Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
5Tárgy: Keegan Pedar Hétf. 09 Okt. 2017, 16:26

•• Keegan Pedar ••

Az nincs
NJK biográfia

becenév » Keg
kor » 478
play by » Aidan Gillan
csoport » Asgardi
tartózkodási hely » Alfheim (?)ittlétem oka »
Célok? Céljaim bizony vannak, és nem akarok senkit abba a hitbe ringatni hogy én egy mosolygós, jó ember vagyok. Nem vagyok. Ember sem, igazán. Azért jöttem ide, hogy Leana lelki békéjét felhánytorgassam, és messzire űzzem. Nem akarom boldoggá tenni, egyszerűen azt akarom hogy az enyém legyen, és ne Kevan karjaiban keressen vigasztalást. Oh nem, én nem örülök a boldogságuknak, és tönkre fogom tenni minden eszközzel. A tudás, barátom: hatalom!
képesség »
Sok féle képességet birtoklok, de ezek közül kevés olyan van, ami nem tanulható, fejleszthető vagy éppen kialakítható. Érdekes, nemdebár? Az emberi lét milyen sokrétű és minden egyes nappal képes az ember újat tanulni. A megjelenésemben semmi érdekesség nincs, nem vagyok egy izomkolosszus, de erősnek tartom magam hiszen Asgard büszke szülötte vagyok, és harcra termett.
Badarság, nem mindenkinek kell katonának lennie, aki erős, mert az erő nem csak a karokban és az izmokban rejlik. Nem, ennél többről van itt szó. Igaz nincs okom panaszra, jó családba születtem, és megszoktam hogy az emberek általában elismernek engem. Ám nem csak a család miatt, hanem sokkal inkább annak köszönhetően amit a fejemben rejtegetek, és nem mutatok senkinek. A tudás, barátom: hatalom. Ha tudod, hogy valakinek mi a gyengesége, máris hatalmad van felette, és az embernek ki tudja mikor jön jól, ha tud ezt azt, nem?
Azon kevesek egyike vagyok, akik Asgard könyvtárát és levéltárát oda vissza ismeri, de ezt a titkot magammal hurcolom. Nem tagadom, sosem szerettem a kétkezi harcot, hittem hogy anélkül is lehetek kiemelkedő, és lám, nézd csak meg, itt állok magasan, elismert ranggal az új birodalom előtt.
Leana pedig… nos vannak terveim vele kapcsolatban, amik néhol nem méltóak éppen egy úriemberhez, de mi a bizonyíték rá? Ha nincs, akkor nem is történt semmi, ugyebár?
Nem kerülhettem el a harcot, így hát kelletlenül vonultam hadba a három éves háborúba, hogy onnan mint valami stratéga vezényeljem az egységeket, és minimális küzdelemben vettem részt, mint akinek ez az erőssége. Pedig micsoda figyelmetlenség, azt hinni hogy csapnivaló harcos vagyok! Mindössze nem szeretem, de meg tudom védeni az életem ami… nos maradjunk annyiban hogy igen becses számomra.
Talán egy házasság… nem is tudom, Leana ideális jelölt lenne erre a posztra, de nem… Nem döntök elhamarkodottan, az nem jellemző rám. Sosem volt. Hogy mit akarok tőle egészen pontosan? Talán magam sem tudom, talán nagyon is jól tudom. Ki tudja?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
810
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: Keegan Pedar Kedd 10 Okt. 2017, 13:51

•• Kedves Keegan! ••

Elfogadva!
HEY!

'Kedves, avagy sem?! Ki tudja megmondani! Mindenesetre örülök, hogy megérkeztél. Izgalmas kis szálnak nézel/néztek elébe! Very Happy Az biztos, hogy Leana és Kevan nem fognak unatkozni. Bízzunk benne, hogy azért Te is számíthatsz váratlan fordulatokra! Nem is szaporítom tovább a szót, - nagyon bírom a pb-t jut eszembe! Razz - foglalj arcot és már mehet is a banzáj!  kacsint
Alig várom, hogy olvashassam miféle sunyiskodásokra készülsz! Jó szórakozást kívánok!!  kacsint_________________


“I've been keeping everything deep inside for way too long. And now I know that the time is right, to tell you I was wrong!”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Keegan Pedar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: NJK karakterek-