» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|
the encounter of the truth and the mischief

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
197
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: the encounter of the truth and the mischief Pént. 13 Okt. 2017, 20:05
Lassú, óvatos léptekkel követtem az előttem haladó nőt. Kellemetlen volt a helyzet, de nem akartam, hogy ezt bárki is felfedezze rajtam. Kihúztam magam, a lépteimet pedig megnyújtottam. Közben a tekintetemet jobbra-balra vándorolt, ahogy egyre többen bukkantak fel a semmiből. A kíváncsi tekintetek perzselték a tarkómat, oda se kellett néznem, hogy tudjam: engem néznek. Na nem azért, mert olyan … lenyűgöző látvány volnék. Habár, ezek a nők valószínűleg igen régóta nem láttak már férfit, így talán kissé mégis. Azonban az afféle tekintetek inkább Thor kiváltsága. Engem általában a bizalmatlan és lesajnáló pillantások találnak meg. Részben ez az oka annak is, hogy most itt vagyok.
Mit kereshet itt? Odin fia, egy férfi? Efféle kérdések cikázhattak azoknak a nőknek a fejében, akik a tekintetükkel követték az alakomat. Ide nem jönnek csak úgy vendégek, főleg nem férfiak. Aki a valkűrök földjére lép, azon tudatban teszi azt, hogy ez a világ lesz az új otthona. Titokzatos egy hely ez, akárcsak a lakói. Atyám őrzi a titkaikat, ahogy ők őrizik Asgard-ot. Azonban a titkok nem maradhatnak örökké a tudatlanság leple mögött. Ismerem Asgard-ot, ismerem a titkait, azokat az ajtókat, amik válaszfalként szolgálnak két világ közt. Azokat a mostanra elfeledett járatokat, amik összekötik a világokat. Heimdall szeme pedig … nem lát mindent, csak majdnem.
Atyám nem tud arról, hogy itt vagyok. Aligha értékelné az ötletet, de nem terveztem neki elmondani. Nem akarok gyengének tűnni előtte. Nem vagyok nagy harcos, márpedig Asgard-ban ezt az egyet mindennél többre értékelik. Főleg, ha a király fia az illető. Másként küzdök, mint ők. Csalásnak hívják, gyengeségnek, hogy a mágiát hívom segítségemül. Gyávának neveznek a hátam mögött, mikor azt hiszik, hogy nem hallom őket. Azt hittem, hogy  elismernek majd így, de épp ellenkezőleg történt, annyira se tartanak, mint előtte. Anyám említette, hogy a harcosok világában talán megoldást találok a problémáimra. Nem mondta ki nyíltan, de tudtam jól, hogy mire gondol.
- Loki vagyok, Odin fia. – szólalok meg, miután a vezetőm megtorpan, majd mutatja, hogy megérkeztünk. – Angelát keresem. Odin lányát. – teszem hozzá, körbe hordozva a tekintetem az előttem álló nőkön. Régen láttam utoljára, még gyerekként, azelőtt, hogy itt élt volna, nem ismerem fel őt az előttem állók közül. – A segítségét szeretném kérni. – egészítem ki a szavaimat. Odin fia segítségért folyamodik … remekül mulatnának ezen a nemesek, ha a tudtukra jutna. Azonban nem fog. Ez egy elszigetelt világ, én pedig tudom a módját, hogy miként rejtsem el magam.

the god of justice and the god of mischief

Angela & Loki

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
22
∆ Tartózkodási hely :
↷ AngliaTárgy: Re: the encounter of the truth and the mischief Vas. 15 Okt. 2017, 18:46the god of mischief&the god of justice 
L  o  k  i  &  A  n  g  e l  a

Minden mozdulatom a kecsesség és a precíz vonalak jegyében lendül. Megpróbálok a tőlem telhető legkönnyedebb mozgással véget vetni az ellenfelemnek, vagy... legalábbis lefegyverezni őt. Pörgök körülötte, átugrom, ha kell és addig sújtok rá éltelen kardommal, amíg hátra nem hőköl előlem. A mozdulatsor végül sikeres - de mint, mindig, most is történik valami, ami miatt minden körülöttem ólálkodó Valkűr szétszéled és a világunk egy másik pontjára siet. Tétován ácsorogva, hátra maradva kezemben a kardommal nézek utánuk. Talán Atyám szólítja őket?!?
Mi lehet olyan fontos, hogy a valkűrök mindegyikét egy pontra terelje. Nem kell sok, hogy magam is utánuk siessek. Minden léptem sebes. Úgy ugrálok keresztül a sziklák fölött, mintha a szél segítene. Szlalomozok közöttünk, legelőre kívánok tolakodni. Bármi is az - úgy érzem, nekem látnom kell. A nyakam nyújtogatom, ajkaim elnyílnak, próbálok rájönni, hogy mi az, ki az, ami ekkora figyelmet igényel. Végül az első sorok egyikébe fészkelem magam és két valkűr társam válla fölött kukucskálok az érkezőre. Egy férfi az... Számomra ismeretlennek tűnik, így hát mások arcáról próbálom leolvasni, hogy örülünk-e a feltűnésének. És legnagyobb meglepetésemre, szinte minden szempár rám tekint. Én pedig nem értem, hogy miért. És arcom el is árulja, hogy nem tudom mi okból kapom meg a figyelmük másodlagosságát.
Ahogy megszólal és a nevének visszhangja kongani kezd szívemben és fejemben egyaránt, a meglepettségtől hátrálok párat. A fivérem?! A fivérem jött el?! Ajkaim cserepesre száradnak, térdeim megremegnek, hogy látom őt. Oly' hosszú ideje már, hogy láttam őt. Még gyerekek voltunk. Mindez a bukfenc semmi gyomromban, amikor kimondja a nevem. Ekkor már a körénk gyűlt valkűrök egy része magunkra hagy bennünket, a maradék női szempár pedig rám szegeződik, így adva fivérem tudtára, hogy én vagyok az... Szelíden lépek előre, állam csak finoman emelve.
- Én pedig megadom azt neked... – ejtem ki hangosan e szavakat. Biccentek mélyen, ezzel kérve a valkűr amazonokat, hogy hagyjanak minket magunkra. Nyelnem kell, és tennem pár lépést, hogy Loki előtt találhassam magam. Csodálkozó pillantással nézem őt,.. szeretném átölelni, de kétlem, hogy helyes volna. - Szervusz Bátyám. – kiszélesedik a mosolyom, belső vázam megfeszítem. Kihúzom magam. Bár arcomon ott bujkál a csalfaság, mégis szeretetteljesen nézek végig testvéremen. - Mondd kérlek, miben segíthetlek? – próbálok puhatolózni, finoman kíváncsiskodni. Egy arasznyit közelebb lépek hozzá, enyhén megdöntve fejem. Bármiért is jött el hozzám, állok rendelkezésére...

