» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
1
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
Ha mered, kövesd a hullákkal telt utat...Tárgy: Frank Castle Csüt. 12 Okt. 2017, 12:06

Frank Castle

Megtorló
biográfia

becenév » Francis "Frank" Castle Sr., ő maga a Frank nevet preferálja, de vezetéknevén is szoktak rá hivatkozni. A média csak nemes egyszerűséggel Megtorlónak nevezte el brutális tettei nyomán.
születési idő » 1982. február 16.
születési hely » New York City, Hell's Kitchen
kor » Harmincöt (35)
play by » Jon Bernthal
csoport » Ellenségek [(antihős) gyilkosságokért elítélték, jelenleg halottnak hiszik]
tartózkodási hely » Csak a lövések hangját kell követni.
család » Mario Lorenzo Castle és Louisa Castle gyermekeként látta meg a napvilágot, szülei katolikus neveltetésben részesítették. [érdekesség: a képregényben Frank fiatal éveiben eredetileg papnak tanult, de ahogy elkezdte elveszíteni hitét az emberiségben, rádöbbent, hogy nem képes a megbocsátásra, ezért inkább elfordult vallásától, hogy a rosszak büntetéséről maga gondoskodhasson. - J. D.]
Szülői részről két nagybátjya is volt Fredo és Rocco személyében. Frank később, immáron katona évei alatt megházasodott, felesége Maria Elizabeth Castle volt, akitől két gyermeke született, kisfia Frank David Castle Jr., kislánya Lisa Barbara Castle. Családja a szeme láttára halt erőszakos halált. Mára már egy élő rokonnal sem rendelkezik. [második érdekesség: a karakter eredetileg olasz, egészen pontosan szicíliai felmenőkkel rendelkezik a képregényben és családnevük Castiglione, ezért az olasz keresztnevek a szülők és nagybácsik esetében. Frank akkor angolosítja vezetéknevét, amikor harmadik turnusára tér vissza harcolni a vietnámi háborúba. - J. D.]  jellem és külső »

It's... One batch, Two batch, Penny and Dime,
yeah? It was her favorite book.


Családapa

Megtorló születésének oka, hogy elvették tőle azokat, akiket a leginkább szeretett. Minden pillanatban gondol a családjára és nem nyugszik addig, amíg meg nem öl mindenkit, akinek köze volt a lemészárlásukhoz. Elvesztésük óta valahányszor meghúzni készül a ravaszt, elmondja kislánya kedvenc könyvének a címét, emlékeztetőül küldetése alapjára.

These, uh... these, "people"... the ones I put down, the people I killed... I want you to know that I'd do it all again!

Szélsőséges

Hidegvérrel húzza meg a ravaszt valahányszor úgy érzi, a fegyver csövébe néző rászolgált. Ragaszkodik világnézetéhez, a véleményéhez a romlott emberekről és a bűnösökről, akik a halálnál nem érdemelnek többet. Zord személyisége azon alapszik, hogy a világot feketeként és fehérként bélyegzi meg, amiben közrejátszanak a katonaévei és a családjával történt tragédia, amik kérlelhetetlen, bosszúszomjas személyiséggé tették.

All the things that I done... Memories. They never hurt me. But the past is more than memories... It's the devil you sold your soul to. He's coming. He's coming to collect.

Eltökélt

Frank Castle igen makacs személyiség, aki ha a fejébe vesz valamit, attól eltántoríthatatlannak bizonyul, akkor is, ha a cél érdekében komoly sérüléseket szerezhet. Elszántságának, vas akaratának köszönhető, hogy nem tört meg a katonai szolgálat alatt, mikor is több társa halálának volt az évek során szemtanúja, nem tartja vissza önnön állapota, így egészségét nem kímélve akár sérülten is folytatja a harcot.

képesség »  • Fegyverkezelés: Mint a haditengerészet volt mesterlövésze, amellett, hogy kiváló lövész, rengeteg fegyvert képes mesterien, már-már művészi szinten használni. Oly ritkán téveszt csupán célt, hogy amikor nekikezdett a vadászatának Hell's Kitchen területén a hatóságok úgy hitték, tettei mögött egy egész hadsereg áll. Osztagának jelmondata kiválóan jellemzi Castle képességeit: Egy lövés, egy halál. Arzenálja többek között magába foglal kisebb lőfegyvereket, mint például a Kimber Warrior vagy a 9mm-es Springfield, többféle Smith & Wesson revolver, Ithaka és Mossberg shotgun, mesterlövész puskák, M4, minigun, gránátvető, illetve mellény, ami védi a testét a lövedékektől és a robbanásokból származó repeszektől.
  • Harci képzettség: Katonaként éveken át szolgálta a hazáját, kiképzése és a harcokkal töltött évek felruházták őt olyan tapasztalatokkal, hogy még egy olyan ellenféllel szemben is képes megállni a helyét, mint Daredevil. Fegyvertelenül is halálos ellenfél, aki a pusztakezes ütközetben brutális, nyers, kíméletlen erővel csap le. Harctudása nem olyan kifinomult, mint a Fenegyereké, de elegendő ahhoz, hogy számos ellenféllel nézzen szembe egyszerre, köszönhetően harcmodorának és taktikai érzékének egyaránt, melyekkel szabályos vérfürdőt képes rendezni.Castle adottságait tekintve egyszerű ember, aki nem rendelkezik szuperképessegekkel. Képzettsége és puszta elszántsága azonban mégis olyan erővé teszik őt, ami végzetes ellenség a bűnösök számára, akik a célpontjává válnak.

előtörténet »
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Minimum 300 szó, határ a csillagos ég.

One Batch. » Two Batch. » Penny and Dime.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Frank Castle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Black Iron Castle

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Félkész karakterek-