» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
20
∆ Tartózkodási hely :
Valahol az árnyékbanTárgy: Just a workship Hétf. 16 Okt. 2017, 16:44

Nice, you have assume,
I have feelings

A tudástér, még mindig változatos, és még mindig megannyi lehetőséget kínál a szórakozni vágyó és kikapcsolódni készülő fejvadászoknak, mint amilyen én is vagyok. Lusta léptekkel haladok végig a sikátoron amit már nem is tudom hányszor jártam meg és ismerem minden egyes zugát. Semmi újat nem tartogat nekem, és elkanyarodom az egyik kocsmához vezető kis sikátorba, és lezser mozdulattal rúgom be az ajtót, mint sokszor és indulok el az egyik hátsó asztalhoz ahol üldögélni szoktam, vagy éppen pókerezni a többi vadásszal akik nem tudják hogy a Midnight az én fedőnevem. Szűk réteg van csak akik tudják, és nem is reklámozom. Aki meg akar találni munkával, az meg is fog, mindig is így volt, és nem utasítottam el megbízást még sosem.
Leteszem magam, és rendelek is az itteni sörszerű italból, és kényelembe helyezem magam a kedvenc székemen, és felteszem csizmás lábaim az asztalra. Nem számítok társaságra, és nem is igazán várok senkit, így mégis meglep hogy valaki az asztalom felé indul. Felvont szemöldökkel nézek rá, hogy mégis ki az és mit akar de nem utasítom el, egy jó partnert sosem. Ismerős is a félig mechanikus testével, és agresszív lánggal égő fekete szemével.
- Nohát, micsoda érdekes asztaltársaság, pedig még csak most érkeztem - mosolyodok el, és leveszem a lábam, hogy ideférjen ő is kényelmesen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
4Tárgy: Re: Just a workship Hétf. 06 Nov. 2017, 17:46


Midnight & Nebula

Céltudatosan sietek végig a sikátoron, szinte futok. Gyűlölöm a zsúfolt Tudásteret, nem akarok itt több időt tölteni, mint amennyit nagyon muszáj. Aki az utamba áll, azt gondolkodás nélkül rúgom arrébb, néha el-el vakkantok egy-két szót, mikor egy kéregető közel lép hozzám, vagy utcagyerekek megpróbálnak kizsebelni. Élvezem, hogy rettegő pillantások kereszttűzében teszem meg utamat a bűzhödt kocsmáig, ahová készülök, ahol olyan sokat látni a férfit. Bent körbe pillantok, de még nem látom, így leülök egy megfelelő asztalhoz, ahonnan belátom az egész helyiséget.
Normál esetben nem jönnék ide, te tudom, hogy a furcsa szerzet tud valamit a Titánról, és meg tudja mondani merre, keressem. Nem gondoltam, hogy ingyen, vagy a két szép szememért fog segíteni, így a megfelelő mennyiségű kredittel felszerelkezve érkeztem ide. Ha nem lenne a birtokában értékes információ, valószínűleg szóba sem állnék vele.
Meglátom, ahogy belép, és hagyom, hadd helyezkedjen kényelembe. Mikor megfelelőnek találom, a pillanatot felállok, és ruganyos léptekkel megindulok felé. Látom, hogy ő is észre vett, és tudom, hogy ismer. A Titánnak hála az egész világegyetemben ismerik és rettegik a nevünket, az enyémet, és a nővéremét. Mióta nem követem vakon parancsait, sikerült kitörnöm Gamora árnyékából, kétes hírnevet, és megannyi ellenséget szerezve ezzel.
Ahogy meghallom, szavait elvigyorodom, leülök a székre mellette. Körbe lesek, hogy nem hallja-e senki, amit mondok, mert tudom jól, hogy itt még a falnak is füle van. Majd a férfire nézek, szénfekete pillantásommal végig mérem tetőtől talpig.
-Nem cseverészni jöttem terrai!–szólalok meg, tőlem már megszokott nyers stílussal, tekintetem elszántan csillog. A világűr leghátsó sarkába is elmegyek, ha arról van szó, és felforgatok mindent, csak hogy kiállhassak kínzóm ellen, és örökre letöröljem az univerzum térképéről.
-Információra van szükségem! Úgyhogy, most elmondom mi lesz! Te elmondasz nekem mindent, amit tudsz –felteszem az asztalra a krediteket tartalmazó kártyát, és felé tolom a koszos falapon. -Én pedig hajlandó leszek fizetni neked ezért. Sokat megér nekem ez az információ. De ha megtudom, hogy hazudtál nekem, keservesen meglakolsz érte. Értettük egymást… Midnight?!–szúrom oda a mondat végére féltve őrzött fedőnevét, hogy tudja, nem viccelek, és ugyan úgy fel tudom hajtani őt, ha hazudik nekem, ahogy felhajtottam minden információt róla.

It was all a lie | Ha nem jó sikolts Very Happy |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Just a workship

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Alternatív játékok :: Múlt-