 hello brother  nagy szemek  || dallam ||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
197
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Re: the encounter of the truth and the mischief Kedd 17 Okt. 2017, 19:20
Hízelgő is lehetne, hogy ilyen sokan gyűlnek körülöttem. Thor minden nap valami hasonlót élhet át. Azonban ott őt inkább csodálják, míg engem inkább … meglepve és furcsállva figyelnek. Ez pedig ismerős. Hasonlóképp néztek egész életemben. Figyeltem az arcokat, ahogy Thor mögött mentem és nem láttam mást, csak … közömbös, érdektelen tekinteteket. Soha nem kaptam meg azt a kitüntető figyelmet, azt a csodálatot, ami körül lengte a bátyámat. Nem vagyok ostoba, pontosan tudom, hogy nem is fogom soha. Habár, Asgard hercege vagyok, Odin fia, mindig is kevésbé voltam az, mint Thor, kevésbé láttak annak és kevésbé is kezeltek úgy. Nem kaptam meg a tiszteletük, a figyelmük … az már mind Thor-é volt.
Hallom, hogy néhányan morognak, ahogy elhangzik a nevem, egymásra néznek, hátra, oldalra … keresik azt, azt, akit én keresek. Majd elsétálnak, én pedig a körülöttem állók arcát figyelem, próbálva kitalálni, hogy melyikük lehet a nő, aki miatt a földjükre léptem. Ahogy a tekintetem végig járja az arcokat, nem kerüli el a figyelmem, hogy majdnem az összes szempár egyetlen nőre szegül. Akárcsak az enyém, azonban nem szólalok meg, néhány pillanattal később pedig felfedi magát. Lopva mérem csak végig, hogy ne találjon tolakodónak. Kisgyerek voltam még, mikor utoljára láttam, nem ismertem volna fel. Akárcsak Thor, vagy én, ő is felnőtt.
- Húgom. – bólintok mosolyogva, majd várok néhány pillanatot, míg a többi amazon is magunkra hagy minket. Néhányuk arcán felfedezem azt a pillantást, ami már Asgard-ban hozzám nőtt. Bizalmatlan tekintetek ezek, akik úgy méregetnek, mintha csak … az adódó pillanatra várnék, hogy eláruljam a birodalmat és a családomat. – Rég nem találkoztunk. Nem ismertem volna rád. Bizonyára … otthon érzed itt magad, közöttük. – ejtek meg egy pillantást a többi amazon felé. Valójában persze fogalmam sincsen, hogy mennyire érzi  magát itt otthonosan, Odin lányaként minden bizonnyal sokkal inkább bizonyítania kell, mint másoknak.
- A segítséged szeretném kérni. Atyánk nem tudja, hogy itt vagyok. Ami azt illeti, senki sem tudja. – Friggát kivéve, de mivel kimondva-kimondatlanul az ő ötlete volt … nos, kétlem, hogy Odin tudtára hozná a dolgot. – Úgy tudom, ti amazonok rendkívül jó harcosok vagytok. Úgy hírlik Asgard legjobbjai. – Thor minden bizonnyal most felhorkanna. Habár ugyanazokon a történeteken és meséken nőttünk fel, és nem nézik le a valkűröket, de a legtöbb asgardi soha életében nem látja őket, így csak történeteket hallhat róluk. – Abban reménykedtem, hogy … talán segítenél nekem jobb harcossá válnom. Sajnos nem vagyok olyan jó harcos, mint a bátyám. – semmint Sif, Fandral, Volstagg … atyám ugyan nem említette soha, de látom rajta, hogy szégyenkezik. A főurak persze jót nevetnek rajtam, ahogy mindig is tették. A hercegen, aki nem bírja magát megvédeni. – Szeretném bizonyítani, hogy nem vagyok kevesebb. Szükségem lenne hozzá a … segítségedre. – először Frigga segített ki. Látván, hogy a többi gyermek gúnyolódik rajtam és újra és újra megaláznak. Úgy döntött, hogy megajándékoz a tudással, amivel kevesen bírnak, főként Asgard-ban. Erősebbé tett, valamiért mégis gyengébbnek láttak az urak. Ők többre tartják a jó fegyverforgató kezet, mint a mágiát.

the god of justice and the god of mischief

Angela & Loki

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: the encounter of the truth and the mischief

Vissza az elejére Go down

the encounter of the truth and the mischief

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» ›› faith is my sword. truth my shield. knowledge my armor

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Alternatív játékok :: Múlt-