedig éppen engem részesít figyelemben és gyűlölettől fénylő szemei szinte égetnek. Bár engem nem érdekel, tudom hogy nem engem utál ennyire, hanem egy bizonyos lila bőrű szörnyet.
- Azt mindjárt gondoltam, valahogy nem a te stílusod - mosolyodom el könnyedén, de a feszült figyelemmel nézem. Nem lankad az éberségem egy pillanatra sem, hiszen ez a nő veszélyes. Épp csak nem villog a feje felett a piros figyelmeztetés. Kíváncsian vonom fel a szemöldököm hogy mit is akar tőlem.
- Elég sok mindent tudok ami azt illeti, de közel sem mindent. Ha tudom a választ, akkor velem lehet egyezkedni - jelentem ki, hiszen nem vagyok én elrontója egy jó üzletnek sem. Miért is tenném? Valamiből élni kell nekem is.
- Hm, mégis miféle információra vágyik tőlem egy ilyen veszélyes és önálló nő, amit nem tud maga kideríteni? Kíváncsivá tettél, kérdezz hát - mosolygok, és a fenyegetésére meg se rebbenek. Nem lenne könnyű győzelme, és nem érdekem hogy hazudjak neki, én nem vagyok senkihez sem hűséges, csak saját magamhoz. Az én életem a fontos, mindenki másé mellékes.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Just a workship

Vissza az elejére Go down

Just a workship

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Alternatív játékok :: Múlt-